Új privát üzeneted érkezett!

Csókolom!

Nimród vagyok (3250, 53). Tegnap reggel Anyukám felkeltette Apukámat és azt mondta neki, hogy megyünk. Erre én 6:37-kor jöttem. Most 5 nővel fekszem egy teremben. Eddig tetszik....

Pussz!
Kép Kép Kép

Kép
judit0713

Istenem,micsoda szépség!!!! :D :D :D :D :D

Juditkám,gratulálok,csodaszép a kis Nimród (Móci)! :D :D :D :D
Máris igazi szívtipró! ;)
Vendég

Móci nagyon kis gyönyörű. Remélem anya is jól van és jön majd az élménybeszámolóval.
vicky79
Budapest III. kerület

No akkor egy "igazi" betöltött 34 hetes,azaz kb. Móci-1 kg ;)

Kép

(Ma hajnali kómás kép amúgy... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Asszem ez a pocak már nem igen lesz feljebb... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Judit!
csodaszép gyönyörűűűű :)
nagyon várom, hogy lássunk Titeket :D
Micsoda kis hajasbaba ő is :D

Béku!
Nem, valóban nem lesz feljebb a pocakod már, de nem is az a dolga :D
Olyan szép nagy már :D
a képen nem látszik a kómásság :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ugyanis a fejed rendszerint lemarad :D

Andikám!
NEM FOG ESNI!!!!!!! Mert fertőződnöm kell!!!!! :D
Jajj de jó, babaillatolhatok megint :D

Kubu!
bocs :oops: :roll: de HANGOS IGEN :D
Nagyon szuper, hogy megnyerted az apróságokat :D
Az általad felajánlott fertőzésre is nagyon ki vagyok ám éhezve :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!
Gyönyörű bébi lett a mi Nimródunk!
Csodáljátok meg helyettem is!Juditnak üdvözletem küldöm!

Kép
Kép
ritabmc

Jóreggelt!!!

Most keltem!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: (Oké, 6.15-kor volt egy ébresztése de szépen megreggelizett és visszaaludtunk). Kiscicám még most is alszik :lol: :lol: Szépen keresztbe fordulva, ahogy kell. :lol: :lol: :lol:

Juditkám: De jó, hogy jelentkeztél!!!!!!!!! Móci tündéri... és ahogy látom igazi csajozógép lesz.... :lol: :lol: :lol: :lol: GOndolom akkor 3 ágyasban vagytok, 2 lányos anyukával együtt :wink: :wink: :wink:

Pont azt nézem, hogy lehet hogy a fiúcska fórumbabák kicsit kisebbek a lányoknál, de olyan szép hajasbabácskák, hogy elolvadok Tőlük, mindtől!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszterkém: Nagyon rákészültem, hogy végre megyünk, úgyhogy ha esni akar, essen most, vagy majd szombaton estefele :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Visszük Neked a fertőt, ha kell még a tigristapaszt is viszem, hogy biztos Rád ragadjon!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Béku: A képen nemlátszik, hogy kómás lenne :)))))))))))))))))) De Te már csak ilyen lenti-pocakos leszel.... figyu ennek is megvan az előnye... Nem gyötör a sav pl. mert talán kevésbé nyomja a gyomrod környékét, mint pl. nálunk Estrellával ahogy volt... :wink: :wink: :wink: :wink:

Hát csajok, ez a tigristapaszt: Mocskosul büdös cucc... :lol: :lol: :lol: Rajó azt mondta, hogy menjek a közeléből, mert mint a kolera olyan vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma mindenesetre ágyat kell húzni, mert bevette a szagomat.... De az hagyján, hogy ágyat, még a gyerek is bevette a szagot, ahogy büfiztettem olyan lett kicsit a feje-szaga is...Én úgy röhögtem, mert mivel este nagyon fájt a vállam, de még nem volt büff (este) Rajó átvette, és kiszúrta, hogy már a gyerek is árasztja ezt a szagot .... :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondjuk mintha kicsit használna a cucc.... de nem teljesen múlt el a fájás.... :roll: :roll: :roll: Nemtudom mi lesz ezzel, mert Iza még "csak" 5 kiló.... lesz több is, és tartani-büfiztetni meg kell továbbra is.... :roll: :roll: De ez a tapasz meg a válóperes ügyvédet is idevonzaná szerintem ha még sokáig operálnék vele ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andikám!
Csak nem utálnak ki otthonról a szagod miatt :D

