Új privát üzeneted érkezett!

Még valami!
Tudtok egy webcímet ahol lehet csináltatni / rendelni 2005-ös naptárat a gyerek fényképével??
Köszi
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Na,én többet Liberóba nem teszem a lányomat.Egyszer vettem eddig,akkor is többször kifolyt a pisi és a kaki.Az mini méret volt.A múltkor küldtek 2 midit,és tegnap kipróbáltam.Mire hazaértünk a sétából,tocsogott a gyerek a pisiben.Ez a Pampersnél még nem fordult elő.Remélem,hogy nem fázott meg.

Gira!

Gratulálok a fiúcskához!

Enikő!

Örülök,hogy minden rendben van a babával.

Ildi
tfildiko

TFIldikó: Érdekes én sem voltam megelégedve a Liberóval.Többször kifolyt a pisi belöleKép A Pampers verhetetlen, de lehet, hogy csak a mi lányaink valaga ilyen Papmershez méretezett formájú KépKépKép

Ja egyébként most nagyon jó áron lehet kapni Pampers pelust a Metróba. 2 óriáscsomagért (2x80 db, kistesónak vettem 3-6 kg-g) kevesebb, mint 5000 ft-ot fizettem!!!!

Enikö

ceniko
Szeged

Enikő!

Lehet,hogy csak a mi lányaink bírják a Pamperst.Megmondom a férjemnek,hogy holnap menjen el a Metróba.Mi oda csak ritkán szoktunk menni.
A Noémi végigaludta az éjszakát.Tegnap 5h után már nem engedtem,hogy aludjon.Este negyed 10h-tól reggel 6h-ig szunyált.És már 10 perce megint alszik.Lehet,hogy rájött,hogy nem is rossz dolog pihizni?A ti éjszakátok milyen volt?

Ildi
tfildiko

Ildi: Köszönjük, jó volt az éjszakánt. Kb 3x ébredtünk egy-egy pillanatra. Reggel 5kor is felébredt a Bogi és kérte, hogy kapcsoljam be a teletabikatKép! Felvilágosítottam, hogy még nincsenek tabik, majd csak 7-töl. Erre visszaaludt! Most kelt fel!
Megyek is!
Enikö

ceniko
Szeged

Gigi, Angéla!

Boldog névnapot a Lányaitoknak!

KrisztiKép

Kép

Kép
eszteranyu

Ildi,
valószínű nem jó a mai randink Kép, Apa jön haza ebédelni és meg kell főznöm egy órára.
Bocsi,
Kriszti

A Libero nálunk bejött, ennek ellenére Pampers pelust használtunk (most épp Liberót), nekünk abból folyt ki párszor kaki, pisi.

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok!

A Vasasban voltam ultrahangon a kötelező védőnőlátogatás alkalmával a védőnők orvosa Czank csinálta az UH-t. Nagyon rendes volt, 1/4 órát csak úgy nézegettük a babát, meg mutogatta a testrészeit :D
BDP: 47
OFD: 54 (homlok-tarkó távolság)
FL: 31 (combcsont hossza)
Mást nem mértek. Hogy (hol, hová) küldjem el Karemennek az adatokat? Milyen táblázatról van szó?

Gira
18+2
Vendég

Ildi! Orsi du. 2-töl nem aludt, pedig szokott 4töl , éjjel mégis 2x ébredt megintKép
Nekünk nagyon jo volt a Liberó.

Gira! Gratula a kisfiúhoz!!

Bea! 5 éve azt mondtam soha többet új, most jött el az ideje megint nekivágjunkKép

Enikö! www.fotomax.hu Amugy szegeden az Oskola u-i Sooters is csinál, nézd meg az oldalukat, hátha lehet ott is rendelni www.fenyirda.hu

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kriszti!

Nem baj,majd egyszer csak sikerül találkozni.

Ildi
tfildiko

Szerintetek adhatok a Noéminek nem HA-s tápszert?Már alig eszi meg a másikat.Ma reggel csak 40ml-t evett meg.Tegnap kaptam egy adag Milumil tápit,meg szeretném vele kóstoltatni.

