Új privát üzeneted érkezett!

Andikám!
Várom már nagyon a holnapi vuduzást :D

ugye milyen rettentő bosszantó, hogy vannak eltűnő tagjaink??? :twisted: :twisted: :twisted:

VnBeni gyanúsan csendben van...hol is tartanak most??? mikor lesz eredmény??? :D de legfőképpen mikor lesz már végre publikus a jóhír???? :)

eszter82
Budapest

Hétfőn ott lesz mind a kettő, kedd reggel pedig a jóhír a telóban, hogy 2-ből 2-t frankón telibeküldtek és szépen osztódnak!!!!!!! És egy későbbi napon - ezt még nem álmodtam meg - a 2 babócát beültetik, és kb. 10 nap múlva pedig pozitív tesztet fogunk csodállni itt a fórumon!!!! EZTET TESSENEK VIZUALIZÁLNI A HÖLGYEKNEK!!!!!!!!!! Másról is szó se essék.... :))))))))

Holnap csajok akkor mi olyan kb. 3 körülre tervezzük az érkezést, már amennyire lehet ígérni pontos érkezést így az első kimozdulásunk kapcsán.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondjuk Juditkám még nem válaszolt az sms-re, amiben írtam, hogy mennénk holnap ekkor és ekkor, de remélem nem leszünk alkalmatlanok egy rövidebb vizitálás erejéig... :) Szóval holnap szerintem akkor 3 körül a szülészet bejáratánál kéne talizni, Aki gondolja.... :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Estrella!
biztosan akkor is angyal, mikor ébren van :D
olyan kis édiiii :D

eszter82
Budapest

Andikám!
Ott a helyem :D
Najóóó, a kis fertőző vicces lábujjú családot megvárjuk, ha elkalkuláljátok az érkezést, akkor is!
Akkor fent a szülészet bejáratánál!!!

eszter82
Budapest

Estrella: Iza ma kb. dél óta majdhogynem megnyugtathatatlan volt... max. 15 perces szünetek voltak, különben sírt és nyűglődött.... Elveimet feladva csomót rajtam volt, úgy megnyugodott, elaludt, de ahogy letettem azonnal felsírt... 12 alkalomig számoltam... utána már inkább nem tettem le ... (de így főzni nem tudtam, pakolni szintén semmit... net félkézzel még jó hogy ment... :lol: :lol: :lol: :lol: ) .... úgyhogy záros határidőn belül be kell szerezzünk egy ilyen babaerszény cuccot.... :roll: :roll: :roll:

Ma először annyira keservesen sírt, hogy miután megnyugodott és végre elaludt rajtam, én is bőgtem egy sort.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Így voltunk el ma délután... Nagyon nehezen nyugodott meg, ilyen még eddig nem is volt nálunk... :roll: :roll: :roll: Egész kétségbeestem.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

andrea-1

Vagyok én is :D

Hát a pontos érkezés nálam majd attól függ,mennyire tudok megállni a lábamon,de mióta Izácskánál jártam,nem volt gond,csak 1X pihentem meg az IKEÁ-ban,úgyhogy nagyjából 3-ra mi is odaérünk párommal :D
Szerintem Judit nagyon fog örülni nekünk,és ha mégis rossz az időpont, akkor csak gyorsan megsasoljuk a kislegényt,csókot hintünk nekik,és eljövünk! ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Juditkám most válaszolt: szeretettel vár minket!! :)

Béku: Szuper,hogy egyre jobban vagy!!! :) Ha így folytatod, végigtáncolod majd a szülést.. ripsz-ropsz.... :)))))

andrea-1

Andi: hihi :D :D :D :D
De komolyan,tényleg egész jól vagyok!!! :)

Most már csak ezek a nagy kiterjedésű keményedések és mensis fájdalmak vesznek le néha a lábamról,de ezek is inkább csak este.
No meg a derekam is csak estére szakad le,de akkor már itt a Zuram, aki elkényeztet,és megmasszíroz :D

picit mintha edződnék is ezekkel a jóslókkal,egyre kevésbé akasztanak ki :D

Hát nem hazudtolnám meg magunkat,ha még ott is röhögőgörcsben törnénk ki párommal,de azért az egyéb görcsök miatt ezt most nem feltételezem :shock: :D :D :D :D :D

