Új privát üzeneted érkezett!

Egyszemkénk köszöni jól van idebent!!! CRL: 22mm (megfelő egy 8hetes 6napos manókának) Annyira ideges voltam, hogy amikor kijöttünk, szó nélkül egymásra borultunk és jól kibőgtük magunkat apával! Sok kismami csak nézett minket, hogy jaj szegények, de ezek most a totális öröm könnyei voltak. Fantasztikus érzés volt látni a babánkat. (sajna képet megint nem kaptam, illetve olyan zavarba voltam, hogy lehet kaptam volna, ha kérek. Bár államiban gondolom nem dobálják az ember után...de van szép ambuláns lapom :) )

Gigi: megértelek! Ezen mindannyian átmentünk, átmegyünk sajnos! De tuti össze fog jönni Nálatok is!!!! Most reggel az UH-on is volt 2 olyan agysebész nő, hogy teljesen kiakadtam ezeknek minek gyerek, de sajnos látod ott pikk-pakk összejön.

Kata: pusszantás, továbbra is nagyon+++++++

Kakukk: pihenj és nyugi! Egy kis vérzés még jót is jelenthet. Fészkelik magukat a kicsikék!

--> Takács Zoltán Viktor (Egyszemkénk) 2012.01.20: 3800gramm és 61cm! <--
Kép

Kép

Lilypie Angel and Memorial tickers
11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

De hogy ez a vonalzó miért visszafelé számol.? (tegnap már 8.4-et írt...)

Kép

Kép

11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

Ronikám drága, szívből gratu a jó hírekhez. [b]MOST AZTÁN TESSÉK VÉGRE MEGNYUGODNI!!!!!![/b]
(emlékszem mi ugyanígy voltunk férjemmel anno, ezek az örömkönnyes soha el nem felejthetők)

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Ronibaba, nagyon szépen fejlődsz, csak így tovább!!! Minden rendben lesz! így kell lennie!
( az Egyszemek nagyon szuperlények! ) :lol:
nani72

Köszi Lányok a biztatásokat! :D :wink:
Pihenek, vigyázok magunkra!:)

Roni
Nagyon, de nagyon örülök, hogy minden rendben van Egyszemkétekkel!!!!!! :D
Szerintem akár magán, akár állami helyre megy az ember, mindenhol mondaniuk kellene az uh képet, hiszen minden pár úgy megy a vizsgálatra, hogy más se jár a fejükben, csakhogy jól van-e/vannak-e a szemükfénye/szemükfényei! Az ember ilyenkor úgy fel van pörögve, hogy nemcsoda ha elfelejt kérni, ezért kéne az ottani dolgozóknak jelezni, hogy kér-e az ember képet vagy sem?!
Vigyázz magatokra, nyugi, minden rendben van és lesz is! :wink:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Tényleg Lányok, nekem az ET utáni 14. napom, ha beülti napját is beleszámítom (múlthét hétfő) vasárnap lesz, tehát aznap kell elvégeznem a tesztet. Akkor az eredmény birtokában fel lehet hívni őket vagy akkor nincsenek bent, csak hétfőn?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Kakukk: vasárnap is vannak a Kaáliba, így nyugodtan telefonálj! De pl én a pozitív teszt után (szintén vasárnap) hétfőn reggel mentem be egy vvételre is, hogy lássam a HCG-t is.
Drukk nagyon-nagyon! De izgi!!!!!!!

Kép

Kép

11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

Roni hatalmas gratula és tényleg tessék szépen megnyugodni!!!!

Kakukk azta nem semmi ez a türelem!
Én extra hamar teszteltem beülti után 5. nap. :roll:
(na ez nem követendő)
Nagyon halvány csíkom volt Milánnal szinte láthatatlan szóval jobb ha valaki késöbb tesztel, de én tuti a 14. napot nem bírnám ki! :roll:

Kép

Kép
raniko

Roni,
na láááátod! Nincs itt semmi baj, kérem! ;) Örülök, hogy minden rendben van! Szépen fejlődik Egyszemkéd! Csak így tovább, de most már tényleg nyugiiii! :)

Kig,
tök jó fejek a debereceni kórházban! Hihetetlen, hogy még vannak normális emberek az állami egészségügyben...
Kellemes pihenést!

