Új privát üzeneted érkezett!

Aja!Képértettem amit írtál, csak most annyira érzékeny vagyok erre a témára KépMindig igyekszem tökéletesen betartani a tanácsokat, amiket a gyerekorvos ad-adott, és amikor valami baj van mindig személyes kudarcként élem meg.
Például amikor betegek a gyerekek, akkor is mindig azt hiszem, hogy azért betegek, mert nem sikerült őket 6 hónapig szoptatni.
De tényleg, tudom, hogy hülyeség, de nagyon magamra tudom venni, ha a gyerekekkel valami baj van. Úgyhogy a hiba az én készülékemben van Kép
Puszi:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Magdi

En is elkerhetnem azt a naptart?Koszike!
Amugy en is ilyen magara vevos alkat vagyok, ha megfazik, ugy gondolom biztosan nem oltoztettem fel jol ...meg ilyenek.Kép

Csics

Mihez kicsi meg a fiam? Nem igazan ertem a kerdest!Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok

A delutant Alex egy bolcsis tarsanal toltottuk,annyira jol eljatszottak a gyerekek,hihetetlen,mar csak 3.ora vegen volt bunyo,na akkor jottunk elKép

Beszti
Engem is erdekel ez a tureleme dolog?ugy erted mert annyira lanyt akartal a fiuk utan?Kép

Halacska
En meg mar azt hittem a teso temaba vagsz beleKépKépHajra nocis frizuraKép
Hat ez tenyel sok,hat meg az utazas,remelem talalsz hamar valami kozelebbitKép

Csics
Pont igy volt,hogy biztos hideg volt a keze a dokinak.Na de hat azert doki hogy megtalalja ha fel is szalad neki,legalabbis a mienk ugy csinaltaKép

Panda
En azt hittem mndenkinek irtam,sot tobben nekem is irtak maganban , hogy irjak reszleteket.Bocsi PicusKépCsak a Te kedvedertKép
Buli Dec3-an ,3-7 kozott a Recsei Centerben/Jegkorszak Jatszohazban Dozsa Gy es Thokoli sarkan)Mindenki maga fizeti az oott toltott idot.A mikulast a jatszohaz adja,az ajandek bab ara 1230/fo.Sajnos nem tudom a cimedet,ha szertnetek jonni,irj nekem mailt es megadom a szamlaszamomKép

Gumicukor
En a Tenyekben lattam a M.Krisztat,azt gondolom mar csak nem felvetelrol adjak KépKép

Parazita
Jol fogalmaztal,azt a legnehezebb megtalalni aki megerdemel egy gyerekettKép
MAr olyan kivi vagyok rad a pociddalKép

Magdi
Hat en is ilyen vagyok,kepes vagyok parazni a legkisebb betegsegekenKépHat az meg tuti nem igaz hogy azert betegek mert tapit is kaptak,lasd Alex KépKépEs ez sem rajtam meg az anyatejen mulik hanem hogy neki ezek szerint jo immunrendszere vanKépUgyhogy en a kovi babanal ha nem sikerul a szoptatas mar nem fogom ennyire dramatikusan megelni, az tuti, mert csak magamnak okoztam vele rossz perceketKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Sasha!

OlvastalakKépKépKép. Legyen hasonlóan jó szülésed!Kép

Aja!

Ez meg a másik véglet. Nekem látta Nátánt sebész 3 hónaposan, és akkor azt mondta, hogy ő megnézheti, de semmi értelme, mert akármit is lát most, abból még sokminden lehet.
Azért azt gondolom, hogy addig el kellett jutni, hogy valakinek ilyen állapotba kerüljön. És ugye nem egyik napról a másikra történt, és nem szabad ítélkezni, de ezt a szülő addig nem vette észre? Hát én már sokkal előbb elvittem volna orvoshoz, ti nem?
Nekem közvetlen tapasztalatom is van műtétileg, mert Benit végül meg kellett műtetni (én soha nem éreztem, hogy a mi hibánk (MagdiKépKép). Csak azt sajnáltam, hogy helyette kellett döntést hozni, és remélem, hogy ez neki a későbbiekben nem fog gondot okozni. És itt a gond: az orvos és védőnő soha nem fog később a gyerekemmel kapcsolatban ilyen döntéshelyzetbe kényszerülni, még akkor sem, ha esetleg az ő hibájukból következik be a műtét.
Egyébként pont a Kismamában vagy egy ilyen kérdés, és hát ott sem egyértelmű a válasz.

Magdi!

Maga a műtét rutinműtét (ha nem elég az orvosi érzéstelenítésben végzett feloldása a letapadásnak, hanem tényleges szűkülete van), egyetlen kicsit kockázatos része, hogy altatásban végzik.

Csics!

Mielőtt kimentem, nem tudtam, hogy kell az outleteket elképzelni. Parndorfban úgy van, hogy van egy négyzet alakú üzletsor, sok kisebb üzlettel, és egy-egy márkának megvan a boltja (itt az üzletlista: http://www.outletsonline.com/mgopa.htm). Van öltönyös is, de hogy milyen áron, azt nem tudom...

Kataa!

Türelem: nem. Nem amiatt mert lány. Nem tudom, miért. Talán azért, mert most minden kerek.KépKépJól érem magamat a bőrömben (na jó, nem kinézetem miattKép, azon még van mit alakítani) és ez sokat segít.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!
Naptárakat elküldtem.
Szép hétvégét mindenkinek!
Magdi

Beszti! És a kukiműtét ambulánsan folyik??
Nagyon ügyi vagy, hogy három gyerek mellett ilyen szépséges dolgokat alkotsz. Én mindig mindennel úszom Kép, az üvegfestést is már hónapok óta tervezem ,de egyszerűen nem jutok hozzá.Kép

Magdi
mléna

Sziasztok!

Van kb 10 percem netezni!

Tegnap beszélgettem egyik barátnőmmel és mondta, hogy ő is nagyon szívesen eljönne a mikibulira? Szabad???