Várom a fertőtöket nagyon nagyon :D

eszter82
Budapest

Judit
Jaaaaj, Nimród nagyon szép, gratulálok mégegyszer! :)

Woody
Jó, hogy ennyi tudtok utazgatni…
Biztos szuper lesz az idő ellenére is, jól hangzik a szállás!
Hogy derült ki, hogy Lili refluxos, annyit bukott?
Volt kivizsgáláson is?

Kubu
Na igen, társasházban még több esély van a bébiőr-összegerjedésre…
Nektek milyen van?
Köszi a szélcsöves linket, akkor nem szokik hozzá a baba!
Húúú, ez a Napvirágház nagyon tetszik!
Gratula fórumos barinőnek!

Vicky
Hogy haladsz az oldallal?
Sok sikert a szélben vezetéshez, jó nagyot tud lökni az autón!

Andi
Apu nem kér „időpontot”, csak beállít…
Én meg előre nem tudom pontosan, mikor lesz éhes :(
Legalább picit segített a tigristapasz :)
Rendes Iza, hogy hagy aludni :)

Magnolia
Köszi, még picit várunk a rendes fürdetéssel, de szépen gyógyul a köldöke…

Béku
Szép pocak :)

Kép Kép
estrella22

És egy kis csendélet tőlünk... Kép Kép

Kép Kép
estrella22

Na ja, hát még egy ideig nem növi ki az 56-os ruhákat :)

Kép Kép
estrella22

Judit, de édesek vagytok! :) és ez a beköszönő szöveg Mócitól! :) :) :)

Jelentem, nálam tüszők nagyon belendültek, most 23mm és csak hétfőn lesz a leszívás, így aztán végig szúrnom kell magam, nehogy idő előtt elszálljanak a drágák. Nagyon izgulok, hogy mindkettőben legyen petesejt és meg is termékenyüljenek!

Istenem, estrella hát Zsombor is zabálni való!!!!

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Estrella!

Zsombor is egy kis tökéletesség!!!
Istenem...a kis pihés buksija és ahogy szuszizik...
énisénisénisénisénisénis nagyoooooooon!!!!!!!! :)
olyan kis szép formás ...gyönyörű.... és milyen kis pasis...szívtipró már most és később is az lesz :)

eszter82
Budapest

Estrella: gyönyörűűűűűű ez a babó!!! :D
Ugye olvastad,hogy lestoppoltam ám magunknak? ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ez a kéztartás haláli!!! :D :D :D :D :D

Lányok,a kómás dolgot inkább arra írtam,hogy ne a "körítést" nézzétek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi: nos,ebben igazad van,a savval nem volt gondom,most már asszem nem is lesz! ;) :D :D :D

Volt,hogy le se bírt menni a kaja,annyira felnyomódott a gyomrom,akkor csak apránként tudtam enni,mert szó szerint fent maradt a vége (meg vissza is köszönt picit),de ennél nagyobb gondom nem volt vele! :)
Vendég

Dorka!
SZUPER!!!!! :D ügyi vagy a tüsző növesztéssel! :D
Hajrá hétfő, két tüszi, két babó :D

eszter82
Budapest

Dorka: Hú ezek a tüszők aztán tényleg jól megnőttek!!!!!!! Bár biztos elmondták hogy vigyázz Rájuk, de a hétvégét mindenképp lángzám üzemmódban add elő, semmi hirtelen mozdulat, megterhelés... Hú nagyon drukkolok, hogy 2-ből 2 esete álljon fenn majd!!! 2 csodaszép kislány!!! Ahogy megbeszéltük már eddig is... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Szúrj, pihenj, hétfőn nagy nap lesz!!!! :)