Kakukk, Kata
Jó volt a vacsi. Nagyon szép környezetben voltunk, egy tó partján, gondozott kertben ill. parton. Az étteremben alig voltak, nem kellett órákat várni a kajcsira. Vacsi után sétáltunk egyet a vízparton és útitársunkká szegődött egy cica! Tök cuki volt! :)

Kakukk,
nagyon drukkolok, hogy ez a pár csepp barna jót jelentsen! De miről is beszélek! Persze, hogy jót jelent! Meglesznek a babók vagy egy babó!!!!

Én nem fogok többé hamarabb tesztelni, babonából. Tudom, hogy hülyeség. :oops: Az első beültinél kibírtam 14. napig és volt is valami, a másodiknál már sokkal hamarabb elkezdtem akciózni és semmi... :roll: Szóval én kivárom majd a 14. napot, hacsak nem tök egyértelműek a jelek, amiket ugye nem figyelünk! :lol:

Szép hétvégét mindenkinek!

gigibp

Sziasztok!

Roni,
örülök, hogy minden rendben. :lol: :lol: Most már tessék élvezni a pocakos életet!!!! :lol:

Rani,
ET+5-ön teszteltél? :shock: Ez igen! :lol: :lol: Ebben az esetben a türelemért egyikünk sem állt sorban kétszer. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kakukk,
teszteltél????????????????????? Rendben van minden ugye??

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili
Igen, teszteltem, sajnos ez is, akárcsak az elmúlt évek összes tesztje, negatív lett. :oops: :(
Nem tudom még merre megyünk tovább......
Igaz fiatalok vagyunk, de ha kezeléssel vagy anélkül, babaakarásra vagy teljesen másra koncentráltunk, mással voltunk elfoglalva, nyaraltunk, költöztünk, életmódot változtattunk vagy csak úgy kettesbe lelki dolgok nélkül elvoltunk a férjemmel stb. akkor se jött eddig össze a baba. Tudom, egyszer majd sikerül, persze, hogy spontán (habár eddig még halvány tesztnek se volt látszatja), valamiféle kezeléssel vagy örökbefogadással még nem tudom. Az eredmény után persze sírhatnékom volt, de közelről sem viselt meg ez az egész program annyira, mint az első vagy a második programunk. (Ekkor még a sote-n voltunk és az elsőnél igaz nem, de a másodiknál volt xar keverés a családba, ami rendesen rátett még egy lapáttal a negatív eredményre). A harmadiknál is bántott természetesen, hogy nem sikerültek a babák, de akkor valahogy sejtettem, hogy oka is lehet, így miután konzultáltam a kaális dokival és elmentem a lapar műtétre, ahol kiderült, hogy endom van, sokkal könnyebben, megelégedetten néztem előre, hogy végre találtak valamit és jól sejtettem, hogy oka lehet a babák meg nem maradásának. :D A műtét után mondhatnám azt, hogy próbálkoztunk, de végülis akkor voltunk együtt, amikor akartunk, nem foglalkoztunk a középidővel se semmivel, aztán persze egy, két hónap után középidő fele,-ben sűrítettük a dolgokat, de akkor se történt semmi. Utána jött az, hogy bejelentkeztünk erre a lombikra és a dokink igaz mondta, hogy nagyon tele van, de mivel az endo miatt, a műtét óta eltelt 4 hónap és az idő alatt sem történt semmi, pedig folytattam a sportolást is, fogytam kb. 17-20 kilót elkezdte most a kezelést.

