Új privát üzeneted érkezett!

Béku
Tényleg túlélhető a szülés, én már varrás közben így gondoltam, persze a második lehetne könnyebb :)
Jó sok jóslófájásod van!
Azért a dokilátogatásról még beszámolsz Balcsi előtt? Jó pihenést! Remélem javul majd az idő… Mire hazajössz, kész lesz otthon minden…
Cicizést hagyjuk…
Rémes éjszakám volt, a mellem olyan lett, mintha egy 3 számmal nagyobb implantátumot ültettek volna be, mint ami elfér a testemben… Kulcscsont alatt pár centivel kezdődött, kiugrott vagy 2 centire már ott, és kőkemény volt, baromira fájt.
Zsombor csak tápszert kapott éjjel, még csak fel sem tudtam venni a fájdalom miatt. Ma Ákos kimasszírozta, lefejtem. Üvegből megeszi, de a cicin elalszik azonnal :(
Én tudok jó sminkest:
http://patkosalexandra.hu/
Sok bemutatón dolgoztunk még régen együtt, nagyon szépen dolgozik.
Milyen fotózás?

Andi
Eltelt az első éjszaka :)
A mellbedurranás miatt volt kemény, meg ugye nálunk is külön szobában van Zsombor, így „rohanni” át, ha valami baja volt a gátsebbel meg a fájó mellel :)
Egyelőre 3 óránként kel, meg a nyüszögésekre is átmegyek.
Nekem is tetszik Zsombor, bár nem hasonlít a 4D-s önmagára, ott golyófej volt, most meg kis uborka :)
Anyukám direkt nem akar zavarni az elején, mondta, ha segíteni kell, szóljak, és jön, anyós meg nem tudom, hogy gondolta, hogy az első délutánunkon a nyakunkra ül… Ha nem lett volna itt, tudtam volna délután aludni és könnyebb lett volna az éjszaka.
Bár pont most álltunk az ágya mellett és néztük, miközben aludt, mondta férj, hogy lehet, hogy fárasztó, de ilyenkor nagyon megéri :)
Hát igen, az EDA-t megszívtam, főleg, hogy körülöttem mindenki kapott, akinek nem volt magándokija, csak „beesett” szülni…
Nagyon vérzel még?

Lukacsne
5 gyerek, kemény lehet, ügyes vagy :)

Judit
Most már rajtad a világ szeme, drukkolunk nagyon!!!
Te is pörögsz még nagyon…
Kíváncsi vagyok, bejönnek-e a szülésbeindító praktikák.
Nemsokára te is a kezedben tartod Mócit és mi könnyezzük meg a te történetedet…
Anyósom nekem sem jött be a kórházba…

Lányok, besárgult kicsit Zsombor, van valami extra teendő?
Vizet kell adni a picinek, vagy elég, ami az anyatejben és a tápszerben van?
Azt sem tudom, mennyit kéne ennie, 70-80 ml tejet tudtam lefejni, de nem tudom, az sok, vagy kevés…
Mellbedurranásra tippek?
Tegnap volt varratszedés, talán azóta jobb picit a sebem…
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat :)
Ákos szuperügyes apuka, ő fürdetett, alig nyikkant meg a gyerek, aztán pelenkázott, és nem sírt a pici, nálam üvölt, aztán újra pelenkázott, mert épp öltöztette fel, mikor teleszarta a friss pelust, ott nevettünk rajta 5 percet :)
A gyerekorvos nem írt fel olajat, meg hintőport, így rohangálhattunk még itthonról, persze rossz hintőport adtak. Felírtam, hogy köldökcsonkhoz kell, erre adtak sima Naturlandosat, picit, jó drágán.

