Új privát üzeneted érkezett!

judit: Az adagolásra már nem emlékszem, de mi csak este adtunk Barbusnak, hogy éjszaka ne fájjon a hasa. És étkezés előtt.
vicky79
Budapest III. kerület

Eszter: Osztozkodunk a laptetőkön?
vicky79
Budapest III. kerület

vicky, ez szörnyű :cry: kölcsönkérem sajti varázspálcáját és varázsolok neke jó történéseket :)

lányok CA pezsgőtablettát ugye szabad inni, egyre jobban vakarozom :( lehet a progiszuritól? az az egyetlen új gyógyszer

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

dorka: Ha már nálad a pálca, akkor kérj nekünk egy jó nyaralást arra a 3 napra. Most már nagyon kéne egy kis nyugi. És persze a nyugi vonatkozzon az oda-és a hazaútra is.
vicky79
Budapest III. kerület

Dorka: nyugodtan igyál kálciumos pezsgőtablettát! én is ittam mostanában 2X is!
Vendég

Judit, én adtam Zorkának kaja előtt, után, közben, de ált. max. csak 4x naponta... aztán mivel ez sem használt, hagytam a francba. Mi kipróbáltunk mindent: Infacol, Espumisan, Gripe Water (1 hónaptól), volt h. én ittam a köményes teát, mert a tejciből úgyis átmegy neki. Szóval volt tesztelés, de végül semmi nem vált be, mert Zorkának csak a kaki nem akart könnyen jönni, de ha megindult akkor már minden okés lett! :wink: És max. 2 hónapos koráig volt probléma, utána már fejlődött annyit az emésztőrendszere, h. egyedül is menjen a kaksi! Szóval nem voltunk klasszikus hasfájósak, de alkalmik. Kitartás!!!!

Viki, sajnálom a sok sz@rt :(

Kép
Kép
navared
Szfvár

Béku, örülök, h. viszketés abbamaradt! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi: köszi :)

Judit: hát nem vágyom Vukra így a végére sem :D
szerencsére a hasmenés és Vuk is csak ijesztgetnek,bár nem tudom,miért van rá szükség,végül csak a rossz közérzet marad,és mindkettőt megúszom (bár Vuk csak most közelített meg).

hihetetlen,hogy Móci is már a kis ágyikóban szuszog :D mintha csak ma lett volna,mikor írtad sms-ben,hogy jött a lehetőség a következő ciklussal lombikozni... :)
És akkor úgy tudtam,hogy az a nyerő!! Most meg már "kézzel fogható" eredménye van :D :D :D

Nagyon várom,hogy kedden mit mond majd a dokim... :roll: :D :D :D
Vendég

Judit, rájöttem, h. nem voltam nagy segítség... :oops: szóval szerintem nem lényeg, h. mikor adod az Infacolt, mert úgyis mindenki mást mond. Szerintem próbálgassátok, mi jön be nektek, azaz Mócinak :wink:

Béku, szivi :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

használhatott a kálcium, mert elmúlt a viszketés 8)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorka: én is ittam most este egyet,nekem a lábfejemen jelent meg egy pirosodás (allergiás reakció valamire)...
Még nem tudom,hat-e a kálcium,de nagyon remélem...
Picit már jobb...
Vendég

banyek csajok, annyit írtok és fb-n még nem is voltam, de legalább a babaneten ápdéjtelem aztán hajnalban folytatom odaát ja és a dec babás fórumon több napos elmaradásom van :-((((

Vicky,
elméletileg hétfőre nincs progink, kedden országjárunk, vagy talizunk akkor amikor hazajöttetek Balcsizásból. Dönts :-)
juppé telefon.
na most én is kitaláltam hogy grannyt átraknám családi csomagunkba, persze számhordozással, banyek jó hogy ő Kecskeméten van, a családi csomag feje Dunaújvárosban és mi, akik az egészet intézzük Bp-n :-) de kell, mert a napi 30 percektől én kikészülök, mármint a pénztárcám.
jaj istenem olvasom almát, ölelések, sajna ilyen helyzetek vannak, persze a lelkidet tetézi az hogy előtte kiakadtál Barbus viselkedésére.
tényleg kellene valaki aki gatyába rázza a lelkedet, mert nem szépeket írsz, hogy tennéd már tönkre az életét ? ejnye-bejnye !
jó lehet szomszédban hajnalban ugató kutya.
ha engem M felhúz én otthagyom, elmondom neki hogy elszomorít a viselkedése és gondolja át a dolgokat, addig nem beszélek vele amíg nem változik a helyzet..... aztán max 15 perc múlva jön és megsimogat.
de fenékre kapott már, sőt L is :-( mondjuk nálunk ő lesz q kemény, asszem felköthetem a gatyám a csajhoz.
banyek, ekkora állatok hogy lehetnek !

