Új privát üzeneted érkezett!

Én mondjuk tényleg jól néztem ki a 56-59 kg-mmal,de hát sajna az rég volt :( (vagy 5 éve..)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi! Vigyori nagyon nagyon édiiii!!! Persze, h iszik, dög meleg van! Enyémek pohárból nem nagyon, szopi gyakran, ivás helyett :roll: :)
Gyógytornász is mondta, h Joni kicsit megvékonyodott :lol: persze minden relatív :D . De tényleg sokat mozog, látszik rajta.

Jó a banda, nagyon kiváncsi vagyok már Rátok!

Clári! Nagymama?

Tegnap oltást kaptak, telihold is van, kissé nyűgik...

Évi, még így a fotókon is látszik ám a fogyi, nem is szabad azt túl gyorsan, de ez talán könnyebb a melegben, nem kell enni, max dinnyét :lol:
(esküvőmön voltam 56, kicsit nyúzott voltam, de az nem 5 éve volt....már többször 5 éve. :oops:)

Claire
claire

SZiasztok!!

Limo: akkorát röhögtem itt a gép előtt azon, mikor írtad, hogy darabjaira hullott szét a távkapcs :) minap este fürdés után Gergő nyügi volt, is szó szerint úgy oda .....-a a kedvenc nyusziját a falhoz, hogy csak na :))))) Néztem nagy szemekkel ... ezt sem tőlem örökölte :oops:

Évi: Tomika full cukker, kis önálló :) Gergő is visít, mint az újévi malacka, ha elveszem tőle a perecdarabot, amit csak töm be a szájába, de nem rágja meg... jaj, nagyon nagyon nem jó, hogy talin nem tudok ott lenni, Gergőnek extrém módon gyerekhiánya van... minden idegen gyerekre szó szerint ráakaszkodik!!! ( arcodon igenis látszik a fogyás,... nekem arc-cici-csukló ahol először látszik...)

Nklári: munka az emberről sokat levisz, de igazad van, mert jelenleg se cici se fenék nekem... :( már mondogatom uramnak, hogy kéne valami mű előre... hogy csajnak nézzek ki... ( képeken aranyosak vagytok!)

Claire: oksika :) mi meg ugye itt vagyunk... amíg uram melózik itt.... szóval összefutás simán lehet :) és végre gyerekhez "jut" Gergő!

alszik... már 2 órája! :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Mares!....Lesz még több falhoz vágós sztori :wink: ....állítólag én olyan hisztis voltam, hogy az utca közepén a földhöz vágtam magam, és ott hisztiztem.....kinőttem (remélem)
Tényleg nagyon hiányoztatok a taliról.
Párodnak tetszik a munka? Neked a város, a balatoni élet?

Nálunk du. az egyik konnektor elkezdett füstölni, kivettük, hogy nehogy nagyobb probléma legyen, se a szobában, se a konyhában nincs áram a konnektorokban. Az előszobából és a fürdőből hosszabbítózunk, egy élmény!
limo73

Limo: baszki... ez dúrva h nincs áram, meg h füstölés volt!!!! Még jó h nem volt nagyobb baj... talid ne is mond :cry: le vagyok törve.... lemaradok, gyerekek meg fogják még ismerni Gergőt??? augusztusban jövök ám! vagy urammal vagy nélküle de én ki nem hagyom! valahogy hazakeveredek innen, bár vonat több, mint 4 óra, busz is vagy 3...sebaj, majd lesz vm! uram állás: első nap tökéletes, második nap már voltak általa nem érhető dolgok, aztán egyre jobban nem azt adták neki feladatnak, amire felvették... látom rajta, hogy emiatt őrlődik... valahogy tegnap is nem boldogan jött haza... remélem jobb lesz, mert szerintem nem ezt képzelte...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Limo (folyt.köv.): hát ismerni még nem ismerek sajna senkit... de elvagyok.. itt neten tartom a kapcsolatot, tegnap anyumék skype-on látták Gergőt ( hoztam kamerát )...sétálni egyedül sétálok, strandra egyedül megyek... ott néha beszélgetek emberekkel ( babásokkal vagy gyerekekkel)... általában mindenki mosolyog Gergő frizkóján :lol: de hát hiányzik nekem a felnőtt Gergőnek a gyerek társaság...most még olyan, mintha nyaralnék... majd kiderül , hogy mi lesz munka téren és nálam, ha addig nem "találok" barátokat...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Halihó

Mares,jaj,remélem javul a helyzet!!(férj)

Kép

Apa mesét olvas

Kép

Tomi cicát talál

Kép

bevásároltunk,Tomi alszik,én vasalok,apa maszekol,aztán főzök(lecsó)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,gyönyörű helyen jártok!!

