Vicky
Nem a te hibád, ami történt, próbálj megnyugodni!!!!
Még mindig furcsa nekem, hogy a házidokid lebeszélt…
Remélem Balaton kicsit kizökkent, meg talán a munka is jót fog tenni, nem csak Barbussal leszel egész nap.
Azt néztem, hogy az Infacol és az Espumisan hatóanyaga teljesen ugyanaz.
Nem tudom, be van-e esve a kutacsa, az kicsit beljebb van, de gondolom az normális. Csak állandóan jön mindenki, hogy teáztassam, meg adjak neki vizet.
Nálunk is csak betöltött 37. hétnél engedtek haza, vagyis 37+0-nál, addig koraszülés… Lehet Békuéknál máshogy nézik…
Béku
Hááát, fura, hogy egyszer van eda, egyszer meg nincs… De legalább lélekben tudsz rá készülni. A Margitban annyira nyomták, hogy boldog-boldogtalan kap, hogy fel sem merült bennem, hogy előfordulhat, hogy van olyan időszak, hogy senki sem tudja beadni… De nyugi, anélkül is kibírható, reméljük nem kapsz oxitocint!
Egyébként az Imre is ilyen, ők meg nagyon természetes szülés pártiak, barátnőmnek megmondta a doki, hogy az ő betegei nem kaphatnak és kész.
Na mondjuk ezt nem értem, hogy akkor a császárnál ki érzésteleníti le a betegeket???
Vickynél írtam, hogy nálunk is még 2 hét inentől, míg nem koraszülött, furán nézik az Uzsokiban… De nem fog most még jönni Maja!
Jaaa, de akkor nem terheléses cukrot néznek most… Hüvelyváladékot később nézik, nálunk legalábbis a 37. heti vérvétellel együtt.
Jók lettek nagyon a képek, nekem azt tetszett, amit a honlapjára tett fel a fotós, a Bola-láncos!
De nem valami olcsó, néztem a honlapon az árakat…
Sajti
Köszi az infot, 7e-ért azért megéri a borona, 20-at nem adnék érte…
Örülök, hogy nagyidnak nincs baja!
vnbeni
Ölelés, nagyon sajnálom
kubu
Köszi, mára már kutya bajom.
Sajnálom, hogy otthoni dolog bánt
Remélem már picit jobban vagy!
Apu a Zemplénben kirándul, Balatonra mentek volna, csak jéghideg a víz…
Ez a Liza-büfiztetés brutálisan hangzik
Akkor kamu, hogy a gyerekek 95%-a elkapja a rotát… Védőnő szerint az anyatejes babákra nem jellemző…
Gratula -13 kilóhoz!
Milyen volt az őrbottyáni bandázás?
Eszter
Az 5. évfordulóra gondoltam
Na az még jobb is, ha te sütsz tortát!
Sóvárogva nézem a tévében a Balaton Soundot, mikor fogok én legközelebb fesztiválra menni… Na sebaj, az egész napos gyereksírás úgyis jobb
dorkabab
Szokj hozzá a sok iváshoz, kismamaként ez már csak így van
magnolia
Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyerek egész nap sírt, nem csoda, 28 fok van a lakásban… Légkondi most nem fér bele, autójavításra is elment ma 60e…
Zsombor összesen 1 órát aludt ma, férj még túlórázik…