na morgen,
gyerkőcöknek volt egy kollektív 01.10-kor ébredése, ennek köszönhetően már le se feküdtem, huh annyi mindent megcsináltam
csomó levél, utalások stb. stb. nagyon áktív vagyok kérem szépen
most meg jó kis adrenalinbomba Judit infó úgyhogy kávét se kell innom
Vicky,
köszi képdicsit.
orrkidugulást kicsi lánynak, hogy van ? orrspray, orrszívó ?
Béka,
köszi képdicsit.
apudnak tegnapra boldog névnapot.
sajnálom széthullást, bárcsak mindenhol, minden családban béke lenne, megértés, elfogadás, szeretet......
milyen homeós cucc ?
naná hogy kinyomod, gyerek nem marad bent
cumisüveg jó, de ez inkább csak marketing
ha gyermek hasfájós akkor alapból az, nem a cumisüveg milyenségétől
"A baba szerintem pontosan tudja,mennyi az annyi,miért kéne megvonni tőle?!" - öööö erről vitatkozhatok ? mert nem igazán van így, van olyan gyerek aki tudja, de hugi Barnija fulladásig képes zabbantani, aztán utána fél óra nonstop bukás van, én még ilyet életemben nem láttam. aztán ha nem kap enni üvölt.... ha kap akkor meg előbbi helyzet áll elő... hugim hulla volt az első 3 hónapban....
nst-ctg egykutya
"leggyakoribb ok,amiért szerintem baba miatt bemennek érdeklődni..." - mondod ezt most, aztán majd jön a náthás, megfázós időszak, nyák, orrszívás, megint köhög, hörög
Andi,
jáj nem volt időben ápdéjt, de igen, a szőke fonott hajú kiccsaj Onur lánya. Tulképp tudta hogy van a kiccsaj, vagyis amikor szakított a barinőjével akkor volt szó arról hogy a csaj terhes, ő nem akarta, de a csaj nem vetette el...... ekkor pont valamelyik gyerek után rohantam épp, azért nem annyira tiszta.
nana biztos hogy anyudnak kell az infó ? a végén kiderül hogy Te is ott csápolsz a tv előtt
banyek Iza fotón behalok, az a lábtartás
))))))))))))) imádom.
milyen tápit eszik Iza ?
mennyi a napi kajamennyisége ?
triatlon
Zsuzska,
örülök hogy jelentkeztél, azért pihire is van idő ?
Judit,
tegnap akartam írni, de kimaradt, utólag is boldog évfordulót Nektek.
Móci azért rendi volt, hiszen biztos arra gyúrt hogy az évfordulótokat még "kettesben" tudjátok megünnepelni
és ő a kiírás napján akar érkezni.
pólya, tényleg
jelentem nagytakkerolás készen van, karácsonyig semmi dolgom
Eszter,
köszi képdicsit.
mostanában egy csomót gondolok Rád
talpszimatolás ?
mondhatom azt hogy irigy vagyok Anyukádért ?
Ancsi,
azt hittem anyósék csak téged tüntetnek ki ennyi szeretettel, nem gondoltam hogy a saját fiúk irányába is ennyire "nyitottak".
miért ilyen az a család ?
fejátmérőt nem tudok, de Liza fejbőség 39 cm volt
de no para, eleve 4 ujjnál indul a mandula az meg már 8-9 cm alapból
méretek szupik, drukk hogy ne jövő héten jöjjön a kisasszony !
na gyerek neve: anyám 1 hete már megint alakított, így köszöntötte Marcit (Marcell), szia Márton, na ekkor kb. egy teherautónyi szar önti el az agyamat, aztán megkérdeztem hogy 3 év alatt nem sikerült megtanulnia a gyerek nevét ? jó alapozás volt....
miért mész heti 2x nst-re ?
gombnyomogatásról nem tudok, de Jancsiban ctg-n alvódednél van egy szerkezet amit hasfalhoz tesznek, és azzal olyan hullámokat gerjesztenek odabent hogy bébike felébred. (és ezt most miért is írtam le ?
ovis jel: de dinka vagy
pálcikás jégkrémről jut eszembe, tegnap gyártottam Marcinak egy jó adag gyümis jégkrémet, ma megízlelheti majd.
Dorka,
köszönjük Magnolia híreket.
hajrá hétfő.
Magnolia,
pihizzetek ! és milliónyi babaragacs !
Estrella,
akartam még mondani hogy nekem anyósom védőnő, én mindig meghallgatom, bólogatok aztán csinálom úgy ahogy én jónak látom
éjszakát sajnálom, ha sír a ded check hogy 1., éhes, 2., pelus, 3., has... na ekkor jöhet infacol, szélcső, meggymagpárna, esetleg szopipárna átölelős hasonalvás....
hihi levegőbe kakkantás, 1x M is megörvendeztetett ilyennel, szélcső nélkül
haskötő: dokkerom nekem sem ajánlotta M szülés után (nem tudom miért), Lizánál használtam, asszem icikét segített
"Apám szerint is hagynom kéne üvölteni a gyereket, na persze…" - persze, ilyenkor kell apukát áthívni és odaültetni ded mellé 1-2-3 órára, fogadok hogy 10 perc után fül kettéállna....
bal oldal, szív: ez miért ?
hasonfektetés miért ne legyen ? M csak hanyatt feküdt, Liza csak hason tudott
nyugodtan menjetek Balcsira, és sétálni is
legyen egy nagy tetra pelusod, olyan kifogó jellegű és azzal a kupolát és a babakocsi rést is le tudod takarni
remélem hogy jó éjszakátok van.
Vikus,
algot nyugodtan ! jobbulj.
megjegyzés, extra migrénes vagyok Lizával 2. trimesztertől szinte szülés napjáig nyomtam az algot.... naponta, max kétnaponta....
Rita,
húúú autóban szülés.
drukkolok nektek, szemét OEP.
Sajti,
még kiderül hogy Ti a meggymagért csináltok mindent
ikres anyuka, na mesélj
köszi képdicsit.
Lukácsné,
"boldog békeidőkben" családban volt vagy 1200 meggyfánk
))))
bünti
4.22 pici Liza úgy felsírt, így még nem hallottam soha sírni, rosszat álmodhatott.