Új privát üzeneted érkezett!

Etna ekkora csinnadratta után csak jól sülhet el a dolog, Nagyon drukkolok, hogy + teszt legyen és kisbabó(k)!!!! +++++++++++++++++++++ :lol:

thimmy már a felén túl vagy, most jönnek a negatív gondolatok, nekem mindig így volt. Sikerülnie kell, nagyon drukkolok +++++++++++++++++++++ :lol:

lovely79 hajrá fagyik, addig is jó pihenést, hátha besikerül +++++++++++++++++++++ :lol:

Nyulacs amikor bejelentkezel a profil-ban tudsz vonalzót állandóra hozzáadni, az aláírás rovatba kell beírni a kódot. Jajaj én csinálok majd vonalzót!!!! :D :D :D Boldog babavárást +++++++++++++++++++++ :lol:

Levendula, ha műtéttel helyrehozható a dolog, akkor ne sírj, legalább van ok, hogy mi a bibi. Hipp hopp megcsinálják és jön a babó +++++++++++++++++++++ :lol:

Lányok, én nem térek magamhozzzzzz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vasika, hogy repül az idő, már itt tartasz :shock: Boldog babavárást, könnyű szülést, de majd csak idejében +++++++++++++++++++++ :lol:
dorika80
Budapest IV. kerület

Dorika: Ez fantasztikus hír, még csak halkan de gratulálok!
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Hát ez aztán a fantasztikus vasárnap reggel! :lol: Dorika! Hatalmas gratula! Hát igen, ilyet csak az ÉLET produkálhat! És ahogy Kakti is mondta, irány Sárvár! 8) :lol:

Etna!
Örülök, hogy jelentkeztél, de tényleg pihenj, amennyit csak lehet. Biztos nem könnyű Boti mellett, kérj tőle babaragacs-puszikat a hasadra! :lol:

Vasika
Hát olyan nevet biztos nehéz találni, amelyikkel nem találkoztatok már életetek során. És sokszor egy névhez társítjuk az ismert ember tulajdonságait is, na ezt el kell felejteni! Azért, ha meg van a befutó, mond majd el. :)
Olyan jól leírtad a gondolataimat – persze tudom, mindegyikünké ilyen, de olyan jól összefoglaltad!

Dorkabab
Nem lehet, hogy azon az AMH-n elnéztek valamit, vagy elcserélték a kémcsöveket?

Lovely
De jó, hogy jöttél! És már csak bő egy hónap várakozás, kitartás! Úgy tudom, amikor valamelyik doki szabira megy, a többiek átveszik a beavatkozásaikat. Hiszen itt a napok számítanak, a ciklusunkhoz kell igazodni, és nem nekünk az orvosokhoz. De azért a lányok majd leírják, hogy hogy ment náluk.

Nyulacs
Neked is örülök nagyon! Tessék néha benézni és életjelet adni! Igen, emlékszem, Te korán teszteltél, aztán itt vigasztaltunk. Sajnálom, hogy ezt az időt nehezen bírod, de hidd el, sok „nemkismama” is így van ezzel. Már mindjárt itt a 12 hetes uhu? Te jó ég! :shock: :lol:

Én azt hiszem, majd csak vasárnap (jövő hét), vagy hétfőn tesztelek. Még meg is kéne vennem. Az utóbbi hónapokban én már nem vettem tesztet, mert korábban annyit ellőttem feleslegesen, hogy nem akartam még egy egy-csíkosat látni. Azt gondoltam, majd ha már legalább két hete késik a mensim, na majd akkor tesztelek. Ez soha nem jött be. Ti milyen tesztet javasoltok? Melyik az érzékenyebb? Nyílt itt nálunk nem rég egy DM, inkább ott vennék, mint a gyógyszertárban, javaslat valakinek?
thimmy
Gárdony

Dorika
Nálad is? (ilyenkor jönnek a negatív gondolatok) :shock: :shock: Egy-két napja nem vigyorogva ébredek. Igyekszem csak a fáradtsággal magyarázni, és továbbra is pozitívan godnolkozni, de hihetetlen, hogy mennyire azonos érzések vannak ilyenkor bennünk!

Nálunk a párom lebetegedett. Vagy egy kisgyerekes családban szedett össze valamit, vagy a klíma ártott meg neki, de biztosan ismeritek azt az állapotot, amikor egy pasi a torokfájása miatt teljesen elhagyja magát. Na nálunk is ez van! 186 centis óriásbébi. :roll: :oops:
thimmy
Gárdony

Dorika! Ez szuper hír!!!!!!! Látod mire jók kis-Hazánk vizei??? Hát drukkolok, hogy megerősítsék a dokik a hírt! :D :D

Thimmy: Jövök én, ha van egy kis energiám... Már 3 hete a gyümölcsöket szedjük ráérő szabadidőnkben, és ez még jobban leszívja az energiám. Kitartás az óriásbébihez!! Pátyolgasd egy kicsit, néha nekik is szükségük van rá!
Nyugi, minden rendben lesz, most majd tesztelsz egy pozitívat!!! Én vagy gyógyszertárban, vagy DM-ben vettem. Szerintem mindegy milyet veszel. Amit te könnyebben tudsz használni. Szerintem jók és megbízhatóak a korai tesztek. Én sokszor a Gábrielt vettem meg. Aztán a végén már olyat, amiben 2 van... De annak nem tudom a nevét.