Béku,
szülésznőről "lekésés", pl a védőnőtől szoktál kérdezni ? én nem tudom de nekem a dokim (Nr. 1.) és a védőnénim is maximálisan mondott mindent, én igényeltem is a havi 1x-i alkalmat, 20-20 perc mindkét helyen és simán képben voltam az aktuális dolgokkal.
húha én lemaradtam, miért lenne bent a szülésznő napokig a kórhiban ? de ha napokról beszélsz akkor mindegy hogy meló elején vagy végén van a választott :-))))
felfogadás: én nem tettem, nekem tök jó volt az ott akkori szülésznő, eszembe nem jutott hogy amit ő kezdett el nem ő fejezne be :-)
"És 8 hónapig senkinek nem hiányzott az üzenőfalam,így nem tűnt fel,hogy kéne" - persze hiszen nem volt az elmúlt 8 hónapban szülinapod :-)
bevonzás: esetleg nekem egy fotózás ? :-)
M edával, L eda nélkül érkezett ................ utóbbi jobb volt :-)
dehogy lincselünk meg jóalvásért, addig aludj amíg lehet :-)
húúú ebben a melegben vasalni, kemény :-)
juppé helyátadás :-)
Háda, ugye most 50% van ?
koffeintől bekómáltál ?
hülye az a kasszás csaj, mennyi koffein van abban ? hát ha ennyire vagy rossz anya az nem baj :-) megjegyzem Lizával naponta megittam 2 liter coca colát ja és a napi algo se maradt el :-) dokim mindig azt mondta, ha colát kivánok akkor azt kell inni :-)
emlékszem egyszer apa hazajött és okti csomagtartó fullra tele volt colával, asszem 12 zsugornyit hozott :-)
hogy érted hogy szinte születésedtől kaptál kakaót ?
72 órás szülés ? :-))))))))))))))))))))))))))))

Eszter,
legyél toppon ! ugye ott vagy ? boldog évfordulót Nektek, nagyon kivi vagyok a tortádra !
jelentem nálam már van fény az alagút végén :-) mindenesetre nem bánom hogy az éjszaka közepén kitisztítottam az agyacskám a Velencei tó partján :-)
már azzal rengeteget segítettetek hogy meghallgattatok, persze konkrétumok nélkül, de majd egyszer szóban elmondok mindent :-)
"ő is kér két "ilyet" és Ti K-val milyen arcot vágtok majd" - Érted/Értetek még ezt is bevállaljuk :-) kivi leszek M arcára ha meglátja tesóbabákat a "bevásárlókocsiban".
erről beszéltem, rémlik ? :-)

Elküldve: 2011 Június 21 Kedd - 16:26 Hozzászólás az előzmény idézésével
Kösziiii! Very Happy
Majd valamikor a héten leírom, hogy megint milyen "baromságra" készülünk...
Már elmondtam a kollégák közül a pszichiáter végzettségűnek Very Happy ha elsúlyosodik, akkor kikúrál, azt mondta Very Happy

Dorka,
párod ügyes a szurival, jó pihit és hajrá !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ügyesek legyetek !
depi-kubu meccsen én nyertem.... kiállítással :-)
fb bökés: én a hugomat szoktam néha, hogy felébredjen hogy ideje lenne felhívnia :-)
érzelmi hullámvasút... hmmm
kálcium egyébként is kell a magnézium felszívódásához.