Kármen!

És ilyenkor mennyi ideig van ébren?Adsz neki enni?Nem tudom,hogy nekünk miért nem jó a Liberó.Igaza van az Enikőnek,akkor csak a mi lányaink popója a Pampershöz méretezett.
Mekkora a mostani lakásotok?

Ildi
tfildiko

SZijasztok!

Ági! Anno Hanga unokatesója nálunk az olajjal teli lábasomba beledobálta Hanga játékait.."Tök jó" volt elmosni öketKép

Enikö!Készülök a Plázába, mert venni szeretnék mozijegyet, hogy Hangával megnézzük a legújabb rajzfilmet. Jövö7en, de nemtom most még pontosan melyik nap. Majd irok elötte, hogy mikor megyünk, oké?

GAbi3! Ma éjjel Bercellel osztoztam csak az ágyon, olyan jól elfértünk. De ma jön apa, úgyhogy ismét kényelmetlenkedés jön.

Lara
lara

Gira,
gratulálok Elődhöz Kép.

Karmen,
sajnos cédé-ügyben nem tudok segíteni.
Sajnálom a nem-alvást, mi is hasonló gondokkal küzdünk lassan 1 hete. Ma is fenn volt hajnal 1-kor, persze cicizett.
Nekem meg már megint fájnak, mert annyira erősen szívja.
Biztos a fogacskák miatt van. Nektetók mi lehet az oka?

Enikő,
a Makkos-erdő soron van a Konica fotólabor, a kirakatban láttam, h naptárakat is készítenek. A bolt a Kerek Perec mellett van.
Megérdeklődjem közelebbről a dolgot?

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Ildi! ált. 30-60 perc egy alkalom. Igen, eszik is éjjel.
Most 2 szoba van, egyik hálo, másik nappali+"gyerekszoba", ami=kiságy. 54m2
Nem tudom mi az oka, kiskorában egész éjjel aludt. Fogára gondoltunk, de amikor nem nött akkor is ez volt.Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen!

Nekünk is két szobánk van.Nappali és háló(A Noémi velünk alszik.)
Orsinak mikor nőtt ki az első foga?

Ildi
tfildiko

Enikö! Még ezt ajánlották nekem. http://www.lappantyu.hu/naptar/

Ildi! én nyugodtabban tudok igy aludni, hogy a nappaliban alszik, igy csak arra ébredek ha sir. Ha velünk lenne az is zavarna ha mocorog lsd. nyaraláskor.
Fogacska 08.29 (7 hosan) majd 09.23, 10.01, 10.02.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő!
a 28.heti UH-n nekünk is hasonló méreteink voltak:
BPD: 70,2mm, Fronto: 84,8, Femur 53,1 és Thorax: 67,7mm.

2 hétre rá meg ennyit nőtt: BPD: 78, Femur 60.

Eri
seri

Sziasztok!

Bocsánat, hogy bepofátlankodom, csak megszeretném kérdezni Karmentöl, hogy ez a naptárkészítö szegedi-e mert a honlapjából ez nem derül ki.

Bea!
Pussz NektekKép

Elöre is köszi, szép napot,

Tündér
tündér

Sziasztok!

Pelenka ügy: mi sokáig Pamperset használtunk, de Edi egyszercsak elkezdett minden éjjel kifolyni. Azt hittem, ez a kifolyás-dolog csak kisfiúknál van (esetleg rossz felé pisil a kuki) de úgy látszik nem. Egy ismerős azt mondta, hogy ilyenkor pelenkát kell váltani (típust vagy méretet). Azóta nappal Libero, éjjelre meg Huggis. Ez utóbbinak nagyon jó a gumírozása, és még soha nem történt "baleset". Liberoval 3-4szer.

Enikő, hú de múlik az idő, már igencsak gömbölyödsz. Sajnállak a fogorvos miatt, együttérzek, mert nekem is el kellene mennem hamarosan.