Kataa!
Írok emilt!!!

sasga

Kép
sasha

Beszti!

Igazad van,nem egyik napról a másikra történt,csak a lüke kismama tartotta magát a 2éves korig nem nyúlunk hozzá és majd elmúlikhoz.No komment!
Amúgy azt vettem észre,hogy inkább a sebészek állnak a nem piszkálni oldalon és a házi gyerekorvosok többsége a kicsit piszkálni oldalon,nem?Biztos erre is van magyarázat.

Sasha
Ha addig egyben lesztek még Kép tartunk egy kis Télapózást mi is dec.6-án,ár a szokásos!Írtam Dolhinak is a Kispestibe részletesebben,nézz be oda is!

Aja
aja

Beszti
Es milyen mutet lett Beninek?Valaszthattatok vagy a doki mondta hogy milyen legyen a vegeredmeny?
Na pont igy ertettem a turelmet, hogy mostmar van lany is fiu is a csaladbanKép

Zsuzsa
KosziKépNagyon kis csini LucaKép

Aja
Hetfon megyunk a barinommel hozzatokKép,remelem ott leszel delutan 4-5korul?

Tegnap voltunk az Auchanben megnezni a jatekvasartKépHat azt a dok embert,meg is fogadtam karacsonyig en mar nem megyek multiba az tutiKépEgyikunk lefoglalta Alexet a masik meg vasarolt neki.Vettem Vadnyugat szettetKép,gyurmat,dominot,edenykeszletet kis kosarbanKépA tobbi jatek majd jon anyukamek altal ,amiket rendeltem FP-atKép

Tegnap a Feneketen tavi jatszon voltunk,meg setaltunk a to korul,Alex rohangalt ezerrel,ugyhogy jol el is faradtKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

sziasztok
Beszti
köszi az infot .

Lányok
képzejétek petike megtanult egy mondokát 1 nap alat és olyan aranyos amikor mondja hogy csip-csip csoka Kép .Viszont a párom egyelöre nem akar bécsbe menni azt mondta elöbb karba kell tartani csak azt nem tudom mit akar karban tartani az auton Kép .Petike is kapott már egy ajándékot karira egy triciklit Kép de még fog kapni 1-2 dolgot Kép .

pusz csics
csics

Forti,
Jon akkor a kolleganod?kernem a gyerkoc teljes nevetKép

Sasha
Toled is lecci a baratnod gyerekeetKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok, sikeresen végigolvastam a pár nap termését és ,megnéztem a fotókat is Kép csak szőke göndört nem láttam Kép(
Gumicukor
nekünk is vannak ilyen smárolós képeink, én azon röhögök, hogy milyen halál komolyan csinálják, nyitott szemmel és máshova nézve Kép

Annyit beszéltetek a fogakról, hogy Dodi is kedvet kapott hozzá, most bújik a 17. foga, bal alsó. Szerencsére nem igazán fájlalja csak néha kajáláskor, megnéztem, háát számomra elég fájdalmasnak tűnik pedig.

Végül a lakásügy mégis sinen, ma megyünk az ügyvédhez + kapjuk a foglalót. Viszont 7végén megnéztünk két lakást is, az egyik no comment, a másik az jó lenne, de a szükséges átalakításokhoz mérten drága. Szóval egyenlőre keresgélünk tovább.

Gumicukor
szerdán fél 5től van.

na én szépen lemaradtam... most tudtam meg, hogy dec 24 már nem munkanap, helyette 18 lesz az. Kicsit borulnak a terveink, mivel így ki kell vennem a 17-18át, így a két ünnep között két napot is be kell jönnie Dodinak dolgozni velem, mert nincs több szabim. Anyához viszont csak azon a 7végén tudunk elmenni. KépKép

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Hali!

Egyre jobban érzem a karácsonyi feelinget, főleg, hogy mindjárt itt a december. A héten, de legkésőbb a jövő héten beszerzem ami még kell, aztán már csak a karácsoníi menüvel fogok foglalatoskodni. Meg persze a xszemes batyukat kell elkészítenem, de ahhoz nem kell a tömegben bóklásznom.

Mikibuli
Most akkor 3-tól lesz, nem 4-től? És a Miki mikortól jön, vagy hogy lesz az ajándékosztás?
Kataa, plííz inform us!

Rit
Én is pont ezen röhögtem. Persze a férfikollégáim egéz más szemmel látják: Kiscsaj a fiam szemébe néz, Dani meg már csók közben is félre Kép Azért remélem nem lesz olyan ész nélkül csajozós, hanem majd tényleg jól választ majd, mint az apukája Kép
Dodi biztos élvezni fogja az anyával dolgozást Kép Kérdés Te majd hogy bírod, bár utolsó napokban már szinte alig dolgoznak, csak formális a bentlét.
én ezért örülök, hogy ablaknapunk van és nem kell szombatonként dolgozni, meg 2 ünnep között sem, és a szabi sem fogy.
köszi az uszi infót.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!
Először a legfontosabb hír (mármint számomra): Nóri már éjszaka is szobatiszta.Kép Kb. 3 napja nincs pelus és eddig semmi gond nem volt. Már a sétához sem adok rá pelust, most már nagyon ügyin kibírja, hogy hazaérjünk. Szombaton vendégségben voltunk, Nórin pelus volt, de nem pisilt bele, mindig szólt, hogy pisilni kell, és szépen bele is pisilt a Wc-be. Már régóta észrevettem, hogy a vásárlások alatt is inkább visszatartja, és otthon, mikor hazaérünk rohan a bilire Kép. Viszont én nem merek elmenni úgy vásárolni (nagy bevásárlás, ami 2 óra minimum), hogy nincs rajta pelus, mert ilyen hidegben a bokorba pisilés kizárva, az áruházakban meg elég gáz, ha esetleg mégis becsurran, meg ugye az öltözködés(!). Szóval nagyon büszke vagyok a Nórira, igazi nagylány már. Közben meg nevetek magamon, hogy miknek is tud örülni az ember?! Kép

Hétvégén láttunk igazi, élő Télapót, Nóri HANGOSAN kacagott!!! Kíváncsi vagyok mit fog művelni a Mikibulin, annyira várom már.

Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy mit vigyek??? Mi a tavalyin nem voltunk, ezért kérdezem, hogy egyáltalán mit lehet vinni, van e lehetőség arra, hogy szétpakoljunk különböző nyamikat és italokat? Tavaly hogy volt?

Még pár szót rólunk: A gyerkőcök teljesen meggyógyultak, Márknak szörcsög még az orra, de egyszerűen nem jön semmi, hiába porszívózom. Infralámpával melegítem napjában többször, de nem igazán oldódik a taki. Van valakinek valami szuper praktikája, ötlete, hogy egy 7 hónapossal mit lehet ilyenkor tenni???????

Szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Sasha,
Majdnem ugyanaz volt, mint a múltkor neked: a gyerek egész este nem mozgott, meg éjszaka se, teljesen kiakadtam, de aztán megemberelte magát...

Kataa,
Hát, lesz majd mit nézned: jó nagy pocakom van Kép.

Zita
parazita

Sziasztok

Egyre kozelebb a karacsony...Kép

Kataa

En ezert nem jarok hetvegeken az Auchanben, mert iszonyu a tomeg es ez csak fokozodik karacsonyig. Hetkozben bevasarolok mindent. Valszeg emiatt az osszes kari ajandekot en veszem meg a csaladban...(12 ember)Kép

Kepzeljetek a fiam profin kuszik, mint egy kis foka, tolja magat elore a labaival hason es akar 1-2 metert is halad igy, meg gurul.Kép Nagyon edes.Mar ketszer kap szilardat naponta, imadja az almat es az anyatejbol fott tejbegrizt.

Emike tegnap tv-t nez, egyszer csak megjegyzi:
"Anya, a halacskak szarnyat, ugy hivjak, hogy uszony!"Kép

Talaltam a neten meg jo kis angolnyelvu 2005-os naptarakat, erre bekrepalt a szines nyomtatonk...Kép

Magdi

Tavaly vittunk sutiket, meg ropit, meg dobozos uditoket, voltak asztalok meg szekek is.A Recseiben nem tudom van-e.Kataa???

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nem tudok ellenállni, teszek fel egy friss képet Solymiról meg Apáról...

Kép
parazita

Sziasztok
Mléna
én tengervizes orrspét használok taknyos gyerek orr tisztitáshoz no meg orrszovoporszivozom az orrukat Kép .

Lányok
képzejétek nem tudom használni a telcsimet mert kikapcsoltam és elfelejtetem a kodot Kép nem szoktam csak most nehézkesen müködöt és gondoltam ha ki és bekapcsolom akor joban fog müködni hát nem mert vissza már nem tudom kapcsolni mert nem jut eszembe a kodja Kép a papirja amin a kod van nem tudom hol van .

pusz csics
csics

Zita

Nagyon jo a kep a fiukrol!!!!Kép
Es rolad egy pocakos?Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kukuműtét
Rengeteg előnye van a körülmetélésnek, ahogy Kataa mondtaKép, többek között a nemi betegségek elkerülése, a jobb szexuális élet és a nők méhnyakrák védelme, mivel szex alatt nem visz be "koszt" és bacit és az esztétikai érték sem hátrány.

A fiamat mi is 3 hónapos korában megműttetük csakis kizárólag eü-i okok miatt. A Margit kórházban a dokik pedig agyon dicsértek, hogy nagyon jól tettük és érdemes lenne bevezetni egy szülői felvilágosítást is ebben a témában. Csak hát a magyar mentalitás, meg a zsidózás ...

LÁNYOK, TUD VALAKI AJÁNLANI TERHESSÉGI ROSSZULLÉTRE VALAMI HOMEO-BOGYÓT? Adagolás meg ilyesmik is érdekelnének.

Előre is köszi,
MJ-Móni
mj__móni

Zita
jo a kép a fiukrol Kép

Lányok
megtudnátok mondani mivan a hoeopátiás bogyoitokban? leirnátok mien hatoanygok vanak benük .

Mj-moni
nem atol lesz vakinek jobb a sexuális élete hogy a párjának csupasz a kukaca Kép .

csics
csics

Helló!

Zita!
Hát elhiszem,hogy kiakadtál, én is totál meg voltam rémülve, hogy jajj, most mi lehet. Egyből a köldökzsinór baleset jutott eszembe amről nemrég volt szó a tv-benKép Pl a szülőszoba c. műsorban, csak ott a császármetszés miatt a csomó nem szorult meg, hanem laza maradt, de akármi történhetett volna, ha rövidebb a zsinór és a baba még a születése előtt meghúzza...

De a dokibá megnyugtatott, hogy ilyen balesetek nagyon ritkán fordulnak elő... na köszi, de mi van, ha mi benne vagyunk abban a csekély százalékban?!

Kataa!
Voltam ma bankan.
Baba meve:
Szimeonov Denis

Rit!
Nincs digi gépünk már egy ideje, a szülinapján is csak kölcsönbe volt, így most nem tudok felrakni friss göndör képet a Gáborról.

Kuki:
Hát az az igazság, hogy én is nagyon tanácstalan voltam ezügyben. Egyik doki szerint huzogatni naponta, másik szerint hagyni... Én az aranny középutat választottam, és néha picit megmozgattam, amikor eszembe jutott. Tegnap -mivel téma most- nem felejtettem el és finoman felhúztam, és félig feljött a "makk"-ra, Gabi meg nagy érdeklődve figyelte, hogy nini, mi bukkant előKép Ez már haladás, ha eddig eljutott, akkor talán neki sem kell beavatkozás.

A körülmetélésről a véleményem az az, hogy nem természetes. Nem véletlenül nőtt az a bőr oda. Van, amit a természet sokkal jobban tud nálunk, és én nem szívesen avatkoznék bele.

