Új privát üzeneted érkezett!

Halihó! keleten a helyzet változatlan! de ki tudja, mit hoz a mai éj, meg a nagy sajthold...

Ildi, nem lesz rosszabb, sőt, sokkal jobb lesz, hiszen a vége felé, ha lejjebb megy a baba, a felsőbb tájékok kicsit felszabadulnak a nyomás alól, vagy tényleg odébbmozdul a baba az érről. nyugodj meg, pár nap alatt változhat a dolog, és máris sokkal jobban fogsz tudni aludni! nekem az is segített, hogy helyet cseréltem a kispapával, és a fene tudja, de az ő térfelének valahogy jobb a kisugárzása, és azóta ritkábban ébredek éjjel a kötelező forgolódásra Kép

kisbabáknak és kismamáknak is szép napot kívánok,
v. (lehet nagyértékű fogadásokat kötni a mai napra Kép)

ps, látta valaki a Szülőszobát? mindkét csajszi a kőmetsző pózban szült, és a fiatalabbiknál láttam, hogy le is volt kötözve. Ez Magyarország 2004-ben. mit szóltok?

votiv 8)
votiv

meg nem lattam, de most hogy mondod nezem a neten...

Kép
babarozsa

Neet,
Az apukás ruhának nem kell szó szerint fehérnek lennie, fehér poló valami drapp nadrág, nálunk legalább is ez volt összepakolva mivel a végén apjuk megfutamodottKép a csapóajtón kívüli vajúdást választotta. A lényeg, hogy a ruha tiszta legyen és ott vegye át. Szerintem a vajúdáshoz is átt kell öltözni, nagy valószínűséggel a szülőszobában is fogsz vajúdni és oda nem igazán célszerű utcai ruhában bemenni.

Votiv,
A szülőszobán kiakadtam egy kicsit, borzalmas, hogy még ma is szülnek ilyen körülmények között. De szerintem nem is tudják, hogy van olyan hely ahol már nem így szülnek a nők.
zsebi2004

azaz csak neznem, de nem mukodikKép

Kép
babarozsa

Johanna! Itt találtam a neten, de egy különleges megoldással, tehát nem gondolom, hogy te is le tudod tölteni, hacsak nem... Amúgy jó, olyasmi xilofonos zene, mint amit a babajátékok adnak. Én egyetlen komolyzenei feldolgozást nem véltem benne felfedezni.

Votiv! Nagyot röhögtem a "lefekszem aludni, és várom, hogy meginduljon a szülés" mondatodon. Kép)

Hétfőn megyek dokihoz, tessék szorítani csajszik!

ancsipancsi

Sziasztok!

Ha jó ötletnek tartjátok a dolgot, akkor mindenki küldje el az adatait, és én megcsinálom a táblát.

Neet, Votiv, szoritok értetek!

Dorka

Kép
szdorka

Sziasztok,

Zanza: Köszi a számot. Meg fogom próbálni elérni. Bár lehet, hogy nem sok esélyem van hozzá bejutni... :-((

Dorka: szép a neved... Gondolkodom, hogy ha bébibaba lány lesz, akkor eme nevet fogja Ő is viselni. Teccccccik nagyon...

Hú, Neet és Votiv, szuper lehet, hogy már csak ilyen rövid idő van hátra. Bár tudom, hogy most minden idő "duplán" sőt triplán számit.. De olyan jó lehet Nektek, hogy mindjárt meglátjátok, hogy ki is lakik bennetek.

Táblázat nagyon jó ötlet.. De nagyon nagy munkát idényel... De le a kapappal Dorka ha megcsinálod...

Ancsi: igazad van én nem tudtam letölteni, súlyos ezreket meg nem biztos, hogy szeretnék érte adni.
Szép napot mindenkinek.

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok !

Ritkán irok , de annál többet olvaslak titeket ! Kép
Votiv , Neet , nagy drukk az uccsó napokra !
Mi mostaban kezdtünk el gondolkozni azon hogy vmit venni is kellene a csöpségnek , mondjuk bútort , babakocsit első körben .
Caludia ! Matti elég jónak tünik , közel is van hozzánk .Esetleg vkinek van vmi más ötlete ?

