Estrella: azt tudom,hogy a mensinknél is fájdalmasabb,csak arra gondoltam,hogy jellegre olyan-e,vagy nagyon újfajta érzés
Hihi,tuti nekem is ott lesz az a (nem kevés) pillanat,amikor boldog lennék,ha felajánlják,hogy nem kell kinyomni,inkább kiveszik
Nem tudom,mikor fog jönni ez a bébi,de a kasszánál sorba állva (csak 2-en voltak előttem) már nagyon azt hittem,hogy valami kezdődik, olyan hirtelen furcsa fájdalmaim voltak,főleg az oldalamban...
Asszem eltorzulhatott az arcom,már támaszkodtam is,mert rákérdeztek,hogy hozzanak-e egy pohár vizet...
Ja,és ma másodjára is át akarták adni a helyet terhességem alatt!!!! Jipppppííííí!!!!
most szépen megköszönve elutasítottam,mert csak 1 megállóra szálltam fel.
Háda nem volt nagy szám -sajna,azért 2 plüsst beújítottam Majának, meg egy plüss nyálkendő-félét rágókával a szélén
Ma annyira energikusan indultam útnak,hogy talán most éreztem magam a legjobban eddig
Semmi szédülés,nem fájt semmim,bírtam menni is
Csak aztán a buszomra várva vettem egy kis koffeines dobozos jegeskávét...
No azt nem kellett volna
kb. 5 perc múlva olyan kómát éreztem a fejemben,hogy majdnem felhívtam nővéremet,hogy ha még otthon van,jöjjön ki elém a buszig,mert menet közben elalszom....
Viccesen hangzik,de majdnem így is történt...!!! Úgy mentem a járdán,mint valami részeg...
Totál kiütött...
Előtte azért kioktatott a kasszás csaj (pékségben vettem),hogy ebben van ám koffein,és talán nem kéne...
No,még meg se született a gyerekem,máris rossz anya vagyok