Móni, itt nem a zsidózásról van szó, hanem -mint fentebb írtam- nem tartom természetesnek ezt a beavatkozást, hiszen több ezer éve ott van a férfiaknak az a darabka bőr és még mindig ott van, tehát szükség van rá. A higiénia meg odafigyelés kérdése, mind kisgyerekkorban, mind felnőttkorban.

Most jut eszembeKépKépKép
Ugye fiatal tinédzser korban elkezdenek dolgozni a hormonok, nem biztos, hogy 12 14 évesen valaki nemi életet kezd élni... bár ki tudja, de önkielégítést attól még végezhet. Fiúk ugye. Az a bőrke amit körülmetéléssel eltávolítanak az segít ebben, na de akinek nincs az vajon, hogy bírkózik meg ezzel? Bocsi, de nem volt körülmetélt barátom, és most már nem is lesz, de még ismerősöm sincs akiről tudnám. Szóval ez vajon, hogy működhet így?

puszi
sasha

Kép
sasha

Mléna
Sterimar tengeri sóoldatos orrspray-t próbáltad már? Az jól feloldja a nyákot. Meg van homeos bogyó is nyákoldásra Pulsatilla. dikit kérdezted már?

Zita
Solymi nagyon hasonlít rád! Jó a kép! Kép

Mikibuli
Nem azt beszéltük még meg az elején, hogy ne legyen idén annyi zaba?, mert tavaly is megmaradt egy csomó. Én anno javasoltam, hogy mindenki hozzon csak annyit, amennyit a gyerkőce megeszik, max. 1-2 fajta süti, de szerintem nem a kajáláson lesz itt a hangsúly. Én most nem sütkérezem, csak azt viszek, ami Daninak kell, remélem nem baj. tavaly is vittem egy bödön hámozott gyümölcsöt és mindet hazavittem Kép

Csics
ez gáz, mert nem nagyon van progi sem, ami kikódolja a telcsidet. nem emlékszel egyáltalán? Én mindig vmilyen formát jegyzek meg (szék, h betű, L betű), amiről tuti eszembe jut. illetve rögtön az elején meg szoktam változtatni a pin-t a rég bevált számsorozatra.
homeos bogyók:
sokféle van, sokféle panaszra, legtöbb természetes anyagokat tartalmaz, nem elnyomja, hanem elősegíti a szervezet természetes gyógyulásra való törekvését, nincs mellékhatás. de itt egy link, ahol bővebben olvashatsz a homeopátiáról:

http://www.bebilap.hu/homeopatia/homeopatiarol.htm
http://www.bebilap.hu/homeopatia/
http://home.tvnet.hu/~a3807/
http://www.diamondse.hu/homeopatia.htm
http://homeopatia.lap.hu/index.html

és itt egy kritika is:
http://www.kfki.hu/chemonet/TermVil/kulonsz/k001/rak.html

szerintem egy érintetlen fütyi is lehet tiszta, ha az illető ápolja rendesen. nemi bajokat meg általában a sűrűn párt válogatók szoktak kapni. nekem pl. a rákszűrésen mindig megdícsér a doki hogy olyan szép tiszta, mint egy szűzlányé Kép ami nemcsak az én érdemem, hanem a páromé is. egyetértek sashaval, hogy higiénia kérdése az egész, amit időben kell elkezdeni. a fiam is mossa már a kukacát, fel is húzza a bőrt.
nekem az nem tetszik, hogy a szülő dönt, hogy na, akkor most körülmetélés, szerintem sem természetes.
nem beszélve arról, hogy szex közben milyen jó érzés, amikor érezni, hogy fel le jár a bőr a kukacon Kép már bocs, de ez így van Kép

sasha
jók a kérdéseid Kép

ma megyek haza időben, aztán fogorvos barátnőmöz, áttöm egy amalgámos tömést, amit még ő tömött az egyetemen, így minden tömésem most már fehér lesz. van 1 fogkövem azt is leszedetem meg csináltatok egy dentálhigiénét, és leveszi a fehérítő rendszerhez a mintát.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sasha,
Még jó, hogy nincs érkezésem nézni a Szülőszobát mostanában. (Az első sorozatot végig láttam, a mostaniból egyet se... Nem is jutok hozzá, meg talán most nem is használna a lelkemnek.)

Móni,
Az biztos, hogy sokkal higiénikusabb a körülmetélés, de a nemi betegségektől nem hinném, hogy megvéd Kép)).

Nyuszi,
Vannak viszonylag frissebb fotók, de a pocakom sehol sem látszik... Majd élőben pénteken!

Zita
parazita

Gumicukor,
Jól esett, hogy szerinted Solymi rám hasonlít, mert szerintem tiszta apja (mármint kiskori apja Kép ).
Én is most voltam fogorvinál, de esküszöm, hogy a fogkőtelenítés kellemetlenebb volt, mint a fúrás-tömés.
Zita
parazita

Most olvasom, hogy megszülettek Julia Robert ikrei. milyen hamar elszaladt az idő ésmár ő is babázik.

bocs az offért, csak nagyon szeretem a színészcsajt.
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor! Én csak azért kérdeztem, mert üres kézzel nem akartam menni a Mikibuliba.Kép (pláne, ha mindenki hoz valamit)
Szerintem is az a legjobb, ha mindenki annyi kaját, piát hoz, amennyi neki és a gyerkőcnek elég. Nekem is az a tapasztalatom, hogy a babás talikon nem a kajálás a lényeg. Kép

Sterimart kipróbálom (köszi), dokinénivel beszéltem, ő mondta az infrázást. Remélem péntekre elmúlik a szörcsögés, mert különben nem viszem a Márkot a buliba.

Kuki: (látom ezt a témát mindenki szereti Kép). Nekem egyik volt pasim és a férjem sincs körülmetélve, mégis mindegyik tiszta volt-van és a szex is mindig jó volt-van. Ezek a dolgok nem a metélésen múlnak, hanem a pasin.

Zita! Milyen jó pasijaid vannak Kép A pocaklakó milyen nemű?
A fogkőtelenítés nekem is rosszabb volt anno, mint a fogtömés.

