Andi
Zsombor is elég nyűgös volt tegnap, biztos front, remélem ma jobb lesz a helyzet…
Mi is játszottuk ezt, hogy csak kézben volt nyugton, remélem nem csinál belőle rendszert…
A babaerszényhez nem szokik hozzá teljesen, hogy nálunk van, nem olyan, mintha mindig kézben lenne?
Más lányos anyukától is hallottam, hogy ahogy apa hazaért, anya el van felejtve…
Eszter
Akkor is angyal, csak üvöltő kis angyal
Béku
Hát fura, hogy ennyire korán kezdődnek a jósló fájásaid…
Éndokim azt mondta, hogy elsőre mindenképpen vág, mert ha sikerül is a gátvédelem, úgy tágulnak a szövetek, hogy sosem lesz olyan, mint régen, ha meg vág, akkor igen, vagy valami ilyesmi…
Annyira nem emlékszem, bár mikor bevetette szülés közben, hogy lehet, hogy el fog törni a farkcsontom, mert nagyon belóg (egy barátnőmnek ez volt, hónapokig szenvedett vele), akkor is levágott valami anatómiai kisleckét a kitolás közepén, de semmire nem emlékszem belőle
Szerencsére nem tört el. Majd a következőnél
Amúgy a Weleda gátmasszázs olaj 3000 körül van a DM-ben, nem? Ha nyomtatsz kupont, akkor abban szokott 20%-os Joker lenni, úgy már egész jó…
Vicky
Nekem a nagy fájdalmam, hogy az 50-es ruha, amit anyóstól kaptunk (tettem fel anno képet) nem volt jó Zsomborra, pedig egész szett volt.
Mondjuk nem tudom, miért pont 50-est vett, viszonylag kevés újszülöttre jó, pedig Zsombor nem egy husi gyerek…
Többi sofőrrel ne törődj, ők is kezdték valahogy!
Kubu
Gratula a két lakáshoz!!!!
Hogy mekkora parasztok vannak az utakon!
Bátyámék voltak itt tegnap, hát amennyire nem törődtek 9 hónapig a gyerekkérdéssel, ahhoz képest nagy meglepi volt…
Teljes szerelem, le sem akarták tenni Zsombort, már sörözni akarja vinni