Kép Kép
estrella22

És most egy laptető :)
Juditnak megy a könnyű szülését!!!
Meg Eszternek, Sajtinak és Ann-nak a maradék :)

Kép Kép
estrella22

Estrella: Nekem a sárgaságra a folyadékot mondták, de le fog ez menni hamar. A 70-80 ml tejcsi szerontem nagyon jó. Mellbedurranásra nekem ha jól emlékszem a meleg vizes borogatást javasolták, ha jól emlékszem a hidegtől elapadhat a tej.
vicky79
Budapest III. kerület

Estrella: persze,doki után még jövök haza,addig nem is pakolok,nehogy azt mondja,hogy fürdés sztornó,mert akkor agybajt kapok! :D

Picit később írok,mennem kell festeni!! :D
Vendég

Estrella: 70-80 ml az nagyon jó, én örülök, ha annyi összejön!!!!!!!!! mert akkor a fele kajája megvan a kisasszonynak.... Oké, volt márhogy összejött 120 is...de még azt is pótolni kell a zabagépnél.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem vérzek nagyon, inkább ilyen mensi-vége-barnás szerű cucc, csak már jó lenne túllenni rajta, mert nem érzem túl higiénikusnak magam vele.. (kb. 15 évig tampont használtam csak!!)... aztán mióta otton vagyunk van ez a típusú cucc, most meg ugye betéttel operálok :shock: .. Persze kibírható, de tegnap megint piros is lett, vélhetően összefüggésben van azzal, hogy önmagamhoz képest extrasok tejet produkáltam... :shock: :shock: :shock: :shock: Járt más is így...???

Juditkám, Vicky: köszi a hordozós infókat.... hát én továbbra is finnya vagyok ezügyben, de muszáj lesz a rendes kenguruig, vagy a sportkocsis megoldásig valamit kitalálni, mert a mózessel nem mernék egy buszra felszállni, ahol emelni kell ... Ezért gondoltam az erszényes hordozóra, az talán...... csak cűgölhetek majd váltóruhát mindkettőnknek a leizzadáshoz.... :shock: :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Kép Hunor 26+3

Koppány sajnos nagyon szégyenlős volt, egy valamirevaló képet sem sikerült készíteni a pofikájáról:(
Hunor most 1010 g, Koppány pedig 1150g a gép szerint.

Jól vagyunk, köszönjük, pihegek, nehezen viselem ezt a bolond időt (meg a fiúk is szerintem).

Kép
carla1227

No,ennyit tudtam egyszerre dolgozni,ki lettem parancsolva a szobából,hogy menjek netezni... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

1.réteg festés kész az én oldalamon,páromé neccesebb,úgyhogy picit lassabban halad,én meg várok egy keveset,aztán majd mehet a köv. réteg :D

Szép pöttyös mindenem a festőhengertől :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Estrella: cicizést sajnálom,de meglátod,ki fog alakulni!
A zavaró tényezőket pedig nagyon gyorsan le kell építeni,ne szokják meg,hogy mindenbe beleártják magukat,és megzavarnak!

Ez az időszak csak a hármotoké,ismerkedjetek Zsombi babával! :D

Talán fürdeni nem fogok tudni,mert hideg vízbe be nem teszem a lábam,de már a friss levegő és a csend nagyon sokat fog számítani :)

Picit éreznem kell,hogy nyár van! :D
Aztán úgyis Maja lesz az első és utolsó gondolatunk is :D
Dokiról mindenképp beszámolok,már csak 2 hét,és mi is mehetünk CTG-zni... Nem mintha nagyon hiányozna az életünkből! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jóslók mindig rosszkor jönnek,és egy nap elég sokszor,emiatt sűrűn pihenek,mert eléggé húz a fájdalom,no meg a pocak is kőkemény,annak is kell a több pihenés.

Nem vállalom túl magam,a szoba meg picike,így gyorsan haladok (ezzel legalábbis),a végeredmény nem tudom milyen lesz,de egyre több hibája jön ki a háznak,sajnos nem "söpörhetjük a szőnyeg alá",hogy ez egy ezer éves házikó,sok elavult dologgal,így a fal is elég ronda lett, talán azért a festés picit feldobja.... :roll:

Húúú,ma még kozmetikáznom is kellene a holnapi doki-látogatás előtt,ez már legutóbb is nehézkes volt (kb. 1-1,5 hete asszem), remélem azért meg tudom oldani :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Múltkor is csak utólag vettem észre doki után,hogy nem volt tökéletes a mutatványom,de szerencsére az orvos nem nagyítóval néz,csak a kézi vizsgálat miatt vetkőzök :lol: :lol: :lol:

De iszonyú kiváncsi vagyok,mit fog mondani,hisz nagyon közeleg a szülés :D :D :D
Remélem legalábbis,hogy szó lesz róla,mivel nem magánrendelés,ezért nem akarok pofátlan lenni,hogy húzom az idejét,mert a legtöbb dolgot elmondták a felkészítőn,csak mégis ő lesz ott velem akkor..... :D
Vendég

Carla: gyönyörű a pici fiú!!!!! :D :D :D
nagyon jó a kép!
Nem csodálom,hogy nem viseled olyan jól,ezzel én is így vagyok,bár most hogy hűvösebb,és szellősebb az idő,kezdek életre kelni :D :D
Vendég

Klárikám, de jó kép!!! :) Biztos a másik kis pirinyóka is gyönyörű!!! :)....Pihenj, ez a legjobb amit tehetsz.... a bolond időt mi is nehezen viseljük.... most készülünk sétálni menni... kisasszony nyűglődik kicsit... remélem lent jobb lesz Neki.... :roll: :roll: :roll: :roll:

Sajti, kerestem a neten a mesebeli kiskirályhoz-t..de nem leltem... majd eléneklem Neked, okes???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

carla: nagyon kis cukika Hunor és bizti,hogy a tesókája is ilyen szépike

pihizzetek sokat.

Béku: te is pihenj ám!!Bár a balcsinál biztosan fogsz.

kenguru,hordozó: nekem nem volt lánykámnál, mindenhová hordozóval vittem a babakocsiba is belehetett pattintani. Bár megfordúlt a fejembe,hogykellene(még akkor), de aztán kimaradt.Sokszor bizony jó lett volna, mert ugye sok hely nem bababarát, pl nálunk a dm sem, 6 fok lépcsőn át lehetett bejutni, feljutni. :twisted:

estrella: sárgaságra szerintem is a folydék, a cicikeménységre a melegvíz és a masszír.
magnolia77
Gyöngyös

jaja majd elfelejtettem, a crinon gélnél fontos,hogy ugyanabban az időben adjuk be? Vagy elég ha betartjuk,hogy mindíg este .?
magnolia77
Gyöngyös

kicsit szétszórt vagyok vagy inkább izgatott, még leírom nektekgyermekemmel való beszélgetést.

Ül a wc-n és sírdogál nehezen megy a nagy dolog
-nem megy anya
-nyomjad kicsim
-nemtudom, kemény
-ha megennéd az oviba az ebédet(gondoltam itt a főzelékre csak nem mondtam ki,mert nem szereti) akkor könnyebben menne stbstb....
-nem szeretem a főzeléket mert az nagyon veszélyes tudod anya?!!
Azt már nem fejtette ki,hogy mi lehet veszélyes a főzelékben.

Megegyeztünk,hogy a levest megfogja enni, és akkor sokkal könnyebb lesz a dolga a wc-n.
magnolia77
Gyöngyös

Estrella, durrant ciccre nekem nagyon bevált, hogy kicsi törölközőt forró víz alá tartottam, aztán rá a cicire, és ezt ismételtem 3x-4x, amig piros nem lett az érintett terület (én mondjuk az egész cicit befedtem), aztán szoptatás/fejés, mikor kész, jöhet a mélyhűtőből a durrant részre zöldborsó :lol: 38.5-el még bőven szoptattam, ha láz van, pl fél algopyrin mehet. Fejj és ciciztess rendületlenül, vissza fog húzódni :!:

Nálunk van rugalmas kendő, nagyon szeretem és elég jól meg is kötöm, de max 20-22 fokban használom/tam. Gyereken egy réteg vmi és rajtam egy póló, sima összeizzadás. Van egy kengurunk, aminek magas a nyakat/fejet tartó része, most már inkább azt használjuk. Tömegközlekedésben is bevált, sőt már vonatoztunk is. Igaz csak a Nyugati-Rákosrendező távot tettük meg :wink:

Nóri kép helyes :)

Iza update????????
kpn

Nórikám: lesz-lesz.....türelem, jövő héten már tényleg megápdétolom.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Midolgod van Neked Rákosrendezőn??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval akkor nálad is ment az izzasztás.... :? :? :? :?

