Új privát üzeneted érkezett!

Navi!
Nem tudom, hogy vagy-e, de majd változtatunk rajta, ha nem :) fb

A képek nagyon naggggyon édik :D kistündééééér :D

eszter82
Budapest

Vicky!
Hűűűű....már tényleg vége lehetne a rossz szériának...
Sajnálom nagyon :( :( :(

asszem nem jövök most, mert ha jól látom, valami dilije van a gépnek, és postásként viselkedik...mindig kétszer küld mindent :?

eszter82
Budapest

Vicky!
Hűűűű....már tényleg vége lehetne a rossz szériának...
Sajnálom nagyon :( :( :(

asszem nem jövök most, mert ha jól látom, valami dilije van a gépnek, és postásként viselkedik...mindig kétszer küld mindent :?

eszter82
Budapest

eszter: Igen, de így bejött a laptető. Megint a tiéd. :D És a mai napunk már jobb volt szerencsére, bár nagyon hiányzott a kicsi kocsink. Nem is gondoltam, hogy ennyire hozzá lehet szokni a jóhoz.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter, vald be addig írtál míg ugrott az oldal
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Magnólia nyugi, már nekem se mutatná ki tüszőrepesztőt pedig egy héttel utánad vagyok. az a két csík mar tuti baba :lol:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Judit,
Infacolt mindig kaja előtt kell és a levegőbuborékos hasfájásra használ. örülök hogy nálatok ez a megoldás a gondra.
fényképek csoda helyesek. apa-baba nagyágyban nálunk is van. :-)

Magnolia,
hangos gratula nektek!!!!

Balázs eddig jól bírta az időjárást, mert nálunk nem volt meleg tegnapig. Andiéknál teljesen kiütötte a meleg, ma meg nálunk is már 28 fok van, úgyhogy elég nyűgi, nem tud aludni. holnap hajnalban elviszi Apa sétálni amikor még jó idő van.
képzeljétek megvannak az új házunk kulcsai, tegnap kaptuk meg!!!

még akartam egy csomó mindent, de tök szita az agyam... :-(

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Eszterkém: hát ez az, hogy az akkori súlya alapján pont NEM találta el... kevesebbre saccolta, illetve a felső szaggatott görbe, az valami felső átlag lett volna, de a vastag, középső vonal lett volna a 30. heti súly alapján születésinek saccolt érték... :shock: :shock: :shock:
Na mindegy..... csak érdekesség, hogy ettől a görbétől Béku bébije is lehet 4 kiló feletti :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

dorka nagyon drukkolok neked!!!
magnolia77
Gyöngyös

eszter te meg a soundon vagy?????
, azta má nem ér 8) Párom minden nyáron szeretne eljutni de még nem tudtuk összehozni, de majd háát jövőre nem, de utánna meglepem vele.
dejó és milyen kellemes meleg éjszaka vár rátok
magnolia77
Gyöngyös

kampingeztek?
magnolia77
Gyöngyös

Kislányom
-anya neked megnőtt a pocakod ugye nem tette be a doktorbácsi a kicsibabát?
-A szurik miatt puffadt így meg anya pocakja(előzménye,hogy ő már rögtön a szobájába akarja a kisbabát a kerítéses ágyba,szó sem lehet rólla,hogy a pocakba) Ezért hát a következőt találtam ki

- beszéltem a gólyával és képzeld el kérdezte,hogy hozhatja-e babát anya pocakjába?
-de én a szobámba akarom és majd ringatom
- még most nagyon pici a baba ezért a gólya beteszi a pocakba
-lenyeled anya?
-bekerűl igen a pocakba
-meg nől odabennt akkorára,hogy majd tudjad ringatni
-jól van akkor hívjad föl a gólyát(közben hozta a mobilomat) és mondjad meg neki,hogy hozhatja a babát de mond meg neki,hogy kettőt hozzon egy lányt és egy fiút.Jó anya ? De ezt mondjad neki!

majd meg zabáltam, egyenlőre bejött ez a gólya történet, így beleegyezett abba,hogy a pocakban nőlhessen, mert eddig mindíg kiabált,hogy nem!!!! a kórházba kell menni érte és be a szobájába.....
magnolia77
Gyöngyös

magnólia, hát ez tündéri! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és nem tudom hogy van ez, de ezeka picurkák biozony pontosan szokták tudni, ki/k vannak anya pocakjában.....

