Új privát üzeneted érkezett!

Béku! Nagyon boldog szülinapot!!!!
Megdicsértem a tortát, de az már nem jutott el az agyamig, h. miért is kaptad :oops: :lol:
Nekem elég nagynak tűnik a pocid!
Szerintem semmi sem irreális, bár nekem már fogalmam sincs, mekkora volt akkor (35. héten) Zorka :? Az viszont vicces volt, h. a doki fogadott a szülésznővel, mikor már a szülőágyon feküdtem, h. mekkora lesz: doki állította, h. min. 3400 g, szülésznő meg, h. max. 3000 g és végül 2610 lett :lol: És az uccsó uh-n (talán a 36-37. héten) 3000 g-ra saccolta a gép. Szóval a lényeg, h. növöget és annyi :wink: (persze utólag könnyű okoskodni, tudom :D )

Andi, Iza nagyon édes!!!!! Eleinte mi is erőltettük a hasonfekvést és szerette is Zorka, aztán lett szopipárnánk és ugye azon kizárólag háton feküdt. Aztán utána már nem akart hason lenni, visított és nem is aludt el úgy... azóta sem! Szóval nem árt kicsit erőltetni, de ha nem megy, hát nem megy.
Amúgy mennyit alszik egyhuzamban?

Horváto-ban voltunk, apartmanban, ott volt ám igazán sztárélete Zorkának :D Most meg csak kettecskén :P

Kép
Kép
navared
Szfvár

Óóóóóooooóóóó! Tessék szétosztani, nem direkt volt :oops: :D
Bár egy minimálisat én is csippentenék, h. Zorka egyen végre normálisan, mert kenyér, sajt és banánon kívül nem akar semmit enni :shock: +tejci!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Breki,
boldog szülinapot itt is! család milyen jó fej volt! :wink: :lol:
elfelejtettem írni, hogy a motherlove nekem bejött. és a gátmasszázs olaj olyan hogy ami marad, azt babamasszázs olajként tudod később használni, így nem megy kárba.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

ja ezt is elfelejtettem...

Estella,
hasfájásra dokinénink az Infacolt ajánlotta + kaja közbeni büfiztetés. mondjuk ez utóbbinál én kicsi Fiam hangos nemtetszésének ad hangot ha épp még a nagyon éhes fázisban van... de talán mintha érne valamit...
meg azt is hallottam másik dokitól, hogy a babát kajakor függőleges közeli helyzetben érdemes tartani. én mondjuk éjjel fekve szoptatok, szóval jók-jók ezek a tanácsok, csak a megvalósításuk...

Nava,
nyaralós képet hozol? :wink:
nektek mennyire vált be a borostyán lánc?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzsi.bmc 2011.07.04 11:56-kor.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Béku!

Kép

Nagyon nagyon boldog születésnapot kívánok itt is :D
Örülök hogy úgy sikerült a szülinapod ahogyan kívántad :D nagyon édes a Párod, hogy minden vágyadat teljesíti :D

Andikám!
Zabbancsam meg őnaccságát!!!!!!! :D éééédi...ilyenkor el sem tudom képzelni, hogy már alapfokú hisztérika :)

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Túlvagyunk az első 24 órán itthon :D Hááát, nem mondom hogy teljes gyönyör, de majd alakulunk...kb. 4 órát aludtam az éjjel 1-1,5 órás adagokban. Móci állandóan enne, így most elhajtottam apát mérlegért, hogy mégis kell :roll:

Csajok,
NAGYON KÖSZÖNJÜK A LÁTOGATÁST!
Annyira meghatott, még most is itt pityergek hogy micsoda csapat vagyunk MI!
És hát fantasztikus élmény volt, szüleim és anyósom csak pilláztak, nem akarták elhinni hogy csak netről ismertük egymást először :D
NAgyon büszke voltam magunkra!!!
Na és persze a tündéri gyerrmekeinkre is!
És milyen jóóó lesz a következő talin még több pocakot és babát látni :D

Hajrá csajszik!!

Dorka,
ügyesek voltak a tüszik???

Magnólia,
pihi, babaragacsok mennek :arrow: :arrow: :arrow:

Breki,
Boldog szülinapot!!!!
nekem maradt meg mindkét olajból, neked ajándékozhatom?
Nálam megtette a hatását! Fantasztikus élmény volt hogy rögtön szülés után tudtam rendesen ülni!
Apa holnap megy Jancsiba, ha az jó, vagy esetleg átdobjuk postán!

Erika,
én nem haboznék, megvenném!

Ajjjaj, annyi mindent kellene még írni, de szita az agyam :oops:
Jövök még, pótolom!

Kép
judit0713

Juditkám!
Hamarosan kialakul majd a kis rendetek otthon és a Drágátok is megszokja majd a ritmust és fogsz tudni pihenni is, bízom benne! :wink: Addig is kitartást, de hát olyan stramm Anyuci, mint Te, szuperül veszi az akadályokat!
Kíváncsi leszek mennyit fogtok mérni, mennyit eszik Móci... Most mi is akkurátusan mérünk... :shock: :shock: :shock: Csak annyit mondok, hogy a kórházban míg ott voltunk behúzott Iza egy 120-ast...de hazafele az Árkádban el kellett mennünk szopizni, mert reklamált, nem bírta ki hazáig... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
A csapatunk pedig, ahogy mondod, szuper csapat, én családom is el volt ájulva, mikor jöttetek!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: De ne csodállkozzunk, hisz ez a Csapat már régesrég több mint egy netes csevej-bagázs.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Nemigaz???? :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Ancsi, Béku???? Merrevagytok??? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Béku!Boldog születésnapot kívánok!

Csak nagyvonalakban tudtam visszaolvasni!
Judit!Örülök,hogy már otthonról,gratulálok mégegyszer Mócihoz!