Kép
Kép
greenolive

Szivesen bevállalom, en ezt egyenlore nem erzem olyan nagy tehernek, egyebkent is jelenleg en vagyok az itt (Ancsival egyutt) aki valoszinuleg a legtovabb ittmarad (legalabbis mint szules elott allo, igy meg jobban raero):-)

Megkuksiztam par oldalt megegyszer, igy a kovetkezokre jutottam:

Nev
Kor
Szules ideje (orara pontos - igy tudjuk hogy reggel vagy este)
Szules varhato ideje - igy tudjuk hogy ehhez kepest mikor szuletett meg a gyerkoc, illetve aki meg elotte all, ott lathatjuk hogy kinek mennyi van meg hatra
Orvos neve es hogy valasztott vagy ugyeletes
Szulesznonel ugyanez
Hanyadik gyerek, esetleg korabban Szent Imreben szult gyerekek adatai
Neve/Neme
Barmi megjegyzes a vegere.

Esetleg bele lehetne irni azt is, hogy hanyadik probalkozasra jott ossze, bar ennek a topicnak igazabol nem ez a lenyege...

Mit szoltok hozza? Akinek tetszik az otlet, az maris kuldheti az adatait!!! E-mail cimem a profilomban, vagy ide a listara.

Dorka

Kép
szdorka

Sziasztok!
Én eddig szinte csak olvastam ezt a fórumot, de most végre találtam valakit, aki szintén Josdi dr-nál fog szülni! Kép
Ltündi! Én jan.20-ra (azóta +1 hét) vagyok kiírva, igaz a netes kalkulátor,ami a ciklust is nézi: jan.28. Egyébként meg akkor jön,amikor akar. Igazából nekem sincs sok infóm róla, én nagyon meg vagyok elégedve vele,és mindenkitől csak jót hallottam róla. Kép Ha tudsz valamit,írhatsz az aglicska@yahoo.com-ra. Köszi, katatonia
Te választottál már szülésznőt? Ha igen,megkérdezted a dokitól,hogy kivel dolgozik szívesen?
katatonia

Johanna! Majd ha aktuális lesz, segítek neked. Súlyos ezreket nem ér meg, az fix. Nem tudom mennyibe kerül, hallás után azt mondom kb. 1200-1500 Ft-ot ér meg!

ancsipancsi

Sziasztok!
Még egyben.. most megyek UHra!
neet(39 legvége)
neet

Tündi!
Nagyon közel vagyunk egymáshoz! Én jan. 23-ra vagyok kiírva és Balogh dokihoz járok! Lehet, hogy majd találkozunk!

Votiv!
Én nem nézem a szülőszobát, de az előzeteseket szoktam látni és én is épp ezen filóztam, hogy talán nincs is semmilyen alternatív hullám, ha még mindig fekve kell szülni mindenhol!

Köszi a megnyugtatást! Mostmár teljesen megnyugodtam, hogy normális, amiket érzek! Egyébként éjjel, telihold ellenére írtó jól aludtam!

Ildi
ildi76

Ildi, ez a hold még nem volt egészen teli... Kép majd ma!

Köszi mindenkinek a bíztatást! Isti ezerrel kavar a pocámban, de ez még mindig semmi. Tutira veszem, hogy iszonyú jó neki ott benn, és még egy hét múlva is itt fogunk virítani. Addig is élvezem az utolsó szabad órákat, és elkirándulok a dokihoz...
Kép

Szülőszoba: emléxem, hogy még anno, mikor a kőmetsző pózról beszélgettünk, alig tudtuk elképzelni, mi az. ennyire "szerencsések" lennénk? vagy inkább túlképzettek Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!
Dettó minden, amit írtál. Semmi jel, babuci hülye lenne kijönni ebbe a hidegbe... Kép Mondjuk megértem. Anyja lánya/fia. Kép Kép
3700 g-ra becsülték ma, és olyanokat bír rúgni... imádom a kis vakarcsot.