én egyelőre nagyon-nagyon pozitív vagyok, ma már kezdtem rosszul lenni és ezt jó jelnek veszem, persze tudom, hogy gyógyszertől is lehet, de csak azt tudom elképzelni, hogy most ágyazódik be a kicsike és ettől beindul a kavarás odabent! :)

eszter élvezd ki az utolsó nyarat, jövőre babázunk!!!

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

ahoj,

hazaestünk, hulla vagyok, na még az úszógumikat rendbe vágom, közben mosógép végez, még a cuclikat berakom szárítóba és megyek vízszintbe :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

szasztok Csajok,

Béku,
kakaót értem, jó dolog :-)
az én védőnőm sem ismerte a dokit, sőt XX. vs. XII. :-)
ha nem a védőnőtől akkor kérdezz tőlünk, szerintem mindenre választ kapsz :-)
updated lista :-)
pelus nálunk is kellett, szerintem a kórhik többségében az így van.
vasalás, na engem a gyerekeim úgy megutáltattak az ektivitivel hogy Marci születés után elkezdtem lejönni a szerről, mostanra már sikeresen elértem hogy nem is vasalok :-)
mi a baja a mostani málnalevélnek, az miért nem jó ?
"a "rohangálást" azért időzítettem reggel 8-ra,hogy akkor még nincs akkora hőség" - jó hogy mondod, ma 6-kor lépek is egy shopping körútra :-)
hajrá CTG ! én imádtam, bírtam amikor azzal a hangpisztollyal felkeltették a gyerekeimet :-)
ja pancsizást.

Vicky,
rendben legyen Balcsi után.
túlságosan magadon hordozod azt amit otthon kaptál, otthonról hoztál, felejtsd el, éljetek a Ti normáitok, életetek szerint. Te lehetsz az aki a sok nega dolgot mint egy gát felfogod és Barbussal elindulhat egy tiszta élet, ez mind csak rajtad múlik. Ne ostorozd magad, de tényleg, nekem is milyen szar életem volt már, és keményen eldöntöttem hogy én leszek az akitől elindulva a gyerekeinknek minden jó lesz, jó szülők és idővel jó nagyszülők leszünk és tőlük kezdve és folytatva újra kerek lehet a család.
hidd el az hogy most milyen Barbus, nem szentírás hogy később is olyan lesz.
mit szólnál esetleg egy családállításhoz, el kellene menned, sok eltárolt, régi dolgot felszínre hozna, tisztázna, végleg lezárna.
jee vadaspark, biztos jó időtök volt :-) hős vagy a túrával. pünkösdfürdői strandra szoktatok járni ? vagy csillaghegyre ?
tök jó fotózás, és igen Barbus csudiszép !

Magnolia,
:-) remek tünetek.
gyönyörű a teszt !
kislányod csúcs !

Zsuzska,
23.00-02.00 között szoktam aludni, az fix, illetve reggel 6-7 között is :-)
óó már hogy összecsúsznak az időpontok.

Nava,
hihi, utólag visszagondolva, én mindig azt hittem hogy bébi születéstől kezdve milliónyi időm van, mert gyerek eszik-alszik-nem beszél, aztán kb. 3 hónap után rájöttem hogy a nagy kukit, főleg ha már forog, kúszik, mászik, kitágul a világ és elkezdődik az áktív élet, Marci Lizához képest le van lassulva, engem már nem is érdekel hol van Liza, mert kb. fél perccel ezelőtt még a dvd-t kapcsolgatja, következő körben a hálóban pakolja ki a krémes kosaramat, majd a konyhában hallom hogy felborítja a vizes palackokat, és ha szerencsém van akkor még pont elkapom azt a pillanatot amikor bemászik Marci ágyába és ott ugrál :-)
szóval gatyát felkötni :-)

Ancsi,
integettem nektek, lassú menetben is jelentem max 12 perc a kórház :-)

Judit,
lehet hogy tényleg műxik az infacol ?
íííííííííííííííííííííííí sugárban a bőrkanapéra cuccolni :-)

Eszter,
jó Soundolást :-) ugye kapunk majd beszámolót tortáról ?
igen igen Béku talikor rapid elmondom a részleteket.

