Új privát üzeneted érkezett!

Judit: hatalmas gratula, gyönyörűséges Móci:) nagyon sok boldogságot kivánok nektek:)

Estrella: nagyon szép Zsombor, igy a fényképen nem is tűnik olyan picurkának, hidd el, pont jó igy:)

Andi: Iza is szépséges és nagyon csinos rucija van:) láttam a fb-on a telerottyantott ruhácskát is, hát nálunk ma reggel volt ugyanez:) lehet, hogy mégsem kellett volna tegnap pörköltet ebédelnem... :shock:

mindenkinek üdv, akciózóknak és szülésre készülőknek egyaránt sok sikert:)

Kép
oroszlán

a laptetüt felajánlom közhasznositásra:) mindenki csipegessen belőle kedvére!!!

Kép
oroszlán

Sajnálom lányok,nem merek menni...
több mint 2 órája fekszem,de még mindig húz a fájdalom :(
viszont most már kéne valami ebéd-félét ennem,mert aztán még amiatt is rosszul leszek :?

Dorka: köszi az infót!
nekünk az orbáncfű olajat és búzacsíra olajat mondták,hogy keverjük össze,és ezt lehet használni gátmasszázsra!

Kubu: húúú,akkor viszont pontosítani kell,mert talán félreértem,hogy mit is szeretnél.
Azt gondoltam,csak foltot varrni a plédre,és gondoltam ilyeneket szoktak árulni még mindig,ahogy régen is volt kutya-forma és más,amit fel lehetett varrni. :)

ha méterárut szeretnél,akkor viszont kifejezetten olyan bolt kell,nővérem fillérekért szerezte a gyönyörű függönyét valamelyik "Megbolondultunk" feliratú boltban a 4-es villamos mellett.

vagy sokféle méterárut tartanak a Blahánál is ebben a kellékboltban:
http://www.taylorkellek.hu/index.php3?o=T
rég jártam benne,többnyire csak tánchoz szükséges dolgok miatt mentem,de nem tartom kizártnak,hogy épp olyan anyagot is áruljanak,amit erre tudsz felhasználni.

Ha pontosítod,milyen anyagra gondolsz,holnap-holnapután mindenképp mennem kell az Örsre (a többi helyszín meglepi,úgyhogy nem tudom még hová),szóval talán körül tudok picit nézni.
Vendég

jah,ráadásul össze is kéne szednem magam holnap-holnaputánra,jó lenne,ha ez a nyamvadt fájdogálás nem rontaná el az ünneplést.... :(

aztán 15-én moziba is mennem kell,hát az se lesz piskóta! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Remélem nem onnan fogok egyenesen szülni menni... :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.07.02 17:31-kor.
Vendég

béku: hívd föl a dokidat,hátha mond valami okosat vagy esetleg megis néz,hogy mi történik odabennt?
magnolia77
Gyöngyös

dorkabab
Jól teszed, inkább pihenj!

magnolia
Még nem merek nagy sétákra menni, a védőnő 15 perc levegőzést mondott, de köszi a tippet, kipróbálom majd!

vicky
Jobbulást, remélem csak egy kis megfázás ebben a hülye időben…

oroszlán
Köszönöm, aranyos így picúrkán is :)

Béku
Jobbulást neked is!
Megnéztem a bábás könyvemet, ott is orbáncfű olajat és búzacsíra olajat írtak, illóolaj-adalékként pedig muskotályos zsályát és rózsát, de az biztos elhagyható. Az utóbbi kettőre azt írja, fertőtlenítő hatásúak, szóval szerintem nem olyan fontos. Az orbáncfűolaj idegerősítő hatású, a búzacsíraolaj javítja a szövet rugalmasságát. Én lehet, csak búracsíraolajat vennék, az tűnik a legfontosabbnak és úgyis a masszírozás a lényeg.
A szülinapodra van ez a nagy titkos készülődés?

Kép Kép
estrella22

Kedves anyukák!

Nagy-nagy szeretettel gratulálok nektek a gyermekek megérkezéséhez!
Sajnos nem tudok mostanában jönni internet hiányában, de 1-2-szer benéztem, hogy lássam, mi a helyzet a babákkal. :-)

Sok puszi mindenkinek!

Lujzi

Kép
lujzici

Estrella: köszi!
hát gondolhatod,mennyire örülök neki,hogy máris ez tölti ki a napjaimat...
főleg hogy elég kellemetlen tud lenni :(
miután múlóban volt,kb. 2 órán keresztül voltam teljesen tünetmentes (leszámítva a pocakot :D ),aztán rákezdett újra,és sajnos elég hosszan tart ilyenkor,és olyan érzés,mintha Maja minden irányban nekifeszülne a méhemnek,bekeményedik az egész...

