Új privát üzeneted érkezett!

Andikám! Én is szeretnék ilyen kis cukkert :D

eszter82
Budapest

Dorka!

Menj már, nem sértésnek szántam, jól esett, hogy segíteni próbáltál, köszi, pusszantalak, drukk a tüszikhez holnapra!!!

Magnólia!
Megy a drukk ezerrel, holnap tuti kismami leszel :wink: NO PARA :)
Hajrá 4jegyűek ( is )!!! Na és persze hetvenhetesek :)

Borsókám!
Tudom eltűntem :oops: de miket hallottam rólad!!!!!!!!!!!!!! Bekakkantok. Jó lenne egy vonalzót készítened, kivi vagyok hol tartasz, annyira nagyon örültem neked, mert azé' úgyahogy Izaanyától informálódtam ám rólad!!!!!

Kpn:
Nem az arcnélküliség a gond, nem azzal van gondom ( bár az sem valamibjutiful :) )tényleg nincs képem. Ellőtti meg pláne nincsen, olyan bálna voltam mindig is, utttáltam magamat nézni. Pedig mennyit próbáltam koplalni, ha lement 5 kiló visszajött 8...........Akit érdekel priviben leírom a nevem és meglehet keresni facebookon, bár akkor meg nincsen hasonlítási alap :) Mindegy szóval most szép vagyok és kész :) :) :) :)

Sajti, Andi, Judit????
Kubu szerintem hajnali 4 körül jön majd :)

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Heni!
Miket hallottál Borsóról??? :shock: :shock: :shock:
miben mesterkedik a cuki édi pocakjával????? :D

eszter82
Budapest

Eszter!
Én akkor voltam eltűnt üzemmódban, és Anditól tudtam meg, hogy sikerült nekik a lombik................ennyi
Most mennem kell, próbálok képben maradni!!! És jelentkezni!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Andi és mi volt a gyerek hátán… :lol: :lol: :lol:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Huhh,micsoda termés,míg elfordítom a fejemet...!! :D :D :D

Andikám: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: erre mást nem tudok írni... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: és igen tudom,hál' Istennek eljön az én időm is! Alig várom! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszter: hát tényleg hirtelen megnőtt a pocak :D

Estrella: netes akció volt,nem ismerem a fotóst ;)
felejtsd el légy szíves,hogy rossz anya lennél!!! Ösztönösen jó anya vagy,ezt tudnod kell!

Sosem ártanál a gyerekednek,és ha anyósék megragadtak azon a szinten,hogy ezt nem tudják felfogni,akkor kár is vesződni velük....
Az egy dolog,hogy napoztatni nem szabad a babát egy darabig,de azért azzal,hogy megmozdítod,kétlem hogy ártanál neki...

Gondolj azokra,akik 4 naposan messzebb vidékre viszik haza a babát a pesti kórházból... Te összesen annyit nem kocsikáztattad a babát,ráadásul sokaknak csak a kocsiban alszik el a bébi... :roll:
Azok is rossz szülők??

Ja,és emlékszel,beszéltük a pocak méreteket,hogy 100-zal mennek szülni... :roll:
Hát attól engem már csak egy centi,vagy egy ügyetlenebbül mérő ember választ el...! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Az a durva,hogy párom ilyen méretekkel született,mint kb. most Maja..... el se tudom képzelni,hogy egy ekkora pocakban már egy ízig-vérig csecsemő lakozzon... :shock: :D :D :D :D :D

Bocsi,jövök a hülyeségeimmel,de annyira kezd valóságos lenni,miközben még mindig nem tudom felfogni,hogy lesz egy babánk pár héten belül.... :) (emellett ez a gondolat a legszebb is az utóbbi pár évben... :D ).
Vendég

Heni!
Már gondoltam, hogy van valami szuper infód, amivel holnap szívhatom a vérét :D ...de ezzel nem fogom tudni az "őrületbe kergetni"...de imádom ám őket :D

eszter82
Budapest

Estrella: Szerintem ilyen jó időben mi sem vártunk volna az első sétával 3 hétig. Olyan hideg volt, hogy azt hittem nem fogom tudni levinni a dokihoz. De a végén levittük és jó sokat sétáltunk, pedig volt hogy igen csak minuszok röpködtek. Nem vagy felelőtlen, ne is hallgass rájuk. Ha legközelebb itt jársz anyudékmál, akkor szólj és megcsodáljuk Zsombit megint.