Zsuzsó,
"apa-baba nagyágyban nálunk is van" - mit nem hallok ? :-)
kitartás a meleghez.
új ház kulcsok de szupi, részleteket, képeket mikor kapunk ? :-)

Dorka,
izgulok !

kubuspace

Kubu: Ez a családállítás tényleg jó lehet, van ilyen valahol? Azt mondtam én is, hogy én más leszek, mint anyu de sajnos rá kellett jönnöm, hogy az őrjöngésnél nincs más eszközöm, mert én is mindig csak azt láttam. De alakulok (én pl. nagyon sokszor mondom Barbusnak, hogy szeretem) és végülis én is felnőttem és azért nem az van, hogy utálnám anyut. Nekünk alapvetően nem volt rossz viszonyunk, csak miután a húgom megazületett. Onnantól úgy éreztem, hogy csak ő létezik neki. És persze emiatt utáltam a húgomat is. De most már azért más van, a húgommal egész jól ki lehet jönni, mióta felnőttebb. Felnőttnek még nem nevezném, de alakul. És Tamás is nagyon sokat alakított rajtam a nyugodtságával. Csak mikor elönti a köd az agyamat, akkor előjön belőlem anyu.
vicky79
Budapest III. kerület

Szoktunk járni a Pünkösdfürdőire meg a Rómaira is, de az idén még nem voltunk egyiken sem. Ma ki kéne menni a Pünkösdfürdőire, csak hát nincs valami sok lóvénk. Már bánom, hogy megrendeltem a telefont, még azt sem tudom hogy fogom átvenni a kocsi miatt.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
nézd csak
http://hellingerstudio.hu/csaladfelallitas-csoportban
http://www.csaladallitas.eoldal.hu/

illetve még őt találtam kineziológus ott a közeledben
http://www.3kerulet.hu/kineziologus/kin ... ai-rendelo

brutál drágák a strandbelépők :-(
hol kell átvenni a telefont ?

kubuspace

Kubu,
képek nincsenek, mert még csak pár hét múlva kezdődik majd a felújítás, költözés meg majd csak utána.

Vicky,
családállításon én még nem voltam, de egy kedves barátnőmtől nagyon jókat hallottam. neki sokat segített, hátha neked is ez a megoldás.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kubu: két kicsivel biztos,hogy nehezebb sokkal sokkal.

dorka: hogy vagy? Hűsölsz,olvasol,tv-zel és nagyokat alszol? neked mit mondott Sz,hogy hány nap ami fekvés és mikortól sétálgathatsz?

Mi strandoltunk vagyis csak a lánykám és csak az erkélyen, a nagy medence mármint úgy nagy,hogy az aminek az oldalán 3 hurkás és jó nagy terebélyes befért az erkélyre azuram fölpumpálta és ott fürdizett. Erkélypancsi. Élvezte nagyon.
magnolia77
Gyöngyös

csináltam ma is tesztet, egy kicsit erősebb csak, mint a pénteki,de ottan van. :D
magnolia77
Gyöngyös

Magnólia: ilyen erkélyes fürdőzést mi is szoktunk csinálni... magunknak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pont ilyen háromhurkás medansziénk van.... idén lehet már Izuka is kipróbálhatja talán, ha augusztusban esetleg lesz még valami veszett meleg.... :wink: :wink: :wink:
Teszt: nembaj az ha nem egyforma erős, lényeg hogy ott legyen.... ja és én elég sokáig tesztelgettem, konkrétan a 17. dpo-tól a 31. dpo-ig... és volt hogy ugyanaz a fajta teszt egyik nap erősebb volt, másik nap halványabb... ne ijedj meg,simán előfordulhat ilyen is, lényeg hogy utána beerősödött megint... :wink:

Gyerekek: Kibeba... meleg van... :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Kubu: Telefont hozza futár, webshopon keresztül vettem. Majd meg kell dumálnom a futárral, hogy inkább 2 körül hozza, hátha addigra haza is érünk a kocsival. Egy kineziológussal leveleztem, tőle kaptam a kopogtatós könyvet ha jól emlélszem. A linkeket majd megnézem.