Magnolia,
fb-n nem jelöltél még :-)
miiiiiiiiiiiiiiicsoda ? én erről lemaradtam, juppé dupla csík :-)

Csucsu,
beszélgetnék én, ha lenne időm :-) cupp :-)

Estrella,
a kutacs ha abnormálisan nagyon be van esve akkor az már nem jó, de tuti odafigyelsz rá :-)
mindenesetre meleg van, nagyon ilyenkor extrán kell a folyadék.
szupi hogy hasmars elmúlt.
már jól vagyok nagyon, köszönöm !
Balaton már kellemes :-)
hát ja brutál a büfiztetés de hatásos volt az tuti :-) egyébként se volt arra 30 percem hogy csak úgy tartsam, én picit felgyorsítottam így a folyamatot :-)
azt nem tudom hogy anyatejes babák jobban vagy kevésbé vannak é kitéve rotának, tuti hogy 95% nem kapja el, vagy max olyan gyenge tünetű fajtáját amit mi észre se veszünk :-)))))))))))
köszi kg gratot.
Őrbottyán jó volt, fórumbarinőnél voltunk, visszavittük a járókát (mert az enyém a hugimnál van) illetve a fürdetőkarikát. Nekik egy fiúk van, jót tomboltak a skacok, Liza meg hozta a formáját, ott flörtölt házigazdával :-)
"Na sebaj, az egész napos gyereksírás úgyis jobb" - bingó :-)
60 pénz autóért :-(
jáj napközbeni 1 óra alvás, húúúú sokáig túlórázott párod ?
dokim mindig azt mondja ha a kismama már császárt akar akkor mindjárt megérkezik bébike :-)

Sajtikám,
lelkem hangyafa@nyit már jobban, na de ha tudnád mekkora az a hangya !
bandázás jó volt, sikerált is 10 után hazaérnem :-) persze mindkét kölök hazafelé kialudta magát, ezért szívás de Marcit 00.13-kor sikerült csak lenyomni.

Lukácsné,
vazze remek egy nap.
hurrá hogy fog kint.

Kpn, (Eszter :-)
húúú Sehi jövő héten és utána nagyon izgi lesz :-)

Judit,
csudaszép képek !
de nyugodt, gyönyörűséges, alvások jók, hasfájás múljon már el !
infacol passz, nálunk mindkét gyerek bojkottálta. de én étkezések előtt adnám neki, és nem kizárólag estére, éjszakára.

Ancsi,
anyud béltisztítást végzett unokahugin :-) M is szokott colát inni :-)

Nava,
jön gonikubu: megnyugtat hogy Zorka szemében is ott a huncutság :-)))) a képek gyönyörűek !

Woody,
keresztelős kép ?
drukk hogy szeptemberre minden megoldódjon, jó lenne.
hülye ez a doki, banyek Liza 11 kg :-))))
hajrá Balaton.
képek jók !

na mostanság akartam kelni, erre tessék most fekszem le, ha minden igaz van 3,5 óránk :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Vicky,
ezt akartam még hogy nézd majd meg

http://www.kismamatb.hu/alapkategoria/h ... us-1-utan/

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: hát nekem már a cumisüvegemben is kakaó volt (amíg tudott,szoptatott anyum),és mesélte,hogy mikor volt valami bibi velem,és mondták,hogy akkor most szigorú diéta,és csak víz-tea a cumisüvegbe,egyre rosszabb volt...

Gyerek vigasztalhatatlan,nyűgös,diéta sz*rt se ért.. Nem bírta tovább nézni,fogta a cumisüveget,és kakaót rakott bele,nem érdekelte a diéta, no gyerek egyből kivirult :D :D :D :D :D

Igyekszem mindenkinek a megfelelőt bevonzani :D

Szülésznő napokig amiatt lehet bent a szerdai felk.-n elmondottak szerint,mert nem feltétlenül akkor mennék be szülni,mikor kezdené a műszakot,hanem mondjuk már épp végzett,mikor megjelenek,hogy én ugyebár felfogadtam,és ezért aztán neki kell felvennie,megvizsgálni,és míg meg nem szülök,bent lenni,ami első szülésnél (vegyük csak Lajis dr.-nő változatát) mondjuk még 12 óra :D

Nekem amúgy jó lesz az ügyeletes is,mert ha én szenvedek,utálom ha hozzámérnek,tutujgatnak... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , szóval olyankor nem vágyom "emberi érzelmekre" :D
Így aztán szinte párom is csak útban lesz (ő már tanulja,hogyan tud így is hasznos lenni ;) ),nemhogy a szülésznő végig bent legyen,és nézze a szenvedést... :shock:

Védőnőmet írtam nektek,eddig 2 kérdésem volt,fogalma se volt semmiről,pedig szült 2 gyereket...
No a másik meg,hogy ha még az egy kórházban dolgozók is 3 különböző sztorival jönnek elő az ottani protokollról,akkor mit tudhat az én idétlen védőnőm,aki a látogatásomkor a saját vérnyomását méri????! Ő ugye a 16. kerületben van,ahol lakunk,mert ez alapján hozzá tartozom,viszont szülni a 14. kerületben fogok az Uzsokiban...
A dokim nevét még nem hallotta,és fogalma sincs az ottani dolgokról.

Közli velem,hogy figyeljek oda,mikor mit érzek,de mikor visszakérdezek,hogy mire is kell figyelni (mi számít),akkor meg jön a válasz: "hmmmm..."
na köszi :?

ez első szülő nő esetében tényleg komoly segítség volt :shock:
Andikám ezerszer jobban elmondta nekem,hogy mi a lényeg...

Még nem is szültem,de közli velem,hogy masszírozgassam sokat a ciciket... Mi lenne,ha nem szaladna ennyire előre az időben,és előbb arról beszélne,ami közelebb van,mondjuk a SZÜLÉS??

Dokim SZTK-s rendelésen van,ezért jártam a szülésfelkészítőre,ahol elvileg felkészítenek mindenre.... Ja,végülis minden eshetőségre felkészítettek,kérdés,hogy miből melyik változatot kapom majd,és aszerint veszem elő a jegyzettömbömet...

Kérték,hogy ne nézzük a neten fent lévő listát,hogy mit kell vinni a kórházba,mert az elavult... A szerdai felkészítőre szépen kinyomtatták,és kiosztották ugyanazt...
Pedig nem mindegy,mert nálunk pl. kell minden ruci a babának, PELENKA is!!!,egyedül a szülőszobán adnak betétet a megfigyeléses 2 órában,de ezen túl saját ruha,saját betét,minden saját.
(abból is több a "dzsuva" miatt)
Vendég

Szeretek vasalni-rájöttem... Téglaházban lakunk,így bent jó a klíma (nagyjából),csak mostanra annyira fáradt vagyok,főleg ha ránézek a rám váró kupacra...

Koffeineset asszem nem iszom egy darabig,mert tényleg elalszom a buszon,aztán jól kirabolnak,míg én csicsikálok... :shock: Szó szerint leragadtak a szemeim 5 perccel a jegeskávé után,és a 2 csomagomra párnaként tekintve ácsingóztam az alvás után...

Mint aki keményen végigbulizta az éjszakát,és az éjszakai járaton hazafelé már nem bírja.... :shock:

no megyek piacra... elfogyott a mosószóda,párom nagyon rákapott, mindenhez ezt használja :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

kubu: Akkor ha nem baj maradjunk a balcsi utánba, mert a hétfőnk elég sűrű lesz így a kocsi miatt. Ezt a "tönkreteszem az életét" azért írtam, mert én sem vagyok anyuval valami felhőtlen viszonyban (bár azért ő szeret, csak... mindegy) és nálunk ugyanaz a nevelés ment, mint most Barbus felé, csak anyu azt mondta én nem voltam ennyire hisztis. Szóval csak nem akarom, hogy az életben később ez befolyásolja, amit most csinálok. Pedig fogja, mert azt hallottam, hogy 3 éves koráig nevelhető a gyerek, addig alakulnak ki az alapvető jellemformái. Hát azt hiszem ezt a társaságával és a nevelésével már eltoltam egy kicsit. Bár nem biztos, hogy ez az erőszakos hozzáállás később jó lesz, őt nem fogják csicskának használni sem az oviban, sem a suliban majd. Miért is nem tudok ennek örülni?