Andi: Jó kis kaki volt ez. Nálunk nagyon sokáig nem folyt ki semmi, erre most kétszer is a hátán jött ki a kaki.
vicky79
Budapest III. kerület

estrella, anyós-após ássa el magát, de jó mélyen, ha csak erre képesek!!!

magnolia, küldtem privit, ha gondolod, szívesen meglátogatlak holnap

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Lányok,
anyósnak nem az volt a baja, hogy elvittük a gyereket, hanem hogy a görcsökkel szenvedő gyerekemet nem hagytam hajnalig üvölteni, hanem éjjel X óra nyugtatgatás után átvittem magunkhoz, mert csak úgy tudott megnyugodni és aludni.
És úr isten, még a légzésfigyelőt sem vittem utána!!!
Na ja, mert 30 éve ők mindenhol tolták a popsink alá, nem???
Meg különben is milyen jogon kritizál???

Kép Kép
estrella22

Mára voltunk kiírva :)

Kép Kép
estrella22

Estrella!
Tényleg ne vedd fel ezeket a beszólásokat!
Elvégre mi luxus, magzatvédő vitamin, légzésfigyelő és minden ilyen cucc nélkül nőttünk fel!
Persze szuper, hogy vannak ilyenek már a mai világban, és használja is az ember, de ha ott van veletek, figyeltek minden rezdülésére a kis gyönyörűségnek :D
olyan hihetetlen, hogy már 6 napos :D

eszter82
Budapest

nagyon gyorsan megy az idő... már egy hete,hogy Zsombor is megszületett :D :D :D
Vendég

szasztok Csajok,

rohanás a nappalunk, brrrr

Vicky,
szupi hogy alakul a vezetés !
cupp kis sérültnek.
jók a szerzemények ! én is imádok "guberálni" mondjuk idáig csak teszveszen tettem, de a héten is két tök jó játékot szereztem be töredékárért.
harapás: egyszerre ugrottak mindketten ugyanarra a játékra..... szerintem rövid időn belül Liza rendbe teszi Marcit, komolyan tegnap nem tudtunk este tv-t nézni mert Liza kiállt hármunk elé és ott dumált, sőt kiabált nekünk és kalimpált és közben rázta a seggét.... persze nem szabad nevetni ilyenkor, de megzabáltam volna :-)
tényleg gáz hogy a gyerek vércsoportja nem alapinfó.
6 jegyű sorszám ? :-)

Andi,
szóval komplett Sehi fánkláb van nálatok, na mondjuk anyós ektiviti már durva :-)
hát Liza 2x extrább mint Marci, úgy elsomolyodok amikor L pörög és M ránéz picit megvetően, döbbenettel, hogy mi van hugi ? nyugi má !
szupi Liza bulitátalvóképessége !
csendélet :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) és amikor nyakig, vagy pelus nélküli popóval a levegőbe :-) vagy fürcsizéskor fürdőkádba :-)))))))))))

Dorka,
drukk drukk !
párod nagyon aranyos !

Eszter,
hcg: ismim kb. ugyanaz a súlykategória mint Te.
ikrek, augusztus ? rendben, akkor ezért drukkolunk nagyon !
tééééééééééényleg, Lacnak utólag is sok boldogot !
"Majd kapok heparint is, és homozigóta mutánsok vagyunk..." - cuppantalak :-) kis mutánsom :-)

Ann,
sok bosszúság a munkahelyen :-(
anyósod, istenem borzasztó, és hogy milyen gyorsan :-(

Csucsu,
drukk a holnaphoz :-) nagyon várjuk a beszámolót !

Woody,
pizsis kép csúcs !

Magnolia,
ügyesen !!!!
jeee Siófok !

Béku,
annak örülj hogy legalább együtt van a család (balgaság, de én évek óta vágyom arra hogy a családom együtt legyen, egyszerre felköszöntsenek és kapjak egy nyamvadt tortát.... helyette semmi :-(
anyud ügyes a fogyással.
jeee helyátadás, látod csak megérted :-)
pocid tényleg nagy már :-)
2750 gr volt az én születési súlyom :-)

Judit,
már gyanús volt a csend, napközben Kecskeméten voltam, de mondom este hazaérek kukkantok hogy mizu van :-)
nekem barinőt szombat délelőtt megvizsgálta doki, vasárnap hajnalban szült is :-) hétfőn már mentem JK-ba látogatóba :-)
izgulunk nagyon !

