Új privát üzeneted érkezett!

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!!!!!!!

"Hahó világ! Ma reggel 6.37-kor megérkeztem! Súlyom 3250g,53 cm vagyok. Nimród"

Juditkám drága,tiszta szívből gratulálok!!!!!! :D :D :D
Ez igen csajszi,jó gyors menet volt!!! :)
Vendég

Sírok-sírok-sírok.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KÖZÉRDEKŰ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

"Hahó Világ! Ma reggel 6.37-kor megérkeztem! Súlyom 3250 g, 53cm vagyok. Nimród"

Juditkám Drága!!! Nagyon jó egészséget, sok tejcit és még több boldogságot kívánunk a Mócival kiegészült csodás famíliának!!!!!!!!! Nagyon sok szeretettel gratulálunk!!! Iza+Rajó+Andi :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Istenem,potyognak a könnyeim!!! Micsoda boldogság!!!! :D :D :D

most eleve nagyon érzékeny vagyok,no de egy ilyen hír?! :D :D :D :D

Annyira klassz!!! :)
Vendég

Na Csajok, akkor asszem ha zöld utat kapunk Juditkámtól látogatás ügyileg, újabb csodát láthatunk élőben is!!! :)

Szombat délután esetleg csatlakozna Valaki hozzánk? Kb. 3 körül szerintem mi familiárisan megközelítjük az ojjektumot..... :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Szombat du. 3. nekünk tökéletes,párom 2-ig dolgozik ;)
naaaaaaagyon mennék!!! :D
így kísérettel már el mernék indulni :D és hát hajt a vágy... festeni ráérek utána is :D
Vendég

Judit gratulálok nektek a babátokhoz, akkor az évforduló után is ünnepeltek másnap egy gyönyörű kisbabát :)
sok boldogságot hozzá és örömöt benne

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

andi
esti vicced, behalás....
mi sajna nem leszünk itthon szombaton úgyhogy légyszi tolmácsold jókívánságainkat Juditnak.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Na gondolhatod én hogy mennék!!! 1 hónapja nem voltam sehol csak itt a közértben, zöccségesnél, meg a patikában :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (persze nem panaszkodás, csak hajtana már a vérem... :lol: :lol: :lol: ...)

andrea-1

Juditkám! Gratulálok a pici fiatokhoz, sok tejcit, és sok boldogságot kívánok!

Kép
carla1227

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azt hiszem ezt a részt fogom én is picit nehezebben viselni,de ha már ennyi hónapig nyugton voltam a sejhajomon,akkor az a pár hét menni fog nekem is :D :D :D :D :D

jujj,már csak én állok a tornasorban (Ancsi meg még előttem a virtuálisban :D ).... :shock:
Vendég

Azaaaaaaaaaaaaa most nézem a táblázatban, hogy Judikám pont mára volt kiírva??? Na ez a Móci aztán tényleg tudja mi a hettyenfitty... pontos, gyors gyerek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (nem úgy mint "egyesek"... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...).... ilyet kívánok MINDENKINEK!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Bizony,én a vonalzójáról néztem ;) :D :D :D
nagyon pontos gyerek Móci :D
Vendég

Itt is gratulálok Juditnak és Mócinak!

Sajnos szombaton mi sem érünk rá szerintem, de pusziljuk őket.
vicky79
Budapest III. kerület

Judit
Hatalmas gratula, Isten hozott, Nimród!!!

/Jaj, de irigyellek, olyan jó először meglátni, ki lakott a pocakodban, tudom, csak egy hete volt, de megint szeretném átélni :)/

S nem valami jól tippelte akkor a méreteket, nem is lett óriásbaba!
De jó pontos, a gyerekek 5%-a érkezik a kiírás napján _)

Kép Kép
estrella22

Micsoda izgalmak itt az éjszaka közepén! Judit, gratulálok Mócikához és sok-sok tejcit kívánok!!!!

Jól számolom, hogy gyorsan jött Mócika? Remélem, könnyen is jött :)Kiváncsi vagyok a beszámolóra :)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Sajnos én sem tudok még látogatóba menni :(
De puszilom őket!

