szasztok Csajok,
Béku,
kakaót értem, jó dolog
az én védőnőm sem ismerte a dokit, sőt XX. vs. XII.
ha nem a védőnőtől akkor kérdezz tőlünk, szerintem mindenre választ kapsz
updated lista
pelus nálunk is kellett, szerintem a kórhik többségében az így van.
vasalás, na engem a gyerekeim úgy megutáltattak az ektivitivel hogy Marci születés után elkezdtem lejönni a szerről, mostanra már sikeresen elértem hogy nem is vasalok
mi a baja a mostani málnalevélnek, az miért nem jó ?
"a "rohangálást" azért időzítettem reggel 8-ra,hogy akkor még nincs akkora hőség" - jó hogy mondod, ma 6-kor lépek is egy shopping körútra
hajrá CTG ! én imádtam, bírtam amikor azzal a hangpisztollyal felkeltették a gyerekeimet
ja pancsizást.
Vicky,
rendben legyen Balcsi után.
túlságosan magadon hordozod azt amit otthon kaptál, otthonról hoztál, felejtsd el, éljetek a Ti normáitok, életetek szerint. Te lehetsz az aki a sok nega dolgot mint egy gát felfogod és Barbussal elindulhat egy tiszta élet, ez mind csak rajtad múlik. Ne ostorozd magad, de tényleg, nekem is milyen szar életem volt már, és keményen eldöntöttem hogy én leszek az akitől elindulva a gyerekeinknek minden jó lesz, jó szülők és idővel jó nagyszülők leszünk és tőlük kezdve és folytatva újra kerek lehet a család.
hidd el az hogy most milyen Barbus, nem szentírás hogy később is olyan lesz.
mit szólnál esetleg egy családállításhoz, el kellene menned, sok eltárolt, régi dolgot felszínre hozna, tisztázna, végleg lezárna.
jee vadaspark, biztos jó időtök volt
hős vagy a túrával. pünkösdfürdői strandra szoktatok járni ? vagy csillaghegyre ?
tök jó fotózás, és igen Barbus csudiszép !
Magnolia,
remek tünetek.
gyönyörű a teszt !
kislányod csúcs !
Zsuzska,
23.00-02.00 között szoktam aludni, az fix, illetve reggel 6-7 között is
óó már hogy összecsúsznak az időpontok.
Nava,
hihi, utólag visszagondolva, én mindig azt hittem hogy bébi születéstől kezdve milliónyi időm van, mert gyerek eszik-alszik-nem beszél, aztán kb. 3 hónap után rájöttem hogy a nagy kukit, főleg ha már forog, kúszik, mászik, kitágul a világ és elkezdődik az áktív élet, Marci Lizához képest le van lassulva, engem már nem is érdekel hol van Liza, mert kb. fél perccel ezelőtt még a dvd-t kapcsolgatja, következő körben a hálóban pakolja ki a krémes kosaramat, majd a konyhában hallom hogy felborítja a vizes palackokat, és ha szerencsém van akkor még pont elkapom azt a pillanatot amikor bemászik Marci ágyába és ott ugrál
szóval gatyát felkötni
Ancsi,
integettem nektek, lassú menetben is jelentem max 12 perc a kórház
Judit,
lehet hogy tényleg műxik az infacol ?
íííííííííííííííííííííííí sugárban a bőrkanapéra cuccolni
Eszter,
jó Soundolást
ugye kapunk majd beszámolót tortáról ?
igen igen Béku talikor rapid elmondom a részleteket.
Zsuzsó,
"apa-baba nagyágyban nálunk is van" - mit nem hallok ?
kitartás a meleghez.
új ház kulcsok de szupi, részleteket, képeket mikor kapunk ?
Dorka,
izgulok !