Lányok! Irány SÁRVÁR!!!!!!!!! :D :D :D
nyulacs82
Szolnok

Marcsi, nincs mit, nagyon szívesen. És köszönöm szépen a drukkot.
Dorka, nagyon örülök hogy Sz doki ilyen eredményekkel is rendes veled. Velem kicsit fura volt a legelejétől. Igaz, én 42 éves voltam amikor hozzá kerültem és folyamatosan a koromat forszírozta. Nem esett jól mert nekem is pontos volt a mensim, a nőgyógyászom nem látott akadályt abban hogy szülhetnék még. De mindegy, a lényeg hogy neked megcsinálja és nem állt le az eredményeid láttán. Ne hagyd magad lebeszélni, mi nagyon szorítunk neked.
Lovely, én is Z-hez járok, magánba. Szerintem Skriba dr-nőt fogja neked ajánlani, ő a tanítványa. Nekem nem tudta Z visszahelyezni a petécskéket és én kértem S dr-nőt, de nem is volt más csak ő aznap. Én tiszta szívvel ajánlom neked, de természetesen megkérdezheted a dokit is, ahogy neked jobb. A siker a lényeg.
Nyulacs, köszike, tényleg nagyon hamar telik az idő. Még nem is tértem magamhoz hogy végre sikerült és már mindjárt ölelgethetjük. Nálatok is repül az idő, meglátod.
Az uh-ot tök mindegy ki csinálja csak legyen róla papír. A vonalzót nem kell állítgatni, annak szerintem számolnia kell ügyesen. Néha ki szoktak maradozni, olyankor én is újra gyártottam.
Dorika, én jól elsírtam magam a teszted láttán. Ez fantasztikus. Hatalmas gratuláció és várunk még, mesélj majd mit szólt a doki, hogy érzed magad, meg mindent. Én nem térek magamhoz. No, így kell ezt csinálni.
Köszönöm a jó kívánságokat, nagyon aranyos vagy.
Thimmy, ez a férfi betegség nem semmi. Tudom mit érzel..... Sajna a férfiak 99,9%-a ilyen. A legjobb ha elfogadod a betegségét és sajnálod, borogatod, lázcsillapítót adsz neki, talán így hamarabb gyógyul és elfelejthetitek egy ideig ezt a tragédiát.
Etna, majd írj ha érzel valamit, én most még a te jeleidre is be vagyok izgulva, ne haragudj.

Csajok, ahogy Nyulacs is írta: IRÁNY SÁRVÁR!!!!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Hogy érzem magam? Sz@rul, köszönöm, de annyira jóóóó:-) :-) :-) :-) Folytonos hányinger :-) :-), éjjel nappal :-) , de reggel óta csak vigyorgunk :-) :-) :-) :-) :-) Kb egy hete kellett volna megjönnie, de nem jött. :-) Arra gondoltam, biztos a lombikos gyógyszerek kavartak be, így nem tulajdonítottam jelentőséget a dolognak. De már amikor a hányinger elkezdődött, átfutott az agyamon, hogy itt a gólya. Aztán elhessegettem, mert elegem van a hiú ábrándokból. :-( Végül a férjem erősködött. :-) :-) :-) :-) :-)
Felhívom hétfőn Kanyó doktornőt, hogy menjek-e Konchoz, vagy irány a saját dokim? :-) :-) :-) Már látszódik valaki ilyenkor Uh-on? :-) :-)
dorika80
Budapest IV. kerület

Dorika, :) :) :) :) :) :) :) :) :) én is itt vigyorgok. Hajrá hányinger, de jóóóóó. Annyira örülök, bárcsak mindenki jöhetne ilyen jó hírrel.
Az uh még nem mutat semmit ilyenkor, vagyis inkább helyesbítek. No, 6 hetes terhességet lehet látni, de akkor is csak a petezsákot és enyhe pulzálást. 7 hetesen már lehet látni a babát is, kb 8mm-es. És szívhang is van már. Hamar eljön ez az idő, meglátod.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

sziasztok lányok!

dórika!
nagyon gratulálok, ügyesek vagytok. szerintem jól sejted, tényleg lehetett köze a kismanónak a lombikos gyógyszerekhez, de nem a mensi kimaradása, hanem jó bebrutálosította a peteérésedet és láss csodát, itt a "csoda". hányinger jó sokáig legyen azt kívánom :D mi tavaly sárváron nyaraltunk ,én nem jártam ilyen jól :D tehát ti voltatok ügyesek :wink:

thimmy!
neked mikor van hivatalosan eredmény? nekem 5-én. én a tesztekkel úgy vagyok, mint a legtöbbünk, hogy nincsenek jó tapasztalataim. én is mindig gabrielt vettem, de már 6 hetes voltam az ikrekkel, akkor volt életemben egyszer + tesztem. ez is egyénfüggő, meg babafüggő, hogy mikor ágyazódik be. ha később akkor alacsony a bhc-d, amit legjobban a vérvétel mutat ki. szerintem ha bírod idegekkel ,akkor az eredményhírdetés :D én hívom így, előtti napnál előbb ne nagyon tesztelj.