Azt hiszem hirtelen növekedésbe kezdett,mert hétfői súlyhoz képest 1 kg-mal több vagyok... Azaz már reggel kaja előtt mérve... Kajásan ruhában még több :shock:

Talán csak ez a hirtelen növés okozza a "panaszaimat" :(

Így most már csak eszem és pihenek,leginkább üldögélek,mert fekvéskor (mivel csak oldalt tudok lenni) azonnal bekeményedik a pocak,csak üléskor "lazít" picit :?
Vendég

Lujzi: remélem majd jössz sűrűbben,és mesélsz Magadról is picit! :)
Vendég

Béku!
Gyanús vagy Te nekem.... :roll: :roll: :roll:

eszter82
Budapest

lujzici
Köszönjük szépen :)

Béku
Nem is tudom, milyen lehet, nekem sosem voltak jósló fájásaim…
Doki nem mondott rá semmit?
Nem kezdtél el vizesedni? Nekem akkor volt hirtelen súlyváltozás…
Amúgy meg szülés után vizesedtem be nagyon durván, nem is értettem, azt mondta a doki, a vérveszteségtől…
Tényleg pihenj, amennyit tudsz!

Judit-hírek??? Még senki nem ért haza?

Kép Kép
estrella22

Sziasztok!!

Jelentem Móci gyönyörűűűűűű,Anyukája kivirúlva,Juditton nem is látszik,hgy most szűlt. :D :D

Zsuzsó-Balázsa,hát mit is mondja Csajok,egyszerűen csoda szép.Iciri-piciri baba.

Ja és még nem beszéltem Andikám Izájáról!!!!!!!!!!! :D :D Andikám!!!Szuperül nézel ki,ragyogsz,és hát Rajóról ne is beszéljünk.lerí,hogy szerelmetes a Lányába. :D

Kubu!!
Köszi a fuvart!!!Marci és Liza tünemények,és nem is elevenek.Marcival nagy haverok lettünk. :D :D

Béku!!
Nem hívtad fel a dokidat!!!!Kicsit aggódom.

Eszter!!
Jó volt látni!!!! :D :D
csucsu99
Budapest

Hazaértünk! :)

Hát csajok, nagyon jó volt a társaságot látni újfent! :) Móci tüneményes édes kisbaba, sokkal szebb mint a képeken!!! :) Juditkám pedig fitt és vígkedélyű, apukának pedig dagadt a mellye a büszkeségtől!!! :) Mostmár teljes a család asszem..... :) Tesók is biztosan nagyon örülnek a kicsinek :)
Nagyon jó volt látni Benneteket Juditkám!!!!!!!!!!!!!!! :) Köszönöm, hogy mehettünk! :)

Jajj Csajok, megint eszembe jutottak a régi szép bmc-s idők, mikor tőlünk zengett a váró.. (ugye Sajtikám???) .... .csak most a kisműtő előtti előtér volt ennek a színhelye.... az meg már csak külön extra volt, hogy a nagy zsivalyban megjelent a siserehad mellett ZOli is !! :))))))))))))) Szerntem biztosan nagy öröm volt láti a brancsot, a babákat, az örömöt a fejünkön :)

Szóval nagy élmény volt találkozni Veletek újra, engem nagyon feltöltött....

Eszterkém: Iza állítja, hogy valami nagy varázslatot művelt... :wink: :wink: :wink: MI ugye nem kamuzásra tanítjuk, úgyhogy ennek így kellett történnie bizonyosan :))))))))))
Az ikerbabakocsis közlekedésbe viszont bele kell mélyedni majd, mert szimplakocsival is néhol bonyolult kissé.... De megoldható... :) Ja és jelentem: vízálló a járgány, kapott egy kicsit hazafele, de a ded jól viselte :)

Kubukám: gyönyörűek továbbra is a kis Drágák, Marcus JÓ GYEREK, Lizi is AZ!!!!!!!!!!! :) Nem igaz az a néhány anekdóta amit időnként hallunk Róluk!!! :)))
Na és anyuci.... alkalomról-alkalomra egyre látványosabb a fogyás!!!!!!! nagy dícséret érte!!! :)

Csucsukám: Csak pozitívan, ne engedj be semmi negatívat, ígérd meg!!!!!! Ha gondolod megszervezünk egy nagy dumapartit és rendet rakok én a fejedben!!! :) Stimt??? :wink: :wink:

Zsuzsókám: Balázska egy tünemény.... Annyira szép kis pofija van, és olyan édes kis csöppség!!! És micsoda férfias hangja van!!!!!!! Mi a kismacskahanghoz vagyunk szokva, de zene volt füleimnek a fiús sírás is!!!! :) Apukája szuperül bánik Vele, nekem olyan nagy öröm volt látni ahogy ránéz a FIÁRA, meg amúgy is együtt Benneteket, hisz Ti is olyan sokat vártatok Rá!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andikám!!