Ma kimegyünk a budakeszi vadasparkba, nem hagyom hogy a kocsis dolog tönkre tegye a hétvégénket. Így lesz ugyan egy 20 perces sétám Barbussal a hátamon.
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok!
Csodaszép hétvégét kívánok Mindenkinek!!! :) Vigyázzatok azért ebben az őrült melegben..... :roll: :roll: :roll: :roll:

Újdonsült kismamink, hogyvagy? Teszteltél ma is??? :wink: :wink: :wink: :wink: Lógsz még egy tesztfotóval, azt vágod ugye? Ha nem sikerül a kicsinyítés én feltehetem Neked ... :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

nemtudom,hogy hogy vagyok szédülök és mintha hányinger kerűlgetne lehetséges ez ilyen korán és mintha lángra akarna kapni az arcom ég a pofám :lol: :lol: :lol: :lol: Ma nem csináltam tesztet
,holnapra tartogatom azt az egyszál maradék tesztemet.

andi megtennéd ? Komolyan ? Apjuk elment korán itthonról és este jön, akkor tudja csak megnézni mit kalózkodtam össze a képpel. Kűldjél email címet és átkűldöm neked te átvariálod a méretet jóó????
Ha már én ennyire tecnikai analfabéta vagyok. :cry:
magnolia77
Gyöngyös

vicky:
csodaszép a hercegnős blogod, de amit írsz az borzasztó, nem hiszem el,hogy ilyen emberek vannak lopják a benzint és képesek befeküdni az autó alá :shock:
magnolia77
Gyöngyös

Hazaértem :D
szerencsére a hőérzetem egész más,mint a többi emberé,nem tűnt fel,hogy rekord meleg van,és rekord sugárzás,de szerencsére anyum hozott naptejet a piacra,és előtte jól bekentük magunkat :D

kb. 2 órán át bírtam,aztán hirtelen lejárt a szavatosságom,pocak bekeményedett,és mensis alhasi fájdalmak kezdődtek,úgyhogy nem is erőltettem tovább.

célirányosan mentem,de csak 1 dolgot találtam mindabból,amit kerestem,új málnalevél teát kell vennem,mert nem jó,amit pár hónapja vettünk,és erre az időszakra tartogattunk...

sajna a DM-ben épp ilyen tea nem volt :?
ha szépen megkérem páromat,talán a gyógyszertárból hoz hazafelé jövet... :)
Vendég

Sziasztok Csajok!!!!!!!

Magnolia:
Ezek szuper hírek!!!! Még csak halkan de gratula a két csíkosodhoz!!!!!!!! :D :D :D

Judit:
Mócinak olyan kis békés pofíja van el sem hiszem,hogy sírni is tud!!!! Képek gyönyörűek!!!!!

Vicky:
Sajnálom az autós mizériát!!!! Sajnos mindig is voltak és lesznek is ilyen szemét emberek!!!!!!!

Woody,Navi:
Csajok nagyon édi-bédik!!!!!

Estrella,Andi,Judit,Zsuzsó:
Gyerekek,hogy bírják ezt a dög meleget?????

Sajti:
Sajnálom a lufot!!!! Akkor mikor is kezdtek?????

Dorkabab:
Babaragacsokat küldöm!!!!!

Breki,Ancsi:
Huhhh,Ti is már a végét tapossátok!!!! Én már annyira izgulok!!!!!

Eszter:
Szuper az avatárod!!!!Boldog házassági évfórdulót!!!!

Kubu:
Mindig csodálom az éjszakai bejelentkezéseidet!!!! Te mikor alszól?????????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocsika,ha valaki kimaradt,de sajna még mindig csak felületesen tudom követni az eseményeket,de majd csak egyszer behozom a lemaradásomat.
Már nem tudom,hogy ki kérdezte,hogy mi mikor kezdünk. Nálunk nem valami bíztató a helyzet,mert augusztusi ciklusban terveztük a beültit,de valószínű,hogy nem tudjuk összehozni,mert aug. 24-re van időpontom Sella MR-re és nagy esélyes,hogy a beülti is kb. akkor lenne. Most még egy picikét tanácstalanok vagyunk,de majd az augusztusi mensi majd eldönti,hogy belefér vagy áttoljuk szeptemberre. :shock:
Pussz!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: drukkolok,hogy ne essen egybe,és tudjatok hamar kezdeni,és csatlakozni ehhez a következő babaesőhöz!!! :D :D :D

