Új privát üzeneted érkezett!

Ja, és lemaradt az előbb:

Dorka!
Nyugi, ilyenkor már gyorsan nőnek a tüszik! Meglátod, szuperek lesznek péntekre!!!! :D

drukkkolok nagyon :D

Vicky!
gratula a szerzeményekhez :D
tök szupik :D

eszter82
Budapest

hétvégén marykate-ashley filmet néztem a tv-ben, egy vödör cseresznyéből folyamatosan a duplák akadtak a kezembe, dédinél szedtünk virágot(vasvirág) 1 száron dupla virágfejjel, a gyerekorvosnál a falon egy naptár ikerújszülöttek.
Akkor ez most lehet valamilyen égi jel?????
magnolia77
Gyöngyös

húú és majdnem laptető is, eszter ugyanabban a percben írtunk :D
magnolia77
Gyöngyös

égi jel, vagy csak a vágyaid :D

Én azt tapasztaltam, hogy ezek máskor is ott vannak a szemünk előtt, csak ilyenkor hajlamosabbak vagyunk észrevenni és jelnek tekinteni!
De kívánom, hogy úgy legyen :D

eszter82
Budapest

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vedd úgy, hogy ez a 2. hely a lapon... :d az kettő...azaz ikrek :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De ajánlom a megszokott célokra, ill. kinek-kinek amire kell :D

eszter82
Budapest

:D :D oké, és mindenkinek amire amihez szükséges
magnolia77
Gyöngyös

Hát az időjárás-előrejelzések szerint elég sz*r idő lesz a köv. napokban, Balcsin az 1. fokú viharjelzés már életbe lépett,és a köv. napokban még eső,vihar is várható...

Asszem ezt még ki kéne várni,és utána utazni,mert ha fürdeni nem is tudnék,azért nem kéne a házba bezárva lenni 3 napig... :?
Vendég

Hát igen Béku, elég elbaltázott időjárás van mostanság..... Erikáék se túl jó időt fogtak ki a Balcsinál.... :? :? :? :?
Azért remélem le tudsz menni, péntekig még jó időt mondanak, hétvégére lesz valami szutyerák, azt olvastam.... :roll: :roll: :roll:

Előbb eszembejutott, hogy ma 4 hete ijesztett rám Zoli.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És mérlegeltem az előbb egyet a deden: 4680 gramm :shock: :shock: :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andikám!
A kis sózsák :D
képet, képet, képet, képet :D
Éppen ma mutattam Anyunak Iza képeket a facén :D
Kis tündér :D

Béku!
Várjatok egy picit, aztán ha végre nem lesz viharvillogás a Balcsin, akkor hajrá :D

Most jöttem Várbíró Szabolcs doktor úrtól... :roll: :roll: :roll: a D vitamin kontroll miatt taliztunk!
Olyan történt, amire nem is gondoltam volna.... írásba adta a szakvéleményében, hogy ikreket kellene összehoznunk most augusztusban, mert az AMH-m a többi hormoneredménnyel összefüggésben nézve nem annyira szimpi neki.... :? :? :?
Kicsit (na jó, nagyon nagyon) sokkolt ezzel!
Azt mondta, hogy most jó lenne ikreket szülni, aztán a szoptatás után fogamzásgátló, és ha szeretnénk harmadik babát, akkor majd közvetlen azelőtt abbahagyni...baromi sok petét elpazaroltunk eddig és lombikról lombikra romlik a helyzet :(
Szabad megijedni???? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: kicsit meg vagyok! :(
De bizakodok!
Még egy okkal több, hogy sikerül most augusztusban a lombik és két kismanó költözik be!!!!! Ezt a tervet tartanunk kell és fogjuk is :D

eszter82
Budapest

Eszterkém!! Jövő tavasszal sok ikres szülés lesz!! Én is azt tervezem!!!!!!!!!!
ann74

Vicky,
na ez a majom faszi már megint a tv-ben van az oltásmegtagadással, áááááá

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: Én is nézem. És ráadásul azt hittem, hogy ritka az ilyen de most azt mondták hogy egyre többen vannak. Marha jó. Bár ha akarjanak döntsenek, csak a gyerekeket sajnálom, akiket veszélyeztetnek vele.

