Új privát üzeneted érkezett!

Kármen!

Lehet,hogy Cebion,nem találom a papírt,amire felírtam.A barátnőm ajánlotta.Majd holnap megkérdezem tőle,mi még nem vettünk.

Kriszti!

Köszi.

Ildi
tfildiko

Bocsi,
CEBION!!!
Biztos a celebration-ről asszociáltam Kép.

Karmen,
Én is a nemadomoda-párton vagyok.

Jó éjt!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!
Karmen, gondolom nem ismertel meg. Kép

Ildi, en is orulok, hogy szopik meg Kristof.

Nori, akkor Ti meg nem most tervezitek a babat. Kb mikorra epul fel a hazatok?

Az oltas ota Kristof annyira makacs es hisztis, hogy az hihetetlen. Remelem hamar elmulik.

Mi is tervezunk varos latogatast. (Legalabbis en.Kép)

Agi
agi77

Ági! Láttalak csak sötét volt az üveg nem láttam az arcod, de késöbb is csak azt tudtam nekem integetnek. Aztán az alakod, magasságtok, gyanus volt ti vagytokKép Meg gondolkodtam kinek lehet ilyen kocsija, tudtam még nem láttam, szoval Rátok gyanakodtunk.Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen, nem a mi kocsink, a szomszede. Kép Orsika ott volt Veletek?

Agi
agi77

Sziasztok!
Megvagyunk ám mi is! De nem könnyű ide jutnom, mert napközben nincs időm, este meg Tomika későn alszik, de utána gyorsan föl is ébred. Kép
MA 9 HÓNAPOS TOMIKA!!! Kép Kép Kép
Nagyon ügyes, egyedül felül, sőt fel is áll. (Sokszor szopi közben is félig.) Mászik, térdel, és pakol.
A héten nem panaszkodhat, mert 3 nap is babatársaságba vittem. Kedden Ágiékhoz mentünk, szerdán anyuékhoz jött egy 9 nappal idősebb rokon kislány, csütörtökön pedig kis barátnöjéhez, Grétihez mentünk.
Napközben mostanában egész jól alszik, de éjszaka... Megint szükség van minden optimizmusomra. De pl. tegnap éjjel egész sokat aludt egyben, csak valamikor hajnalban vittem át hozzánk. Most épp a teliholdra fogtam a rossz alvást, egyébként meg a fogakra szoktam fogni. Még mindig 7 fogunk van, de fölül a 2 hármas már nagyon fehéredik.
Beszélünk nagyon: gigigigigi..., dadadadada..., agyáagyáagyá... Egyre bővül a "szókincse". Kép
Ma megint sokat gondoltam a születésére. Meg amikor másnap reggel behozták. Hogy milyen pici volt. Meg arra, amikor először megláttam. Olyan fura, hogy ezt csak egyszer lehet átélni. Mert ha lesz is több gyerek, az már más.
Meg arra is, hogy olyan öröm látni, ahogy fejlődik. Ahogy napról napra okosabb. Ahogy komolyan belefeledkezik a játékba. Ahogy büzkén körülnéz, ha valami új dolgot csinál. Meg ahogy vigyorog, ha cicit kap.
Kicsit elérzékenyültem, de szerintem nem vagyok egyedül ezekkel a gondolatokkal Kép

És akkor már az sem érdekel, hogy hogy fogunk aludni, mert majd lesz jobb is.

Elkezdtem visszaolvasni, de még nem végeztem. Igyekszem, és válaszolok.

Szerettem volna 2 képet föltenni, de valamiért nem sikerül. Majd legközelebb!

Kata!
Boldog névnapot kissé megkésve!

Angi! Gigi!
Virágaitoknak boldog névnapot kivánunk!

Mindenkinek szép hétvégét kivánunk!
Tünde+Tomika
ptünde

Kármen!

Tényleg cebion,megtaláltam a papírt.Nem emlékeztem rá pontosan,mert még nem vettem.Amikor a Kriszti írta a nevét,eszembe jutott,hogy valami ilyesmit mondott a barátnőm.Na,most már megtanultam a nevét.

Tünde!

