Lili
Igen, teszteltem, sajnos ez is, akárcsak az elmúlt évek összes tesztje, negatív lett.
Nem tudom még merre megyünk tovább......
Igaz fiatalok vagyunk, de ha kezeléssel vagy anélkül, babaakarásra vagy teljesen másra koncentráltunk, mással voltunk elfoglalva, nyaraltunk, költöztünk, életmódot változtattunk vagy csak úgy kettesbe lelki dolgok nélkül elvoltunk a férjemmel stb. akkor se jött eddig össze a baba. Tudom, egyszer majd sikerül, persze, hogy spontán (habár eddig még halvány tesztnek se volt látszatja), valamiféle kezeléssel vagy örökbefogadással még nem tudom. Az eredmény után persze sírhatnékom volt, de közelről sem viselt meg ez az egész program annyira, mint az első vagy a második programunk. (Ekkor még a sote-n voltunk és az elsőnél igaz nem, de a másodiknál volt xar keverés a családba, ami rendesen rátett még egy lapáttal a negatív eredményre). A harmadiknál is bántott természetesen, hogy nem sikerültek a babák, de akkor valahogy sejtettem, hogy oka is lehet, így miután konzultáltam a kaális dokival és elmentem a lapar műtétre, ahol kiderült, hogy endom van, sokkal könnyebben, megelégedetten néztem előre, hogy végre találtak valamit és jól sejtettem, hogy oka lehet a babák meg nem maradásának.
A műtét után mondhatnám azt, hogy próbálkoztunk, de végülis akkor voltunk együtt, amikor akartunk, nem foglalkoztunk a középidővel se semmivel, aztán persze egy, két hónap után középidő fele,-ben sűrítettük a dolgokat, de akkor se történt semmi. Utána jött az, hogy bejelentkeztünk erre a lombikra és a dokink igaz mondta, hogy nagyon tele van, de mivel az endo miatt, a műtét óta eltelt 4 hónap és az idő alatt sem történt semmi, pedig folytattam a sportolást is, fogytam kb. 17-20 kilót elkezdte most a kezelést.
Nem akarok nagyon negatív lenni, de amikor a család azt mondja, hogy hagyjunk ki egy hónapot, kettőt, egy félévet, egy évet, nem tudom egyszerűen őket megérteni, hiszen egy, két hónapot, félévet már kihagytunk, amikor nem műtöttek mással, nem költöztünk csak éltük az életünket és akkor se jött össze a baba, arról nem is beszélve, hogy még mielőtt orvosokhoz fordultunk volna 2,5 évig egyáltalán nem védekeztünk, buliztunk, melóztunk, tanultunk, hónap végén nem tesztelgettem, úgy voltunk vele, ha sikerül, sikerül, ha nem nem a baba, ha sikerül természetesen megtartjuk! De se akkor se kezeléssel vagy kezelés mentes hónapokkal, amikor a gyerektémával még szikrányit se foglalkoztam mert más dolgokkal voltam lefoglalva, akkor sem sikerült.
Ez tényleg úgy van, ahogy mondják, ha egy v, két v. több baba megakar maradni, akkor meg is marad, ha nem, hát nem, mindegy mit csinálok vagy mit nem csinálok!
Bocsi, a negatív hozzászólásért, de a környezetünkbe kevesen tudják, hogy programozunk és aki tudja is, azaz eredmény után mindent mond, csak azt nem, amit az ember hallani szeretne.