BABA-APRÓ!!! Felhívom mindenki figyelmét erre a lapra, tegnap vettünk innen ágyat, matracot, huzatot, pelenkázót össz 7000ért, érdemes nézelődni. Oké, hogy használt, na de mennyi ideig használunk ilyesmit?? Max egy év, ha nem kevesebb.
Így legalább már mindkét szinten tudjuk altatni majd a picit, attól függ, mi hol vagyunk.

neet(holnaptól 40)
neet

2,5 óra a rendelőben... aztán megkaptuk az utasításokat, hogy mikor kell indulni a kórházba, egyébként meg hétfőn nst, uh és megint rendelő. hajjajj. már ezért is "megérné" még a hétvégén szülniKép

érdekes, hogy tulajdonképpen bármi történik, AZONNAL be kell mennünk, tehát ha elmegy a víz, ha vérzik, ha a gyerek nem mozog legalább 10X egy nap, és ha görcsöl - legfeljebb egy nst után hazaeresztenek, ha még nem azért görcsöl Kép

Neet, téged mivel engedett el a dokibácsid?

votiv 8)
votiv

Szia Neet!
Már rég láttalak a chaten. Látom készülsz szülni Kép
Az én lányom sem akart egy éve kijönni, de ne aggódj ki fog jönni.
Szia BSztike
bsztike

Sziasztok!
még mindig semmi... pedig alaposan meggyötört bennünket a telihold - forgolódás, rossz álmok, keményedés stb. na de ha még ettől se indul be a szülés, akkor mitől fog? Kép
v. (már nem mondok időt)

votiv 8)
votiv

Szia BSZ!!!
Igen, rég találkoztunk, összevissza szoktam lenni, de azért vagyok. Esztike vagy Gáborka már nagyon a finishben! Kép persze, bent még nem maradt gyerek! Kép

Votiv!
Doki "megnyugtatott", h teljesen zárt a mszáj, talán, ahogy mondta, "lehelletnyit" megrövidült. Szóval még bőven ráérünk. Vagy van olyan, hogy ripszropsz kinyílik??? Akkor lesz meglepi! Jövő vas. előtt lehet, h esélye sincs még, h megöleljük. Viszont volt 50%os összehúzódásom is az NSTn, ami vicces, mert épphogy éreztem, ehhez képest az esti fájások 200%osak is lehetnek (csak akkor persze nem méri senki), szóval én már erre se adok. Majd ha megindul, úgyis észrevesszük.

Jucus!
Te kérdezted, merre vagyok NSTn? Ahol a dokinál, a Hercegprímás utcában, nem a Hban.
neet(40)
neet

Votiv!
Azt még elfelejtettem írni, h babuciajink biztos azért nem bújtak ki a teliholdkor, mert több eszük van annál, h akkor szülessenek, amikor bolondokháza van a Hban, és alig jutna rájuk idő. Most menjen le a tömeg, azt jövünk mi, ha már nyugi lesz. NEm??? Kép
neet
neet

Kép de! csak nekem most is folyamatosan jönnek a fájások - hátha estére lesz belőlük valami? mindenesetre a gyerek mozog, nem is akárhogy - az előbb még a cicimbe is belerúgott - ez megnyugtat Kép.
tegnap a vizsgálaton megrúgta még a dokit is! Kép jaj, már alig várom, hogy megpuszilgassam a kis csülkeit!

votiv 8)
votiv

Hello!

Ez már tényleg borzasztó izgalmas.
Még mindíg szorítok értetek.

Kép
Kép
pipocska

na mi van, Isti kibújt már?? Kép)

Johanna! Én a választott orvos nevét nem írnám oda, több okból sem. Tudjuk ugyebár, hogy az orvosok is olvassák ezt a lapot. Szerintem semmi szükség arra, hogy...

ancsipancsi

Votiv, Neet majd meg egyszerre szultokKép

Kép
babarozsa

Pipocska!
Köszi! Kép
Babarózsa!
Lehet!
Votiv!
Hajrá!
neet
neet

Valamikor volt szó róla, hogy nem lehet májat, májkrémet enni. A 12. hét után sem? Annyira ennék egy kis rántott csirke májat+ petrezselymes krumplit.
Még most sem lehet?