Infacol + szélcső = alvás egész éjjel!!!! /Jó, két etetés, de semmi sírás, hasgörcs…/
Ti mit csináltatok a felesleges anyatejjel? Csak spec.zacskóban lehet fagyasztani? Csak gyűlik a hűtőben, nem szeretném kiönteni…
Azt hiszem, az Ikeás bébiőr nem vált be, az egyik csatornát zavarják, a másik kattog…
Lehet vissza kéne vinnem és venni egy márkásat használtan.

Vikus
Én Panadolt szedtem fejfájásra.

Vicky
Kezdünk kicsit túlesni a ló túloldalára, csak gyűlik a hűtőben az anyatej. Nem vettem méregdrága fagyasztó zacskót hozzá, így önthetem ki? Lehet abba kéne hagyni a homeos bogyót :)

Judit
Megvolt az évforduló, a pisztrángos vacsi és utána az ajándék :)
Remélem könnyű szülésed volt, hogy gyors, azt látjuk :)

Béku
Szerencsére a barátnőm gyógyszerész, nem is tudom, miért nem hívom őt elsőként ilyenkor…
Képzeld, egyáltalán nincs még kép velem és Zsomborral :(

Rita
Ölelést a mai naphoz!
Ez a taxiban szülés durva…
OEP elmehet a ….! Amikor fizetjük a TB-t, akkor miért nem mondják, hogy á, ne fizess ennyit… Remélem sikerül intézni valamit!

Sajti
Milyen kis házias vagy! Cukorra teszed el a lekvárt?
Nem tudom magára hagyni Zsombort, hogy üvöltsön, szegénynek csak mi vagyunk, mekkora csalódás lenne neki…

Lukacsne
Tegnap leesett a köldökcsonk :)
Még csak kerülgetem a pocakfürdőt, azt mondta a doki, még nem érje a köldökét víz.
Kubu
Nagyon pörögtél az éjjel!
Basszus, anyád egyre durvább, legalább Marci nevét tudhatná! Nem azt mondtad múltkor, hogy kapcsolat végleg megszakítva?
Védőnő anyós, hát nem irigyellek!
Éhség + pelus az első éjjel, szegény feszíti magát és keservesen sír…
Hasam alakul, napról napra látványosan húzódik vissza.
Na apámat idegesítik a gyerekek (unokájáért odavan nem is értem), szóval gondolhatod, meddig hallgatná az üvöltő gyereket…
Bal oldalon ne altassuk: ne nyomjuk a szívét…
A gyerekorvos az én gyerekorvosom is volt, és már akkor sem pályakezdő volt, szóval nem egy mai csirke.
Hasonfektetést éjjelre a bölcsőhalál miatt nem szabad állítólag.
Balcsival én is így vagyok, önző dolog, de májustól ugye nem tehettem ki a lábam, az 3 hónap lesz a 6. hét végéig, muszáj nekem is egy kis környezetváltozás. Balatonparti házunk van, így csak ücsörögnék a teraszon, este sütögetnénk sógornőékkel, szóval semmi extra…

Kép Kép
estrella22

judit: gartula!!!!!!!
isten hozott Nimród baba! Sok boldogságot az egész családnak.

Majd kűldesz képet ??

De jó ilyen jó hírekre jönni!!

azta mennyit írtatok!!!

Dorka biztosan írta,hogy bennt vannak a gyerekek, mindhármójukat visszakaptuk,ügyesen fölébredtek.
magnolia77
Gyöngyös

a story 4-en lesz du kismamás műsor. arról már lemaradtam,hogy hánykor kezdi.
magnolia77
Gyöngyös

