Hát apja fél 7 fele ér haza... meglátjuk még akár a kis pracliját bele is lógathatjuk
előfürdés gyanánt....
Ha lesz egyáltalán fürdőzés..... Mert Rajó most az előbb full kiakasztott... Felhív ma, pont etetem a gyereket, hogy vigyem már oda a kamera elé, hogy az apja (munkahelyről, ott van csak netje) meg tudja nézni (a kamera a kiságyra van ráállítva, R. onnan szokta figyelni a gyereket)...oké, abbahagyom a kajáltatást odaviszem bemutatom, megnéz, kaja folytat..
Erre fölhiv most másmiatt Rajó, hogy adott jogot az apjának a kameránk eléréséhez és az apja írta neki az smst, hogy 13 óra mittoménmennyi, Iza elaludt... stb..stb...
Ne tudjátok meg hogy elborított a lilaköd... én itthon sokszor egy szál melltartóban v. anélkül is hajogatok be a kiságyba a gyerekhez, a f@sznak hiányzik, hogy a fél gyár ezt lesse... merthogy az öreg mellett ott állt a fél kollektívája, mint utólag kiderült és lesték együtt a gyereket...
Szóval Rajó egy jó kis lebaszást kapott az előbb emiatt...
de ha hazaér, akkorra is jut még Neki.....
Amúgy is a nemlétezőm tele anyósékkal, hogy ímmel-ámmal látják az unokát, hát csessze meg nekem ne a netről kukkolja, mikor derogál élőben megnéznie, pedig tehetné...