Magnólia: asszem tőlünk még nem ment babaragacs, csak szerettem volna, de kimaradt, úgyhogy a mai adagot innen kapod: :) :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Estrella: Már a múltkor is látszott, hogy csodaszép baba Zsombor, na ed ezek a képek!!!!!!!!! Hallod, biztos, hogy kisfiú.... mert annyira de annyira szép!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És az a kéztartás, na olvadtam rendesen.... :lol: :lol: :lol:

Mi tegnap nem tudtunk lemenni sétálni az esős idő miatt, de kicsit kitettük levegőzni a Drágámat..... Ő volt a legszebb virágszálunk asszem :)

Kép
Kép

andrea-1

Estrella: ezek 56-os rucik???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Judit
gyönyörű a kis Mócitok :)

Estrella
a ti fiatok is nagyon édes :)

Kubu
kössz a hiányolást, ma este az apáé volt :) már ő is hiányolt.

ma elmentek a gyerekek haza , estétől két gyerekünk maradt újra :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Erika: azért jól viseltétek nagyon a nagycsaládosságot :)))))))))))))) de gondolom akkor most szusszansz kicsit.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi
igen kicsit most relaxálok, netezek és majd takarítok :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Andikám!
Azért erre a kéztartásra sem lehet panasz :D
éééééédes zabbantani való :) azok a hosszú ujjacskák :D

eszter82
Budapest

Eszter: élőben még tündéribb!!! :D :D :D
Vendég

estrella: Az oldalam alapból kész van, csak 2 napot kell várni, hogy aktivizálják. Talán holnap. Egyébként ugyanaz lesz, mint a régi, csak meguntam a freewebet, mert túl sok volt vele a gond. A szél annyira nem fújt szerencsére, csak az eső kezdett el esni haza felé. És most nem tévedtem el! (Egy picit talán mégis, de az nem volt kitérő, csak nem azon szoktunk befordulni, hanem a következőn, de ennyi.) Nagyon szép Zsombi ezeken a képeken, annyira kis formás baba. És igazi fiús pofija van. Ez 56-os body rajta?

andi: Szagod akkor nem semmi lehet. Csak használna tényleg. Iza még mindig gyönyörű, nagyon stílusosan összeöltözött. :D

dorkabab: Drukkolunk a tüszikéknek.

Mutatok nektek egy fotót, gondolom Zsuzsinál is hasonló a helyzet. Ez a tipegő 50-es Barbuson, ebben hoztuk haza. Szerintetek mikor lett rá jó az 56-os? (Nosztalgiázom kicsit.)

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Jajj Vicky!
Mennyire kis édi Pirinyó volt Barbus is :D Most is az, csak már nem ilyen Pirinyó :D
Cukiiiiiiiiiiiiii :)
Akkor még nyugisabb lehetett vele :D Most bezzeg örülsz, ha utól éred :D

eszter82
Budapest

Az biztos. Akkor még letettem és ott maradt. Most meg! Egy sajtkukac veszett el benne. Állandóan mozgásban van. Még jó, hogy néha alszik, ilyenkor nyugi van. De tényleg hihetetlen, hogy mennyit nőtt.
vicky79
Budapest III. kerület

Jaaaaj de édes mindegyik baba!!! :D

Én is mutikálok képet Móciról, ma arra volt jelenésem és Judit zöldet adott a látogatásra. Ők jól vannak, pici épp aludt, de annyira gyönyörűűű!!! :lol: :lol: :lol: Nem is olyan újszülöttes! Megjegyzem, az eddigi babák egyike sem volt az, én nemtom régebben jobban látszott rajtuk a csecsemőség. :roll:

Na, de a lényeg!!!! :arrow: :arrow: :arrow:
Kép
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Móci itt is gyönyörű. Olyan szép kisimult. Jó kis pasik lesznek itt a lányainknak csajok. Mondjuk itt Barbus rangidősnek számít, de 20 év múlva mit jelent az a 1,5-2 év korkülönbség, nem igaz?
vicky79
Budapest III. kerület

Sajti: húúú,de klassz fotók Móciról!!! :D

gyönyörű!! És a szeme épp mint édesanyjáé! :D
Judit hogy van egyébként? Pihenget?
Vendég

Szóval sunnyogtam egy cseppet, de így utólag nem bánom, mert sajnos csak a jövő ciklusban kezdünk vszeg. :?
Tegnap volt a 2. cn-om, így bementem a BMC-be, hogy ha lehetne akkor indulnánk. Sajna van egy 17 mm-es lufom, de Sz annyira-deannyira rendes volt, mára is visszarendelt, hátha lemegy a mérete annyira, hogy jöhessenek a szurik. Hát ez a szemét maradt ugyanakkora :twisted: , Zuramnak kell bacivizsgálat - mert lejárt, nekem kedden újabb uhu - hogy kell-e gyógyszer a lufra, vagy elhúz magától. Ha minden oké lesz, akkor a következőben indulunk, Sz elkezdi, S vagy TanárÚr befejezi. Remélem szerencsével járunk.
Evvan... Kissé letörtem, ezért bánatomban elmentem az Ikejába (jelzem tegnap is ott evett a fene, csak amiért mentem, azt elfelejtettem megvenni :oops: - így a maira is megvolt az indok :wink: :lol: ). Asszem tényleg nincsenek véletlenek! Nagyon régóta van egy osztálytársam ált-ból, akit nem találtam. Ma a vásárlás után elmentem az étterem részbe, vettem egy gyerek menüt, amihez járt jégkrém is. Na, az nekem baromira nem kellett, de ha már adták... Gondoltam odaadom egy gyereknek. Ki is néztem egy kislányt, anyucija nekem háttal. Meg akartam szólítani, hogy elfogadják-e a jégkrémet. Mire anyu megfordult én csak annyit bírtam kinyögni, hogy BEA??? :shock: :shock: :shock: És igen! Ő volt, meg a 11 éves lánya és odébb a 18 éves fia + az apuka. Trécseltünk egy kicsit és számot cseréltünk. Szóval tök jó, hogy tegnap elfelejtettem mérleget venni és ma vissza kellett mennem - ezért is és bánatot mulasztani is. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.07.01 15:58-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Judit is jól van, próbál pihenni. Gátvédelemmel szült, csak pici repedés volt, alig volt pár öltésre szükség. Nagyon gyorsan megszült.
Hát én el voltam varázsolva a gyönyörű kisfiuktól!!! Pont mire mentem volna (csak még megkérdeztem szabad-e fényképezni), megjött a méltán büszke APUKA is és asszem a nagyszülők, mégegyszer gratuláltam, gyorsan fotóztam, aztán elhúztam - nem akartam alkalmatlankodni. :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: hmm... lufot nagyon sajnálom... Remélem minden vizsgálat és eredmény tökéletes lesz a következő ciklusra,és akkor nem állíthat meg senki és semmi!!! :D

Volt osztálytárssal sem véletlenül futottál össze ám! ;)
Nagyon kedves Tőled,hogy elajándékoztad a jégkrémedet,múltkor teljesen elérzékenyültem,mikor egy fiatal srác is ugyanígy tett... :)

Olyan szép látvány volt,hisz már akár az étteremben is lemondhatott volna róla,és úgy örült a kisgyerek,aki kapta :D

Tegnap én is ikejáztam!!! :D
Sajnos enni már nem volt idő,mert anyummal voltam,és neki programja volt,és hát a nagy leárazásban elment az idő... :roll:

Viszont a 3 db-os babaplédnek felvitték az árát :(
Vendég

estrella: nagyon husi Zsombi!

judit: Móci is gyönyörűséges.

andi: Iza baba szép virágszál.

dorka: szupi méretek, hajrá hétfő minden rendben lesz és lesz két szép sejtecskéd.

sajti: mi az a lufod van? :oops:

megyek vízszintbe.Puszi nektek.
magnolia77
Gyöngyös

Köszi az infót! :)
Igen mondta,hogy most megpróbálkozna a gátvédelemmel :)
ezek szerint akkor egész jól sikerült is!

irigylem ezt a gyors szülést :D
Vendég

Béku:
Bakker, pedig gondoltam, hogy rákérdezek, tegnap jött-e volna vki közületek oda!
Ja, a plédárat én is észrevettem, de azt hittem rosszul emlékeztem - ezek szerint nem... :?
Bár én is ilyen gyorsan szülnék majd.

Magnolia:
Kép :lol: Ez segíteni fog! :)
A luf egy visszamaradt tüsző, ha 14 mm feletti, akkor nem kezdik el a stimut. Pihenj sokat! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Béku:
A szülésznő kicsit lassabb szülésnek jobban örült volna, a gátvédelem szempontjából. A lényeg, hogy jól sült el.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: hát ha rákérdezel se tudtam volna mit mondani,nekünk tegnap nagyon hirtelen jött ötlet volt :D :D :D
no majd legközelebb! ;)

a 3 db-os pléd 1290 volt emlékeim szerint,akartam venni én is,most meg már 1790 Ft,amit meg még vettek a többiek az nem egész 400 Ft volt,most 995 Ft. :?

Így aztán bementem a Hádába,és sokkal olcsóbban vettem is plédecskét :)
remélem a kórházi bentlét alatt nem fogjuk mindet elhasználni kisebb-nagyobb balesetek miatt :D :D :D
Vendég

andi, most jól rámijesztettél :shock: nem mondott a doki semmit, csak hosszan ült a leletem felett :( nem tudom, mi lesz még hétfőig, mert ma még kell szurnom Menopurt is (nem túlzás ez, ekkora tüszők mellett?) és végig a Cetrotidot. Mondjuk nem terveztem nagy mozgást hétvégére, csak a szüleimhez akartam még, de most megdumáltam, inkább jöjjenek ők :)

jaj, ezek a babák egytől egyig édesek aranyosak, ennivalóak! Mócikán tényleg semmi nyoma az újszülöttségnek, olyan kis kisimult nyugodt arcocskája van.

sajti, annyira sajnálom :( nem is mondtad, hogy ma is voltál, tuti ott üldögéltünk egymás mellett, én nagyon későn végeztem. Drukkolok, hogy magától is elmenjen az a fránya ciszta. Ha ne adj isten marad és azt a külföldi gyógyszert írja neked Szűcs doki, nekem maradt most júniusból, oda tudom adni, hogy ne kelljen várnod, míg bejön az országba

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Béku:
Nekem is hirtelen öti volt a tegnapi. :lol:

Dorka:
De drága vagy, köszi! Vszeg, ha marad, akkor Orgametrilt fogok szedni, az meg nem olyan különleges.
Te miben voltál, hol ültél?

Pá Drágáim!
sajt@

sajti, majd csak szólj, ha nincs orgametril, én egy hetet vártam rá ...én barna gatyóban, fehér hosszú ujjú trikóban üldögéltem :) közel a bejárathoz, s te? :)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Hát én először Ú doki ajtajához közel, aztán a vetkőzővel szemben. Farmer, lilás kardi... Nem rémlik fehérfelsős senki... Én 10 előtt picivel már végeztem is, te hányra mentél fel?