Henikém,
de jó hogy jelentkeztél !
-36 ???? huh, én még lemaradtam a huszonnál, nagyon ügyi vagy !
übergiga drukkok csajszi !
"Kubu szerintem hajnali 4 körül jön majd" - lottószelvényt kiutalok Neked :-)

Borsó,
fájás nem jó, de biztos minden rendben van !
orvosod mit mond ? ülés helyett egy hét fekvés pl ? nem viccelnék ezzel, engem a dokim pl két hétre befektetett kórhiba anno, mert tudta hogy otthon úgy sem fogok vízszintben lenni :-)

Kpn,
köszi hiányolást, Kecskeméten voltam egész nap, pénteken újból megyek, azt nem igazán terveztem, ezért ma milliónyi melóm lesz, van, volt, brrrrr.
ugyanis lustadögkubunak két hét alatt sikerül kitakarítani a lakást és ma a nappali az uccsó állomás :-) persze legyen mentség a két gyerek melletti értelmes munkavégzésre képtelenség :-) meg elég bogaras vadok úgyhogy kb. a falat nem festem újra egy-egy nagytakarítás alkalmával :-)
én számom 74xx :-)

Estrella,
lehet hogy kimaradtak a fotók, mindenesetre amiket pocakosan láttunk rólatok gyönyörűek voltak !
köszi nagyigratot, húúú közel egyidősek a nagyijaink :-)
becarok anyósodon már elnézést: csalódott bennetek, haha.
így egy hét után lehet konkluzálni az tutkó, majd 20 év múlva bárkinél ha gyerek narkós, árokparton fetrengős, szülőket semmibenézős akkor lehet bárkinek is csalódnia, na de kérem nehogy már most ilyennel fárasszon Benneteket.
hazafelé szám nagyon szép !
hasfájás, mozgasd a lábait, bizonyára a szelek bántják kis királyfit.
mindjárt rakok majd fel képet egy pózra amit nálunk nagyon szerettek a gyerkőcök és totál lazította őket.
poci: esetleg egy haskötő vagy minek hívják ? de nyugi vissza fog menni.
hajrá "szaranyaság" :-) imádom hogy mindenki jobban tudja hogy mit hogy kell csinálni és mindenbe beleszólnak. a legfontosabb Ti vagytok Zsombor szülei és vagytok elég nagyok ahhoz hogy megítéljétek mit lehet és mit nem, és nagyon kedves a család hogy ahelyett hogy lelkiekben táplálna helyette .....
erre vigyázz, nehogy a tejed rovására menjen !
a másik hogy mi az hogy nem lehet mozgatni a gyereket ? miért ne lehetne ? nem üvegből van, és ha mondjuk kórházba kell vinni pár naposan és valaki messze lakik a kórháztól ? jaj már ! Marci három hetes volt amikor télvíz idején (január közepe) este 7-kor kitaláltuk hogy kocsiba be, irány anyósék és ott aludtunk, szóval mindent úgy ahogy jónak látjátok !
mi van ???????? minek hagynád üvölteni, ha másért nem akkor a ti saját nyugalmatok miatt :-) és miért ne vihetnéd át nagyágyba, én akkor is azt vallom annál szebb nincs amikor a szülő között ott piheg a várva várt kis manó !
légzésfigyelő ? jaj már, minek mindenbe belekötni ???
egyébként ne számoljatok be neki mindenről, ergo támadási felület redukálódhat.

köszönöm mindenkinek a hcg infókat, jelentkezek ahogy van valami :-)

drukkolok minden négyszámjegyes BMC csajszinak hogy mielőbb ++++ tesztet töltsön fel a fórumra !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

első két képen, apa keresztbe tett lábbal ül, Marci úgy fekszik rajta
harmadik képen feje térdnél, lába apa pocakjánál
negyediken kézben

Kép

Kép

Kép

Kép

grátisz :-)

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: Dehogy 6 számjegyű. 107xx. Képek nagyon jók.

Estrella: Én csak az odaszoktatás miatt nem akartam Barbust magunk között altatni, de nálunk is volt rá példa hogy átkerült. És nem szokott oda. A hasfájásos tartást nekünk is mutatta a védőnő. Ilyenkor apa alkarán fekszik a baba, mint Kubu fotóján. Ne foglalkozz senkivel, az én nevelésemről is meg van a nagyik véleménye. Na és? Tartsák meg maguknak.