nyulacs!
akkor kapcsolódtam be, mikor nálad kiderült a + eredmény, most meg már a 12. heti uh-nál jársz. aztaaaaaaaaaaaa. nekem nem kellett külön papír, én az istenhegyi klinikán csináltattam a genetikát, mindenkinek csak javasolni tudom, mert hajdú krisztina drnő nagyon keményen profi. és tuti jó felvételt csinált botiról már olyan kicsinek. ja és rögtön meg is tudtam, hogy pöcsös :D a 18. heti genetikán is hozzá mentem. :D mindenhol elfogadták a papírt.

vasi!
tünetek vannak :D ma egész nap hányigerem van, de gondolom ez betudható a fél kg kőrözöttnek ,amit megettem kanállal kenyér nélkül. a mellem 2x akkora az utrogestantól. norbi mondta, hogy ha majd nem lesz tilalom, akkor örülni fog neki, így csak irigykedve nézegeti messzíről.

fekszem szinte egész nap, ez nagyon kemény feladat nekem ,aki egész nap pörgött. de az út nem volt sima, így ha tutira akarok menni akkor ez a legkevesebb. lovely és dorkababa, nekem boti úgy jött össze, hogy szigorúan végig feküdtem a két hetet, az ikrek szintén így sikerültek. szerintem ha meg tudjátok oldani, ti is próbáljátok ki, hogy szinte csak pisi, kaja és mosdóba keljetek fel. vesztenivaló nincs. egyébként a "régi" időkben mindenkit fektettek, csak mostanában mondják, hogy nincs különbség. én nem tudom, hogy ennek-e vagy másnap köszönhető, de boti itt van. a fagyibabáknál nem feküdtem, hát sajnos ők nincsenek itt. ha megtudjátok szerezni bencsik andrea várva várt babák c könyvét, abból sok érdekes sztorit lehet csemegézni, ha a mieink már unalmasak lennének :D

egy dolog aggasz, már akkor kezdődött mikor elkezdtem hormonozni magam. nagyon fáj mind a két lábam, főleg a vádlinál meg a sípcsontnál. éjjel annyira fájt, hogy nem bírtam aludni. van a férjemnek gyógynövényes kréme visszérre. bekentem vele és kevés ideig jobb lett. de most megint majd megbolondulok. lehet, hogy fel fogok kelni sétálni, eddig nekem nem volt ilyen gondom. látványos visszér nincs, van valami tippetek.

egyébként ez a várakozási idő nagyon kemény! :roll: hogy lehet nem tüneteket keresni és nem aggódni. közben mindenki azt mondja, hogy ne görcsöljek. dehogyne! itt a lét a tét helyett itt a gyerek a tét :wink: z doki azt mondta,h ogy nem kell szigorúan feküdni, éljem a mindennapi életemet. haha menjek le alfába? azt nem tok. tehát idegeskedek és izgulok, valamint 5 féle terhességi tünetet vélek feldezni egyik pillanatban a másikban meg magam altt vagyok, hogy nem fog sikerülni.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

ja pénteken vasi nem írta le, naná, hogy megint hoztam a formát. de most nem én vagyok a szétszórt. nem volt még ágyam, már hívtak a műtőbe. gyors öltözés, pár apuka jelölt elájult ahogy meglátott öltözni, de ha sietni kell nem tudok 5 férfit kiküldeni, akik egymás hegyén-hátán próbálják megkeresni ki a feleségük. tehát azóta nem tértek magukhoz a látványtól és rohantam a műtőbe. persze bugyingóba. de eszembe jutott és a folyosón lekaptam :D végülis már csak pár ember volt ,aki nem látott így :D
z doki azt mondta mesébe illő a méhnyh. mint írtam embriók nagyon tutik, fénykép nincs. és még kacarásztunk is együtt z dokival. szerintem már tudja, hogy nem sokáig kell elviselnie vagy így vagy úgy de megszabadul tőlem. már csak 9 nap!!!! pont megbolondulok addig!! :roll: de a legszebb szülinapi ajándékom lenne egy + teszt.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna, pozitív teszted meglesz, ne aggódj, vagyis aggódj, úgyis az lesz. A nagy cicik nekem gyanúsak mert amikor V dokinál voltam akkor is ugyanennyi utrot használtam és a cicijeim laposabbak voltak mint előtte. Úgyhogy...... +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Ezt neked!!!
Én sok halat ettem, azt mondta nekem valaki hogy olajos halat egyek, na én annyit ettem hogy már nem bírtam a saját szagomat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak így tovább csajszi!!!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Etna szerintem feküdj és polcold fel a lábad.
ann74

Túrótól már rosszul voltam, inkább tonhalat ettem, kis hagyma, vaj, majonéz, citrom leve és isteni pirítósra vagy tonhalas tésztát. Mogyorót, mandulát, lencsét, csirkemellet.

