Új privát üzeneted érkezett!

Nem........valóban cukrász vagyok! :P Ez a szakmám!

Rekuja!
Privi ment!Jól meglepődtem!

Kép
cukigabi
Budapest

még a végén kiderül,hogy szomszédok vagytok :-)
Vendég

cukigabi!!
Igen tudom,hogy nem vállal iker terhességet, bár nem tudom,hogy miért :roll: , na de ez még a jövő titka :)

rekuja! te hova fogsz menni?? hol volt az előző beültid?

lányok a végén kiderül,hogy egymás mellett laktok :lol: :lol:

EDI
ediii

rekuja!! bocsi,, közben látom,hogy Kaális vagy :oops: :oops:

EDI
ediii

EDiii
igen, sosem lehet tudni még mit hoz a jövő :wink: kicsi fiad hogy van :?:

Gabi
8)
na lehet, hogy lesz egy újabb bnetes talid :?: :roll: :lol:

Zita
gyönyörűséges a babócád :wink:

Én nem lombikos voltam, 3 sikertelen inszeminációm volt és utána egy spontán vetélésem majd egy sikeres spontán terhességem és született egy csoda bébim lassan 8 hónapja :wink: boldogság, szerelem az életem... :lol:

Vidám, hűsítős vasárnapot Mindenkinek :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Rekuja
gratulálok a fogacskához, na majd akkor most már jönnek sorban :wink: Én a DOLOGEl-t használom fogzásra és ajánlom, ha még nem adod neki a Zymafluor tablettát :arrow: fogszuvasodás megelőzésére, nagyon sokat ér, 1000ft 100db tabletta...meg lehet mondani, hogy melyik baba kapta kicsi korától kezdve, látszik a fogakon, kevesebb általa a fogszuvasodás (másodállásban fogászati asszisztens vgyok)

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Köszi jól van a drágám :D most nyaral a mamáékkal a balatonon 8)
Emlékszem mikor mondta neked a dr.nőd, hogy most van peteérésed , és legyetek együtt és akkor sikerült neked Ádám :lol:
és ugye neked akkor a 7 DPO-n kimutatta a teszt?

EDI
ediii

Sziasztok!

Suzy!
Igen....ma véletlenül össze is találkoztunk Rékával! :lol:

Réka!
Ez a lekváros táska nagy sz@r volt :twisted:
Szaffi viszont nagyon édes kislány!!!!! :lol: A "nyekergése" imádnivaló!

Edii!
Gondolom a nagyobb kockázat miatt nem vállal ikreket :roll:
Van egy fiad?Ő is lombikbaba?Mennyi idős?Nem csinálsz neki vonalzót?Lehet sok a kérdés??? :oops: :lol: :D :)

Bazsa!
Hát szomszédok nem is vagyunk Rékával,de a szomszéd utca se rossz. :D

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok ebben a nagy hőségben :shock: :!:

Ediii
pusszantom a már nem is olyan kicsi fiad :wink: élvezze is a nyaralást a kis drága :lol:
hát igen...de jó is volt az a március 11-e :D :roll: 8.DPO-n mutatta ki, de csak nekem volt egyértelmű, apának nem...de a v.v mindent elárult másnap reggel :wink:

Gabi, Réka
de jó, hogy találkoztatok :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Cukigabi
Na, akkor én meg se kóstolom a lekváros táskát :) Délelőtt nem jutott rá idő, most meg már ebédeltem. Majd apa megeszi, benne még megvan a gyerekkori „kaját nem dobunk ki” reflex (Romániában nőtt fel).
Medence: felfújtam, és amint megláttam, rájöttem, hogy pont ilyet néztünk tegnap a csepeli strandon, hogy kéne venni, csak ott 2600-ért árulták :o :shock: ez meg ugye 650 volt :roll:
Fiad fekete szemei meg szempillái... hát igen, ha az embernek szőke, kék szemű gyereke van, minden sötét szemű baba elbűvöli :D

Edii
Látom, te is utólag olvasol vissza, én is így szoktam :)

Suzy
A te történeted is olyan igazi „csoda”, jó ezt olvasni, mindig reménykedek, hátha nálunk is összejönne természetesen (sose találták meg az okot, csak hogy ICSI kell).
Zymaflour tabletta nem az, amiből ha sokat szed a gyerek, akkor olyan fura fehér izés lesz a foga? Egyik barátnőmnek volt, mert az oviban is, meg otthon is kapott vmit, és a dupla dózis még a maradandó fogain is meglátszódott. Fogszuvasodás nem öröklődő hajlam kérdése? Nekünk szerencsére apával nagyon jók a fogaink, nekem csak 1 van tömve, mert „nekinőtt” a tejfognak, már lukasan jött ki. Ja, meg az egyikből „lefaragtak” mert nem tetszett a dokinéninek a formája :roll: a szemfogaimat is le akarta csiszolni, mert nagyon hegyesek, de mondtam, én már megszoktam, hogy folyton átharapom a számat :D

Bazsa
Mi ez a nagy csend? Minden okés? Aggódom érted!

