Andi: hát igen,tervezni nem is nagyon tervezek,már azt se tudom,mi az a nyaralás,és amilyen idő van,talán ezen a nyáron ki se derül...
Mielőtt mennék,úgyis megyek dokihoz,aznap lesz NST is,úgyhogy kiderül,hogy mi a helyzet baba-fronton!
Ez a tendencia nekem is gyanús!
Vicky: csak találgatjuk Maja súlyát,hisz jún. 10-én volt 1816 gramm,és ha igaz,hogy 200-250-eket hízik hetente,akkor a végére jönne ki (200-zal számolva) 3600 gramm,ez teljesen jó szerintem!
És ha nagyjából így alakul,akkor most 2400 körül van,hisz 3 hete volt 1800
Szerintem nem sok!
Arról meg úgysem én döntök,hogy mekkora legyen a szülésre,így is már golyófeje van
No lányok,ma volt egy kis meglepije a családnak
Anyum jött értünk 14h-ra,és elvitt a kedvenc cukrászdámhoz. Gondoltam biztos valami elő-szülinapi meglepi a kedvenc sütim,ami csak náluk kapható,de bent már vártak páran
Ott volt a húgom+férje,nővérem+párja, nagynéném, apum, barátnőm, majd ugye velünk érkezett anyum,picit később unokatesóm+párja
Kaptam egy tortát is:
Szerencsére most úgy sikerült,ahogy szerettem volna,nem sietett senki,így kb. 3 órát együtt tudtunk lenni!
Sajnos nem sejtettem,hogy az esti "tánc" előtt találkozom a barátnőmmel,mert akkor szerettem volna felköszönteni,neki meg 28-án volt a születésnapja,és minden évben köszöntjük egymást
Így ez kimaradt,este meg nem megy táncolni,én meg csak miatta mentem volna,ezért itt véget ért a napom
Délelőtt gátmasszázs olajat vadásztam,de csak Weleda volt mindenhol 3300 Ft-ért (kicsi változat...
),olajat nem kaptam hozzá sem gyógyszertárban,sem bioboltban,és egyik drogériában sem...
A gyógyszertár közölte,hogy elvileg rendelhető,de most még rendelni SEM tud,amúgy így jött volna ki majdnem 4000 Ft-ra,ha magam kutyulom össze,és hát mivel túl nagy mennyiség nem fogyott volna, asszem ezt a variációt elvetem...
Apum megkért,hogy 3 hétig még maradjak egyben... jó vicc... mintha tőlem függne... Ha ez ilyen egyszerű lenne,akkor ezeket a jóslófájásokat is odáznám...
Én se szeretném,ha nekiindulna most,hiszen az Uzsoki nem fogad koraszülöttel,átirányítanának a SOTÉ-ra,vagy az ÁEK-ba... Mivel egyiket se nagyon szeretném,még jó,hogy nem erre hajtok.....