Ma is jót kirándultunk. Hűsöltünk egy kicsit ma is a hegyekben, kisvonatoztunk Barbusnak nagyon tetszett a hűvös erdő, mert pár perc alatt el is aludt és csak Hűvösvölgyben ébredt fel, mikor leszálltunk. Isteni finom kürtőskalácsot ettünk és gőzösön utaztunk. Azért a belvárost csak légkondis buszon lehet kibírni. Hazaérésünk után letusoltunk Prücsökkel és most egy szál pelusban rohangál a jó hűvös lakásban.
vicky79
Budapest III. kerület

magnólia, most még tartom a főleg fekszem állapotot és csak enni, meg WC, ilyesmire kelek fel. Persze most hétvége van, könnyebb is, kiszolgál szerencsére a párom. Úgy számolom, most kell beágyazódnia a kicsikének. Szerencsére jövő héten is itthon lehetek, úgy hogy marad ez a program, kicsit bátrabban fogok mászkálni a lakásban, megcsinálni magamnak kaját, locsolni millió növényt a teraszon, kicsit tenni-venni, itthonról dolgozni. Nagyobb kimozdulást nem tervezek :)
A teszt miatt tényleg ne aggódj, azon is múlik, épp milyen sűrű a vizelet, lényeg, hogy mutatja!!!

Irigylem a pancsolókat, ha nem itthon lennénk, én is vízben hűsölnék valahol

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Sziasztok!

5 percet kaptam,nagyon szarul vagyok,véreztem,voltunk dokinál,de minden oké. :D
DE lázam is van,reggel már nem voltam túl jól,nem tudom mitől lehet,fáj a torkom is,nem akar lemenni 38 alá.
Szigorú fekvésen vagyok itthon.

kedden megyünk vissza dokihoz,majd jövök a képekkel.

Andikám!!
Nagyon sajnálom a talit,de ezek szerint még jobb is,hogy nem mnetem,lehet megfertőztem volna a bébiket.

Kivagyok,hogy mindig van valami.Nyakamba egy türcsivel fekszem.

Pusszantás mindenkinek.
csucsu99
Budapest

Csucsukám,
gyógyhullámok, lázűzők itten mennek ~~~~~~~~~~~~~~~~

Kép
judit0713

Csucsu!Gyógyulást!!!!

Kubu!Láttalak,vissza is integettem!!! :lol:

Hétvégém a szokásos!...SZAR!Ebéd megint anyóséknál...most muszáj volt mennem,mert fel kellett köszönteni.......közben egész nap próbálom "összeszorítani"nunusomat,hogy még véletlenül se akarjon ma Dorinkánk(anyám szerzeménye az új név :lol: ) kibújni!!!Hülyét is kapnék ha ugyanazon a napon lenne a 2 szülinap! :?
Délelőtt voltam Nst-n...egyedül bevezettem a 40 fokban....ugyanis após délelőtt már megint itt tobzódott....így párom máris nem tudott velem jönni....+elmentem anyósnak virágért...jó nagy csokrot köttettem.....próbálva ezzel lelkiismeretfurdalást okozni,amiért ők szartak a mi szülcsinapunkra...de ahogy láttam ennek olyanja nincs!!! :?
Ott volt az egész famcsi,gyerekről egy szó sem esett...tabu téma...úgyhogy inkább csak ültem ott mint szar a gazban..kikanalaztam a kajámat....és hallgattam a sok baromságot!