Tegnap délután fél5től fél6ig strandoltunk. Muszáj volt kipróbálni :) hát, nem mondom, hogy élvezte, vagy hogy mi tudtunk lazítani, de kipipáltuk, hogy ez is megvolt :D Egyszer megmártottuk, de hogy ez a fürdetős pelus milyen egy kakiság! De legalább cuki mintás :) Mi meg felváltva mártóztunk, de alig maradtunk a medencébe, rohantunk vissza a cicalányhoz, nehogy rossz szülőnek érezzük magunkat :) Majd az erkélyen a cuki kis medencében :)

Cukigabival való találkozás nagyon mókás volt, mert ő is medencéket nézegetett az erkélyre, és nagyon kacsintgattunk egymás gyereke felé, hogy olyan ismerős, de nem mertünk köszönni, aztán Gabi mondott valami „gyere Roli”-sat, úgyhogy megkérdeztem, hogy nem Gabi vagy véletlenül? :lol: Nagyon mókás volt :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Sziasztok :)

Cukigabi!
Igen van egy fiam, ő nem lombikbaba, akkor még nagyon nem is terveztük, csak a védekezést hagytuk abba, és egyből sikerült :D , januárban volt 10 éves, hát már inkább nagy fiú :lol: , és már nagyon,nagyon szeretne kistestvért, és nem érti miért nem jön már :roll: , hát ezt a részt nehéz még neki elmagyarázni :oops:
Vonalzó volt neki csak valamiért nem mutatta csak egy ideig, azóta meg még nem csináltam,de majd utána nézek :)

Suzy! köszi :D mentek valamerre nyaralni??

rekuja! igen :lol: , ahogy rákatintottam az enterre, eszembe jutott mintha már írtad volna, és utána megnéztem :oops: :lol:
De jó,hogy taliztatok cukigabival :) ráadásul véletlenül, még a gyerekek is tudnak majd együtt játszani :)

Lányok nektek volt lesz nyaralás???

EDI
ediii

rekuja,
itt vagyok,csak nem igazán tudtam hozzászólni a dolgokhoz...
miattam ne aggódj, néha szédelgek,hányingerem van,hirtelen álmosság tör rám,de ezek mind jó jelek :-) majd akkor aggódjunk,ha ok lesz rá :-)
szóval találkoztatok cikigabival :lol: (bocs,gabi,de olyan jól hangzik :-)
most legalább már azt is tudom,h réka vagy :-) ha lányunk lesz,akkor a eddig a réka név a menö. :-)

edi,
én haza mentem volna nyaralni,de a lombik miatt leszegényedtünk,uh nem megyünk. pedig vittük volna a tesóm 2 nagy lányát is... na mindegy... megértik szerencsére... nekem viszont kemény honvágyam van már. szilveszterkor voltunk utóljára otthon :(
de nem baj, ilyen áron mindenröl le tudok mondani :-)

dike,
láttam a facebook-on,h voltatok a balcsin,megjöttetek már? milyen volt? hogy bírta ármin?

anett,
hogy vagytok???? még mindig nem ismerjük a szülési történeted... ha egy kicsit engedi az idöd,izgalmasan várjuk a sztorit :-)

lb,
hova tüntél? nyaralóban?
Vendég

Rekuja! gratula a fogacskához.

Bazsa! boldogság van nálatok mi?:)úúúúúgy örülök!!!!!!!!
elvolt, sétáltunk nézte a fákat:)

küzdünk a hasfájással úgy sajnálom:(((((((((((((((cici közben is sír, tekereg,nyom nyögSad

KépKép
dike

Szuzy
Majdnem rokonszakmában dolgozunk... :lol: :wink:
Én éveken keresztül szájsebészeten dolgoztam :lol: :wink:

Mi most egy rövid nyaraláson vagyunk Baján, Bátán :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép Kép Kép Kép
gigike78

Ediii
Sajnos nem, a 12 év alatt kétszer voltunk :cry: na majd, ha nyerek a lottón :wink:

Rekuja
jajjj, ezek az igazán nagy véletlenek, örülök, hogy taliztatok :wink:
igen, ha túl adagolják lesz mellékhatása, maradandó :? de sztem érdemes adni független a jó genetikától :roll:

Gigike
Én is dolgoztam 1 évet szájseben, imádtam, hiányzik :wink: jó nyaralást Nektek :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nyaralást idénre nem tervezünk, helyette veszünk egy kazánt :D Majd megyünk Balcsira a családi nyaralóba hétvégékre, meg ha rá tudom venni uncsitesóm feleségét (pontosabban, ha ő rá tudja venni) akkor szeptemberben lemegyünk 1 hétre Rozikáékkal együtt, hogy a csajok "játszhassanak" :)
Anyám szervez valami hosszúhétvégét aug20 környékére, végtére az is nyaralás :)

Tavaly, amíg terhes voltam ősszel mentünk hosszúhétvégézni, de most, ha minden igaz, péntekenként egyetemen leszek :( Nem mintha sok kedvem lenne hozzá, de apa szerint ez nagyon fontos :? UTÁLOK TANULNI!!!

Én nem dolgoztam se szájsebészeten, se fogászaton :)

Lombikbaba nem mostanság jön haza a beülti miatt? Mintha júliusról lett volna szó :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Sziasztok,

totál meghülyült nekem az oldal, nem tudtam írni :( bár nem is volt sok időm

Rekuja, Gabi
Tök jó hoyg taliztatok :) nagyon irigy, nagyon-nagyon. nekem nincs senki a környezetemben kisgyerekes :( pedig tök jó lenne, vagyis van, a 2. szomszédban, de ő olyan egyszerű szegény :(

Nekem nincs túl jó kedvem :( azért is nem jöttem, sok minden összejött, nem alszok, már 1 hete nyög állandóan álmában és csak reggel 7-kor tud kakilni, akkor meg akkorát, hogy teljes ágynemű csere van, hacsak fel nem ébredek még időben. Rettenetesen fáj a hasa éjjel-nappal. Éjszaka általában csak 1-szer ébred, de végig dobálja magát az ágyban, már felkeltettem egyik éjjel, mert nem bírtam, tornáztattam, simiztem, hintájába raktam, de nem sikerült neki :( s reggel aztán telepakolja a pelust, de nem bogyókkal, hanem az eddigi szokásos híg kakival, így nem értem miért van ismét ilyen kínok között :(
Nekem begyulladt a fülem, holnap irány a kórház, s állandóan kijön az aranyerem :(
le vagyok maradva alvásbban és vasalásban is, a takarításról már nem is beszélve, de még legjobban az alváshiányt bírom, a lelki dolgok mennek nehezen, meg a fülem és az "gazdagságom" :(

mennem is kell, mert már sír szegény megint a hasa miatt :(

Zita

Kép
zitácska79

na, itt panaszkodtam és a kicsi lurkóm aludt órát utána szopi utána meg órát, olyan boldog vagyok, hogy madarat lehetne velem fogatni :) örülök, hogy végre tudott kicsit pihenni :) bár a pocikája utána is fájt :( de legalább pihent, s ez a lényeg :)

Zita

Kép
zitácska79

zita,
együtt örülök veled... :-)
Vendég

Bazsa! sajnálom...., de majd pénteken kárpótól az ultrahang :)
mióta éltek kint?

Suzy! Hajrá lottónyerés :lol: , és lottózól legalább :)

Rekuja!Ez is nyaralás :) Balcsin merre van családi nyaraló??
Nekünk is van Ábrahámhegyen,de én annyira nem szeretem a balatont... :roll:
Mit fogsz Tanulni??

Zita , Dike!! Sajnálom a manótokat, és kitartás nektek! nekem is nagyon hasfájós volt a fiam , sokszor már vele sírtam,mert nem tudtam mit csináljak,hogy ne szenvedjen..., egyik gyógyszer sem hatot, végül egy homeós bogyót ajánlottak , na az segített.
Zita!! Jobbulást a fülednek! Mit mondtak/adtak a korházba??

EDI
ediii

edi,
én 8 évig itt éltem,aztán hazamentem,kb 4 évig voltam otthon,megismertem a férjemet, és együtt visszajöttünk 3 éve.

rekuja,
mit fogsz tanulni? én is gondolkodtam,hogy kéne vmit csinálni még,de mivel baba projekt volt,így nem láttam értelmét belekezdeni. én is arra gondoltam,ha lesz már baba,majd akkor kéne vmit,csak nem igazán tudom,hogy mit akarok...
én vendéglátós voltam,azt tanultam ki, de amikor eldöntöttem,h családot szeretnék,abbahagytam,mert nem egészséges szakma gyerek mellé. amikor hazamentem, elmentem gyors gimibe,hogy legyen érettségim,mert anno nem csináltam meg... nagy csavargó voltam,leszartam a tanulást, örültem,hogy a magam ura vagyok és minden más érdekelt csak a tanulás nem... de a gimiben egy kis frissités szabályosan jól esett. na jó felnött fejjel másképp gondolkodik az ember...

