Itt egy éjjeli lepke
már látom előre a sorsomat, ekkortájt szopiműszak lesz, mert arra ébredtem, hogy a kiskrambó elkezdett biciklizni odabenn.
Claudia, nagyon édesek a képek!
engem már lassan hetente 2x küld a doki uh-ra. vszínű a kzs miatt/ én most már túlhordom, ezért fokozottabb figyelem kell. viszont nekünk szerencsére igazán klasszak a Bátfaiban készült videóink. (főleg össze sem hasoníthatók a számomra nagy csalódás 4D gyurmahorrorral.) nem csak az ujjszopizás meg az "integetés" látszik, de még a baba arcvonásai is, mintha csak kint lenne már - mondjuk lassan tényleg kint kéne lennie...
Pipocska, a narancsvirágolaj "csak" hangulatjavító/stresszoldó funkcióval bír, ezért lehet nyugodtan helyettesíteni. a bázisolaj, a levendula, a rózsafa és a mandarin viszont "alapfelszereltség", ezeknek van sejtregeneráló/összehúzó/érfalerősítő stb. hatásuk.
egyébként Ildinek és Neetnek igaza van, sajna a csíkok adottságtól függenek, és nekem jó adottságaim vannak e tekintetben. pedig a 2. hónaptól kentem mindenféle spec. csodaszerrel (tudván, hogy fogyási csíkjaim is voltak már előtte), aztán mégis szétment a sejehajomon a bőr. mondjuk túl a 20 kilón szerintem már egy kence se segít...
a pocaklenyomat végül katasztrófába torkollott, később írtam is: a fele belekötött a lavórba, a másik fele meg nem kötött meg rajtam, úgyhogy egyóra szenvedés és hiszti után levettük és kivágtuk a kukába. a sikertelenség egyértelműen a hozzá nem értő és türelmetlen személyzeten (rajtunk) múlott, szóval lehet próbálkozni nyugodtan. biztos nagyon szuper, ha valakinek sikerül!
megkértem papcit, hogy írjon be, ha lenne vmi, aztán ki tudja, sikerül-e szegénykémnek
nem szeret a szgéppel bíbelődni, meg eleve százfelé fog állni a feje, ha Istók megszületik
megpróbálok visszaaludni, bár a hüje hold pont a képembe világít. Ildike, biztos ettől a fránya sajttól volt rossz kedved. nagyon meggyötri az embert - no de Istit nem bírta kirobbantani a fészkéből...
még van pár "jó napom", aztán kezdhetek aggódni, hogy elöregszik a méhlepény, a gyerek teljesen magára tekeri a kzs-t, és vajon miféle lelki okai lehetnek (nálam/nála), hogy állatira nem kíváncsi a külvilágra, és folyton "leveri" a méhemet, ha az meg akar szabadulni már a hosszúra nyúlt társbérlettől
v. (bármikor)