De ügyes már a Tomika.Már beszélget is,jó lehet hallgatni.Biztos,hogy hamarosan jobbak lesznek az éjszakáitok.Mennyit alszik egy nap?Kíváncsi vagyok rá,mert mi mostanában Kb.13-14 órát alukázunk.Ennyit sohasem aludt,már kezdek aggódni.Ha nem alszik,akkor nyavalyog.Nem jó neki semmi.Egy ideig a kezemben van,úgy 10 percig a játéka alatt.20 percig ül az ölemben,és játszunk.Aztán kezdődik a hiszti.Miért nem tudja egy kicsit már lekötni magát.Még nem akar forogni sem.Bízom benne,hogy pár hét múlva jobb lesz.

Ildi
tfildiko

Ildi,
élvezd minden percét, amíg ilyen pici. Aztán amikor már sokat mozog, nem is engedi magát szeretgetni. Annyira leköti a játék majd. Nemsoká eljön az idő és majd könyörögsz Neki, hogy csak egy kicsit bújjon Hozzád Kép.

Tünde,
nagyon szépeket írtál, meg is könnyeztem.
Nekem is sokszor eszembe jut, amikor először találkoztunk idekinn Kép.
Érdekes, mennyire tud szeretni az ember...

Karmen,
a Mars téren most van a lakás-börze. Nem néztek ki? Hátha találtok valami jót. Egyébként a www.realhungary.hu oldalon bele lehet nézni a még el nem adott lakásokba. Bár lehet, h ismered az oldalt.

Szép napot!
K.

Kép

Kép
eszteranyu

Mit szóltok Kép?

Kép
KépKépKép

Kép

Kép
eszteranyu

Ennyire megdöbbentő?

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Szörnyű ez a kép.Noémi nem aludt egész délelőtt.Most adtam neki enni,de valahogy enni sem akart.Remélem,hogy hamarosan elalszik.
Én sem gondoltam volna,hogy ennyire lehet szeretni.Egyre erősebb bennem ez az érzés.Annyira imádom,hogy elmondani nem lehet.Na,és persze aggódom állandóan.
Mit csinál most az Eszter?
Megyek főzni.

Ildi
tfildiko

Eszteranyu:-)))). Behalok, milyen "hülyét" lehet csinálni a gyerekekből:-))))
Kistesó ügy: Jövőre pocakban szeretném minimum tudni a kistesót. Nem tudom miért, de annyira szeretnék most ikreket. Lehet, hogy megbolondulnék, de most erre vágyom:-))) A szülőszobát mindig végig bőgöm és én is arra gondolok, amikor megszületett és minden megszűnt, csak az a drága kis puha test pihegett rajtam....nahát fene azt az érzékeny könnybelábadósat....

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Végre, már lereagáltátok Kép Kép.
Tegnapelőtt kaptam a képeket. Nem volt ismeretlen, mert a tesómnál már láttam párat - ezeknél jobbat is Kép.

Ildi,
sajnálom, hogy a Leánykád sztrájkol. Ilyenkor próbáld meg kivinni a levegőre, hátha elaludna. Nem irigyellek. Nekem nagy szerencsém van, hogy Esztermacinak jó az alvókája.
Este 9-től reggel 6-ig. Délelőtt és délután másfél-másfél óra.
Eszter most sétál Apucival, előtte munkafelügyelő volt Kép. Apa virágföldet tett a szobanövények cserepébe, én porszívóztam. Eszter meg "ellenőrizte", jól csináljuk-e a dolgunkat. Hol Apa lába alatt volt, hol a porszívót puszilgatta, meg a nacimat rángatta Kép.
Örömmel állapítottuk meg, hogy meg van elégedve a munkánkkal. Ezért gyorsan nekilátok, hogy a jól megérdemelt ebédünket elkészítsem Kép.

Nyúlanyó,
én is fene nagy bőgős vagyok.
Mondtam Apának, azért milyen jó lenne, ha lenne egy ikertesóm. Csak nézett furán Kép.
Már mindennapos várandós voltam, amikor beültünk Apával a Kerek-perecbe tiramisuzni (imádom). Mellettünk két nő ült, any és lánya sztem, meg egy nagyon-nagyon pici baba. És egy kicsit nyöszörgött a baba, az anyukája kivette. Én erre úgy elkezdtem sírni, hogy nem tudtam abbahagyni. Zokogtam. Olyan édes volt a baba és annyira vágytam már arra, h a kezemben tartsam az enyémet. Az ÉN KISBABÁMAT Kép.

