Új privát üzeneted érkezett!

Na, szép!
Mindenki a facén nyomul? Itt meg pangunk? :D

eszter82
Budapest

Hanna,
ahogy Andikám is írta, én bizony végig S-hez jártam (na jó, az első lombiknál Z fejezte be mert S szabizott...de nem is sikerült az)!
Nekem nagyon jó viszonyom van vele, nem emberevő, SŐT!
És biztosan tudom, hogy nem én vagyok az első, aki aztán a sikerült lombik után továbbra is hozzá jár és nála szüli a babáját :wink:
Szóval fel a fejjel, ha ő csinálja a cikluskövetést, akkor ő, ugyanolyan alapos lesz mint a kollégák! És mire a beülti következik már K is itthon lesz :wink:

Kép
judit0713

Nórik, Lilik,
boldogságos névnapokat!!!

Kép
judit0713

Judit!
Látom, te tartod a frontot! :D

Laptető: közösbe :D kinek kinek amire kell :D

eszter82
Budapest

Eszter: húú lemaradtam... Hova merészkedtem be/át? :D

Csucsu: remélem vérzés nyomtalanul eltűnt,és nem lesz több ijesztő tünet!!!
Vendég

Eszter, te már tutira a laptetőre hajtasz, ne is tagadd!!! :lol: :lol: :lol: na de akkor most én iskérek kicsit belőle, ez a várakozás a legnehezebb, ha nincs tünet azért uzgul az ember, ha meg van azért!

és mikor jön már magnólia az eredménnyel? írtóra kiváncsi vagyok, mekkora lesz az a HCG 8)

csajsziknak Bódog Névnapot! :P

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Én egy csepp laptetőt kérnék a jóslófájások csökkentésére,jó lenne,ha most már csak az igazi fájás jönne,addig meg nyugi lenne :D :D :D

picit megterhelő ez az állandó fájdogálás...
anyumnak ez is furi,neki nem voltak anno jóslói...

homeopátiás cuccokat már több mint 1 hete szedem,és akár placebo, akár nem,kevésbé fájnak a jóslóim azóta,úgyhogy valamit tuti befolyásol! :D

legjobb lenne persze nem fájni :D

Balcsit élvezte Maja :D Először nagyon megilletődött,aztán csuklás,végül már otthonosan elvolt :D
Vendég

Dorka: az én egyik eredményem csak 12 körül/után lett meg,úgyhogy talán már hazafelé tart :D
Vendég

Dorka!
Azért mondtam, hogy csippentsen mindenki a laptetőből :D
nyugi! rendben lesz minden...
nem hajtok rá, de mostanában folyton így alakul :)

Béku!
A BAlcsiba bemerészkedést kérdeztem, hogy ilyen közel a Balaton Soundhoz is bevállaltad? :D engem úgy taszít az a sok sok ember a vízben :oops: :oops: :oops:

Magnoliát már én is nagyon várom!!!! :D

eszter82
Budapest

persze-persze, tudom, hogy még csak most van eredmény hírdetés és csak én vagyok olyan függő hogy BMCbe is laptoppal megyek, de már lukas az oldalam a kíváncsiságtól!

Balatonért irigykedem, de sebaj hosszú még a nyár, jutok én még víz közelbe! :)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

:D Dorka!
nyugi, lesz majd még nagy családi pancsi is :D gyerekek és ti :D de látod, pocisan is lehet :D

eszter82
Budapest

Eszter: attól azért messzebb a nyaralónk,és nem annyira "közkedvelt" az utcánk végében levő lejáró a Balcsiba -szerencsére :D
Mi inkább a siófoki felén lakunk Zamárdinak,ez meg ha jól sejtem inkább a másik felén volt :D

zene nem hallatszott oda,és nem voltak nálunk a vízben többen,mint amúgy :D Szóval olyannyira nem voltak sokan,hogy meg se fordult a fejemben,hogy van arrafelé valami rendezvény.. :)

