Sziasztok!
Ági,
merre laknak a Mamák?
Mit tanulsz?
Melinda,
felidéztem a száncsengős dalt magamban és mi is így énekeltük
. Nagyon édes lehet Lotti!
Mennyire vagy fáradt? Munka, Lotti, háztartás? Nehéz?
Ildi,
szerintem mindenképpen kérd ki a gyermekorvos véleményét a tápszerről, vagy ha a védőnőd normáli, esetleg az övét. Örülök, hogy alakul az alvásotok
.
Tényleg, akartok tesót Noéminek?
Bölcsibe akarod járatni?
Tünde,
nagyon eltűntél! Jót játszottak a skacok Áginál?
Lányok, volna egy kérdésem:
Ki akar még tesót a már meglévőnek?
És aki akar, mennyit?
Én szeretnék (mi) egyet mindenképp, de ha még 2 lesz, még jobb. Remélem, korom engedi. És persze a testem.
Elkezdtük a vasat, Kra:terblut (a kettőspont az a-n van) nevű természetes szerrel, remélem, használ majd. Eszternek ízlett az anyag
, ma pedig a folsavat is elkezdjük Neki.
Eszter nem ébredt most fel hajnalban. Reggel 7-ig (!!!) aludt. A cicim teljesen be volt durranva, szanaszét folyt a tej mindehová. Megváltás volt a felkelése. Úúú, őrületes volt, ha hozzáért volna egy tű, biztos kidurran
.
A múltkor szó volt a nevekről.
Az Apukámnak volt a mániája, hogy mindenképpen hasonló nevet akart adni a gyerekeinek. Pl. Viktor-Viktória, Gábor-Gabriella. És ő ebből nem engedett. Érdekes elképzelés, még szerencse, hogy fiútesóm született, így megvalósult az álma. Én Krisztina, a tesóm Krisztián lett
.
Csak érdekességképp írtam le.
Láttátok már a karácsonyi díszkivilágítást a városban? Mondtam Apának, ma menjünk el sötétedés után sétálni és nézzük meg. Kismacinak biztos nagyon fog tetszeni.
Szép napot Nektek!
Kriszti