Barbusom benáthásodott. Éjfélig fent voltunk. Tele van az orra, alig kap levegőt.
vicky79
Budapest III. kerület

Kubu: klassz képek!! :)

én is 2750-nel születtem ;) :D :D :D
Vendég

Jóreggelt Hölgyek! :)

Juditkám: Nagyon boldog évfordulót kívánok Nektek!!!!!! És egy csodaszép évfordulós ajándékot!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Remélem jól telt az éjszakátok...... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Estrella: Csak csatlakozni tudok Kubukámhoz, nem kell mindenről beszámolni anyóspajtiéknak, amit nem tudnak, abba nem lehet belekötni...(én is ezt csinálom, csak a lökött Rajónak van időnként közléskényszere feléjük, így azért jut az infóból .....)
Amúgy menjen már melegebb éghajlatra... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ez nem komplett, hogy nem vagy jó anya!!!!!!!!! Pont csak a lényeget nem vette le a szituból, hogy a gyerek helyzetét könnyítetted meg az átvitellel????? X idő nyűglődés után szerintem még én is simán átvittem volna, pedig tudod mi a véleményem a nagyágyba bevitelről.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Henikém: De jó látni errefele ficeregni!!!!!!!!!! Hajrá 4 számjegyes babásodók!!!!!!!!!!!! Zoli augusztusban lesz szabin az elejétő aug. 20-ig, utána tudnál menni szerintem :wink: :wink: :wink:
Én sorszámom 120XX ..... Kíváncsi lennék mennyinél tartanak most a friss számok kiadásánál???????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:..... Valaki ha megy mostanság, rákérdezne a recepción?????? :roll: :roll: :roll:

Vicky: Jobbulást kívánok Barbusnak!!!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kubukám: Igen, komplett Sehi fanklubb.... figyu ez a szőke fonott kislány ez ténlyeg Onur lánya? És a faszi ezt tudta eddig is, vagy most tudta csak meg?? Anyámnak kimaradt 1-2 rész, és tegnap csak nézett, hogy milyen fejlemény ez már megint???????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Hűűű micsoda nap!! :D

Betöltöttem a 34-et (hetet),Izabella 4 hetes, Zsombor 1 hetes,és Juditéknak ma van az évfordulója! :D :D :D

Azt hiszem ez egy jeles nap lenne Mócink számára!!! :)
(+apukám névnapja ;) )
Vendég

Kubu: én is annak örülnék a legjobban,ha összejönne a családi ünneplés,de évek óta ez se sikerül,csak egy része van ott,mert valamelyik tesóm,vagy akár apum biztos akkor nyaral épp...

No meg hát tudod,egy születésnap nagyon váratlan esemény.......
nem lehet előre tudni,mikor lesz :? :? :? :? :?
ezt sose értettem...

tavaly azt a nagyon kevés időt sikerült kiharcolni a cukrászdában,de a fele annak is veszekedés volt részükről,én meg csak ültem köztük...
utána nővérem elnézést kért tőlem,hogy elcs*szte a szülinapomat,de sajnos ezt nem lehet újra csinálni,pótolni,és elég rossz szájíz maradt bennem utána,mert a családom a legfontosabb nekem,és borzasztó azt látni,ahogy széthullik... :?
Vendég

Judit??? :roll:
Vendég

Sziasztok!!!!
Most csak gyors helyzet jelentés!!!!!
Mi jól vagyunk,két hét alatt halálra dolgoztuk magunkat,de a végeredmény kárpótolt mindenért,minden kész van amit tervbe vettünk,most párnapig picit „lazább” az élet és pénteken indulunk vissza!!!!!

Visszaolvasni esélyem sincs,de a lényeget kiszúrtam!!!!
Estrella,hatalmas nagy gratuláció Zsombor babához,igazi kispasis pofija van!!!!!!

Andi:
A barátnőm május végén volt a BMC-be és az ők sorszámuk 147xx ,úgy,hogy egy év alatt több mint ezer párral bővült már a BMC,mert egy évvel ezelőtti sorszámunk 133xx.

Judit:
Mennek drukkjaim!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Mindenkinek hatalmas cuppanóst küldök,majd még jelentkezek!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!
Még mindig egyben :) Bár Mócim giga műsort nyomott az éjjel kb. 11-től 3-ig. Ficergés, derékfájás, mensis fájások...aztán szépen elaludtunk :roll:
Valami véres-nyálkás cucc még mindig jön, nem tudom eldönteni hogy a vizsgálattól vagy esetleg a nyákdugó :roll:
Évfordulós gratulákat köszönjük!!!
Még mindig bízunk benne hogy esetleg ma lesz a nagy nap :D

Estrella,
az előző korosztály néha nagyon gyöpös tud lenni baba téren, nem kell vele foglalkozni!
Nekem anno Simonnál (pedig az már 20 éve!) voltak kiakadva, hogy nincs pólya, hogy fogom tartani azt a gyereket, megrándul majd a nyaka, stb...jaja, meghallgattam aztán csá!
Eszterrel két hetesen búcsúban krosszoztunk a babakocsival, mert Simon nem hagyhatta ki...szóval ehhez képest a ti tegnapi körötk sétagalopp, nyugi!!!!
Hasfájásra: tornáztatás, masszázs, Kubu-féle alkarra fektetett póz, másik kézzel hátsimi. És igenis, sok-sok gyengédség, szeretet, nem kell hagyni üvölteni éjszakákon át :D

Andikám,
szuper sztárfotó a rakománnyal :lol: :lol: :lol: Már alig várom!

