Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én az első szülinapjára triciklit szeretnék venni-egy baj van-nem férünk el így sem...de valahogy megoldom :) :wink:
Már ki is néztem :)
Egyszerű de jópofa :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vettem leszoktató pelust....(elítélhettek-de én nyáron próbálkoztam a nagyoknál is-bevált) :)
Aztán majd kiderül...vagy bejön-vagy nem :)
Egy számmal nagyobbat vettem-biztos ami tuti :)
http://www.teszvesz.hu/uj_leszoktato_mo ... 38570.html

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok

Katus!!Első születésnapod alkalmából isten éltessen sokáig!
De hamar eljött ez a nap!!

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.07.02 10:32-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ajándék,nálunk is tricikli lesz,már meg is rendeltem,zöld kutyusos,napfénytetős,zenés...stb..kedden megy érte Miki Pestre(8500 ft)

http://www.teszvesz.hu/jatek/gyermekjar ... 85311.html

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kristóf triciklit kapott annó tőlünk, a nagyszülőktől kis csúszdát, kis medencét, ruhát. Máté nem tudom mit fog kapni, szinte minden maradt a nagyról.
Elvileg közösen kapták a "játszóteret" a szülinapjukra, de Kristóf is kapott mást is, Máté is kap majd vmi apróságot, de tényleg minden annyi mindenük van, fogalmam sincs mi lesz az.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Évi a mienk majdnem ugyanilyen, csak kék. :)

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Keddre kérek drukkokat, akkor megyek orvoshoz. Már hárman tippelték pocaktesót fiúnak, de senki nem látta rendesen. Úgy fekszik... Kristóf azt szeretné, ha 'Dojina' lenne (ha lány ha fiú) :D :D :D Igazából teljesen mindegy csak egészséges legyen. Praktikusabb lenne egy fiú, de kipróbálnék egy lányt is :D :D :wink: :wink:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok!

Katusnak nagyon Boldog ELSŐ Születésnapot! :)

Első szülinapra:
Tőlünk Waldorf manót kap (valami olyat szerettem volna, amit 30 év mulva megfog és azt mondja: ezt kaptam első születésnapomra! )
Ilyen, vagyis hasonló lesz, mert mindegyik kézzel készül, én választottam az anyagokat is hozzá, haját mindent:
Kép
30 cm magas
Egyik nagyszülőtől: triciklit
kép és leírás róla:
( http://rekuscseperedik.blogspot.com/201 ... orsan.html )

Másik nagyszülőt még nem tudom.

Szamóca
Megy a drukk! :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

sziasztok!

Katus
Kép

ajándék első szülinapra? fogalmam sincs... valami korrekt játékot kap a papáéktól pancsizáshoz... olyan vizet beletöltögető, kifolyó, malmos, stb... csodakütyüt...
triciklit mi már vettünk, használjuk is, imádja...

Kép
gtunde75

Köszönjük! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi: Katus-Chloe-nak nagyon boldog szülinapot kívánunk!
bettinyo

Kép
Tavaly...

Kép
Most...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jajjjjjj Ircsiii :D :D :D Hogy megnőtt :wink: gyönyörűség :wink: :wink:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Mi is nagyon BOLDOG 1. SZÜLINAPOT kívánunk!

babaimádó
Kép
babaimado

Ircsi: miből készült a torta?

Évi: nekünk is ilyen triciklink van.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi
Sima piskóta, meggyes túrókrémmel töltve... tejszínhab került még a tetejére :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mennyit nőtt Katus :)

miénk ilyen lesz... (tricikli)
http://www.teszvesz.hu/jatek/gyermekjar ... 00292.html

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Chloe!!!

Kép

Kép Kép
kriszti0921

Chloe, nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Cloe-nak boldog első születésnapot (és még nagyon sokat) kívánunk!

Szamóca, gratu a 3. csemetéhez! Keddre mennek a drukkok!

Kép

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok!
Ircsi! Én béna vagyok , nem tudok olyan szép képeket beilleszteni, de azért ezúton kívánok:
BOLDOG SZÜLINAPOT, és nagyon sok ilyen jó hangulatú, szeretetteljes együtt létet, ami a képeken látszik, és persze további család bővülést, mert az örömet osztani kell, attól sokszorozódik :wink: !
Szeretettel: Claire
claire

Szülinapi ajándék:
ez a waldorf baba jó ötlet, én is láttam ott, ahol a Nonó cipőcskéjét vettük....
Nálunk amúgy nehéz kérdés, gondolhatjátok 5.-6. gyerek, eleve egy játékboltba születik :D , és persze azért mindig kapnak ezt-azt.