Dórika :shock: spontán baba ?????? Gratulálok! Ez csodás lehet és hihetetlen, nem csodálkozom, hogy vigyorogsz.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok, mennek a babaragcsok :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Maccs
vörösmacska

Etna, eredményhirdetés napján reggel fogsz tesztelni? Vagy kibírod? Nekem mind a 2 eddiginél úgy jött ki, hogy picit később kellett mennem, karácsony ill. 7vége miatt, így mindenképp teszteltem, de azt hittem elájulok, míg kimentem a fürdőbe és megcsináltam a tesztet. Annyira szörnyű élmény volt, h. meggondolom legközelebb csináljak-e. Bár ha 2 csíkos, akkor meg nagy lehet az élmény...
ann74

Macs ez jó ötlet. Tonhall citrommal piritósra... asszem én a legutóbbi beülti óta nem is ettem túrót, és most elképzelni sem tudom ,hogy majd ennem kell.
ann74

Etna, K távollétében nekem is Z csinálta a beültit az ikrekkel és azt mondta amikor adta a zárót, hogy éljem az életem, úgy mint eddig. :shock: Azt hittem biztos összetévesztett egy inszemessel, de akkor ezek szerint nem.
Persze én feküdtem szigorúan. 1 hétig nagyon szigorúan, utána már sétálgattam egy kicsit a lakásban és a kertben is.
Nagyon drukkolok egy pozitív szülinapi tesztért!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Csak gyorsan benéztem, hát micsoda hírek :D

Dorika ez szuper, hát igen vannak csodák, és Te csodád erőt ad nekünk is :D

Gratulálok!

Ezek szerint van egy tuti helyetek Sárváron :wink: Kérjük a pontos címet :lol: :lol: :lol:

Etna kitartás a fekvéshez,
Thimmy tudom, hogy lassan telik az idő de muszáj türelemmel lenni. Én is tele voltam görcsöléssel ilyenkor, de ki kell tartani a pozitív gondolatokkal.

Beájulok a gép előtt majd jövök még holnap.
Mindenkinek üdv!
levendula05
Budapest

Sajti, tudom, a lényegen már nem változtat, táblában az áll nálam, hogy PCO? , nincs nekem olyanom, csak annyi, hogy
egy petevezetőm és az sem átjárható.
Balázs, Kitti 42cm/36cm 1490g/970g

Pusszantyú

Maccs
vörösmacska

lányok köszi a kajatippeket, végigettem :D a tonhal pirítós kenyérrel és citrommal, hmmmmmmmm isteni! de reggel babsalátát ettem virslivel, az is isteni volt.

ann!
nem tesztelek, végigizgulom a keddet :wink: egyébként halkan mondom, hogy 7. terhességem, szerintem addigra már azért sejteni fogom, hogy mennyire kell izgulnom. egyenlőre most még minden ok, hőm magas, cicim nem csak nagy (mert az az utrotól van) hanem érzékeny is. hasam fáj, ami nálam szintén jó jel. tegnap hánytam fogmosáskor és folyamatosan másnapos szerű a gyomrom. az, hogy ezek a tünetek meg is maradnak-e vagy esetleg az eredményhirdetés napjára elmúlnak az még a jövő zenéje . nálam a teherbeesés viszonylag könnyen megy, én kihordani bírom nehezen a babákat. tehát lehet, hogy mire eredmény lesz, már gáz lesz, de én bízom benne, hogy jók a megérzéseim és minden rendben lesz.

vicky!
akartam kérdezni, hogy barbust mikor vártad, ettél édesítőszeres dolgokat? most akkor lehet cukrot enni az inzulin miatt? mert én édesítőszert leállítottam, mivel egyre többen hangoztatják, hogy milyen káros. azért a tejeskávét mézzel nem ihatom. hála istennek most az édességet nem kívánom, egy-két görögjoghurtot ettem a túlstimu elkerülése végett, de azt is nagyon édesnek éreztem. hiába elszoktam tőle.

már csak 6 nap fekvés és 7. nap megyek vérvételre. majdnem túl vagyok a felén.

thimmy!
nemsokára tesztelsz. mennek a drukkok. milyen tesztet vettél végül? hivatalosan mikor kell menned? :)

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

vörösmacska!
z nem kevert össze az inszemesekkel, mindenkinek ezt mondja, hogy élje az életét. eddig aki élte az ismerőseim közül, sajnos nem járt eredménnyel. tehát szerintem mint a mellékelt ábra is bizonyítja, nálad is jót tett a fekvés és eddig nálam is mindig bejött. csak ne lenne ilyen uncsi. :roll:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

vasi!
csak közlöm, hogy ma nem rókáztam fogmosáskor, úgyhogy mégsem hanyagolom :D persze ettől jól beparáztam, hogy vége a dalnak, de aztán jött megint a másnapos gyomor érzés úgyhogy megnyugodtam. ez az eredményig még 6x fog változni és minden egyes tünet megszünésénél idegösszeroppanást fogok kapni. ezáltal te is :D szóval közöskére mostanában nem lesz időd, mert az én viccesemmel kell törődni :D jaj, de megverem az apját, ha megszületik, már ha tudom ki az :D ezért a sok idegért.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

etna, 7-szer már megfogantál?!!!? :shock: AKkor neked tényleg nem most kell parázni, tuti babás vagy!!! Hosszú hatású ragacsokat küldök neked inkább, hogy bent is maradjanak a vicces tesók! :D