Breki,
tényleg nagyon klassz a pocid, pedig én nem is olyan rég láttam live is!
Fotózás nagyon jó lesz, kicsit (nagyon-nagyon) irigy vagyok érte :oops: :oops: :oops:
Jupiii, helyátadás, ez már valami!!!

Woody,
nagyon klassz pizsitek van, a belevalóról nem is szólva!!!

Kubu,
két kicsi mellett nagytakarítani jó kis sziszifuszi meló, meg mire végzel már látszatja se nagyon van...tudom, ezt a saját lelkiismeretünk megnyugtatására csináljuk, én is ilyen dinka vagyok e téren :lol:

Vicky,
Barbusnak jobbulást! Mondjuk ebben az össze-vissza időben nem csoda a taknyosodás :roll:

Magnolia,
lehet hogy mire ezt írom, már babszem(ek) a pociban???
Jujj, nagy drukkok :arrow: :arrow: :arrow:

Dorka,
rád és a növekvő tüszikre is sokat gondolok! Lesznek itt ikerbabák hamarosan :wink:

Eszterem,
hát először jól betojattál a hsz-eddel!!!
De látom már, nincs itt baj, csak sokan sokféleképpen értelmezik az értékeket!
Mindenesetre kívánom nektek, hogy most már aztán nyargaljatok a babák felé szélsebesen!!!!

Heni,
akárhányas is az a sorszám, a kitartásotoknak és a küzdelmeiteknek meg lesz a gyümölcse, bízz benne!
Tetszik ahogy ennyire megfontoltan körüljárod a dolgokat mielőtt újra belevágtok! Nagyon-nagyon drukkolok egy őszi zebráért!!! (nekünk is október közepi zebránk van, harmadik lombikból...szóval jó idő az a babásodásra :wink: )

Kép
judit0713

Judit!
Én nagyon drukkolok a mai napnak, hogy Móci most akarjon kibújni :)
Persze ha holnap vagy utána érkezik, akkor is nagyon nagyon örülünk neki :D
Azok a mensis görcsök, meg távozó mindenfélék nagyon jól hangoznak :)
drukkkkkkkkkkkkkkk :D

később jövök még!

puszi

eszter82
Budapest

Ja, és még valami!
Kubu!
ANNYIRA ÉDIK :D

eszter82
Budapest

14862 nél tart a sorszám itt a BMC-ben, pont mellettem ült a legújabb reménykedő pár. Úgy látom az öreg Újváry dokihoz küldik most már első megbeszélésre a párokat. Ém ma itt fogok dekkolni egy ideig, doki elfelejtette mondani, hogy ma is vv (ha tudom, akkor azért jövök korábban...), de se baj, fell vagyok szerelve munkával, olvasnivalóval...utána meg nyomok egy kávét a büfében! :)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorka, kitartás, már csak pár nap és befészkelik Magukat az IKREK!!!!!!!! :)

Addig is küldök egy kis mintát..... na meg Eszterkém kedvéért (főleg).... a mai inspriálót.... :wink: (a ded által kiadott höööööööö hangeffektet tessenek hozzáképzelni....)

Kép

andrea-1

Azé' most nézem... lábujjtartását volt honnan örökölnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Nagyon édesek ezek a pici lábikók. Nekem mindig is a Barbus tappancsa volt a gyengém.

Dorka: Hajráááá ikrek!

Judit: Mócihoz mennek a drukkok, könnyű és gyors szülésed legyen ám.

Estrella: Lelked/sebed hogy van? Tejcsi? Zsombi bébi?

Barbus kicsit jobban, bár elég taknyos. Talán nem kéne állandóan kivernie a hisztit az apja jéghideg ásványvizéért. Persze ez mindenféle idő sem túl jó, sosem tudom hogy öltöztessem fel.
vicky79
Budapest III. kerület

Andikám: hát megzabbantom, ez a lábtartás :D :D :D

Viki Barbusnak gyógypuszik :arrow: :arrow: :arrow:

Judit csuriban vagyunk, szép és könnyű szülést Nektek!

