Új privát üzeneted érkezett!

Ma elsétáltam a gyógyszertárba itt van tőllünk pér lépésre, de úgy éreztem magamat mint aki az űrből jött, másfélhét szobázás után furcsa volt minden odakinnt.
magnolia77
Gyöngyös

Ja még dorka neked akartam a progi szuriról,hogy nekem úgy megkeményedett a derekam vagyis oda ahová szúrjuk,hogy alig megy be a tűű
magnolia77
Gyöngyös

magnólia, ez szuper!!! :lol: :P :D akkor a pezsgővel még várunk hétvégéig, dehogy már ilyen korán látod a csíkot...ÉLJEN!
progi szurival kicsit rám ijesztettél, de majd maszírozom a helyét. Egyelőre örülök hogy párom nem ájult el a feladattól :D

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Sziasztok!!

Beni!!
Nagyon sajnálom,ölellek. :cry:

Kubu!!
Áll még az ajánlatom,ha beszélgetni akarsz. :D

Andikám!!
Írtam mélt,megkaptad??? :roll: :roll:

Béku!
Szuperek a képek!!!Csinosak vagytok!!!!Ja,és örülök,hogy jól sikerűlt a családi szülinap.

Zsuzsó!!
Hogy bírja Balázs ezt a meleget????
csucsu99
Budapest

Jól csinálja ügyes ő is, egyre jobban fog neki menni mire letelik a 10 nap utánna Sz majd megmondja hogy hanyadik hétig kell még döfködnie :) ÁÁá dehogy bontunk még nagyon korai van még 2 tesztem.
magnolia77
Gyöngyös

Csucsu: köszi! :)

Magnólia: és ezt csak így írod???? :D :D :D
lefotóztad a tesztet? :)
Vendég

próbáltam,de nem tudom olyan helyre tenni ahol ne csillanna meg rajta a vaku,próbáltam vaku nélkül is úgy meg homályos :cry:
magnolia77
Gyöngyös

Magnolia!!!!
Ne b@sssszzzzz..... csak így mellesleg megemlíted????? ez überkirály fantasztikus :D
Alig várom a hétfőt :)
tuti szuper extra hcg-d lesz :D
jajjj de nagyon drukkkkk :)

eszter82
Budapest

Eszterkém: ugye??! ezt csak így benyögni,hogy máris tudja,hogy ott lapul az a babácska?! :D :D :D :D :D

Hú de várom azt a hétfőt!!!!

Magnólia,ugye küldesz sms-t valakinek a friss fejleményekről,nehogy itten tövig rágjuk a körmeinket,míg Ti (kölyök-)pezsgőztök éjszakába nyúlóan? :D :D :D :D
Vendég

Béku!
szerinted babácska lapul a hasában????? csütörtöki teszttel a hétfői helyett???? nem lehetne inkább többesszámban???? :D

eszter82
Budapest

Eszter: öööööööööö,ha jól emlékszem,szombaton lenne a BMC-s látogatása,ezért hívták vissza hétfőn,azaz 2 nappal tesztelt korábban, ahogy én is ;)

de ettől függetlenül totál benne lehet a dologban,hogy esetleg 2 babácska is lapul ott... :roll: :D :D :D :D :D :D

Milyen sorrendben ígértem a bevonzandó dolgokat?! :D :D :D
Vendég

Magnolia,
halk gratula! :-)))
nekem is halvány volt a csík a hivatalos teszt előtti napon és itt szuszog mellettem Balázs. :-) :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Nem mertem mondani mert még halvány nagyon nagyon halvány, itthon volt 3 tesztem és nem bírtam megállni, béku írta,hogy ő is 2 nappal előtte megpróbálta hát így erre felbuzdúlva csináltam, de még senkinek se mondtam csak a zuramnak és nektek.
Remélem és naggyon bízom benne,hogy holnapra már jobban látszik még alszom rá,hogy reggel megcsináljak mégeggyet
magnolia77
Gyöngyös

Magnólia: Bakker.... olyan élet volt mos a FB-on, hogy a nagy röhögések mellett.....most látom , micsoda hír van itten kéremszépen !!!!!!!! :))))))
Halk gratula!!!!!!!!! Ez már ott van, ez már nem a repesztő!!!!!!! Azt ugye vágod???? :)))))))))))) Na ez a a mai nap.... felvagyok teljesen pörögve... :)

