Sziasztok!
Újabb elveszett bárányka jelentkezik!
Tomi folyamatosan túlórázik, hetente 1x jön időben haza, akkor rohanunk bevásárolni, és élvezzük, hogy vele lehetünk, ez volt a 2. szombat, hogy itthon volt (előtte mindig ment), most is anyáéknál voltunk Győrben. Úgyhogy én ezért nem jelentkezem, plusz, mint Limoéknál, ha be merem kapcsolni a laptopot, olyan hiszti van, hogy nem rá figyelek...
Ő is kapcsolja be a gépet, biztosan írni akar Nektek.
Minitali: Mi is benne vagyunk, szívesen leruccannunk a Balcsira, csak én vezetni nem tudok, így marad a hétvége, mikor Tomi is itthon van. Ezt megbeszélhetnénk, jó lenne nagyon!
Hűűűha, ahogy olvasom, sok Törpe elindult, gratulálok hozzá Mindenkinek!!!
Bence ott tart, hogy el-elengedi azt, amiben épp kapaszkodik, megáll, közben vigyorog, kicsit inog, akkor próbál egyensúlyozni, s ha érzi, hogy nem megy, akkor előreteszi a két kezét, és négykézláb "landol" a földön. Néha sikerült már 1-2 lépés, de még várat magára. (addig örüljek, igaz?
) De kapaszkodva már nagyon gyorsan sétál, nincs előtte akadály.
Szamóca! Kis szégyenlős, biztos kislány.
De fő az egészség, én is most már meglepetésnek akarnám.
Évi! Bence is teljesen változóan eszik. Van, hogy 300 g is lecsúszik a főzelékből (szombaton majdnem 400 g (!) csirkemájas krumplis répás főzi lement), de olyan is van, hogy eszik 2-3 kanállal egész nap mindenből, még ha a kedvence is. (és ezt megcsinálja egyik napról a másikra) Szerintem ne aggódj, Tomi teljesen jó súlyban van, semmi gond nincs vele, formás Kópé!
(dokira ne hallgass, tiszta hülye
)
Csillag! A torta húúúúúúúúúú, én tudnék ilyen szépet készíteni!!! Nagyon ügyes vagy!
Ircsi! Olyan szép helyen vagytok, látom, Katus is élvezi! (irigy-irigy
)
Súly: én 40 vagyok
-1 kg terhesség előtthöz képest, Bence 10 kg 10 g... (Csillag, gondolhatod nekem milyen nehéz nap végére Bence...
). Próbálok hízni, eszem is, néha éjjel is kimegyek főtt ételt enni
, de sosem tudtam sajnos. (és nehogy azt higgyétek, hogy ez olyan jó, ez legalább olyan rossz, mint mikor valaki nem tud fogyni.
)
Claire! Bence is szopizik még, 4x biztosan egy nap (reggeli, napközben alváshoz, vacsi, éjjel 1x), de van az 5 is (délután néha odamászik hozzám és kiszolgálja magát
), és emellé elég nagy adagok is lecsúsznak néha.
Woody! Energiákról ne is beszéljünk!
Néha én is azon gondolkodom, Bence honnan merít ennyit. Adhatnának kölcsön, az biztos.
Dia! Bence is folyamatosan pakol, de naná, hogy ott, ahol nem szabadna. (kuka, edények, tűzhely mellett, újságok, mosni is nagyon szeretne
) Imádja tolni a széket a járólapon, csak bírja az ember a hangját. (mit neki a járássegítő...) Amit szabad és a rengeteg játék, na az nem érdekes. Jó, hogy ilyen gyakran írsz megint.
(én is igyekezni fogok, ígérem!)
Mares! Milyen a balatoni élet? Fb-n nézegetem a képeidet, nagyon édes Gergő, úgy tetszik a haja!
Kicsi cicik
nekem is az van, de már nem zavar (vagy legalábbis nem annyira, mint régebben), inkább örülök, hogy van egy ilyen gyönyörű, csibész kisfiam, a férjem így szeret, ahogy vagyok, más meg le van c@rva.
én sosem csináltatnék műcicit, nem vinne rá a lélek nem ér annyit az egész, az nem az enyém... plusz 70 évesen hogyan néznénk ki vele?
Klári! Párod
Jó lenne, ha veletek is tudnánk találkozni!
Mi most mindkettőnk szüleivel szenvedünk, de közösen, a vitájuk miatt... (úgyhogy Bence szülinapja előtt lesz egy békítő hadjáratunk ellenük, mert nem akarjuk, hogy tönkretegyék, akkor nagyon mérgesek leszünk... és amúgy is, ennyire gyerekesek nem lehetnek, mi szívjuk a levét az egésznek...)
És akkor rólunk is: Bence tud cuppogni (holnap felteszem a videót), kacsintani két szemmel
(igazi nőcsábász), berregni, süti a pogácsát, néha integet, imád kukucskálni (olyan csendben tud lenni ilyenkor, hogy elnevetem magam
), tolatásból felül, állásból leül, négykézlábra ereszkedik (így már egyáltalán nem esik el), imád bútorokba kapaszkodva sétálni, mászni. Mondja, hogy baba, de, nem, idden (ez az igen), adda, az anya az az anna/enne/nyanya/annya, az apát egyszer mondta, amúgy ded
, a kaja az többnyire memme, néha mamma, cicára azt, hogy cci, a pacira azt, hogy ggyí, és a legújabb a dédi, és a dédikre mondja!!!
Nekem júl. 5-én megjött végre, szülés óta ez az első menzeszem (így 11 hónappal utána talán ideje volt már), de most örülök, mert úgy látszik, normalizálódott a dolog. (mind mennyiség, mind minőség, plusz nem fáj egyáltalán, míg előtte elég erős gyógyszereket kellett szednem -majdhogynem szülés erősségű volt, így, hogy most már tudom milyen is az.
)
ÉS ÉS ÉS: Dóri képei megtekinthetőek itt:
http://fotozunk.blogspot.com/2011/07/bence-babafotozas-balatonfoldvaron.html
Ami nem került fel hozzá, de szeretjük -bár elég nehéz választani
-, azt felteszem majd az én blogomba -csak legyen egy kis időm-.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barbcsi 2011.07.18 22:34-kor.