Magnólia: gratula!! :) Igen,olvastuk a hírt,küldök sok-sok babaragacsot!!!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Estrella: jááájjj,ezt azonnal pótolni kell!!!!! :) Anyával és pici fiúval muszáj közös képnek is lenni! Hisz nincs is annál szebb és meghatóbb látvány... :roll: :D :D :D
Vendég

estrella: Örülök, hogy jó éjszakátok volt, csak a szélcsővel vigyázz, ne használjátok túl gyakran, mert állítólag hozzá tudnak szokni és már csak azzal fog kakilni. Mi nem használtuk, úgyhogy saját tapasztalatom nincs ilyen téren. Ha van aventes poharad, abban nyugodtan fagyaszthatod a tejcsit. Egyébként én nem adtam már oda azt az egy adagot Barbusnak, amit lefagyasztottam, de attól fájt a hasa és nem mertem. De mi kaptunk tejcsit fagyasztva, ő jégkockatartóban fagyasztotta. Olyan zacsisban. Az tök jó volt, mert nem kellett felolvasztani az egészet, csak levágtam belőle egy sort és annyit olvasztottam fel egyszerre. Gratula a köldökcsonk leeséséhez. Azért a pancsival még meg kell várni, hogy a seb is meggyógyuljon. Meglátod, utána sokkal könnyebb lesz fürdetni, hogy már nem kell erre is figyelni. Hajrá, Balcsira fel. Szerintem jól fogjátok érezni magatokat. Csak a babának kell majd minden vackot vinni, de kocsival ez sem gond. Várjuk a családi fotókat.
vicky79
Budapest III. kerület

szia újra itt magnólia, hogy megy a várakozás, fekszel sokat? Kismamis műsor minden nap van a Story-n, de csak öt perc és inkább reklám az egész, mint komoly műsor

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Mindjárt visszaolvasok, de ilyen laptetőre jönni... :D

Juditkám!
Szívből gratulálok és nagyon sok boldogságot, egészséget, örömöt kívánok Nektek :)

eszter82
Budapest

Én is csatlakoznék a szombat délután 3 körüli csapathoz :D
részleteket majd konkretizáljunk még :)

eszter82
Budapest

Isten hozott Móci!Gratula Juditéknak!Sok-sok tejcit és jó egészséget babának-anyának!!!

Kép
Kép
missancsi

Béku!Azt hiszem mi következünk!!!!Áááááááá!!!!
Nemsokára lesz ám nekünk is:Béku v. ancsi,hagyd el a házat MOST!!! :lol: :lol: :lol:

Andi!Triatlon!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
missancsi

Móci,
milliónyi cupp, gyorsak voltatok, anyudat pusziljuk és alig várom hogy lássalak Benneteket :-)

szombat délután okés, szavazást kérek hogy kit vigyek magammal ? M vagy L ? :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2011.06.30 16:09-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubukám!
Hááát, nehéz kérdés....Marcit is és Lizát is???
:P :P :P

Én nem tudok választani közülük :D

eszter82
Budapest

Kubu: nem ér voksoltatni, hisz mind a 2-t imádjuk!!!!!! :)

Na nálunk meg volt egy helyettesítős védőnéni, megcsinálta az 1 hós státuszt .... fél cm-t nőtt a ded, 57,5 cm így, feje-hasa körfogata egyaránt 2-2 cm-t nőtt, most 37 mindkettő... és a súly 4770 gramm... :wink:
Persze a gyerek bemutatkozott.... éhes volt..... Izánál ezt asszem nem kell Nektek részleteznem..... de a védőnéni kapott egy kis ízelítőt a lányunkból...... nekem meg szoptatni kellett, hogy lecsillapodjon és folytatni tudja a vizsgálatokat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok, úgy várom már a szombatot!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andikám!
én is nagyon várom a szombatot és hogy megfertőzzetek mindannyian gyerekesedéssel :D
Iza, Maja, Liza, Marci, Balázs,... és persze Nimród is remélem szólnak a felhőkön lábat lógató kis Manóinknak, hogy szánják már rá magukat és érkezzenek meg hozzánk :)

Jól bemutatkozott Iza! :D
Most legalább már tudja a doki, hogy a Kisasszonynál nincs kecmec...ha valamit akar, megkaparintja :D

eszter82
Budapest

andi: Én meg úgy sajnálom, hogy nem látlak titeket szombaton. :cry:

Szenvedek a weboldalunkkal, a freeweb amin eddig tároltam a dolgaimat, most nem akar nagyon működni, egy ezer éves változatot mutat. Csináltam egy újat, kíváncsi leszek hogy működik. De állítólag 24 óra kell neki, hogy mindent elmentsen. Szóval holnap újra próbálkozom. Pedig már majdnem minden kész, csak azt a töménytelen mennyiségű képet kell feltölteni, amik most nincsenek fent. Jó sokáig fog tartani. Csak működjön végre, anyukám már kikészít vele, hogy nem látja az unokáját.
vicky79
Budapest III. kerület

Béku
Na majd összeszedem magam és kierőszakolom a közös képet…

Vicky
Milyen gyakran lehet vajon használni a szélcsövet?
Bár annyit kakil szegény, hogy nem hiszem, hogy csak ezzel menne majd :)
A jégkockatartó nem steril, az nem baj?
Kíváncsi leszek az új weboldalra, remélem boldogulsz vele…

Andi
És védőnő mit szólt a nagy étvágyhoz? :)

Apám eddig alig jött, mióta megvan az unoka, minden nap talál valami indokot… De állandóan szoptatás vagy fejés közben állít be, marha jó így beszélgetni…

Kép Kép
estrella22

Judit!

Nagyon sok boldogságot, egészséget és tejcsit kívánunk nektek!
Mócikám! Üdv, ezen a világon, nagyon sikeres kis emberke legyél!

rodina74

Isten hozott Nimród (Móci)!
Sok-sok boldogságot, egészséget és tejcsit kívánok!

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sajnos én sem tudok menni szombaton.

Elutazunk egy pár napra pihenni. Sz@r idő van, de hát ez van a lényeg, hogy férjem végre kapott szabit. :D
Tegnap este gyorsan foglaltunk szállást is Ausztriába a hegyekbe egy biofarmra. Igazi gyerekbarát, kád, etetőszék minden lesz a szobába. Ha meg rossz idő van 2km-re van az uszi és akkor csobbanunk egyet.
Most megyek is pakolni. Puszi :lol:

Estrella, hasfájásra nekem sajnos nincs tippem. (nem voltunk azok)
Viszont hajrá Balaton én tuti mennék.... Ráadásul nem is egy panzió, hanem a ti házatok. (nem mindegy a dokinak, hogy hol ül az ember otthon v. máshol)
Az alapvető dolgot meg betartja az ember, hogy betegek közé nem viszem a babát. Ennyi!!! Tehát indulás!!! :D

Andi, ügyesen csinálod és kész bármit is mond a doki. Az a lényeg, hogy Iza hízik. Nálunk sajnos ez gond volt 1 hónap alatt csak fogyott, amikor csak szopizott. Ezért kellett pótolni nála, akkor végre Lilinél is beindult a hízás. Tejemmel volt a gond. :?
Ja és ha bukik kicsit az nem gond, még nem záródik teljesen a gyomorszája a babáknak, de majd befog. :wink:
De erről regényeket tudnék mesélni, mert Lili refluxos :( órákkal később is bukik. De a gasztros főorvossal megbeszéltük, hogy még nem gyógyszerezünk hiszen az a legjobb egy ilyen pici babának így alternatív dolgokat próbálunk ki. Szerencsére az néha segít neki.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

[b]Nimród juhéjj, gratulálok a villámszüléshez és sok boldogságot!

Woody, linked van a szálláshoz? Nagyon jól hangzik!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kpn 2011.06.30 15:28-kor.
kpn

hogy nekem miért lesz minden gratulációm ilyen randa össze-vissza, mikor mindent kijelölök :(
kpn

Woody: húúúú de jól hangzik!!! :D
Már várom a fotós beszámolót a biofarmról :)
Vendég

Kpn: azt hiszem nem az a lényeg ;) :D
de amúgy fogalmam sincs... :roll:
Vendég

Vicky,
remélem Barbus jobban már.
ramaty idő van tényleg.
hajrá honlap.