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

dorkabab!
köszi, de egy vicces maradjon, mert sajnos nálam az ikrek veszélynek vannak kitéve :oops: örülök, ha egy babát ki tudok hordani. botinál ez nehéz menet árán, de sikerült ,előtte 5 babánál sajnos nem. nekem a meddőség azon része van, hogy kihordásnál elvetéltem, eddig, de most nem fogok!! habituális vetélőnek vagyok kikiáltva. sajnos a spontán terhesség már 6 éve elkerül, de előtte simán ment. amióta rágörcsöltem a témára már csak a mesterséges megtermékenyítés maradt. de az eddig bejött (kivéve a fagyikat) de botinál is volt gond, 6. héttől a 12. hétig merev fekvés, vérzés miatt, 21. héten lábvégnél emelt ággyal fekvés a 25. hétig, méhszáj bevarrás miatt. 32. héten jóslófájás miatti kórházi fekvés, utána 35. héten szülés. tehát volt esemény rendesen. de utána autódidakta módon utánajártam, meg persze amiatt is,hogy nem tudtam lefogyni, hiába diétáztam és sajnos beigazolódott, hogy inzulin rezisztens vagyok (senki nem nézte) szedem a meforalt, járok a mensmentisbe és bizakodom. most itt tartok.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna, jót nevetek mindig az írásaidon. Hát... drágám.... mondtam én hogy tüneteket keresünk hiába mondja mindenki hogy ne keresd mert nincs értelme. Ha van egy tünet akkor vajon ez jó tünet-e és ha elmúlik akkor most mi a francnak múlt el, elkeseredünk.
Én nem csitítalak, vannak tüneteid, és azok szerintem nagyon jók. Minden jön és múlik ha van valami. 5-ig biztos hülyét kapunk mindketten, annyira izgulunk, de hát mi már csak ilyenek vagyunk. További jó pihenést és kitartást kívánok neked. Puszillak.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

etna: Én a terhesség alatt csak édesítőszeres dolgokat ehettem. Állítólag rákkeltőek, de mást nem lehet enni, ha egy kis édes ízre vágyik az ember. Van valami növényi édesítőszer is, de már nem emlékszem a nevére. Keress rá a neten, a porontyon is volt egy cikk nem olyan régen ahol összeszedték az édesítő szereket. Az jobb, csak jóval drágább. Minden rendben lesz, tudod ezek vicces kópék odabent. :D Már lehet hogy kérdeztem, de neked Botinál is nyílt a méhszáj a 20. hét környékén, vagy az ikrek miatt varrták össze? Az ikrekkel mikor kezdett nyílni? Vagy ott rögtön szülés lett előzmények nélkül? Nagyon félek, hogy majd a tesóval is úgy járok, mint Barbussal és aggódnom kell végig, még ha nem is voltunk olyan sokat kórházban.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, a Stivia-ra gondolsz, nem? az növényi édesítő. és tudomásom szerint a gyümölcscukor sokkal jobb, mint a finomított kristálycukor, de azért nem akarok hülyeséget beszélni, szóval etna, kérdezz ennek utána.
Barátnőm 5x vetélt el, mire végre valaki rájött, hogy progeszteron-hiánya van. 6. alkalommal teherbe esett, és kb. félidőig kellett utróznia. Ha jól emlékszem, 28. hétre született a kislánya, de szerencsére minden OK vele. Ezt nem rémtörténetnek szántam, hanem pozitívnak! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Csak gyorsan benéztem, hátha van valami újság. Hála az égnek, jól el vagyunk látva munkával. 8) :)

Etna!
Kitartás, már csak egy hét! :P Nem semmi, amin Te is keresztülmentél! Akkor azért még jobban drukkolunk, hogy sikerüljön megtartani a kicsit. Most már, hogy felismerték az IR-t, és a metet is szeded, sokkal jobb esélyekkel indulsz, mint korábban, ugye? Botika hogy bírja, hogy a mamája nem olyan aktív?

Nekem hétfőn kell tesztelnem, és ha pozitív (az lesz! 8) ) akkor aznap vagy másnap menni. Tesztet még nem vettem - legalább nem lövöm el idő előtt :oops: - talán holnap majd eljutok a DM-be. Vagy vasárnap reggel, vagy csak hétfőn tesztelnék, ha kibírom addig. Addig csak izgulok.
thimmy
Gárdony

etna, sajnálom, ezt nem tudtam  Viszont most már kezelés alatt vagy, inzulined biztos nem olyan magas már! Akkor fokozom a ragacs adagot és ultra szuper hosszan tartó ragacsokat küldök neked, hogy picurka szép nyugodtan növekedjen a pocidban 9 hónapig! Ennyi vetéléssel eljutottál Fülöp doktorhoz?

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

dorkabab!
igen eljutottam fülöphöz már ha a vilmosra gondolsz :D kaptam is trombocita transzplantálást, boti kersztapja adta a vérét. totál kivizsgált, de az inzulint ő sem nézte. csak sima terheléses cukor volt. eredetileg a fogyás miatt kezdtem keresgélni a neten, mert boti 2 éves koráig biztos voltam benne, hogy nem kockáztatom meg több baba életét és így találtam rá a mensmentis intézet honlapjára, ahol le vannak írva a vizsgálatok, hogy miket csinálnak, én megcsináltatam ezeket tb alapon és az "sztk" s endokrinológus nem javasolta a metet. ne egyek kenyeret és elintzéte. de ekkor már 90 kg voltam úgy, hogy reggeli, vacsi fehérje turmix, ebéd valami könnyű. gondolom ő sem hitte, hogy nem zabálom magam halára. na mikor láttam, hogy ez itt nem fog segíteni, akkor jutottam el rencz ritához a mensből és ő majdnem elájult az éhgyomri inzulin értékemen, ami 15 volt (2 fölött már nem szokták szeretni lombikosoknál, mert vetélést okoz)a 60 és a 120 perces inzulinom tökéletesek voltak és természetesen a cukrom is. tehát ezért kell jó szakember. azóta fogytam 8 kg-ot, amiből most visszajött 1,5kg, de ez csak víz a hormonok miatt. tehát még mindig nagy súly az induló súlyom, de legalább a nagy hízást le tudtam állítani (1 év alatt 30 kg) ebben benne volt a lombik+a terhesség úgy, hogy ugyanolyan étrendem volt, mint előtte. csak!!!!!! folyamatos éhségérzet és édesség zabálhatnék. a végén már szinte csak édeset ettem. súlyos vahiány, d vitamin hiány.
pénteken akkor lesz leszívás? hétfőm meg mennek vissza az ikrek? én meg oda küldöm majd az extra ragacsokat, ha már ti úgyis ikrekre hajtotok!