Köszi a kistesós válaszokat, természetesen várom még a többiek válaszát is.
Akinek pedig több gyermeke van:
hogy tudjátok szeretni őket?
Egyformán, vagy az egyiket jobban?
Mennyire más a második, vagy (Erika) a 3. gyerek?

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Már másfél órája alszik,ha felébred kap enni,és indulunk sétálni.Csak kettesben,mert az apa lépcsőházat fog takarítani.(Mi jövünk,8 hetente kerül ránk a sor.)
Én is nagyon érzékeny vagyok.A szülőszobát a terhességem alatt mindig végigsírtam.Már alig vártam,hogy velünk legyen a mi kicsi lányunk.
Eszternél mikor alakult ki,hogy délelőtt és délután is alszik másfél-másfél órát?4 és fél hónaposan mit csinált?Sokat aludt?

Ildi
tfildiko

Ildi,
Aludt jó szerencsére mindig.
Igazán 5 hónaposan alakult ki az alvása.
Pont "nyaralni" voltunk, amikor jött a felismerés, hogy milyen rendszerességgel alszik Eszter. Azóta is tartja.
Így:
a reggeli ébredés után kb. két és fél, 3 órára rá alszik el -> ez a délelőtti szundi, délután pedig a délelőtti elalvási időpontjához 5 és fél, 6 órát kell adni Kép. Az nappali alvásideje 2 óráról másfél órára csökkent darabonként Kép.
(ma így néz ki:
reggel 3/4 6 - kor kelés, majd fél 9 körül fekvés, alvás 10-ig; a délutáni pedig most kettőkor aludt el)
Érdekes. Mióta ezt kitapasztaltam, sokkal könnyebb az időmet beosztani. Persze lehet csúszás is, szerencsére ritkán.
Ha hidegfront van, jól alszik, ha melegfront, akkor nagyon nyűgös és nem hajlandó aludni.

Próbáld vezetni egy táblázatban, mikor eszik, mikor van Rátok szüksége, mikor érzed azt, h álmos, stb.
Mi nagyon törekedtünk a napi rendszerességre.
Mindig azonos időben sétáltunk, fürdettük, olykor hagytuk egyedül (nekünk is jó néha), hogy ellegyen a gondolataival. Olyankor mondtam Neki, hogy szóljon, ha szüksége van ránk. És szólt Kép.

Eleinte nagyon megzavarta, hogy Gergő itthon van 7végén. Olyankor nem akart aludni, mindig Vele akart lenni. Aztán szerencsére rájött, h Apa akkor is itt van, ha felébred.

Nálatok van rendszeresség? Szoktátok egyedül hagyni? Igényli? Milyen játékokat szeret? Mit szeret csinálni? Van kedvenc éneke, verse?

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Persze,hogy van már egy kis rendszeresség.A kaják időpontja minden nap megegyezik.Csak az első evés nem,mert össze-vissza ébred.Sétálni is kb.egy időpontban szoktuk vinni.
Sajnos az egyedüllétet nem igényli.10 percet van el magával.Van egy-két csörgője,és egy plüss kacsája,amiket szeret.De a legjobb játékai mi vagyunk.Legjobban hisztizni szeret.Semmi sem jó neki,csak,ha kézben van.De imádom,és babusgatom.Egyszer talán jobb lesz.

Ildi
tfildiko

Ildi, Pipi is ilyen volt, főleg a délutáni órákban. Mindig nyűgizett, de elmúlt ez az időszak is, kb olyan fél éves volt, amikor kezdett nyugodtabb lenni. Mármint nem nyűgizett olyan sokat. Szerintem a rendszeresség fontos, főleg ha energikusabb a gyerek.

nyúlanyó

Nyúlanyó!

A mai nap borzalmas.Egyik pillanatban kacag,a másikban sír.Igyekszem rendszerességet vinni a napjainkba,és reménykedek,hogy egyszer jobb lesz.Én 1 és fél éves koromig ilyen voltam.Nagyon remélem,hogy a Noémi nem követi a példámat.

