Új privát üzeneted érkezett!

KPN! Te még nem vagy tag???????? naneeeeeeeeee!!!!! :)
Akkor majd változtatunk ezen :)

eszter82
Budapest

KPN!!! Én most megpróbáltalak hozzátenni a csoporthoz!!! remélem sikerült :)

eszter82
Budapest

uppppsz :)
természetesen osztozzunk rajta :)

hű, durván vonzom mostanság ezeket a tetőket :)

eszter82
Budapest

Kubu,Vicky: mindkettőtök kérdésére a fotózásnál igen a válasz! ;)

Nekünk elmondta a pasi hétfőn ;) :D :D :D
Tehát ha 3 ember megy,akkor se kell 2-t venni,és csak akkor drágább ettől,ha kültérit is szeretnétek :)
Vendég

no megyek,elhádázom párom fizuját :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ne tessenek aggódni,nem a kórház mélyén tűntem el! ;) :D
Vendég

Eszter
Annyira lekötött téged az évfordulóra való készülődés, hogy nem tudtad, milyen évfordulóról beszélek, érthető :)
Hát ilyen tömegben nem is lenne könnyű megtalálni… Te is kapsz belépőt?
Ennyi laptetőt, na most már kérünk Tőled is egy pozitív tesztet!!! :)

Vicky
Jó az ilyen háziorvos, amúgy meg nyomatják, hogy kérjünk segítséget…
Jaj, dehogy teszed tönkre az életét! Tudnánk itt páran mesélni olyan anyákról, akik komoly törést okoztak, de te nem vagy olyan! Majd meglátjátok, lesz-e második gyerek…

Béku
A kupont nem tudtam, akkor jó, mert 37-ért azért elég húzós…
Csak vigasztalni próbáltalak az EDA miatt, én is sokkot kaptam, mikor mondták, hogy akkor anélkül :)
Meghalós rész… Olyan nem volt, de volt egy pont, amikor úgy éreztem, ha most felajánlanák, hogy megcsászároznak, baromi hálásan elfogadnám :) Persze másnap már nem így gondoltam, mikor nekem „csak” gátsebem volt, nekik meg műtéti hegük… Mensis edzettség nem sokat ért, erősebb fájdalmak voltak.

Magnolia
:)

Kép Kép
estrella22

magnólia, halk de tegnapinál hangosabb GRATULA!!!! ez a baba már ott van!!!és egy hét múlva jövök én is!

eszterkém, látom különös vonzódásod van mostanság laptetühöz... :D :D :D :D :D :D mi lesz ebből itt jövő tavaszra?!?! :lol: :lol: :lol:

korai kelésről: párom átesett a másik végletbe a szúrás okozta sokkból, most már kéjes vigyorral ébreszt és közli, hogy jön a szadizás ideje 8) , azért attól megijedt, hogy a tegnapi helye belilult... :) megfenyegettem, ha így folytatja, ő is kap egy kis fizsót a hasába :lol: :lol: :lol:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, képtelenség utólérni magamat!
Tegnapelőtt már a 100. oldalnál jártam olvasásban, de válaszolni már nem volt erőm :oops: :oops: :oops: , most meg már 104 :shock: :shock: :shock:
Igyekszem, igyekszem, de nem igérek semmi biztosat :oops:

Gyorsan rólunk:
az éjszakai hasfájós 2-3 órás műsorokat leszámítva jól vagyunk, szépen szopizik, kb. 3 óránként, beállt magától. Tegnap éjjel kipróbáltuk az Infacolt, utána egy 4 és egy 3 órás szundi következett, szóval lehet hogy ez lesz az esti megoldás :D

Dobok pár képet, aztán szopi, és ha lesz idő olvasok/válaszolok 8)

Kép Kép Kép

Kép
judit0713

Szia Judit, nagyon jók ezek a képek. Annyira édes. És az is jó, amin a fiúk vannak.