Kép
Kép
pipocska

Még egy kérdés.
Emlékeztek rá, hogy mikor volt szó az olajokról?
Ha nem is pontosan dátum szerint, de úgy nagyjából.
Eddig örültem, hogy milyen jó, hogy majd tudunk különböző olajokat gyártani, de annyi eszem nem volt, hogy el is mentsem a recepteket.
Most kezdtem gondolkodni, hogy mivel lassan 16 hetes leszek, elkezdhetném a terhességi csíkokra való krémet használni. Csakhogy nincs meg a recept.Kép
Na jó ez annyira nem vicces.
Ha valaki emlékszik írja le, hogy kb. merre találom.
Előre is köszi.

Kép
Kép
pipocska

Pipocska, engem tök sokáig rántott májjal tömött a nagyi, és semmi bajom nem lett. Ő szegényke, még úgy ismerte, hogy a várandós nőnek májat kell ennie, mert abban "sok a vas".

egy "csíkolaj" receptet még vmikor én pötyögtem be - a Bába-félét. megtaláltam, 2004 November 01 hétfő - 13h 37-kor küldtem el. én már azóta a második adaggal készítettem el, és nagyon sokat segített, bár még egy ideig biztos csíkos anyatigris leszek Kép legalább elkezdtek halványulni a nyamvadt csíkok.

így utólag, még csak 1 dolog a recepthez: a narancsvirágolaj majdnem olyan drága, mint a rózsaolaj (egy üvegcse kb 1500 ft.), de nyugodtan helyettesíthető vmi egyéb citrusfélével, ami neked tetszik, pl. sima naranccsal, grépfrúttal, citrommal, mandarinnal... (ezek csak 2-300 forintokba kerülnek). jó olajozgatást! Kép

ma már egész nap jönnek a fájások, de még elég gyengécskék és rendszertelenek. vagy már aktívan vajúdok, csak nem tudok róla?

votiv 8)
votiv

Pipocska!
Lehet enni májat, ahogy Neet is írta, csak nem sokat, például ne minden héten egyél, mert sok benne az A vitamin és ha felhalmozódik, az csontfejlődési rendellenességet okozhat!
A májkrémet meg nem a máj miatt, hanem a toxoplazma fertőzés miatt nem ajánlják!
Van egy másik olajrecept csíkokra:
Kb. 10 ml mogyoróolajhoz kell tenni 1-2 csepp rózsafa olajat! Én ezt használom!

Olyan sz.r kedvem van ettől a hülye időtől egész nap! Eshetne legalább egy kis hó!
ildi76

Bocs, Votiv írta a májat, nem Neet!

Votiv!
Drukkolunk!
ildi76

Pipocska, Ildi!
Régebben én is írtam a májról. Kép Lehet enni, csak mértékkel. Én is ettem-eszem, és semmi bajunk.

Haskence:
Én sima testápolókat használok-tam, nem a reklám miatt, de nincs értelme felsorolni, pár flakon elfogyott az utóbbi hónapokban, mind más volt (Kaomilla, Nivea, Baba, Dove, stb), direkt kértem mindig szüli- meg egyéb napokra. Csík még egy szál se, remélem, ezen a héten már nem lepődök meg... szóval adottság kérdése, túl sok drága vackot nem érdemes használni, úgyse azon múlik, hanem a rendszerességen, és a masszírkán. Meg persze a saját bőröd alaptulajdonságain, hajlamosságon, ilyenek.(Én reggel-este kenem orrbaszájba, azaz combra, pocakra, meg ahol egyébként is kenem, lábak, stb)