Beszéltük Miezával,hogy a jövőhéten valamikor elmennénk Iza nézőbe??Hmmm??Lehetséges??? :wink: :wink: Rám fér egy jó kiadós duma parti,benne vagyok. :lol:
csucsu99
Budapest

Persze!!!
Gyere, gyertek majd persze :wink: Melyik nap lenne jó? Nekünk elméletileg bármelyik.... Én amúgy biztos vagyok benne, hogy ha más nem akkor a két óriásbébi kiűzi a rossz gondolatokat, onnantól csak a jót fogod látni-érezni!!! Tudom hogy félsz, ami valahol rendben is van.... de fejben nagyon sok dolog eldől, és ez rajtunk múlik főleg... Na de majd megdumáljuk :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Estrella: doki az ilyen dolgokat általában egy mosollyal reagálja le,hogy természetes...
És hogy a keményedésekre és alhasi dolgokra szedem a magnéziumot.

Száma nincs meg,SZTK-s rendelésre járok,de nem is nyaggatnám,hisz világosan elmondták,görcs esetén rendelésre be soron kívül,vérzés esetén azonnal kórház,a többi tünet mind normális...

nem vizesedek továbbra sem,de durva 6 nap alatt +1 kg....ráadásul mind az itthoni mérleg szerint...
Ma eddig 3x volt több órán át tartó fájdalom,pedig végre nem szédülök,és tudnék menni...
Ja,és még éjjel is aludtam rendesen,csak 1X mentem ki pluszban a mosdóba reggel fél7 előtt,ami nagy szó!

A hólyagomat is még csak most kezdi megtalálni,így eddig ezt is megúsztam,nem mentem 20 percenként mosdóba...

Totál mázlista voltam végig,úgyhogy most ez a böjtje...

Jó lenne még vagy 3 hétig kihúzni valahogy,de azért az ördög nem alszik,úgyhogy kimostam a kis rucikat,meg köntöst,plédeket,már kint száradnak,és szépen berámolom most már véglegesre az összekészített kórházi pakkot.

A 12.-ei NST után viszont még mehetnék pár napra Gárdonyba (ingyen),amit nem kéne kihagyni,úgyhogy Majácska picit megkönyörülhetne rajtam,eddig egy percet se nyaraltam még.
Vendég

Mócika Őbabasága :)

Kép

andrea-1

Móci olyan kis békés, nagyon aranyos.

Béku: Én a helyedben sajnos nem terveznék már komolyabb vakációt. Ha ennyi jóslód van, akkor jobb a békesség és a pihenés. De nem sokára kint lesz Maja is (mondjuk 1 hónap múlva) és kárpótolni fog mindenért.
vicky79
Budapest III. kerület

jaj de gyönyörű Móci-baba!!!! :D
Még a súlya is tökéletes :)

Vicky: attól tartok,valóban jósol valamit... kérdés,hogy mikorra...
tervezni nem tervezek,tegnap mondták a lehetőséget,de nem egyedül lennék,úgyhogy se perc alatt repülök a kórházba,ha valami van.

de ez az egész nincs még lebeszélve,csak elmélet :?
ha a doki nem mondja hétfőn,hogy teljesen zárt méhszáj,nem is mertem volna Balcsin se gondolkodni... Aznap (12-én) úgyis rám néz,akkor kiderül,hogy zöld utat kapok-e,vagy a fenekemen kell várnom,míg "élesben" megy...
Vendég

sziasztok csajok,
jó volt találkozni így sokasban. :-)
Móciról és Juditunkról már mindent leírtatok, nekünk is nagyon tetszett a kissrác. :-) :-)

Andi,
Iza nagyon édes, milyen kis csendes lánykás sírdogálása van. :-) Rajó énApához és MóciApukához hasonlóan nagyon helyes, büszke Apuka! jó nézni őket! :-) :-)

Eszter,
köszönjük a dajkálást! :-) Bazsinak nem veled volt ám baja, valami nem tetszett neki a kórházban. amint kijöttünk vége lett a sírásnak! :-)

Kubu,
Hurrikánoktól elolvadok...
kíváncsi vagyok azért hogy nálatok a harmadik tesó mit produkál majd, mert Lizi tény hogy túlszárnyalja Marcust azok alapján amiket írsz. :-)
fogyáshoz nagyon gratulálok!!!!!!