Az én fiam alig eszik,már 1 hete,,,felírtam a napi adagját:
ma reggel kevés folyékony tejpép keksszel (max 100 ml)
tízórai 2.5 babakeksz(séta közben,éhes lett) itthon 1/2 túrókrém,3 falat vajas kifli
ebéd 3 falat kifli lecsószafttal, kb.5-6 kanál alma-banán-tejpép-joghurt
uzsonna kb.6 kanál túrókrém
vacsora 1.5 szilva
ez normális?...Oké hogy nagy a meleg,de hát azért...(persze közben lett kínálva ezzel is azzal is,vacsira is kentem neki vajas kiflit,párizsit szeltem,stb,egy falatot se tett a szájába,csak szétdobálta)

evilany

Évi
Önszántából csak nem éheztetné magát Tomi... Talán még nincs testkép-zavara :oops: :wink:
Van, hogy Chloe sem eszik...
Erőszakkal nem tudod megtömni...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]Évi
Talán még nincs testkép-zavara :/quote]
gondoltam,csak hogy elég e ennyi kalória,vagy nincs e vmi baja amitől étvágytalan :?

evilany

Milyen a kedve? Viselkedése?

Ha beteg, az meglátszik a viselkedésén...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ja az igaz..ey törpeterminátor amúgy 8)

evilany

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hát.... nem ér rá enni.... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok

Gyors helyzetejeli:

Képek szuperjók, egyik nap én is akartam tenni, de nem engedte a rendszer :? majd megpróbálom máskor..

Évi: Máté sem eszik sokat, ha első gyerek lenne, már lerágtam volna a körmöm, mert Kristóf menetrendszerűen 3 óránként evett rendes adagot (most már ő is válogat). Máté reggel megiszik 1,5-2,5 dl tejcsit, csipeget pár falatot a mi reggelinkből, és utána délután 4-ig nem eszik. Tömni nem tudom, nem is akarom, elég neki. Utána még valami vacsi (nem sok), és lefekvéskor megint tejcsi.

Mares: keresztszüleim keszthelyen laknak, régen sokat jártam ott, sajnos messze van pedig nagyon szép hely.
Hajszerkezet fantasztikus. :)

pocaktesó még mindig meglepetéske, nem mutatta meg most sem magát, pont ott volt a köldökzsinór. Már nagyon kíváncsi vagyok .:) pedig annyira mindegy mi lesz.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

jajjj és a lényeget lehagytam :D :D :D Máté tegnap elindult !!! :D még bizonytalan, de ha "koncentrál" 10-15 lépést is megtesz. Sokszor annyira örül magának, hogy a nevetéstől elborul

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Évi, ne aggódj, nem esznek mindig egyformán, ha inni iszik, próbálj meg vmi táplálóbbat itatni vele, pl minőségi gyümilét, nem lesz semmi baja. Istenien néz ki.
Enyémek szopiznak, sokszor egy nap, de rövid ideigm, mert meleg van, és csak isznak. emellett megesznek ketten egy adag gyümit, vmi gabonával (1ü), csócsálnak egy kis kenyeret, kóstolgatnak pici párol t zöldsit ha van, de csak 2-3db-t, vagy egy-egy db darabos gyümit kapnak, de csak ismerkedésiből, meg esznek egy adag főzit, ált husival. Magyarul 1xgyümi, 1x főzi és szopás :shock: . Tök jól fejlődnek.

Mellesleg a nagyobbak sem esznek egyenletesen, pl Ádám fiam néha szinte semmit, máskor meg néhány napig sokat, akár 3x is repetázik :roll:

szerintem az a legfontosabb, h ő ne érezze úgy, h ez neked ennyire fontos és aggasztó!!!

Claire
claire

Köszi a válaszokat.

Szamóca,mikor lesz újabb UH?
Máté még cicizik?(tejcsi) gratula a járáshoz!Ügyes!

Claire,hát az se sok,amit ők esznek,tényleg.

cumifaló menetelő
Kép

Ircsi,jó ez a cikk,ezek szerint erre készülhetek :lol:

evilany

25-én lesz uh.
Máté már nem szopizik, 7 hósan abbahagyta. Egyik napról a másikra nem kérte, sztem érezte a tesót.
Tejcsi alatt tápszert értettem, még azt kap, de a szülinapja körül kipróbáljuk az igazit.

Nagyon jó ez a gatyós kép :D:D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Enyém gyerek sokszor 2-3 cumival működik, 1 a szájába + a kezébe is kell. (pedig fél éves koráig nem cumizott) :?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Évi!.....Pont a talin mondtam, hogy Berci rendesen eszik, na péntek óta ő is fintorog. Joghurt, az jöhetne. Mondjuk így is többet eszik, mint amit leírtál, de ha éhes lenne, úgyis kikövetelné a kaját. Meg szerintem talán kezdenek válogatni. Pénteken este pl. a zabpelyhet folyamatosan szétkente magán, mert cumizni akart, és csak tápit ivott.