Nem akarok nagyon negatív lenni, de amikor a család azt mondja, hogy hagyjunk ki egy hónapot, kettőt, egy félévet, egy évet, nem tudom egyszerűen őket megérteni, hiszen egy, két hónapot, félévet már kihagytunk, amikor nem műtöttek mással, nem költöztünk csak éltük az életünket és akkor se jött össze a baba, arról nem is beszélve, hogy még mielőtt orvosokhoz fordultunk volna 2,5 évig egyáltalán nem védekeztünk, buliztunk, melóztunk, tanultunk, hónap végén nem tesztelgettem, úgy voltunk vele, ha sikerül, sikerül, ha nem nem a baba, ha sikerül természetesen megtartjuk! De se akkor se kezeléssel vagy kezelés mentes hónapokkal, amikor a gyerektémával még szikrányit se foglalkoztam mert más dolgokkal voltam lefoglalva, akkor sem sikerült.
Ez tényleg úgy van, ahogy mondják, ha egy v, két v. több baba megakar maradni, akkor meg is marad, ha nem, hát nem, mindegy mit csinálok vagy mit nem csinálok!

Bocsi, a negatív hozzászólásért, de a környezetünkbe kevesen tudják, hogy programozunk és aki tudja is, azaz eredmény után mindent mond, csak azt nem, amit az ember hallani szeretne.:oops:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Kakukk,
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: őszintén sajnálom!!!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili tudod ott is hosszú volt a sor, én meg úgy gondoltam a fenének állok ott annyit! :lol: :lol: :wink:

Kakukk nagyon sajnálom. :(
Már reggel is jöttem hátha valami jó hírt olvasok!
Abszolút megértelek amúgy nekem is endóm volt.Nekünk nem is jött össze a műtét után még 5-6 hónapra se mikor lombikoztunk.
Aztán még egy kis türelem és lám itt van Milán.(igaz ahogy őt észre vettünk szintén találtak egy endót)
Fránya betegség ez de ettől szerintem még simán jönni fog az a baba.
Ezeket csak azért írom le, hogy mint élő példa én is itt vagyok, hogy lombikkal vagy a nélkül de igen is lesz nektek is babátok!!!

Kép

Kép
raniko

Sziasztok!

Kakukk,
innen a háttérből, de mindig olvaslak Téged is.Nagyon drukkoltam Nektek.
Nem akarok semmi okosat mondani, ilyenkor nem is lehet!Együtt érzek Veled!Ölellek!
És igen, csodák vannak!Az egyik kis csoda itt szuszog mellettem!Tudod, Lelle elzárt petevezetékek mellett jött össze spontán! :wink:

Ronikám,
nagyon-nagyon örülök Nektek!
Mostmár tessék élvezni a pocakosságot!
Egyébként nekem Lellével nem volt SEMMI tünetem!Még egy picike sem! :wink:

Kata,
mindig olvaslak, sokat gondolok Rátok, és drukkolok!

Kismamáknak pocaksimi, pocakra vágyóknak minél rövidebb várakozási időt kívánok!
Puszi!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Kakukk: :( :cry:
Nem baj, ha most egy kicsit negatív vagy, mert a kudarcokat is ki kell írni magadból! Ezért (is) vagyunk itt ezen a fórumon, hogy ezt is meghallgassuk. És aztán erőt adjunk Nektek, hogy igen is folytatni kell!!!! És vagy egy következő programmal, vagy spontán, de TUTI LESZ NEKTEK IS BABÁTOK!!!!!! Pihenjetek egy kicsit, élvezzétek egymás társaságát és ha felkészültetek lelkileg, akkor hajrá folytatni!!!

Mi 7 végén esküvőn voltunk, és hát elég nehezen bírtam a sok ácsorgást. Minden kedves "ismerős" cinkelt minkelt, hogy milyen nyugdíjas lettem. De majd 4 hét múlva lesz nagy meglepődés :D

Viszont szombat reggel elkezdtem barnázni. Persze jött a szokásos ijedtség... Ma délben egyenesen a kórházba mentünk. Az ügyeletes doki egy angyal volt, olyan türelemmel próbált segíteni nekünk. A fő, hogy Egyszemkénk szíve dobogott és 2 nap alatt nőtt 4mm-t, de sajnos a barnázás okát nem tudtuk meg. (volt UH és megnézte a doki a mszájat is) Mit lehet tenni a barnázás ellen??

