Sziasztok,
végre én is ideértem. Azt nem tudom meddig, mert Boti folyamatosan pakol és olyan dolgokat talál meg, ami nem neki való. Szegénykém, egész nap csak azt hallja hogy NEM... De egyre okosabb és egyre veszélyesebb. Rájött hogy nyílik a hűtő, hiába van rajta gyerekzár.
Sütőajtóval próbálkozik, meg azzal a szekrénnyel, ami nem neki való. (tányérok,lábasok stb) Ez van, szeptemberben muszáj lesz költöznünk, ezt a szoba konyhát már nagyon kinőttük.
Még mindig hasmenése van, plusz tegnap elkezdett köhögni, elvittem dokihoz, de azt mondta, majd elmúlik. Nincs valami házi trükk, ami jó köhögésre?
Ja, van jó hír is, apa megkapta a szabiját, júl.23án megyünk haza 3 hétre.
Szamoca, resztelt máj, Csillag féle sajtos-tejfölös hús, natúr csirkemell salival, krumplival (én mindig bepácolom a husit fokhagymás-delikátos tejbe, így nem lesz száraz), sült csirkecomb. Hirtelen ennyi jut eszembe, én is olyan kajákat próbálok főzni, ami nem pepecselős, de nem egyszerű, szóval én is várom az ötleteket.
Claire,
nem semmi nap.
Még szerencse hogy nem lett Joninak komolyabb baja. Tolatás... abban én is jó vagyok...
Dia, milyen volt a születésnap?
Évi, még a múltkor kérdezted, hogy használjuk e a delikátot,én igen, de sót nagyon keveset vagy egyáltalán nem.
Babaimado, amióta kijött az ekcémája Botinak, én se adok tojást, tejterméket is csak ritkán. (joghurtot) Sokszor főzök levest, abból kapja a zöldségeket, husit. Ha olyan a leves vagy a főzelék (pl krumli,spenót) akkor kiveszek belőle, mielőtt beletenném a tejet, tejfölt. De pl a sült csirkét, resztelt májat, natúr halat eszi velünk valami párolt zöldséggel. Üveges babakaja Botinak se nagyon kell, de szinte semmi, amit kanállal kell enni, kézzel eszik, egyre ügyesebben.
Szülinapi ajándék még nem tudom mi lesz.
Egyelőre az, hogy megyünk haza és együtt ünnepel a család, de valamit még kitalálok addig.
Na, eddig volt el egyedül a törpém, kipakolt mindent, amit elért.