....én olyan pocsék módon! :? ...Dorka valahogy nem nagyon rúgdal,inkább nyomódik!Mintha odanyomná magát mindig valamelyik szervemhez!"Bordatöréseken"szerintem már túl vagyok!Néha kicsit mensis érzésem van deréktájban!Ezt a hetet valahogy ki kell bírnunk még egyben,mert szabin van a dokim!De csajok én jövő hétem már benne lennék a dologban!Kicsit mostmár padlón vagyok,hogy totál béna vagyok mindenben...így már kedvem sincs semmihez!....és még mindig káoszban a lakás! :cry:
Bocs a nyavajgásért.....tudom most megérdemelnék 1-2 észheztérítő pofont!

Kép
Kép
missancsi

Andi!Iza kajaigényén mindig olyan jókat mosolygok! :D
Meglátogattuk 2-es számú védőnéninket és ő pl.:azt mondta,hogy addig örüljünk amíg szopizik,meg ne mérjem,szopi előtt meg után,hogy mennyit evett!Tudja az a gyerek,hogy mennyi kell neki!Ha meg keveset enne és méregetném akkor meg ezen görcsölnénk!.....kíváncsi leszek,hogy 1-es sz-ú védőnönk mit mond majd erre?! :roll:

Kép
Kép
missancsi

ancsi: Nekünk kellett volna méregetni Barbust, mert pici volt, de mivel üvegből kapta a tejcsit, így csak hetente egyszer mértük, hogy mennyit hízott. Egyébként én idegrohamot kaptam volna, hogy most akkor azért sír 1 órával evés után, mert valami baja van, vagy azért, mert már megint éhes. Jó lett volna szoptatni, de azért az evolúció már megoldhatott volna egy számlálót a nők mellére. És tulajdonképpen egy cipzárat a hasukra a könnyebb szülés érdekében. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!Számláló és cipzár! :lol: :lol: :lol: ...látom a szemeim előtt! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Viki, ez tényleg csúcs lenne! Micsoda bomba ötlet :lol: ha szabadalmaztatod, szóljál! :wink:

Andi, jaja a hűtő :) nem romlott el, bár nem a legtutibb, de csak felesen (0 és 1 között) hagytuk, mert már 1-esen kurvára hűt és valszín a nagybátyám hozzáérhetett, amikor kivett vmit és lenullázódhatott... vagy nem így történt, de most legalább működik. Nem sokára szerintem be kell rá ruháznunk :roll:

Judit, akkor már itthon gyűritek :wink: Minden ki fog alakulni és hát te tapasztalt anyuci vagy, mégha régen is voltak már a nagyok babák! :D

Zsuzsó, az az igazság, h. nem tudom, milyen lenne a lánc nélkül :oops: de még csak 2 fogacskája van, amik ügyesen kijöttek, csak 1-2 éjszaka volt nyügibb az első előtt, ill. mostanában is várjuk, h. kibújjon a 3., mert újra rosszabbul alszik.
Képeket majd kicsinyítek és teszek fel, de még nem jutottam odáig...

Kép
Kép
navared
Szfvár

mégha= még ha :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Béku
Naaa, milyen volt a fotózás??? Mikorra lesznek készen a képek?

Andi
Jó vendégek voltak :) És még mára is maradt ebédem, meg süti, nagyon kívánom az édességet a nagy megvonás után…
Apás kép is lesz majd, tegnap csak olyan készült, ahol az óriástigrissel alszik (ezt hozták ajándékba, van vagy egy méter…)
Na ezt akartam kérdezni, hogy ti mertek hason fektetni???
Zsombor úgy nyugszik meg, de ugye bölcsőhalál…

kpn
Köszi az infokat!!!
Jól vagytok?

Zsuzsó
gyerek egyáltalán nem hajlandó büfizni, ez a baj….
Hogy szoptassak, hogy függőlegesben legyen???

Judit
Együttérzek a nemalvásban, szintén zenész…
Kérünk majd szülésbeszámolót!!!!
Gátvédelemért irigyellek :)

Ancsi
Én is ezt vártam, hogy már annyira rossz legyen mindenhogy, hogy szülni akarjak, de én annyira féltem, hogy ez sosem jött el :)

Vicky
Jó ötleteid vannak :)

Én korán le akartam tegnap feküdni, de kisded 2-ig üvöltött… Mondjuk inkább férj volt vele, pedig szegény ment dolgozni, 6-kor kelt.
Persze ma édesdeden alszik…
3 óránként fel kéne vajon ébresztenem, vagy örüljek, hogy alszik???
Üvöltős kép…
Kép

Kép Kép
estrella22

Breki:
Nagyon-nagyon boldog szülinapot!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok, sikerült vigyázni a tüszikre, nem pukkadt ki egyik sem, de sajnos csak egy kis petécskénk van, :? nagyon de nagyon izgulok, hogy megtermékenyüljön és visszakaphassuk szerdán a kis drágát. Aludni nem aludtam, ébren csinálták és ma sem volt vészes, de képzeljétek, új protokoll lehet, mert most ennek ellenére kaptam karcetlit én is, meg infúziót és a fájdalomcsillapítót is rám erőltették, legutóbb semmi sem volt. A végén meg odajön egy kis csaj egy kérdőívvel, hogy mondjam meg egytől-tízig, mennyire fájt a leszívás. :lol:

Egész más téma és remélem, végül sose lesz rá szükségem és nektek sem, de akik már a tesóért visszamenést fontolgatják, gondoltatok arra, hogy egyben petesejt adományozók legyetek? A tavalyi beszélgetésünkből tudom Szűcs dokitól, hogy nagyon kevés az anonim donor, mi meg aztán igazán tudjuk, min kell keresztül mennie annak, aki egyszer lombikra szorul. Tudom, nem egyszerű kérdés és nem is lehet azonnal rávágni a választ, de kíváncsi vagyok, ti hogy gondolkodtok erről

békuci, boldog szülinapot, titokban nagyon drukkoltam, hogy jól sikerüljön a családi bulitok :P

judit, de jó, hogy már otthon, izgalmasak lehetnek az első napok

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorka: Akkor abból az egy petikéből lesznek az egypetéjű lánykáitok!!!!! :wink: Nagyon-nagyon drukkolok, holnapra is és szerdára is!!! :wink:

A kérdésed: igazából még nem gondolkodtam el ezen, de ha úgy adódna én nem feltétlenül mondanék nemet élből.... máson segíteni, annak tükrében, hogy nekünk már csak egyszer is akár megadatott a csoda, szerintem nagyon szép dolog lenne ... Persze rengeteg mindentől függ az ilyen, elsősorban, hogy az ember párja hogy vélekedik róla, hogy ki mennyire stimulálható, stb..stb.. tényleg komoly döntés ez, főleg anonim helyzetben, ha az ember még maga se tudja, hogy hány peti-embrió kellhet még ahhoz, mire saját magának babája lesz.
És ugye az is kérdés, hogy petesejtet adományoz-e az ember, vagy lefagyasztott embriót, ami már a pároddal egy közös, arról.. Róla/Róluk lemondani más javára... Összetett kérdés....