Kataa! minden nap szoktál írni, ma merre jársz?

Sziasztok:
Magdi

Magdi
mléna

Magdi,
A pocaklakó is fiúnak ígérkezik, úgyhogy a helyzet csak fokozódni fog Kép
A Sterimar tényleg jó, szivornyázás előtt pár perccel fújd be...

Zita
parazita

Sziasztok!

Kataa
Minden Máté alvásán múlik,de 5óra felé ott szoktunk lenni!VÁRJATOK MEEEEG!!!
Én is hétvégén voltam az Auchanban és áldottam az agyam,hogy nem délelőtt a gyerekkel tolongtam ott.Letettem aludni,Apát mellé fektettem és megtiltottam hogy horkoljon, én meg nyugisan lökdösődhettem Kép

Mléna
Az én dokinénim ilyenkor mindig felír receptre orr cseppet,de azt,amit csak a HeimPál-ban lehet kapni!!!Ott keverik,spéci oldat.Kérdezz rá!A tengeri oldat csak kimos,de nem gyógyítja az orrnyálkahártyát(na ezt hogy kell írni...?).Én is sokat használom egyébként,ha nincs nagy gond,láz meg ilyesmi.

Képzeljétek,tegnap voltunk a Lurdy játszóban a nővérem kislányának szülinapját ünnepelni.Na mondom,jó kis móka lesz Máténak,erre annyira félt a sok gyerektől,meg a bohóctól,hogy le sem tudtam tenni egy darabig.Pedig eddig semmi ilyen gondunk nem volt.
Mi lesz a Mikulásnál???

Tényleg Kataa pontosan mikor jön a Télapó a Récseibe?

pussz
Aja
aja

Sziasztok!

Gumicukor
előbb születtek JR ikrei, azért telt el gyorsan az idő Kép

Rit
Akkor lehet, hogy maradok egyelőre a fenekemen mert a cég bezár karácsonykor és csak az új évben nyit ki. Kell kivenni a köztes időre szabit de akinek már elfogy addigra, maradhat otthon simán.
Megírnád, hogy milyen füstölőt vagy mécseseket vittél a bölcsibe, ami jó a bacik ellen? Mintha olvastam volna erről egyszer.

Parazita
kell még egy kiscsaj is mert túlerőben lesznek így a pasik Kép Tényleg nagyon helyesek!
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Fogkőtelenítésről akartam még:
a dokinénim mindig egy finom ízű porral (legutóbb narancs volt) fújja át a fogakat, ez is egy féle módszer, és ezt én pl. szeretem is. Kicsit homokos jellege van de a szépségért ugye meg kell szenvedni.Kép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Gumicukor
de 2 számra emlékszem de 4számjegyü ugye a kod talán a párom megtudja mondani hová lett a papir .én pontosan ara vagyok kiváncsi hogy mi van a dobozukra ráirva pl nátha elenire irva mert hogy csak van irva valami a néven kivül Pl: Öszetevök mi van a golyocskákban mert hogy egy gyogyszeren feltüntetik hogy mit tartalmaz milyen öszetevökböl csinálták a gyogyszert .Remélem érthetö volt mostmár a kérdésem.Kép

Sasha
egyetértek veled .

csics
csics

Sziasztok

Mikibuli:4-7 kozott,a telapo ott lesz egesz nap ugyhogy akkor ajandekoz ha mar mindenki ott van,en 5 korul gondoltamKépSzerintetek?Akkor mar csak ott lesz mindenki.
Vannak ott asztalok,szekek bar nem annyi mint tavaly,de a kajcsik elfernek raja,szerintem az az optimalis megoldas ha mindenki csak keveset hozKépVagy ugy hogy csak enni vagy csak inni(max 1 liter /csaladKépEn viszek dobozos sutit meg rostos uditot ,meg kb 20 muanyag poharat,szalvetat.
Remelem minden kerdesre valaszoltamKép

Rit
Hat talalni egy jo lakast minimumm par honap,en ugy vagyok vele sokat kell nezni,mert amigegy kis dolog is nm stimmel addig kar valasztaniKép

Magdi
Koszi a hianyolast,delelott kari dekoracoikat raktam ki a lakasban,aztan meg a hazban egy baratnom hivott kavezni es az eltartott ebedigKép
Nori nagyon ugyi,gratula,nagy dolgok ezekKép
A Sterimar nekem nagyon bejott,en nem igen hasznalok orrcsppet,most mult el a 2 hete tarto nathaja,csak Sterimar volt es homeos bogyokKépVan orrcseppunk de Alex utalja ugyhogy nem is eroltetemKép

Nyuszi
Gratula a kuszashoz,Danny is milyen nagy marKép

Parazita
Nagyon jo a kep,szerintem is tiszta apaja SolymiKépKép

Mjmoni
Hat igen ,nekem eddig azosszes vedono es doki mondta hogy milyen felvilagosult vagyokKép
Az egyik baratnom(pont akinel ma voltam)ok rabbival csinaltattak meg 8 napos koraban,de ok zsidok.Hat nekem ez kicsit meredek lett volna,es oszinten szolva nem is olyan szep a kinezete mint Alexnak,de naluk a vallas volta dominans,nalunkm eg nem.En jobban bizom egy korhzban.A Te fejed amerikai ugye?na ott ez mar rutin dolog.
Egyetertek a szexben is van kulonbsegKépSot pozitivKép

Sasha,Csics,Gumicukor
A korulmeteles nem az hogy az egesz bort levagjak csak a veget ami lelognaKép,tehat nem csupasz csak a vege latszikKépSot meg huzogatni is lehetKépKépNa a temat mar jol korbejartukKép

Aja
5 korul megyun mi isKépfent mar irtam de kb 5-kor lesz az ajandekosztasKép

Halacska
En is Rittol kaptam az otletet es Eukapliptusz es Mentholt vittem be mecsessel,meg fustolot is ma,de abbol csak simat az illata miattKép
Nekem is pont igy csinalja a dokim es a fogkovet is evente2* szedetem le ugyhogy nem fajKép