Ildi, Edi HA tápszert eszik pici kora óta (ma 8 hónapos). Azt is fog kapni 1 éves koráig. Nem a kortól függ a HA, hanem a szülők allergiás hajlamától, amit persze 80%ban örököl általában a gyermek. Ha orvosilag indokolt okból HA-t iszik most, azt kell végig innia. Persze csak ha anyagi okokból (néha felírja a HA-t az orvos, mert ezt támogatja a Tb, a simát meg nem), akkor megpróbálhatod a simát is. Egyébként miért Aptamilt iszik Noémi? Edi Milumil HA-t ivott 6 hós koráig, utána váltottunk 2-es tápszerre.
Egyébként örülök, hogy alakul lassan az alvásotok.:-)

Bea, csak a vásárlás miatt jársz Szabadkára? Egyébként nagyon megéri, a gyerekruhákat és a sportruházatot sokkal olcsóbban meg lehet venni.
Én szabadkai származású vagyok, de már régóta Szegeden élek.

Karmen, Orsi hányszor kel éjjel? Kb. mikor?

Gira, az Előd név nagyon szép, és ha fontos számodra az eredet, akkor kitűnő névválasztás.

Mi egyébként tegnap voltunk mázsáláson. Edi pont 8 hós, 8950 g és 73 cm. És nagyon huncut, eleven gyerkőc.

Ági, ha lesz időd, tegyél léci fel képet a gyerekeink közös játékáról, vagy írd meg hol tudom megnézni/letölteni őket?

Szép napot!
Gabici
gabici

Sziasztok!

A libero úgy látszik az én lányom hátsójához se jó, mert nekünk is mindig kifolyt, mi is a pampers gyárat gazdagítjuk:-)))

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Karmen, írtam mélt...

nyúlanyó

Sziasztok! Köszi Virág nevébern a névnapi köszöntéseketKép. Gigi, Virágodnak mi is hasonló szépeketKép

KAtica! Neked is boldog névnapotKép

Mi jól vagyzunk, elnézést, h el vagyok veszve, de khm van mit csinálnom. Ha bele is tudok oolvasni a topicba, mire írnék, vki felébred.

Bogi hason kinyomja magát, az alkarán támaszkodva néz körbe. Irtó édesKép. És fura, mert ezt Virág csak nagyon soká csinálta...

Szép napot!

.:Angi:.
angiszeged

Láttátok tegnap a szülő szobát? Nem semmi 15 évesen szülni, az orvoson olyan jót mosolyogtunk....

nyúlanyó

Sziasztok!
Csak egy gyors jelentkezes, Kristof itt ul az olemben...

Ildi, majd irok este.

Eniko, orulok, hogy befordult a baba. (Marad a Boroka?)

Gabici, ne haragudj, este kuldom a kepeket.

A Viragoknak mi is nagyon sok boldogsagot kivanunk!Kép

Gabi3, Neked is szerzoseged volt, hogy csak GYES-t kapsz?

Nyulanyo, lattam a szuloszobat, nagyon rendes volt az ugyeletes orvos. Kép

Lara, hat igen, ezek kesobb jo sztorik lesznek, de akkor...Kép Bar en mar ma is csak mosolygok rajta. Kép Es az a legjobb, hogy ilyenkor mindig fel meterre allok tole.

Minden kismamanak jo pocakosodat! Kép Es gratula a mozogolodasokhoz, es a nevvalasztashoz!

Egy kep Bogirol igy nez mesekonyvet.Kép (megjegyzem meg nincs 2 honaposKép)

Kép

Agi
agi77

Tündér! nem tudom egy pesti barátnöm ajánlotta, igy azt gondolom pesti lehet. De gondolom leküldi postán a készet, utánvéttel ugy szokták. Én fotokat rendeltem régebben neten, azt jo alaposan körbecsomagolták, nem sérült.

Bogi csodaszép!! És sokkal ügyesebb mint Orsi volt.