Eszter: Szabad megijedni, de nem kell. Te még fél lábon is több tüszőt érlelsz, mint itt sokunk. Ne aggódj, jönnek azok az ikrek.
vicky79
Budapest III. kerület

de milyen gyorsan fogynak el a tüszik???? :shock: :shock: :shock: :shock:
ha egy hónapban 2-t elpazarolok, egy lombiknál 15-20-at... meddig lesz elég a 3,1-es AMH-nak megfelelő tüszi????

eszter82
Budapest

Eszter!!

No para...Akkor mit szóljak az Én 1,0-ás AMH-mal???Nyugiiiiiii!!!!!!!!!!
csucsu99
Budapest

Eszter drága,nekem 1,8 (!!!!!!!!) volt egy éve az AMH-m.....
És már a szülőszobai pakkot készítem össze...

Ezzel a nagyon sz*r eredménnyel is 3 ill. 4 petesejtet gyártottam,nem is akármilyeneket,hisz az elsőnél mind magától megtermékenyült,a másodiknál a 3-ból 2.

És mint tudjuk,utána még osztódhat is...

Szóval KÉRLEK ne hagyd magad befolyásolni!!!! Igenis gyönyörű nagycsaládos édesanya leszel legalább 3 babóval (egymás utánban)!! :)
Vendég

Ja, Csajok!
Ha Csucsukám Te 1,0-el, Béku meg 1,8-al indultatok, akkor nem lehet akkora gond a 3,1-emmel sem.... jó példák vagytok, hiszen baba növesztő üzemmód van mindkettőtöknél :D
szuper.... :D para kipipálva :D
kösziiii :)

ÉÉÉÉÉÉs úgy fel vagyok dobódva :D Köszi Woody :D

eszter82
Budapest

Na azért!!! ;) :D :D :D
Vendég

Köszi a bíztatást, most már azért megis nyugodtam, megvolt a délutáni harakiri, majd még éjszak is egy hasonló élvezet. Végül is ha nagy baj lenne, mondaná doki is.
vicky tök jó fej vagy, nekem apukám annak idején mesekönyveket guberált ugyanígy :)

Az a HCG nagyon-nagyon magas biztos nem egyedül indul a kislurkó... :)

magnolia, nekem azért folyt ki crinon gél, de sokkal gusztusosabb mint az utro, illetve ne ijedj meg, lehet hogy pár napig semmi, aztán sazilárd darabokban potyog ki...Az elején én is néztem, hogy mintha sokkal kevesebb lenne benne mint az utroban, de tuti elég, én attól lettem picit terhes és olyan vérbőség volt alul, hogy ihaj!sztem nem véletlenül adják mostanában azt.

eszter, ha lehet, hajrá augusztus, annyira rákésuzülték már és olyan szépen alakulnak az eredményeid, hogy mennie kell!és eszti, nem fogynak el azok olyan gyorsan...nekem 0.00 az AMH egy éve és minden hónapban megtermelem a magam két kis tüszőjé, ja és meg is termékenyült legutóbb mind a kettő!Valszeg inkább csak az lesz, hogy már nem 18-20 tüszid lesz egy lombiknál, hanem mondjuk csak 10...na de az is bőven elég!!! Lehet, esetleg azt kéne forszírozni, hogy mindegyiket trmékenyítség meg és legyen sok fagyibabád, ha ne adj isten most nem sikerülne!

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Köszi Csajok!

Dorka!
mindet meg szokták termékenyíteni, de a 6. napra elég sokan feladják... de nagyon szeretem a kis blaszto babákat :D
Nem lesz legközelebb :D ez a sikeres nyerő körünk :D
ahogy Nektek is :D

eszter82
Budapest

eszter, úgy legyen! 8)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

úgy lesz :D
Hallod, Ann is csatlakozik... jövő tavasszal rekord számú iker baba születik általunk a kórházakban :D
És szerintem Sajtinak sem lenne ellenére két kis csomag :D

eszter82
Budapest

fagyiba csak blaszto babákat tesznek, kisebbeket nem?

