banyek csajok, annyit írtok és fb-n még nem is voltam, de legalább a babaneten ápdéjtelem aztán hajnalban folytatom odaát ja és a dec babás fórumon több napos elmaradásom van
(((
Vicky,
elméletileg hétfőre nincs progink, kedden országjárunk, vagy talizunk akkor amikor hazajöttetek Balcsizásból. Dönts
juppé telefon.
na most én is kitaláltam hogy grannyt átraknám családi csomagunkba, persze számhordozással, banyek jó hogy ő Kecskeméten van, a családi csomag feje Dunaújvárosban és mi, akik az egészet intézzük Bp-n
de kell, mert a napi 30 percektől én kikészülök, mármint a pénztárcám.
jaj istenem olvasom almát, ölelések, sajna ilyen helyzetek vannak, persze a lelkidet tetézi az hogy előtte kiakadtál Barbus viselkedésére.
tényleg kellene valaki aki gatyába rázza a lelkedet, mert nem szépeket írsz, hogy tennéd már tönkre az életét ? ejnye-bejnye !
jó lehet szomszédban hajnalban ugató kutya.
ha engem M felhúz én otthagyom, elmondom neki hogy elszomorít a viselkedése és gondolja át a dolgokat, addig nem beszélek vele amíg nem változik a helyzet..... aztán max 15 perc múlva jön és megsimogat.
de fenékre kapott már, sőt L is
mondjuk nálunk ő lesz q kemény, asszem felköthetem a gatyám a csajhoz.
banyek, ekkora állatok hogy lehetnek !
Béku,
szülésznőről "lekésés", pl a védőnőtől szoktál kérdezni ? én nem tudom de nekem a dokim (Nr. 1.) és a védőnénim is maximálisan mondott mindent, én igényeltem is a havi 1x-i alkalmat, 20-20 perc mindkét helyen és simán képben voltam az aktuális dolgokkal.
húha én lemaradtam, miért lenne bent a szülésznő napokig a kórhiban ? de ha napokról beszélsz akkor mindegy hogy meló elején vagy végén van a választott
)))
felfogadás: én nem tettem, nekem tök jó volt az ott akkori szülésznő, eszembe nem jutott hogy amit ő kezdett el nem ő fejezne be
"És 8 hónapig senkinek nem hiányzott az üzenőfalam,így nem tűnt fel,hogy kéne" - persze hiszen nem volt az elmúlt 8 hónapban szülinapod
bevonzás: esetleg nekem egy fotózás ?
M edával, L eda nélkül érkezett ................ utóbbi jobb volt
dehogy lincselünk meg jóalvásért, addig aludj amíg lehet
húúú ebben a melegben vasalni, kemény
juppé helyátadás
Háda, ugye most 50% van ?
koffeintől bekómáltál ?
hülye az a kasszás csaj, mennyi koffein van abban ? hát ha ennyire vagy rossz anya az nem baj
megjegyzem Lizával naponta megittam 2 liter coca colát ja és a napi algo se maradt el
dokim mindig azt mondta, ha colát kivánok akkor azt kell inni
emlékszem egyszer apa hazajött és okti csomagtartó fullra tele volt colával, asszem 12 zsugornyit hozott
hogy érted hogy szinte születésedtől kaptál kakaót ?
72 órás szülés ?
)))))))))))))))))))))))))))
Eszter,
legyél toppon ! ugye ott vagy ? boldog évfordulót Nektek, nagyon kivi vagyok a tortádra !
jelentem nálam már van fény az alagút végén
mindenesetre nem bánom hogy az éjszaka közepén kitisztítottam az agyacskám a Velencei tó partján
már azzal rengeteget segítettetek hogy meghallgattatok, persze konkrétumok nélkül, de majd egyszer szóban elmondok mindent
"ő is kér két "ilyet" és Ti K-val milyen arcot vágtok majd" - Érted/Értetek még ezt is bevállaljuk
kivi leszek M arcára ha meglátja tesóbabákat a "bevásárlókocsiban".
erről beszéltem, rémlik ?
Elküldve: 2011 Június 21 Kedd - 16:26 Hozzászólás az előzmény idézésével
Kösziiii! Very Happy
Majd valamikor a héten leírom, hogy megint milyen "baromságra" készülünk...
Már elmondtam a kollégák közül a pszichiáter végzettségűnek Very Happy ha elsúlyosodik, akkor kikúrál, azt mondta Very Happy
Dorka,
párod ügyes a szurival, jó pihit és hajrá !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ügyesek legyetek !
depi-kubu meccsen én nyertem.... kiállítással
fb bökés: én a hugomat szoktam néha, hogy felébredjen hogy ideje lenne felhívnia
érzelmi hullámvasút... hmmm
kálcium egyébként is kell a magnézium felszívódásához.
Magnolia,
fb-n nem jelöltél még
miiiiiiiiiiiiiiicsoda ? én erről lemaradtam, juppé dupla csík
Csucsu,
beszélgetnék én, ha lenne időm
cupp
Estrella,
a kutacs ha abnormálisan nagyon be van esve akkor az már nem jó, de tuti odafigyelsz rá
mindenesetre meleg van, nagyon ilyenkor extrán kell a folyadék.
szupi hogy hasmars elmúlt.
már jól vagyok nagyon, köszönöm !
Balaton már kellemes
hát ja brutál a büfiztetés de hatásos volt az tuti
egyébként se volt arra 30 percem hogy csak úgy tartsam, én picit felgyorsítottam így a folyamatot
azt nem tudom hogy anyatejes babák jobban vagy kevésbé vannak é kitéve rotának, tuti hogy 95% nem kapja el, vagy max olyan gyenge tünetű fajtáját amit mi észre se veszünk
))))))))))
köszi kg gratot.
Őrbottyán jó volt, fórumbarinőnél voltunk, visszavittük a járókát (mert az enyém a hugimnál van) illetve a fürdetőkarikát. Nekik egy fiúk van, jót tomboltak a skacok, Liza meg hozta a formáját, ott flörtölt házigazdával
"Na sebaj, az egész napos gyereksírás úgyis jobb" - bingó
60 pénz autóért
jáj napközbeni 1 óra alvás, húúúú sokáig túlórázott párod ?
dokim mindig azt mondja ha a kismama már császárt akar akkor mindjárt megérkezik bébike
Sajtikám,
lelkem hangyafa@nyit már jobban, na de ha tudnád mekkora az a hangya !
bandázás jó volt, sikerált is 10 után hazaérnem
persze mindkét kölök hazafelé kialudta magát, ezért szívás de Marcit 00.13-kor sikerült csak lenyomni.
Lukácsné,
vazze remek egy nap.
hurrá hogy fog kint.
Kpn, (Eszter
húúú Sehi jövő héten és utána nagyon izgi lesz
Judit,
csudaszép képek !
de nyugodt, gyönyörűséges, alvások jók, hasfájás múljon már el !
infacol passz, nálunk mindkét gyerek bojkottálta. de én étkezések előtt adnám neki, és nem kizárólag estére, éjszakára.
Ancsi,
anyud béltisztítást végzett unokahugin
M is szokott colát inni
Nava,
jön gonikubu: megnyugtat hogy Zorka szemében is ott a huncutság
))) a képek gyönyörűek !
Woody,
keresztelős kép ?
drukk hogy szeptemberre minden megoldódjon, jó lenne.
hülye ez a doki, banyek Liza 11 kg
)))
hajrá Balaton.
képek jók !
na mostanság akartam kelni, erre tessék most fekszem le, ha minden igaz van 3,5 óránk