Ildi!
Ne legyen rossz kedved! Kép Kép Kép Ezeket a mosolykákat neked küldöm, h vidulj fel. Ilyen vacak idő is kell, h jobban értékeljük a szépet. Egyébként ennél sokkal csúnyább is jön még, tudod, a durva fagyok, ónos eső, stb. Szóval kitartást! Lassan már úgyis a babáinkról fogunk mesélgetni, ki mit csinál, szóval viduljunk! Egyébként más újság?
neet(40) olyan jó ezt leírni: NEGYVEN!!! Kép)
neet

Votiv!
ha eltűnnél, papinkód azért ugye feljön közölni a NAGY HÍRT??? Kép
neet
neet

Sziasztok!
Lenne egy fura kérdésem, a sima kórházi ulltrahangon is látszik a baba arca, hasonlóan mint a 4d-n? Eddig csak ott voltunk, 7-én kéne menni a 36. heti ultrahangra, gondolkozom, hogy a simára menjek-e, mert látom, hogy Votivot is megint elküldték uh-ra, azt hittem a 36. heti az utolsó!
Szegény babócám úgy utálja ha nézegetik!
Kép
Ildi küldök neked virágot a rossz kedved ellen!Remélem elmúlik tőle.
Máj ügyben: én is szoktam enni...
Sajnos már nem lehet tudni mi a rossz, láttátok tegnap, hogy a légfrissítő káros a kismamáknak és a babának?
Clau
claudia

Köszi csajszik.

Az olaj témában is, meg a máj témában is.
Akkor majd jól befalom a rántott májat, amit csinálok!Kép

Votiv!

Azt hiszem nekem a drágábbik olajra lesz szükségem, ha az jobb a cél elérése érdekében, mert sajnos nekem terhesség nélkül is vannak már csíkjaim.
A hugom hasa pedig az utolsó 3 napban repedt szét. Addig gyönyörű volt. Viszont 7 éve szült, és azóta sem jött neki rendbe.
Sajna nekem ez örökség, ugyanúgy mint a seprűerek.
Abból is van már bőven, pedig tavasszal injekcióztattam el.Kép

Nekem viszont őrült jó kedvem van.
A párom csinált nekem egy keretet, mert idén nem lesz karifánk, viszont azt föl fogom diszíteni.
Ez most ilyen különleges lesz.
Ja, a jókedvem nem azért van, mert nem lesz fa, hanem azért, mert az én kis édesem ilyen ügyes.
KépKép

Kép
Kép
pipocska

Most, hogy így visszaolvastam, és elmentettem a csíkokra való olaj receptjét, érdekes dologra bukkantam.

Votiv!

Megcsináltátok végül a pocaklenyomatot???Kép
Mert erről már nem szólt a fáma.

Kép
Kép
pipocska

Neet!Köszi a mosolykákat! Claudia! Neked meg a virágot! Remélem holnap jobb kedvem lesz!

Egyébként állítólag sok folyadékot is kell inni a csíkok megelőzése érdekében, de szerintem is inkább hajlam kérdése!

Clau!
A sima UH-n nem látszik a baba arca, csak a szonográfus látja rajta, hogy minden rendben van-e? Bár szerintem a Bártfai UH képernyő olyan rossz minőségű, én szinte semmit nem ismertem fel rajta, hiába mutogatták, sőt a kapott képen is csak egy "krumpli" látszik!

Manós!
Nézd majd meg a leveleidet, ha arra jársz!!!
ildi76

Sziasztok!

Köszi a papa-szerkóról közölt infókat!

Én sem tudok a 32. hét óta háton alaudni, jó ha egy fél órát megmaradok úgy...de van, hogy 1 mp-ig sem megy. :-( Az ágy kipárnázása viszont tényleg jó ötlet, és napközbeni pihenés is sokat segít!

UH-n a Bártfaiban tényleg nem sok látszódik, legalábbis én csak odaképzelgetem, amit mondanak, hogy most mit is látunk. A 4D-n már igencsak látni...

Claudia, én 6-án megyek az UH-ra...:-) Jó a kép Rólad, amit feltettél!