Lányok,valaki megírja nekem,hogy ezeket a homeós izéket hogyan kell bevenni?
Nem az érdekel,hogy melyiket hányszor,hanem hogy ezeket csak úgy eszegetni kell,mint a cukorkát,vagy lenyelni,vagy mi? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

holnap megveszem a gátmasszázs olajat is,bár én inkább kérni fogom a vágást,semhogy repedjek,de hátha ez segít valamennyire,és csak kisebb vágást ejtenek majd ;)
Vendég

Estrella: ez íródott Zsombor baba fotója után,amiről lemaradtál ;)

[quote="kisbeeka"]A írta:kisbeekandikám: Zsombor baba stipi-stopi!! :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tényleg meseszép baba!! Hát most már kíváncsi vagyok,én mit (kit) hozok össze! :lol: :lol: :lol: :lol: :D :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi: 56-os ruhák? Olyan 3 hónaposan kezdtük talán. Előtte volt a manó csomagunk is. Abban volt olyan vastagabb cucc, ami kicsi volt rá! Na az pici volt.

Ma jó sokat kocsikáztunk, délután még elmentünk bevásárolni. Egy rövid zöldnél persze sikerült lefulladnom, úgyhogy aki miattam már nem fért át, attól kaptam egy hülye picsát. Kedves mi? Persze én nem láttam, csak Tomi mondta. Hát sajnálom, van még ilyen. És persze mindig a legrosszabbkor.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku: Homeós bogyókat nyelv alá beszórni és megvárni, hogy elolvadjon.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: köszi,akkor ugyanúgy ezeket a szülés előtti izéket,mint az oscillo-t is,ha jól értem.
Csak azért kérdeztem,mert az oscillo parányibb golyókból állt :D

étkezéshez viszonyítva mindegy?
Vendég

Béku, kaja előtt negyedórával kell... mentholos cuccot nem lehet használni homeos cucc alkalmazásakor, tárolásánál meg kerülni kell az elektromos berendezéseket, mobilt, erős illatú fűszereket, parfümöket.

andrea-1

Köszi! :)
hihetetlen,de a kajás dolgot lesz a legnehezebb betartani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ittad a málnalevél teát? Elviselhető? :roll: :roll: :D :D :D
Vendég

nah megjöttem kecskemétről, gazdagabb lettem két lakással :oops:

4 körül értem haza, megfogtam családot elmentünk Marcusért és irány ikea, ott jót vacsiztunk most itthon már.

várom Csucsut, állítólag mindjárt jön.

csajok,
holnap megyek én is, viszek két szarost meg Juditnak egy nagyobb csomagot, szóval málhás szamár hozzám képest ...... ja és a babakocsinkat is, ha valamelyik fiú majd segítene az emeletre a babakocsit felvinni, mert úgy látom a lépcsőnhúzás megviselte a top ridert és a nyaralást még ki kéne bírnia :shock:

Vicky,
soha ne törödj velük, max középső ujj :-) én egy nem idén barnult 20 millás mercis kukitől kaptam meg miután extra über paraszt volt és nem gyorsan adtam át a parkolóhelyemet az autójának hogy "menj már a g..ibe", ezt beleüvöltve bp belvárosába, én elvesztettem a türelmem, ablak leteker, középső ujj ki és eljöttem, két ember meg is tapsolt :-)))))

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: emberem majd segít! ;)
Vendég

Kubu: Nem semmi lehettél! :) Eddig még csak egy párszor kaptam negatív dolgot, inkább segítenek. Szerencsére.
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu: Rajóra is számíthatsz :)
Mivel lettél Tegazdagabb, he csáje, jól olvasom ??????? :))))))))))))))))))))))
Csucsut baszarintsd le, hogy lekakkant minket.... :shock: :oops: :shock: :oops: :shock: :oops: :shock: :oops: :shock: :oops: :shock: :oops:

Vicky: ezt az ember sajna a mai világban gyalogosan is megkapja... Gyökerekkel tele a világ.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Nálunk esti munkamegosztás.... apuka megjön... gyerek ugye zaklatott egész délután, akkor is épp nyűgös ..... apuka Mekit hozott, így anyuka tömi a majmot, addig apuka etet üvegből Doors-t hallgatnak közbe.... utána Emil Rulezre táncolás... világbéke .... majd megfürdeti a gyereket, aki vigyorog.. világbéke.... majd anyuka öltöztet ... gyerek vörösfejjel üvölt... majd apuka az üvegben levő maradék kajával lenyugtat... világbéke..... Szerintetek????? Önbecsülésem...???? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Maja már a pocakban ezt játssza :D :D :D
Én már csillagokat látok,apa kíváncsi,mi történik a pocakban,jön gyorsan,odarakja a kezét,Majácska jó kislány,apának nem produkál ilyesmit,biztos csak anya túlozta el a dolgot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hát nem várok mást Tőle sem,ha már kint lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi: Nálunk is ez van, bár az elején mindig ordításra jött haza. De most már apa fanklub van itthon, most az a legújabb, hogy engem is apának hív. Egy időben az apját is anyának hívta.
vicky79
Budapest III. kerület

csajok,
megpróbálok én is csatlakozni a holnapi Móci látogató csapathoz.
tudja valaki hogy melyik szoba?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Nem, de majd megkérdezzük a pultnál... :) Zsuzsókám Balázst is hozod??? :wink:

andrea-1

Andi,
próbálok boros képet lájkolni, de
"Nem tudsz tetszést nyilvánítani, mert a tárgy nem elérhető (levették vagy már nincs jogod a megtekintésére)." pedig ott van a kép láááátom !

kubuspace

Kubukám, nemtom mi volt, de most rányomtam a megosztást, talán így :))))))

andrea-1

Béku!
:D :D :D akkor megvan a megoldás...ha Maja nagyon fájó helyre kavirnyál, csak odahívod Apát aki kisangyalt varázsol a kisugárzásával a lánykájából és kész :D

Andikám!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: szóval az Apja a sztár :D
Na ne félj...majd ha nagyon kajás lesz Iza és Apja nem elég gyors, Te pedig szó szerint mellbedobással visszakerülsz az élmezőnybe!!!! :D
Csak trükkösen :D

Zsuzsó!
De jó, hogy Ti is jöttök! :D
Ugye TI???? Mármint hogy Pirinyó Balázs sem marad otthon? :D

Kubu!
IGEN!!! csatlakozom Andihoz! Csucsut tessék írásra ösztönözni!!!! Kéretik belőle kiudvarolni minden részletet...max holnap jól kifaggatunk :D

eszter82
Budapest

Eszterkém,bár apa ennyire elérhető lenne! ;) :D :D :D :D :D
Így hétfőtől péntekig kora reggeltől estig (plusz szombaton) Majácska úgy rosszalkodhat, ahogy csak akar (csakis pocakban! ;) ). :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Valaki tud egy jófajta gátmasszázs olajat ajánlani?
Tudom,hogy van Panaromos,meg Weleda is,de kérdés,hogy ami eggyel olcsóbb kategória,mint a 4500 Ft-os Weleda,az rosszabb is? :roll:
Vendég

Béku,
gyógynövénybolt és vedd meg a két összetevőt :-)

http://www.freeweb.hu/bmkorhazbabak/gatmasszazs.htm

kubuspace

Kubu: jó ötlet :D
azt elmondták nekünk a masszázsos szülésfelkészítőn,hogy ezek a főbb összetevői (muskotályzsálya minél később csak,terhesség legvégén szabad csak használni,aztán ki tudja,mikor lesz az a bizonyos vége.... :roll: ),remélem elég "hatásos" ez is,ha én kutyulom ki... :D
Vendég

szerintetek címkét hol lehet kapni ? nekem olyan szövésű kellene ami puha jól simizhető, mert Marci féltve őrzött plédjén az elmúlt két év alatt elkopott a mostani és látom hogy elvonási tünetei vannak.

kubuspace

Kubu: körúton a Röltexben? :roll: (asszem a 4/6-os villamos Rákóczi térnél levő megállójánál voltam egyben)

Vagy van egy-két ilyen jellegű bolt még,pl. a Sugárban,ahol méterárú is van,meg fonalak,cérnák,szerintem ott van rá esély.
Vendég

Sziasztok!