ja tényleg lányok, állítólag a d vitamin nagyon fontos, volt olyan lány, akinek 5 lombikja nem sikerült és csupán a d vitaminja volt nagyon alacsony. egyébként erre is a doktornő jött rá és most botival egyidős a kislánya 43 évesen spontán baba. a "vérprofi" nőgyógy mondta, hogy déli időben tessék fél órát a tűző napon tölteni!!! bőrgyógyásszal ne kozultáljatok erről :D

hoztam egy kis kedvcsinálót!

http://www.ohdae-soo.com/film1/index.html

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

etna, igen arra a Fülöpre gondoltam és ő nem szúrta ki az IR-t?!?!!? Pedig azt mondják, igen alapos :( Még szerencse, hogy te is mentél magadtól. Nálam is így derült ki. Első lombikos dokim mondta, hogy nincs semmi bajom, jó a cukrom, de a tünetek nem ezt mutatták (híztam mint te) magamtól mentem én is Mesmentisbe, most nekem is Rencz Rita a dokim. És jól tettem hogy mentem, de ők tényleg rendesen kielemzik az adatokat.
Igen, holnap még megyek UH-ra és ha elég nagyok lettek a tüszik, akkor pénteken leszívás. Kicsit izgulok, mert nem nőttek rendesen, kaptam dupla adag hormont, remélem, ettől már elég szép nagy egészségesek lesznek 8)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorika!
YYYessss++++!!!! :)
HALK GRATULA!!! :)

Etna, Thimmy kitartás! Ez a legvacakabb időszak, a várakozás.

A többiek meg mennyenek a....

Sárvárra!!! :) :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Etna:
Írnál pár dolgot Dr.Rencz Ritáról? Magánba, vagy TB-alapon rendel, netán is-is? Akár privibe is, megköszönöm.
Úgy kéne egy lelkiismeretes és nagytudású endokrinológus nekem.

Pá Drágáim!
sajt@

sajti, Rencz Rita Mesmentisben rendel, a honlapjukon mindent megtalálsz és szerintem nagyon rendes nő

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Szép jó estét Mindenkinek!

Thimmy, Etna kismamik, sokat gondolok Rátok és mennek a drukkok
:) :)

Dorika, Ti aztán ügyesen összehoztátok. Na erre varrjon valaki gombot. Inszemek, lombikok sikertelenek aztán egyszer csak tessék, amikor nem odakoncentráltok betoppan a gólya. Erre nem tudnak az orvosok sem mit mondani. :D itt jöhetnek talán a lelki tényezők elő, amikor nem odafigyelünk, nem szorongunk hanem csak éljük az életünket.
Én mindent túlaggódok, hipochonder vagyok, mindig magamat figyelem. No cigi, na pia, vitaminok kilószámra. Anyámék kávé, cigi miegymás és hála Istennek 60 évesen makkegészségesek. Én is pár hónap alatt összesikeredtem nekik anno. Bár akkor nem nagyon voltak fogantatási problémák vagy legalábbis nem ennyi. Vagy volt egy nőnek gyereke, vagy nem de általában volt.
Ja és én is Rencz Ritánál voltam a mensben én is szimpinek találtam, aztán Szabolcs profnál is jártam ő adta a Meforalt. Szedem mert nagyon sok metforminos baba született van akinek egy hónap met szedése után. Vesztenivalóm nincsen.
Pusszancs!
Vendég

Macs:
Javítottam a táblit, köszi az infókat! :)

Hajrá MET-es babák, sokaknak spontán is összejött, ha más gond nem volt. :)

Meglesem akkor ezt a drnőt, köszi a tájékoztatást!

Pá Drágáim!
sajt@

Tényleg van, akinek csak a met segít babásodni. Van ismerősöm, aki 3 sikertelen inszem után 1 havi met után fogant meg.
vicky79
Budapest III. kerület

No, nekem egy nappal megnyúlt a várakozási idő:
totál nem fért össze a kis töppedt agyamban, hogy a 6-án 11:00-ra kapott időpontunk ütközik a minden szerdán 11:00-kor kezdődő babaúszásunkkal (nem figyeltem, hogy júl.6. szerdára esik). De tegnap sikerült átrakatnom másnapra, így 7-én megyünk.