Pá Drágáim!
sajt@

sajti: köszi a ragikat ennek tuti hatnia kell :D :D :D Jó kép :D

nem bírok egyfolytában feküdni, néha fölkelek iszom,eszek, wc-zek, átfekszek ide a nappaliba, vagyis ilyen ülősfekvős pózban és tv-zek, lakásfelújjítós műsorokat nézek:lol: Csak pozitívan!!!! Semmi híradó,akciós lövöldözős,sírós rívós mexikói sorozat.
magnolia77
Gyöngyös

Erika, gondolom a lurkók után van mit takarítani :)))))))) Azért pihenj is!! :)

Eszterkém: Gábor Zsazsa elbújhat a művésznős kéztartásunk mögött :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hihetetlen egy komika amúgy, olyan fejeket is tud vágni mikor ébredezik pl.... :wink: :wink: :wink: :wink:

Vicky: Köszi az Iza dícséretet, én nagyon élvezem Őt öltöztetni, Ő viszont a legkevésbé se szereti.... Így lehet lesz olyan szettje, amit nem biztos hogy Rá fogok tudni adni...de azért igyekszem... Apukáját szoktuk meglepni, mire hazajön az aznapi divatbemutatóval alkalmanként :)))))))) Na de majd ha bejárunk a városba végre, akkor aztán előkerülnek a kimenős rucik is :)))
Nagyon édes pirinyó volt Barbus!!! :) Eszem a pici szivit!!! :) Tényleg milyen lehetett már egy ennyire csöppet öltöztetni???? Na és tényleg, elárulod mikor lett Rá jó az 56-os gúnya??????? :lol: :lol: :lol:

Sajtikám: Luf monnyon le!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: A fene a fajtájába!!!!!!!!! Pedig milyen jó kis besunnyogás lett volna!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:
Juditkám Mócikája képét köszi-köszi-köszi!!! Hát ez a gyerek is valami tünemény.. Tényleg ezek a fórumos babák mintha nem is frissek lennének... Nemhiába vártunk Rájuk annyit!!! Olyan szép fejletten jönnek a világra, mint a többhónapos bébik!!! :)
Tényleg mekkora véletlen, hogy összefutottál barátnőékkel... Én ezt egy nagyon jó előjelnek tekintem a jövő hónapot illetően!!!!!!!!!!!! ::))))))

Béku: na szép, pont gondoltam rá, hogy ebből az ócsó ikeás-plédből be kéne tárazni.... mondjuk vaterán szokott lenni, nagyjából árába (a régi árába) lehet meg kéne nézni? :roll: :roll: :roll: :roll:

Magnólia : Köszi Iza-dicsit :)..... Pihengess még a hétvégén, csak pozitív gondolatokkal!!! :)

Dorka: nem akartam Rádijeszteni, de csodállom hogy nem mondta.... mindegy, tényleg csak lassan, óvatosan mindennel, ne durranjanak szét ha 1 mód van rá, bár a durranásgátlós szuri azért tudni szokta a dolgát, ha már ennyire aranyárban mérik mondjuk tudja is!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi: mikor vaterán kerestem babatakarót korábban,fel voltam háborodva,hogy akik -gondolom kamionról leesett- Ikeás dolgokat árulnak,drágábban adják,mint az Ikea...

Akkor asszem 375 ft (?) volt ez a "Vitaminer" névre hallgató olcsó pléd az Ikeában,a vaterán most is 790 a legolcsóbb,ahogy akkor is 900 körül láttam,és majdnem írtam is nekik,hogy ez milyen pofátlanság... :roll:

Szóval míg észre nem veszik,hogy az IKEA emelt az árain (még ki tudja miken,amit nem néztem meg),addig 1-2száz Ft-tal olcsóbb csak...

De van aki ennél is pofátlanabb,650-ről indítva 1350-ért (!!!!) veheted meg a rózsaszín plédet villámáron.....

Nekem az a 3 db-os tetszett,és így se drága,csak felhúztam magam,most hogy elvileg óriási vásár van,minden másnak meg följebb ment az ára,hogy azért jól járjanak?! :? :roll:
Vendég

No,én viszont vízszintbe helyezkedem,mert lassan fennakad a szemem.... :roll:

már alig látok az álmosságtól.... :(
Vendég

Sajti!