De valami jó is: Dorka hajnalban kalinpált 1000rel,aztán semmi,mondtam is a szülésznőnek,hogy úgy látom,hogy nálunk ez az Nst nem igazán fog múúkodni,mert a gyerekünk megint lusta dögöt játszik!....de aztán összekapta magát és végre produkált!!!Kis dolog de én akkor úgy örültem neki!!! :lol:
Holnap dokk....kivi vagyok mit mond?! :roll:

Jaj csajok!Fácsén képek olyan édesek!Babák zabálnivalók,anyákra és jövendőbeli anyákra olyan jó ránézni!!!...arra gondoltam,hogy Bmc-s táblákon a váróban ilyen fotóknak kéne lógni!!!Öröm őket nézegetni!!!

Kép
Kép
missancsi

Csucsu,gyógyulás ezerrel!!!elég csak kedden menni?!?nehogy valami gond legyen :shock:

Misancsi, :cry: :cry: :cry: Anyos,apos...nem is merem leírni mit gondolok roluk :evil: :twisted: :evil: :twisted: Túl vagy rajta,felejtsd el,van aki nem éri meg a fáradtságot...

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

sziasztok
most sikerült visszaolvasnom csak, azt sem tudom mikor milyen nap van, hajnalig befőzök aztán kis alvás, szombaton meg tesóm gyerekének szülinapja, este haza befőzés, aztán 10körül jöttek ucsitesóm férjével nálunk aludtak, és ma reggel elmentek haza.
este kész lett a barack lekvár végre.
kész vagyok teljesen már, jövő 7en vidékre megyünk, remélem fogok tudni kicsit pihenni ,mert megint rám férne....
majd jelentkezek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok üdvözlök mindenkit,

néha néha olvasgatlak benneteket, pontosabban a járunk topicot, most rátaláltam rá erre is, gondoltam beírom ide is a kérdésemet hátha tudtok nekem segíteni.

egy kis információra lenne szükségem. a bmc-be járok K dokihoz és fagyis beültetésre készülünk, pontosabban én szeretném ha augusztusban történne a beülti annak ellenére, hogy K szabin lesz.

egyik kérdésem az lenne, hogy tudja-e valaki közületek, hogy augusztusban ki (kik) lesznek bent a bmc-ben a dokik közül? Szűcs doki bent lesz?

a másik kérdésem pedig az lenne, hogy a fagyasztott beültetést a ciklus hányadik napján csinálják? akinek volt már tudna esetleg segíteni azzal, hogy megnézi mikor történt? ki kell vennem a szabimat, előre meg kellene mondani és nem tudom, hogy mikorra vegyem ki, plusz mínusz 2-3 nap nem lenne gond, de már az is nagy segítség lenne ha nagyjából tudnám.
köszönöm a segítséget előre is
hannna
Budajenő

Szia Hanna!

Üdv itt köztünk :D
Próbálok válaszolni a kérdéseidre, bár nem biztos, hogy maradéktalanul sikerül, de majd jönnek a többiek is és összedodjuk a komplett válaszokat!
Dokik aug-ban: S tuti lesz, mivel ő épp most nyaral. Sz. ha jól tudom, aug elején szabizik?
Fagyis beülti: cikluskövetés van uh-gal, de hormonkezelés nélkül. A megfelelő napon tüszőrepesztés, és onnan számolva ugyanazon a napon kapod vissza a kicsiké(ke)t, mint ahogy a normál lombiknál volt a beültetés.
Tehát: ha mondjuk 10. nap tüszőrepi, akkor 12. napon volt a leszívás, és utána 3 nappal embriótranszfer, akkor a fagyisnál tüszőrepi után 5 nappal kapod vissza az embriókat.

Húúú, elég bonyolultra sikeredett, remélem érthető volt :roll:

Kép
judit0713

Jóreggelt, szép hetet kívánok Mindenkinek! :)

Először is:
Nórikámnak és Oroszlán kis Nórijának is nagyon boldog névnapot kívánok!!! :lol: :lol: :lol:

Hanna: Sz. augusztus 1-20-ig lesz szabin. Fagyist Judit leírta, sima ciklushoz időzítik, cikluskövetés lesz, tüszőrepesztőt kapsz csak majd, lés a tüszőrepedéshez képest annyiadik napon kapod vissza a kicsikéket, mint ahány naposak az embriók... Sok sikert és kétcsíkos tesztet kívánok majd Neked! :wink: :wink:

Gyerekek, már most buzimeleg van.... Tegnap vendégeink voltak, de ma szeritem tutira meglepem Rajót, hogy a kis gyerekmedencénket beinstallálom az erkélyre mire hazajön.... :wink: :wink: :wink:

andrea-1

K csak aug elején lesz szabin,...tekintve, hogy már most szabadságol :) és augban én hozzá megyek babásodni :)

eszter82
Budapest

Nórik!
Nagyon nagyon boldog névnapot Nektek :D

Kép

eszter82
Budapest

köszi a válaszokat. Ez egy nagyon rossz hír, hogy nincs SZ augusztus 20- ig :( mi lesz velem, K sincs Sz sincs akkor ki fogja megcsinálni?? S-től nagyon félek, nem tudom azt akarnám-e, hogy ő helyettesítse K-t. van itt olyan közöttetek aki S-hez járt jár esetleg?

a babáink 5 napos blasztobabák és 3-an vannak, most annyit kellene tudnom, hogy mikorra kérjem a szabadságot körülbelül, mert nagyon sok szabim van még és úgy döntöttem most nem betegszabira megyek hanem sima szabira. június 25-re várható az első nap, onnantól kb 2 hét a ciklusfigyelés. Judit, amit írtál példát az egy tényleges dolog, hogy kb a 10-ik napon van a türőszepesztő?? Szerintetek az jó, ha augusztus 8-tól veszek ki két hét szabadságot?
nem tudjátok véletlenül, hogy az agolutint fagyasztott beültetésnél is javasolják? van egy halom az előzőből azt most el lehet használni majd?
köszi szépen még egyszer a válaszaitokat
szép napot mindenkinek
hannna
Budajenő

Eszter, nem tudod, hogy mikortól van K augusztusban? És ha Ő nincs, akkor kihez lehet menni a fagyasztott beültetés indítással?
jaj most nagyon szomorú lettem, mert úgy látom augusztus elején ebből nem lesz semmi.
hannna
Budajenő

Hanna, Judit Hozzá járt, nagyon elégedett Vele... és mások is vannak azért úgy!!!!!!!!... Én is jártam hozzá, de váltottam Zolira.. kinek ez a stíl jön be, kinek az.... De ott van még Zeke doki is (Őt nem tudom mikor szabizik).... Ti augusztusban mikor mennétek nagyjából azért csak tudod, nem??? Lehet addigra a Tanár Úr is lesz már!!!!! :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Z szabin van egész augusztusban
Én úgy számolom, hogy kb augusztus 8-10 körül lenne a beültetés plusz mínusz 2 nap. Remélem Eszter tudja, mikortól van K. csak előtte ahogy Judit írta, a ciklusfigyelést akkor ki fogja megcsinálni ha nincs K ezt nem tudom. hívom a bmc-t reggel óta, de nem könnyű beszélni velük.
hannna
Budajenő

Közben látom, hogy írtál dátumot is... Hogy mikor van a repesztő az egyénenként eltérő lehet, főleg hogy ez egy stimuláció nélküli ciklus, van akinek rövidebb, van akinek hosszabb... (nekem pl. sima ciklusban minden nélkül a 18. nap környékén van pé-m...de volt már 21. napon is... ) csak azért mondom, hogy napra pontosan azért nem biztos hogy tudsz/érdemes tervezni... hacsak nem hajszálpontosak a ciklusaid :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Én csak azt tudom, hogy K és K2 most szabin van, és én megyek egy uh-ra Sz-hez most csütörtökön reggel, de a 3 hét múlva esedékes találkám már K ügynökkel lesz... :D
és fel sem merült az, hogy az augusztus 15 és 25 közé ütemezett lombikot ne K-val csinálnánk végig!!!!
Sőt, mivel most heparint is kapok, meg kicsit rizikósabb a gyógyszerezésem is, tuti 100%, hogy ő csinál mindent sk! :D

eszter82
Budapest

Sziasztok,újra itten,természetesen 2in1 :D :D :D :D :D

Szóval szombat este lezizzentünk Balcsira,de már hullák voltunk,így akkor már csak kaja,és alvás.
Tegnap viszont 2X csobbanás (na jó,csigatempóban begurulás a nagy lavórba),isteni volt az a hűsítő vizecske,idén nyáron először voltam kádon túl fürdőzni :D