De akkor is, ide nekünk azt a homályos tesztet is haddlássuk ! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Magnólia: légyszi rakjál nekünk akár homályos tesztet is!!! :D
Vendég

tesztet kérünk, tesztet kérünk :D

Béku!
azt hiszem, mindegy, hogy hányassával ígérted a babákat, csak jöjjenek :D :D :D

Magnolia!
Ha egy baba, ha kettő, a lényeg, hogy ott kapaszkodik :D
de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :)

eszter82
Budapest

Magnólia: küldöm priviben az adatokat FB-hoz,de küldheted Te is a Tieidet,és akkor bejelöllek én! :)
Vendég

Sajti, hezeérsz első dolgod legyen a fácsén a restanciádat rendezni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Béku,jó ez a sorrend... :D Én egy bő hét mulva tesztelek... :P

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorka!
Rileeeeeeeex :)
te már nem tudsz módosítani! Ketten vannak és kész! :D
kérted, kapod :D nincs mese :D dupla adag kakis pelus vár rád hamarosan és otthon a sok rózsaszín babacucc :D :D :D

és én örömmel beállok szintén az ikres sorba :D :D :D
De Béku! Addig még hagylak regenerálódni :D Majával együtt összedrukkoljátok nekünk azt a két kis egészségest augusztusban :D

eszter82
Budapest

Jól van próbálkozom, de nemtudom úgy lekapni,hogy a képen látszódjon is, vagy behomályosodik vagy megcsillan a vaku.Rajta vagyok az ügyön,hogy megmutizhassam :)

Lehet,hogy ez a nyár az ikrek nyara? :) :) :) :) :) :) :) :) :)
magnolia77
Gyöngyös

Annak idején az én tesztem is halvány volt, pedig akkor még ketten voltak a pocakban.

Gyerekem olyan szinten felidegesített, hogy feljöttünk a játszóról, fogtam magam és lementem a boltba. Nem bírtam egy légtérben maradni vele. Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire képes belelovallni magát a hisztibe én meg nem bírok az indulataimmal és üvöltök. És azt mondtam neki, hogy inkább ne is akartam volna soha gyereket, mert egy ilyen kis szörnyeteget kaptam, mint ő. A lényeg nem is ez, bár nagyon utálom magam utólag. Jövök haza, a gyerekem arca tiszta víz meg könny, az apja meg a szívroham határán. Félrenyelte Barbus az alma egy darabját és majdnem megfulladt! Azt mondta Tomi, hogy nem tudott még köhögni sem, mert nem kapott levegőt. Ellilult a feje. Már fejjel lefelé fordította és ütögette a hátát, de így sem jött ki. Megfordította és benyúlt két ujjal a torkáig, ott érte el a gégéjénél a darabkát. Rettenetesen érezzük magunkat. Ő még most próbál megnyugodni (1 órája történt), nekem meg már megint olyan lelkiismeret furdalásom van, hogy szívem szerint kiszaladnék a világból zokogva.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

:shock: :shock: :shock: :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
sajnálom, hogy ilyen zaklatott délutánotok van!
Szerencse, hogy párod nagyon leleményesen megoldotta a helyzetet az almával! Remélem hamar megnyugszotok!
Te meg ne emészd magad! Az ember mond olyat, amit később megbán... de tudjuk, hogy sosem gondolnád komolyan amit mondtál!

eszter82
Budapest

Vicky
Nem a te hibád, ami történt, próbálj megnyugodni!!!!

Még mindig furcsa nekem, hogy a házidokid lebeszélt…
Remélem Balaton kicsit kizökkent, meg talán a munka is jót fog tenni, nem csak Barbussal leszel egész nap.
Azt néztem, hogy az Infacol és az Espumisan hatóanyaga teljesen ugyanaz.
Nem tudom, be van-e esve a kutacsa, az kicsit beljebb van, de gondolom az normális. Csak állandóan jön mindenki, hogy teáztassam, meg adjak neki vizet.
Nálunk is csak betöltött 37. hétnél engedtek haza, vagyis 37+0-nál, addig koraszülés… Lehet Békuéknál máshogy nézik…