Estrella: Hát én már nem is tudom mit gondoljak erről az egész gyereknevelésről. Fogalmam sincs, hogy mivel teszek jót és mivel nagyon rosszat. Tudom, hogy kiabálni meg megütni nem lenne szabad, de akkor meg hagyjam rá a dolgokat? Nagyon nehéz dolog ez, remélem mindenki másnak itt a fórumon könnyebb dolga lesz a gyerekkel.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!Nyugi!Van amikor az ember kiborul...de Te ettől még jó anya vagy!Nem is kell mindent ráhagyni a gyerekre!

Magnolia!Juuppiii!Fotót akarunk!!!

Eszter!Azért ennyi laptetőt begyűjteni mostanában?! Nem "szégyenled" magad?! :lol: :lol:

Úgy látom kezd beindulni a babaáradat!Békuval lebabázunk nemsokára...aztán drukkolhatunk máris Magnoliának,Dorkának,Eszternek és így tovább!!!!

Na halljátok!Tegnap anyámon is kiakadtam!Ott volt nála tesóm 4 éves lánya!Mit evett a gyerek? :roll: Ivott egy kis tejet,rá: koviubi majonézzel+cseresznye!!! :twisted: ...ja előtte meg még befigyelt egy csokisropi is+este megengedte még neki,hogy igyon pár korty Colát!...reggel meg panaszkodik,hogy olyan nehezen aludt el a gyerek+forgolódott!!!Kiakadtam!!! :shock:

Kép
Kép
missancsi

Judit!Nagyon édes Móci!!!

Kép
Kép
missancsi

Judit! Móci gyönyörűűűű!!!!

Eszter, én tag vagyok? :oops: :? :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Akkor dobok pár képet... lehet sok lesz, bocsi :oops: :D

Kép várom a nagy eseményt...

Kép sok volt ez már nekem :)

Kép a napozóágyban hesszelek

Kép hinta-palinta...

Kép

Kép
Kép
navared
Szfvár

Missancsi: Nem hagyok mindent Barbusnak, ,sak nem tudom nem azért ilyen agresszív és hisztis-e, merg én néha megfegyelmezem. A szülők könyvét halgattam most mp3-ban és ott Jenő bácsink azt mondta, hogy ez a dackorszak 20 hónapos kor körül kezdődik. Tehát ezt is hamarabb kezdte, mint sok minden mást. Remélem hamarabb is végzünk vele (már mint a dackorszakkal :) ), mert ő ennél sokkal értelmesebb.
vicky79
Budapest III. kerület

Navi: Nagyon szépek vagytok. Milyen csínos vagy!
vicky79
Budapest III. kerület

Estrella: azt tudom,hogy a mensinknél is fájdalmasabb,csak arra gondoltam,hogy jellegre olyan-e,vagy nagyon újfajta érzés :D

Hihi,tuti nekem is ott lesz az a (nem kevés) pillanat,amikor boldog lennék,ha felajánlják,hogy nem kell kinyomni,inkább kiveszik :D :D :D :D :D

Nem tudom,mikor fog jönni ez a bébi,de a kasszánál sorba állva (csak 2-en voltak előttem) már nagyon azt hittem,hogy valami kezdődik, olyan hirtelen furcsa fájdalmaim voltak,főleg az oldalamban...

Asszem eltorzulhatott az arcom,már támaszkodtam is,mert rákérdeztek,hogy hozzanak-e egy pohár vizet...

Ja,és ma másodjára is át akarták adni a helyet terhességem alatt!!!! Jipppppííííí!!!! :D :D :D
most szépen megköszönve elutasítottam,mert csak 1 megállóra szálltam fel.