Engem nagyon meghatott az is mikor donoros stimura láttam bemenni két lányt és egy fiút a dokihoz, a terhességem alatt is volt pont egy ilyen szitu, anyám meg nem tudta (jött velem), hogy miért kezdtem el bőgni... belegondolam és megérintett nagyon.
Ismerünk mi is Akikel ez történt. Minden tiszteletem, Aki ilyen áldozatra képes a rokonáért és akár anonim módon is, hogy segítsen egy sorstársat!

Estrella: Igaz, hogy Iza nagyobbacska már, de mi soha nem keltettük fel csak azért, hogy egyen.... :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Estrella: Nekem kellett volna keltegetni Barbust, de én nem tettem. A kórházban mondták, hogy sokszor egyen, mert nagyon pici és ugye abból még fogyott is.
vicky79
Budapest III. kerület

Boldog Szülinapot Béku!!!!!!

Gyere majd mesélj,hogy,hogyan sikerűlt a fotózás!!!!????

judit: már otthon is vagytok??? próbálj meg aludni napközben amikor ő is alszik.

dorka: jó az egy petike is, ő lesz a befutóóóóó!!! Mikor lesz a beülti? Vagy azt majd holnap mondják meg majd amikor hívnak,hogy hogyan osztódik???

Mikorra ágyazódik be a baby? most vagyok 5.nap este, szerintetek? Innentől már a hcg emelkedés van soron?Azt mondta Sz, hogy 3 napig pihizzek, 4.nap már sétálgathatok a lakásban. De én még ma is feküdtem, mert úgy belekezdetm egy jó könyvbe, hogy alig bírtam/bírom letenni. Annyira izgi és eseménydús.Ti mikor teszteltetek? Nem biztos,hogy kifogom bírni hétfőig, szombat lenne a 10.nap, lehet ezért áttették hétfőre.
magnolia77
Gyöngyös

estrella: emléxem, hazamentünk a kórházból és én mint kezdő anyuka beállítottam az órát,hogy majd csörögjön 3 óra múlva, csörgés előtt pár peccel ébredt a gyermekem, jót röhögtem magamon ,állok ott az éjszakában. és rájöttem, akkor,hogy ébred ő ha éhes, szal nem ébresztettem föl.
magnolia77
Gyöngyös

Dorka!Meglátod minden okés lesz!!!Drukkolok nagyon!!!
Magnolia!Szerintem nem baj,hogy pihizel,én is ezt tettem,gondolom pipilni,fürcsizni,enni úgyis felkelsz?!Egy kis vérkeringés azért kell,hogy legyen! :wink:

Megvolt az első nst-nk!Szerintetek művésznő mit produkált?? :roll: ....a nagy semmit!Pedig előtte direkt benyomtam egy csokit+ittam Colát is...de hiába!Aztán ahogy eljöttünk beindult a drágám!Úgy látszik szégyenlős!!!Vagy kis makacs! :roll:
Na mindegy, vasárnap újra megyünk!
Amúgy annyira nem problémázott a szülésznő,szegény szerintem épp el volt havazva,mert pont akkor született meg egy babó!Ahogy odaértünk,akkor hozták ki az ajtóba megmutatni a családnak!...igaz,hogy kis rom@ baba volt,de nagyon kis cukor volt!Csak pislákolt,meg sem nyikkant,jó kis hajas-babó volt!....hmmm milyen furi érzés volt,belegondoltam,hogy nemsokára mi leszünk ott,a mi picúrkánkat fogják így "bemutatni"!!!
Jó volt a lakásból kimoccanni!Kicsit helyre rázódott az agyacskám! :oops:

Kép
Kép
missancsi

Számos Pancsi!!!Teljes képzavar van most nálam!!!Ugye mi lakunk egymáshoz közel és nálatok is babó van a pocakban??? :roll:
.....mert akkor szerintem ma elmentünk egymás mellett a kórházban?! :roll:

Kép
Kép
missancsi

persze fölkelek ezekre az eseményekre, + reggel lánykámat rendbe rakom ovi előtt, már ügyesen öltözködik,fogat mos,fésűlködik én már csak "felügyelem".

missancsi: Dorka huncutkodik. :)
magnolia77
Gyöngyös

hol van Béku? ???? :shock:
magnolia77
Gyöngyös

magnólia, holnap reggel kell telefonálnom...nálad mostanában tényleg kezdődhet a HCG termelés, de van akinél csak 7. napon és utána 2-3 naponta duplázódik, én úgy számoltam, hogy mire menni kell vissza, azért egy biztos terhesség már mindenképp látszik a teszten is, hacsak nem ágyazódik be extrán későn. Ha már nagyon nem bírod cérnával, 10. napon beültitől végül is már próbálkozhatsz. Hány naposan kaptad vissza őket?

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

ja, azt elfelejtettem, hogy ha osztódik a kis drágám, akkor szerdán biztosan visszakapjuk, nálam nem várnak tovább, bent jobb helye van

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Sziasztok!

Gyanús Nekem ez a nagy csend Béku részéről :). Na jó, de Maja még maradthatna bent egy csöppet.