Sajnálom :(
de majd a júliusi csapat... :D csak figyelj jól!!!! kéz a kézben lépdelünk végig mindenen :D

Judit!
Móci képek csodásak!!!! Nagyon drága kisember :D és örülök, hogy jól vagytok :D
Sajti! köszi a képeket :D

Lányok!

Lehet hogy csak nekem kerülte el a figyelmemet a dolog, de holnap délután hánykor hol lesz az össznépi találka????? :roll:

eszter82
Budapest

Iza tényleg szépséges!!! :) Andikám most hány kosárral nagyobb a melltartód? Ennyi dícsérettől biztos nagyon dagad a melled! :wink:
Komolyan mondom, dögönyözési kényszerem támad, ha meglátom a drágaságotokat!!! :)

Eszter:
Akkor együtt, júliusban! Mostmár sikerül!!! :)

Mi lenne velem nélkületek?

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtikám: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gyere bármikor mifelénk ha dögönyözhetnéked támad... :)

Páran nagyon csöndben vannak egy ideje ............ :roll: :roll: :roll: :roll:

Csucsu: Mostmár aztán tényleg gyere lécci!!!!!!!!! :wink: Ugye minden rendben...... :roll: :roll: :roll:

Beni: Te is nagyon eltűntél.... :shock: :shock:

Ann: Remélem jól vagy.... :roll: :roll: :roll:

Mieza: Te is....!!! Néha gyere errefele is.... :wink: :wink: :wink: :wink:

Navikám: Nyaraltok esetleg????

Ancsi: Hahó, minden oké?? Csöndben vagy Te is.... :roll: :roll: :roll:

Hagytam ki Valakit esetleg???? :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi,semmi gond,így legalább jobban odafigyelek.Bár attól jobban félek hogy üresek :?
Sajti én sem emlékszem rád,de nem baj,majd legközelebb :)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorka!
Ne arra gondolj, amitől félsz! Azon agyalj, amire vágysz!!!! :D

nyugit! Ott vannak, tele vannak, rendben lesz minden :D

eszter82
Budapest

Köszönöm mindenkinek Zsombor dicséretet :)
Most épp megint üvöltött, ki tudja miért…

Dorka
Nem lesz semmi baj, hétfőig minden rendben lesz, drukkolok!!!

Eszter
Igen, amikor alszik, akkor egy kis angyal :)

Béku
Nem olvastam, hogy lestoppoltad, de egye fene :)
Ez az Ikeás ár durva, én azt hittem, augusztusig garantáltak az árak… Bár a bébiőr is drágább volt egy ezressel, de Family ár, gondoltam azt változtathatják, mert kedvezményes.
A Vitaminer is ilyen drága lett??? Pedig még akartam egyet venni, potom pénzért volt…

Andi
Hát pelenkázásnál határozottan kisfiúnak láttam :)
Ma megint összegyűlt a család, mindenki odavolt tőle…
Na ja, ezek mind 56-os rucik, hát nem egy húsos gyerek!
Szép virágotok van :)
Jó ez a tetőterasz!

lukacsne
Hú, akkor most próbálj meg pihenni!

Vicky
Ügyes vagy a vezetéssel! Nekem is kéne gyakorolni…
56-os body van a kölykön…
Istenem, de pici volt Barbus!

Sajti
A francba, luff mondjon le!!!! Remélem elhúz magától!
Jó ez az Ikejázós technika, majd én is bevetem, hogy elfelejtettem megvenni, amit akartam :)
Jó lehetett ez a találkozás a volt osztálytárssal, nincsenek véletlenek!
Jó Juditnak, hogy összejött a gátvédelem!

Magnolia
Lakásfelújítós műsorok jók lesznek, én is azon éltem :)

Kép Kép
estrella22

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?