dike,
bízzunk benne,hogy most már nem sokáig kell szenvednie árminnak a hasfájással....

nálam holnap megint nagy nap :-) izgulok... mindennek rendben kell lennie...
Vendég

Zita! sajnálom h ti is ennyire szenvedtek!Ármin is egész éjjelé nyög,na meg nappal is most is hallom, nagyon rossz! ő már másfél napja nem kakilt, és az előbb 10 percen keresztül szélcsöveztem,és jött egy kicsi de nem sok!
sajnálom a fülfájást jobbulást!:(

az baj ha neki zöldes színű a kakija?

huu mennyit kellett visszaolvasnom. tegnap előtt Agárdon voltunk a picurral, nagyon jól bírta:)aznap éjjel csak egyszer kelt fél 3kor:))
másnap reggel apa ment dolgozni 24be ma reggel jött meg,mi meg anyuméknál aludtunk, és Ármin megint csak 1szer kelt olyan jóóóóóó!iszonyat ez a hőség,anyuéknál 29 fok volt éjjel,fujjjj.
már 1,5 napja nem kakilt nagyon szenved.
képzeljétek az a rohadt, pusztulat kiságy,amit a sógoroméktól kaptunk kb 8 éves, tiszta szuh...áhh és én nem láttam mikor betették, csak már éjjel alig tudtam aludni annyira hangos volt valami és mindig azt hittem h a légzésfigyelőnek van ilyen hangja. undorítóóóóóóóóóó,teljesen szét volt rágva...tegnap úgy kibasztam,mint macskát szarni, úgyh mától a kisfiam külön szobában alszik az szép tiszta ágyában.
már 4 kiló felett van a drága:)
Ármin mindig csak cumizik a cicin....7szív egyet nyel...teljesen kivagyok...és szar anya vagyok amiért nincs annyi tejem h csak épphogy szívná és akkor is spriccelne,ja és mert nem fejek:(((
lelkiismeretfurdalásosom van egész nap.ja és ebbe rohadt hőségben nagyon élvezetes a z órás szoptatás úgy h préselem neki az egyik kezemmel a cicim, a másikkal huzom fel fel a lábai a hasához,mert görcsöl,közben ezerszer kiesik a cici a szájából...áhhhhhhhhhhhhhh
most megszélcsöveztem kakilt egy kicsit.
ja és nagyon keveseket eszik..ez a meleg miatt lehet?

Anett??????

KépKép
dike

dike,
az embernek akkor van lelkiism eretfurdalása,ha hibát követ el. ha úgy érzed,h hibát követsz el,akkor tegyél ellene... nem megsérteni akarlak, de a baba a legfonsdotsabb és meg kell mindent tenni azért,hogy jól müködjön . ha meg ugy érzed jól csinálsz mindent,akkor nincs okod lelkiismeretefurdalásra...
minden rednben lesz,csak tarsd be a szabályokat... nincs erös kaja ilyenkor,tessék odafigyelni az étrendre,ez a legfontosabb ilyenkor!!!
Vendég

dike,
ugye nem haragudtál meg rám? nehogy félreértsd, nem bántani akartalak... :(
Vendég

Sziasztok!

Dike,
én azt vallom, hogy nem attól vagy jó anya, mert szoptatsz!Lehet csúnya dolog, de ha csak meghallom, hogy szoptatás, semmi pozitív dolog nem jut az eszembe!Utáltam!Biztos sokan elítélnek, de így érzek! Nem attól vagy odaadó anya, ha szoptatsz!
És elhiszem, hogy nincs kedved fejni!Azóta javult meg teljesen a lelkem, mióta elapadt teljesen a tejem!Lehet ronda dolog, de örültem neki.Szörnyű volt naponta 5-6szor fejni, és 20-30grammokat!Mert ha láttam volna, hogy van tejem, akkor a fejés is máshogy alakult volna!
Lelle így 7hetesen teljesen tápszeres baba lett!De nem bánom!Nálunk azóta teljesen elmúlt a hasfájás.
Hipoallergén tápit esztek?Nem gond, ha zöld a kaki, nálunk is az.És előfordult már többször, hogy másfél napig nem volt kaka.Ne aggódj miatta!
Ja, és igen, a kevés evés lehet a meleg miatt!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