Béku
Hááát, fura, hogy egyszer van eda, egyszer meg nincs… De legalább lélekben tudsz rá készülni. A Margitban annyira nyomták, hogy boldog-boldogtalan kap, hogy fel sem merült bennem, hogy előfordulhat, hogy van olyan időszak, hogy senki sem tudja beadni… De nyugi, anélkül is kibírható, reméljük nem kapsz oxitocint!
Egyébként az Imre is ilyen, ők meg nagyon természetes szülés pártiak, barátnőmnek megmondta a doki, hogy az ő betegei nem kaphatnak és kész.
Na mondjuk ezt nem értem, hogy akkor a császárnál ki érzésteleníti le a betegeket???
Vickynél írtam, hogy nálunk is még 2 hét inentől, míg nem koraszülött, furán nézik az Uzsokiban… De nem fog most még jönni Maja!
Jaaa, de akkor nem terheléses cukrot néznek most… Hüvelyváladékot később nézik, nálunk legalábbis a 37. heti vérvétellel együtt.
Jók lettek nagyon a képek, nekem azt tetszett, amit a honlapjára tett fel a fotós, a Bola-láncos! :)
De nem valami olcsó, néztem a honlapon az árakat…

Sajti
Köszi az infot, 7e-ért azért megéri a borona, 20-at nem adnék érte…
Örülök, hogy nagyidnak nincs baja!

vnbeni
Ölelés, nagyon sajnálom :(

kubu
Köszi, mára már kutya bajom.
Sajnálom, hogy otthoni dolog bánt :(
Remélem már picit jobban vagy!
Apu a Zemplénben kirándul, Balatonra mentek volna, csak jéghideg a víz…
Ez a Liza-büfiztetés brutálisan hangzik :)
Akkor kamu, hogy a gyerekek 95%-a elkapja a rotát… Védőnő szerint az anyatejes babákra nem jellemző…
Gratula -13 kilóhoz!
Milyen volt az őrbottyáni bandázás?

Eszter
Az 5. évfordulóra gondoltam :)
Na az még jobb is, ha te sütsz tortát!
Sóvárogva nézem a tévében a Balaton Soundot, mikor fogok én legközelebb fesztiválra menni… Na sebaj, az egész napos gyereksírás úgyis jobb :)

dorkabab
Szokj hozzá a sok iváshoz, kismamaként ez már csak így van :)

magnolia
Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Gyerek egész nap sírt, nem csoda, 28 fok van a lakásban… Légkondi most nem fér bele, autójavításra is elment ma 60e…
Zsombor összesen 1 órát aludt ma, férj még túlórázik… :(

Kép Kép
estrella22

EStrella!
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, évforduló :D kösziiiiiiiiiiiiiii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Isten bizony, nem is sejtettem, mire gondolhatsz :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A Sound-ot én is lesem, de az Uramnak kamera undora van, így folyton letiltja magát :D esélyem nincs meglátni :?

Szegény...biztosan őt is megviseli ez a nagy meleg!!!! Azért elég hülye idő van..biztosan szokni kell a Picúroknak is ezt az új helyzetet!

eszter82
Budapest

Estrella: A háziorvosom konkrétan hülyének nézett, mikor mondtam. Igaz, hogy azt mondtam neki, hogy a védőnő javasolta, de végülis így volt. Szerintem is jó lesz, ha már visszamegyek dolgozni, hamarabb kellett volna. Néha azt érzem, hogy tönkreteszem az életét azzal, hogy nap mint nap engem kell, hogy elviseljen. És nem tudom, hogy mit okoz nála ez az egész, felnőtt vagy kamaszkorában. Nagyon szomorú vagyok, hogy így érzek. Mindegy, el akarok majd menni dokihoz, mert nekem lelkileg kell feltöltödnöm a tesó előtt. Ez lesz nekem vitamin helyett. De ma azt mondtam, hogy lehet hogy nem kell még egy gyerek. Még jó, hogy nem sürget az idő. Pedig egész jó napunk volt alvásig.