Viszont aranyos volt, ahogy a doki próbált megvizsgálni a közel 30 napos Crinone gél használat után. Azt mondta, hogy még nem is találkozott a progi pótlás ilyen formájával. Miközben ott feküdtem és ő "bányászott", tőlem kérdezte, hogy ennek az anyagnak így kell kinéznie, ahogy kijött a műszeren?? Mondtam, hogy ez egy ilyen - enyhe kifejezéssel szólva - furcsa gyógyszer, csak eddig mindig sárga volt, most meg pirosas barna, innét láttam, hogy vmi vérzés van odabent... Hát még most is látom magam előtt a meglepett arcát, pedig gondolom látott már sokfélét adjunktusi praxisa alatt...

Kép

Kép

11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

Roni,
nekem is volt barnázásom, nekem a magnézium adagom megemelése segített!Én kezdetben 3x2magne b6ot szedtem, aztán váltottam 3x2 béres magnézium 500mg-osra!Akkor elmúlott a barnázásom!
Örülök, hogy rendes dokit fogtatok ki!
Nem lesz semmi baj!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Köszi Meli! Akkor holnaptól emelek én is a magnézium adagon. (bár az adagokat eddig sem doki javasolta, magamtól próbálom kitalálni mennyi az is az ideális annyi)

Kép

Kép

11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

Roni,
én is barnáztam pont esküvő után másnap. Nagyon kifáradtam és kb akkor kellett volna megjönnie. A dokim azt mondta, hogy ez természetes, csak nekem volt para. Ez ment a 12. hétig. Utána beletörődött piri, hogy egy ideig látni sem akarom, hiába próbálkozik. :wink: Ja és azért pihentem sokat. Magne B6-ot én is szedtem.

Rani,
:lol: :lol: :lol: na ezzel én is így vagyok. :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Köszi Lányok!

Verzso
Továbbra is nagyon drukkolok Neked! :D :wink:

Ja és mindenkinek mindenhez!!! :wink:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Kakukk,
annyira, de annyira sajnálom!!! Igazságtalan az élet! Akik szeretnének babát és minden körülmény adott egy gyönyörű élethez, azoknak küzdeni kell érte, akik meg nem vigyáznak vagy felelőtlenek, azoknál meg pikk-pakk ott a bébi, ha akarják, ha nem.
Sajnos ez van, nekünk ezt a nehezebb utat dobta a gép.
Örülök viszont, hogy annyira nem borultál ki és remélem nem is fogsz! Ügyes csajszi vagy te! :)
Hiszem, hogy egyszer mindannyiunknak lesz kisbabája!!!

Roni,
a Crinone már csak ilyen. Tud produkálni érdekes dolgokat... :lol:

gigibp

Sziasztok !

én is nagyon drukkolok Mindenkinek !

Kakukk
rettenetesen sajnálom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Viki: mi az a Qlaira? Mire kell szedned? Ezek szerint szeptemberig még pihenő, és regenerálódás van Nálatok? De utána kezdhettek remélhetőleg?

Kép

Kép

11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

Szia !
ez egy fogamzásgátló ( elég groteszk dolog ...), az endó vissza tudja szorítani egy darabig, a debreceni dokim írta fel,mivel kiújult az endóm..... :shock:
augusztus végéig kell szednem, aztán kontroll a dokinál, remélem, ez a szemét endó visszahúzódik egy kicsit addig
aztán erőt gyűjtünk és pénzt is, s belefogunk a lombikba

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

@Kakukk: Sajnálom, hogy ez történt :S Nem is találok rá szavakat :(

Ma is felhívtam a kórházat a véreredmények kapcsolatosan. Sajnos csak részeredmény van, mert a prolaktin méréséhez nem volt reagens anyag, pedig pont az miatt szedi a feleségem a gyógyszert.

Viszont az LH szint 19,2 lett, ami magasabb a határnál. A doki szerint ez semmit se jelent. 3. napos vérvétel volt.

Utálom már ezt a sok várakozást :S
kig120
Kaposvár

Kig: Kitartás!
(Az elkövetkező hónapok bizony a várakozásról, reménykedésről fognak szólni! És még nagyon az eljén vagytok mindennek!!)
És mekkora volt az FSH? FSH/LH aránya jó?