Igérem jövök és reagálok mindnre, de Én nem vagyok olyan feltöltött anyuka, mint Kubu és Lukácsné :)
Puszi

gyoreneildi

Juditkám,
de jó hogy jöttél!!! :-) :-)
én szüleim is csodálkoztak hogy mi ez a nagy csapat. azóta Anyukám már csak ennyit kérdez mikor megyünk a Jánosba: megint született egy baba? :-)

Estrella,
nekem dokinéni azt mondta hogy nappal 4 óránál tovább ne legyen a gyerkőc kaja nélkül. de annyit Bazsi még egyszer sem bírt ki. :-)
éjszakára azt mondta hogy teljesen mindegy hányszor eszik, ahogy akar. nálunk eddig az éjszakai rekord mindössze 6 óra.

Dorka, Magnolia,
drukkok mennek ezerrel!!!!

Ancsi,
huncut Dorka. :-) a lényeg hogy jól vagytok és jót tett fejben a kimozdulás. :-)

Brekiről tud valaki valamit?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Béku????? :roll:

Kép
Kép
missancsi

Vagyok,rossz pénz nem vész el! :)

Ha lesz esemény,akkor úgyis jelzem valakinek,hogy ne izguljatok,ha meg én nem tudom jelezni,akkor párom igen! :)

:D :D :D :D
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket!! :D
Olyan jó,hogy vagytok nekem! :)

Nagyon hosszú napom volt,1-2 másodpercre voltam neten,de rohantunk is tovább,reggel hajmosás,aztán fodrász,sminkes (+ott megint fodrász,mert az első nem igazán sikeredett... ),aztán gyors pakolás,és rohanás a belvároson át a fotózásra...

1 óra helyett majd' 2 órát voltunk,nagyon szuper fotók lesznek,de arra még várni kell egy csöppet :)

Ez a nap párom szülinapi meglepetése volt,Tőle kaptam a szépítkezéseket,és a fotózást is :D

FB-ra majd rakok képet a kinézetemről,ide nem ;)

Ja,és amint hazaértem,újabb meglepi fogadott.... Édesanyám csinált nekem amolyan tortát,amit csak Ő tud,és minden szülinapra mindig azt követeljük.... Kijelentette,hogy mégiscsak ma van a nagy nap, nem hagyhatott torta nélkül... :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Szóval a sötét szobánkban ücsörgött a kanapén előtte a tortával :D
Imádom az édesanyámat...!!!! :D
Teljesen meghatódtam :)
Gyorsan még tortáztunk vele,nővéremmel,meg párommal négyesben :)

Ne haragudjatok,hogy most nem tudok többet reagálni,iszonyú hosszú nap volt,de nagyon jól viseltem annak ellenére,hogy éjjel ismét csak 3 órát aludtam.

Fájdalmaim nem nagyon voltak ma sem,de hajnalonta rám jön a vakarózás,az alsó lábszáraimról már szinte lehántottam a bőrt,annyira...
Vendég

Délután óta megy nálunk a fesztivál.. most Rajó sétál Vele, hogy csönd legyen végre... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Fullra hülyét csinál ám belőlünk.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

BÉku írt sms-t, a férje egész napos progit csinált Neki..... de majd jön! :)

andrea-1

Andi!Sajnálom a műsort!Remélem megnyugszik a kis drága!

Most bezzeg nálunk is van "műsor"!Bordatördelés,szervek kinyomása a testemből!! :lol: ....ezt délután miért nem tudta bemutatni Őnaccága??! :roll:

Kép
Kép
missancsi

Béku!Örülök,hogy jól sikerült a napod!Nálam már ilyen "pörgés"elképzelhetetlen! :?

Kép
Kép
missancsi

morgen,

csinálok egy rapidolvasást, van fél órám és 4 oldal elmaradásom :-(

Magnolia,
Kecskeméten voltam egész nap, egy csomó hivatalos ügyintézésem volt és akkor apa volt Lizafelvigyázó :-)
ragacsok !
"Semmi híradó,akciós lövöldözős,sírós rívós mexikói sorozat." - na akkor Te nem leszel Sehi funclub tag :-)
cáfolok: Marcinál is van apaszerelem, kezdetektől, mai napig.... :-)
volt olyan barinőm akik heti rendszerességgel amikor kiccsaj elromlott autóba pattantak, autóztak egy órát (autópályán) és világbéke volt utána pár napig :-)

Judit,
nem tudok betelni Nimród képekkel.

Béku,
tök jó pocakos képed.
volt valami értelmes az ikea leárazásban ?
"amit meg még vettek a többiek az nem egész 400 Ft volt,most 995 Ft." - ez mi ?
pléd miért lenne balesetes kórházi bentlétkor ? meg egyébként is ?
lehet hogy aki ikeás cuccot vesz teszen-vaterán, egyébként nem tud elmenni oda és még így is megéri hiszen nem kell időt, benzint rááldoznia és ezzel az eladó is tisztában lehet :-)
homeó: nem fogod kézzel és fémkanálra sem teszed (gyermeknél is majdan műanyagkanálkában feloldani).
"bár én inkább kérni fogom a vágást,semhogy repedjek" - szerintem kérni se kell, adják azt :-)
"aztán ki tudja,mikor lesz az a bizonyos vége...." - 40-nél.
"remélem elég "hatásos" ez is,ha én kutyulom ki..." - miért ne lenne, sok minden mögött csak a marketing van, úgyhogy hajrá !
cimkét végül vettem, tök jó puhát találtam, vettem egy méternyit, felvarrtam belőle egy kb. 10 cm-es darabot a plédre, persze azóta azt fogja és úgy húzza a plédet, előbb betakartam és azt simizi álmában is, köszi a tippeket.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg_ ... es-ugyanaz ja és még ez is http://indexesbabak.uw.hu/illoolaj_gat-masszazs.html
fájások: helyedben nagyon pihennék ! és ring doki, ööööö nem tudod a számát ??
"ha meg anyummal,akkor sajnos a kocsi miatt körút és tsai kilőve" - ezt nem értem.
magnéziumot szeded még ?
"görcs esetén rendelésre be soron kívül,vérzés esetén azonnal kórház,a többi tünet mind normális..." - hát öööö.
miért lenne durva a + 1 kg ? Maja elkészült, most híznia kell, uccsó időszak erről szól.
tényleg vigyáznod kellene magadra, ha ennyi nyavalya van, akkor még Gárdony is messze van.
azért hidd el hogy 32. után is még jó ha sok sok hetet bent van a ded.
és biztos jól van Maja csak egyre kevesebb a hely, ő sem úgy mozog már.
anyukád - FB de aranyos.
ne agyalj ennyit a méreteken :-)
hol van a kedvenc cuki ? családi meglepi nagyon kedves !
túl sok energiát fektetsz az olajba, és ha vennél egy adag sima babaolajat, úgyis az a lényeg hogy puhítson, meg iszod a teát azt csókolom.
"tényleg nagyon nekiindult a pocak a növekedésnek..." - ez a dolga :-)