Mares!....Így már én is jártam munka téren, remélem hamar helyre állnak a dolgok. Ha bármikor jöttök haza (szülőkhöz pl.) próbáljunk meg talit összehozni. Villany...bosszantó, hosszabbítozunk.

Szamóca!....Előbb-utóbb csak megmutatja magát :wink:

...és talán mondhatom, hogy Berci is elindult!!!!!! Olyan fantasztikus érzés látni, megölelni amikor a nyakamba veti magát. Ma már az esést is gyakorolta, ha elfárad, elveszti az egyensúlyt, eddig dőlt, mint a zsák, most már 10-ből 9-szer inkább leül.
limo73

Sziasztok!

Claire
Köszi az érdeklődést, nagyikámnál kezdődő demenciát állapítottak meg. Most agyturkászhoz kapott beutalót.

Ircsi
Jöhetnek még a képek! :)

Szamóca
Gratu az elinduláshoz! :)

Limó
Nektek is gratu! :)

Évi
Rékus is hébe-hóba eszik, mondjuk függ attól is, hogy mit kap.

Mares
Persze, h megismerik majd Gergőt a kölkök! :)

Rólunk
Tündér lánykám van, IMÁDOM!
Csütörtökön tette meg az első 3 métert (előtte csak 1-2 lépést sikerült neki), azóta nagyon belendült! :)
Blogomba a mai napnál találtok róla videót is! :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok,

Limo, villanyt sajnálom, remélem mihamarabb megoldódik a dolog. :( Gratulálok a járáshoz.

Szamoca, nektek is gratula. És a kistesóhoz is, asszem még nem írtam. Hogy vagy? Rosszullét, fáradtság jobb már?

Evi, Tomi nagyon cuki a kisgatyájában. :lol:
Szerintem se aggódj. Boti, aki eddig a vasszöget is megette, csak nyammog. Pedig itt nincs kánikula, sőt, inkább enyhe ősznek mondhatnám, 16 fok és eső... :cry: Lehet hogy Tomikának is jönnek a fogai. :roll:

Icsi, nagyon klasszak a képek. Nem hideg az óceán?

Mares, nem igérem biztosra, de ha összejön, találkozhatunk, aug 1-10ig Fonyódon leszünk. :lol:

Laptopom tönkrement. :cry: Remélem javítható, mert az összes fénykép azon van. :cry: :cry: pedig már mióta tervezem hogy kiírom cdre... :roll:

jaaj, mit akartam még... nem tom, késő van, megyek inkább aludni

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

sziasztok

Nklari
Mi aug 6-13-ig leszünk Lellén!!! Ha jól tudom Clariék is olyan tájt...mini tali? :wink: :wink: talán Barbcsiék is át tudnának jönni...

Járó babákhoz gratula!Szép lassan mindegyik felnő és isgyerek lesz belőle,(sóhaj)

Többi baba is hunyorog néha nézés közben?Tomi ha távolba néz hunyorít,lehet csak koncentrál,de lehet rossz a szeme neki is?Azt mikor lehet megállapítani?Claire?

Valahogy kihúzódottegy fiók és a tartalma a földre szóródott

Kép :roll: :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.07.17 09:36-kor.

evilany

Jó munkásemberek
Kép

Szamóca,értem,a tejcsi kifejezés mindig megtéveszt

evilany

Évi! 1-1,5 évesen már el lehet vinni gyerekszemészhez, általában, felveszik a családi anamnézist, és akkor arra eléggé figyelnek. Ádámomnak 1,5 évesen már erősen "+"os volt a szeme, arra nem biztos, h adtak volna szemcsit, de elég nagy neki a különbség a kettő között, olyan kb 2-2,5 éves kora óta masszívan hordja. Különben javul neki, majd meglátjuk, ahogy nő, h meddig. Elvinni sztem mindenképp érdemes, pl a kancsalságot egészen hamar ki tudják szűrni, és sokkal könnyebb orvosolni akkor. Persze ilyenkor még computeres mérést nem tudnak csinálni, mert nem néz bele kellő ideig a kütyübe a gyerek :lol:.
Különben én évente viszem azokat is, akiknek nincs szemcsije, mert ahogy nőnek, változik a szemük!!

Kaja: majd olvasom még a panaszokat, hogy a gyerek kieszik a vagyonotokból titeket :lol: , csak néhány év, jó ha már most takarékoskodtok a kamasz évekre :lol: :lol: Enyémek még csak most kezdik, de néha, ha épp éhesek :shock: szméletlen mennyiség tűnik el bennük :D !

Különben én nem panaszkodom , az enyéim eléggé mindenevők, a mennyiségen meg nem aggasztom magam, szopnak is még, a nagyobbak sem ettek addig nagyon nagy adagokat, amikor a szopit abbahagyták, megugrott!