Kép

Kép

11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

Kig,
sajna ez erről szól! Állandóan csak a várakozás! Roni tényleg jól írta, még az elején vagytok, ilyenkor még sokat kell várni, aztán később is, de ne adjátok fel, megéri!!!

Roni drága!
Hogy vagytok? Bírod ezt a meleget? Babuci még mindig jól viselkedik és nem kínozza az Anyucit? :)

Vvviki,
hajrá szeptemberi kezdés. Tavaly ilyenkor mi is arra vártunk! :D

Mi hétfőn megyünk megdumálni, hogy hogyan tovább! Remélem jó hírekkel jövök majd! :)

gigibp

Gigi: köszi, szerencsére semmi kínzó tűnetem nincsen továbbra sem. Ha ez így marad, én leszek a családban az egyetlen, aki ilyen könnyen viselte az első 12 hetet:-) Sajnos a barnázgatás továbbra is megy, de remélem a babánk jól van!
Drukk, hogy mielőbb kezdhessetek újra!!

Lányok!
Ha van aki már nem használja az Eucreast, nem maradt véletlenül 8 szem felesleges tablettája? A 14 heti elhagyásig ennyi hiányzik nekem. (természetesen kifizetem)

Kép

Kép

11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

@gigi: köszi, a bíztatást. Csak olyan lehangoló amikor azt mondják, hogy keddre megvan az eredmény és közlik szerdán, hogy mégsincs.

@ Roni:
Remélem jól írom őket. Olyan gyorsan mondták az értékeket hogy szinte írni se tudtam.

TSH: 0,911
FSH/LH aránya: 2,66
FSH: 7,2
LH: 19,1
Ösztrodil vagy mi a csoda :) : 172
kig120
Kaposvár

Kig, ez az lh érték nagyon magas..... :? ez nem jó,főleg a ciklus elején.
Terheléses cukor+inzulint néznek???? (fontos volna!!!)
tsh jó!
fsh csöppet magas, de még jó
ösztr,okés

Roni, lett gyógyi?
Kakukk..... :(
nani72

Csajok!
Megint mindenki eltűűűűnt??? :roll: :roll: :( :(

Voltunk ma a Hegyen! Ha minden jól megy júliusban visszakapjuk a fagyibabáinkat! Legalábbis kettőt, ha felébrednek!!! :)

gigibp

Szia Gigi!
Itt vagyok, itt vagyok!:)
De jóóó, hogy nemsokára mehettek az eszkimóbabáitokért! :D Remélem minden jól alakul majd a kezelés folyamán és az ébredésük után hamar beköltöznek majd hozzád a jó melegbe. :wink:
Most már kell valamit szedned vagy a fagyibabás progi előtt nincs fogi szedés?

Mi jól vagyunk! :D Nemrég a férjem lefoglalt a barátainkkal egy kis apartmant a Tiszánál, ahova a hétvégén el is mentünk. Először a teszt eredményének tudatában egyáltalán nem akartam gondolni semmiféle nyaralásra, kiruccanásra, kikapcsolódásra, aztán végül amikor elindultunk és odaértünk fokozatosan elkezdtem a "szabadság" a semmi gonddal való törődés érzését érezni és a nem várt hétvégéből, egy fantasztikus élménydús, boldog hétvégénk lett!
Igaz pénteken reggel mentünk és vasárnap már jöttünk is haza, mégis olyan volt az egész, mintha hetek óta lennénk már ott. :D
Sokat beszélgettünk a férjemmel, a barátnőmmel el vörösborozgattunk, dumcsiztunk, szóval nagyon jó volt!
Nem gondoltunk semmire, teljesen kizártunk mindent és valahogy olyan volt, mint amikor annó megismerkedtünk. Rájöttünk, hogy nem szabad, hogy ebben a szörnyű világban a problémák elhatalmasodjanak rajtunk, a problémák vannak és lesznek is, amiket kisebb nagyobb sikerrel megpróbálunk vagy meg is oldunk majd, de nem szabad, hogy csak ez éltessen minket! Persze könnyű az embernek elhatározni, sokkal nehezebb ezt véghez vinni! De meg kell próbálni valamelyest elfeledtetni és csak egymásnak élni.
Na, ez most jól kijött belőlem, de legalább valami pozítiv gondolattal, élménnyel jelentkeztem!:)