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Eszter: a dologhoz hozzátartozik,hogy az én vacak eredményeimmel is első körben -mivel mind a 4 azonnal megtermékenyült segítség nélkül- blaszto babácskákat kaptunk vissza.

Az 5. napig mind kibírta,aztán a 2-t,amit nem ültettek be,próbálták még 1 napig,de nem maradtak meg,de nem is bánom,mert hiszem,hogy nem véletlenül nincsenek fagyibabáink! :)

Ha lenne,addig mennék vissza BMC-be,és talán Maja után nem is kell mennem... :roll: :D

Most,hogy "csak" 3 petesejt lett a múltkori 4 után,nem merték kockáztatni,így az aznapiak közül mindenkinek 2 naposat adtak vissza,és hát 3 + eredményről is tudok ;) :D :D :D

Ebből is látszik,hogy semmi sincs veszve! :D Én is megijedtem picit,hogy miért 2 naposakat adnak,de Navi megnyugtatott,hogy Zorkája is így készült,és most Maja is :)
Vendég

Dorka!
Nem tudom, hogy hány naposakat fagyasztanak... :roll:
Nekünk először 6 naposan fagyasztották le az egy túlélő Picúrkánkat!

Most legutóbb pedig 3 naposan kaptuk vissza a 2 kis Manót, és a többieket Katalin "nem szimpinek" minősítette, így megbeszéltük, hogy ők nem mennek sítáborba!

Béku!
Én már a 3 napostól is megijedtem :oops: :oops: :oops: kudarcnak éltem meg, hogy nem tudtuk annyit és olyan jókat, amik blaszto babákként költözhetnek be... (nem ment olyan jól, mint a lányokkal)
De most már nem foglalkozom a napokkal, csak jöjjenek be a pocakba mindketten akárhány naposak legyenek is :) az a fontos, hogy a kapaszkodó képességük rendben legyen és a befurakodó buksijuk :)

eszter82
Budapest

.......... Liza megharapta Marcit :shock: :? :roll:

kubuspace

Barbus is harap néha. Liza megleckéztette a tesót? Vagy játékból harapott?
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok nagyon nincs energiám írni, de nagyjából követem az eseményeket..bent rohadt sok meló van, még mindig nincs kész az árlista amit április elsejével akartunk kiadni, mindig van vmi ami felülírja ezt a feladatot. Viszont van egy csomó újabb feladat is, amiknek a határidejük már mind lejártak. Na mindezt megspékeli olyan esemény, hogy múlt héten a szlovákok teljesen más árut raktak fel a kamionra. Bakker leszervezem hogy rendelés után 1 nappal reggel már lent legyen az építkezésen a cuccos, erre nem elcseszik??!!! Múltkor az osztrákok küldtek 2 szer rossz árut... de tudjátok, ők sosem hibázhatnak, bezzeg ha mi tévesztünk valami apróságot...na mind1 De amúgy legalább tök jó, hogy van forgalom!!!

Basszus, a tv-ben karácsonyos műsort adnak!!! Úgy tűnik az időjáráshoz igazítják a műsorokat...

Estrella, nagyon megható volt a történet a szülésről, nagyon ügyik voltatok!!!!

(Ekkora állatság, a bankrabló télapó meg felrobbant a filmben. Na nagyjából ennyi bírok nézni egy filmet, átkapcsoltam..)

Csucsu, úgy örülök a nagyonjóhírnek, azért néha jelentkezz be hogy vagytok!!!!

Eszter, amh-t én pont azért nem csináltattam, hogy ne legyek paragép. Endokrin dokim akart, de én mondtam, hogy nem akarom, mert csak beparáztatna...