Gabici! 2-3x kel fel. Ált. fél1-1, 3-4között, de van még 5-fél6. de 1 hete csak 2x ébreszt.
Edinek gratula, szép nagy baba már! hogy eltelt az idö.

Boldog névnapot a 2 Virágnak!!

Ági! Jó tanulást! Kristóf nem csüng a nyakadon v. elutazott mamákhoz?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Gabici!

Tényleg sokat javult az alvásunk.Könnyebben elalszik,és hosszabb ideig.Furcsa,hogy ennyit szunyál.De szépen fejlődik,már megduplázta a születési súlyát.
A klinikán is ezt a tápszert itatták vele,amíg nem volt tejcim.Orvosi szempontból nem indokolt.Nem tudok róla,hogy a családban lenne ételallergiás.Egyébként receptre sem olyan olcsó.(400g 900Ft)Recept nélkül kb.a duplája.Amit ti esztek az mennyibe kerül?
Szép,nagy baba már az Edi.Jó kis súlya van.

Angi!

Én is boldog névnapot kívánok a lánykádnak.

Ildi
tfildiko

OFF!

Karmen!
Nagyon köszönöm!!
Lehet, hogy megpróbálom, bár egy kicsit mindig félek az ilyentöl....
Egyébként nem vagyok szegedi, a párom és a családja viszont az, havonta járunk le a nagyihoz, na meg a barátainkhoz, többek között a BeáékhozKépKép
Rád még emlékszem a "ma megint megjöttböl", aztán a friss kismamikbólKép
Na megyek tovább, a topicombaKép

Mégeccer kösziKép
ON!

Jó babavárást és babázást mindenkinek!Kép

Tündér
tündér

uccsó képek Jozsóról, aztán szétkapjuk a gépet. A Virágoknak boldog névnapot!

Kép

Kép
Vendég

Dancsi,
Jozsó annyira édes Kép.
Eszter sikongatott, amikor megmutattam Neki Kép.
Jó költözést!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Dancsi!

Remélem,hogy hamar bekötik majd hozzátok a netet.
Nagyon aranyos a Jozsóka.

Ildi
tfildiko

Megnéztem a Szülőszobát a neten. Nevettem, amikor mondták, hogy Lottibaba jött mint a gyorsvonat.
Az én Lottim is.KépKép
A 15 éves csaj előtt meg le a kalappal.

Virágoknak boldog névnapot, meg utólag Katicabogárnak is!

Mi jól vagyunk. Jövő héten lesz Mikulás ünnepség a bölcsiben, a lány már énekelgeti a csin-csin-csin száncsengőt. Zabálnivaló.Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Karmen, csak akkor tanulok, amikor alszik Kristof. A nagyszulok amugyis 350 kilometerre vannak. Kép

Ildi, orulok, hogy ilyen jol haladtok az alvassal!

Gabici, elkuldtem a kepeket.

Agi
agi77

Sziasztok

Angi, Virágnak nagyon boldog névnapot kívánunk. Kép

Köszönjük a köszöntést.

Gigi
gigi1

Ritkabban leszek.

Erika!
Mi Maltofert meg folsavat szedunk, es Lenanak 100 alatti hemoglobinjai szoktak lenni. Most probalok utanannezni valami homeos vasnak, mert a Maltofer brutalis szekrekedest okoz.
Az egeszben az a poen, hogy Lena meg jo etvagyu, jo sulyu (nincs meg 11 honapos es 9600g) es megis verszegeny.

A legjobb kepek szerencsere mashol is megvannak. A laptop rendszergazdai jelszos, jgy remelem senki nem tud kutakodni rajta. Amugy meg gondolokodom, hogy megatkozzam-e az illetot. (Tudok benne hinni, hogy fogna rajta.)