Pakolás: nálunk a mosogatógép a favorit :roll: Tegnap Nonó a lehajtott ajtón ült. De, mit tesz a rutin, tudta, h kibírja, így lefotóztam :D és csak aztán vettem le!(anno Eszter és Ádám együtt térdelt rajta, és közben pakoltak, úgy megijedtem, h letörik az ajtó, h lekaptam őket róla, csak utólag bántam, ha nem örökítettem meg)

Pécsiek! Nem tudtok vmi linket, ahol a szállásként működő kolik rajta vannak normálisan? mert amit eddig találtam, az kb 0 infót tartalmaz!

Claire
claire

Claire,hát passz de a Laterum kollégium sztem tutira működik nyáron,amikor az esküvőt szerveztük,azt kerestük a vendégeknek.És itt van a házunkkal szemben :lol:

http://ptekollegiumok.hu/laterum_kollegium

http://www.iranymagyarorszag.hu/pecsi_t ... m/I313891/

evilany

Jó reggelt mindenkinek,

Évi, nagyon aranyos, ahogy pakolnak a törpék. :lol: Boti is pont ezt csinálja... :lol:
Ha jól emlékszem, Clairék aug 6ig lesznek a Balcsin. Én a taliba benne vagyok, de még telefonon majd egyeztessünk, megírom privibe a magyar számom.

Huh, tegnap mekkora vitánk volt Apával.... Ugye megyünk haza, utazással együtt 3 hétre, az kb 17 nap otthon, na ő ebből 13at Fonyódon akart lenni. 4-et Esztergomba. Szállásunk még nem volt, tegnap intézte. Hiába mondtam neki, hogy ez így nem jó, akkor is így foglalt szállást. Aztán mikor kiakadtam és közöltem, hogy mi a Botival nem megyünk a Balcsira, ő meg azt csinál, amit akar, akkor elkezdett dühöngeni, :cry: (Annyit megjegyzésként, hogy gyerekkora óta az egész nyarat a Balcsin tölti, neki ez a normális) Na, de ez az én nyaralásom is, és én Esztergomba is szeretnék lenni, a családommal és a barátaimmal. Fél óráig puffogot, elszívott vagy 5 szál cigit, aztán mondta hogy igazam van. :? :?
Közben voltam én minden, csak nem kedvesem, meg olyan varia is volt, hogy akkor nem is megyük haza...
Egyre nehezebben viselem ezt az egoista, hülye stílusát. :cry: nem tom mi lesz így.
Bocsi hogy ítt panaszkodok, de ki kellett mondanom.

Ajaj, mennem kell, Boti kinyitotta hütőt, kivett egy tejfölt, ami fel volt már bontva és szétkente... :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Klári :cry: :cry: :cry: olyan rossz ilyent olvasni(mármint,nem a tejfölt,bár az se semmi :) )

evilany

Sziasztok!

Huhh, győztem visszaolvasni.... :lol:

Évi mondjuk sovány vigasz, de vigasz 8)
Tomi nagyon aranyos. Igazi kis zsiványpalánta. Ahogy belebuknak a dobozba Rékával :lol:
Evés: változó. Hol többet, hol kevesebbet. Nem kell aggódni, ha más baja nincs (nem beteg). Doktornéni azt mondta még Bencénél (aki híresen rossz evő volt) hogy ebben a korban sajnos nem érnek rá enni. Ja és főzelékkel ne is próbálkozzak, mert unják :lol: Áron mostanság ebédre a bébiételt részesíti előnyben, de pl tegnap evett még a túrós tésztámból, a müzliszeletemből majd délután miután benyomott egy banánt még a dinnyéből is kért. Van olyan nap amikor keveset eszik, olyankor adok neki napközben is egy kicsi tápszert (100-120ml).

Szamóca gratulálok Máténak az elinduláshoz. Kistesó neme meg születéskor legkésőbb úgyis kiderül :wink: Ha ennyire nem akarja megmutatni magát én tuti kivárnám míg megszületik 8)

Limo Bercinek is gratulálok. Villany: :twisted: Mindig van valami gikszer.

Clárika Rékának is gratula. Nagyon ügyes csajszi. :D Nagyi :(

Nklári veszekedés :twisted: (nálunk is van ilyen, hogy barátoknak, ő rokonainak azonnal ugrunk, ugriki, enyémeknek meg szájhúzás)
Nagyon csini voltál, de szerintem most is nagyon csinos vagy. :D

Évi rajtad nagyon látni a fogyást! Ügyes vagy :!: :D

Tündével mi van? Nagyon el van tűnve..... :roll:

Ircsi nagyon szépek a képek. Katus tündéri.