Amúgy épp azon gondolkodtam, hogy az lenne az igazi, ha a BMC-ben dolgozna legalább egy endokrinológus is. Hiszen azért van összefüggés a két terület között... És akkor nem kéne százfelé rohangálni...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

sziasztok lányok!
így az idegösszeroppanás felé fél úton jelentkezem. :roll: éjjel sírtam, hogy összement a mellem :D hason aludtam és nem fájt se a hasam, se a cicim. eddig olyan érzékeny volt, hogy nemhogy hasra nem tudtam feküdni, de még oldalt is fájt. de reggelre újra megnőtt, estig még 5x fog változni a hangulatom szerintem. :roll: milyen kua lassan mennek napok így fekve. tihimmy neked jobb, mert te tudsz mellette jönni-menni. én meg csak fekszem és a mellemet nézegetem. :wink: ja rájöttem még egy jó módszerrel, a lázmérésre. na az is van napi 4x. most megnyugodtam, mert 36,9. tehát 0,9-el több, mint szokott lenni :lol: ha lemegy, akkor megint sírok :roll: kedden kéne valami nyugtató lövedék, mire eredmény lesz ájuljak el, mert totál mindenkit szét fogok idegelni. :lol:

sajti!
mens mentisben a fő tudornak tűű doki számít. ha szerencséd van, akkor tudsz hozzá időpontot kapni. nekem januárban mondták, hogy egész évben nincs hozzá hely, erre egyszer csak olvastam a pco-s fórumon, hogy valaki írta, hogy most osztják a júniusi időpontot hozzá. kb 1 nap alatt betelik a havi naptára. :roll: tehát a hiszékenyeket elhajtják más orvoshoz. van egy trükk, amivel hátha elérsz valamit, a recepciós csajnál röviden vázold fel az eddigi dolgokat és mond meg, hogy lombik előtt állsz, mert ilyen esetekre mindig be tudnak szúrni valahova és általában be is szoktak.
nem tudom, hogy mi a gond nálad, szintén pco? mert akkor javaslom rencz doktornőt, de minden dokinál fel van sorolva, hogy mi a specialitása. ez a honlapon fent van. tehát, ha engem kérdezel akkor megpróbálsz beszuszmákolódni tűű dokihoz, ha nincs akkora, akkor is bátran ajánlom a doktornőt. de azért máshoz ne menj. ők ketten a legfoglalkoztatottabbak.

nekem ez az első alkalom, hogy meforal mellett próbálkozom a teherbe eséssel, remélem sikerrel. eddig annyi van, hogy nem híztam hormonkezelés alatt és most sincs nagy étvágyam. botinál már az első 8 hétben híztam 5 kg-ot, szerencsére után már nem nagyon sokat, mert hányingeres voltam. meg nincs az a nagy görcsölések, amik anno felértek egy szülési fájdalommal (mondjuk nekem könnyű szülésem volt :D )

lovely!
lehet, hogy ez a baj nálunk. inni kéne és cigizni, mezítláb járni és hegyilevegőként kocsmai bűzt szagolni. fürdeni ritkán, és a terhességet is végigcigizni, hogy a gyerek is szokja. így megszülnénk orvos nélkül a 43. héten 5 perc alatt, utána védőnő és gyerekorvos csak végső esetben láthatná a gyereket, mert nem érnénk rá a segélyre várás mellett ilyen hülyeségekre. ja és terhesvitamin helyett egy jó fej hagyma, néha a zsíroskenyér mellé, valamint egészséges táplálkozásként krumlisnokedli jó sok zsírral leöntve. ennyi a recept! vajon kikre gondoltam? :shock: ja és az ember se fürödjön sűrűn, nehogy elkopjon ott mellettünk.

kakti!
igen a stíviára az nagyon jó, mos, hogy ilyen árban van a cukor, majdnem ugyanott vagyunk, ha megvesszük. egyenlőre nem vesszük, mert utrogestant veszünk minden mennyiségben, mivel 3x3 megy. ez is közel 20 ezer lesz havonta :shock: még jó, hogy ingyenes a lombik!egyenlőre én is gyümölcscukrozom, bár szerencsére csak a tejeskávét iszom azzal, egyenlőre még édesség nem hiányzik.

a férjem és a gyerek elmentek kirándulni a bmc-ben, mert úgy jött ki, hogy hétfő délig van utrogestanom. estére és kedd reggelre már nincs. most már másfél órája várnak, mert csak a dokihoz bemenve kaphatnak. nem tudom a recepción miért nem tudnak ilyen helyzetben segíteni. a doki meg persze elment. remélem bejutnak!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

kakti!
07.07 jó dátum!!!!! :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

kakti, teljesen igazad van és ebben az a durva, hogy egyik lombikos intézmény sem foglalkozik ezzel, mikor annyira nyilvánvaló, hogy egy IR vagy pajzsmirigy akadályozza a baba érkezését…és van még pár vizsgálat, ami igazán nem kerül sokba, de nem foglalkoznak vele, csak amikor már túl vagy egy rakás csalódáson…mikor nekem kiderült az IR, teljesen ki voltam akadva - nem csinálnak meg egy pár ezer forintos vizsgálatot, de simán nyomatják belém több 100eFT-ért a hormonokat, no meg akkor még magán klinikán voltam, szóval még a lombik is…meg tudtam volna fojtani az orvost egy kanál vízben, mikor közölte, hogy ő nem endokrinológus, ő ezzel nem foglalkozik…

etna, nem akarlak nagyon stresszelni, de a lázad nem is fog változni, amíg nyomod a hüvelybe a hormont…

mi csúszunk két nappal, holnap még megyek vissza újabb UH-ra, aztán hétfőn talán végre leszívás

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Etna, jól megijesztettél a cicis sztori miatt, de utána jót nevettem. Igen, mondtam én neked hogy ez így van. Szerintem tedd el azt a k..rva hőmérőt. Mert ha véletlenül lemegy a hőd akkor ..... tudod... megint jön a para és tuti felesleges ez az idegeskedés.
Ja, és én még 12 hetesen hason feküdtem, nem fájt a hasam. A melleim igen, de azok néha megengedték, nem tomboltak mindig olyan nagyon. Igaz, néha sírtam is annyira fájtak.