Lehet, hogy hintát fognak, mert a régi tönkrement a kertben, és olyan, amin ők is hintázhatnak, meg a nagyok is, olyat kéne vennem. (Ilyenünk volt, csak már 6 éve húzza, és már csak az egyik van meg, az is elég rozoga.)
Claire
claire

Vmi ilyesmi, de lehet, hogy előbb megkapják, mert már nagyon aktuális

http://www.gyerekalom.hu/jatek/baba-gyerek-hinta-3in1-0

ez az egyik

ez a másik
http://www.ababa.hu/atalakithato_gyermekhinta

Olyan volt nekünk, mint a második, csak az ára.....és két darab kéne!

akkor akciósan vettem Quelle katalógusból, féláron.

claire
claire

Sziasztok!

Ircsi jó látni a két képet együtt. Milyen huncut Chloe! Hihetetlen, hogy 1 év alatt a kis magatehetetlen babából milyen nagy gyerek lesz.

Claire nálunk már a második gyerek is játékboltba született :lol: Ráadásul fiú, úgyhogy gondolhatod mennyi ötletünk van a szülinapra..... :roll: :lol:

Lehet, hogy cipőt fogok neki kérni nagyszülőktől vagy a tesóktól még erősen gondolkozom rajta mi legyen.

Szamóca drukk-drukk....

Ma megyünk anyukámékhoz ünnepelni tesóm kisfiának első szülinapját (júni30) :lol:

királylány

Na ne mondjátok már, hogy senki nem járt erre....... :roll: :shock:
Vagy ennyire utáltok :?: :lol:

királylány

Pangás van. Merre vagytok? Ma még jó idő sincs.. legalábbis itt esett, hideg volt.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Hát itt is elég ramaty idő van, esni éppen nem esett, de nem áll messze......

Megyek a gyerekekért. Kivittem őket a mamához, míg az edzőteremben voltam, de nem akarnak hazajönni.....

királylány

Edzőterem, úgy könnyű, :lol: :lol: ! Üdv!

A mai nem az én napom, az tuti.
Reggel veszekedni kellett a naggyal, h felsöpörjön, és utálom, amikor kegyet gyakorolnak mert csinálnak vmit. Lehet, h nagyok az elvárásaim, de igenis elvárom, hogy azt a -szerintem keveset-, amit kérek, morgás nélkül csinálják meg! no, mindegy ez vele jár, azt hiszem, ha kiskamaszokat nevel az ember. Utána induláskor Joni kibukott a babakocsiból, mert annyira kihajolt, még jó, h be volt kötve, így is koppant a feje a betonon, de csak épp hogy leért, szerencsére már alig látszik. egy kis arnica bogyó, meg egy kis zöldkrém, aztán némi szunya a kocsiban. Utána kiraktuk Esztert a táborban, és el akartuk vinni a nagyfiam bringáját szervízbe. no, meg is találtuk a nevezett utcát, behajtottunk, tök meredek volt, és nem tudtam megfordulni, h kijöjjek, mivel egyik oldalon árok, másikon olyan hülye garázs behajtó, hogy felült rajta a kocsi :shock: :roll: . Szóval végig kitolattam, képzelhetitek, aztán némi útfelbontáson átjutva megtaláltuk a szervízt, (nem Zuhatag utca, hanem Zuhatag sor volt a cím...), szóval hétfőn zárva tart....
Nem folytatom, szerencsére a du jobban sikerült, voltunk Jonival Dévényen, nagyon örültek, h mászik, kicsit még kezelgetik, h a járással majd ne késsen nagyon, meg hogy a csípője megerősödjön, de nem lesz gond egy kis szünet sem, pl nyaraláskor :lol: . És Eszter is jól érezte magát a táborban. most ha még megjönne a párom, elmennénk futni Ábellel, aztán jöhet az esti "műsor". Megint eltelt egy uncsi, eseménytelen nap :lol: .