Pancsolás megvolt, fejfájás elmúlt. Bencének most fáj a füle a sok víz alatti lubickolástól. MOst anyukáméknál van, Fülcsepp, orrcsepp, meleg szőlőmagpárna.....

Áron pakol, pakol és pakol. A játék persze nem olyan érdekes, mint minden más.
MAjd dobok képeket is, csak fel kellene pakolni a gépre őket.

Megyek teregetni, mert talán az ebéd is készen van......majd még bekukk.

királylány

Sziasztok!
Csak gyors ide is bekukk....
Gyerek terminátor,rossz,hisztis,akaratos...stb :)
GENGSZER :oops:

Gyerekek édesek,tündériek... :)
Nagyon jó nézni őket a képeken :)
Enyém gyerek sem igen eszik a meleg miatt...napi 3-4 teli üveg folyadék...(300ml-es üvegből)....és ez a minimum :)
De sebaj... :)

Előre hoztuk a szülinapot-ma tartottuk délelőtt :)
Mivel újra raktam a gépet apa-így nincs még kicsinyítő programom...a blogban láthatóak a képek a "buliról" :)
Édes volt Gerim ahogy tudományosan vizsgálta a tortáját :)
Műszerész újjai lesznek mint apjának :)
Végigsétáltunk mi is a szobán :)
Ha siet,hamar elesik...ha szépen lassan megy akkor ő is szép távot tud bejárni :)

Na megyek is-mert ezer a dolgom...mosogatás rendrakás...most alszik a drága-ilyenkor olyan kis édes :) csendben van...nincs sikonyálás,visítás...hiszti :(

Puszi mindenkinek....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nklari,a számot elteszem,de ha lesz is tali(miért ne lehetne,ha sokan ott leszünk a Balatonnál) én nem fogom megszervezni :oops: bocsi de egyszer már nekifutottam,az untig elég volt,jó lecke is volt.

Csillag,gyönyörű lett a torta!Irtsam neked emailt.

Dia,Áron pakol :lol: :lol: nincs megállás nemigaz?Őrületesek :)
Főzelékkel ne is próbálkozz :arrow: akkor mit adtál?(mert már én se merem adni,ma is megfőztem a fini levest,husi,karfiol,répa,stb. szorította a szákját,tarhonyás hús,elfordult...végül abból evett 4 kanállal)

evilany

Csillag néztem a képeket. Nagyon ügyes vagy! Gergő meg csuda pasi! Nagyon aranyos. Előre nem köszöntöm, majd a napján :wink:

Évi ja-ja, nincs megállás. :lol:
Ma pl túróstésztát evett. A levest van, hogy nem turmixolom össze hanem csak apróra vágom a répát, husit, tésztát. Mindig van itthon bébiétel, ha nagyon nem eszik a miénkből akkor bontok neki egyet, azt általában betolja. Ha végképp nem akar enni rendes kaját akkor tápszert adok neki. Vagy eszik kenyeret felvágottal. Ilyenkor azt adok amit szívesen megeszik. ha az kinder tejszelet akkor azt. :wink: A lényeg, hogy Tomi iszik eleget.

királylány

Én se turmixolok már,olyant adok ami puha,pl ma a tarhonya

evilany

Én is itt! :lol: :lol: :lol:

Évi, nagyon kis édes Tomi. :D
Evés nálunk sem az igazi. Meleg van neki, én legalábbis ezzel magyarázom, hogy nem eszi meg a szokásos adagját. De azért a gyümiket tömi magába szerencsére, csak a zöldség nem annyira megy neki. De hát ez van….

Ircsi, fantasztikusak a tengerparti képek. :D

Clárika, nagyon ügyes Réka. Nagyit sajnálom.

Csillag, milyen szuper torta! Nagyon jók a képek. :lol:

Klári, sajnálom az összezördülést a pároddal. :( Teljesen megértelek, hogy otthon is akarsz lenni.

Szamóca, gratula Máténak a járáshoz! :D Tényleg szégyenlős a drága kistesó.

Limo, Berci is milyen ügyes. :D

Mi is jól vagyunk, most sem voltunk itthon pár napig. Kihasználtuk a szép időt. :)
Lánykám egy kis örökmozgó törpe, meg sem állna. Tegnap este 10 órakor is teljes erőbedobással nyomta a dolgot, persze a szülei már rég kifáradtak. (ja és délután nem is aludt, inkább a medencében tombolt).
El sem hiszem, hogy mennyi energia van ezekben a pici babákban…. :wink:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Csillag! Ez a torta szuper!!! Nagyon tetszik :D :D :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Csillag!.....Ez a torta tényleg fantasztikus. Azt hiszem, ha ütnének sem tudnék ilyet csinálni (igaz másikat sem) :oops:

Nklari!.....A pasik ilyenek (bocs a kivételtől)....a Te párod legalább abba hagyja, az enyém órabérbe túráztatja magát.

