szasztok Csajok,
rohanás a nappalunk, brrrr
Vicky,
szupi hogy alakul a vezetés !
cupp kis sérültnek.
jók a szerzemények ! én is imádok "guberálni" mondjuk idáig csak teszveszen tettem, de a héten is két tök jó játékot szereztem be töredékárért.
harapás: egyszerre ugrottak mindketten ugyanarra a játékra..... szerintem rövid időn belül Liza rendbe teszi Marcit, komolyan tegnap nem tudtunk este tv-t nézni mert Liza kiállt hármunk elé és ott dumált, sőt kiabált nekünk és kalimpált és közben rázta a seggét.... persze nem szabad nevetni ilyenkor, de megzabáltam volna
tényleg gáz hogy a gyerek vércsoportja nem alapinfó.
6 jegyű sorszám ?
Andi,
szóval komplett Sehi fánkláb van nálatok, na mondjuk anyós ektiviti már durva
hát Liza 2x extrább mint Marci, úgy elsomolyodok amikor L pörög és M ránéz picit megvetően, döbbenettel, hogy mi van hugi ? nyugi má !
szupi Liza bulitátalvóképessége !
csendélet
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) és amikor nyakig, vagy pelus nélküli popóval a levegőbe
vagy fürcsizéskor fürdőkádba
))))))))))
Dorka,
drukk drukk !
párod nagyon aranyos !
Eszter,
hcg: ismim kb. ugyanaz a súlykategória mint Te.
ikrek, augusztus ? rendben, akkor ezért drukkolunk nagyon !
tééééééééééényleg, Lacnak utólag is sok boldogot !
"Majd kapok heparint is, és homozigóta mutánsok vagyunk..." - cuppantalak
kis mutánsom
Ann,
sok bosszúság a munkahelyen
anyósod, istenem borzasztó, és hogy milyen gyorsan
Csucsu,
drukk a holnaphoz
nagyon várjuk a beszámolót !
Woody,
pizsis kép csúcs !
Magnolia,
ügyesen !!!!
jeee Siófok !
Béku,
annak örülj hogy legalább együtt van a család (balgaság, de én évek óta vágyom arra hogy a családom együtt legyen, egyszerre felköszöntsenek és kapjak egy nyamvadt tortát.... helyette semmi
anyud ügyes a fogyással.
jeee helyátadás, látod csak megérted
pocid tényleg nagy már
2750 gr volt az én születési súlyom
Judit,
már gyanús volt a csend, napközben Kecskeméten voltam, de mondom este hazaérek kukkantok hogy mizu van
nekem barinőt szombat délelőtt megvizsgálta doki, vasárnap hajnalban szült is
hétfőn már mentem JK-ba látogatóba
izgulunk nagyon !
Henikém,
de jó hogy jelentkeztél !
-36 ???? huh, én még lemaradtam a huszonnál, nagyon ügyi vagy !
übergiga drukkok csajszi !
"Kubu szerintem hajnali 4 körül jön majd" - lottószelvényt kiutalok Neked
Borsó,
fájás nem jó, de biztos minden rendben van !
orvosod mit mond ? ülés helyett egy hét fekvés pl ? nem viccelnék ezzel, engem a dokim pl két hétre befektetett kórhiba anno, mert tudta hogy otthon úgy sem fogok vízszintben lenni
Kpn,
köszi hiányolást, Kecskeméten voltam egész nap, pénteken újból megyek, azt nem igazán terveztem, ezért ma milliónyi melóm lesz, van, volt, brrrrr.
ugyanis lustadögkubunak két hét alatt sikerül kitakarítani a lakást és ma a nappali az uccsó állomás
persze legyen mentség a két gyerek melletti értelmes munkavégzésre képtelenség
meg elég bogaras vadok úgyhogy kb. a falat nem festem újra egy-egy nagytakarítás alkalmával
én számom 74xx
Estrella,
lehet hogy kimaradtak a fotók, mindenesetre amiket pocakosan láttunk rólatok gyönyörűek voltak !
köszi nagyigratot, húúú közel egyidősek a nagyijaink
becarok anyósodon már elnézést: csalódott bennetek, haha.
így egy hét után lehet konkluzálni az tutkó, majd 20 év múlva bárkinél ha gyerek narkós, árokparton fetrengős, szülőket semmibenézős akkor lehet bárkinek is csalódnia, na de kérem nehogy már most ilyennel fárasszon Benneteket.
hazafelé szám nagyon szép !
hasfájás, mozgasd a lábait, bizonyára a szelek bántják kis királyfit.
mindjárt rakok majd fel képet egy pózra amit nálunk nagyon szerettek a gyerkőcök és totál lazította őket.
poci: esetleg egy haskötő vagy minek hívják ? de nyugi vissza fog menni.
hajrá "szaranyaság"
imádom hogy mindenki jobban tudja hogy mit hogy kell csinálni és mindenbe beleszólnak. a legfontosabb Ti vagytok Zsombor szülei és vagytok elég nagyok ahhoz hogy megítéljétek mit lehet és mit nem, és nagyon kedves a család hogy ahelyett hogy lelkiekben táplálna helyette .....
erre vigyázz, nehogy a tejed rovására menjen !
a másik hogy mi az hogy nem lehet mozgatni a gyereket ? miért ne lehetne ? nem üvegből van, és ha mondjuk kórházba kell vinni pár naposan és valaki messze lakik a kórháztól ? jaj már ! Marci három hetes volt amikor télvíz idején (január közepe) este 7-kor kitaláltuk hogy kocsiba be, irány anyósék és ott aludtunk, szóval mindent úgy ahogy jónak látjátok !
mi van ???????? minek hagynád üvölteni, ha másért nem akkor a ti saját nyugalmatok miatt
és miért ne vihetnéd át nagyágyba, én akkor is azt vallom annál szebb nincs amikor a szülő között ott piheg a várva várt kis manó !
légzésfigyelő ? jaj már, minek mindenbe belekötni ???
egyébként ne számoljatok be neki mindenről, ergo támadási felület redukálódhat.
köszönöm mindenkinek a hcg infókat, jelentkezek ahogy van valami
drukkolok minden négyszámjegyes BMC csajszinak hogy mielőbb ++++ tesztet töltsön fel a fórumra !