és naná hogy belemerészkedtem!!!! :D :D :D

Csak nem hagyom ki,hisz ezért mentem?! :D :D :D :D :D :D Nem vagyok félős típus,és a dokim megengedte,így még annyira se parázom :)

De mástól sem,hisz anyummal mentünk kocsival,ha bármi lett volna,kb. 3 percre van a siófoki kórház ;)
TAJ kártya és kis könyv nálam volt,ha netán.... :roll: :lol:
Vendég

Jajj,de kívánom ezt a csobbanást!!!Ez a hülye ház most minden időnket,pénzünket elveszi! :? :lol: ...nem baj majd köv.nyáron már Dorcinkkal!!! :lol:

Lilik,Nórik!Bóóódogságosat!!!

Este 8-kor doki!!!Húúú de várom! :roll:

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: én holnap megyek vv-re,NST-re,és dokihoz is utána :)

én tényleg várom!! :D :D
Nagyon kíváncsi vagyok,mit mond Maja várható érkezésével kapcsolatban,meg amúgy a szülésről :)
Mindenki azt kérdezi,természetes szülésre készülünk-e... Miért készülnénk másra??!

no meg folyamatosan azt hallgatom,mennyire megereszkedett már a pocakom...
lassan erre már nem is fogok válaszolni...
Vendég

csucsu: Jobbulást, remélem minden rendben lesz.

béku: Örülök, hogy még egyben jöttetek haza. :D Csak így tovább. Jóslókra sajna nekem a magnézium vált be, vagyis annyira bevált, hogy nem is volt. :)

andi: Hajrá medence. Itt is fullra besötétítve minden, így nem folyik a micsodámon a víz. És szerencsére Barbusén sem, bár a haja az tiszta víz.

Kocsi már a szerelőnél, új mobil meg itt mellettem. Tök jó, csak még sok mindent meg kell tanulnom rajta. Főleg, hogy hogy a fenében kell kivenni belőle a kapott sd kártyát és rakni bele az enyémet. Nagy előnye ez a por-ötés-vízállóság, csak minden be van benne betonozva. :) Délután mehetek valamikor a kocsiért, olyan 8000-be fog fájni. Plusz ugye a benzinkút lemosása friss, luxus benzinnel 9000. Inkább nem is írom le milyen pipa vagyok, még jó hogy jön a reál hozam lassan végre.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: az a benzinkút mosás olyan mint a kutya vacsorája....de lépj rajta túl, azzal már nem tudsz úgyse mit csinálni... :? :? :? :? :? :?

Reálhozamra én is nagyon kíváncsi leszek már... állítólag péntektől lehet majd lekérdezni a mnypt honlapján... :roll: :roll: :roll: Kíváncsi leszek mennyi zseton lesz... :shock: :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Vicky: köszi,igen még 2in1 :D :D
sajnos nekem a magnézium nem segít továbbra sem,még a pocak vakarást is kerülöm,mert az is olyan furi érzés,mintha összehúzódást produkálna (jó pár hete ezt érzem)...
Vendég

Erre a reálhozam-dologra kíváncsi vagyok,mert a levél szerint,amit küldtek,akár októberig is húzódhat a kifizetése,és addig állandó változásban van az összeg...

Ezért írta,hogy akinek a levélben 0 Ft van,annak is lehet,hogy addig még átmegy valamilyen összegbe....
Én emiatt nem számítok csak rá még,azaz pároméra,mert hogy én még csak levelet se kaptam,pedig ugyanonnan kellett volna jönnie...
Vendég

Nórik és Lilik! Én is.. nagyon boldogot!!! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

hellóbelló!