Ildi
tfildiko

Karmen!
Igen, megvan meg. Erdekel?

Nori
norcee

Sziasztok!
Na, ma nekünk is nyűgös napunk volt. Fogacska vagy front? Bár én az előbbire gondolok, mert nyáladzik, rág, keze a szájában.
Ma 8-kor bealudt, kiváncsi vagyok, meddig bírja.
Végre visszaolvastam:

Dancsi!
Aranyos lehetett Jozsó a radiátorral. Tomika a radiátor tetejét „szereli” állandóan.
Az éjszakák nálunk sem egyszerűek.
Gyors és zökkenőmentes költözködést kivánok! Remélem, hamar lesz internetetek!
Nagyon édi Jozsóka!

Ági!
Nem tudom, mit jelent a negatív a rubeola mellett, mert nekem az van írva, hogy „rubeola ellen védett”.
Akkor Kristóf is elkezdi mostmár a”rendezkedést” Kép
Nálunk meleg van (23-24 fok). Én 1 bodyt adok Tomikára+egy közepesen vastag hálózsákot+egy vastag plédet kettéhajtva ( a paplanját nagyon vastagnak találom).

Angi!
Nagyon aranyos Bogi! Hogy mosolyog!

Karmen!
Nagyon csini Orsi sapija!

Kriszta!
Nagyon beindult Eszter foga. Hamarosan utoléri Tomikát Kép
Gratula!
Köszi az érdeklődést, elvoltak, de náluk ez a 7 hónap nagyon nagy korkülönbség, ráadásul Tomika álmos volt, ezért mindenen bömbizett. Hazafelé be is aludt, és szunyált majdnem 3 (!) órát.
ptünde

Tünde!

A tegnapi napunk szörnyű volt,estére kikészültem.Semmi sem volt jó neki,3/4 11h-kor aludt el.Remélem,hogy a mai jobb lesz.Tudom,hogy még nagyon pici,és nem egy egyszerű eset.De bízom benne,hogy hamarosan jobb lesz.Neked nem fájt a hátad a sok kézben tartástól?Az enyém majd beszakad.Csak azt nem tudom,ha nehezebb lesz,akkor,hogy fogom elbírni.Most 6480g,én pedig 43kg.Az elmúlt hét elég jó volt,a tegnapi napot kivéve.Nem sokat kellett kézben tartani,mert elég sokat aludt.
Majd rakjál fel képet a Tomikáról,ha ráérsz.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Tomika beteg. Kép Ezért volt olyan nyűgöd tegnap. Este már melegebbnek éreztem, éjjel aztán 38.6 volt a láza. Nyugtalanul aludt, végig a szájában volt a cici. Voltunk orvosnál, a doktornéni szerint járvány van. Más baja nincs, így antibiot nem kapott, szerdán megyünk vissza.
Reggelre apa is kinyúlt, nyilván egymástól kapták el. (Nekem is fáj a torkom).
Most elaltattam (erre is jó a hinta), remélem, pihen kicsit. Rám is rámféren, mert nem sokat sikerült aludnom éjszaka.

Ildi!
Nem csodálom, hogy kikészülsz egy hisztis nap után. Tudom, milyen az. De ahogy nőnek, egyre inkább oka lesz a nyűglődésnek. (Mint pl.tegnap nálunk). Nekem is fájt sokat a hátam, azért próbáltam a kengurut is néha itthon is.
Tomika még most is kivetetné magát a kocsiból, de ha ketten vagyunk, nem tudom kivenni. Több, mint 9 kiló, lehetetlen őt is vinni, meg a kocsit is tolni. Meg szoktam vele beszélni, de nem mindig érti meg.
Az is igaz, hogy én biza nem 43 kiló vagyok. Még csak nem is 73. Sajnos... Kép
Remélem, ma jobb napotok lesz!

Megint próbálok képet föltenni, hátha most sikerül:
Így tudok állni:

Kép
ptünde

9 hónapos vagyok:
Kép

Szép hetet mindenkinek!
Tünde+Tomika
ptünde

Ildi! Orsi is rosszul aludt, ma megint 3x kelt fel éjjel. Máskor 2x szokott.

Nóri! Irtam levelet.