Az espumisan és az infacol tényleg ugyanaz, de valamiért mégis hol az egyik vált be, hol a másik. Meg amikor már csak tápot evett, akkor az espumisant bele lehetett tenni a tápba. Szopinál meg egyszerűbb az infacol.
vicky79
Budapest III. kerület

Estrella: biztosan kibírható EDA nélkül,hisz annyian szültek anélkül,és mégis túlélték :)
csak tudod még bennem is ott van az a sok kérdés,hogy milyen lesz,ami Titeket is foglalkoztatott :D

Utólag nagyon okosakat fogok írni erről,most még "megengedhetem" magamnak,hogy izguljak ilyen hülyeségek miatt... :roll: :D :D :D
Vendég

Vicky: sajnálom ezt a sok izgalmat...!!!
Tényleg nagyon sokszor mondunk olyat,amit később megbánunk,emiatt ne érezd magad rosszul,lényeg hogy tisztában vagy azzal,hogy nem gondoltad komolyan!!!

Barbus imád Téged,és tudja,hogy Te is imádod Őt!!!!! :)
Apája meg nagyon ügyesen feltalálta magát!!

Estrella: kuponos akcióval mentünk,így a töredékét fizettük csak ;)
teljes árasra sose lett volna pénzünk,azaz sajnáltam volna rá! :D

Hülye kérdés,de végül is volt "meghalós" rész a sztoridban? Mikor olvastam,nem erre koncentráltam,és nem emlékszem,hogy írtad volna... :)
Ért valamit a sok éves mensis edzettséged?
Vendég

A kedvetekért rákerestem,de több szülésfelkészítőn is elmondták,hogy a 36. hét előtt született babák számítanak koraszülöttnek.
Illetve azt nézik még,hogy az időre született baba súlya elérje a 2500 grammot!

Maja már nem koraszülött-kategória semmilyen szempontból! :) Legfőképp ami a súlyát illeti... :D
Vendég

Vnbeni:
Énmá nem is tudom mit mondjak... :cry: :cry: :cry:
Hatalmas ölelés!!! Hülyeanyós monnyon le!!!

Béku:
Szupi, hogy már nem viszketsz! :)

Lukácsné:
Mesélj! Nagy volt a szerelem, hogy Filip hazajött? :)

Kubu:
Te önmegoldó-önkioldó! Remélem már jobban van a lelked, legalább egy hangya@asznyit...
Bandázás milyen volt?

Eszter:
Nagyon szép az új avatarod! Először csak a képed láttam, mondom ki ez az új fórumozó? Aztán leesett. :)

Dorkabab:
FB-on megjelöltelek, ha kapsz egy hülye nevűtől jelölést - az leszek én! :lol:
Örtülök, hogy nem fájt a szuri, mostmár tuti menni fog mind, az első a vízválasztó. Gratula a párodnak, hogy ilyen hősiesen helyt állt (szúrt).

Vicky:
Hi-hi, mégis lett telód! :)
Ne rágd magad, jó anyuci vagy! Ha feldühít és marhaságokat hordasz össze, az nem gáz, hiszen Barbus úgyis tudja, hogy mennyire szereted. :) A Hófehérke almás sztoriját sajnálom.

Magnolia:
Aztahettyenfittyét, csak így??? :lol: :lol: :lol: Halk gratula, hol a kééép???

Estrella:
Jaj ez a meleg... Vizes borogatással, vagy nedves zsepis (pelusos) törölgetéssel szoktam átvészelni ott, ahol nincs légkondi.

Pá Drágáim!
sajt@

Tényleg! Bacivizsgálat hány nap múlva is van kész?

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtikám, másfele esetleg NINCS VALAMI DÓÓÓÓÓÓÓÓGOD??????? :)))))))

andrea-1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku!!!!
Ne röhögj annyit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nem ér felébreszteni Maját :D

eszter82
Budapest

Asszem órák óta esélye se volt elaludni :D :D :D :D :D

(párom üzeni,hogy neki se ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Én már mennék, de ekkora sztendáppot nem lehet itthagyni! :)))))