Anyósom túl van egy kemoterápián, és az agyi áttét miatt egy agyi célzott sugarazáson, itt kapott olyan fejbe fúrható koronát és elérzéstelenítették a fejét. Szegény el is veszítette az eszméletét a vizsgálat után, haza sem engedték aznap. Sajnos nem túl jó állapotban van, sokat fogyott, állandó fájdalmai vannak, és már csak járókerettel tud járni, még a wc-ig sem tud kimenni anélkül. Júli 8-án kapja a köv. kemot, és talán még a héten lesz egy sugarazása a csontáttét miatt, hogy ne legyen akkora nagy fájdalma. Hááát sajnos egyelőre úgy néz ki nem túl jók a kilátások. Nagyon gyorsan romlott az állapota. Még május elején semmi baja nem volt, csak fájdogált a válla..
Nagyon dióhéjban ennyi.. Ha tehetném betiltatnám a cigarettát...de nem tehetem.
ann74

Ann: Anyósodat sajnálom. Reméljük azért még van remény. A Dr. Csontban azért a pasi nem nézett ki rosszul abban a boxerban. Imádom a fickót már a Buffy óta.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky, sajna nem láttam boxerban :) de mostmár legalább tudom, kit kell nézni :) De tök gáz, mert nekem fel sem tűnt a pasi.
Vasárnap este 22.35.kor fog kezdődni egyegész jó film Szenvedélyek viharában, Brad Pittel. Tipikus. Jó filmet éjjelre, vasárnapra...sosem értettem.
ann74

kubu
ki ez a nagycsaládos anyuci????????? tessék árulkodni mert holnapra lyukas lesz itt sok ember oldala, aztán a te lelkeden fog száradni, ugye Eszter?

mi jól vagyunk, egész jól elvannak a gyerekek azt hittem sokkal több baj lesz velük, de még Hanna is tök jól elbandázik velük, este addig nem hajlandó elaludni míg a többiek is ébren vannak...

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

csajok,
ezer bocsánat, fórumtársam, ikres anyuka, PCO, anno ikrek is segítséggel és most blaszto első próbálkozás és siker :-)

kubuspace

Kubuuu, "anno ikrek is"? És ekkkora a hcg? Mi lesz itt? 8) :shock:
kpn

Kubu!
Ez aztán a nagycsalád :D
2-3 gyerekkel :D
Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mit mond majd a dokija!!!!!
És drukkolok, hogy csak annyi baba legyen ennek a giga Hcg-nek az okozója, ahányat még egészségesen, biztonsággal ki tud hordani! :)

Ann!
Sajnálom a rossz híreket...gondolom, mennyire megterhelő lehet Neki is és Nektek is lelkileg, fizikailag... rémes ez az egész betegség...és a tehetetlenség amivel együtt jár :(

Vicky!
Az a boxer gatyában nyomulós rész tényleg nem volt rossz
:oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

eszter82
Budapest

Ann!!
Anyósodnak sok-sok erő a gyógyuláshoz...és persze Párodnak és Neked is!!!! :cry: :cry: Sajnos Nálunk a Családban volt ilyen betegség.. :roll: :cry: :cry: Kitartás!!!!!

Andikám!!
Vagyok ám,csak tudod..para vagyok,csütörtöki dokilátogatás után igérem megtöröm a csendet!!! :D :D Azért tudtok hordani rucikat a csomagból??? :roll: :roll:

Klárikám!!
Csúúúúcs ez a kép!!!!Ejjj de várom,hogy megpuszilgassam a Fiukat!!!! Meg az Anyukáját is ám..büszke vagyok Rátok,ügyesek vagytok,így tovább!!!! :D :D

Béku!!
Örülök,hogy minden oké a dokinál.Jó pihit a Balatonra,merre is mentek???Elég ramaty nyárnak nézünk elébe,ha lehet hinni az előrejelzéseknek.megint 19 fokot mondanak szombatra. :?

Kubu!!
Gratula a fórumtársnak,ez nagyon szép eredmény,majd gyere mesélj a továbbiakról.