Aszem gyerekdokit valtunk, mert a heten tudogyulladassal beutalt minket a gyerekkorhazba, es odatelefonalt, hogy fogjonak is bent bennunket, aztan kiderult, hogy nem tudogyulladas, es a nyaron a fertozore is hasonlo modon beutalt, ahol szinten az derult ki, hogy semmi baja, illetve, hogy nem indokolt a korhazi kezeles.
Ha, egyszer informacio kell a PIC-rol, a fertozorol vagy a gyerekkorhazrol, csak kerdezzetek!

Probalok meg jonni...

Nori
norcee

Sziasztok!

Ági,
merre laknak a Mamák?
Mit tanulsz?

Melinda,
felidéztem a száncsengős dalt magamban és mi is így énekeltük Kép. Nagyon édes lehet Lotti!
Mennyire vagy fáradt? Munka, Lotti, háztartás? Nehéz?

Ildi,
szerintem mindenképpen kérd ki a gyermekorvos véleményét a tápszerről, vagy ha a védőnőd normáli, esetleg az övét. Örülök, hogy alakul az alvásotok Kép.
Tényleg, akartok tesót Noéminek?
Bölcsibe akarod járatni?

Tünde,
nagyon eltűntél! Jót játszottak a skacok Áginál?

Lányok, volna egy kérdésem:

Ki akar még tesót a már meglévőnek?
És aki akar, mennyit?

Én szeretnék (mi) egyet mindenképp, de ha még 2 lesz, még jobb. Remélem, korom engedi. És persze a testem.

Elkezdtük a vasat, Kra:terblut (a kettőspont az a-n van) nevű természetes szerrel, remélem, használ majd. Eszternek ízlett az anyag Kép, ma pedig a folsavat is elkezdjük Neki.
Eszter nem ébredt most fel hajnalban. Reggel 7-ig (!!!) aludt. A cicim teljesen be volt durranva, szanaszét folyt a tej mindehová. Megváltás volt a felkelése. Úúú, őrületes volt, ha hozzáért volna egy tű, biztos kidurran Kép.

A múltkor szó volt a nevekről.
Az Apukámnak volt a mániája, hogy mindenképpen hasonló nevet akart adni a gyerekeinek. Pl. Viktor-Viktória, Gábor-Gabriella. És ő ebből nem engedett. Érdekes elképzelés, még szerencse, hogy fiútesóm született, így megvalósult az álma. Én Krisztina, a tesóm Krisztián lett Kép.
Csak érdekességképp írtam le.

Láttátok már a karácsonyi díszkivilágítást a városban? Mondtam Apának, ma menjünk el sötétedés után sétálni és nézzük meg. Kismacinak biztos nagyon fog tetszeni.

Szép napot Nektek!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Nóri,
mikor derült ki, hogy Léna vérszegény?
Eszternek 104 volt a haemoglobin (107 a min.), a vvt térfogat pedig 78 (87 a min.).
Én anno szóltam a dokinéninek, h szeretem természetes úton gyógyítani a szervezetünket és Eszternél hasonlókban gondolkodunk.
Ezért javasolta a természetes vaspótlást.
Azt tudod ugye, hogy a vasat mindenképp C-vitaminnal kell beadni?

Nagyon durva, amit leírtál a kórházzal kapcsolatban. a helyedben én is más dokit választanék.

Szia!
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Nori, szerintem is valtsatok dokit.

Kriszta, Miskolc, ill. Debrecen kornyeke. Jugyu, szamtek szak. Mi is szeretnenk 3-mat (2-ot mindenfelekeppen). Meg nem voltunk bent, jo lenne megnezni a setalot.

Eniko, megkerdeztem a Makkoson levo fenykepeszt. 1 oldalas ezer forint, 12 oldalas 400ft/oldal. Van uveg kozza, olyan, mint a fenykeptarto, csak nincs hozza keret. A Mediaban is lehet kapni, itt 560-ert adjak. A fotot barhogy lehet vinni, a lenyeg, hogy ne legyen homalyos, mert nyujtjak.