Csatlakozom a mai látogatós csapathoz,Kubuval érkezem!!! :D :D

Sül az almás pitém.. :D :D
csucsu99
Budapest

M van a vonalzómmal,hová tűnt??? :roll: :twisted: :roll:
csucsu99
Budapest

Talán még a hobbi boltokban,van egy nagy a Ferenc körútnál (metró megálló) is,talán még ezt is árulnak!
Vendég

Csucsu: klassz,hogy jössz Te is! :)

Lányok,vajon az orbáncvirágolaj és az orbáncfű olaj ugyanaz?
már csak kéne egy olyan helyet találnom,ahol mindkét olajat árulják (búzacsíra+orbáncfű),ami kell :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

hellóbelló!

Olvasom,hogy mentek Móci nézőbe,dejóóóóó.

csucsu mit láthatunk a vonalzódon?????

béku: jó a pocakfotód, gátmasszásra nemtok semmitsem javasolni, ez kimaradt az életemből.

andi: ez mindíg is így lesz apa a minden, kislányoknál már csak így van. Mindíg úgy mondom ,hogy apaszerelem. :lol:
magnolia77
Gyöngyös

almás pite...... bemenne most pár szelet húú nyami-nyami.
magnolia77
Gyöngyös

ja még azt akartam,hogy nekem még mindíg nem folyik a crinon gél. Ez normális???
reggel fölkelek, akkor folyik egy picikét de tényleg csak egy kicsit aztán annyi. pedig vártam,hogy majd jön ki darabokban meg olajosan meg mindenféle állapotot elképzeltem, azt semmi. :shock:
Jól van ez így vagy így fölszívódik minden? :D
magnolia77
Gyöngyös

Elég erős fájdalmaim voltak éjjel,nagyon nehezen tudtam csak a magnézium segítségével elaludni...
Bárhogy raktam magam,ezek a menstruációs jellegű fájdalmak nem akartak múlni :?

most reggelre elmúlt,de most kezdődik megint :?
talán a vásárlást Móci-látogatás utánra hagyom,előbb ezt el kéne mulasztanom valamilyen módon :(
Vendég

Magnólia: nekem se nagyon jött vissza a Crinone,én imádtam -főleg a nyamvadt ragacsos Utrogestan után... :roll:
Nekem napokig semmi nem jött vissza,aztán a wc-n távozott összeállt darabban,de még mindig inkább ez,mint állandóan ragadni az utrótól...

Legalábbis nekem ilyenek voltak.
(én felváltva is használtam a kettőt a 2. lombik után,mert sok utró maradt,mivel az első alkalommal bedagadtam tőle,de csak néha használva nem ártott meg)
Vendég

húúúúúúúú Béku, ha járnék olyan helyen :-)

kubuspace

kapok még mellé progi szurit is.
Jól van akkor megnyugodtam,hogy ez is normális dolog ha nem folyik vissza.
Béku,lehet megint a hidegre fájdogál,nem?
magnolia77
Gyöngyös

Kubu: ha gondolod az Örsön megnézem,mik vannak,sajnos én is max. arra járok -főleg egyedül...
De ott is van egy pici hobbi bolt,abba is benézhetek :)

Messzebbre max. kísérettel merek,ha meg anyummal,akkor sajnos a kocsi miatt körút és tsai kilőve :?
Vendég

Magnólia: hát ez nem olyan jellegűnek tűnik,inkább talán jósló...
csak tudnám mikorra jósol,mert ha ezt még 5 hétig el kell viselni,az nem valami jó,főleg hogy már így is hetek óta tart...

néha még olyan hasmenés-szerű érzés is kapcsolódik hozzá (némi hidegrázással együtt),de az mindig megmarad az érzés szintjén,nem produkálom igazából...

mindegy mi ez,csak múljon el,mert még sok a dolgom :?
Vendég

Béku,
megtennéd ?
tényleg ? nekem valami nagyon puha kellene amit jó gurkászni szopi közben :-) 1 méter :-)))))

kubuspace

Lányok
Puszilom Juditékat, Zsombor is üdvözletét küldi nekik!
Hozzatok jóóóóó sok fényképet!!!!