Apuci végre frissitette az albumunkat:
http://amina.sztar.hu

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Tünde!

Nagyon szép ez a kislegény,és nagyon ügyes.Remélem,hogy nagyon gyorsan meggyógyultok.
Eddig aludt a Noémi,nem sokat volt még ébren.Nemsokára indulunk sétálni.
Jobbulást kívánok az egész családnak!

Ildi
tfildiko

Kármen!

Köszi a táblázatot.
Végignéztem az albumotokat.Gyönyörű a lányod.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Ildi, nagyon nem irigyellek, pontosan ezen mentem át én is. A rendszerességet ne szó szerint értsd. Persze, hogy valamikor felkel a nagylány, amit nem lehet kiszámítani, de a relatív rendszeresség a fontos. A dolgok egymás utánja, legalábbis én így tapasztaltam. Pl. Luca meghallja délben a híradót, akkor jön oda az asztalkájához és beleül a kis székbe, mert tudja, hogy kapja az ebédet.
Ha felébredt délután (és van, amikor 2-kor, néha 3-kor), megnézzük a teletubbikat, aztán megyünk sétálni. Tehát nem pontban 3-kor vagy 4-kor, hanem alvás után.
Mellesleg meg ez az első gyerek-szindróma. Kicsit túlságosan is elkényeztetjüka kismanót. Dokinéni mondta, hogy néha nyugodtan le lehet tenni a pokrócra játszani és a figyelmen kívül hagyott hisztitől sem lesz semmi baja. Persze, hogy én felvettem, aztán jól rá is szokott:-)))

Egyébként meg mindig lesznek gondok, hol ezért, hol meg azért. Mi mégis imádjuk őket és kibekkeljük a maradék időt:-)))))

Tündi, olyan édes Tomi, jó kis játéka van. Én tavaly ilyenkor már nagyon vártam a karácsonyt, hogy mit fog szólni a fenyőfához. Le se tojta:-))))

Na megyek, vár a tanulás.

Ági, írtam mailt.
H
babamama

Sziasztok!

A K.Anita a táblázatban én vagyok, csak az lettem..:-))Karmen én is végig néztem az albumotokat, nagyon gyönyörű a lányotok, "igazi" baba :-)))
Tomikának gyógyulást kívánok, biztos gyorsan átesik rajta...Ez az első megfázija?
Ildi olyan érdekes, persze csak nekem, hogy mindig alvás után viszed sétálni Noémit. Én mindig aludni vittem le, a friss levegőn kicsit nézelődött és 10-15 perc után már aludt is. Ez ment nálunk 1 éves koráig, utánna már nem aludt el babakocsiba. Volt, hogy 3, 3 és fél órát lent voltunk délutánonként. Szerintem lassan átesik ezen a nyűgi időszakon, és aztán jön a kövi nyűgi időszak:-))) Nem volt hasfájós Noémi?

nyúlanyó

Nyúlanyo! át fogom irni, csak nem értem rá azota. Addigra kész volt a kép formátum.

Tominak én is jobbulást kivánok!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hajni!

Igyekszem már én is rendszerességet vinni az életünkbe.Nálatok mikor alakult ki a rendszeresség?A Luca mikor szokott felébredni?Tudom,hogy örökké aggódni fogok.Mindig lesz miért.Vagy ha nem,akkor biztos,hogy kitalálok valamit.Én már csak ilyen vagyok.

Ildi
tfildiko

SziasztokKép
Kicsit idecsüccs.
Ildi! babamama jól mondja, a rendszerességnek az a lényege, h tusdja mi után mi következik. De a saját ritmusa szerint. SOk sikert!

TOMIKÁNAK GYÓGYULÁST!

Mi 7végén megszabadultunk az autónktól. nagyon sajnáltam, meg is sirattam, mert hozzánk nőtt, és sok emlék fűz hozzá... Most is belesajndul a szívem. Hogy lehet így tárgyakhoz kötdőni? ...

Amúgy jól vagyunk, tegnap mindenki nyűgös volt Nálunk, emberem halálán a nátha miatt Kép (férfi), és Bogi (végre) rosszcsont volt, és megmutatta, h tud torkaszakadtából sírni. És erre azért volt szükség 5óra hosszán keresztül, h most legyek Neki nagyon hálás, h ilyen jó kisbabaKép. Édes amúgy nagyon. Holna védőoltásKép.
Tagnap volt 2hós, 5470gramm.