Húú de meleg van ma, Sz -nél ott fönnt meg egyáltalán nincs levegő

9-re értünk oda éa azt mondták 1-1.5 óra múlva lesz eredmény, szét izgúltam magamat még így is,hogy tudtam. De többeket behívtak előttem,hogy sikerűlt nekik engem meg nem, mondom azuramnak te valami baj van, ő halál nagy nyugalmával miért lenne pozi a teszted.
Majd jött Rita bement és aztán szólítottak, 408 a hcg, :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Úgy reszkettem,hogy a vényt alig bírtam megfogni. Jövő héten csütörtökön uh és akkor meglátjuk,hogy ketten vagy hárman vannak. :)
Kijöttünk és kb fél óráig szólni sem bírtam. Átmentünk a büfébe hideg valamiért de én csak leűltem az asztalhoz és csak néztem.Azt mondta Sz,hogy terhes és nem is akármennyire,aranyosak voltak. Rita biológus jól meglézerezte a kis mucikákat. Nagggyooonn Örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!
magnolia77
Gyöngyös

Magnólia: no akkor most már HATALMAS GRATULA!!!!! :D :D :D
De jó,annyira örülök,tisztára elérzékenyültem :D

Nagyon kíváncsi vagyok,hány babó fészkelte be magát a pocakodba :)
Vendég

hát én is, és még mindíg nem talállak a fb-on
írtam vissza pü, de szerintem nem ment át
magnolia77
Gyöngyös

Én is úgy izgultam a 2.-nál,pedig ahogy Te,én is teszteltem,és ráadásul a kabátzsebeim tele voltak a tesztekkel :D :D

mégis úgy éreztem,akkor nyugszom meg,ha kimondják :D

Nálam sajnos egyik alkalommal se hangzott el,hogy "Ön terhes",vagy ilyesmi,másodjára is csak a "gratulálok!" :D
De a lényeg úgyis a pocakban van :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.07.11 13:47-kor.
Vendég

Hmm :(
Van már innen bejelölve valaki Nálad? Mert akkor megnéznélek az ő ismerősei között :)
Mindjárt ránézek,miért nem találsz...
Vendég

Magnólia: DUPLA!!!!!!!! GRATULA!!!!!!! :))))))))))

Ejj Csajok, beindult az ikres-babyboooooommmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))) Eszterkém, erre mit szólsz??? Ilyen hullámban meglovagolni a lehetőséget, nem semmi.... mi??????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Beüzemeltem a cinkota-árpádföldi strandfürdőt.... megyek csobbanok :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Magnolia,
most már hangosan is gratulálok!!!!!!!!!!!!
olyan jó volt olvasni a soraidat, a saját eredményhirdetésem jutott eszembe. csak nálunk nem volt benne a "nem is akármennyire" rész. :-)

Lilik, Nórik,
boldog névnapot!!!

Csucsu,
itt is jobbulást nektek!!!

Dorka,
ugye most te vagy soron a következő pozitív teszt eredménnyel? :-)

valamit még akartam, de már huss a fejemből... :oops:
Bazsi kicsit nyűgi, reggel óta most tudott nemrég elaludni. már nálunk is hőség, jöhetne már kicsit normálisabb idő. pénteken megyünk ortopédiára ellenőrzésre.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Andikám,lángos is van? :roll: :lol: :lol:
vagy esetleg gofri? :D :D :D :D
Vendég

Magnolia!
Nagyon nagyon gratulálok!
Ugye hogy hogy megmondtam annál a tesztnél, hogy többesszám lesz?????? :D
de izgiiiiiii :D

eszter82
Budapest

IGEN-IGEN-IGEN, ÉLJEN ÉLJEN!!!! szuperek vagytok magnólia! úgy izgultam mintha már a saját eredményemért mentem volna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Andikám,
irigykedek picit. :-)
Iza is csobbanhat vagy rá Anyukád vigyáz addig? :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

most akkor tényleg nagyon össze kell kapnom magam, nehogy megszakítsam a babybooooom sort!!! :) 8) :lol:

viszont gondolkoztam sokat, nekünk nem csak összeengedés volt a kis petével, hanem rendes "erőszak", olyankor lehet egyáltalán egypetéjű iker? nem csak egy katonácskát engednek be a kis petébe? bár a lényeg tényleg csak az, hogy végre ott legyen az a két csík azona fránya teszten!!!!