Ha egy szülésznő van este csak, és 2-3 szülő mama, akkor a gátvédelmet ki csinálja (azt mondták ő maszírozgat...)?? Vagy az nem tart olyan sokáig? Belefér mind a 2-3 mama?
vollard

Vollard,
Köszi, te hova mész uh-ra? Fogalmam sincs ki csinálja olyankor a gátvédelmet, én felkértem a Verát, hogy legyen ott a szülésemnél,Ő fog maszírozni, az Nst-t is Ő fogja csinálni, 7-én 2-re megyek. Biztos, ami biztos....
claudia

KépKépKép Erik, Roland
Ezek a 4d-s fotóink, de telefonnal fotóztam őket,nem scenneltem, élőben szebbek.
claudia

A csíkokkal kapcsolatban, nekem is sok van a fenekemen, de nem most keletkeztek, hanem hirtelen nőttem ( 182cm magas vagyok), most minden nap 2x kenem testápolóval és nincsenek még a hasamon. Ha szolizok nem feltűnőek, bár a fenekét az ember ritkábban látja..Kép
claudia

Itt egy éjjeli lepke Kép

már látom előre a sorsomat, ekkortájt szopiműszak lesz, mert arra ébredtem, hogy a kiskrambó elkezdett biciklizni odabenn.

Claudia, nagyon édesek a képek!

engem már lassan hetente 2x küld a doki uh-ra. vszínű a kzs miatt/ én most már túlhordom, ezért fokozottabb figyelem kell. viszont nekünk szerencsére igazán klasszak a Bátfaiban készült videóink. (főleg össze sem hasoníthatók a számomra nagy csalódás 4D gyurmahorrorral.) nem csak az ujjszopizás meg az "integetés" látszik, de még a baba arcvonásai is, mintha csak kint lenne már - mondjuk lassan tényleg kint kéne lennie...

Pipocska, a narancsvirágolaj "csak" hangulatjavító/stresszoldó funkcióval bír, ezért lehet nyugodtan helyettesíteni. a bázisolaj, a levendula, a rózsafa és a mandarin viszont "alapfelszereltség", ezeknek van sejtregeneráló/összehúzó/érfalerősítő stb. hatásuk.

egyébként Ildinek és Neetnek igaza van, sajna a csíkok adottságtól függenek, és nekem jó adottságaim vannak e tekintetben. pedig a 2. hónaptól kentem mindenféle spec. csodaszerrel (tudván, hogy fogyási csíkjaim is voltak már előtte), aztán mégis szétment a sejehajomon a bőr. mondjuk túl a 20 kilón szerintem már egy kence se segít... Kép

a pocaklenyomat végül katasztrófába torkollott, később írtam is: a fele belekötött a lavórba, a másik fele meg nem kötött meg rajtam, úgyhogy egyóra szenvedés és hiszti után levettük és kivágtuk a kukába. a sikertelenség egyértelműen a hozzá nem értő és türelmetlen személyzeten (rajtunk) múlott, szóval lehet próbálkozni nyugodtan. biztos nagyon szuper, ha valakinek sikerül!

megkértem papcit, hogy írjon be, ha lenne vmi, aztán ki tudja, sikerül-e szegénykémnek Kép nem szeret a szgéppel bíbelődni, meg eleve százfelé fog állni a feje, ha Istók megszületik Kép

megpróbálok visszaaludni, bár a hüje hold pont a képembe világít. Ildike, biztos ettől a fránya sajttól volt rossz kedved. nagyon meggyötri az embert - no de Istit nem bírta kirobbantani a fészkéből...

még van pár "jó napom", aztán kezdhetek aggódni, hogy elöregszik a méhlepény, a gyerek teljesen magára tekeri a kzs-t, és vajon miféle lelki okai lehetnek (nálam/nála), hogy állatira nem kíváncsi a külvilágra, és folyton "leveri" a méhemet, ha az meg akar szabadulni már a hosszúra nyúlt társbérlettől Kép
v. (bármikor)

votiv 8)
votiv

jaj, erről jut eszembe, a párom tegnap aszondja: beszéjem meg a méhemmel, hogy ne görcsöljön már annyit. tiszta Raffai lett a szentem Kép Kép Kép

votiv 8)
votiv

Votiv: miert nem akarja meg, hogy megszulessen?Kép

Kép
babarozsa

Votiv: kuldj valakinek kozulunk sms-t, ha valami van...nem jo otlet?