Többiek, hogy vagyok? Verzso???????
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Szia Kakukk!
Örülök, hogy sikerült a kikapcsolódás! Tényleg jót tesz! Egy kicsit kiszakad az ember a hétköznapokból és messzebbre kerülnek a gondok is! Mindig az sikerül a legjobban, amit nem vár az ember! :)
Most nem kell szedni semmit, szerencsére! Saját ciklusban teszik vissza az embriókat. Egy tüszőrepesztőt kell majd beadni, de ne kérdezd, hogy miért vagy majd az okosok megmondják! :lol:
Eddig én mindig Crinon-t kaptam, most meg Utrot írt fel a dokim. Tartok tőle, mert elég macerás, reggel meg este is bűvészkedni a kis golyócskákkal...

gigibp

Gigi: akkor hajrá fagyi babák! (Tudod Egyszemkénk is az :wink:
Én a helyedben maradnék a Crinone-nál. Az utró 3*2-vel munka mellett elég macerás. Persze ha otthon leszel....

Kakukk: és az ilyen spontán helyzetekben jönnek a spontán babák!!!! Örülök, hogy ki tudtál kapcsolni, rátok fért!

Nani: köszi, pont ma de hívott a Mensből Angéla (egy angyal) hogy egy volt IR-es kismamitól szerzett nekem 8 szemet! Csak be kell majd mennem érte! Így ez is megoldódott.

Nálunk holnap doki, aztán 07.06-án végre UH! Bár ma du bűvészkedtünk itthon apával az Angel Care-el és hallottuk is Egyszemkénk szívét!!!! Megkönnyeztem!

Tényleg, mi lehet Verzsóval? Már a 6. napon zebrás volt...

Kép

Kép

11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

[size=18]SOS[/size]

Egyik barátnôm beültetés után van és rosszul érzi magát.
Tudjátok melyik bp-i kórházba kell mennie a panaszaival?
én már sajnos nem emlékszem.

köszönjük elôre is a segítséget!

Kép
lona1

Lona: nem hívtátok fel a Kaális orvosát? Én tuti őt hívnám először!
De sztem bármelyik kházba mehet, de a kerületileg illetékes kházába tuti!
Ennyire rosszul lett??? Jobbulást kívánok!

Kép

Kép

11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

nem tudja a kaális doki számát (Szmatona). Anno nekem a K. Tímea mondott egy kórházat, hogy ôk fogadják a kaálisokat, de már nem emlékszem...

Kép
lona1

Pü elküldöm az én dokim számát, hívd fel őt, tuti segít!

Kép

Kép

11.11 Esküvõnk!!!!
roni34

Roni, nagyon köszi!
És gratulálunk a pocaklakódhoz! Boldog babavárást kívánunk! :D

Kép
lona1

Lona
Nekem is Szmatona a dokim (ma beszéltem is vele) és most gyorsan meg is néztem a leleteimet, papírjaimat, de egyiken sincs rajta, hogy hova kell olyankor menni, amikor rosszul van az ember. :(
Jobbulást kívánok a barátnődnek!!! :wink:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Kakkuk, köszönjük!

Kép
lona1

Roni, egyetértek, Angéla valóban 1 angyal! ( nekem ajánlott 1 korábbi időpontot T.drhoz, már a héten mehet hozzá) juhhéééj!

pusz mindenkinek!
nani72

Roni
Igen, tényleg ránk fért már egy kis kikapcsolódás! :D
Mi volt a dokinál? Ilyenkor csak sima vizsgálat van?
De jó lehetett hallani Egyszemkétek szívverését. Tök jó, hogy már az ember nemcsak a dokinál tudja meghallgatni a pici szívverését, hanem a saját otthonában is! :wink:

Lona
Valami nekem is rémlik, mintha mondták volna, hogy hova kell menni, ha baj van........de, hogy hova? :roll:
Barátnőd, hogy van? Kit sikerült elérni és hova küldték el? Babák, hogy vannak?
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Kakukk,
jelenleg a Kaáliban van a barátnôm, többet egyenlôre nem tudok.
Amint van hír megírom.