Andi,
tök jó péntek délelőtti sokáig alvás !
tigristapasz likvidálva ?
teraszos levegőzés nagyon jó, egyéb virágaid is naon szépek :-)
"Elveimet feladva csomót rajtam volt, úgy megnyugodott, elaludt" - cupp.
sírást, kétségbeesést sajnálom, ilyenkor hidd el Izának is legjobb ha anyájához bújhat.
Csucsu baszarintás pénteken elmaradt, szombaton taliztunk, akkor meg végigpofáztam az utat, szerintem alig várta hogy kiszállhasson :-)
köszönjük a Balaton szeletet :-)
ne feledd Izának apa lesz az isten, ez nálunk is így volt, sőt mai napig így van....... sőt én mostanában a szia apa,anya vagyok :-)
olyan jó volt látni Benneteket, szép kis család vagytok hercegnővel az élen, Rajó remek apuka !
köszi gyerkőc és fogyi (-13) dicsit.
közös kép BMC-be beküldés ötlete nagyon jó !

Estrella,
angelcare babyőrünk van, istenem arra is emlékszem hogy uramat küldtem el megvenni, erre elment a boltba és a gyártói fix árból alkudott egy csomót :-)
szélcső ?
Napvirágház tényleg csúcs, a tulaj tüneményes, a falu dettó, az osztrák fürdő szintén, csúcs az egész, én imádtam, biztos hogy visszamegyünk még oda !
fórumos barinő gratot köszönjük, bébike sajna PIC-re került, de csuriban vagyunk értük, szerencsére percről percre érkeznek a jobb hírek.
apukád beállításai változatlanok ? :-)
Zsombi képeket imádom, főleg ahogy a keze a feje alatt :-)
nyűginapok elmúltak ?
bátyád-Zsombi szerelem :-)
szülés után normális a vizesedés, alakul már ?
kaját hozó vendégek tök jók !
tigrissel mi a baj ?
apamentes első nap hogy sikerült ?

Dorkabab,
drukkok !

Lukácsné,
"kössz a hiányolást, ma este az apáé volt Smile már ő is hiányolt." - naon helyes !
gyerekmentességért irigy :-) szomszéd címét kérem én is :-)
dilemma: háááát kemény ügy, nagyon, nem tudok okosat mondani. ellene: nem lehet bővíteni, szomszéd részre nem lehet újat építeni. arra figyeljetek minden mostani csábítás ellenére hogy nehogy olyat vegyetek aminél sok az ellene mert később megbánjátok.
(anno új házat építettünk, és mégis éveken keresztül bántam hogy egy-két megoldást illetően megalkudtam).

Vicky,
50-es kép de édes. Örülj neki hogy Barbus legalább néha alszik, komolyan Lizában valami elromlott, reggel legkésőbb 6-kor felhúzódik és este 9-ig meg se áll, kegyetlen a tempó.
múltkori belvárosi eset: nagyon meglepett a faszi mert:
épp indultam volna el, ő jött de annyira féltette a brendnyú autóját hogy nem mert elmenni egy útépítéses gödör mellett, erre meglátta hogy én beindítom az autót, (pont mögöttem állt) és előzékenyen hátragurult 1 métert, megsúgom autóm 8 cm híjján 4,5 méteres....., én ülök tovább erre méltóztatott még 1 métert hátramenni, ekkor ablakot letekertem és kikiabáltam hogy menjen hátrébb mert nem tudok kiállni, erre ő hogy állnak mögötte, mondom akkor kérje meg vagy keressen másik helyet, na ekkor kb. fél métert még ment a paraszt hátra és így 2-ből sikerült kiállnom, igazából ez volt az előjátéka az egésznek, legszívesebben nem is indultam volna el, de mint tudjuk egy robogós is simán lever egy autóst mostanság, így nem éppen svéd barátunk meg haverja társasága nem volt annyira bizalomgerjesztő hogy maradjak :-) jaaaa és kb. fél háznyira attól a helytől ahol tegnapelőtt agyonlőtték azt a csajt....... csüt megyek oda legközelebb, nájsz.
olvastad hogy Marci engem is apának hív ? :-) rendesek ezek a gyerekek.
jobban vagytok ugye ?
megjegyzem 4,3-as Marcit illetve 3,9-es Lizát is aránylag könnyen megszültem és ha lehet akkor a bébike bent növekedjen és gyarapodjon ameddig lehet.
útközben szülés: Marcival kiírt időpont előtt 1 héttel elugrottunk Mátészalkára (vittünk egy csomó már nem használt dolgot rokonoknak) és nem akartam hogy apa egyedül menjen (anyósék kiakadtak) persze akkor még nem tudtuk hogy + 12 napot ráhúzunk :-), Lizivel meg ugye hatalmas Tátra tourra indultunk volna csak dokkerom mondta hogy most kivételesen kéri gondoljam át hogy mennyire szeretném ha szlovák áp lenne a gyermekem :-) szerencsére a vizesedés segített a döntés meghozásában :-)
vadaspark: reméljük most hétvége jó lesz.

Sajti,
köszönjük Móci képeket !
izgulok értetek nagyon, ma akkor uhu ?
tényleg nincsenek véletlenek !

Eszter,
"de majd a júliusi csapat... Very Happy csak figyelj jól!!!! kéz a kézben lépdelünk végig mindenen" - ÚGY BIZONY !!!!!!!!
"mellbedobás Izánál", imádom a dumádat csajszi !