Háda nem volt nagy szám -sajna,azért 2 plüsst beújítottam Majának, meg egy plüss nyálkendő-félét rágókával a szélén :D :D :D

Ma annyira energikusan indultam útnak,hogy talán most éreztem magam a legjobban eddig :D
Semmi szédülés,nem fájt semmim,bírtam menni is :D
Csak aztán a buszomra várva vettem egy kis koffeines dobozos jegeskávét...
No azt nem kellett volna :shock: kb. 5 perc múlva olyan kómát éreztem a fejemben,hogy majdnem felhívtam nővéremet,hogy ha még otthon van,jöjjön ki elém a buszig,mert menet közben elalszom....

Viccesen hangzik,de majdnem így is történt...!!! Úgy mentem a járdán,mint valami részeg...
Totál kiütött...

Előtte azért kioktatott a kasszás csaj (pékségben vettem),hogy ebben van ám koffein,és talán nem kéne...
No,még meg se született a gyerekem,máris rossz anya vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

navi, judit nagyon édesek a képek :)

vicky, hogy lennél már rossza anya!!!pont azt próbálgatja a kicsike, hogy hol a határ, naná hogy kiakadsz és ő ebből pontosan azt tudja, hogy na ott a határ, anya eddig enged engem :D

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

kisbéka, szoktatod a gyereket az élethez? :lol: :lol: :lol: :lol:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Judit: nagyon klassz képek!!! Főleg apa és fia együtt,az tündéri fotó :)

Navi: természetesen Zorka most is tüneményes,mint minden mosolygós képén!! :D
Képzeld,amint elmeséltem a viszketést,el is múlt!
Már csak a sebhelyeim viszketnek,no de az a gyógyulás jele (ha nem vakarnám ki újra meg újra :D ).

Lányok,már nagyon a finish-ben érzem magunkat,úgyhogy össze kéne lapátolnom golyó testemet,és nekiállni befejezni mindent,mire Majácska teljes valójában belép az életünkbe :D

A szüléstől nem félek,inkább izgatott vagyok,hogy mi vár rám,és várom is nagyon,mert elhozza mindazt,amire sok-sok éve vágyunk :)
Azért hálás lennék a sorsnak egy gyors szülésért... :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :D :D

Estrella: ja igen,ez most nem terheléses cukorvizsgálat,csak sima :)
bár gondolkozom,hogy jó-e,ha éhgyomorra megyek a vv-re,majd ott üldögélve eszem,és 1 óra-másfél múlva megyek NST-re...

csak a baba aktivitása miatt gondolkozom,hogy lenne jó,mert mehetnék laborba előző nap is,és aznap "csak" NST lenne+dokilátogatás...
Vendég

Dorka: mire gondolsz,a koffeinre? :D
hát lehet,hogy mire Maja kibújik,máris utálni fogja az anyját :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

kisbéka, igen :) :lol: :lol: utálni nem hiszem, de cicihez kávét is fog kérni...és lehetőleg hűtve, csak hogy meglegyen a pocakban megszokott feeling :lol: :lol: :lol: :lol:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorka: nem szoktam kávézni,főleg jegeskávét nem,Maja inkább a kakaó ízét fogja ismerni :D :D :D

A reggeleim azzal indulnak (nem épp IR-kategória...),és ahogy lemegy egy korty,Majácska azonnal reagál is rá! :D
Szinte születésemtől én is kaptam a kakaót,ez azóta van a mindennapjaimban :)
Vendég

Sziasztok!
Este majd jövök, most csak gyorsba :)

Magnólia: Jippijééééééééé :) Ezaz!!!!!!! Gratuládé...... KÉp??????? :wink:

Juditkám: tündéri a kis Hercegetek! :) Látom beengedtétek a nagyágyba is.... :))))))))))))

Navi: Kis díva !!!!!!!!! :) El vagyok ájulva, ez a kalpag!!!!!!!! :) Totál rákattantam most ezekre a kis fejfedőkre :) Nagyon szép Zorka!! :)

Dorka: Te mikor fogsz tesztelni??? Tudatosult ugye, hogy TE LESZEL A KÖVETKEZŐ KISMAMA???? :)))))))

