Bodzássüti, én is nagyon örültem ám! Holnap megyek és vásárolok ezt-azt a csodaszép boltotokban
!
Bari, a fiókos kép nekem is nagy kedvencem
Miksi nagyon szerette, ha ki-be húzogattuk, a férjem találta ki, mert amíg nem volt játszószőnyeg, fotel nehezebb volt lekötni őket, folyton a lakásban sétálgattunk velük, nomeg a monoton mozgás jó a babáknak. Aztán Stefivel is próbáltuk, de ő nem szerette, de azt hiszem, erről is van kép. Este külön alszanak légzésfigyelővel, napközben igyekszünk egymás mellé tenni őket, meg mutogatjuk őket egymásnak, de ezt egyelőre csak felügyelettel lehet, nehogy véletlen belekapjanak a másik szemébe. A babakocsi könnyen irányítható (Dóriéknak is ilyen van, de nekik mózesük is van hozzá), mi a vázat az autóban tároljuk, így csak a babahordozókat cipeljük a harmadikra. Van lift, de a hordozókkal is kitöltjük, ikerkocsi nem fér bele semilyen sajna. Ha majd a hordozót lecseréljük az ülésekre nem tudom, mi lesz majd a protokol
Dehát aki a belvárosban lakik, az így jár
Köszönöm a bókokat, érdekes, mert bár van hasam, azért szerintem sem látszik, h ikreket szültem nemrég, nomeg, hogy azóta is zabálok, alkoholmentes sörözök, és nem sportolok. Futást nemsokára tervezek, mert jó lenne azért, ha rámjönnének a régi gatyáim, kevesebbet meg nem akarok enni (nem is bírnám), és a sört is megszerettem
Azért egy hónapja az egyik szomszédunk megkérdezte, h mikor szülök
, mondtam, h 2 hónaposak az ikrek. Nem tudom, de nagyon rossz lehet a szeme, mert terhesen akkora hasam volt, h be sem fért volna mellém a liftbe, most meg azért már ahhoz képest kockahas
A fekvést ismerem, de tényleg, a célért semmi sem drága, a kórház sem volt olyan rossz nekem, mert tudtam, h értük teszem
Szóval sok mindenre képes értük az ember, de ezt itt mind tudjuk!
Na, befejezem a regényt, majd inkább jövök holnap is!
Jó éjt, puszik és pocaksimi!