Zsuzsó,
Teapának köszi babakocsi emeléses segítséget.
Hurrikánoktól olvadásért cupp.
hát Marci,Liza tendenciát követve hármaska asszem felköttetné velünk a gatyát.
köszi fogyigratot.
azt sajnálom hogy Balázst nem dögönyöztem meg, de nem mertem elkérni, mint ahogy Izát sem :-)

Csucsu,
"Sül az almás pitém.." - banyek, de jó hogy ezt nem szombaton olvastam :-)
mégegyszer nagyon köszönöm hogy elhoztátok a játékot, élhetünk (nem túl gyakran) a jövőben is ilyen kéréssel ? :-)
örülök Marci haverságnak ! köszi hogy vigyáztál gyerkőcökre amig beugrottam harácsért.
ja és a legfontosabb: mindent csak ++++++++++++++++++++++ - an !

Lujzici,
de jó hogy jelentkeztél !

Zsuzska,
üdv újra !
olvasni a soraidból hogy feltöltődtél, fogadat sajnálom.

Nava,
jáj hűtő.
fél éves fagyi tejed van a hűtőben ?????
legközelebbi talira gyertek már Ti is !
nyaralás, keresztelő ? hűűű van ám progi !

Beni, Ann, Mieza,
hogy vagytok ?

szombati tali csúcs volt: olyan jó volt a csipet-csapat egy részét látni, Andiékat, Zsuzsóékat, Csucsut, szívünkcsücske Esztert és hát a főszereplő Juditék, csúcs csapat vagyunk !

nem is mondtam múlt héten amikor Jancsiban látogattam barinőt, összefutottam a nappalos csúcsszuper tündéri mindig mosolygó nővérrel aki azért Marci-Liza pályafutásom alatt nagyon sokszor vigasztalta a lelkem, segített illetve Liza szülésznőjével, akit történetesen Judit látogatáskor is láttunk (szerintem Judit és én is nála szültünk). Illetve ha nem éppen Lizit etetem szombat du akkor Sz ügynökhöz én is odamentem volna megmutatni Marcit, hiszen legutóbb 1 éves korában látta.

na tegnap reggelig sikerült visszaolvasni.

5.55 van Liza belekajabált az éterbe hogy edeedeedeeeeeeeeeeeeeeeee
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2011.07.05 07:08-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: Nekem most jött egy pár kiló vissza, kicsit depis vagyok úgyhogy eszek. De jön végre a jobb idő és megyünk a Balcsira is. Barbus délben mindig alszik, de ez mostanában van. Szerencsére magától átállt. Ilyenkor alszik nekem 2 órát. Akkor nyugiban vagyok legalább.

Andi: Sajnálom a rossz délutánt, nálunk is sokszor volt ilyen. Már ezek a picik is tudják mit akarnak és valahogy el is érik. Mi picit hagytuk magában a kiságyában, hátha megpróbálja magának megoldani a dolgot. Éjszaka sokszor volt, hogy 5 percig hagytuk, utána elaludt anélkül, hogy bementünk volna. Bár ez később volt már mikor forgatni kellett volna, mert hátra már ment, hasra még nem. Aztán addig küszködött, amíg meg nem oldotta. De mi kicsit kegyetlen szülők voltunk. És a negatív oldala, hogy a mai napig is az van, hogy nem engedi hogy segítsünk. Hogy ez később jó lesz-e vagy nem, ez majd kiderül.
vicky79
Budapest III. kerület

Barbusom is 3/4 6-kor kelt és egyszer felsírt éjszaka 1/4 2-kor. Mosott kaki vagyok, nem is tudom Kubu hogy bírja ezt a hajnali kelést.
vicky79
Budapest III. kerület

andi:
Milyen volt az éjszakátok? Megnyugodott?
nem lehet,hogy hasfájós Iza és azért sír ennyire? próbáld ki,hogy amikor így sír,az alkarodva vekteted hason és úgy sétáltok közben paskolgatod a popóját. nekümk ez soxor bejött. Vagy hanyatt fekteted ágyba, vagy a kiságyába és simogatod a pocakját óramutató járásával ellenkező irányba asszem, és ha jó neki akkor lehetséges,hogy a pocakja.

béku: anyukád de drága!!!!

dorka: 3.naposan kaptam vissza őket. Drukkkkkk neked szerdára!!!!!
magnolia77
Gyöngyös

na még gyorsban,

Marci éppen két szobában nézi a shrek 1 és 2-t, és persze sehol nem lehet kikapcsolni a dvd-t, még jó hogy Lizának elég a nappaliban a minimax.....

Andi,
jaja tényleg nagyon édi volt Marci a kisebbek sasolásakor :-)
kezdő hisztérikádat cuppantjuk :-) édesdedenalvódért irigy vagyok.
húúú van ám huzata őnaccságának :-)
délután óta fesztivál: asszem szigetre ki se kell mennetek :-)

Nava,
tök jó nyaralás, kiccsalád volt vagy többen, hol ? idő, tenger ?
irigy vagyok kenyér, sajt, banánért, nálunk ugye csak tápi van és hipp csokis tejbegríz.
hajrá fogzás !

Zsuzsó,
hát igen a tanácsok és megvalósításuk :-)

Judit,
welcome home.
Mócit cuppantjuk, reméljük második otthoni éjszaka jobb volt alvásilag mint az első :-)
igazad van valóban remek csapat vagyunk !

Ancsi,
kényelmes fotel, láb fel, hideg limo és pihi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a többivel pedig ne foglalkozz :-)
oké hogy ne mérjen az ember, de ha csak szopizik és nem eszik..... és ezt mérés nélkül nem látja anyuka, aki azt hiszi hogy minden a legnagyobb rendben van.....
miből gondolod hogy Pancsival taliztál ?