Csucsu,
én végigparáztam a terhességet, ettől ugyan nem lesz bajotok, de felesleges, hidd el.
jól van látom kapsz Andi-Mieza kiképzést! a legjobbaktól veszel leckét nem lesz itt semmi gond! :-)

Béku, Ancsi,
tiétek a pálya!!! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vicky,
jobbulást nektek!
nagyon édes a kép Barbusról. mi már az 50 méretet lassan kezdjük kinőni, ma is egy 56-osban feszítettünk Mócinál! :-) :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Lányok, ne mondjátok, hogy az egész "piknikről" összesen egy fotó készült?!?!!? :? Semmi közös kép rólatok, összes gyerkőcről, kis bébiről mamájával!?!?! :cry:
Csak irigykedem itt csendes magányomban, legalább még fotókat!!! :)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorka: készült még pár kép, csak ugye ezt az oldalt bárki nézheti.... tudod hogy van ez..... (felmerült már néhányszor a zárt fórum témája, na most pl. emiatt jobb lenne ha az lenne... vagy nem is tudom.... ) .. de majd szeirntem priviben, vagy a fácsérea feltesszük. Ott Aki ismerős, az láthatja majd ha a többiek is így gondolják.... :wink: :wink: :wink:

andrea-1

bocsi, igazatok van, akkor majd mondjatok priviben helyet, ahol lehet látni a képeket :)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Andi: Fácsén várom a többi képet. Ha meg lesz minden baba a 12-es képről, akkor kéne csinálni egy újat babákkal kint. Tök jól nézne ki.

Béku: Azért tényleg vigyázz magatokra, Maja még mindig nem túl nagy. Bár én mikor állandóan koraszülésről beszéltek nekem, mindig csak azt vártam, hogy a 30. héten legyek túl. Valahogy az nálam egy lélektani határ volt. Azon meg már bőven túl vagytok.

Zsuzsi: Örülök, hogy Balázska ilyen szépen nő. Barbusra egy 44-es kis rugi volt az, ami tökéletesen állt rajta, pedig majdnem 50 cm volt. Ezek a méretek elég furcsán vannak.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: hát most kb. 2500 g körül lehet,az már nem kevés ;) :D :D
2750-nel én már megszülettem (apja 2300-zal). :D

Nekem a 32. hét volt a lélektani határ,azóta nincs bennem félelem ;) Na ez nem teljesen igaz,mert most pl. 3 órát aludtam,azaz éjféltől 3-ig,azóta vagyok fent,és akkor picit megijedtem,mert mosdó után Maja mindig jelt ad,hogy felébredt,ez most elmaradt,és nehezen sikerült csak rávennem.

Csak tudni akartam,hogy jól van,aztán nem nyaggattam tovább :D

ma 14h-ra jön anyum,addig még egy gyors vásárlás,és takarítás,este meg "táncolni" megyek,azaz megnézem,hogyan táncolnak azok,akik nincsenek görögdinnye-jelmezben...! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsuzsó: én is attól tartok,hogy mi következünk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ez persze jó is,mert Maját nagyon szeretném már közelebbről megismerni :D

Anyum nem egy nagy FB-os,de állítólag fűnek-fának dicsekszik a fotókkal,amiket felraktam magamról és Majáról is :D :D :D :D Nagyon várja ő is az első unokát! :D
Vendég

Mivan Csajok? Mindenki bepunnyadt ebben a csodás időben????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Béku, nem akarok beleszólni, hogy mit csinálsz, de a leírtak tükrében, én nem szerveznék már semmiféle nyaralást, az tuti... :roll: :roll: :roll: :roll: Még közelit se..... Tudod, nekem is voltak jóslók, ez csak egyre "durvulni fog" ha úgy lenne esetleg, mint nálam voltak, és ahogy nézem elég hasonló a tendenciád ... Teljes mértékben egyetértek Vickyvel, hogy jobb lenne a békesség és a nyugi.. ezt a pár hetet már bírd ki, hisz olyan picike még Maja..... Én se nyaraltam, sőt évek óta nem volt nyaralás!! Na és? Ez az időszak most úgyse erről szól.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Majd a bébivel bepótoljátok... :wink: :wink: :wink:

Vicky: du. felteszem a fácséra majd őket, de nálunk elbaszarintottam valamit, elnyomtam a gépen valami portréfotózásra, így a bemozdulás miatt elmosódottak lettek helyenként a képek, de azért felrakom... A csoportképet meg szerintem majd a fórumtalin megejtjük, illetve hát nem csak a 12-eket, hanem az egész bagázst is meg kéne majd örökíteni végre egy teljes csoportképen... Olyan még úgysincs... :shock: :shock: :shock: Na aztán abból egyet akár még a bmc-be is beküldhetünk a kiscsapatunkról!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

béku: Nekem azért furcsa ez a 2,5 kiló a 34. héten, mert Barbus 2480-nal született a 37-en. De végül is, ha már 2 kiló fölött van, az már jó. Azért hajtsd, hogy legalább 1 kilóval szárnyaljon túl titeket. Bár megszülni biztosan könnyebb egy 2,5 kilós babát, mint Andinak volt a 4 kilós Iza. Nálunk Barbus feje csak 33 cm volt. Mondjuk érdekes lenne megszülni a nyaralás alatt, én mindig paráztam tőle, hogy miskolcon indul be a szülés és semmi cucc nem lesz nálam. Ezért is nem mentem már karácsonyra haza 2009-ben, na meg a nyitott méhszáj miatt sem. Ezek a jóslók nem lehetnek valami kellemesek, nekem ugyanúgy nem voltak, mint Estrellának. A sok magnézium miatt. Talán próbálj meg egy kicsit többet szedni belőle.

andi: Majd megszemlélem a fotókat. A csoportkép szerintem nagyon jó ötlet, ösztönzőleg hatnánk a többiekre, az biztos. Legközelebbi fórumtali október környékén? Addigra már a mostani picúrok is forgolódni meg kúszni fognak, már nem lesz olyan nyugis az életetek, mint a legutóbbi talin. Barbusom meg majd istápolja a picúrokat, rendezkedni azt nagyon tud.