.:Angi:.
angiszeged

Nyúlanyó!

Nem közvetlenül alvás után sétálunk.Ma 3/4 10h-kor ébredt,sétálni 3/4 12h-kor indultunk.Ha délután megyünk(általában ekkor megyünk),akkor sem közvetlenül alvás után.Kb.fél 2h-kor ébred,és 3h fele megyünk levegőzni.Mi 3h-t nem szoktunk kint lenni,csak kb.2-t.
Az elején volt pár hétig hasfájós.Nem tudott büfizni,de az infacol segített.

Ildi
tfildiko

Angi!

Milyen autótok volt?
Nem semmi a súlya a pici lányodnak.Noémi 2 hónaposan csak 4750g volt.Örülök,hogy ilyen jó baba.
Az én férjem is meg akar halni,ha náthás.

Ildi
tfildiko

Én kifele megyek a náthából, meg a párom is. A súllyal kapcsban, Pipi 5100gr volt két hósan, de majd egy kilóval kevesebbel született, mint Bogi és a te lányod is Ildi. De mindegy, akkor is szép súly az 5470gr, gratula a kisasszonynak:-))

Viki is hasfájós volt, nekünk is az infacol jött be.
Karmen semmi gond, nem azért írtam...

nyúlanyó

Sziasztok!
Karmen, gyonyoru Orsika, es a tablazat is szuper!

Tunde, jobbulast Tomikanak, o is nagyon aranyos.

Ildi, egyszer irtad, hogy Noemi nem fogadja el a vizet. Azert mast kap inni? Nem akarlak rabeszelni, hogy mindenfele cukros lottyel itasd, de lehet, hogy segitene egy kicsi kamilla vagy mas tea. Olvastam valahol, hogy ha egy csecsemo latszolag ok nelkul nyugos, lehet, hogy szomjas. Ez csak egy tipp.

Babamama, valaszoltam.

Agi
agi77

KArmen! Ténylegf szuper a tábla, kösziKép

Ildi! Egy 18éves fiat uno voltKép

Ági! Mit csináltok most? Nincs kedvetek átjönni?

angiszeged

Angéla,
hatalmas nő lett Bogi! Hiába, jó a nafta, ami táplálja Kép. Ez igen!
Bogiapunak jobbulást.
Hiába, a férfiak már csak ilyenek Kép.
Apa a szülőágyam mellett mutatta, mennyire fáj a válla, úgy elaludta Kép. Aha. mondom, én meg szülök, de ha akarod, megmaszírozom Kép. Akkor is jót nevettünk a szülésznővel együtt.
Holnap gondolok Rátok.

Tünde,
gratula a felálláshoz! Nagyon ügyes Tomika, hirtelen olyan nagyfiú lett. Olyan sokmindent csinál! Nagyon szépek a szemei ;).

Hajni,
osztom a véleményed. Mi is belekukkantottunk a Teletabikba. Nem semmi volt az oroszlán Kép)))

Karmen,
nagyon klasszul vezeted a táblázatot, minden elismerésem. Léci írj már pár dolgot a Nagylányról, miket csinál, mi a kedvenc kajája, játéka.
Az albumotokat most fogom megnézni.

Képzeljétek, ma felállt Eszter! A szomszéd csajszi lábát fogta, egyszercsak odanézünk és feszített! Kis édesem Kép.

Szép napot!
K.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!
Gratula a felálláshozKép
nem jössz ICQra?

angiszeged

Eszteranyuka gratula Eszter felállásához!!:-)))

nyúlanyó

Képzeljétek, tegnap a lány kulcs kulcs felkiálltással ébredt délutáni alvásából, fogtam a kulcscsomót és a kezébe adtam, ő meg azt szorítva visszaaludt:-))))) Biztos ajtót nyitogatott álmába....

nyúlanyó

Eszteranyu!

Szuperek a cumik! Nagyon jót nevettem!Kép

Lara
lara

Ági!

