Jóreggelt!!!
Most keltem!!!!!!!!!!!!!
(Oké, 6.15-kor volt egy ébresztése de szépen megreggelizett és visszaaludtunk). Kiscicám még most is alszik
Szépen keresztbe fordulva, ahogy kell.
Juditkám: De jó, hogy jelentkeztél!!!!!!!!! Móci tündéri... és ahogy látom igazi csajozógép lesz....
GOndolom akkor 3 ágyasban vagytok, 2 lányos anyukával együtt
Pont azt nézem, hogy lehet hogy a fiúcska fórumbabák kicsit kisebbek a lányoknál, de olyan szép hajasbabácskák, hogy elolvadok Tőlük, mindtől!!!!!!!!!!
Eszterkém: Nagyon rákészültem, hogy végre megyünk, úgyhogy ha esni akar, essen most, vagy majd szombaton estefele
Visszük Neked a fertőt, ha kell még a tigristapaszt is viszem, hogy biztos Rád ragadjon!!!!!!!!!
Béku: A képen nemlátszik, hogy kómás lenne
))))))))))))))))) De Te már csak ilyen lenti-pocakos leszel.... figyu ennek is megvan az előnye... Nem gyötör a sav pl. mert talán kevésbé nyomja a gyomrod környékét, mint pl. nálunk Estrellával ahogy volt...
Hát csajok, ez a tigristapaszt: Mocskosul büdös cucc...
Rajó azt mondta, hogy menjek a közeléből, mert mint a kolera olyan vagyok
Ma mindenesetre ágyat kell húzni, mert bevette a szagomat.... De az hagyján, hogy ágyat, még a gyerek is bevette a szagot, ahogy büfiztettem olyan lett kicsit a feje-szaga is...Én úgy röhögtem, mert mivel este nagyon fájt a vállam, de még nem volt büff (este) Rajó átvette, és kiszúrta, hogy már a gyerek is árasztja ezt a szagot ....
Mondjuk mintha kicsit használna a cucc.... de nem teljesen múlt el a fájás....
Nemtudom mi lesz ezzel, mert Iza még "csak" 5 kiló.... lesz több is, és tartani-büfiztetni meg kell továbbra is....
De ez a tapasz meg a válóperes ügyvédet is idevonzaná szerintem ha még sokáig operálnék vele .....