Ma megint vezettem, de csak Budakalászra. A Budakeszis vadasparkot az idő miatt a jövő hétre átütemeztük. Akkorra már jobb időt mondanak.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok
én is előkerültem, kicsit pihentem, tegnap voltunk mogyoródon a hungaroringen, jó volt, a tesómék is ott voltak , így a 2fiú kitalálta hogy mi lenne ha Filip náluk nyaralna most pár napig mert neki is oviszünete van?
hazajöttünk összepakoltam neki a ruhákat és mondom akkor elviszem, minden sinen volt, haza is értem, este 10kor csörög a telefon tesóm az hogy Filip sír és nem akar ott aludni, na vígasz anyától ma már muszály holnap ebéd után hazajöhetsz jó???? oké anya csak nagyon hiányzol :) édes volt, aztán reggel felhívom hogy mi van? közli a gyerek hogy anya ne gyere mert maradok amíg kell !!!-- a szomszédom meg kölcsönkérte Hannát szóval gyerekmentes övezet van, csend és nyugalom és egy nagyon nehéz döntés előtt állunk, úgyhogy jó is ez a csönd.....
tegnap néztünk egy házat Fóton potom ára van és hát ennyiért sosem kapnánk, csak az a baj hogy nem lehet bővíteni és mi akarnánk később, és kicsi a telek 300nm, és mint kiderült osztatlan közös tulajdon de 30éve le van választva és a szomszéd rész is eladó, dehát az bontandó és újat nem lehet oda építeni....
nagy a dilemmánk, mert nem kéne hitelt felvenni, de mégis saját lenne, még ha kicsi udvarral akkor is , aztán majd tovább lépnénk ha lenne rá keret és nem albérletbe laknánk továbbra is ....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!!!!

Huhh,van itt ám babaeső!!!!! :lol: :lol: :lol:

Judit:
Hatalmas nagy gratuláció Móci babához!!!! Nagyon helyes kis pasi!!!!

Csajok!!!
Esélyem sincs mindent visszaolvasni,de azért végig pörgettem és a babás képeket azért meglestem,ezek a gyerekek egytől-egyig mind gyönyörűek!!! Szerintem ennek a fórumnak vannak a legszebb gyerekei!!!!! :D :D :D

Velünk minden rendben,pénteken délután érkeztünk meg,most próbáljuk felvenni a fonalat az itteni élettel is. Nagyon szuper volt otthon, 3 hét alatt simán hozza szoktunk az ottani élethez,na meg persze az,hogy végre a saját házunkba lehettünk. Rengeteget dolgoztunk,de megérte a fáradságot,mert a végeredmény szép lett,meg az az érzés,hogy a sajátunkat csináljuk az maga volt a mennyország!!!! Két hétig minden nap 6-8-10 embernek főztem és evés után persze a mosogatásról nem is beszélve és ezt mind úgy csináltam,hogy a fogam folyamatosan fájt. Több mind 10 napig szenvedtem a fogammal éjjel-nappal (éjszakánként ülve aludtam) mire rávettem magam a foghúzásra. :twisted: :twisted: Gondoltam ezzel most már minden gondom megoldódik,de benne maradt valami fogdarab és az még egy hétig fájt (rosszabb volt mind a foghúzás előtt). :evil: Aztán vissza a dokihoz és megoldotta a probléma egy részét,majd rá két napra Én még egy pici darabkát kivettem és azóta minden rendben van,most már hála nem is fáj!!!!Minden problémával,összességében szuper 3 hetet töltöttünk otthon!!!!!

Most megpróbálom felvenni a fonalat veletek és rendszeresen jelentkezni!!!!
Puszi Mindenkinek!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Helló mindenki!

Béku: hogy vagy ?????? Pocakkeményedés??

zsuzska: hú de nagyon rossz a fogfájás, szegényke, de szenvedhettél.

lukácsné: a lakás kicsi vagy az udvar? Hjaj de vágyom én is egy kis falatnyi udvarra.

vicky ügyi vagy,hogy vezetsz, vezess is abba ne hagyd,így leszel jó sok tapasztalatod!!!

fb-on lehet fotókat nézni??? Énis énis!!! :)
magnolia77
Gyöngyös

Andi: hát igen,tervezni nem is nagyon tervezek,már azt se tudom,mi az a nyaralás,és amilyen idő van,talán ezen a nyáron ki se derül... :?