Estrella,
miért lenne bölcsőhalál hasonkfekvéstől ?
van olyan gyermek aki alig büfizik, az jó mert akkor nem szív levegőt, nem alapkövetelmény a büfi.
kaja, tudod hogy mennyiket eszik 24 óra alatt ? 3 óra nem szentírás, van igény szerinti etetés, van aki szigorúan 3 óránként, de azért szerintem ne legyen nagyon sok a két etetés között (4-5 óra), illetve kutacson is tudod nézni hogy mi a szitu.
üvöltős nagyon jó :-)

Magnolia,
drukk drukk !!!!

Dorkabab,
drukk az egy befutóhoz.
adományozás: ha mennénk és lenne lehetőségem én adományoznék.

Gyoreneildi,
cupp, feltöltődés :-)

Béku,
tök jó tegnap !
mesélj milyen torta.
vakarózás :-) kitartás.

kubuspace

Lilinek boldog születésnapot kívánunk !!!!!!!!!!!!!

Vicky,
depi: szeptember miatt ?
Balcsi mikor ? tuti jó lesz !
mi is tendálunk a déli alvás felé, remélem hogy összejön :-)
nem vagytok kegyetlenek, ne is mondj ilyet, tudatosságnak hívnám inkább :-)
hajnali kelés, közel 1 év alatt beálltam már erre :-)
Barbus is korán kezdte a mai napot.
Marci is felsírt 5-kor, mondtam hogy betakarom, erre ő nem, nem nem, NEM, akkor hogy megsimogatom: NEEEEEEEEEM :-)

hasmasszírozás:
I L(ove) Y(ou): bébike előttünk fekszik és eme három betűt rajzoljuk hasikájára :-)

kubuspace

Jóreggelt!!

Lilikének itt is nagyon boldog eggyertyásat kívánunk!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky: Este a végkimerülésben valamikor fél 12 körül már mi is bekegyetlenedtünk... lefeküdtünk, full sötét, kb. negyedórát még húzta aztán beájult a saját mutatványától... Reggel 7-ig tartott a kábulat :lol: :lol: :lol:
MOst a változatosság kedvéért megint zeng az utca, kb fél órája.... betettem a kiságyba 8.26-kor, hátha megint elhallgat.... de még húzza.....
Amúgy marhára rafinált, ha felvesszük, nézelődik... öööözik és vigyorog!!! Letesszük, beindul a sziréna, felvesszük csönd..... az annyaúristenit...igazi érzelmi terror... 5 hetes és totál palira vesz.... :lol: :lol: :lol:... de muszáj lenne erősnek lenni, mert így simán a fejemrenő... :shock: :shock:

Magnólia: asszem nem hasfájós, legalábbis eddig nem volt az.... csak pár napja elvárná, hogy egész nap ringatva legyen a zrittyója.... (amit nem csodállok, gondolom az a legjobb állapot......)... viszont baromi nehéz már most.... én nem tudom Lizával hogy bírnám pl. kétszerilyennehezen... :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindenesetre most veszünk egy ilyen bébierszényt a nehezebb napokra..... :lol: :lol:

Dorka: MIndjárt telózól.... Várunk a jóhírrel!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

KUbu: Tigristapasz olyan penetráns, hogy magamat körbehányom tőle kb.... van még a csomagban 3 db, majd ha már nagyon nem bírom, akkorra eltettem ..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Na közben, míg megírtam ezeket...........
ELHALLGATOTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Kubu: húúúú,sok a kérdés és felvetés,nekem ehhez többet kéne aludnom... :D :D :D
most is 3-kor keltem,már röhögtem mikor ránéztem az órára kifelé menet (arra digitális,így látom is a félhomályban): 3:03....

Beálltam a 3 órás kelésre,most anyum tanácsára bevetettem a kálciumot, szerinte allergia lesz -szerintem nem,de bármit kipróbálok,csak segítsen,mert ez a viszketés elviselhetetlen :?

A "vége" nem 40-nél van,hanem 40+10-nél,addig hagyják U-ban ;) :D

Olajjal nem sz*rakodtam sokat,csak drágálltam azt az összeget,főleg hogy Estrella is olcsóbban tudta... Amúgy már megvettem tegnap délelőtt ;)

Körút azért van kilőve,mert egyrészről járhatatlan,másrészt nem lehet sehol megállni kocsival (nincs szabad hely,órákig lehet keresgélni)... :?
Emiatt rossz,mikor a Zeneakadémiánál akarunk családilag ünnepelni az étteremben,mert a környéken sosincs hely,így húgomék "foglalják" anyumnak,ha elhívják,hogy tudjon parkolni. :shock:

A vágás a dokimnál nem elsődleges,ő hagyja a gátvédelmet,ha az ember nyitott rá,és klassz is lenne (pici esélyt látok csak rá,de hátha az olaj segít,hogy kisebb legyen a vágás).

A dolgokon rágódás csak azért tűnik úgy,mert mindenki visszakérdez,én meg reagálok ;) nem igazán érdekel,mekkora Maja,úgysem akkora,amekkorának az UH alapján mondják,és a 32. héthez képest sose fogom megtudni,mekkorát nőtt,hisz engem nem ultrahangoznak! ;)

Doki a fekvését is kézi vizsgálattal nézte meg most legutóbb :D

A témám persze hogy sok,hisz nemsoká eggyel többen leszünk,ezt nem tudom véka alá rejteni,óriási dolog! :) Ha nem írom meg,akkor is a fejemben járnak ezek a dolgok,ahogy mindenkinek,mielőtt a baba megszületik :)
Utána van egyéb dolog is,de addig természetes,hogy csupa ilyen dolog jár a fejemben,ahogy Andiék is az utolsó hetekben a súlyokat,és méreteket találgatták,stb. ;)
Ezen mindenki átmegy,utólag persze az ember már okosabb,hogy felesleges tippelni,mert úgyse az lesz,de nem is tippelésnek fogom fel,csupán álmodozom :)
Én ilyen vagyok,örök álmodozó! (a fotós képein is látszani fog,ha egyszer elkészülnek).