Úgy döntöttem, hogy beindult a nagy nyári bébibooom..... úgyhogy ehhez tartsátok Magatokat Csajok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

andi, tudatosult bizony, azért járok ide...babacsináló ez a légkör:) én csak 18-án megyek vissza, de hétvégén már nyomok tesztet, úgy se bírnám tovább. Feltétlen hajtok a következő tornasoros fotóra, azon már szeretnék én is rajta lenni magnóliával, eszterrel meg a többiekkel :)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Magnólia,
gratulálunk a kétcsíkoshoz :D
judit és joci01 8)

Lilypie Third Birthday tickers
as10vas

As,mesélj,mizu Veletek?? :D
kérünk fotót!!!

Nagyon el vagy tűnve!
Vendég

áááááá,asszem le kell tennem magam,vagy gyógyszert bevenni,vagy valami.....
eléggé elkezdtem fájdogálni,amolyan mensisen..... :shock:
Vendég

kisbéka, átvettem a viszketésedet, egész nap csak vakarózóm :)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorka: húú az nem jó,én már nagyjából abbahagytam :)
először akkor viszkettem,mikor Zsuzsót meglátogattuk a János kórházban,és rövidebb nacit húztam (halásznacit),és azonnal szénné égtek a lábaim.

Szerintem nekem azóta viszket,mert az a rész ki is száradt eléggé.
Viszont mivel a testápolókat nem bírja a bőröm,a hidratálás sem egyszerű...

terhesség alatt nekem 5X olyan érzékeny lett a bőröm,mint alapjáraton,ezért nehezebben javul :)
Vendég

Magnólia, halk Gratula! :lol:

Dorka, te leszel a következő. Küldöm a babaragacsokat +++++++++++++++++++++++!

Eszter, Boldog Évfordulót! Remélem fini lett a süti.

Judit, Móci nagyon szép baba. Apás kép, a legjobb…
:D Hasfájást sajnálom!

Vicky, sajnálam a tegnapi dolgot.
Nagyon jó anya vagy, Barbus csak tudni akarja meddig mehet el. Lesznek még hisztik az tuti a legrosszabb kor a még hátra is van. 2-3 év között
A félrenyelés borzalmas lehetett. :(

Nava, Zorka nagyon cuki, hogy bealudt a keresztelőn. :wink:
Nálunk 2 hete volt, és persze csak sírás volt a végén, mivel anya nem engedte, hogy körbe mássza a helyet.
Nagyon jó a közös kép. :D

Béku, rád máshogy hatnak ezek a koffeines dolgok…. :lol: :wink:
Én még nem is láttam a képeket. (nem vagyok fent a FB-on)
Privibe v. e-mailen küldhetnél nekem is.

Kubu, sajnos semmi új dolog nem volt a dokinál. Várjunk és kész, mivel a gyógyszer nem a legjobb dolog a babáknak. Majd szeptemberben ultrahang és vérvétel, ha nem múlik el gyógyszer és ha akkor sem, akkor altatásos vizsgálatban megnézik a sav mennyiségét ami visszajön. Hát nagyon remélem, hogy erre nem lesz szükség.
Ja és a doki csak annyit mondott még, hogy a gyerek kajáját fogjam vissza, mivel szerinte sokat eszik, mivel már 8410g (pelus nélkül). :?
Szerintem nem normális, hogy ezt mondta. :evil:

Én meg ismét pakolok. :D (mint mindig)
Most csak hétvégére megyünk Balatonra a telekre. Végre jó idő van, és szabad anyósék telke. :lol:

És két ausztriai kép:
Kép
Lili a hegyen
Kép
Lili és távolban a bocik

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Hát asszem nem fogok tudni mindenre reagálni, de amiket kiszemezgettem arra megy:

Ancsi,
nekem se volt már idő beöntésre, de nem jött semmi a babán kívül!
Pedig kicsit paráztam a dologtól, pláne hogy Apa is ott sasolt!