Eszter!!
Ja,és erre az eredményre azt mondta Z,hogy nem is rossz.elmegy. :roll: :D :) Mondjuk Nekem valami Inhibin-B-t is néztek,lehet azzal együtt nem lett rossz,mármint összevonva.Bár az is csak épp a határon lebeg.
csucsu99
Budapest

Csucsu!
Az nekem tök jó lett :)

eszter82
Budapest

Jóreggelt kívánok! :)

Eszterkém: először is Lacinak boldog nevenapját kívánjuk utólag is!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Hajrá augusztusi ikresedés!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Ann: Az jutott eszembe, hogy írod, hogy Zoli mikor lesz szabin, de Ti meg akkor kezdtek, ugye? Akkor másik dokinál kezdesz?? Vagy majd ha visszajött a szabiról?
Brad Pitt... hmmmmm.... Szenvedélyek viharában különösen ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Anyósod én is nagyon sajnálom, rosszul hangzik nagyon amit írtál Róla :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Erika: Jó hogy nem akar maradni.... kimaradni a legjobb bulikból???? Nehogymár.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kubu: Kitehetitek a táblát, mint a harapós kutyás házaknál, hogy vigyázz a Liza harap.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Te, ez a gyerek tényleg lehet hogy felül fogja múlni az Etalon-Hurrikánt???? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Figyuzzatok: ezt az amh-t maszekban lehet megcsináltatni csak, vagy bmc-s vv-vel, esetleg házidokkeres beutalóval?? Annyit beszéltek róla... nekem meg még ilyet nem néztek asszem... és hát közelít az a negyedik X.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Na nálunk meg tegnap megvolt Iza első "bulija".... átvittük a szomszédba Laci-napozni :)))) Végigaludta :)))))) Szólt a zenetv, sistergett a grill, dumáltunk, röhögtünk, iszogatás, ettünk a kutyusuk néha odaszaladt megnézni, hogy milyen csomag is ez az ágyon, szóval mindenfajta hátérzaj ...... Iza meg békésen a pihenőszékben húzta a lóbőrt, néha nyekkent csak fel....
Szomszédék is csak néztek, hogy nem is annyira gáz a gyerekes életforma.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Csucsukám: Ne parázz, olyan "stabil, stramm" gyerek lesz a Tietek is, mint amit hozzánk pottyantott be a gólya, ha nem strammabb!!!!!!!! ..... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Persze, azért van amit tudunk hordani :) .... amit meg nem, az majd jó lesz a kistesónak... már persze ha "KIS" tesó lesz.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerencsére beszerváltam elég sok nagyobb rucit is, úgyhogy van bőven cucc.... azt sajnálom csak hogy kevésbé szeret öltözni.... úgyhogy csak ha muszáj, akkor gyötröm inkább vele... De már ailig várom, hogy rákapjon az ízére.... akkor dzsesszesebbnél-dzsesszesebb lesz napjában többször is szerintem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy már a múltkori dokilátogatásra is azt mondtad, hogy jössz beszámolni....de nem akarok erőszakos lenni.... éééééééééén nem........ csak háááááááááát.... na mindegy, majd a "lelkeden szárad", ha nagy lyukas oldallal mutogatnak a Blikk címlapján.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Csucsu!
Milyen doki látogatás lesz holnapután??? a szívhangos???
arra vagy babonás? :D
De ahogy Andi írja...minden ok lesz :D

Andikám!
Köszi köszi az uram nevében is :D átadom :D
Szuper, hogy így bírja Iza a megpróbáltatásokat! Mondjuk egy szemernyi kétség nem volt bennem afelől, hogy party arc lesz a gyerek is :D hát nézzééééél már magatokra :D Na, aztán egyébként sem bízzátok a véletlenre...sörözöl szoptatás alatt, az Apja meg alkohollal kenegeti...tudod, nem felejtek :)
AMH: BMC-ben veszik le a vért és vinni kell az ANTSZ-be, kicsengetni 5000 forintot és kész... Azaz kb 3 hét múlva van kész, de ennyi a tennivalód vele, aztán majd 3 héttel később lesni a mailt, hogy mi lett az eredmény!
szerintem tök SZTK-s nincs belőle...legalábbis én nem találtam :(
De lehet hogy Ann-nek van igaza...talán jobb lett volna nem tudni róla... :(
De ugyanakkor úgy vagyok vele, hogy így legalább K és K2 ügynök is tudják, hogy mivel állunk szemben és már "csak" a Manókat kell összedobni az ikres babásodásunkhoz :D

eszter82
Budapest

Eszter, ahogyan ígértem a ma reggeli pizsis kép. :lol: :lol: :lol:
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody: Lili tündéri!!!!!!!!!! Nagyon csini ez a pizsi!!!!!!! :))))))