meli,
én még sosem hallottam egy anyuka szájából sem,hogy szerette a szoptatást... én még nem tudom milyen,de majd remélem hamarosan megtudom :-)
ne szégyeld szerintem magad érte,hisz nem véletlen van ezzel mindenki így. nem kell szeretni csinálni, viszont én azt gondolom,hogy ha tudom,hogy a babámnak az a legjobb,akkor megteszek érte mindent. Nos,ha hasfájós a baba,akkor nem vagyok benne biztos,hogy az a legjobb neki... viszont úgy tudom lehet ellene tenni,ha nagyon ödafigyelünk,hogy mit eszünk. javítsatok ki,ha nem így van,de a tej minösége kizárólag rajtunk múlik. és nekem az a véleményem,hogy ha így van,akkor okolhatjuk magunkat érte.
persze igaza van annak,aki most azt gondolja,hogy könnyen beszél az,aki még nem is tapasztalta ki, és lehet,h én is ugyanigy fogok járni... nem tudom...
az én barátnöm egyik gyereke sem volt hasfájós, de akkor is utálta a szoptatást ( ill. inkább a fejést ugye) neki sok teje volt,ö meg azért utálta. szerencsétlen,csak tusolt, és sriccelt ki a teje :-)

dike,
add le a picit egy pár órára, és menj el shoppingolni, azt jót tesz neked szerintem :wink:
Vendég

1 babánk van :-) nagyon cuki,nagyon pici :-) már most imádooooom
Vendég

Bazsám!

ÓRIÁSI GRATULAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Remélem emlékszel még rám az inszemes topicból. Tiszta szívből gratulálunk Nektek, a férjemmel a fürdőszobában ugráltunk, úgy örültünk a sikereteknek. Millió puszi és egy óriási ölelés, vigyázz nagyon magatokra! :wink:

Ui.: Közben nekünk is sikerült, lett egy spontán csoda babánk, akiről tegnap tudtuk meg, hogy egy gyönyörűséges kisfiú. Én már a 18+2-n tartok. :wink:

KépKépKép
bikfy

bikfy :-)
hát persze,h emlékszem :-)
nem mondooooood... te is?????? wooow
hogy én ennek mennyire örülök :-)
neked is szívböl gratulálok,ohhh hogy ez mennyire jóóóóó :-)))))
nagyon ügyesek voltatok akkor...
mint látod nekem lombikkal sikerült,de elsöre és nagyon nagyon boldog vagyok!!!!
maradj itt velünk,én nem szeretek máshova bemenni,szívesen elkisérnélek a szülésig itt :-)
Vendég

Lehet, h közben egy csomót írtatok, de csak reggel töltöttem le az oldalt, és már mindjárt 11, és most válaszolok. Hát, nemtom ki-hogy fogzott, de Szaffi azóta nyűgösebb, amióta kint vannak a kis rizsszemkéi a szájában. Nehezen eszik vele, ami érthető, meg néha fogdossa őket tiszta pánikban, mintha azt mondaná „Ezek most akkor már örökre ott maradnak?!” Kis cukiság :)

Bazsa
Hatalmas gratula! :) Jaj de jó, ott a babóca :) 1 gyerekkel biztosabb a végighordás, én egyáltalán nem bántam, hogy csak egy tapadt meg :oops:
Egyetem: pedagógus szakvizsgát „akarok” csinálni, ez két éve, másoddiploma (msc), elvileg fizetési kategóriát ugranék tőle, de mire elvégzem, tuti megváltoztatják a rendszert :? Én pont fordítva vagyok, fiatal koromban még tettem, amit mondtam, most, hogy már a saját motivációm kéne... bevallom, tényleg nem szeretek tanulni. Ha valamit első hallásra megértek, az okés, de hogy leüljek és tanuljak... nem is tudom, hogy kell :oops:

Zita
Kitartást a füledhez! Lemaradásaid közül egyedül az alvást érdemes pótolni, gyűrött ruhában is felnőnek már a babák, ráadásul a mai mosószerekkel már a fertőtlenítő funkciónak sincs értelme. Azért én is csak most hagytam abba a vasalást :)
Pocakfájás nekünk egyik napról a másikra múlt el 3,5 hónapos korban, de mondjuk nekünk éjjel nem volt, csak délután 1,5-2 órán át (akkor viszont szakadatlanul).

Edii
Balatongyörökön van a családi vályogház :) az nincs is messze Ábrahámhegytől! Én Balatonfüggő vagyok, mondjuk gyerekkoromban évi 3 hónapot lent éltem, mert nálunk minden nő tanár volt, szóval nagyszülők, anyám, nagynéném és a gyerekek, unokatesó mind lent voltunk egész nyáron, imádtam. Az apukák meg hétvégenként jöttek.