Sokszor adok neki inni,de nem nagyon kell neki.Pár kortyot elfogad a gyümiléből,de naponta fél dl-nél többet nem.Eddig 3 féle teát próbáltunk,egyik sem ízlett neki.Holnap az őszibarackosat fogom kipróbálni.Köszi a tippet.Én is állandóan azon gondolkodom,hogy miért nyűgös.

Kriszti!

Gratulálok a felálláshoz!Nagyon ügyes az Eszter.

Nyúlanyó!

Nem semmi a lányod,jó kis álma lehetett.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Mi elintéztük a hétvégi alvásokat, mert nagyizni mentünk. A kocsiban aludtak, oda-vissza. Kép

Kriszti: Én mindkettőt egyformán szeretem, de máshogyan. Flóra ennivaló édes nagylány. Bátor meg huncut hurka gyurka. Kép Azt szeretem, mikor mindkettő odabújik hozzám. Meg ha látom őket hogy szeretik egymást. Bátor folyton Flórán csüng, mármint állandóan nézi.
A harmadikkal még várunk egy kicsit, kb 2-3 évet. Persze csak ha addigra elmegy a maradék eszem is. Kép

Tünde:lehet nektek a Waldorf ovi,isi fog beválni.

Gira: De jó nevet választottatok.

Enikő: Ne tojj be a csaszitól, úgy is simán szülsz. Ha meg nem akkor annak örülj majd hogy nem lett senkinek semmi baja. Egyébként én is paráztam tőle.

Angi: Megértelek autó ügyben. Nekünk is meg kell válni a Swifttől. Bogi: Óriás, és ilyen rossz volt....Kép

A cumik borzalmasak. Én amúgy is cumi ellenes vagyok.

Bátor is vérszegény. Kép

Gabi3
inecsg

Ildi: Milyen teát adsz neki?
GAbi3
inecsg

Gabi!

Már kipróbáltuk a Milupa gyümölcsteáját,a Hipp gyermekteáját(ánizsos)és a kamillateát.Holnap az őszis teát kóstoltatom meg.(Milupa)Ma őszibaracklevet ivott,eddig 25ml-t.

Ildi
tfildiko

Angi! Bogi nagyon szépen gyarapszik! És gyönyörü a képeken amit Ági is feltesz!

Gabi! Én is cumiellenes vagyok nagyon. Föleg akkor akadok ki amikor egy baba nem is sir, de látom anyuka mégis dugja a szájába a cumit.

Kriszta! Gratula a felálláshoz, a kiságyat gyorsan szereljétek le!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

OFF!
Karmen!
Köszönöm a naptáras infót!
ON

Tündér
tündér

Sziasztok!
Megjöttünk Palicsról mamáéktól. Bogi nem akart visszajönni SzegedreKép Azt mondta, marad Palicson tatávalKép De aztán rábeszéltemKép Ma extra hisztis volt, nem tudom valami front lehet a dologban.... A bölcsiben is elkezdett ordítani, hogy haza akar menni, aztán amikor felálltam, hogy na jó menjünk, akkor közölte, hogy maradni akar! Szóval a "kint sem akarok lenni és bent sem" tipikus eseteKépKépKép
Már délbe haza is jöttünk, pedig máskor mi hagyjuk el utoljára a bölcsit. Hisztizsák!
Délután aludt egyet és azóta egész rendes Kép
Most kint vacsiznak a párommalKép Két zabagépKép Egy fél disznót ide az asztalra....Kép

Én jól vagyok bár nagyon sok jósló fájásom vanKép. Tegnap este kb 18-20-at számoltam össze szabályos idöközönként (4-5 perc) és kb 1 percig tartottak. Tök olyan volt, mint vajudáskor csak nem fájt. De elöntött a meleg, a végtagjaim zsibogtak és feszült a pocak mint állat, amikor volt a keményedés! Pedig bennem volt a napi adag magnézium és Pipolfen is! Aztán bealudtam utána már nem emlékszem volt-e valami!
Az éjszakáim megint katasztrófálisak, az állandó pisilés miatt. Volt 2 jó éjjelem de most úgy látszik pózt váltott a GézaKép

Köszi a naptáras infókat Karmennek!Kép
Most is keményedik a hasamKép, megyek is és ledölök!
Puszóka
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?