Ne is mondd,én is izgulok!!!! :D :D
Vendég

Köszi Breki,drága vagy!!!!!
Mindenképp csatlakozni szeretnék Én is a babaesős csapathoz!!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Olyan szép hullám indult el újra,ehhez muszáj csatlakozni :D :D :D
és akkor együtt növesztetek pocakot Csucsuval,Dorkával,Eszterrel,Sajtival, Magnóliával... stb. :D :D
Remélem a sorolást még sokáig folytathatnám! ;)

Nagyon drukkolok ám Nektek,és a többieknek is,alig várom az újabb zebrás teszteket!!!!! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.07.09 15:00-kor.
Vendég

Nem mondtam nagy hülyeséget a becsült súllyal kapcsolatban... ;)
Kép

hangsúlyoznám,hogy becsült!
A középső,nem szaggatott vonalka Maja súlya a Genesis-es 3 látogatás alapján :)
Vendég

béku kihagytál a tornasorból :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
egyébként meg ne kísértsd a sorsot ezzel a napon rohangálással, maradjon még csak bent babóca a pocakodban pár hétig

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Magnólia: küldtem privit :)

Zsuzska: ma már a mi bébink is nyűgös, pedig Ő bírja a meleget, mi lakásunk elég meleg alapból is... Szakaszosan légkondizunk a nappaliban, akkor a gyerek a másikszobákban van persze, de így is dögmeleg van... Mondta is Rajó, hogy neki ne álljak főzni, hogy még az is rádobjon, rendeljünk inkább kaját... :roll: :roll: :roll: :roll:
De tegnap pl. a másik babákon látszott, hogy kivoltak itt a melegbe nálunk... Berci orrán pl. kis izzadtságscseppek is voltak :)))))))))

Béku: Ez a görbe szerintem kísértetiesen hasonlít a mienkre.... nézd meg, a végső paraméterünk meg ugye már ismert, a maga 41+3-jával és a 4250-nel.... :wink: :wink: :wink:
Kép

andrea-1

MANGNOLIA TESZTJE!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

andrea-1

Nem csalás, nem ámítás, ezt csak a vak nem látja, hogy mennyire ott van!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Magnolia:
Ez bizony nagyon ott van!!!! Itt gyanús Nekem a 2 baba!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Magnólia: Szerintem nekem ennél halványabb volt két petezsákkal. Gratula a szép teszthez.

Kimentünk a vadasparkba. Egész jó volt, bár megmondom őszintén, hogy valami olyasmire számítottam, mint a miskolci, de ez jóval kisebb. Azért jó volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Magnolia! Gratulálok én is!!!!! :D
(dobd már el nekem priviben, mi volt a régi nicked!!! köszi)

Kubu, ajjaj, ha már te is látod Zorka szemében a csintalanság szikráját, akkor köthetem a gatyám :D Egyszerűen minden érdekli: kutat a táskámban, amit már ismer, arréb dobja és az új dolgok már a szájában is vannak :lol: ááááá :shock: :D

Mindenkinek szép hétvégét!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

2 Csíkot látok én is!!! :wink:

Kép
Kép
missancsi

Andikám,ne ijesztgess azzal a 4250-nel!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy azért raktam fel,mert itten kételkednek benne sokan,hogy annyi lehet,mint a görbén...
No ha annál sokkkkkkal több is lehet,akkor meg aztán pláne nem mondtam hülyeséget a 2300 grammal ;) :D :D :D :D

Ja,és a Tied is alátámasztja az enyémet,miszerint ha 30+2-n 1600 gramm,akkor teljesen korrekt volt az enyém 31+2-n 1800 grammal ;) :D

Hisz épp ezt mondták,hogy minimum 200 gramm onnantól hetente a hízás (ha nem 250,vagy még több :shock: :lol: :lol: )

Úgyhogy azért raktam fel,mert sokallották a többiek Majácska súlyát, miközben ha ennyi se lenne,sose érné el a 3000 grammot se :D :D :D :D
Vendég

Dorka: ne haragudj,Téged is oda sorollak természetesen :D :D :D
már nagyon álmos voltam,mostanáig aludtam is...

Magnólia: csodás teszt!!!! :D :D :D GRATULA!!!!!! :)
Vendég

Dorka: javítva ;)
a "rohangálást" azért időzítettem reggel 8-ra,hogy akkor még nincs akkora hőség :D

Nem akarom kísérteni a sorsot,de úgyis úgy lesz,ahogy Maja akarja (azért remélem nem gondolkozik 41. hétnél tovább... :roll: ). :)

Már csak 3 nap,és megyek NST-re!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Lehet,hogy ezt más utálta,de én már úúúúgy várom!