En meg azt kerdeznem, hogy mit adtok ejszakara a babaknak, es hany fok van? Kristof allandoan at van fagyva, de nem akarok tobb ruhat raadni. Rajta van egy body, egy plus halozsak, egy ujjatlan melegebb halozsak, es egy nagyon vekony takaro. Talan ezt kellene lecserelni valami vastagabbra. 22 fok van, de az ablak mellett alszik.
Szep hetveget!

Agi
agi77

Kriszti!

Ezeken még nem gondolkoztam.Sok mindentől függ a bölcsi,főleg az anyagiaktól.Ha felemelik a gyest,akkor nem megy bölcsibe.Most ezt gondolom,de lehet hogy 1 év múlva mást.A tesót sem tudom még.Te mikor szeretnéd a 2.babát?Hol dolgoztál a gyed előtt?

Ildi
tfildiko

Nóri!

Hogy van a Léna?

Ági!

Rajtunk nincs ennyi ruha éjszaka.Body és plüss hálózsák van rajta,és egy közepes vastagságú takaró.Nálunk éjszaka 20-21°C a hőmérséklet.Lehet,hogy kevés ruhát adok rá?

Ildi
tfildiko

Ági,
nálunk nem tudom mennyi a hőmérséklet.
Hajnali 3 körül be szokott kapcsolni a termosztát, így elindul a fűtés, amit reggel 6-kor kikapcsolunk.
Mivel a 2 hálón kívűl mindenütt padlófűtés van, nagyon jól tartja a meleget a padló - még délben is (most is meleg).
Eszter egy hosszúujjú bodyban alszik, meg zoknit szoktam ráadni. Mióta ilyen hidegek lettek a napok, egy plüssnacit is szoktunk húzni.
Sajnos a hálózsákot pár hónapja nélkülözni kell, egyszerűen utálja, nem tud benne mozogni.

Ildi,
egy söröscégnél dolgoztam (végülis még most is, csak GYED-en vagyok).
Ott, ahol az egyetlen magyar prémium márkát gyártják.
Nos, kitaláltad, melyik Kép?

Esztertesó:
Jövő ilyenkor már szögelni Kép kellene a tesót, hogy Eszter 3. szülinapján már megszülessen.

Megyek gombócot főzni.
Apáékat elküldtem sétálni.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Ági! Tudom hogy messze vannak a nagyik, azért kérdeztem elutazott-e oda Kristóf. Jó tanulást!

Ildi! Hogy van Noémi füle? nem gyulladt be? fáj még neki?

Nóri! Lénának jobbulást!

Kriszta! mi szeretnénk tesot, de egyelöre még én túl fáradtnak tartom magam hozzá.

Ági! Nálunk éjjel 20-21 fok van, de inkább 20. Orsin vagy egy hosszúujjúő body+ujjatlan tipegö vagy body nélkül egy plüss tipegö van és egy vastagabb takaró. Ö is az ablak elött alszik, de közel a radiátor.

Ja táblázat. Akik min. 2004. febr.-ban szoltak hozzá v. korábban utoljára azokat elrejtettem, ha bejelentkeznek és kérik, újra figyelemmel kisérjük mi van velük, akkor megint látszanak majd. Ezek: LÉva,Meso,Zsófi,KnéRita,Vevike

Akiket kérek adjanak magukról híreket mert tavasszal irtak utoljára, hamarosan ök is eltünnek a táblázatból: Szilvi,Szemese,Méri.

A táblázat hamarosan igy fog felkerülni, ha egyetértetek.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ildi, biztos, hogy eleg a ruha. Foleg, ha nem fazik Noemi.

Karmen, Kristof meg szopik 4-5x. Szerinted elkuldenem?Kép Meg amugy is. Egy suli sem er annyit, hogy nehany napig ne lassam. Most meg el sem tudom kepzelni. Pedig pont ma mondta Anuykam, hogy valamelyik telen majd elviszik, hogy tudjon a hegyekben szankozni.

Koszi a valaszokat, akkor tenyleg nem kell plusz cucc Kristofra.

Agi
agi77

Kármen!