Dike
Nézd meg a tápi dobozát! A miénken jól elrejtve ott van, hogy a tápszer előemésztett, ezért lehet zöld a gyerek kakija. Persze én is halálra izgultam magam, ráadásul a védőnéni is mondta, hogy ez nem jó így :? De tényleg rajta van, csak jól meg kellett nézni!
Szélcsövezésről épp most olvastam valamelyik magazinban (talán a baba-patika magazinban?), hogy csak és kizárólag orvosi ajánlásra, és az orvos által előírt mennyiségben szabad, mert nagyon árt a piciknek, ha nem tanulják meg (néha kínok közt sajnos) szabályozni, hogy mikor telik meg a bélrendszerük. Szaffi, mint már sokszor írtam, világ életében 3naponta kakilt. Anyám szerint én is meg nővérem is, aztán felnőtt korunkra egész más lett az emésztési ütemünk. Ez egy tanulási folyamat a babáknak, ha drasztikusan beleavatkozol, azzal csak elhúzod. Hagyd, hogy legalább a kakilásról a babád döntsön! Idővel egyre több ilyen lesz :) Hasfájás meg általában nem a kaki-gondok miatt van. Majd ha belejönnek az izmok a működésbe, ez is javul.
Nekünk most, hogy bejött a hideg, így már csak 28 fok van a gyerekszobában :)
Ármin okos baba, hamar megtanulta, hogy felesleges strapálnia magát a cicin, amikor utána úgyis kap tápit :) Játszik, szopogat, mert igénye van a közelségedre, amikor meg már éhes, szól, hogy oké, jöhet a „könnyű kaja” :)
Persze, hogy görcsöl evés közben, a kajálás indítja be a bélmozgását. Akkor emészt a legtöbbet, amikor cicin van. Szaffi mindig olyankor pukizott meg rottyantott :)
Igen, a melegben utálnak enni. Ez engem is idegesít, mert tudom, hogy a meleg miatt több folyadékra lenne szüksége, de nem hajlandó enni, mert meleg van :? ördögi kör :evil:

Melinda
Én spec imádtam szoptatni, pedig sose volt 10-20 ml-nél több :( Szerettem azt a meghitt viszonyt, ahogy a karomban tartom, és szuszog rám hálásan. Mindig odakészítettem a tápit, és rögtön jött is a cumisüveg, hogy megmaradjon a hangulat az evéshez. Persze nem könnyű elfogadni, hogy az embernek nincs elég teje :cry: de tényleg nem ezen múlik az anyaság. A babámnak jobban kell egy kiegyensúlyozott anya, mint az anyatej.

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Bazsa!
Gratu a babácskához! :lol: :lol: :lol: Kép van?

Réka!
Boldog 1/2.szülinapot Szaffinak!!!Mi ezt is tortával ünnepeltük :oops:

Dike!
Zöld kakival semmi gond,amint lesz majd hozzátápi ez változni fog,nem is akármennyire........húúúúú!!!!! :lol: :wink: Nekem a védőnő azt mondta,hogy minden 3. nap legyen kaki,ha nincs akkor lehet szélcsövezni 4.nap.De ehez nagy türelem kellett nekem,mert elég sokára indult el,de akkor aztán jött rengeteg,nem is csoda,hogy szenvedett.Aztán szépen beállt a tápis kaki,kb 2-3 csövezés után,minden 2. nap volt,most meg a rendes kajától napi 2-3.
Én azt mondom,ne legyen lelkiismeretfurdalásod és nem is vagy rossz anya.Roli egyáltalán nem szopizott, próbálkoztunk persze,de keserves sírásba tört ki és köpte ki a cicit.1 hónapig fejtem.Aztán elapadt,pedig teáztam,meg minden........ :? A mai tápszerek nagyon jók,igaz,hogy az anyatej lenne az igazi,de ha nincs és semmi sem segít,mit tehet az ember lánya??????Ez nem elítélendő!!!!Szerintem!
És ahogy Réka írja...." A babámnak jobban kell egy kiegyensúlyozott anya, mint az anyatej."

Kép
cukigabi
Budapest

Bazsa!!!
Nagy gratuládé!!! Örülök a boldogságodnak!!! :D

Bikfy!! Gratula neked a csoda babához!!

Csajok majd jövök, most mennem kell ,csak Bazsa miatt néztem be :)

EDI
ediii

olyan aranyosak vagytok...
annyira szeretek idejönni hozzátok... :-)

dikeeeeeeeeeeee,
gyere és nyugtass meg,hogy nem sértettelek meeeeeeeg
most meg nekem van lelkiismeretfurdalásom,mert lehet,h félreértetted...
Vendég

Sziasztok!