Vicky, Béku,
nem tágul ki látványosan a masszázstól, de rugalmasabb lesz a gát, amikor élesben szükség lesz rá akkor sokkal kevésbé feszül majd. Amúgy pedig természetesen jó, hogyha a felkészülés alatt és a szülés után is intimtornát is csinál az ember, akkor tuti nem marad tág a „bejárat”.
Egyébként meg, ha csak arra gondolunk,hogy alapból a tampon is alig fér fel, akció alatt meg apa is simán befér, akkor ugye látható, hogy ez egy igen rugalmas nyílása az ember lányának :-)

Lukácsné,
hajrá saját, normális kecó!!! Örülök hogy időben megtudtátok ezt a rejtett infót!

Sajti,
nagymamidnak puszi, nagyon ügyesen gyógyult!

Carla,
pocak hatalmas, én kb. ekkorával ballagtam be Mócit szülni :D

Beniiii,
ölellek drágám ((((((((((((((((((((((((o)))))))))))))))))))))))))), sír a szívem érted….

Béku,
én vizualizálok neked egy az enyémhez hasonló gyors szülést, így nem kell majd EDA

Magnólia,
jajjj, nagyonnagyonnagyon örülök Nektek!!!!

Dorka,
bizony, így is lesz, kezdődik az újabb tornasor, tessék beállni!

Eszterkém,
várom majd a házitorta képet!
Nagyon boldog 5. évfordulót nektek!!! Azt ugye tudod, hogy a hatodik már hármasban/négyesben esélyes???

Kép
judit0713

Judit: köszi,örök hálám a gyors szülésért! :)
3 napi masszázs után érezhetően rugalmasabb,bár nem vagyok oda a Weledáért..... :roll:
kissé "száraz" olaj...

Woody: küldöm a linket! ;)
Vendég

Judit: nekünk is azt mondták a szerdai felkészítőn,hogy max. azoknál fordulhat elő olyan gyors szülés,hogy nincs idő beöntésre,akik már legalább harmadszor,vagy többedszer szülnek :)

Riogattak azzal is,hogy első szülés akár 72 órán át eltarthat,mert sokan járnak úgy,hogy bemennek már 5 perces fájásokkal,majd egyszer csak elmúlik nyomtalanul... No akkor hazaküldik (kivéve,ha betöltötte a terminust),és ezt betudják jóslónak,hiába volt benne rendszer,és lehet várni,míg újabb rsz. következik be... :shock:
Vendég

Szia Béku,
nem vagyok eltünve, csak visszavonultam a zugba.
Nem lett jó a cukorprofil, meg kell ismételni hétfőn.Ha akkor is magasak lesznek az értékek akkor átállítanak inzulinra.Röviden ennyi.Ezen kívül minden okés velünk.Itt a nyár, jó idő, sörfesztivál a városban.Kell ennél több?
Látom neked is jó védőnőd van...

Lilypie Third Birthday tickers
as10vas

As: sajnálom a cukrot... :shock:
remélem jó lesz a következő eredmény,és nem kell inzulin!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

hellóó!

Ma egész nap nem tértem magamhoz a reggeli 2csíkomtól. Lefotóztam lekicsinyítettem és még mindíg azt mondja,hogy nagy a mérete. :?

Nektek is megvolt puffadva a hasatok? Nekem nagyon.

Judit: helyesek a fiúid :)

woody: Lilinek milyen szép kirándulásban volt része, szép helyen voltatok. Jó kis hegyi levegő.