Kép
carla1227

Andi!Épp írrni akartam,hogy azért a lábujjtartása tiszta Andimami! :lol: De látom te is kiszúrtad! :lol:
Nagyon édes és mennyit változott!Olyan kis szép!

Béku!Gondolom már várod a fotózást,biztos nagyon jó lesz,én is nagyon élveztem!
Szülinapon ne aggódj...ott van Maja a pocakban és ez a lényeg!!! :wink:
Anyósomék pl.:totál nem foglalkoztak szülinapunkkal(páromnak is és nekem is most volt),após szájából pl.:egyszer nem hallottam,hogy legalább a fiát szóban felköszöntötte volna!
Nálunk ők a babát sem kérdezik...engem kb.:úgy kezelnek mintha véletlen úgy maradtam volna a fiúktól! :? Sógornőm most láthatta,hogy mekkora pocakom lett(több hónapja nem találkoztam vele),de annyit nem mondott volna,hogy nagy lett a beled b@sszus!...De ha valamiben okoskodni kell...abban toppon vannak!.........na ennyit a rokonságról,még jó hogy énfamiliám ebben kissé más, normálisak...anyumnak Dorka a 2.unokája lesz,mégis tökre várja...nagyon szeretne segíteni is..de azt mondta,hogy beleszólni, okoskodni nem akar!Majd amit én "diktálok"az lesz!

Hajrá Móci!!!

Tegnap voltunk dokinál!Háááát elég husikának nézünk ki!...Fej átmérője:93mm!!! :shock: :shock: :shock:
Kb.:2500 a súlyunk!
De ez a fejátmérő kicsit megrémisztett!Szerintetek?Kinél mekkora volt????
Doki szerint is jönni fog előbb!Mindegy,csak a jövő hetet bírjuk ki,mert szabin lesz!...amúgy méhszáj zárt..és a LÉNYEG:be van fordulva!Bár eléggé keresztben fekszik...de a buksi van lent...és megnyugtatott,hogy ilyenkor már véletlenül sem fog visszafordulni! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Lányok, helyzetjelentés:
magnóliával összefutottunk, üzeni; ma nem jön, de három kis csomagot kapott vissza és ma pihizik :) igazán jól nézett ki...olyan kismamisnak, és párja is nagyon helyes, szóval megelőlegezem neki a sikert :) (bocsi, hogy ilyet írok rólad magnólia)
Nálunk két kis tüsző szépen növöget (18, 19 mm, endom 8mm) viszont vv nem lett elég magas, így ebből csak egy petécske lenne doki szerint pénteken. Azt mondta inkább kockáztatunk és megyünk tovább szurikkal péntekig, leszívás meg hétfőn, ha minden jól alalkul. Volt egy ilyen érzésem, hogy jobb lenne egy hétfői menet, hát most így is lesz! :D Ha ebből összejönnek a csajok, tuti jó kis lusták lesznek 8)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Andikám!
Köszi köszi köszi :)

minden napra jöhet ilyen inspirátor kép :D
de jó, hogy a monitoron keresztül nem lehet lezabbantani a tappancsát :D
még emlékszem, milyen jó illata volt, mikor a kórházban szimatoltuk felváltva a tappancsát :D emlékszel? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

eszter82
Budapest

Dorka!
Nyugi!
Bevonzottad a hétfőt is, a Picúrokat is be fogod :)

eszter82
Budapest

Ancsikám, csak a viszonyítás miatt:
Iza, 36. héten: bpd (fejátmérő) 91 mm, tad (haskörfogat) 95 mm, fl (combcsonthossz) 74 mm
a 40. héten pedig: bpd: 94 mm, tad 98 mm, fl 77 mm
Úgyhogy szerintem ne aggódj, ha én kinyomtam, Te is kifogod!!!!!..... max. úgy jártok, mint mi, hogy az 56-os cuccoknak hamar intetek pát..... :lol: :lol: :lol: :lol: De lesz egy szép formás gyereketek, és kicsit bátrabban lehet az ekkorát megfogni, fürdetni.. gyömöszkélni :wink: :wink: :wink: :wink:
Sógornőd azért hallod elég bumburnyák ezzel a nagy a beled dumával.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Szerintem meg tök szép a pocakot, csinálhatnál is újabb fotót, hadd lássuk!!!! :) :wink: :wink:

Dorka: Akkor hajrá hétfő!!!!!!!!! Ja és 1 petikéből is lehetnek ikrek, szép egyformák.... :wink: :wink: :wink: :wink: 2 csodás kislány, Akiknek majd csodájára járhat a fél világ!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: Szólok a gólya barátomnak, hogy így intézkedjen!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Eszerkém: én félnapokat szagolgatom meg puszilgatom!!!!!!!! :)... Lassan már elkopik a gyerek, annyit.... :))))))))

andrea-1

Dorka!
Én is az Andi által javasolt megoldásra gondoltam Veletek kapcsolatban :D
egy tüszi, és benne két kis "klón manci" :D
Az egypetéjű ikrek is izgik ám nagyon :)

Jajj Lányok!
Úgy sajnálom, hogy ennyire nem harmonikus a családi élet sokatoknál - mármint a rokonok, távolabbi családi kapcsolatok szintjén!
Ilyenkor mindig átértékelem, hogy mennyire nagyon szuper dolog, hogy nekünk mindig minden a béke, szeretet, türelem és egymásra figyelés jegyében telt!
És a mai napig is Anyu az egyik legjobb batárnőm, bizalmasom, ...mindenem azon kívül, hogy az ANYUKÁM :D
Laciról nem is beszélve :)
Ha lehetne ilyet kívánni, mindannyiótoknak ilyet kérnék!!!! :D

eszter82
Budapest

Andi!
Én bezzeg elvonón vagyok már a kórházi találkozásunk óta! :?
de ne aggódj, ha talizunk, leszippantom kamatostól azt ami kimaradt :D

eszter82
Budapest

Andi!Hát pont ez az,hogy sógórnőm még ennyit sem mondott!!! :? Még arra sem volt képes,hogy tírpák legyen! :lol: ...1 szó mint 100:férj familia:gyerekről nem beszél!
Anyám meg már most minden "hülye" becenéven kérdezgeti(Dori,Dorinka :lol: )

Hát ja!Tegnap apa meg is jegyezte,hogy akkor ugye már nem kéne több 56-os rucit vennünk?!
Dokimmal mindig ezen a fejméreten "szórakozunk",tegnap amikor mondta,hogy mekkora,megkérdeztem,hogy "ugye ügyesen és szépen tudsz varrni?"Megnyugtatott, hogy természetesen!Mondom akkkóó ok,ha nagy akkor is jöhet!" :wink: :lol:

Kép
Kép
missancsi

Babaillat nyami-nyami! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Ja Ancsi, én meg úgy értettem, hogy ezt mondta..... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Na mindegy, mert így is gáz, meg úgy is az lett volna... :shock: :shock: :shock: :shock:
Te tegezed amúgy a dokid??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Becenevek már nálunk is vannak.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszterkém, bepótolod Te még kamatostul, abban nem lesz hiba + jövő ilyenkor nullahuszonnégyben fogod ezt az illatot érezni Laciddal együtt !!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi!Tegezem! :lol: 34 éves! :oops: Nagyon aranyos,kedves,normális,segítőkész!Először párommal tegeződtek össze,aztán amikor együtt mentünk hozzá furi volt,hogy páromnak hello,nekem jó napot,aztán amikor végeztünk akkor meg sziasztok stb...aztán egyszer mondtam neki,hogy mi lenne ha tegződnénk...egyszerübb lenne!...mondta,hogy persze...csak hát a "protokoll"ezt kívánta!...Gondolom ő nem nagyon ajánlhatja fel?! :roll:

Hétfő,csütörtök NST!Áááááá,basszus mááá mi is itt tartunk??!! :shock:

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: na látod,befordult Dorka is a jó irányba! :D
Nálunk is úgy van,hogy Maja feje teljesen lent a csípőcsontomtól is lejjebb,a kis háta meg a hasfalam felé néz,de hol a középtől balra,hol jobbra nyomja neki,úgyhogy ezért vagyok állandóan féloldalas :D

Nálunk a BPD 30 hetesen már 79 volt... Szóval jönnek az óriásbébik! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Judit: nagyon drukkolok a mai naphoz,hátha!! :D
Ne irigykedj a fotózás miatt,most még apával tudtok otthon Ti is készíteni pár jó fotót,és inkább én irigykedek,hogy akár pár óra múlva Móci már a kezeidben lesz! :D

Anyum azon röhögött ma,hogy nem csoda,ha nem adják át a helyet,mert szemből meg hátulról semmi se látszik a pocakból :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem mintha azok átadnák,akik oldalról látnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Így ma megint álltam a villamoson (a buszon meg nem sokan voltak,így eleve volt hely).