Eszterkém: Azon röhögtünk a barátainkkal tegnap, hogy oké, hogy bealudt, de reméljük hogy nem Ő lesz majd a későbbiekben az a partyarcok közül, akit majd egy-egy ilyen bealvása közepette, kifestenek, lefújnak borotvahabbal, betekernek wc papírral, szigetelőszalaggal.... körberaknak sörösdobozokkal és egyéb extrém nyalánkságok... Tudod, amiket ilyen netes körlevelekben lehet látni... :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy apja már megpendítette, hogy Sziget, esetleg??? :roll: :roll: :roll: :roll: ..... A nemnormális..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amh-s infót köszi, majd akkor megbeszélem a Zoltánnal, hogy ha vv lesz akkor nézessen ilyen cuccot is nekem... :shock:

andrea-1

naposabb szép jó reggelt!
Mi ez az időjárás? Elég hűvös van.

woody: helyes a leányzó!!!!

csucsu: minden rendben lesz, aztán gyere és törd meg a csöndet!!! :D

andi: jó lehetett a szomszédolás, imádom az ilyen kerti tevékenységeket.

ann: szenvedélyek viharában, jó film láttam már 4x, amikor adják a tv-ben mindíg megnézem. Most a másnapos-akra vagyok ráhangolódva, nemsokára megkapom és nézhetem.

kubu: nekem anno 165 volt a hcg és akkor arra azt mondták,hogy lehet,hogy ketten vannak, de végül is egy lett.

dorka hajrá péntek punkció!!!!!

nekem már a zabszem bennem van, izgulok ám rendesen.
Tegnap licitáltam nyaralásra és sikerűlt.siófokra, 3nap/2éj. Úgy örülök ennek is !!!!!!
magnolia77
Gyöngyös

and: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: partyarc, dejót nevettem.
magnolia77
Gyöngyös

mi az a AMH? Kellene nézetni? Vagy korhoz kötött?
magnolia77
Gyöngyös

Andi: Eszter jól írta,nekem az egyik amúgy is levett vérmintából adtak a BMC-ben,hogy aznap ne kelljen még1X megszúrniuk,és azzal elbattyogni az ÁNTSZ-hez (MÁV mögé),semmi sorállás,csak beadni lóvéval együtt, elvenni a számlát,és kész.

Email-ben értesítenek,ott azt mondják,hogy akár 4 hét is lehet,de a leletről kiderült,hogy pár nappal később már megvolt,csak cs*sznek elküldeni...

Nekem "muszáj" volt megcsináltatni,mert az FSH-m kétségbe ejtően magas lett,és Sz nem mert csak úgy dobálózni az adagokkal,ez a vizsgálat tökéletesen kimutatta,miből mennyit visel el a szervezetem, és az eredményessége pedig rajtam látható :D :D :D

(Azt látni belőle,ha "kimerülőben" vannak a petefészkek,de ez nem jelenti azt,hogy nem is lesz már babó ;) )
Vendég

béku: mész a balcsira? vagy majd ha jobb idő lesz?
magnolia77
Gyöngyös

Magnolia,Csucsu: nem megyünk le a héten,mert az egy dolog,hogy a víz hideg számomra,de hogy a vihar miatt az orromat se tudjam a házból kidugni?! :?

Szóval a hétre akkor anyum is betervez magának mindent (dokik+magántanítványok),és a szülinapom után /fotózás után/ lemegyünk.