Claire
claire

Ja, közben kaptam egy húzós árajánlatot az asztalostól a gyerekek íróasztalára, és ha azt megcsináltatom, nem tudom hogy lesz a nappaliba végre egy normális könyves szekrény sorunk, végül is még csak 18 éve van tervben, semmi gond. Közben persze volt ott vmi polc megoldás, de nem az igazi, és azt a legutolsó átalakítás-festés történetnél nem engedtem visszarakni, mert akkor még 15 évig nézhetem. :(

Bocsi, hosszú voltam, megyek, mert még fel kell hívni a dr nénit, csak meg kéne kapniuk azt az oltást, az anyag ott figyel a rendelő hűtőjében

Claire
claire

Claire, jó hogy befogod őket néha segíteni, én is bevonom Kristófot ebbe-abba, de azért nincs rabszolga munka :D:D

Babakocsi kibukás :( :( :( még jó hogy nem lett nagyobb baj.
Máté ma 2 lépcsőnyit borult lefelé. Van rácsunk, de kb fél pillanatra nyitva hagytam, és már mászott is felfelé és leborult.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Kaja ötleteket szeretnék, segítsetek. olyat ami egyszerű, hamar megvan, és nem egy vagyon. Mostanában semmi kedvem a konyhában pepecselni, pedig eddig megcsináltam amit kiejtettek a szájukon... :roll: fáradt vok mostanában.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok,

végre én is ideértem. Azt nem tudom meddig, mert Boti folyamatosan pakol és olyan dolgokat talál meg, ami nem neki való. Szegénykém, egész nap csak azt hallja hogy NEM... De egyre okosabb és egyre veszélyesebb. Rájött hogy nyílik a hűtő, hiába van rajta gyerekzár. :( Sütőajtóval próbálkozik, meg azzal a szekrénnyel, ami nem neki való. (tányérok,lábasok stb) Ez van, szeptemberben muszáj lesz költöznünk, ezt a szoba konyhát már nagyon kinőttük.
Még mindig hasmenése van, plusz tegnap elkezdett köhögni, elvittem dokihoz, de azt mondta, majd elmúlik. Nincs valami házi trükk, ami jó köhögésre?
Ja, van jó hír is, apa megkapta a szabiját, júl.23án megyünk haza 3 hétre. :lol: :lol:

Szamoca, resztelt máj, Csillag féle sajtos-tejfölös hús, natúr csirkemell salival, krumplival (én mindig bepácolom a husit fokhagymás-delikátos tejbe, így nem lesz száraz), sült csirkecomb. Hirtelen ennyi jut eszembe, én is olyan kajákat próbálok főzni, ami nem pepecselős, de nem egyszerű, szóval én is várom az ötleteket.

Claire,
nem semmi nap. :( Még szerencse hogy nem lett Joninak komolyabb baja. Tolatás... abban én is jó vagyok... :oops: :(

Dia, milyen volt a születésnap?

Évi, még a múltkor kérdezted, hogy használjuk e a delikátot,én igen, de sót nagyon keveset vagy egyáltalán nem.

Babaimado, amióta kijött az ekcémája Botinak, én se adok tojást, tejterméket is csak ritkán. (joghurtot) Sokszor főzök levest, abból kapja a zöldségeket, husit. Ha olyan a leves vagy a főzelék (pl krumli,spenót) akkor kiveszek belőle, mielőtt beletenném a tejet, tejfölt. De pl a sült csirkét, resztelt májat, natúr halat eszi velünk valami párolt zöldséggel. Üveges babakaja Botinak se nagyon kell, de szinte semmi, amit kanállal kell enni, kézzel eszik, egyre ügyesebben.

Szülinapi ajándék még nem tudom mi lesz. :( Egyelőre az, hogy megyünk haza és együtt ünnepel a család, de valamit még kitalálok addig.

Na, eddig volt el egyedül a törpém, kipakolt mindent, amit elért. :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Ez a nyitott ajtó a rémálmom, nálunk az előszobába vezető ajtó ilyen, h onnan indul a lépcső lefelé, és drága gyerekeimet nehéz rávenni, h mindig csukják maguk mögött az ajtót, mert a picik hipp-hopp kint vannak, én onnan csak lezuhanni lehet.

Egyébként mostanában alakítunk, mert múltkor a főokos nagyfiam elengedte a babakocsit, mert vissza akart rohanni vmi hülyeség miatt, és az hitte már fogom :evil: :roll: , mire a babakocsi kiperdült, és rohanni kezdett lefelé , benne a két pici. Mindez a hátam mögött, szerencsére megfordultam épp, úgyhogy rohantam, és elkaptam....hú... nem tudtam mit szóljak. Gyerek fejét leordítotttam, közben majd el bőgtem magam....Szerencsére ilyenkor utólag parázok, nem közben.

Claire
claire

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ismételten köszönjük mindenkinek a köszöntéseket!

Bols
Nagyon pasi Péter :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szamóca
Drukkok mennek!!!!!

Dia
Tesód kisfiának is boldog szülinapot!

Claire
Nem unatkozol...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok
Látom telnek a napok másoknál is rendesen :)

Dia téged utálni ne írj ilyent!

