Sziasztok,
bejelentkezem, mint elveszett bárányka
.
Sajnos nem sok időm van/volt netezni, de azért amint van benézek és írok.
Ircsi,
tudom, hogy nagyon megkésve, de Isten éltesse Chloét első születésnapján! Nagyon sok boldogságot, egészséget neki, na és hosszú életet!!!
Jó utat!!
Mares,
nagyon cuki Gergőd és sztem nem dundi, láttad Olivért Ő se egy nádszál! Ne viccelj nincs harag, ilyen pici babáknál az ilyen simán előfordul! Hogy tetszik a keszthelyi élet? Nagyon pici az albi?
Claire,
csak csodállak az energiád miatt!
Nagyon jól pörgeted, pörgetitek! Mentek 8-asban nyaralni? Ja még neked akartam, hogy nem Joni a topic utolsó mászó babája, mert Olivér még mindig csak kúszik, pedig már régóta négykézlábazik és kutyázik, de mászni még mindig nem kezdett el, ellenben, mindenhol ahol csak lehet föláll és tegnap óta lépked. Kicsit furán néz ki, hogy kúszik, majd négykézláb áll, majd kiül, föltárdel és feláll, majd vissza ugyanez. Nem értem miért nem mászik, egy hajszálnyira van tőle és mégsem.... vagy csak még nem jött rá?
Klári,
szegények, jól kifogtátok a hasmenést, de a lényeg, hogy már jobban vagytok! Tápszerre sajna nincs ötletem, Olivér nem itta soha. Gratila a lépésekhez!
Babaimi,
nagyon szép a nagylány, igazi huncut! Jó, hogy jöttél, jöhetnél sűrűbben!
Clárika,
azta, azért nem semmi, hogy a Nagyiddal mik vannak. Nagyon együtt érzek, én a nagypapámmal csináltam végig hasonlót 2 éven keresztül, rettenetes volt. Szegénynek agyvérzése volt (egy nagyobb) és utána szellemileg már nem volt tiszta. Sajnos nem tudtuk gyámság alá helyeztetni, de amiket csinált az hajmeresztő volt. Sokat sírtam és idegeskedtem miatta. 2 éve halt meg
. Az agyvérzése előtt tündéri öreg volt, de sajnos utána.....
Évi,
még, hogy Tomi nem formás???? Ki volt ez a látássérült??? Sztem nagyon szép kis formás baba, ott van rajta husi, ahol kell. Teljesen jó a súlya! Ne is foglalkozz vele! AMi pedig téged illet, igaz, hogy nem ismertelek a pocakosság előtt, de sztem nagyon csinos voltál amikor láttalak, meglátszanak a ledobott kilók! Irigyellek a kitartásodért!
Dia,
ezek szerint Áron is beindult a járással? Olivér is föláll kapaszkodva és araszolgat, pl. a kiságyban, de mászni még mindig nem mászik
. Medencét mi is fölavattuk vasárnap Olivérrel, a nagymedence jött be neki a bébimedencéből kb. 5 perc után kimászott a fűre
.
Voltunk időközben nyaralni (azaz telelni
), 3-án vasárnap indultunk, aznap reggel Olivér 38,5 ös lázzal ébredt. Indulás előtt ügyelet, majd mivel minden ok volt (tiszta tüdő, szép torok) elindultunk. 3 napig volt lázas, nekem megjött, car volt az idő, így az első 3-4 nap, meglehetősen eseménymentesen telt, Apa legalább kialudta magát. Ilang lebratyizott a szomszéd gyerekekkel, így Ő is elvolt. Csüt.-péntekre jobb idő lett, így pénteken hazafelé a Balaton is megnéztük, fürödtünk is, bár délutánra Apa lett lázas, halleluja! Egész 7végén pihent, én, mostam, vásároltam, füvet nyírtam, mire tegnapra úgy ébredtem, hogy begyulladt az egyik cicim, ami pokolian fájt és piros lett egy részen, így hívtam a szopis tanácsadót, mit csináljak. Hellyel közzel pihentem, próbáltam szoptatni ahogy mondták, de egy 11 hós gyerek azért nem úgy szopik mint egy 2 hónapos..., na és nem is annyit. MÁra már jobb, de a fájdalom azért megmaradt, kell még pár nap, mire helyrejön, szerencsére lázam nem lett (eddig). Szombaton Apa szülinapja lesz, még ajándékot kell neki vennem, Ilang egész héten táborozik (napközis jelleggel), szóval nem unatkozom.
Megyek is, mert teregetnem kell, aztán menni a csajsziért!
Pussz és szép napot, igyekszem jönni!