Hát ez van,ezt a pár hetet már kibírom a sok tapló "jóindulata" nélkül is,és a jutalom meg úgyis az enyém :D :D :D :D :D

Ma pelenkatartóért mentem,de sajnos nem volt a boltban,ahol kinéztem,de az óhajtott hintőport végre megvettem (másmilyen volt már itthon,csak nem tetszett).

Remélem ma megérkezik a homeopátiás cuccom is,és vettem egy picit nagyobb napernyőt is a babakocsira (bugyirózsaszínben -enyhe célzás a kocsiban fekvő gyerek nemére... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ), úgyhogy ezek is sikerélmények! :D
Vendég

Ancsi: 2X kell menned egy héten NST-re? :shock:
Nekem 12-én lesz az első,aztán hetente,és aug.-tól meg naponta,ha időre nem érkezik a bébi :)
Vendég

Jól van akkor látom nem csak nálunk nagyfejű a gyerek! :lol: ...mindegy csak csokibaba ne legyen,mert az már gyanus lenne! :?

Béku!Fogd fel ezt a helyátadási-dolgot úgy,hogy biztos azért nem adják át a helyet a kismaminak,nehogy "összenyomd"a babát!Meg nagypocakkal amúgy is nehezebb a felállás!.....hozzám már néha daru kell! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Aha,2x kell mennem:hétfő,csüt,aztán 11-én dolgozik újra dokkerem,akkor mennünk kell hozzá megint,mert azt mondta,hogy ránézne már újra akkor uh-on! :roll:
Nagyon a júli közepe-vége felé orientálódunk ám! :roll:

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: hát kíváncsi vagyok én is,hogy valójában meddig fogjuk húzni...
Nagyon meglepődnék,ha kibírnám augusztus 10-ig,vagy akár még túl is hordanám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anyummal sokat beszélgettünk a babás témákról,és meséltem,hogy milyen rossz lehet a túlhordás,és hogy most egyre több lány jár így az ismerősök közül,neki meg kikerekedett a szeme,hogy mi az a túlhordás???

Már ez új volt neki,azon meg pláne meglepődött,hogy akár 2 héttel is hagyják túlhordani,mielőtt megindítják a szülést :shock:

Maja fejmérete 30 hetesen 32 hetesnek felelt meg,úgyhogy nem kis golyófeje lesz,mint babaként apjának is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Remélem azért valahogy csak kinyomom majd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Kb 2 órát aludtam az éjjel, volt ma itt a gyerekorvos, semmit nem mondott, ami segített volna.
Szerintem irány a gyógyszertár, mit vegyek, szélcső, Infacol? Ezekkel tapasztalat???
Nappal viszont kisangyal a srác...

Kép Kép
estrella22

Estrella: bárcsak tudnék segíteni...
Én csak a melegítőpárnát tudom erre az esetre,velem sokat sétálgattak, mikor hasfájós voltam,és simogatták a hasamat,de hogy mi válik be...?! :?

Erre vettem a Brown's cumisüveget,hátha ha nem nyel majd Maja annyi levegőt,kevesebb esélyt adok a hasfájásra,ha már én megszenvedtem vele.

ilyet vettem:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=68

hogy segít-e,azt majd csak később fogom megtudni...
Vendég

Estrella: hasfájós mamik majd megmondják, én nemigazán tudok ehhoz hozzászólni..... MOndjuk amiket írsz, ezeket szokták más fórumokon is említeni... Meg olvastam még olyat a májusi babás hoxán, hogy megemelni az ágy lábát a fejrésznél asszem... meg espumisan cseppeket említik... meg valami anti-reflux tápszerről is volt szó... Olvasgass bele szerintem pont az utóbbi napokban téma ez ott a hasfájós babák kapcsán:
http://hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=75281

Na a gyerekorvossal én is picit hadilábon fogok állni szerintem... Mennek szabira 1 hónapra, úgyhogy tegnap elblattyogtunk recepteket feliratni (tápot is, popókrémet is) hogy ne a helyettesítős dokihoz kelljen menni ha nem muszáj... Persze rákérdezett mindenfélére Izával kapcsolatban, és hát szerinte túl sokat adunk Neki kaját, és fogjam vissza... :shock: :shock: :shock: :shock: De legalábbis ígérjem meg, hogy megpróbáljuk.... Na gondoltam magamban, oké, megkapod 1 napra, azt fogd vissza ha tudod anyukám.... Ezt a zabagépet ???????????????????????????? Kizárt dolog.... de mondtam, hogy rendben, megpróbáljuk..... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?