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok
1óráig olvastam a FB vissza, hogy miről maradtam le, de még jóhogy csak halkan röhögök itt a gyerekek meg nem hallják.
Filip édes volt Anya úgy hiányoztál :)
kaptam puszikat rendesen és voltam olyan rendi hogy a kedvenc kajákat kapta tegnap.
mákos tészta --tízóraira/ilyen még sose volt/ de keveset reggelizett :) mit ? hát 1 túrórudit :) elvégre a tesómnál volt :) :)
ebédre mit kérsz???? hát tejbegrízt Anya ....
vacsira meg gyros tálat csináltam.
és még meggy mindig, tegnap hozzá sem nyúltam esélyem nem volt rá , mert Hanna nagyságos asszonynak kijött végre a foga ugyan, de azt elfelejtette hogy az ölben hurcikálás csak addig vonatkozott míg lázas volt, szóval Vicky átérzem a tegnapi napodat, konkrétan délutánra olyan ideges lettem már én is hogy Filipnek is leordítottam a haját, mert minden rohadt kisautót meg legot mindent sajnált szegény uncsitól , akinek ráadásul tegnap volt a szülinapja, szóval 5kor fogtam és felzavartam az ágyába gondolkodni..... aztán ott sírt meg már majdnem én is mert Hanna meg ordított ha leraktam a fenekét... szóval szép kis este lett, aztán 11ig mosogattam utána meg nem volt már erőm jönni.
Ma meg Apa fél5kor kelt /mentek Apukája kertjébe sárgabarackot szedni, addigra a meggyeket ki kellene végeznem mert estére lekvárfőzés lesz, csak hogy ne unatkozzak/ én 5kor Hanna miatt, azóta itt ülök pedig ezt délben is csinálhatnám.... na megyek ,mert vár a meggy, majd jövök napközben.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

magnólia
halk gratula én is 2nappal előtte teszteltem le Hannát és nekem is nagyon halványan de ott volt a csík :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné, sorstársam :-)

00.13-kor Marci befejezte Shrek 3-at, Liza fél órával előtte már kidőlt, és sajna nem voltam elég gyors, mert miután véget ért a mozi a fiam átvonult a nagyágyba alukálni, sebaj, marha über állat jól aludtam Marci ágyában, 3-kor keltem, hogy netezzek, VISSZAOLVASSAM A 330 HSZ-T AMI EGY POSTHOZ SZÜLETETT CSAK TEGNAP :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: erre a két szaros 5-kor ébresztőt fújt, azt hittem beesek a szék alá.

de nézzük a jó oldalát, mi a jó az 5 órai kelésben ? hogy azóta már kimostam egy adag ruhát, szárítógép már dolgozik, szóval reggel 8-ra két adag ruha kimosva, megszárítva.... élni tudni kell :-)))))))
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2011.07.08 06:41-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Szép jó reggelt!!!

Önző disznó leszek magamról írok először.
Hát persze,hogy ma is csináltam egy tesztet, II csík!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kicsit halványabb a tesztcsíknál de teljesen jól látni. Hjaj istenem de boldogságos vagyok.Most megyek viszem a pöttömömet oviba majd később jövök.
magnolia77
Gyöngyös

Én is 5-kor keltem mert felettünk elkezdett ugatni a kutya. Szerencsére Barbus csak 6-kor ébredt. A lelkem még mindig a béka feneke alatt.
vicky79
Budapest III. kerület

Húúú csajok,ezek után már alig merem megírni,hogy én meg végre jól aludtam az éjjel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ne tessenek meglincselni ;) :D :D :D

lusta dög vagyok,pocak iszonyatos növekedésbe kezdett,már ülni is alig bírok,mert ugye teljesen lent nő :roll: ,a kimosott babaruhák 2 napja várják,hogy kivasaljam őket.... Tegnap képtelen voltam nekiállni,ma meg kéne csinálni...

A bordán rúgás művészetét tökéletesíti a kis csajszi odabent kb. 2-3 napja,ami -míg ülök vagy állok- nehezen jött össze,fekve azonban a célpontot nem tudja eltéveszteni... :shock:
Vendég

Magnólia: ez az csajszi!!!!! :D :D :D :D
Halk,de mégis nagyon nagy GRATULA!!!!!!!! :) :) :) :)
Vendég

Rakd ki a fényre a tesztet,és vaku nélkül fotózd le!!!! :)
Vendég

Magnolia!
TUDTAM TUDTAM TUDATM :) :) :)
nagyon gratulaaaa! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

eszter82
Budapest

Eszter: gyere FB-ra,hátha érdekel az évfordulótokra,amit írtam ;) :D
Vendég

Mostanában mindenhol csak átrohanni van időm, de milyen csop van a FB-on??? :oops:
Nerkem is leheeet?

Magnolia 8) 8) 8)

Mindenkinek homlokcsók!

Breki, Ancsi hajrá!

Estrella, remélem hasmars balra el :!:
kpn

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?