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

ja tudom már...
Hanna,
én ugyan nem vagyok egy S doki fun, DE szakmailag vele sem lesz semmi gond, ne izgulj emiatt. nagyon drukkolunk neked is! :-)
azt ugye látod hogy itt most ikres babaeső van? :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

nekünk is ICSI volt, és az egyik baba egy maradt, a másik 3 felé osztódott...
nyugi! Lehet még három is :D

eszter82
Budapest

Dorka: több katonát semmiképp nem engednek 1 petesejthez (ICSI),a természetben is csupán egy éri el ;)
ezután az osztódáson múlik a többesszám :)
Vendég

Persze az is egy lehetőség,ha több embriót ültetnek be,és meg is tapadnak :)
Vendég

Andi!Meis bitte!!!! :lol:

Magnólia!Ez nem semmi!!!Gratulálok!!!!

Kép
Kép
missancsi

Nincsenek ilyen extrák a Bánki féle élmény- és strandfürőben.... de most hogy mondjátok, lehet kéne hozatnom kukoricát és megfőzni??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Izát még nem merjük így kintiben.... még nem is vettünk 50 faktoros cuccot se, de lehet be kéne szerezni gyorsan.... viszont azt kitaláltuk Rajóval, hogy egyik este a fürdetést a nagykádban csinálnánk Neki, megnézni, hogy hogy reagálna nagyobb mennyiség vízre.... :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi: ha már lúd.... ;) :lol:

szóval add meg a módját!! :D :D :D
Bánki Élményparkba is kell némi különlegességet bevinni :D :D :D
Vendég

Sziasztok!
Élünk még valamennyire, Zsombor napok óta üvölt a melegtől, szombaton 32 fok volt a lakásban, most "csak" 30,5...

Boldog Nóri és Lili napot!!!!!

Magnolia, hatalmas gratula, ez szép volt!!!!!!!!!!!!!!! :)

Kép Kép
estrella22

magnólia, a leszíváshoz képest hány napra is csináltad az 1. tesztet?

estrella. 32fok :shock: azért az brutál!, most mondanak egy kis szelesebb esősebb időt, de azért sajna meleg marad :( kitartás Zsombival!

eszter, hát ez akkor izgalmasan hangzik :D

andi, estefele, mikor már megy le a nap, még épp elég meleg van egy bébi pancsoláshoz...amilyen vagány kis csaj, tuti imádni fogja! :lol: :lol: :lol: fotót ne felejtsetek el készíteni! :lol:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Andikám,
képek az élményparkból? :wink:
Bazsi a több vizet jobban szereti mint a keveset. :-) bár mi még nagy kádban nem fürdettük, de mióta apa a kiskádat majdnem szinültig engedi, imád fürdeni, össze-vissza lábtempózik. :-)

csajok,
van valakinek olyan dokija a Jancsiban, aki rendel is a nőgyógyászaton? mármint nem a BMC-ben (olyan én is tudok :wink: ), hanem a szülészet épületében?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hát apja fél 7 fele ér haza... meglátjuk még akár a kis pracliját bele is lógathatjuk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: előfürdés gyanánt.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Ha lesz egyáltalán fürdőzés..... Mert Rajó most az előbb full kiakasztott... Felhív ma, pont etetem a gyereket, hogy vigyem már oda a kamera elé, hogy az apja (munkahelyről, ott van csak netje) meg tudja nézni (a kamera a kiságyra van ráállítva, R. onnan szokta figyelni a gyereket)...oké, abbahagyom a kajáltatást odaviszem bemutatom, megnéz, kaja folytat..
Erre fölhiv most másmiatt Rajó, hogy adott jogot az apjának a kameránk eléréséhez és az apja írta neki az smst, hogy 13 óra mittoménmennyi, Iza elaludt... stb..stb... :shock: :shock: :shock: Ne tudjátok meg hogy elborított a lilaköd... én itthon sokszor egy szál melltartóban v. anélkül is hajogatok be a kiságyba a gyerekhez, a f@sznak hiányzik, hogy a fél gyár ezt lesse... merthogy az öreg mellett ott állt a fél kollektívája, mint utólag kiderült és lesték együtt a gyereket... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Szóval Rajó egy jó kis lebaszást kapott az előbb emiatt... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: de ha hazaér, akkorra is jut még Neki..... :? :? :? :? :?
Amúgy is a nemlétezőm tele anyósékkal, hogy ímmel-ámmal látják az unokát, hát csessze meg nekem ne a netről kukkolja, mikor derogál élőben megnéznie, pedig tehetné... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