Kép Kép
estrella22

Andi
Zsombor is elég nyűgös volt tegnap, biztos front, remélem ma jobb lesz a helyzet…
Mi is játszottuk ezt, hogy csak kézben volt nyugton, remélem nem csinál belőle rendszert…
A babaerszényhez nem szokik hozzá teljesen, hogy nálunk van, nem olyan, mintha mindig kézben lenne?
Más lányos anyukától is hallottam, hogy ahogy apa hazaért, anya el van felejtve…

Eszter
Akkor is angyal, csak üvöltő kis angyal :)

Béku
Hát fura, hogy ennyire korán kezdődnek a jósló fájásaid…
Éndokim azt mondta, hogy elsőre mindenképpen vág, mert ha sikerül is a gátvédelem, úgy tágulnak a szövetek, hogy sosem lesz olyan, mint régen, ha meg vág, akkor igen, vagy valami ilyesmi…
Annyira nem emlékszem, bár mikor bevetette szülés közben, hogy lehet, hogy el fog törni a farkcsontom, mert nagyon belóg (egy barátnőmnek ez volt, hónapokig szenvedett vele), akkor is levágott valami anatómiai kisleckét a kitolás közepén, de semmire nem emlékszem belőle :) Szerencsére nem tört el. Majd a következőnél :)
Amúgy a Weleda gátmasszázs olaj 3000 körül van a DM-ben, nem? Ha nyomtatsz kupont, akkor abban szokott 20%-os Joker lenni, úgy már egész jó…

Vicky
Nekem a nagy fájdalmam, hogy az 50-es ruha, amit anyóstól kaptunk (tettem fel anno képet) nem volt jó Zsomborra, pedig egész szett volt.
Mondjuk nem tudom, miért pont 50-est vett, viszonylag kevés újszülöttre jó, pedig Zsombor nem egy husi gyerek…
Többi sofőrrel ne törődj, ők is kezdték valahogy!

Kubu
Gratula a két lakáshoz!!!!
Hogy mekkora parasztok vannak az utakon!

Bátyámék voltak itt tegnap, hát amennyire nem törődtek 9 hónapig a gyerekkérdéssel, ahhoz képest nagy meglepi volt…
Teljes szerelem, le sem akarták tenni Zsombort, már sörözni akarja vinni :)

Kép Kép
estrella22

kisbéka, orbáncfű és orbáncvirág ugyanaz, viszont az említett olajak magukban is elég drágák és ritkák, lehet, hogy nem éri meg mindegyiket külön megvenni, mert nagyon sok megmarad (illóolajokból csak pár csepp kell. Viszont, ha mindenképp magad akarod keverni, akkor vagy a Herbaházba, vagy a Mediline-ba menj, csak ott van esélyed ezeket külön is megkapni. Mellesleg ezeken a helyeken kész termékekből is több félét fogsz találni. Panarom termékeket viszont nem tudom, hogy tartanak-e ők elég különc cég volt mindig is, bár a termékeik garantáltan nagyon jó minőségüek. Ha leírod, mi van a termékben, megmondom, mi fontos belőle.
Remélem a fájásaid múlnak már

magnólia, crion gél nekem is ilyen volt az elején, aztán pár nap múlva kezdett a szilárd cucc kipotyogni

babalátogatók, sok-sok képet csináljatok, mamás-babást is ha lehet! :)
én mozdulni is alig merek a túl méretes tüszőimmel, pár perc aktívkodás után már érzem, hogy ott lent is nyugatalanság van, inkább előrébb hoztam a szigorú fekvést pár nappal...

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

hát akkor várom,hogy mikor jön darabban :oops: holnap lesz 1 hete hogy adom.

estrella:
a gyerekek nagyon érzik az időváltozást,nekünk volt olyan helyzet,hogy annyira visított(a tehetetlenségtől én is bőgtem),hogy a dokit hívtam föl,hogy mi van és mit csináljak, azt mondta vigyem ki levegőre, mondom este??? Igen ,inkább,mint hogy a családtagok is kikészűljenek, úgyhogy este 9-kor babkocsi elő és kimentünk sétálni és amikor már a babakocsiba beletettem síri csönd és béke. Megtehettük mert nyár volt és 80 fok, még jól is esett sétálni a kicsit a langyos estében.
magnolia77
Gyöngyös

Babalátogatókat irigylem, de sajna nem is tudnék menni, mert mára én is betaknyosodtam. Barbusnak is szívjuk még az orrát, most már nekem is fáj a torkom. Nincs valami jó idő. Menni kéne valamerre délután, csak nem tudom még merre.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?