sziasztok lányok!
így az idegösszeroppanás felé fél úton jelentkezem.
éjjel sírtam, hogy összement a mellem
hason aludtam és nem fájt se a hasam, se a cicim. eddig olyan érzékeny volt, hogy nemhogy hasra nem tudtam feküdni, de még oldalt is fájt. de reggelre újra megnőtt, estig még 5x fog változni a hangulatom szerintem.
milyen kua lassan mennek napok így fekve. tihimmy neked jobb, mert te tudsz mellette jönni-menni. én meg csak fekszem és a mellemet nézegetem.
ja rájöttem még egy jó módszerrel, a lázmérésre. na az is van napi 4x. most megnyugodtam, mert 36,9. tehát 0,9-el több, mint szokott lenni
ha lemegy, akkor megint sírok
kedden kéne valami nyugtató lövedék, mire eredmény lesz ájuljak el, mert totál mindenkit szét fogok idegelni.
sajti!
mens mentisben a fő tudornak tűű doki számít. ha szerencséd van, akkor tudsz hozzá időpontot kapni. nekem januárban mondták, hogy egész évben nincs hozzá hely, erre egyszer csak olvastam a pco-s fórumon, hogy valaki írta, hogy most osztják a júniusi időpontot hozzá. kb 1 nap alatt betelik a havi naptára.
tehát a hiszékenyeket elhajtják más orvoshoz. van egy trükk, amivel hátha elérsz valamit, a recepciós csajnál röviden vázold fel az eddigi dolgokat és mond meg, hogy lombik előtt állsz, mert ilyen esetekre mindig be tudnak szúrni valahova és általában be is szoktak.
nem tudom, hogy mi a gond nálad, szintén pco? mert akkor javaslom rencz doktornőt, de minden dokinál fel van sorolva, hogy mi a specialitása. ez a honlapon fent van. tehát, ha engem kérdezel akkor megpróbálsz beszuszmákolódni tűű dokihoz, ha nincs akkora, akkor is bátran ajánlom a doktornőt. de azért máshoz ne menj. ők ketten a legfoglalkoztatottabbak.
nekem ez az első alkalom, hogy meforal mellett próbálkozom a teherbe eséssel, remélem sikerrel. eddig annyi van, hogy nem híztam hormonkezelés alatt és most sincs nagy étvágyam. botinál már az első 8 hétben híztam 5 kg-ot, szerencsére után már nem nagyon sokat, mert hányingeres voltam. meg nincs az a nagy görcsölések, amik anno felértek egy szülési fájdalommal (mondjuk nekem könnyű szülésem volt
)
lovely!
lehet, hogy ez a baj nálunk. inni kéne és cigizni, mezítláb járni és hegyilevegőként kocsmai bűzt szagolni. fürdeni ritkán, és a terhességet is végigcigizni, hogy a gyerek is szokja. így megszülnénk orvos nélkül a 43. héten 5 perc alatt, utána védőnő és gyerekorvos csak végső esetben láthatná a gyereket, mert nem érnénk rá a segélyre várás mellett ilyen hülyeségekre. ja és terhesvitamin helyett egy jó fej hagyma, néha a zsíroskenyér mellé, valamint egészséges táplálkozásként krumlisnokedli jó sok zsírral leöntve. ennyi a recept! vajon kikre gondoltam?
ja és az ember se fürödjön sűrűn, nehogy elkopjon ott mellettünk.
kakti!
igen a stíviára az nagyon jó, mos, hogy ilyen árban van a cukor, majdnem ugyanott vagyunk, ha megvesszük. egyenlőre nem vesszük, mert utrogestant veszünk minden mennyiségben, mivel 3x3 megy. ez is közel 20 ezer lesz havonta
még jó, hogy ingyenes a lombik!egyenlőre én is gyümölcscukrozom, bár szerencsére csak a tejeskávét iszom azzal, egyenlőre még édesség nem hiányzik.
a férjem és a gyerek elmentek kirándulni a bmc-ben, mert úgy jött ki, hogy hétfő délig van utrogestanom. estére és kedd reggelre már nincs. most már másfél órája várnak, mert csak a dokihoz bemenve kaphatnak. nem tudom a recepción miért nem tudnak ilyen helyzetben segíteni. a doki meg persze elment. remélem bejutnak!