Tegnap volt Zumba,ma gyüminap. Ma reggel egy csomó pénzt spóroltam: rámjön újra 3 terhesség előtti farmer! Egy halász,és kettő hosszú,szinte újak! És további 4-et max 2-3 kg választ el ettől,úgyh.nem kell új nadrág.(viszont kell új fehérnemű,póló...)
Ma tanácsadás,10-kor,ami gáz,mert Tomi sztem aludni fog...du-.jön egy barátunk.Holnap anyám,este Zumba.csütörtök elvileg Komló,de aznap van Hurcibaba is,ami gáz mert van nálam mei tai,valahogy vissza kell juttassam ...pénteken meg az osztálytali.(15 éves,én szerveztem!)
Miki kapott maszek munkát,kis pénz áll a házhoz. Hó végén lehet összejön egy utazás is. Tomi édespofa,de nehezen írok tőle,mert egy idő után idejön és mászik be a zsinórokhoz,akkor fel kell venni,na az ölemben meg ugrál,szóval :roll:

Bévi?Bekri?Melisch?

Rossmannban mától 07.16-ig 25% kedvezmény minden Johnson babaápolási termékre.
25% kedvezmény minden babaitalra
Babydrem gyümölcsös ételek 199 ft
Milupa folyékony tejpép 10 hónapos kortól 399 ft
Milumil gyerekital 12 htól 3799 ft
Kecskeméti húsos bébiétel 8 hónapos kortól 239 ft
Sudpocream 125 gr 1849 ft

Dm-ben július 7-től Hipp tejpépek 799 ft
Milumil Junior tápszer 12 hótól 4099 ft
Beba pro tápszer 6 hótól 2299 ft

evilany

Szivvi ikreit isten éltesse sokáig!!!

Kép

evilany

Sziasztok!
Elutaztunk, ezért nem voltam… Az utolsó pillanatban foglaltunk gyorsan szállást (biofarm a hegyekben) Ausztriába és mentünk pihizni egy picit. Idő nem volt a legszuperebb, de legalább együtt voltunk.

Katus, utólag, de NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!
Kép

(nagyon édes a képeken, a tortás nagyon jó) :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Ajándék, nálunk most névnap lesz először, mi kis babahintát veszünk neki a kertbe.
Nagyszülőknek mondtuk, hogy 1 ajándék legyen a szülinap és a névnap.
Így az egyiktől homokozót , a másiktól pedig mászókát kap. Sikerült egy ilyenre lecsapni a vaterán.
Kép
Mi még nem tudjuk mit adunk, hamarosan ki kellene találni.

Szamóca drukk mára!

Clárika, ez a baba szuper jó ötlet. :wink:

Claire, hát a hétfő napod tényleg nem volt valami szuper. Szegény Joni, jó hogy be volt kötve.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Hű, nem voltak egyszerű napjaim!!!!!
Szombaton gondoltuk kettesben töltjük az éjszakát, meg elmegyünk kikapcsolódni kicsit....
ahha, Anti úgy benyalt, hogy hazafelé összehányta a kocsit.... kívül-belül....4kézláb mászott bele! (szerencse h a 4 év alatt ez a második ilyen.... jobban örülnék ha több már nem lenne! )
Szóval itthon őt kádba be, hidegvizet rá....stb.
Mikor már láttam nem fog "meghalni" kocsiba be, aztán irány a mosó.... kipuckodtam amennyire tudtam, de a héten viszem kitisztíttatni.
Aztán gyerekért anyósékhoz, ott voltunk délelőtt, mert Anti vergődött, aztán du bevásároltam neki, mert ő még mindig OFF.
Este hívott öreganyám, vagyis nem engem, hanem az Antit, hogy menjen értem, ott vagyok nála, összeverve, stb. átvettem a telefont, h itthon vagyok, s nincs semmi bajom, de nem hitte el....
na akkor gyerek ciciről le, én kocsiba be, irány öreganyám....
kapásból bekrémezte az arcomat, hogy jézus, ki vagyok széradva....és még sorolhatnám milyen hihhetetlen dolgokat csinált.
Ügyelet kihív. (ezt már pár napja csinálta, de nem volt ilyen dúrva)
Sok szart nem csinált...mindegy, kapott nyugtatü injekciót, s mondta h vigyem másnap a háziorvoshoz.
Hétfőm kocsiba be, Antit Bólyba le, irány anyám, vele öreganyám, majd a háziorvos.
Onnan vittem neuorológiára..... kb 4 órát várakoztunk (Rékával).... :S
Nem is részletezem tovább, mert csak ideges leszek....
Jah, és hazaérve volt még 2 vendégem.
Ma is egész déleőtt orvoslátogatásost játszottunk, s már itthon várom a vendégeimet.