Én is úgy vagyok, mint Dia, igaz Berci tejszeletet még nem kap, de a joghurt a joker. Bár azért Bercim eszik, nagy gondok nincsenek.

Woody!.....Néha Berci is szokott későig garázdálkodni, vagy ami még bosszantóbb, hogy elalszik rendesen, majd éjfél-egy körül felébred, és elkezd(ene) játszani :twisted:
limo73

Kajánál én is próbáltam persze sorra mindent,ez nem kell,adok azt,az se,akkor amazt...végül ment minden a kukába,hát azért túlzás.De a mai nap egész jó volt,reggel foly.tejpép,tízórainál már elég álmos volt,ilyenkor etethető,betolt egy túrókrémet,és fél kiflit májkrémmel,na az kacagtató kifli volt,mert valamiért marha viccesnek találta,nagyokat göcögött a falatokon,leszedte a májkrémet,kente a hajába,amikor látta az arcunkat erre,nagyokat nevetett,ááá ezt akkor szokta mikor már nagyon fáradt hogy mindenen nevet :) ebédre 4 kanál tarhonyáshús,3/4 üveg alma-banán csirkével,uzsira 100 tejpép.Nem panaszkodom 8) aludni meg csak most ment

Torta,én valami sütés nélküli almatortát vagy joghurttortát fogok csinálni,majd előtte tartok egy próbát,aug2 a 3.házassági évfordulónk,étterembe megyünk hármasban :) az is lehet hogy két torta lesz,sőt,valószínű,egy Tominak kenegetni,másik nekünk (barátnőmékkel,meg jön a fotós ismerős is)

Rossmann hétfőtől
babydream jó éjt tejbegrízek (üveges) 200 ft
Kecskeméti húsos menü 11 hótól többféle 229 ft
Beba pro junior ital 1399 ft
Milupa 2,3 vagy Szép álmokat vagy junior tápszer 1799
Johnsons baby törlőkendő 299
minden poharas babadesszertre -25% kedvezmény
Hipp húsos menük 289 ft
Babydream úszópelus 799

evilany

Sziasztok

Klári
mi 8-tól 14-ig leszünk lent Balatonfenyves alsón.
Jó lenne egy ilyen mini tali :)

Csillag
Csudi ügyes vagy! :)

Kaja
Ma Réka dupla adagot benyomott :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Mi Balatonmárián leszünk júli23-aug6, szívesen küldök telcsi számot, ha vki ilyentájt ott van, és szívesen talizik velünk! :D
Évi, köszi, próbálkozni fogok (kolesz).

Kaja: enyémek bírják a főziket, szerencsére, remélem így is marad, mert mindenki eléggé szereti, Ádám fiam bír faxnizni, de ő bármitől, ha olyanja van, máskor meg annyit eszik mint egy teve! Én nem kínálgatom mással, ha nem eszi, amit adok. ma pl Nonó kimászott az etetőszékből :shock:erre ölbe vettem, evett pár kanállal, majd lekukackodott az ölemből, még1x megpróbáltam felvenni, aztán annyi. Pedig Joni is magyarázott nagyon vmit neki az etetőszékből :lol: .

Claire
claire

Clárika! :( az nem könnyű, kiváncsi vagyok, mondanak-e vmi használhatót.
Mindenesetre ha vmivel az agyi vérkeringést tudjátok javítani, az javít az állpotán. Gyógynövényekből ilyen a ginkgo, gyógyszer is bihztos van, de az passz! Mennyi idős a Nagyid?

Képzeld, Nonó "megugrotta" a 7,5 kilót! :lol:

Claire
claire

Sziasztok!
Köszönjük szépen.
tegnap iszonyat rendi srác volt-mintha nem is ő lett volna...ma meg már fél órája nyekereg-nem tudja mit akar...evett,ivott,peluscsere is volt... :(

De jó,hogy ilyen "kis" súlyú bébijeitek vannak még :)
Gergő már majdnem 12....leszakadok tőle :( és a sérvem sem bírja :(

na megyek is...csak letöltöttem a kicsinyítő progit.
:)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Talán Gergő még vár egy kicsit, mert annyit írtatok, hogy csak na :)

Évi: Tomika annyira édes... és hát ha ennyit eszik és jól van és jó kedvű és nevet akkor nagy baja nem lehet! Gergő meg lassan úgy eszik és annyit, mint egy felnőtt :) sokat-sokat :) nehezen is mozgatja ezt a súlyát!!!! még mindig hunyorít??