Csics
Ha felhivod a telefontarsasagot akkor a titkos jelszoval(amit a szerzodeskoteskor kellett megadni) megmondjak neked a pinkododat.
Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Csics
érthető volt, de a fent ajánlott netes oldalakon is mindent megtalálsz, csak keresni kell és rátalálsz. a dobozon rajta van minden (összetevők, mg stb.), mi van benne. a golyósokhoz kérni kell.
nátha ellen is rengeteg szer van, pl. az oscillococcinum az egyik legismertebb. ha esetleg komolyabban érdekel a téma, akkor homeopátiás gyerekorvost ill, felnőtt dokit is tudok ajánlani.

halacska
igen, olvastam, hogy előbb jöttek, de ikreknél 4 hét előbb az nem olyan sok. a te Pannád is 3 héttel előbb bújt ki.
Homokos jelleg Kép

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Mjmoni
fejed az ferjed akart lenniKép

Magdi
nem felejtetem el a viszeres dokit,de a barinom meg nem valaszolt az emilemre.

kataa

Kép
Kép
kataa

Gumicukor

És most mondd meg, nem is iker. (Mondjuk szszerint én nem is bánom.) Kicsit meg is lepett minket a korábbi, gyors születéssel...

Kataa
köszi az illat infót

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Magdi
Ugyan a kuki témához nem tudok mit szólni, mert lányom van. De én is mindig azt gondolom hogy én miattam beteg a gyerek stb. Hogy nem szopott elég ideig, hogy nem vigyáztam rá stb. A férjem ebben nagy segítség, nem hagyja hogy agam okoljam. MInden gyerek más és más dolgokat hoz a sorsunk, biztos vagyok benne hogy minden tőled telhetőt mindig megteszel és megtettél érte, de nem mindig sikerülnek úgy a dolgok ahogy vártuk. Ilyenkor inkább keressük a megoldásokat és ne azt ki a hibás. Nekem már egész jól megy, persze még mindig az az első gonodlatom, hogy mit kellett vonla máskép csinálnom, csak aztán gondolkodom értelmesen.

Sasha
Olvastam amit írtál!!! Pont hazafelé a repülőn, úgy el mondtam vona valakinek hogy ezt a MI SASHÁNK írta, de nem volt ott senki. De most végre betegn döglődöm itthon úgyhogy van időm újraolvasgatni és levelezni.
Remélem hamarosan olvashatom a következő kisfiú történetét is (legalább itt a neten)

Zsuzsa
Megnéztem a tündérkédet, meg a többit is nagyon édesek együtt is.

Móni
Egész nap a homeos bogyón gondolkodtam, mert van valami de képtelen vagyok felidézni a nevét, de biztos tudják a patikában. Tengeri betegségre is azt adják, meg ilyesmire. Én akkor szedtem mikor az epém miatt volt folyton hányingerem és ok volt.

Jányok
Én sem vinnék hamit (persze vehetek vakami bolti vackot), de sütni képtelen leszek, csüt és pénteken is konferencián vagyok, ráadásul én beszélek, úgyhogy nem lesz időm sütni. Bár mostanában sosincs.

Sasha
Nekem meg körülmetéletlen fiúm nem volt Kép (ondjuk ez véletlen, dehét nincs valami nagy praxisom) Szóval megint nem tudom összehasonlítani a kettőt Kép

Magdi
Sterimart mi is használjuk, szívás előtt fújuk Kép Már a Hanna is mondja "fújuunk, jóóóóóóóóóó?" "Szívjunk, jóóóóóóó?"

Félelmetes egyesek mennyit tudnak a körülmetélés szexuális előnyeiről Kép

Üdv
dec8
dec8

Halacska
Emlékszel, én mondtam, hogy hétfőn, mikor megyek ctg-re, akkor már lehet babázol, és bejött Kép hű, akkor én mennyire vártam már, hogy szülhessek Kép aztán másnap Dani is berobbant.
én is örülök, hogy nem iker a Dani Kép. bár eltérő személyiségek az ikrek, de attól még lehetnek mindketten egyformán égetőek, mint a fiam, nem is tudom, hogy bírnám idegekkel Képpersze néha játszom a gondolattal, de aztán visszatáncolok, hogy akkor nem szülhetnék többet, mert meglenne a 3as norma Kép, meg valszeg császár lenne meg ilyen baromságok. persze ha mégis kiderülne, hogy az lenne, vállalnám minden szépségével és nehézségével együtt.

KépKép
KépKép
gumicukor

Csics és Sasha,
A szexuális életben annyit tesz a körülmetélés, vagy a részleges körülmetélés (amit Kataa írt), hogy nem élvez el olyan hamar, ergó a nőnek hosszabb élvezet jut.

Mint ismeretes a férfiak (akinek nem inge ne vegye magára) 2-3 perc alatt végeznek, korai magömléssel küzdenek. A körülmetélés után 1-2 hét alatt érzéketlenebbé válik a fütyi (ezért nem is irritálja a férfiembert).

Vagyis olyan mint amikor kihúzzák a fogadat egy ideig még feltűnik a hiánya, a nyelved állandóan ott van a helyén de 1-2 hét múlva már fel sem tűnik.

Továbbá én nem azt mondtam, hogy minden fickónak kosz és baci telepszik meg a fitymája alatt, de sajnos még fokozott higiéna mellett is megtelepedhet ott valami. Ez HASONLÓ (mivel azért szappannal lehet mosni) mint a nőknél a hüvely, bármennyire is vigyázol bekaphatsz egy bacit, virust, ezt persze mint nők úgyis tudjátok.

A fityma megléte tudományosan bizonyítottan azért kellett mert annó, amikor még őseink nem jártak gatyában, ruhában, szóval kellett a védelem a fütyülőnek!