A lelkemnek is nagyon jót tett :)

Másodjára még visszafogottabban "fürödtem",inkább csak sétálgattam a vízben :)

Nem kis pénzt ott hagytunk,mivel semmi nyaralásunk nem volt,így persze kellett a kedvenc kajálda,kedvenc fagyizó,jó sok nyalánkság otthonra... :roll:
de most nem érdekelt,ha 1 napba kell a teljes nyaralást belesűríteni, akkor meg kell adni a módját :D

Hazajöttünk,sajnos itthon állt a bál... mivel anyum hozott el (párom miatt jöttünk hajnalban,ő ma már dolgozik),nővérem meg már hazaért párjától... szóval jó kis veszekedés...

én gyorsan elvonultam Maja szobájába,felkucorodtam a fotelbe,és vártam,hátha vége lesz...
Párom utánam jött,belőlem meg kitört a zokogás... :?

reméltem,hogy azért nem ezzel indítom be a folyamatot.... :roll:

valahogy rávettem anyumat,hogy beszéljék át...aztán végül egész normálisan váltak el,miután még soká itt volt anyucim...

Maja viszont nagyon be van indulva,brutál mozgásokra képes :D
Vendég

Egy jó volt csak a ma reggeli "műsorban",hogy míg tartott,szépen kinyaltam a konyhát :D
Így annyival is kevesebb a munkám mára.

Jöhet a vasalás (kaptam nővéremtől is egy adagot),ill. előtte eszem valamit,már nagyon korog a gyomrom,hajnalban csak egy gyors kakaóra volt idő,de annak is már 5 órája :shock:

Kubu: málnalevél teát asszem zsizsik támadta be... Azt se tudom,hogy néz ki,de bejut a lezárt dolgokba is,ezért a legtöbb por állagú dolgot hűtőben tartom azóta,hogy anyós mondta.

(fűszerek,liszt,kávé (!!!)...)

Először még az előző lakásban a kávén vettem észre,azóta minden a hűtőben,és nem is volt vele gond.
Mivel ez nem volt felbontva,csak a lekváros szekrénybe raktam,de dobhattam is ki egyből,és azóta még nem kaptam (Balcsin se volt).
Vendég

Nóriknak és Lilikéinknek nagyon boldog névnapot kívánok!!!! :D :D :D :D
Vendég

Szerintem azért olyat biztos nem csinálnak hogy csak 1orvos legyen, Hanna, ha nem akarod Skribát biztosan lesz még ott legalább 1 doki

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Tényleg!
Lilik! Nagyon nagyon boldogságos névnapot!!!!! :D

Kép

eszter82
Budapest

Édes az a maci :D
Vendég

Én nem merészkedtem be a Balcsiba :roll: :roll: :roll: :roll:
olyan sok részeg, piszkos ember ment bele...nem mertem kockáztatni ... :roll: :roll: :roll:

eszter82
Budapest

Eszterkém,szóval ott voltunk egymástól 1 köpésnyire?? :D
Nem tudtam,hol van az a Sound,csak tegnap mondja a szomszéd csaj,hogy a fia is épp ott van,gondoltam biztos közel...

Zamárdiban van a nyaralónk ;) (Balatonszéplak alsó megállónál)
Vendég

A Sound is Zamárdiban van :D
akkor valóban ott voltunk nem messze egymástól :? csudába, hogy csak most egyeztettünk :(

eszter82
Budapest

Csucsu!
Gyógyulj, pihenj!!!!
A vérzés nem szimpi!!!!
Tudtam, hogy valamin fennakadtam mikor visszaolvastam!!!
Vigyázz nagyon magatokra :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

eszter82
Budapest

Béku!
És te ott bemerészkedtél????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nem hallatszott át nagyon a zaj????
David getta haverunk nem éppen halkban nyomta :D
ÁLLAT VOLT!!! :D

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?