Vicces volt este,az egyik fotóra megjegyezte a pasi,hogy milyen jó lett,és nagyon "facebook-gyanús" kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Judit: nagyon köszönöm a felajánlást,és boldogan el is fogadtam volna,sajnos tegnap délelőtt sikerült végre megvenni egy gyógynövényboltban az olajat :) de hátha az utánam következők közül valaki még próbálkozna a gátvédelemmel ;)

Annyira sajnálom,hogy nem tudtam bemenni Hozzád és Mócihoz látogatóba... :?

hűűű,mi mindenre kéne reagálni...nekem meg keresztbe állnak a szemeim... :shock: :shock: :shock: :?
Vendég

Andikám: hát klassz lehet a reggeli szirénázás! :shock: Nagyon tudja a kis rafinált,hogyan érje el,amit szeretne! ;) :D
És mi lesz még később,mikor megtanul úgy nézni,hogy ne tudj nemet mondani?! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;)

Lilikének nagyon-nagyon boldog születésnapot!!!!!!
:D :D :D :D :D :D
Vendég

Kubu: tortám nem egy bonyolult valami,amolyan kávés csokitortának mondanám :)
Kiskorunkban dobták össze a receptet szüleim+nagypapámék,mindenki hozzátette,amit gondolt,így alakult ki :D

Mivel anno engem 1 évvel korábban (6 évesen) beírattak suliba,és nagyon pici voltam és vézna,elnevezett az akkori tanárnőm "francia drazsénak" :D :D :D

A tegnapi tortám teteje tele volt szórva francia drazséval :D :D :D :D :D

A díszítése ez volt,de jóóóó színes,és most már a 30-as gyertya is ott díszelgett a tetején,meg még egy tüzijáték is volt a tetején :D
Tudod ha 2 szem barackkal várt volna,akkor is ilyen boldog lettem volna,hogy jött,és gondolt rám..... :roll: :D

Mindenkinek ilyen édesanyát kívánok...!!! A legbelsőbb gondolataimat találta ki ezzel,hisz a tegnapom a fotózás körül forgott,nem volt ünneplés,pedig csak tegnap töltöttem be azt a bizonyos 18.-at ;) :D

ezek apróságok,de rengeteget jelentenek,és hosszú távon raktározom el a szép élményeket,ezekből táplálkozom! :D
Vendég

kisbéka, minden kívánságod így teljesüljön mint ez a szülinapod!!! Örülök, hogy minden ilyen jól sikerült !!!:P

Nekem is jó híreim vannak, az az egy kis drága megtermékenyült, holnap mehetünk érte :D

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Béku: ne is magyarázkodj! Szerintem nem kell véka alá rejtened az örömödet, én nem csodállom, hogy ilyen izgatott vagy, főleg hogy most sorra születnek a babák, és végre már ott tartunk, hogy Te következel a sorban Ancsival... természetes, hogy most még jobban úgy érzed, hogy Rajtatok a világ szeme... mert ez most így is van, a mi kis fórumos világunkban legalábbis szerintem így van... :) Utána meg majd a következőkön, lesz úgyis a figyelem... :) Tippelgess ha úgy érzed jónak mekkora lesz Maja... aztán max. úgy jársz mint mi, hogy kicsit mellélőtt az a tipp..... :lol: :lol: :lol: De hát ki nem sz...ja le, ha úgy is lesz, ha már ott lesz Maja a kezetekben?????? :lol: :lol: :lol: Nemigaz???

Szuper, hogy végre ilyen jól sikerült a szülinapod!!!!! Szépen összekapta magát a család.... :) lehet zugban olvasnak minket??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DED AZÓTA IS CSÖNDBEN VAN!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

DORKAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TUDTAMMMMMMMMMM!!!!!!!!! :)))))))))))))

Elindítok egy tonnányi babaragacsot holnapra!!!!!!! :) :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

andrea-1

Andikám,de édes vagy,imádlak!!! :D :D :D ;)
hát igen,hogy is ne lennék izgatott?! :) :D :D :D :D :D :D :D :D

A fotós mikor meglátta a pocakot,nem bírt ellenállni,szinte az összes fotót aköré építette fel,nagyon tetszett neki :D

Most is alig aludtam,de úúúúgy fel vagyok dobva!! :D
Nagyon kellett ez a 2 nap,még akkor is,ha szinte beájultam éjjel a fáradtságtól :) A lelkemnek nagyon jót tett :)

Nagyon sok energiát ad az is,hogy látom,Ti hogyan éltétek meg a dolgokat,járom a kitaposott utat,és remélem azt a nagy boldogságot, ami Rátok is várt az út végén :D

Én már most is nagyon boldog vagyok,és a kinti időjárás is épp a lelkiállapotomat tükrözi :) (legalábbis erre hét ágra süt a nap!!!!)

Azt már csak nagyon zárójelben jegyzem meg,hogy 2 szelet tortával indult a reggelem... :roll: :D :D :D
szerencsére a cukromat csak 1 hét múlva nézik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok,alig várom a babás találkozót is!!! :) ha a többieknek is lesz kedve csatlakozni,majd jóóóóóól megfertőzi őket a sok babácska :)

Dorka: köszönöm szépen!!! :)
De micsoda klassz hírekkel jöttél?! :D :D :D
gratula a bébikéhez,csak így tovább!!!!!!! küldöm a babaragacs-szállítmányt én is!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Dorka!
nagyon nagyon örülök!!!!! :D
Drukk már most és az egypetéjűek rendben lesznek, ne aggódj!!!! :D
de jóóóóóóóóóó :D

eszter82
Budapest

Judit!
Örülök, hogy már otthon :D Vicces, hogy az a Parányi pici kis szuszmákoló folyton éhes :D

Magnolia!
szerintem a 10. nap előtt nem kell tesztelned, mert korai lenne! :)

Számos Pancsiról tud valaki valamit?
Hozta a jóhírt, és azóta semmi infó! Aggódjak???? :roll:

Kubu!
Extra hcg-s ismiről van valami hír? folyton a fejemben járnak, hogy vajon mit mondott nekik a doki...

Béku!
Örülök, hogy jól ment minden tegnap :)
várom nagyon a képeket a FB-on :D
Anyukád :D egy tündér :D szuper, hogy ennyire tökéletes lett az idén a TE napod :D Remélem, mostantól ez lesz a rendszer :D

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?