Sziasztok
Mikibuli:4-7 kozott,a telapo ott lesz egesz nap ugyhogy akkor ajandekoz ha mar mindenki ott van,en 5 korul gondoltam
Szerintetek?Akkor mar csak ott lesz mindenki.
Vannak ott asztalok,szekek bar nem annyi mint tavaly,de a kajcsik elfernek raja,szerintem az az optimalis megoldas ha mindenki csak keveset hoz
Vagy ugy hogy csak enni vagy csak inni(max 1 liter /csalad
En viszek dobozos sutit meg rostos uditot ,meg kb 20 muanyag poharat,szalvetat.
Remelem minden kerdesre valaszoltam
Rit
Hat talalni egy jo lakast minimumm par honap,en ugy vagyok vele sokat kell nezni,mert amigegy kis dolog is nm stimmel addig kar valasztani
Magdi
Koszi a hianyolast,delelott kari dekoracoikat raktam ki a lakasban,aztan meg a hazban egy baratnom hivott kavezni es az eltartott ebedig
Nori nagyon ugyi,gratula,nagy dolgok ezek
A Sterimar nekem nagyon bejott,en nem igen hasznalok orrcsppet,most mult el a 2 hete tarto nathaja,csak Sterimar volt es homeos bogyok
Van orrcseppunk de Alex utalja ugyhogy nem is eroltetem
Nyuszi
Gratula a kuszashoz,Danny is milyen nagy mar
Parazita
Nagyon jo a kep,szerintem is tiszta apaja Solymi
Mjmoni
Hat igen ,nekem eddig azosszes vedono es doki mondta hogy milyen felvilagosult vagyok
Az egyik baratnom(pont akinel ma voltam)ok rabbival csinaltattak meg 8 napos koraban,de ok zsidok.Hat nekem ez kicsit meredek lett volna,es oszinten szolva nem is olyan szep a kinezete mint Alexnak,de naluk a vallas volta dominans,nalunkm eg nem.En jobban bizom egy korhzban.A Te fejed amerikai ugye?na ott ez mar rutin dolog.
Egyetertek a szexben is van kulonbseg
Sot pozitiv
Sasha,Csics,Gumicukor
A korulmeteles nem az hogy az egesz bort levagjak csak a veget ami lelogna
,tehat nem csupasz csak a vege latszik
Sot meg huzogatni is lehet
Na a temat mar jol korbejartuk
Aja
5 korul megyun mi is
fent mar irtam de kb 5-kor lesz az ajandekosztas
Halacska
En is Rittol kaptam az otletet es Eukapliptusz es Mentholt vittem be mecsessel,meg fustolot is ma,de abbol csak simat az illata miatt
Nekem is pont igy csinalja a dokim es a fogkovet is evente2* szedetem le ugyhogy nem faj
Csics
Ha felhivod a telefontarsasagot akkor a titkos jelszoval(amit a szerzodeskoteskor kellett megadni) megmondjak neked a pinkododat.
Pusz
kataa