Mielőtt mennék,úgyis megyek dokihoz,aznap lesz NST is,úgyhogy kiderül,hogy mi a helyzet baba-fronton!
Ez a tendencia nekem is gyanús!

Vicky: csak találgatjuk Maja súlyát,hisz jún. 10-én volt 1816 gramm,és ha igaz,hogy 200-250-eket hízik hetente,akkor a végére jönne ki (200-zal számolva) 3600 gramm,ez teljesen jó szerintem!

És ha nagyjából így alakul,akkor most 2400 körül van,hisz 3 hete volt 1800 ;)
Szerintem nem sok! :) Arról meg úgysem én döntök,hogy mekkora legyen a szülésre,így is már golyófeje van :D :D :D :D :D

No lányok,ma volt egy kis meglepije a családnak :D
Anyum jött értünk 14h-ra,és elvitt a kedvenc cukrászdámhoz. Gondoltam biztos valami elő-szülinapi meglepi a kedvenc sütim,ami csak náluk kapható,de bent már vártak páran :)

Ott volt a húgom+férje,nővérem+párja, nagynéném, apum, barátnőm, majd ugye velünk érkezett anyum,picit később unokatesóm+párja :D

Kaptam egy tortát is:
Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerencsére most úgy sikerült,ahogy szerettem volna,nem sietett senki,így kb. 3 órát együtt tudtunk lenni! :D
Sajnos nem sejtettem,hogy az esti "tánc" előtt találkozom a barátnőmmel,mert akkor szerettem volna felköszönteni,neki meg 28-án volt a születésnapja,és minden évben köszöntjük egymást :)

Így ez kimaradt,este meg nem megy táncolni,én meg csak miatta mentem volna,ezért itt véget ért a napom :)

Délelőtt gátmasszázs olajat vadásztam,de csak Weleda volt mindenhol 3300 Ft-ért (kicsi változat... :? ),olajat nem kaptam hozzá sem gyógyszertárban,sem bioboltban,és egyik drogériában sem...

A gyógyszertár közölte,hogy elvileg rendelhető,de most még rendelni SEM tud,amúgy így jött volna ki majdnem 4000 Ft-ra,ha magam kutyulom össze,és hát mivel túl nagy mennyiség nem fogyott volna, asszem ezt a variációt elvetem...

Apum megkért,hogy 3 hétig még maradjak egyben... jó vicc... mintha tőlem függne... Ha ez ilyen egyszerű lenne,akkor ezeket a jóslófájásokat is odáznám... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Én se szeretném,ha nekiindulna most,hiszen az Uzsoki nem fogad koraszülöttel,átirányítanának a SOTÉ-ra,vagy az ÁEK-ba... Mivel egyiket se nagyon szeretném,még jó,hogy nem erre hajtok..... :?
Vendég

Magnólia: köszi,ma egész jól!
Fájdalmak alig,keményedés az van mindig,de azt már megszoktam :D

Szóval egész elviselhető volt a mai nap! :)

Zsuzska: sajnálom ezt a fog-mizériát,de annak örülök,hogy jól teltek az elmúlt hetek!!! :D
Vendég

Zsuzska: Fogadat sajnálom. Nagyon rossz az ilyen. Nekem is volt már, hogy benne maradt egy darab, de nekem szerencsére nem fájt, utána meg kiesett magától.

Béku: Hát nem tudom, de azért óvatosan. Nekem egyébként az ÁEK- val semmi bajom nem volt, bár én nem szültem ugye annyival hamarabb, a pic-ről nem tudok nyilatkozni.
vicky79
Budapest III. kerület

Óvatos vagyok! ;) :D
itthon gyakorlatilag egy hete semmit sem csinálok,nem is haladok semmivel,most kimostam a babaruhákat,fele már megszáradt,és vasalásra vár,még azt is ülve fogom csinálni (kanapé karfája épp jó magasságban van hozzá ;) )

Nagyjából "indulásra kész" vagyok,de szeretnék még azért picit 2in1 lenni,nem sietném el a dolgot,de azért fel vagyok rá készülve,ha esetleg úgy adódna......... :roll:

Ma elég nyugis nap volt ilyen szempontból,szerencsére nem éreztem azt,hogy ez a dolog erősödne,ma alig fájdogáltam,csak a keményedés okozott némi gondot.