andrea-1

Jippiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Magnólia,
hatalmas gratuládéééé!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Hajrá Dorka, Eszter, Sajti, Hannna, Ann, Beni, és zugolók is!!!!
Beindul a 2011-es zebraparádé, tessék csatlakozni!!!

Kép
judit0713

Zsuzsókám, még nem készült kép.... :shock: :shock: :shock: :shock:

Mért kéne nőgyógyász??? :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Húúúúú, Andikám, nálunk ezért tuti f@szlevágás járna :twisted: :twisted: :twisted: Totál dinkák tudnak lenni ezek a férjek néha, bele se gondolnak hogy a párjuknak milyen cikis helyzeteket teremthetnek :roll: :roll: :roll:
De azért ha már kellőképpen lesikítottad a haját, akkor próbáld meg elmagyarázni neki mi is a szitu...tuti érteni fogja, csak ebbe bele se gondolt!

Estrella,
nálunk is bitang meleg van, de csak 28 fok...32-t nem tudom hogy viselnénk, így is egy szál napozoban alszik, pedig védőnő szerint még nem kellene levetkőztetni ennyire :roll: :roll:

Kép
judit0713

Andi!Ba@vd meg akkorát röhögtem!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocsi...tudom,hogy most téged inkább az ideg vet szét...én is az lennék.....de annyira előttem volt ez az egész!

Szerintem állíts be a kiságyba egy fotót apósékról célkeresztbe és lövöldözz rájuk vizipisztolyjal!Na erre milyen sms-t küldene?!

....bocs,de még mindig röhögök!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
missancsi

Andi: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

húúúúúúúúú,ezért nálam mit kapna párom.... :twisted: :twisted: :twisted: Annyira tipikus a pasiknál ez az értetlenség...
Mikor hiába érvelsz,vagy egyszerűen csak azt mondod,hogy ez a TE életed is,ne szóljon (lásson) bele más....

Sose fogom őket megérteni.... :shock:

Estrella: kinyúvadok itthon,nálam is jelenleg 30 C°-ot mutat a hőmérő....... :shock:
ja,és ráadásul téglaház...
Vendég

Hát a f@szát csak azért nem vágom le, mert még szeretnék majd kistesvért Izának.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: meg amúgy is jószolgálatot teljesít... :lol: :oops: :lol: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: (erről jut eszembe, a 6 hetet mindenki becsülettel kivárta???????? )
De igen, ez volt a dolog mögött, hogy nem gondolt bele... mondta hogy oké akkor visszaveszi az apjától a jogot, csak én ebben nem vagyok teljesen biztos hogy így is lesz, úgyhogy befordítottam a fal felé azt a sz@rt.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Amúgy is, abban a felállásban ami az unoka nézés és a hozzáállás témakörben van, ha nekem nem lenne kellemetlen a kukkolás szitu se hagynám hogy ennyivel letudják... Lehet önző vagyok...de valamit valamiért... Nemigaz??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

Judit!f@szlevágás!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Kész vagyok tőletek!
Úgy röhögök,mintha bekaptam volna egy vigyorexet!:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
missancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X