morgen,
csinálok egy rapidolvasást, van fél órám és 4 oldal elmaradásom
Magnolia,
Kecskeméten voltam egész nap, egy csomó hivatalos ügyintézésem volt és akkor apa volt Lizafelvigyázó
ragacsok !
"Semmi híradó,akciós lövöldözős,sírós rívós mexikói sorozat." - na akkor Te nem leszel Sehi funclub tag
cáfolok: Marcinál is van apaszerelem, kezdetektől, mai napig....
volt olyan barinőm akik heti rendszerességgel amikor kiccsaj elromlott autóba pattantak, autóztak egy órát (autópályán) és világbéke volt utána pár napig
Judit,
nem tudok betelni Nimród képekkel.
Béku,
tök jó pocakos képed.
volt valami értelmes az ikea leárazásban ?
"amit meg még vettek a többiek az nem egész 400 Ft volt,most 995 Ft." - ez mi ?
pléd miért lenne balesetes kórházi bentlétkor ? meg egyébként is ?
lehet hogy aki ikeás cuccot vesz teszen-vaterán, egyébként nem tud elmenni oda és még így is megéri hiszen nem kell időt, benzint rááldoznia és ezzel az eladó is tisztában lehet
homeó: nem fogod kézzel és fémkanálra sem teszed (gyermeknél is majdan műanyagkanálkában feloldani).
"bár én inkább kérni fogom a vágást,semhogy repedjek" - szerintem kérni se kell, adják azt
"aztán ki tudja,mikor lesz az a bizonyos vége...." - 40-nél.
"remélem elég "hatásos" ez is,ha én kutyulom ki..." - miért ne lenne, sok minden mögött csak a marketing van, úgyhogy hajrá !
cimkét végül vettem, tök jó puhát találtam, vettem egy méternyit, felvarrtam belőle egy kb. 10 cm-es darabot a plédre, persze azóta azt fogja és úgy húzza a plédet, előbb betakartam és azt simizi álmában is, köszi a tippeket.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg_ ... es-ugyanaz ja és még ez is
http://indexesbabak.uw.hu/illoolaj_gat-masszazs.html
fájások: helyedben nagyon pihennék ! és ring doki, ööööö nem tudod a számát ??
"ha meg anyummal,akkor sajnos a kocsi miatt körút és tsai kilőve" - ezt nem értem.
magnéziumot szeded még ?
"görcs esetén rendelésre be soron kívül,vérzés esetén azonnal kórház,a többi tünet mind normális..." - hát öööö.
miért lenne durva a + 1 kg ? Maja elkészült, most híznia kell, uccsó időszak erről szól.
tényleg vigyáznod kellene magadra, ha ennyi nyavalya van, akkor még Gárdony is messze van.
azért hidd el hogy 32. után is még jó ha sok sok hetet bent van a ded.
és biztos jól van Maja csak egyre kevesebb a hely, ő sem úgy mozog már.
anyukád - FB de aranyos.
ne agyalj ennyit a méreteken
hol van a kedvenc cuki ? családi meglepi nagyon kedves !
túl sok energiát fektetsz az olajba, és ha vennél egy adag sima babaolajat, úgyis az a lényeg hogy puhítson, meg iszod a teát azt csókolom.
"tényleg nagyon nekiindult a pocak a növekedésnek..." - ez a dolga
Andi,
tök jó péntek délelőtti sokáig alvás !
tigristapasz likvidálva ?
teraszos levegőzés nagyon jó, egyéb virágaid is naon szépek
"Elveimet feladva csomót rajtam volt, úgy megnyugodott, elaludt" - cupp.
sírást, kétségbeesést sajnálom, ilyenkor hidd el Izának is legjobb ha anyájához bújhat.
Csucsu baszarintás pénteken elmaradt, szombaton taliztunk, akkor meg végigpofáztam az utat, szerintem alig várta hogy kiszállhasson
köszönjük a Balaton szeletet
ne feledd Izának apa lesz az isten, ez nálunk is így volt, sőt mai napig így van....... sőt én mostanában a szia apa,anya vagyok
olyan jó volt látni Benneteket, szép kis család vagytok hercegnővel az élen, Rajó remek apuka !
köszi gyerkőc és fogyi (-13) dicsit.
közös kép BMC-be beküldés ötlete nagyon jó !
Estrella,
angelcare babyőrünk van, istenem arra is emlékszem hogy uramat küldtem el megvenni, erre elment a boltba és a gyártói fix árból alkudott egy csomót
szélcső ?
Napvirágház tényleg csúcs, a tulaj tüneményes, a falu dettó, az osztrák fürdő szintén, csúcs az egész, én imádtam, biztos hogy visszamegyünk még oda !
fórumos barinő gratot köszönjük, bébike sajna PIC-re került, de csuriban vagyunk értük, szerencsére percről percre érkeznek a jobb hírek.
apukád beállításai változatlanok ?
Zsombi képeket imádom, főleg ahogy a keze a feje alatt
nyűginapok elmúltak ?
bátyád-Zsombi szerelem
szülés után normális a vizesedés, alakul már ?
kaját hozó vendégek tök jók !
tigrissel mi a baj ?
apamentes első nap hogy sikerült ?
Dorkabab,
drukkok !