A homeopátiás cuccot elkezdtem tegnap,védőnő mondta a málnalevél teát is,de azt eddig elfelejtettem... :roll: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Lukacsne
Én lehet, hogy mennék a helyetekben Fótra, ha hitelt sem kell rá felvenni, mégis más a saját, udvarral…

Zsuzska
Miket kellett csinálni a házon?
Jó is az az érzés, amikor alakul a saját házatok!
Nem irigyellek sem a fogfájás miatt, sem amiatt, hogy ennyi emberre főztél, kemény lehetett!
Ilyet még nem hallottam, hogy foghúzás után bent marad egy darab, szegény! :(

Béku
Szerintem is irreális a 2,5 kg, az enyém sokkal picuribb volt, mikor bent tartottak a kórházban, és sokkal nagyobb darab vagyok, mint te!
Na látod, megoldódott a szülinapod, biztos a család olvassa a fórumot :)
Szerintem a Weleda masszázsolajat nem használnád el, kevés kell belőle. Akkor kutyulni tényleg nem éri meg…
Koraszülésen ne agyalj, látod én is megúsztam, pedig a dokik nem sok esélyt adtak nekem…

Mi vendégeket vártunk délelőttre, de kb ebédidőben jöttek csak. Jó ideges voltam előtte, mert mondtam, hogy én nem készültem ebéddel, erre beállítottak levessel, másodikkal, desszerttel, gyümölccsel… A maradékot meg itt hagyták, így holnap sem kell főzni :)
Zsombor kapott egy kb 1 méteres Tigrist, hát én annyira nem rajongok érte, remélem neki tetszik majd…
Férj holnap már megy dolgozni :(

Kép Kép
estrella22

Azt hiszem kpn írta régebben, hogy a családi pótlék és az anyasági támogatás intézhető emailben, de a MÁK honlapján nem volt erről semmi... Intézte valaki így?

Kép Kép
estrella22

Először is:
Judit!!! Hatalmas gratula Mócihoz!!! Gyönyörűséges!!!

Estrella, neked is Zsombihoz!!! Tüneményes!

Szerintem sem számít 8 hónap korkülönbség!!! :lol:

Andi, igen nyaraltunk :D de mire hazaértünk leolvadt a teljes hűtőnk :( Minden kuka: fél éves tej termésem is! :shock:

Itt nyerítek az Apa-funclubos dolgon!!! (nagyjából átfutottam a 2 uccsó oldalt)

Viki, anyát is apának hívja :D durva! 'asszem nálunk is szerelem lesz... már most féltékeny vagyok!

Béku, nagyon jó a tortád!!!! :D Pocid pedig szép nagy!!! Nekem szerintem csak a végén volt ekkora... vagy még akkor sem :oops:

Lányok, de jó nektek, h. ti ilyen közel laktok egymáshoz... dumaparti, babalátogatás, stb... irigy-irigy...

Majd dobok képet, mert nyaralás előtt reggel még megejtettünk egy gyors kereszelőt!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi: nagy a pocakom? :D :D :D
ma azt is megkaptam a barátnőmtől,hogy kicsi :D

Szerinted is irreális a 2400 g 35.héten? A 32.-en mértek 1816-ot... :roll:

Estrella: hát én nem tudhatom,hogy mekkora Maja,de az UH szerint 1816 g volt jún.10-én... nem is akarok találgatni,nekem mindegy mekkora,nem az a lényeg,de tényleg nagyon nekiindult a pocak a növekedésnek... :shock:

Az ünneplés párom szervezkedése volt,Ő ismeri a gondolataimat :D
Ja,és ne mondd már,hogy annyival "nagyobb darab" vagy,mint én!! :shock: Max. magasabb vagy,ez tény,de ettől függetlenül nagyon csinos,szép alakod van! :)

A kép nagyon tuti,amit FB-ra raktál a kis legénnyel!!!! :D
Vendég

Breki,
nem akarlak még én is riogatni, de mi tökéletes ctg után alig egy nappal szültünk, úgyhogy az nem jelent semmit.

Zsuzska,
üdv újra itthon!!!! mesélj mit haladtatok a házzal és mikor kezdtek bmc-ben!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: emlékszem,elég meglepő is volt... :shock: :)

de ha ebből indulok ki,bármikor bármi megtörténhet,de nem szögezhetem ide magam a székhez,hogy akkor 5 hétig el se mozdulok, mert ki tudja... :roll: :? :( :(

Aztán a végén még túl is hordom.... :lol: :lol:

Amúgy nem riogatás,mert hát jöjjön,aminek jönnie kell! :D ellene tenni úgysem tudok,max. felkészülök rá lélekben,hogy előbb is lehet,de aki ezt nem mondja ki magáról,annak is jöhet előbb ettől függetlenül! ;)
Vendég

Béku,

nagyon boldog születésnapot kívánunk !!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Béku: Nagyon boldog szülinapot! Drukk a túlhordáshoz! Ezek a méretek csak becsült értékek, de nem is számít szerintem annyira a méret, inkább a fejlettség. Sok pihi és akkor nem lesz itt koraszülés, de ezt úgyis tudod te is.
vicky79
Budapest III. kerület

Jóreggelt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Békukám,
Születésnapod alkalmából kívánunk minden szépet és jót!! :wink: :wink: :wink: Isten éltessen sokáig, jó egészségben, boldogságban, örömben, szeretetben!!! :wink: :wink
:

Oroszlán: Köszi szépen a dícséretet :) Hú, már Ti is lassan 7 hetesek lesztek. Mentél már vissza a dokidhoz 6 hetesre??? Nóriról kérünk szépen majd fotót!!!!!!! :)

Dorka: Mára egy nagy kalappal kívánok Neked!!!!! Minden rendben lesz, ahogy előirányoztuk!!!!!!!!!! :wink: Képeket tettünk fel a fb-ra, van ott egy zárt csoportunk, oda.
Remlélem nemsokára már alszol és a legjobb hírekkel fogsz majd jönni!!!!!!!! Kezem-lábam csuriban addig is! :wink:

Vicky: Csodajólesz ahogy a nagyobb csajszik majd istápolják a mostszületett picúrokat... meg persze a fiúcskák is.... Marcus pl. olyan aranyos volt ahogy nézegette Mócit a kórházi szekérbe, meg pipiskedett Iza kocsijához is, hogy mi a csuda van benne :)))))))))))
Na a hétre meg már nyarat mondanak, mehettek majd vadasparkozni!!! :)

Erika: Hú, nagy döntés ez!!! Remélem jól fogjátok meghozni... Én lehet belevágnék, főleg ha nem kell hitel, hisz az albérlet mindenképp kidobott pénz valahol ha azt nézzük... A saját az meg mégiscsak saját. Férjedurad mit mondd, Ő mit szeretne? És milyen állapotban van amúgy a ház? Költözhető, vagy munka lenne rajta? :roll: :roll: :roll:

Zsuzska! Üdv újra köztünk!!!!!! :) Hát letellt a szabi akkor, jó olvasni, hogy haladtok szépen a házzal! Remélem sokmindent meg tudtatok csinálni, amit terveztetek. :lol: :lol:
Fogadat sajnálom, de legalább a bébik előtt elrendeződött, jobb hogy nem akkor jött elő!!! :wink:

Magnólia: a fácsén a zárt csoportunkban van fent pár kép a szombati vizitálásról :wink: :wink: :wink:

Estrella: Na az ilyen vedégek a legjobbak... tudod van a modnás: "Jöttök lesztek, hoztok esztek! ".... Ez most bejött :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon szép vagy a fb-os képen, a kis Tündérkéről nem is beszélve!!! :wink: :wink: :wink: De egy apás fotót hiányolok!!! :roll: :roll: :roll:
A MÁK-os online ügyintézés feltétele asszem hogy mindent be kell szkennelni, a nyomtatványt is (aláírva) születési akvi kivonatot, meg még asszem igazolványokat (???) is.??? De majd jön Nórikám és elmondja pontosan, nekünk anyu bement és beadta, pár nap múlva már a számlán volt a pénz. :wink: :wink:

Navikám: Sajnálom a hűtő-mizériát.... Nagy bosszússág az ilyen!!! ::( MI baja lett amúgy, remélem nem kell újat vennetek!!! :roll: :roll:
Merre nyaraltatok???Fotókat majd várjuk!!!! :wink: :wink:

andrea-1

Béku
Nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!!

/Csatlakozom Zsuzsóhoz, szülés előtti nap nekem is tökéletes volt a CTG-m :)/

Kép Kép
estrella22

Sziasztok, örülök, hogy minden baba és mama jól van :lol:

Estrella, nem biztos, hogy tudok belőle most azonnal linket varázsolni?!
Nekem működött ez a fajta ügyintézés. A mailre asszem cask automata válasz jött, de egyszercsak ott volt a pénz és postán jött levél, hogy megítélték a támogatást.

http://bezzeganya.postr.hu/emailben-is- ... -tamogatas
kpn

Béku Boldog szülinapot kívánok én is neked, és örülök hogy az idei jobb volt mint az eddigiek.

csajok a ház nem egy palota, régi parasztház, de ugye férjem épitész és meg lehetne csinálni majd idővel amilyenre szeretnénk, de csak ezt ami most van, jelen állapotban mivel a történelmi részen van, védett területen.
itt a linkje:
http://www.expressz.hu/ingatlan/lakas-h ... -26682703/

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Erika, tehát nagyobbra bővíteni nem lehet, de a meglevő méretet lehetne alakítani, ha jól értem? A belső elosztása milyen, mert látom hogy 2 szobásnak írja, ill. a konyha elég nagynak tűnik, urad lát benne fantáziát??? .... Persze így ha van hozzáértő a családban, úgy azért neki lehet futni egy átalakításnak bátrabban.... :wink: :wink: :wink: :wink: Szomszédságot feltérképeztétek amúgy??? :roll: :roll: :roll: :roll:

Csajok, ez az Iza egy kezdő hisztérika ... :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops:
Nagyon rühell hason feküdni, az a műsor amit levág ha hasrateszem... kész!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Utána meg ilyen édesdeden tolja.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?