Köszi,minden rendben van a Noémi fülével.Nem gyulladt be.
A táblázat jó lesz úgy,ahogy írtad.

Ági!

De jó,hogy még mindig tudod szoptatni a Kristófot.

Ildi
tfildiko

Karmen,
okés így a táblázat.

Fú, megint bedurrant a cicim.
Gombócot gyúrtam, főztem (2 órahosszat), szóltam a "gyerekeknek", h jöhetnek enni. Erre éreztem, h szúr.
Mondtam Apának, Kismacit gyorsan szoptatom, mert tiszta kemény volt a cickóm Kép.
Nagyon megijedtem.
1 hétig nagyon sokszor szopizott, most meg 2 napja kevesebbet. És túltermelek.
Mit csináltok most?
Megyek mosogatni.
Megkóstoltattuk Eszterrel a szilvalekvárt (házi, üstben főtt, ohne zukker), nagyon ízlett Neki!

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Most jöttünk meg a sétából.Megnézegettem egy-két kirakatot,hogy eldöntsem mit vegyek karácsonyra.A jövő héten elkezdek vásárolni.Gyorsan le kell bonyolítanom,mert egyedül megyek.Addig az apa lesz a Noémivel,mert ő utál vásárolni.
Most indulok hajat mosni,aztán etetjük a Noémit.

Ildi
tfildiko

Kriszti!
Hetfon lesz meg a zarojelentes, akkor leirom Lena verkepet.
Milyen C vitamint adsz?
O sajnos szuletese ota verszegeny, ezert is kerult at a PIC-re es kapott 2-szer vert.

Mi eloszor epitkezunk, de azert utana szeretnenk meg baba(ka)t. Foleg, hogy a terv szerint anya hozzank koltozik es lehet, hogy anyosomek is, igy nem lesz gond, hogy ki fozzon, ki vigyazzon a gyerekekre stb... Bolcsit szeretnem nagyon elkerulni.

Karmen!
Koszi a multkori tanacsot!

Nori
norcee

Nóri,
Celebion cseppeket adunk.
Elég jó, olyan olajos, mint a Vigantol és kellemesen savanyú. Mostmár 10 cseppet kap, 5-öt délután a vassal, meg este is 5-öt. Ezt ugyanis már kiköveteli magának a Vigantol után.
Hogy lett Léna vérszegény?
Mi történt Veletek?

Ildi,
lehet, hogy valamelyik este én is bemegyek egyedül a városba. Elkérem Apa kocsiját (ez rizikós, mert tudod, céges) és csavargok egyet.
Rájöttél már a sör nevére? Segítségül: ez a sörgyár neve is Kép.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti!

Nem jöttünk rá,fél órán át bújtuk az internetet.Legjobb lesz,ha megírod.
A Celebion cseppeket nekem is ajánlották,fogok is venni.

Ildi
tfildiko

Ildi,
na jó, megírom Kép.
Ne bújjátok tovább.
Íme, az egyetlen MAGYAR prémium kategóriájú sör:
Dreher
A cég, ahol dolgozom:
Dreher Sörgyárak Rt.

Nemrég jöttünk meg a városból, szép a Kárász utca is, a Tisza L. körút is.
A Kárászon direkt középen mentünk, de így sem tértek ki előlünk, nekünk kellett babakocsival kerülgetni az embereket. A cigit lóbálókról ne is beszéljünk Kép.

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Nóri! megvan még a 19-es cipö ami eladó?

Ildi! örülök hogy nem gyulladt be!

Ági! nem emlékeztem a multkor többen irtuk nem adnánk oda a nagyiknak még a babákat, többen meg örülnek ha elviszik. Nem tudtam te melyik oldalon állszKép Én Orsi mellett nagyon nehezen tudok tanulni.

Várost most már én is meg akarom nézniKép

Enikö! tudod hogy a Felicia is egy virág neve is? Nekem a kedvenc virágom. Te kerestél ilyen neveket.

Orsi Cebion cseppet szed, a Celebion mire jó? Ilyet nem találok a neten.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?