Sajnos én sem tudok még látogatóba menni
De puszilom őket!
Infacol + szélcső = alvás egész éjjel!!!! /Jó, két etetés, de semmi sírás, hasgörcs…/
Ti mit csináltatok a felesleges anyatejjel? Csak spec.zacskóban lehet fagyasztani? Csak gyűlik a hűtőben, nem szeretném kiönteni…
Azt hiszem, az Ikeás bébiőr nem vált be, az egyik csatornát zavarják, a másik kattog…
Lehet vissza kéne vinnem és venni egy márkásat használtan.
Vikus
Én Panadolt szedtem fejfájásra.
Vicky
Kezdünk kicsit túlesni a ló túloldalára, csak gyűlik a hűtőben az anyatej. Nem vettem méregdrága fagyasztó zacskót hozzá, így önthetem ki? Lehet abba kéne hagyni a homeos bogyót
Judit
Megvolt az évforduló, a pisztrángos vacsi és utána az ajándék
Remélem könnyű szülésed volt, hogy gyors, azt látjuk
Béku
Szerencsére a barátnőm gyógyszerész, nem is tudom, miért nem hívom őt elsőként ilyenkor…
Képzeld, egyáltalán nincs még kép velem és Zsomborral
Rita
Ölelést a mai naphoz!
Ez a taxiban szülés durva…
OEP elmehet a ….! Amikor fizetjük a TB-t, akkor miért nem mondják, hogy á, ne fizess ennyit… Remélem sikerül intézni valamit!
Sajti
Milyen kis házias vagy! Cukorra teszed el a lekvárt?
Nem tudom magára hagyni Zsombort, hogy üvöltsön, szegénynek csak mi vagyunk, mekkora csalódás lenne neki…
Lukacsne
Tegnap leesett a köldökcsonk
Még csak kerülgetem a pocakfürdőt, azt mondta a doki, még nem érje a köldökét víz.
Kubu
Nagyon pörögtél az éjjel!
Basszus, anyád egyre durvább, legalább Marci nevét tudhatná! Nem azt mondtad múltkor, hogy kapcsolat végleg megszakítva?
Védőnő anyós, hát nem irigyellek!
Éhség + pelus az első éjjel, szegény feszíti magát és keservesen sír…
Hasam alakul, napról napra látványosan húzódik vissza.
Na apámat idegesítik a gyerekek (unokájáért odavan nem is értem), szóval gondolhatod, meddig hallgatná az üvöltő gyereket…
Bal oldalon ne altassuk: ne nyomjuk a szívét…
A gyerekorvos az én gyerekorvosom is volt, és már akkor sem pályakezdő volt, szóval nem egy mai csirke.
Hasonfektetést éjjelre a bölcsőhalál miatt nem szabad állítólag.
Balcsival én is így vagyok, önző dolog, de májustól ugye nem tehettem ki a lábam, az 3 hónap lesz a 6. hét végéig, muszáj nekem is egy kis környezetváltozás. Balatonparti házunk van, így csak ücsörögnék a teraszon, este sütögetnénk sógornőékkel, szóval semmi extra…