Még jó, hogy bekötötték a 10 mbps-t, különben le se jött volna ez a sok bejegyzés
VAN NET! Ja, meg tv is, meg HBO is a hétvégén, mert a fickó csak hétfőn adja le a lapot. Valami azt súgja, nem fogom túlságosan kihasználni a „kódolatlan hétvégét”
És igen, most én is 6 hót látok a vonalzómon, sztem a mobilon át nem frissült már napok óta, csak nem szúrtam ki, mert ugye kit érdekel az 5 hó akárhány hét, bezzeg a hat hó! Erről jól eszembe is jutott, hogy itt a nagy költözésben nem mentem el a nődokimhoz a fél éves vizsgálatra, szóval majd hétfőn kérek időpontot, meg aztán rögtön a Kaáliba is, mert oda tuti csak szeptemberre van már szabad időpont, ha van, lehet, a nyáron még többet kell várni. És hát időben kell minden vizsgálat a januári lombikhoz
Remélem, apát addigra kikúrálják a Lyme kórjából, már ha egyszer úgy menne el a Lyme ambulanciára, hogy viszi a beutalót meg a tb kártyáját persze
(tuti az, már volt neki, rögtön felismerte amint megjelent a kullancs helyén).
Gabci
Hol laktok, hogy még ma is 35 fok van? Nekem be kellett csukni az ablakokat a hideg széltől
Gluténes cikket elolvastam, és továbbra is úgy hiszem, még nem adnék neki háztartási kekszet, inkább vizes kiflivég, abban úgysincs semmi csak liszt
A háztartási kekszet még én is utálom
Snowball
Azta hogy áll! Látod, Szaffi „állása” sehol sincs ehhez, kis ólábain nyeklik-csuklik meg lábujjhegyezik. A nővérem is előbb állt, mint mászott, mégis ember lett belőle
Bizti nem ideális, nekem is mondta a védőnéni, hogy ne maradjon ki semmi, ne erőltessük a következő mozgásformát, de ha Mollyt az jobban érdekli, hát fejlődjön párhuzamosan. Nővérem is megtanult mászni az állás után, de ő csak rövid ideig mászott, én meg fordítva, már tudtam járni, de ha siettem, 4kézláb vágtam magam és másztam
Aztán mindketten halál bénák vagyunk
Na ja, én is 3 nappal hordtam túl, de nekem a szülés 2 nap túlhordással indult be, azért az barátságosabb...
Ahány ország, annyi étkeztetési szokás. Ahol nem terem alma, ott nem az almával kezdik. Sztem az eszkimó kisbaba is halat kap először
Piroska
Muszáj számolnom, ha szülni akarok, sajnos
A meddőségi kezelés során egy dolgot nagyon megtanultam, és ezt azóta is mondom minden gyerektprojektbe vágónak: számolj, és menj orvoshoz, mert várni a „csodát” évekbe telhet, miközben lehet, egy egész kis problémád van, amit nagyon egyszerű megoldani és jövő hónapban már ott is a baba a pocidban.
Térlátás fejlesztésénél bizti másmilyen fejlesztésre gondolunk, ezért vannak a különböző infóink
Koponya uh-t nekünk is csináltak rutinból, meg szerintem itt elég sokunknak, mintha Kat és Tyuntyi is írta volna, Csicsi meg pluszba vitte aszem. Nem egy nagy kaland, én végig se gondoltam mért kell, mondta a doki, ő mindenkit rutinból küld, mi meg mentünk, egyben volt a hasi uh-val.
Fogtömésről eszembe jutott a bölcsesség fogam, meg hogy meg kéne nézetnem a fogászommal, meg van egy, amivel akart vmit csinálni, amikor terhes voltam. Na oda is kéne időpontot kérnem.
Nemtom mérgező-e a habtapi, azért ne botmixerezd bele a legközelebbi alma-barackba
(miközben írok, behallatszik egy szomszédos lakás konyhájából az anya meg a kisgyerek „beszélgetése”
„Csinálok neked tejberízst, csak hagyd már végre abba a bőgést!!!”
)
Anna
Olvastam a kukalevivést és jót röhögtem, mert épp most jöttem vissza a telep másik sarkáról, mert elvittem a szelektív szemetet
No igen, néha kell. Nem is mert a gyerek nélkül akarok lenni, csak hogy egy pár percre letehessem a felelősséget.
38 éves villamosmérnök és a műegyetemen dolgozik, nem azt mondtad? Ezek a végén még valahol dolgoztak együtt, az tuti
Lóránt aszem 98-2003 közt volt ott, de vizsgáztatni most is szokták hívni, ő meg megy, mert ott lehet „ingyen munkaerőt” halászni (diplomamunka konzulensként).
Á, dobozok nagyon jól megvannak a nappali egyik sarkában
Majd ha vettünk könyves szekrényt, felszámolódnak. Csak fogalmam sincs hol vannak a szakácskönyveim, és akartam sütni muffint a hétvégén
Amúgy megállapítottam, hogy veszettül sok olyan cuccunk van, ami ha 5 év múlva se lesz kicsomizva, akkor se érezzük majd a hiányát
Pl ilyenek a matekkönyveim is
Mert ugye remélem, a következő 5 évben is gyeden leszek még
Amíg írtam, apa elaltatta Szaffit (a gyerekszobából írok, szóval együtt énekeltünk neki), csinált nekem szendvicset meg áfonyaszörpit (ikeás). Szóval olyan, mintha nyaralnék a medence szélén. Ja és persze apa alsógatyában rohangál, szóval tényleg mint a medence szélén, lehet nézni a jó seggű pasit
Éljen a net és a gigalevelek, amiket on-line tudok megírni