Kakti, tényleg jó ez a dátum. Most egy nap ide vagy oda.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Dorka, akkor neked hétfőn szorítunk ezerrel. Szép nagyon és egészségesek legyenek azok a petécskék.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

vasi!
én is megijedtem, gondolhatod. már végrendelkeztem olyan kettő és három között. ma mész dokkerhez? majd mond mekkora közöske. már 31.! hét, baszki, nemrég volt kariajándékként egy + teszt , most meg lassan mennem kell látogatni

dorka!
hát igen, mire eljutunk odáig, hogy anyák lehessünk ,addigra orvosi diplomát kaphatunk. kenjük-vágjuk a latin szavakat, névről ismerjük magyarország orvostudósainak a felét. de nem baj, csak jó legyen a vége. drukk megy hétfőn, addig pihizz, hogy növekedjenek azok az ikrek.
egyébként én hiába toltam fagyinál a hormonokat, ugyanezeket, semmilyen hőváltozásom, cicifájásom nem volt sajna :oops:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

8-án megyek dokkerhez. Egy hét múlva. Szerintem is repül az idő, de most már így a végefelé közelítve már nem is bánom.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Jelentem, ma reggel korán megérkezett Judith babája, NIMRÓD!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Csajok, mostmár Ti hozzátok sorra a pozitív teszteket, aztán hadd dolgozzon az a gólya! :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Kakti:
Teljesen igazad van, jó lenne egy endokrin csapat is! Mondjuk a 2. emelet üres részébe? :)

Egyik nap láttam egy nőcit hatalmas pocakkal, álldogált a a cipőbolt kirakata előtt és nagyon elmélyülve nézte a kínálatot, közben szívta a cigit!!! :evil: :shock: :twisted: Na erre mondaná egy régi ismerősöm, hogy "szakadt volna az anyádba a csepp fejed!". Már bocsi a csúnya mondatért, de ettől nekem kinyílik a bicska a zsebembe.
Ma meg egy mindjárt megszülökméretű pocis nemigen foglalkozott :twisted: a 3 év körüli gyerekével, majdnem a mentő alá ment a kislány. Anya persze a gyerekével ordítozott, mire a mentős ráripakodott, hogy esetleg kéne a gyerek kezét fogni!
Bakker, ezek tényleg nem tudják milyen kincsük van és nekem carul esik látni ezt ezzel az előélettel...
Na, nyafizás befejezve!

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!!!

Etna: olyan jókat tudok derülni a történeteiden!!! A pénteki sztori sem volt semmi! Te aztán tényleg tudsz alakítani!
Osztom a véleményed a nem fürdő népségről... Ezek semmit nem tesznek, és csak úgy hull az ölükbe a rengeteg poronty. És még csinálnak durvább dolgokat is csak azért, hogy emelt családi pótlékot kapjanak... De inkább nem is gondolok erre, mert csak felmérgelem magam.
Kitartás, már nem sok van a fekvésből!!!! Lehet hogy írtátok de nem emlékszem... Te akarsz csinálni tesztet mielőtt mész eredményhirdetésre?

Sajti! ez nem nyafizás, a szín tiszta igazság. És tudom, mennyire fájó pont ez nekünk!!! Ezt én is így érzem minden alkalommal amikor olyan anyát látok, aki le se sz@rja a gyerekét!

Dorkabab: szorítok a tüszőcskéidért!!!! Növekedjenek csak szépen!! :)
nyulacs82
Szolnok

Küldöm a babaragacsokat >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaj én vagyis mi olyan boldogok vagyunk, hogy majd eldurranunk. Voltunk ma Konc tanár úrnál este és meg erősített bennünket abban, hogy kicsi babánk fog születni!!! 22 mm-es a petezsák és benne egy 6mm-es csöppség. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon örültek ő is és Katalin is. :lol: :lol: :lol: :lol: Imádom őket, nekik köszönhetem,mert Tanár úr annyira bíztatott és mondta is, hogy van aki elég, hogy csak eljön a kivizsgálásokra és már hipp hopp terhes is lesz. Jó mondjuk én nem most kezdtem, de ugye nála most kezdtem. Imádom! Imádok mindenkit! Benneteket főleg,mert annyira kedvesek voltatok, amikor el voltam keseredve a sikertelenség miatt.
Nem bagyok teljesen nyugodt azért, mert van egy kis barnás izé, de azt mondta vegyek Rutascorbint és biztonságból írt ki Utrogestánt.
Férjem is látta a kisbabánkat, majdnem elájult ő is annyira izgult!!!! A mi kisbabánkat! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Elengedett, nem kell hozzá már mennem, mehetek a saját orvosomhoz. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
dorika80
Budapest IV. kerület

Sajt gratulálok Nimród születéséhez!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dorka szorítás van a tüszőcskékhez, hétfőre extra drukk!!!!

Babaragacsok lányok, kitartás a ++++ tesztig!!!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> :lol: :lol:

Kép
dorika80
Budapest IV. kerület

Kép

Kép
dorika80
Budapest IV. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?