Andy,
húúúúúúúúúúúú tényleg szép mennyiséget eszik Iza :-)

Estrella,
"egy hete volt, de megint szeretném átélni" - ugye ? :-)
jeee jó éjszaka :-)
tej: háááát fagyasztás, sterilizált műanyagedény esetleg ? vagy add le jó pénzt lehet érte kapni :-) beszélj védőnővel !
bébiőrt sajnálom, basszus ez a bezavarás: mi a ötödiken lakunk, a másodikra költözött egy kisgyerekes család, aztán egyszer napközben bekapcsol a bébiőr kontroll része és bébisírást és az ágyraforgó zenéjét hallottam, berohanok gyerekszobába, persze ajtót feltépve, és állok döbbenten mert Lizi nyugalomban alszik és a legjobb hogy neki nem is volt akkor ágyraforgója........... összegerjedt a két bébiőr :-) kb. az a film jutott az eszembe, aminek az a címe: hogy a kéz amely a bölcsőt ringatja.....
juppé köldökcsonk.
úgy mentem anyámékhoz hogy véletlenül futottam össze anyuval, épp ment beauty délutánra csak hamarabb érkeztem, igazából apuhoz mentem.
anyós mellett edzésben vagyok, betegségekről szerintem ennyit az életemben nem beszélgettem mint mióta őt ismerem :-)
na szupi hogy pocid húzódik vissza, szopi sokat segíthet.
fura hogy minden orvos mást mond bizonyos dolgokról :-)
hajrá Balaton !
képet várjuk ám !
szélcső gyakorisága: http://www.babanet.hu/rendelo.php?group=2392
apukád :-)

Magnolia,
milliónyi babaragacs.

Eszter, Andi,
bingó, megnyertem mindkét gyereket, apának progija van :-)

Eszter,
szombatra megfertőzés naptáromba beírva :-)

Woody,
irigy-irigy, érezzétek jól magatokat !

Kpn,
ez nem Ausztria, de nekünk nagyon bejött. http://www.napviraghaz.hu/ és az osztrák élményfürdő (Locsmánd) 1-2 km csak !
szerintem azért nem sikerült a kiemelés, mert fél szemmel Sehit nézed :-) cupp

na fórumos barinőnk ma megszült, Ábel 3740 gr, 50 cm :-)

kubuspace

Judit, Apuci, Bátyó és Nővér!
Gratulálok Móci érkezéséhez, legyen benne sok-sok örömötök!!!

Móci!
Isten Hozott! Sikeres, Boldog és Hosszú, Egészséges életet Kívánok Neked, no meg tejóceánt!!! :)

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Woody:
Jó pihit nektek! :)

Andrea:
Nagyon szépen nő a lyányotok, gondolom védőné is el volt ájulva tőle. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.08.01 20:50-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Estrella: Azt mondják, hogyha nem bántja a gyereket, hogy nem kakil, akkor az sem baj ha már 5 napja nem termel. Nekünk volt ilyen is. Szerintem ha nem kell napi rendszerességgel használni, akkor már jó. A jégkockatartóból a zacsis egyszer használatos, a másikat meg talán lehet mikrózni. Folyadékkal mind a kettő fertőtleníthető. Az oldal ugyanaz lesz, mint a régi, csak máshová rakom át.

Kubu: Barbus ma már sokkal jobban van, csak kimenni nem nagyon tudok vele. Utálom a rossz időt.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: én is sajnálom, de lesz még rá alkalom.... :wink: :wink: :wink:
Weblap készítéshez hajrá, csak ügyesen!!!!! :)

Eszterkém: Rajtunk nem fog múlni az a fertőzős mutatvány, csak azon drukkolj hogy ne essen, mert akkor nem fogunk tudni nekiindulni...... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Estrella: ez a védőnő nem mondott semmit rá, kérdezte mennyi kaják vannak, hogy.... de nem mondta rá, hogy sok lenne... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Apukádnak nem lehetne mondani, hogy időpontilag ekkor és ekkor jöjjön? :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzsókám: szombaton Ti is esetleg Jancsi felé?????????? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Woodykám: nagyon jól hangzik ez az osztrák hely, remélem majd mi is eljutunk egy hasonlóra..... :wink:
Sajnálom Lili refluxosságát, még mindig bukik amúgy????? :shock: :shock:

Kubukám: Hajrá mind a 2 égedelem :)))))))))))
Most akkor szerinted is sok a kaja mifelénk??? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Fórumos barátnénak ismeretlenül is gratula!!!! :lol: :lol: :lol:

Sajtikám: igen, mint a bolondgomba úgy nő :) .... ez a helyettesítős védőnéni is mondta hogy nagyon szép formás, fejlett baba ... 1 dolgot nem tudott csak megnézni, hogy hasonfekve átfordítja-e a fejét, mert akkor már annyira tombolt a kajáért, hogy belefúrta a pelenkázóba az arcát és úgy hörgött maga elé... :) Úgyogy mondta hogy adjak enni Izának, utána meg érthető módon nem raktuk hasra... úgyhogy ez az 1 sor kimaradt, majd jövő héten már lesz a mi védőnőnk, megnézi majd ő akkor.

Na anyám az egyre erősödő vállfájásomra újabb vajákot hozott a múltkori lóbazsam után.... Tigristapaszt!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Ha értetek penetráns büdös cuccot, na ez aztán az!!!!!!!! 24 órán át kéne magamon hagyni.... Fasza lesz így aludni :lol: :lol: :lol: :lol:
De hogy anyám honnan szedi ezeket a szarokat össze?????????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ inkább nem is firtatom..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Juditkám!
Nagyon sok boldogságot nektek,és gratula a villámhoz.Nőj nagyra a sok tejecskétől pici MÓCI!Isten hozott ebben a furi világban![/b]
ritabmc

hahó,

este semmi pörgés ? Lukácsné sincs éjfélközeli üzenetével ? :-)

Vicky,
szupi hogy Barbus jobban, remélem ma már jobb idő lesz és lehet kint ektivitizni.

Andi,
megnéztem kajákat nálunk: 3-5 hetesen: 590,560,510,610,660,590,640,660,580,590,560,580,560,520 a napi fogyasztások, és Liza 3900 gr súllyal született. Marci könyvet is megnézem majd nála mi volt a helyzet, hiszen Iza és M közel azonos súlyban érkeztek :-)
köszi fórumosbarinő gratot.
tigristapasz műxik ? :-) remélem szaga miatt nem vagy kénytelen az erkélyen éjszakázni :-)

nem tudom mi lehetett Marcival, ősüvöltéssel 1.10-kor riadót kajabált, persze Liza csatlakozott hozzá..... most béke van.
nem tervezett napom lesz ma, újabb kör Kecskeméten, remélem 2 körül már itthon leszek.

kubuspace

Kubu: Sajnos repülne a fejünk, olyan szél van. De ha a barátnőm ráér, akkor hozzájuk átmegyünk. Ki akarom próbálni a kocsit szélben, mert állítólag érzékeny a szélre a magassága miatt. Csak félek emiatt egy kicsit, nem kéne felborulnunk a hídon. Még meglátom, meg nem biztos, hogy a barátnőm ráér.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
nyugi és ügyesen, nem fogtok felborulni :-) feltéve ha nem a völgyhídon mentek :-)

na én elkészültem, viszem Marcust bölcsibe, aztán apa nyugodtan Lizázhat egész nap :-)

kubuspace

Szép jó reggelt!

estrella: az jó ha már leesett a köldökcsonk, most már lassan lehet rendesen lubickoltatni.

kubu: hol leszel,hogy apa Lizázik?

andi: tényleg gyorsan gyarapszik a leányzó.
magnolia77
Gyöngyös

köszönöm mindenkinek a babaragacsot!!!!
magnolia77
Gyöngyös

A 0-ás hídon megyünk át. De ha nem érzem biztosnak az autót, akkor lassabban megyek, ha megyek.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?