Limo: Berci is elindult?? :) dejóóóóóóóóóó jaj, majdnem sírtam, amikor írtad, hogy átkarol... jaj, kis drágák

Clárika: na oldaladat nézem, videókat még nem látom, de sebaj, lesz ez jobb is ! :) Rékus nagyon ééééédes! És igen, egy mini-balcsi-tali jó lenne, ha uram nem ér rá átvinni minket, max vonatozok egyet GErgővel, vonattal csak nem olyan drasztikus ennyi km ( Keszthely-mária vagy Keszthely-fenyves )

Ircsi: milyen jó látni, hogy Chloé így megy egyedül !!! Csodaszép egy éves lányka!

Szamóca: Máténak is gratula a jövés-menéshez! :) kis pocaklakó meg milyen kis sejtelmes :)

Dia: és Bence füle jobban van? képeke várom :)

Claire: számot eltettem... 24én vasárnap délután jövünk vissza Keszthelyre, onnantól uram meló én itthon, tehát szabad vagyok :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillagom: jaj, hát ez a kép cukker a kis GErgőről :) kis gengszter :) ez jó volt :) hisztibéka GErgő is tud lenni, ezért is kapott békás medencét tőlem :) kis békakirályfi :) és mint minden rendes Gergő, én drágaságom sem pillepalack súlyú :) június 22én volt 9 kg... sztem most jóóóóóóval több!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares...csak így tovább-lassan utolértek minket :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Halika!
Végre levideóztam nagy fiamat, ezeket kb. fél órája csináltam azóta Berci le-föl járkál, és már "gyagyázik" közben.

https://picasaweb.google.com/lh/photo/P ... directlink

https://picasaweb.google.com/lh/photo/2 ... directlink
limo73

Csillag!...vagy Tündi!....esik nálatok? olyan borzasztóan néz ki arra a levegő!

Azóta már tárgytalan :wink: .....itt is volt egy jó kis eső, olyan finom eső illatú volt a levegő!
limo73

sziasztok!

végre eljutok ide is! apa itt volt velünk másfél hetet, így a szokásosnál is kevesebbet gépeztem, volt, hogy napokig be se kapcsoltam...

kaja: Zoét eddig nem zavarta a hőség, evett normálisan... na de ma :shock: :arrow: reggel 7-kor táp, fél 12-kor kínáltam banánnal, kiköpte... a barack dettó így járt... krumplis tésztára voltunk meghívva barátoknál... gondoltam megkínálom, hátha megeszi... na abból benyomott egy jókora adagot tejföllel... 5-kor egy kis vajas kenyér, és vacsira táp... ja, és mindehhez megivott 1920(!!!) ml teát!!! nem elírás!!!
úgy néz ki, hogy bojkottálja a gyümölcsöt, de felnőtt kaja az jöhetne minden mennyiségben... (tegnap a sült krumpliér valósággal hisztizett... :roll: )

gratulálunk minden jövő-menőnek!!! :lol: :lol: :lol:
kíváncsian várom a következő babatalit! véget ér a négykézlábas kergetőzés, jöhet a futkosás!!! :wink: :lol:

súly: én pont 9 kg-al vagyok kevesebb, mint amikor teherbe estem... ez van, bár én jól érzem magam így, de már kezdenek piszkálgatni... (nem szándékos a fogyás amúgy)

hm, mit akartam még? nem jut eszembe... fáradt vagyok...
most majd jövök ám megint rendesen...

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Újabb elveszett bárányka jelentkezik! :wink: Tomi folyamatosan túlórázik, hetente 1x jön időben haza, akkor rohanunk bevásárolni, és élvezzük, hogy vele lehetünk, ez volt a 2. szombat, hogy itthon volt (előtte mindig ment), most is anyáéknál voltunk Győrben. Úgyhogy én ezért nem jelentkezem, plusz, mint Limoéknál, ha be merem kapcsolni a laptopot, olyan hiszti van, hogy nem rá figyelek... :oops: :roll: Ő is kapcsolja be a gépet, biztosan írni akar Nektek. :lol:

Minitali: Mi is benne vagyunk, szívesen leruccannunk a Balcsira, csak én vezetni nem tudok, így marad a hétvége, mikor Tomi is itthon van. Ezt megbeszélhetnénk, jó lenne nagyon! :wink:

Hűűűha, ahogy olvasom, sok Törpe elindult, gratulálok hozzá Mindenkinek!!! :) Bence ott tart, hogy el-elengedi azt, amiben épp kapaszkodik, megáll, közben vigyorog, kicsit inog, akkor próbál egyensúlyozni, s ha érzi, hogy nem megy, akkor előreteszi a két kezét, és négykézláb "landol" a földön. Néha sikerült már 1-2 lépés, de még várat magára. (addig örüljek, igaz? :D) De kapaszkodva már nagyon gyorsan sétál, nincs előtte akadály.