Végre valami konkrétum,nem csak vérnyomásmérés :D
Vendég

magnólia, az a teszt nagyon két!!!! csíkpos :D :D :D :D küld majd a következőő tesztet összehasonlításként :lol:

béku, köszi, csak hát érhető okokból már babonás vagyok :lol:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Ne legyél babonás!!! :) Baba terén csak pozitívan szabad hozzáállni mindenhez!!! :D
Vendég

köszi andi mégegyszer drága vagy, melyik programmal kicsinyítesz?

navared megint nem tudok privit írni írj és majd arra válaszolok,lehet már ebből ki is derűlt mi volt a régebbi nevem.

Holnap reggel megint csinálok tesztet remélem már erősödik? Mert hallottam olyat,hogy attól lett 2csíkom mert az a sok hormon amit kapok biztos amiatt :shock:
Ugye neeeeeeeem!!!????? Ha terhesség van akkor van csak hcg ilyenkor már ebben az időben ennyiedik napon.
magnolia77
Gyöngyös

Váááóóóóóóóóóó,
ez aztán nagyon ott van!!!

Magnólia,
nekem eredetileg két babóm indult el, és bizony akkor volt kb. ennyire erős csík :wink:

Dorka, Eszter,
vizualizáljátok csak alaposan ezt az erős kétcsíkos tesztet, hiszen rátok is ikrek várnak!!!

Csajok,
köszi Infacol infókat! Tegnap este 10 és hajnal fél 3-kor kapott, végigaludta az éjszakát (este 8-fél 10 között volt nyüszi), 10-es etetés után csak fél 3-kor majd reggel 8-kor kelt fel kajcsizni :D
Nagyon remélem, hogy ez a megoldás!

Breki,
én is nagyon vártam anno a ctg-t, onnantól valahogy repül az idő a szülésig!

Vicky,
jól bírod a strapát, ilyen melegben elcipelni Barbust a vadasparkba :shock:
És még azt mondod rossz anyja vagy??? Ugyan, ezt nem gondolhatod komolyan!
Kívánok nektek nagyon-nagyon kellemes kis nyaralást a Balcsinál!

Navi,
nekünk is inkább kaksi gondok voltak, de valahogy mégis segített az Infacol, most már van kaki is ... ma pl. épp a bőrkanapé közepére sugárban 8)

Kép
judit0713

Magnólia: a tüszőrepesztő injekcióban is van HCG,de az ekkorra már RÉG kiürült,nem azt mutatja ki a teszt,a többi hormon meg nem HCG,amit kaptál ;)

Ne hallgass hülyeségekre! :D

Kicsinyíteni a paint-tel is tudsz,a menüsorban kép->nyújtás/döntés.
itt megadhatod %-ban,hogy mekkora legyen az új kép :)
Vendég

én is úgy gondolom,hogy hcg-t akkor mutat ha van ott babuci, annyi sok tesztet megcsináltam életemben de hiába forgattam jobbra-balra meg fényre vittem azon nem volt semmi még árnyék sem,na jó néha mintha láttam volna valamit (biztos már odaképzeltem,) de megjött másnap vagy még akkor este. :cry:
magnolia77
Gyöngyös

béku: Én megmondom őszintén, hogy nem igazán értem ezt a görbét, hiszen akkor minden 37. hét környékén születendő gyerek 3 kiló körül lenne, közben meg Remény 2250-nel szült a 35+6-on, Colin 2550-nel a 37. hét végén talán és én a 37. hétre 2480-nal. És én úgy tudtam, hogy a gyerekek az utolsó 3 hétben nagyon beindulnak. De ezek úgyis mind csak megközelítő adatok, amiket a csonkot mérete alapján számol a gép, ez nem veszi figyelembe hogy mennyi husi van a babán. Nekem nincs ilyen görbém egyébként.

judit: És még ott is majdnem végig a hátamon volt (vagy 2,5 órát), mert nem maradt meg a babakocsiban. De imádom a hordzónkat. Ugyan összeizzadunk benne, de nem olyan vészesen és nagyon praktikus pl. ilyenkor, mikor a terep nem a legjobb. Meg a bkv-ra fel és le. Örülök, hogy beválik az infacol. Azért ha már úgy érzed, hogy nem az igazi, akkor próbálkozz be az espumisannal. Ugyanaz van benne, de valamiért nálunk mégis váltani kellett.

magnólia: Hát most nem fog megjönni, még legalább 1,5 évig. Terhesség+szoptatás.