Még valami. Ha megnéztek egy szexlapot minden egyes hivatásos modell teljesen (nem részlegesen) körül van metélve Kép

Igen, erről beszéltem, valamilyen okból az európaiak nagy részéből a körülmetélés ellenérzéseket vált ki, hol ilyen okból, hol olyanból. Amerikában a férfiak 90%-a körülmetélt, nem véletlenül. A párom is Kép és ennek élvezem előnyeit...

Üdv mindenkinek,
a homeós hozzászólásokat pedig köszi, kipróbálom
MJ-MÓni
mj__móni

Sziasztok

Mikulás: lesz valami műsor is vagy csak a télapó szétosztja az ajándékokat? Sajnos mi a tavalyin nem voltunk mert a Petra pont akkor volt kórházba a szalmonella miatt.
Mikor kezdődik pontosan, mikor érkezik a télapó, 16-kor vagy csak később? Nem akarom, hogy lemaradjunk róla. A Petra tiszta lázba van már a télapó miatt. Megmutattam neki, hogy mennyit kell még aludni és erre ő bement a szobájába, hogy alszik pedig csak de volt.

Kataa
Van valami hely ahová a kisebbeket is letudjuk rakni?

Hétvégén megkeresztelték az Olivért végre mert már július óta készültünk. Egész jól viselték mind a ketten.
Az Olivér pár napja olyan nyafis mert szegénynek jön a foga, szerintem a rágó. Tegnap éjjel is másfél órát a kezembe volt annyira sirt. Kihoztam a nappaliba de a Petra még igy is felkelt rá. Most eléggé fáradt vagyok mert elszoktam az éjjeli keléstől, remélem ez sem fog sokáig tartani csak a baj az, hogy utána jön a következő.

Sasha
Gratulálok a kisfiúhoz! Van már név?

Panda
Nem semmi, hogy Ádám még mindig szopizik. Én meg mondom őszintén, hogy én nem adtam már a Petrának mert már nagyon nyűg volt. Igy is 26 hónapig szopizott és fél évig meg mind a ketten.

Nyuszi
A Petrának 2 hónapja nincsen pelusa és még most is visszatartja a kakilást. Régebben naponta kakilt most meg örülök, hogyha 3 naponta sikerül neki. Azt csinálja, hogy kb. 5-ször szól, hogy pisi és nem csinál semmit és mikor már majdnem bekakil akkor rohanunk együtt és kell vele mennem és csak úgy tud kakilni, hogy ülök a WC előtt a kissámlin és ő meg kapaszkodik a nyakamba.

Banyóci
Gratula a kis pocaklakóhoz!

Ági
petra2

Móni!

Azért megnyugtató, hogy nem vagyok olyan szörnyű anya (GumicukorKép), és talán még jót is tettem Beninek, hogy egészségügyi okok miatt körülmetéltettük.
És az én gyerekeimnek még héber eredetű neve is vanKép.

Magdi!

Igen, ambulánsan. Reggel viszed, megcsinálják (szülő végig vele lehet, persze a műtőben nem), délután mehet haza. Pár napig elég kellemetlen neki (ilyen szempontból jobb az újszülöttkori körülmetétlés)...

Kataa!

Választhattunk. Teljesen körülmetélték. Hosszas gondolkodás után döntöttünk így, remélem jól...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Csajok, micsoda témákKép Ha feláll a farkuk, akkor eleve hátul van a bőr nem??? Szerintem nincs összefüggés a körülmetélés és a korai magömlés között. Nekem csak egy pasim voltKép a FÉRJEMKép

Alig várom, hogy pénteken találkozzunkKépKép

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Kataa
A kolléganőm unokája: Kiss Martin

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Micsoda témaKép Bevallom, gőzöm sincs jó e a körülmetélés, de eddig nem is gondolkodtam rajtaKép Tapasztalatom nincsKép Ha nem muszáj szerintem nem metéltetjük ha lezs fiam, ha egészségügyileg indokolt lesz akkor nem fogok megzuhanni ha mégis kell. Gondolom mindkettőnek van előnye és hátránya is.

Conti!

Vagy lehet hogy cska a te férjednek?KépKépKépKép Na jó, ez csúny avolt, d enm bírtam kihagyniKépKépKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Aja
Koszi ,nagyon jol ereztuk magunkatKépKépMate tunderi kisfickoKépMindenkinek ajanlani fogom akinek kozel vanKép
Egyebkent Ti messze laktok?Es hogy talaltatok ezt a hazat?

Dec8
Az en uram is rogtno leallit ha hibaztatanam magamKépSzerencsere en a keves szopit nem hozom fel,mert nem igazan van osszefugges,az nalunk is latszik szerencsereKép
Jobbulast neked,remelem jottok a buliraKép

Sasha
Mit irtal Te es hova?

Mj moni
Tenyleg hamar ennyien jelentekzte utolag,T ine mszandekoztok jonni a Mikibulira???Csutortokon megyek a babokert.
A tesom kisfiai is reszlegesen vannak mint Alex korulmetelve,pedig ok az USA-ban elnek,ezek szerit ott is van kulonbseg?KépEn ugy tudom hogy ott minden ujszulottnek kerdezes nelkul megcsinaljak,.
En nem is tudtam hogy a Margitban is csinaljak ezt,alig talaltunk anno valakit aki ert is hozzaKép
Nekem a bolcsiben sem lepodtek meg,persze a neve alapjan gondoltak,csak azt nem hogy mi is higieniai celbol es merta doki javasolta csinaltattuk megKép

Agi
Fentebb leirtam, hogy musor nincs,tavaly sem volt.(csinalnak a kicsik musort elegetKép )A telapo 5 utan fogja osztani az ajandekokat.Hely a kicsiknek nincs,de az egesz szonyeges,egy sarokban is le lehet rakni pokrocra,vagy ha mar kuszik akkor megugysem gatolod meg a mozgasbanKép

Beszti
Huha en sem erzem magam szornyu anyanakKép,marcsak azert sem,amit irtal is hogy meg sem erezte azt az 5 perces altatast es utana sem volt nyugi,magatol estek ki a varratok.Mellettunk egy 4 eves kisfiu nagyon rosszul viselte,sirt az altatastol,a szuleinek nem volt konnyu,ugyhogy ott rajottem hogy jobb koran tul lenni rajtaKép

Conti
KépKépKép

pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Hali!