Addig is tudom csinálni a babaszobát,mert ha páromon múlik,aki este 7-ig melózik,akkor sose készül el,én meg rettentően türelmetlen vagyok,hisz látom,hogy haladhatna az ügy :D

Bár megmondom Nektek az őszintét,minden évben csalódás a szülinapom, mert mindig azt hiszem (/remélem),hogy több lesz az a nap,mint a többi...
Ennek ellenére örüljek,ha 1 órát együtt lehetek a családdal,akik persze minden másról beszélgetnek egymással,csak azt nem veszik észre,hogy én is ott vagyok...

Most pocak is ide vagy oda,megint sz*rni fognak rám -ettől tartok :(
Tavaly dolgoztam aznap,utána elvittek a cukrászdába,ott megint minden másról esett szó,csak arról nem,hogy az az "én napom",majd jó kis veszekedésben törtek ki,én meg hazáig sírtam.....

Bocsi,hogy ezt előhoztam,nem is tartozik ide,de úgy várom minden évben a szülinapomat (én minden családtagot leptem már meg nem kis ünnepléssel),és mindig csalódottan megyek haza.....
Nem az ajándék a lényeg,csupán erre az 1 napra szeretnék egy kis figyelmet kapni...

Már előre félek,milyen veszekedésbe torkollik majd megint... (és máris sírok.... elég volt belegondolni :? ).

Szóval a fotózást magamnak szerveztem be arra a bizonyos napra, hogy legalább a saját "meglepim" magamnak szebbé tegye a napot.

Szeretem a családomat,de nem tudom miért nem veszik észre,hogy aznap nem az utazásról,vagy a munkahelyi problémáikról kellene beszélni,és egymást kritizálni... Régebben ilyen nem volt.......
Vendég

Ann, nagyon szorítók neked a következő időszakért, bízom benne, hogy tudnak segíteni anyósodnak

AMH-t csak akkor nézik, ha gyanús a petefészek kimerülés, ez meg látszik a többi hormonértékből, ha jól emlékszem nagyon magas FSH gyanús, na meg főleg az, ha a sok hormonra nem reagál a szervezet. De egyébként doki UH is kiszúrja, hogy ez van, mert a petefészekben már nincsenek kis tüszi kezdemények sem. Szóval akit nem küldenek ilyen vizsgálatra, no para, nincs is rá szükség! :) Ja igen és valahol már írtam, hogy nekem 0.00 lett ez az eredmény (elvileg már le kellet volna állnia a ciklusomnak is és nulla tüsző gyártás...aztán mégis még mindig gyártom a kis tüsziket. Nekem tavaly Szűcs doki azt mondta, hogy jó jel a még mindig szabályos ciklus, az azt jelenti, hogy még nem állt le teljesen a szervezetem

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Woody!
ÉNISÉNISÉNIS!!!! Pizsit ilyen töltelékkel :D
Tündér édi aranyos :)

Andikám!
na hát azért csak nem ő lesz majd a kör e-mailek sztárja.
De ti majd egy-egy durván jól sikerült buli után még megleckéztethetitek otthon :lol: :lol: :lol: :lol:
Naaaa, Sziget?
Milyen koncertet nézett ki magának a kis Drága???? :D
nyugodtan menjetek :D
Én szívesen őrzöm majd Izát a technikai bázison!!! :D

Magnolia!
AMH Anti Müller Hormon.
Azt mutatja, hogy kb mennyire vagy a petefészek kimerüléstől!
Na, hát ezt elég egyszerűen és konyhanyelven sikerült összefoglalnom, de ez a lényeg kb :)

eszter82
Budapest

Dorka: nekem totálisan szabályos maradt a ciklusom,AMH ide vagy oda :)
28 naponta 3-5 napig,ahogy a nagy könyvben meg van írva :D

és igen,ezek még csak jelzések,nem a totális véget jelenti ;)
Vendég

Béku!
Az eredményességet amit lehet látni rajtad, azért stílusos lenne egy fotóval igazolni :D
Holnap úgyis hétfordulótok lesz :)

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?