Ma megint lefotózkodott velünk egy orosz nő, most a metróban. Én nem is tudtam, hogy náluk szerencsét hoz gyerekkel fényképezkedni, azt hittem furcsállják a hordozómat. Hát sosem tudom meg, hogy én tetszem-e nekik (ha-ha-ha), a gyerek (kinek nem tetszik ez a szőke kis tündér) vagy a hordozó. Szentendrén is csináltak már ilyen fotót rólunk. Ki tudja már hol van az a kép. Én azért büszke vagyok, mert szerintem a gyerekem gyönyörű. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Próba
magnolia77
Gyöngyös

Vicky: ez a görbe az én adataimmal készült,ez nem egy sablon ;)
voltam 16. héten, 23.-on,és 32.-en ;) :D :D :D

Ez konkrétan azt mutatja,hogy Maja akkor mennyi volt,és ehhez képest mit saccolnak :D

Lányok,én most eltűnök holnap estig,vagy legkésőbb hétfő estig, anyummal és párommal lezizzenünk a Balcsira fürdeni,ha már ma rekord melegek voltak :D
Vendég

béku: Érezd jól magad, de mindent csak óvatosan. A mi görbénkre is kíváncsi lettem volna, de nekem nincs ilyenem. :(
vicky79
Budapest III. kerület

ÓÓ a Balcsi de szeretem, érezzétek jól magatokat!! Aztán nem szaltózni a Balcsiba :lol:
magnolia77
Gyöngyös

Helló!

Nagyon alig jutok nethez itt a Soundról :(

de

Magnolia!!!!
nagyon ott van az a két csík!!!! :D :D :D
gratulálok!!!!!

Dorka!
csak pozitívan előre, duplán kell pozitívnak lenned az ikrekhez :D :D :D

Béku!
csoda súlyban lesz Maja mire kibújik :D

Andikám!
durva, hogy mennyire eltalálta a gép Iza paramétereit :)

Judit!
éééééééééééééédes Móci :)
olyan kis vidám, szép szobája van...és az Apás kép is... :D
nagyon szép :)

Kubukám!
Örülök, ha jobban van a kis lelked! A részleteket majd meghallgatjuk élőben...ha jól kalkulálok, akkor Béku látogatáskor :D

Vicky!
Na, mindjárt jól megnézem a blogot, hogy mi történt, de azt mindenképpen remélem, hogy a laptetőd a jó szériát jelzi :)

puszi :)

köszi a gratukat :D jól ment minden... :D képekkel majd otthonról :D

eszter82
Budapest

Helló!

Nagyon alig jutok nethez itt a Soundról :(

de

Magnolia!!!!
nagyon ott van az a két csík!!!! :D :D :D
gratulálok!!!!!

Dorka!
csak pozitívan előre, duplán kell pozitívnak lenned az ikrekhez :D :D :D

Béku!
csoda súlyban lesz Maja mire kibújik :D

Andikám!
durva, hogy mennyire eltalálta a gép Iza paramétereit :)

Judit!
éééééééééééééédes Móci :)
olyan kis vidám, szép szobája van...és az Apás kép is... :D
nagyon szép :)

Kubukám!
Örülök, ha jobban van a kis lelked! A részleteket majd meghallgatjuk élőben...ha jól kalkulálok, akkor Béku látogatáskor :D

Vicky!
Na, mindjárt jól megnézem a blogot, hogy mi történt, de azt mindenképpen remélem, hogy a laptetőd a jó szériát jelzi :)

puszi :)

köszi a gratukat :D jól ment minden... :D képekkel majd otthonról :D

eszter82
Budapest

Navi!
Nem tudom, hogy vagy-e, de majd változtatunk rajta, ha nem :) fb

A képek nagyon naggggyon édik :D kistündééééér :D

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X