Vegre vettunk laptoppot,es ma bekotottek a netet.
Igy ha lessz egy kis idom, tudok jonni hozzatok ismet.
Nemtom vissza olvasni,de idonkent beszeltunk Bazsaval telefonon, igy naggyabol tudok rolatok.
Mindenkinek e bebikeje gyonyoru.

Mi jol vagyunk, mar nincs csak neha hasfajas,de a kakival meg mindig baj van,laktulozt kell adnom Viragnak napi 4 milit, jovoheten mar 3 honaposak leszunk,
agusztus vegen, vagy szeptember elejen megyunk haza anyuekhoz, mert Viragot megkereszteltetjuk.
Hallottam otthon kanikula van.itt naponta 18 fok van.
Mi voltunk egy hetet centerparcban, kjo volt bar nem volt tul meleg, de kikapcsolodtunk.
Virag mar 5es fel kilo.
Nagyon edi, gagyog mosolyog de meg nem alussza vegig az ejszakat.
Este fel10kor furdetem, 10kor kaja, es alvas, aztan fel3kor kel fel ejszaka,majd fel6kor, majd fel9kor.
De nagyon szeretem!

Probalok bekapcsolodni, es mostmar toobszor jovok.
Puszi mindenkinek!!

Georgia
Vendég

Cukigabi
Gondoltam ma rád, voltunk este fagyizni a cukrászdában :) De szerintem nem a párod szolgált ki minket, mert szőke volt és voltak mellei :lol: Fincsi a csokifagyi, az a kedvencem. Meg a vanília. Naná, hogy nektek volt fél éves korára is torta, szakmába vág. Majd feladok a csajszimnak néhány matekpéldát, apa meg hagyja, hogy nyomkodja a mobilját :D
Milyen ismerős a medence a képen, nekünk is pont olyan van :) Tegnap Szaffi már egész érdeklődő volt, próbálta leszedni a mintát az aljáról, meg rájött, hogy ha csapkod akkor spriccel. Kicsit zavarta, hogy az arcába megy, de azért csapkodott lelkesen :)

Bazsa
Nem hinném, hogy bárki meg tudna sértődni rád :)

Georgia
Jó olvasni a bejegyzésed, a sok nehézség ellenére is sugárzik belőle a boldogság :) Mi az a centerparc? :oops: tiszta műveletlen vagyok :oops:
Szaffi kb 3,5-től 5 hós koráig végigaludta az éjszakát. Azóta nem :) Lehet, hogy morbid, de én imádtam az éjszakai etetést, olyankor a legcukibbak félkómásan :) Most viszont nem enni kel fel, hanem játszani :shock: Kinek mi hiányzik éjjel :)

Bekötötték a netet! Éljen a UPC :D Ráadásul olyan mázlink volt, mert volt valami kábel a falban, erre a kábeltv-s mondja, megnézi, hátha az övék és van benne jel, és hát volt :) Szóval semmi fúrás, csak odarakta a dobozt a végére és jött az adás, jött a net :) Vége a mobilnetnek! Lehet, le is mondatom apával, mert most, hogy aktívan használtam, kiderült, hogy nagyon szar, nekik meg a cég idén megadta a korlátlan mobilnetet, szóval ha vmi gáz van, majd használom az övét.

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Rekuja

Mar megszoktam az ejszakai eteteseket, de azert jo lenne ha inkabb aludna :D !!
Centerparcban voltunk ittt Hollandiaban.
az egy klassz nyaralo, 975 haz van benne amit berelni lehet, jatszoter, allatgsimogato golfpalya tenisz foci jatekterem ettermek uzletek es az uszoda, ami tropusi nagyon klassz elveztuk, de meg Viragot nem vittem be a vizbe,kicsit meg varok.
Puszi!
Georgia
Vendég

szia georgiaaaaa :-)
jajjj de jó,h újra itt vagy :-)
akkor tudunk skype-olni végre??? keresni foglak és látni akarooom virág babát kamerával :-)
nem tudom olvastad e,1 baba maradt,de én akkor is olyan boldog vagyok,hogy elmondani nem tudom :-)
megpróbálom a képet ide is feltenni,de lehet,h nagy lesz,de a facebook-on már fennt van :-)

rekuja,
te olyan hüle vagy :-D akkorát borultam megint :-) szöke volt és voltak mellei :))))))))
te vagy a mi mókamesterünk :-)
Vendég

nagy a kép,én meg nem tudom lekicsinyíteni :-(
tud vki segíteni?[/img]
Vendég

sikerült feltenni :-)
tátáááááááá :-)
látjátok az én kis gyönyörüségemet? :-)

Kép
Vendég

Bazsa!

De szupiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!
En tudtam!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megmondtam neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyira orulok!!!!!!!!!
Irtam az iwiwre uzenetet, a regi skypcimem nem enged be, leirtam neked iwiwen uzenetbe az ujat jelolj meg es tudunk dumcsizni, es Virag babat is latod.
Ma a fel familiam nezte meg a kameran keresztul, egy kicsit meg is remult orditott szegeny, alig birtam lenyugtatni.
De anyumnak vigyorgott a kameraba.

Puszi!
Georgia
Vendég

huuuu,rohanok az iwiw-reeeeeee :-)
Vendég

Bazsa
Köszönjük az időjárás-jelentést... ja hogy ez a méhed :) Tedd el jól a képet, bizti imádni fogja ha 20 éves korában az udvarlójának/csajainak mutogatod :D:D:D

Georgia
Én is sokat netezem, skypolok Szaffival a közelemben. Most, ha meglátja a gépet elindul felé és üti-vágja a klaviatúrát, ahogy tőlem látta :lol: Pici kis babaujjakkal nagyon ügyin ki lehet szedni a billentyűket a laptopból, ezzel vigyázni kell :roll: De néha vércuki üzeneteket ír skypon az apjának, kedvenc gépelt szavunk a „cücőp” mert ehhez két kéz kell :D

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

azt szeretném gyors kérdezni ha valaki tudja, h ha mástól kapok anyatejet az mennyivel lehet idősebb mint Ármin. ő 6 hetes, a és 3 hónaposnak megfelelő fagyasztott tejet kaphatnék?

KépKép
dike

Kapott anyatejnél nem tüntetik fel a tejadó anya babájának korát. Én ezért nem kértem, többek között :( Szaffinak a kórházban anyatejjel pótoltak, ott kérdeztem és mondták a nővérek, hogy fogalmuk sincs, lehet, hogy 1 éves gyerekhez tartozik a tej. Folyton fájt tőle a pocija, szegénykémnek :(

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Dike!
Én is úgy tudom,hogy nem jó,ha idősebb a "tejadóbaba"!!!!

Bazsa!
Édes a kis babszem! :lol:

Réka!
Párom nincs a kiszolgáló pultba,ő bent a sütiket csinálja!!! :wink: Esetleg néha kimegy,de nem eladni. :D

Kép
cukigabi
Budapest

Bazsa
Gratulálok!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mi még nyaralunk...

Kép

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

ahogy szokott ugye,hétvége van és mindenki távol a számítógéptöl...
én viszont szerencsére számitógép közelben voltam,így tudtam georgiával beszélni a skype-on és végre láttam Virágot nem csak képen,hanem kamerán keresztül élöben :-) annnyira cuki... még a hangját is hallottam :-) édes kis pofi :-)
jól vannak,virág fejlödik,mint állat. egyedül kaki gondjuk van,de majdcsak megoldódik...
én 25-én megyek a következö uh-ra,de már a nödokihoz... várom...

lb,
jó nyaralást nektek,majd mesélsz,most élvezzétek :-) ilyenkor szoktak a spontán babák elkészülni,hátha nektek is szerencsétek lesz :-)
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést és hiányolást, nem tűntem el :D

05-én jöttünk haza a kórházból, utána 3 napot hármasban voltunk itthon (persze jöttek családtagok, védőnő, doktornő), utána 8 napig itt voltak a szüleim, tegnap mentek haza, ma ismét hármasban, kicsit csavarogtunk, élveztük a családi vasárnapot :lol:
Internet közelben nem igazán jutottam az elmúlt majd' 3 hétben... de majd pótolom :wink:

Jól vagyunk, Misike itt alszik mellettem, kis tündér :D

Visszaolvasok és majd jövök és mesélek!

Bazsa, gratulálok!!! :lol: :lol: :lol:

Jó éjt!
anett_1

Lombikbaba
Nyaralós tengerparti fotó akár címlapon is lehetne :)

Bazsa
Jaj, ezeket az első heteket úgy utáltam, annyira ritkának tűntek a vizsgálatok :D Épp azt számoltam a minap, hogy ha szerencsém van, egy pár hétig leszünk egyszerre terhesek, csak te akkor már nagyon a végén leszel :)

Anett
Nyugodtan szokd az anyaságot, mi ráérünk :) Neked is kis pozitív bejegyzésed van, ez jó :)

Gabi
Egy szakmai kérdés, mert apa tegnap egész nap ezen gondolkozott: Ugye a hupikék törpikék fagyi nem törpékből készül? Mert még dísznek van is néhány nem ledarált törpi is a tetején. Én mondtam neki, hogy bizti a törpik csinálják, de a kék szín miatt hajthatatlan volt, hogy bent van a műhelyben Hókuszpók és Sziamiaú és pépesítik a törpiket.

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?