Kép
babarozsa

Claudia!

Aranyosak a képek! Az enyém bent van a profilomban a babáról (18 hetes kép)!

Votiv!

Ne aggódj! Mi amikor legutóbb voltunk UH-n, és a köldökzsinór hosszát kérdeztem, amit ugyan nem tudnak megsaccolni sajnos, rögtön elkezdett nyugtatgatni a szonográfus, hogy, ha a nyakán lenne a babának akkor sem kellene semmit csinálni! A relaxon meg, amikor 1X voltam, a prof. épp azt magyarázta, hogy ezek a babák sokkal okosabbak, mint mi gondolnánk és nem kell ilyenkor aggódni, mert ki tudják tekerni magukat belőle!
Egyébként meg még nem hordtad túl, 2 hétig még csak terminus túllépésnek hívják! Persze megértem, hogy jobb lenne már a kezedben tartani Istit! Én biztos megőrülök majd az utolsó hónapban, hogy tudom, elvileg bármikor jöhet!

Ma megpróbáltam jobb lábbal kikelni az ágyból és tervbe van egy séta is délutánra, az biztos jót tesz a hangulatomnak! Egyébként nagyon aranyosak vagytok, hogy kedvre akartatok deríteni, segített!

Ildi
ildi76

Sziasztok,

Hú, de izgi, hogy többen is vagytok már a véghajrában.

Ancsi: babazenét vettem, illetve én csak ajándékba, de gondoltam, hogy készítek róla egy kópiát magamnak. Egészen aranyos....

Lányok: normális az, hogy a mellemen ma a bimbó környékén felfedeztem kis pöttyöket, kinövéseket. Olyan pattanás szerűek, de mégsem azok. Tudom, hogy már más is irt róla. De azért jobb ha megerősitetek, hogy ez a dolog velejárója.

Hétfőn megyek 12hetes Uhra, remélem minden rendben lesz. Néha abszolút félek, hogy esetleg már bent sincs a pocaklakó, mert annyira nem érzek semmit. Ugye ez is normális.

Köszi Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Votiv, Neet, drukkolunk nagyon!! Kép Kép

En is csomagoltam kispapaszerkot (polo, nadrag, papucs), de nem kellett, olyan szexi zold mutosruhat kellett felvennie (eppenhogy rament a legnagyobb) es papucsot is adtak. Lehet, hogy csak a dijbirkozoknak kell a sajatjukat felvenni es a skandinav favago alkatuak meg eppen belefernek a korhaziba Kép

Meg nekem se kellett a sajatom, vajudashoz egy zoldet, szuleshez egy feheret kaptam. De lehet, hogy ezt mar irtam, bocs.

A csikok nekem is csak a 40. heten jottek ki. Mondjuk en semmivel nem kentem magam. Most is csak hebe-hoba, mikor eszembe jut, az Avent olajaval, de mar sokat javultak.

Csatlakozom Votivhoz, a Bartfai ultrahang nekem is jo volt, nagyon szepen latszott a lanyka arca, imadtam az orrat meg a szajat. A 4D meg tenyleg gyurmahorror.

Off, de nalunk tortenelmi pillanat: csutortok reggel gyerkoc magatol elaludt a kisagyban! Ket orat aludt benne, aztan meg egyet nezelodott, miutan felkelt. Aznap delutan is masfelet aludt. Most persze megint itt gyurodik rajtam. Babakocsiban jol alszik, de olyan hideg van, hogy mar nem lehet orakig maszkalni. Ugy varom mar, hogy gyalogoljon. ..
moosejaw

Sziasztok!

Profilomba feltettem egy új képet ami 3 napja készült és imádom!

Jucus
20170114224602

Jucus:
Te a noklapjan is vagy, nem?Kép

Kép
babarozsa

Igen.

Jucus
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X