Lukácsné,
"kössz a hiányolást, ma este az apáé volt Smile már ő is hiányolt." - naon helyes !
gyerekmentességért irigy
szomszéd címét kérem én is
dilemma: háááát kemény ügy, nagyon, nem tudok okosat mondani. ellene: nem lehet bővíteni, szomszéd részre nem lehet újat építeni. arra figyeljetek minden mostani csábítás ellenére hogy nehogy olyat vegyetek aminél sok az ellene mert később megbánjátok.
(anno új házat építettünk, és mégis éveken keresztül bántam hogy egy-két megoldást illetően megalkudtam).
Vicky,
50-es kép de édes. Örülj neki hogy Barbus legalább néha alszik, komolyan Lizában valami elromlott, reggel legkésőbb 6-kor felhúzódik és este 9-ig meg se áll, kegyetlen a tempó.
múltkori belvárosi eset: nagyon meglepett a faszi mert:
épp indultam volna el, ő jött de annyira féltette a brendnyú autóját hogy nem mert elmenni egy útépítéses gödör mellett, erre meglátta hogy én beindítom az autót, (pont mögöttem állt) és előzékenyen hátragurult 1 métert, megsúgom autóm 8 cm híjján 4,5 méteres....., én ülök tovább erre méltóztatott még 1 métert hátramenni, ekkor ablakot letekertem és kikiabáltam hogy menjen hátrébb mert nem tudok kiállni, erre ő hogy állnak mögötte, mondom akkor kérje meg vagy keressen másik helyet, na ekkor kb. fél métert még ment a paraszt hátra és így 2-ből sikerült kiállnom, igazából ez volt az előjátéka az egésznek, legszívesebben nem is indultam volna el, de mint tudjuk egy robogós is simán lever egy autóst mostanság, így nem éppen svéd barátunk meg haverja társasága nem volt annyira bizalomgerjesztő hogy maradjak
jaaaa és kb. fél háznyira attól a helytől ahol tegnapelőtt agyonlőtték azt a csajt....... csüt megyek oda legközelebb, nájsz.
olvastad hogy Marci engem is apának hív ?
rendesek ezek a gyerekek.
jobban vagytok ugye ?
megjegyzem 4,3-as Marcit illetve 3,9-es Lizát is aránylag könnyen megszültem és ha lehet akkor a bébike bent növekedjen és gyarapodjon ameddig lehet.
útközben szülés: Marcival kiírt időpont előtt 1 héttel elugrottunk Mátészalkára (vittünk egy csomó már nem használt dolgot rokonoknak) és nem akartam hogy apa egyedül menjen (anyósék kiakadtak) persze akkor még nem tudtuk hogy + 12 napot ráhúzunk
, Lizivel meg ugye hatalmas Tátra tourra indultunk volna csak dokkerom mondta hogy most kivételesen kéri gondoljam át hogy mennyire szeretném ha szlovák áp lenne a gyermekem
szerencsére a vizesedés segített a döntés meghozásában
vadaspark: reméljük most hétvége jó lesz.
Sajti,
köszönjük Móci képeket !
izgulok értetek nagyon, ma akkor uhu ?
tényleg nincsenek véletlenek !
Eszter,
"de majd a júliusi csapat... Very Happy csak figyelj jól!!!! kéz a kézben lépdelünk végig mindenen" - ÚGY BIZONY !!!!!!!!
"mellbedobás Izánál", imádom a dumádat csajszi !
Zsuzsó,
Teapának köszi babakocsi emeléses segítséget.
Hurrikánoktól olvadásért cupp.
hát Marci,Liza tendenciát követve hármaska asszem felköttetné velünk a gatyát.
köszi fogyigratot.
azt sajnálom hogy Balázst nem dögönyöztem meg, de nem mertem elkérni, mint ahogy Izát sem
Csucsu,
"Sül az almás pitém.." - banyek, de jó hogy ezt nem szombaton olvastam
mégegyszer nagyon köszönöm hogy elhoztátok a játékot, élhetünk (nem túl gyakran) a jövőben is ilyen kéréssel ?
örülök Marci haverságnak ! köszi hogy vigyáztál gyerkőcökre amig beugrottam harácsért.
ja és a legfontosabb: mindent csak ++++++++++++++++++++++ - an !
Lujzici,
de jó hogy jelentkeztél !
Zsuzska,
üdv újra !
olvasni a soraidból hogy feltöltődtél, fogadat sajnálom.
Nava,
jáj hűtő.
fél éves fagyi tejed van a hűtőben ?????
legközelebbi talira gyertek már Ti is !
nyaralás, keresztelő ? hűűű van ám progi !
Beni, Ann, Mieza,
hogy vagytok ?
szombati tali csúcs volt: olyan jó volt a csipet-csapat egy részét látni, Andiékat, Zsuzsóékat, Csucsut, szívünkcsücske Esztert és hát a főszereplő Juditék, csúcs csapat vagyunk !
nem is mondtam múlt héten amikor Jancsiban látogattam barinőt, összefutottam a nappalos csúcsszuper tündéri mindig mosolygó nővérrel aki azért Marci-Liza pályafutásom alatt nagyon sokszor vigasztalta a lelkem, segített illetve Liza szülésznőjével, akit történetesen Judit látogatáskor is láttunk (szerintem Judit és én is nála szültünk). Illetve ha nem éppen Lizit etetem szombat du akkor Sz ügynökhöz én is odamentem volna megmutatni Marcit, hiszen legutóbb 1 éves korában látta.
na tegnap reggelig sikerült visszaolvasni.
5.55 van Liza belekajabált az éterbe hogy edeedeedeeeeeeeeeeeeeeeee
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2011.07.05 07:08-kor.