Jól megoszlanak a vélemények, én inkább kitartok az enyém mellettKépKépKép

Kataa!
Hogy hova és mit és mikor? Miről?Kép

Képzeljétek, (írtam vajon?) szombat éjjel éjféltől hajnal 5-ig jóslófájsáaim voltak. Azt nem tudom hány percenként, mert amikor felébredtem ránéztem ugyan az órára, de visszaaludtam és a következőnél nem emlékeztem, hogy mennyi volt előbb.
Aztán 8-11-ig délelőtt 5 perces rendszeres, egyre erősödő fájások jöttek. Majd abbamaradtak 20-30 percre... Aztán aludtam délben egy nagyot a fiammal és azóta semmi. Csak annyi, hogy "leszállt" a pocakom. Gondolom ezért volt ez a nagy hajcihő, beilleszkedett a szülőcsatornába. Ja, múlt szerdán 3111 volt a méhszáj, de a doki nem bíztatott, azt mondta, pontosan olyan, mint egy másodszor szülő nőé. Mindenesetre eddig a gyomrom égett, most meg ülni nem tudok, csak óriási terpeszbenKép De legalább van levegőm.KépKépKép
sasha

Kép
sasha

Sasha!

Pedig Dec8-al már ketten is olvastuk amit írtál, te nem?KépKép Azt se tudod, hova irogatsz?KépKépKép Pedig "újságíró" lett belőled!!!!KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

SashaKép
Hát akkor hamar itt lesz az időKép Nagyon izgi, drukkolok.

Kataa,
Szivesen elmennék a Mikibulira, és Beszti Kép volt olyan kedves már az elején hívott, de azt hiszem nem tudok elmenni a sulim miatt. Még azért MA átgondolom, hátha el tudok lógni az óráról és válaszolok, hogy megyek-e vagy sem.

Bocsi tudom, hogy már lerágott csont, de gye 4-kor kezdődik? És pontosan hol?

ContiKép
Épp az a lényeg, hogy a fityma normál esetben befedi a fütyit amiáltal mindentől védve van, ergó sokkal érzékenyebb ha feláll és hátrahúzódik a bőr. Mivel érzékenyebb, ezért jobban ingerelhetőbb, hamarabb elélvez az illető. Ez a korai magömlés (2-3 perces szex) egyik oka. Persze vannak kivételek Kép Kép Kép

Különben eszem ágában sincs rábeszélni senkit a körülmetélésreKép nehogy azt higgyétek, csak láttam, hogy vagytok egypáran akik fütyiproblémával küzdenek és próbáltam az előnyös oldalait megvilágítani a dolognak, és ha valaki odáig jut, hogy erre szükség van, akkor minden lelkifurdalás nélkül megtegye Kép

Üdv mindenkinek,
Pusszancs,
MJ-Móni
mj__móni

Hali
Tegnap sitty-sutty megvolt a fogdoki, most már nincs egyetlen amalgám tömésem sem. 2 hét múlva polírozás, fogkőleszedés, mintavétel a fogfehérítő sínhez és karira szép hollywoodi mosolyom lesz Kép persze azért ez túlzás, mert nem olyan lesz, csak 1-2 árnyalatnyival világosabb. szerencsére ez már annyira modern anyag, hogy nem károsítja a zománcot, jól utána érdeklődtem, mert annyit nem érne az egész, hogy tönkrevágja a fogaimat.

Mj_móni
Elviekben és gyakorlatban sem jó, ha a hüvely környékét sima szappannal/tusolóval tisztítják, mert a természetes tejsavas környezet/flóra megbomlik. gondolom az intim szappanokra gondoltál itt.
ha lenne fütyiproblémánk (szerencsére úgy néz ki, hogy már nem lesz), akkor megtenném, mert akkor tényleg szükség van rá. de egyébként nem, ha semmi probléma nincs vele.

na, fütyi téma részemről téma lezárva...

cupp
k

KépKép
KépKép
gumicukor

Sasha
Haten is ezt kerdeztem mert uge tobben irtak hogy olvastakKépBizti valami ujsag?Gondolom Kismamaban Kép
Meg jo hogy abbamaradtak a fajasok,mert akkor nem johetnel a bulira,meghat meg van is eleg ido a szulesigKép

Majoni
4-kor Recsei Center (VII.Istvanmezei u )Jegkorszak jatszohazKépOk meg ma szolhatsz ha jottokKép

Mano
Nalunk vegul ugy lett, hogy valaki gyujt penzt a gonzonoknek karira es ajandekkosarat vesznek,beszallok en is nem nagy penz,500 Ft ,bar mar vettem nekik en is ajandekotKép

lanyok
A kotohartya gyulladas fertoz??Alex egy csoporttarsanak az van es nagy baratok ugyhogy sokat jatszanak egyutt.

En ma mar be is csomagoltam az ajandekokat a fonokomnek,Marikanak,es a ket gondozoneninekKépUGyhogy halad a karacsonyKép

Pusz
kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
Folyamatosan próbálom követni az eseményeket, de irni már sajna nem marad energiám, illetve konkrétan reagálni az elmúlt időszak termésére. Kataa, Panda köszi a hiányolást, de ramatyul vagyok szinte mindig. Ha meg épp nem, akkor próbálom pótolni az elmaradásaimat más fronton. Remélem azért pénteken eljutunk a mikibuliba.
Amúgy egész megdöbbentő, de már most baromira látszik, hogy babás vagyok. Kb. úgy nézek ki, mint Gyurcival félidőben. Csak tudnám mekkora hasam lesz igy a végére.

Na most is csak ennyire futjaKép. Ja, még egy kérdés,kérés: Mit vegyek a gondozónőknek ajándékba? Ötletem sincs. Kataa, te mit vettél? Többiek?

Pusz
Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?