Kép
lona1

Lona
Köszi a rövid tájékoztatást!
Remélem nincs nagy baj, minden rendben van vele is és a babákkal is! :D :wink:
Jobbulást és drukk Nekik!!! :D
Gyere majd mesélni!
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Életjel! :lol:

Köszi, lányok jól vagyunk! ET+13. napon volt vv, 674 lett a HCG, de mivel nem Szegeden csináltattam meg, és a Dokim közben szabira ment, a kiértékelést nem tudom, az biztos, hogy okés az eredmény. Majd 07-én megyünk UH-ra ott már minden kiderül! :)

Lona, sztem ilyenkor bármelyik kórházba mehet, mi szoktunk papírt kapni punkció után, és azt kellene vinnem a kórházba ha baj lenne, legalábbis nekünk így mondták. Jobbulást neki!!!!

Gigi, hajrá fagyibabák! (anno nekem is Egyszemke eszkimó indul el:) )

Roni, de jó lehetett hallani szívdobogást!!! Gondolom látni meg még jobb lesz :)))

És egy kép (Roni, már ET+5. napon + lett a teszt, de még csak nagyítóval lehetett látni :) ):

Kép

verzso

Lona,
szorítunk a barinődért, remélem minden rendben vele!

Roni,
sajna nem volt kérdés, hogy Crinone vagy Utro. Azt mondta a dokim, hogy most ez utóbbi jobb lesz. Ne kérdezd, hogy miért, én sem értem! Azért a C. sokkal egyszerűbb lenne, főleg, hogy dolgozni fogok. Nem akarok már megint betegállományba menni. Még szerencse, hogy csak reggel meg este kell nyomkodni!

Jajj, annyira szeretném, hogy felébredjenek a fagyibabák!!! Tudtok valamit, hogy hány százalékban szoktak felébredni vagy ez mitől függ???

gigibp

Szia Verzso!

De jó, hogy előkerültél!!! :D Már féltem, hogy miattam nem jössz mesélni a jó hírt! :(
Szívből, halkan gratulálok a pocaklakóhoz! :D :wink:

Roni
Mi volt a dokinál?

Gigi
Nagyon drukkolok, hogy mind a két babátok felébredjen!!! :D
Szerintem, hogy hányan ébrednek fel attól függ, hogy milyen erősek biológiailag. Persze lehet, hogy most hülyeséget írtam. :oops:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Annyi kiderült, hogy nincs túlstimulációja. Ultrahangon megnézte a dokija és nem látott semmi erre utaló jelet. Nem tudni mitôl fáj megint a veséje és a hasa, mint legutóbb (az bmc-s lombik volt). Akkor kórház lett a vége és majdnem intenzívre került. Reméljük most jobban lesz és egy baba vele marad.

Köszönöm az ô nevében is a sok segítséget, érdeklôdést és törôdést!
Mindenkinek minnél gyorsabb babásodást kívánok!

Verzso, gratulálok a pozitív tesztekhez és a szuper hcg-hez :D

Kép
lona1

Sziasztok!

A párommal inszeminációra készülünk, mert tavaly novemberben hererákot diagnosztizáltak nála, amit kiműtöttek, idén tavasszal pedig kissebb dózis kemót kapott. Előtte jártunk spermabankban a biztonság kedvéért, de úgy döntöttünk nem várnánk tovább (mivel kemo után 1,5 évet tanácsos várni a természetes úton történő megtermékenyítéssel) és inszemináció céljából felkeresnék a Szegedi Kaáli Intézetet. Egyenlőre még csak itt tartunk, mert előzetesen szeretnénk utána járni, hogy működik ez az egész.
Ha valaki hasonló cipőben jár, vagy járt kérem ossza meg velünk a tapasztalatait!
Előre is köszönöm!
chelsea950
Kiskunhalas

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?