Köszi lányok a gratulákat remélem minden rendben lesz az elkövetkező 9 hónapban.
magnolia77
Gyöngyös

navared kislánya is nagyon édes a nagykarimáju sapiban, szép család vagytok!!!!!!!!!!!
magnolia77
Gyöngyös

Magnólia: én már a legelején (ahol épp tartasz) sem fértem bele rendesen az addigi nacimba...
Talán a hormonok miatt nőttem meg épp azon a részen annyira,hogy épp ne legyen jó semmi,amit hordtam :D
Vendég

és mit vettél föl kismami nacit? Mert nem ért össze a farmer szoknyám elől a gombnál
magnolia77
Gyöngyös

a hasam alatt tudtam csak ráért a fölsőm így jó volt, vegyek kismama nadrágot amit has alatt lehet gombizni? Lehet,hogy kelleni fog, vagy majd áttúrom a ruháimat amik nagyobbak, mert most,hogy fogytam a tavaszzal 8 kilót a nagyobb holmik húú nemis tudom hová raktam
magnolia77
Gyöngyös

Magnólia: hát igen,én már szinte a legelején is kismama nacit húztam,mert a hasamon nagyon kellemetlen volt más :?
azt persze a legszorosabbra kellett akkor állítani (most van teljesen kiengedve,és már sokat így se tudok hordani...).
Vendég

magnólia én már most ispufi vagyok, szerintem a sok hormon,meg a rengeteg folyadék azért felfúj minket ott lent rendesen.

kisbéka, nekem is elég száraz bőröm van és sajnos egyébként is sokszor viszket, hogy most jobban a szokásosonál, szerintem ez is csak a hormonok miatt van, és kezdődik az érzelmi hullámvasút is, össze kell szednem magam, hogy mire párom hazaér, ne rajta vezessem le.

woody, doki :twisted: hogy mondhat ilyet! csak rendbe jön lánykád magától is

as10vas, drukkolok, hogy cukrod rendeződjön! neked terhesség előtt is magas volt, vagy csak terhesség hozta ki?

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Magnólia: kezdetben az is egy megoldás,ha még feljön a csípődön a naci,akkor csak egy bandázst veszel hozzá,és nem gombolod be a nacit (nem húzod fel a cipzárt),csak ráhúzod a bandázst,így nem látszik ki,hogy nincs összehúzva :D

nálam ez nem soká működött,nagyon extrém változásokba kezdtem hamar,és a combomon nem tudtam feljebb húzni a nadrágomat,így "kénytelen" voltam hamarabb szerezni kismama szerkókat :)
Vendég

A mai kálváriánk a blogunkban, elég legyen az hozzá, hogy ez is beleillett a hetünkbe. Csak annyit kívánok az illetőnek, hogy törjön le a keze. Hogy rohadnának meg ezek szemétládák.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: :( :( :(
hát ez a hét tényleg borzalmas... Remélem most már csak jó dolgok következnek!!!
Vendég

Én is nagyon remélem. Nagyon megijedtem, azt hittem, hogy felgyújtjuk az egész kutat. Gondolhatod milyen dühös vagyok, mikor így sincs pénzem.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: Nagyon-nagyon sajnálom!!! :( Mostmár nagyon RÁD férne valami pozitív történés széria!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Remélem a telefonom legalább tetszeni fog. Bár a mai után nem vettem volna meg, de már nem mondhatom vissza.
vicky79
Budapest III. kerület

Kívánom a jó savanyú ribizlit,de nagyon rosszul vagyok tőle... émelygek,hányingerem van... Csak nem vagyok terhes????! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

az utolsó 4 hétben fogok először vukkal összefutni?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Breki,
igen, van akinek az utolsó hetekben kerül elő Vuk, mivel egyre kisebb a hely a gyomornak...de lehet hogy csak ijesztget???

Vicky,
basszus, ez nagggyon durva!!!
Kívánom hogy most már jöjjön a jó-széria!

Csajok,
akik Infacol-t adtatok a babának, milyen adagolásban?
Minden kajálás előtt adjátok?
Nekem azt javasolták, hogy csak a kritikus időszakban (esti-éjszakai etetés) adjak neki. Szerintetek ez így jó lesz? (mondjuk nap közben kicsi szenvedéssel, simivel, tornával bírja, csak éjszaka van üvöltés)

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?