Szamóca! Kis szégyenlős, biztos kislány. :wink: De fő az egészség, én is most már meglepetésnek akarnám. :)

Évi! Bence is teljesen változóan eszik. Van, hogy 300 g is lecsúszik a főzelékből (szombaton majdnem 400 g (!) csirkemájas krumplis répás főzi lement), de olyan is van, hogy eszik 2-3 kanállal egész nap mindenből, még ha a kedvence is. (és ezt megcsinálja egyik napról a másikra) Szerintem ne aggódj, Tomi teljesen jó súlyban van, semmi gond nincs vele, formás Kópé! :) (dokira ne hallgass, tiszta hülye :evil: )

Csillag! A torta húúúúúúúúúú, én tudnék ilyen szépet készíteni!!! Nagyon ügyes vagy!

Ircsi! Olyan szép helyen vagytok, látom, Katus is élvezi! (irigy-irigy :oops: )

Súly: én 40 vagyok :oops: -1 kg terhesség előtthöz képest, Bence 10 kg 10 g... (Csillag, gondolhatod nekem milyen nehéz nap végére Bence... :roll: ). Próbálok hízni, eszem is, néha éjjel is kimegyek főtt ételt enni :shock: , de sosem tudtam sajnos. (és nehogy azt higgyétek, hogy ez olyan jó, ez legalább olyan rossz, mint mikor valaki nem tud fogyni. :( ) :(

Claire! Bence is szopizik még, 4x biztosan egy nap (reggeli, napközben alváshoz, vacsi, éjjel 1x), de van az 5 is (délután néha odamászik hozzám és kiszolgálja magát :D), és emellé elég nagy adagok is lecsúsznak néha.

Woody! Energiákról ne is beszéljünk! :wink: Néha én is azon gondolkodom, Bence honnan merít ennyit. Adhatnának kölcsön, az biztos. :lol:

Dia! Bence is folyamatosan pakol, de naná, hogy ott, ahol nem szabadna. (kuka, edények, tűzhely mellett, újságok, mosni is nagyon szeretne :D) Imádja tolni a széket a járólapon, csak bírja az ember a hangját. (mit neki a járássegítő...) Amit szabad és a rengeteg játék, na az nem érdekes. Jó, hogy ilyen gyakran írsz megint. :) (én is igyekezni fogok, ígérem!)

Mares! Milyen a balatoni élet? Fb-n nézegetem a képeidet, nagyon édes Gergő, úgy tetszik a haja! :) Kicsi cicik :arrow: nekem is az van, de már nem zavar (vagy legalábbis nem annyira, mint régebben), inkább örülök, hogy van egy ilyen gyönyörű, csibész kisfiam, a férjem így szeret, ahogy vagyok, más meg le van c@rva. én sosem csináltatnék műcicit, nem vinne rá a lélek :oops: nem ér annyit az egész, az nem az enyém... plusz 70 évesen hogyan néznénk ki vele? :lol:

Klári! Párod :evil: :evil: Jó lenne, ha veletek is tudnánk találkozni! :) Mi most mindkettőnk szüleivel szenvedünk, de közösen, a vitájuk miatt... (úgyhogy Bence szülinapja előtt lesz egy békítő hadjáratunk ellenük, mert nem akarjuk, hogy tönkretegyék, akkor nagyon mérgesek leszünk... és amúgy is, ennyire gyerekesek nem lehetnek, mi szívjuk a levét az egésznek...)

És akkor rólunk is: Bence tud cuppogni (holnap felteszem a videót), kacsintani két szemmel :D (igazi nőcsábász), berregni, süti a pogácsát, néha integet, imád kukucskálni (olyan csendben tud lenni ilyenkor, hogy elnevetem magam :D), tolatásból felül, állásból leül, négykézlábra ereszkedik (így már egyáltalán nem esik el), imád bútorokba kapaszkodva sétálni, mászni. Mondja, hogy baba, de, nem, idden (ez az igen), adda, az anya az az anna/enne/nyanya/annya, az apát egyszer mondta, amúgy ded :lol:, a kaja az többnyire memme, néha mamma, cicára azt, hogy cci, a pacira azt, hogy ggyí, és a legújabb a dédi, és a dédikre mondja!!! :wink: Nekem júl. 5-én megjött végre, szülés óta ez az első menzeszem (így 11 hónappal utána talán ideje volt már), de most örülök, mert úgy látszik, normalizálódott a dolog. (mind mennyiség, mind minőség, plusz nem fáj egyáltalán, míg előtte elég erős gyógyszereket kellett szednem -majdhogynem szülés erősségű volt, így, hogy most már tudom milyen is az. :) )

ÉS ÉS ÉS: Dóri képei megtekinthetőek itt:

http://fotozunk.blogspot.com/2011/07/bence-babafotozas-balatonfoldvaron.html

Ami nem került fel hozzá, de szeretjük -bár elég nehéz választani :wink: -, azt felteszem majd az én blogomba -csak legyen egy kis időm-.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barbcsi 2011.07.18 22:34-kor.

Kép

Kép
barbcsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?