Eddig se volt egyszerű mindent egyedül, de még megkaptam nagyikát is..... ehjjjj, de nem egyszerű ez.....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Ja, itt van a cím, ahol a képek megtekinthetők, milyen babákat csinált eddig:
https://picasaweb.google.com/malyvacsig ... true&pli=1

Ha valakit érdekel, írjon privit a mail címéért.

Clárika
Kép
clárika

Ckarika,és mi van most a mamival?

evilany

Clárika: huhh nem semmi, remélem azért a nagyival minden oké lesz. Sajnálom :(

Évi: gratulálok nagyon ügyes vagy, ez igen. Csupa irigy vagyok :D

woody: klassz a mászóka

bols: Peti is kész kis pasi lett :)

Ircsi: túrókrémet hogy készítetted a tortához? Ellopnám az ötletet ;)

Nálunk semmi érdekes nincsen, telnek a napok. Július közepén lesz egy kis pihi a Balcsin meg augusztusban talán egy kis tengerpart, meglátjuk. Szülinapra még nem tudom mit veszek, bár a Clárika által feltett baba nagyon elgondolkodtatott.
Más. Tegnap megint becsippant a légfigyu Korinna alatt. Bementem a hálóba, gyermek nyitott szemekkel feküdt félig hason. Megsimogattam a hátát, hanyatt fordult és nézett nagy értetlen szemekkel, hogy miért ébresztem fel. Semmi gond nem volt, nem értem miért csipogott, hogy nem vesz levegőt. Utána átállítottam érzékenyebbre, azóta semmi, de tegnap a történtek után még egy ideig még a torkomban kalapált a szívem. Betojtam rendesen egy pillanatra.
bettinyo

Hát most a halucinációi alábbhagytak, bár konkréten nem kapott még semmi gyógyszert. Nem is értem miért, vagy hogyan.....
A neuorológián csináltak CT-t, ott látszik több régebbi agyvérzés, meg kis agylágyulás.
Kezdődő demencia van apapíron, ma voltunk laborba, aztán a papírokkal vissza szerdán a háziorvoshoz, valószínű beutaló pszichiátriára.... :S

Clárika
Kép
clárika

Clarika,lehet h.a nyugtató szuri amit kapott.

Betti,passz,nálunk rég nem volt riasztás...

evilany

Nálunk még az elején volt kétszer is riasztás!
Azért szól hangosan, mert a hanghatásra felébrednek, vesznek levegőt.
Nekünk azóta se semmi nem történt.

Én világ életemben "rosszul" vettem és veszem is a levegőt.

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok!

Nklari köszönömkérdésed, jól telt a szülinap. Ádi aranyos, mosolygós volt nagyon. Áron volt nyűgös, mert csak 45 percet aludt és kevésnek bizonyult. Anyámról le nem szakadt, csak ő vehette fel, csak ő sétálhatott vele, stb......mikor enni kapott akkor minden rendben volt. :)

Évi jóvanna :lol: Mire gondolhattam volna :?: :lol:

Claire ja-ja edzőterem.....ennyi már csaj jár nekem is. :) Nagyszülők meg támogatnak, mert örömmel vállalják a gyerekeket. Holnap anyukám jön fel délelőtt, hogy el tudjak menni.

Nem volt eccerű napod :shock: Még jó, hogy nem történt nagyobb baj.

Clarika mamát sajnálom. :( Én nagymamám is ilyen volt. Mondjuk nem halucinált csak "feledékny" volt. e már annyira, hogy a gázt úgyhagyta.....be is került kórházba, de rohamosan leépült és el is ment.....
Párod :lol: Tudom akkor és ott nem volt vicces, de így utólag....

Betti remélhetőleg jó időtök lesz :wink:

Ircsi köszönöm szépen a gyermek nevében is :)

Ha Áron ébred akkor megyünk a városba egy.két dolgot el kell intézni. És lehet ma is lejutok az edzőterembe......

királylány

Áronnál 1x riasztott akkor is az elem miatt....kopp-kopp......Tulajdonképpen már nem is kellene használni, de éjjelre bekapcsolom.

királylány

Nálunk még az elején volt kétszer is riasztás!
Azért szól hangosan, mert a hanghatásra felébrednek, vesznek levegőt.
Nekünk azóta se semmi nem történt.

Én világ életemben "rosszul" vettem és veszem is a levegőt.

Clárika
Kép
clárika

Dia,jó sokat jársz tornázni!Sajna én most csak heti 2-t tudok menni mert nyári órarend van,kevesebb órával.

Betti,mai email átment?..

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?