Magnolia: Crinone-t én este használtam mindig, de nem óra pontossággal, hanem közvetlen lefekvés előtt, ami volt hogy már 9-10 körül megvolt, de volt hogy bőven éjfél után csak... :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andi, Sajti,
én nem ismertem. :roll: :roll: de aranyos.
szeretnék jegyet venni az előadásra, amikor Andikánk elénekli. :)

Mesebeli kis királyhoz
Betévedt egy kis leány,
Hogy az éppen ozsonnázott
Tulipános udvarán.

"Úgy-e szép itt, úgy-e jó itt?
Nézz csak ide, meg oda,
Bársony itt a gyepes udvar,
Drágakő a palota.

Nézd, a libám ezüst tollú
Aranyszőrű a cicám:
Úgye itt maradsz minálunk
Örökre, te kis leány?"

"Köszönöm a meghívását,
De el nem fogadhatom,
Szalmatetős kicsi kunyhó
Az a ház, hol én lakom."

"A mi libánk közönséges,
S nem aranyos a cicánk:
De ott van a két testvérem
S édes apánk meg anyánk."

"Ha ölelnek, ha csókolnak,
S fejem rájok hajthatom:
Szalmatetős kicsi kunyhót
A világért nem adom."

Andi,
nem tudom hogy viszem-e Balázst, szerintem attól függ hogy jön ki az etetés. mikortól megy Sz doki szabira? én 5-én akartam menni. akkor még lesz, nem tudod? gondoltam hátha te is akkor jössz és akkor megnézhetem, babusgathatom Izát. :wink: :D

Kpn,
ti már vonatoztok? :roll: asztamindenit!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsókám, nem tudom pontosan mikor megy, de nekünk ugye júli közepe lenne aktuális, arra mondta, hogy akkortájt lehet szabin lesz majd, de hívjam aztán megbeszéljük a dolgot.... :lol: :lol:
Szóval lehet simán még akár augusztus eleje lesz belőle ha 8 hét körül mennénk...
Ti stokira betartjátok az evés időpontokat??? :roll: :roll: :roll:
Csak mert Húsos Gizella most pl. úgy húzza a lóbőrt, hogy 4-kor kajált utoljára ...... aztán elmentünk sétálni.. hazaértünk 7 után kicsivel... és azóta is alszik... Tutira el akarja kummantani a mai fürdést..... Persze a kajálást nem fogja azért kihagyni, úgy fog üvölteni szerintem mint egy sárkány, ha beébred... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Néztük előbb a júniusi képeket Balázskáról, annyira édes!!!!!! :) Az a macis kép előről meg hátulról... kész voltam :).... Ti napközben mennyire vagytok mobilak már??? Meginvitálnálak Benneteket a lányos házhoz szívesen..... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Andikám,
mi semmilyen időpontot nem tartunk be kajailag :roll: Balázs akkor eszik amikor kér. egy dolgot tartunk csak be: két kaja között minimum 2,5 órának el kell telnie a dokinénink tanácsára.
nagyobb útra csak kocsival mentünk eddig, akkor is mindig 3ban Apával, de az eddig elég jól ment. :-) Balázs szeret autózni :-) úgyhogy ha 7végéken is él az ajánlat, akkor köszönjük valamikor szívesen elmennénk. :wink: :D
macit ajándékba kaptunk, ezekkel a képekkel köszöntük meg. :-) :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi, Sz aug 1-20ig lesz szabin.
ann74

Zsuzsókám: persze, hétvégén is :)

Ann: köszi szépen, akkor júliusban mindenképp megejtek Vele egy rándévút... :wink: :wink: :wink:

Bakker, a gyerekünk még mindig alszik.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

andrea-1

sziasztok
most csak gyorsban magunkról, nem is olyan vészes ennyi gyerek és akkor most megmondom hogy ma 6 gyerek ebédelt nálunk ill. volt itt délutánig.
Hanna tök jól elvan a nagyokkal rendesen bandázik velük és ha itt hagyják a szobában egyedül akkor persze reklamál rögtön....
a mai nap jó volt remélem így lesz a többi is, persze csak este tudtam befőzni a gyümölcsöket és még maradt is egy kis meggy de azt csak szigorúan már csak délelőtt.
most pedig húzok aludni.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

na kukk,

Béku,
de jó láttad Izát :-)
dédimama 91 éves, szülinap köszi jól sikerült.
migrén: hát ja, volt pár keményebb napom.
nekem sem volt szülésznőm, nem is akartam, amikor kellett fél percen belül a szobában volt, egyébként meg apával tök jól elvoltunk :-) (amikor épp nem a fejét akartam lerúgni :-))))
"Azt tudjuk,hogy lesznek kellemetlen dolgok,de azzal nem segít,ha azt mondogatja,hogy nekem épp milyen sz*r,és nem bírja nézni..." - asszem Marcinál volt hogy apa látta a kijelzőt ami mutatta a fájásokat, és mindig mikor egy über nagy fájás jött (még nem éreztem) de a gép mutatta akkor úgy elkerekedett a szeme, istenem hányszor lekiabáltam a fejét hogy legyen szíves pléhpofival nézni a számokat :-))))))
hidd el az ember lába között nem a férj fog állni :-)
igyál rendesen !
hol lehet éjszaka kalandparkozni ?
nem semmi vagy, engem fegyverrel nem lehetne lekifőzésre kényszeríteni :-)
jó Balcsizást.
milyen fotózás ?
hát ezzel a festéssel jól megszenvedtek :-)
elhiheted hogy dokit legkevésbé érdekli a kozmetikázás :-)
nem mondod hogy nem tudsz a dokiddal beszélgetni egy-egy vizsgálat után ? a felkészítős dolgok azért nem ugyanazok mint ami nálad van a vizsgálat után :-)

Csucsu,
hugiék Barnija 8 hónapos :-)
imádom a vonalzódat.
szolit kihagynám !

Vicky,
méreteket értem :-)
migrén tényleg szörnyű :-(
kórházhoz vezetés jól ment ?
köszönjük beszámolót Estrelláékról, és hát a kép csúcs !
van olyan egyébként hogy császáros mellé nem raknak simán szült anyukát ?

Lukácsné,
el sem hiszem hogy tudsz lábat lógatni.
sajnálom neked is fejfájást.
nyami nyami de fini kajákat gyártottál !
jó gyerekezést és pihennyé mááááááááááááár !

Rodi,
ágyat március 7-én tettük legalsó fokozatba, 6 hósan, de akkor már pár pete mondogattam a férjemnek hogy tegyük már le, mert nem érzem biztonságban a kiccsajt :-)
köszi képdicsit.
anyósom védőnő, gondolhatod kajaügyileg nálunk is mennyi átadott para van, de ne izgasd magad, 1., gyerek éhen nem marad, 2., tényleg nem a könyv a szentírás, 3., ha nincs csökkenés akkor meg pláne :-)
munka: ne feledd hogy 365 nap szükséges a következő bébihez, mármint hogy megint normál béred legyen :-)
drukkolok Nektek !

Andi,
tök jó hogy Iza a viharos éjszakákat is átalussza !
húúú micsoda nagyis nap, na majd olvasom a részleteket, esetleg anyóssal leülhetnél legközelebb közösen Sehit nézni :-))))))))))))))))))))
Marci mint legszolidabb, naná most még simán leveri Lizát, de látszik hogy Liza fél éven belül Marcit úgy le fogja kapni a 10 körméről, meg hát Barni is huncut :-)
hordozó, ha 1-2-3 órákat vagy távol és közben Izát kiveszed, átmozgatod akkor no problem. mondjuk nekem full parám lett volna a tömegközlekedés, de ez Kubu balfékség :-) tegnap is M kívánságra buszoztunk egy kört kettesben, hazajöttem, egyből minden rucinkat dobtam a mosógépbe, szóval én nem tudok semmilyen értelemben okosat mondani közlekedésileg.
Izás idilli kép csúcs !
tetszik a higgadtságod, nyugodtságod és naná hogy kerek a világ !
nekem volt kengurum, nem sokszor de néha használtuk, imádtam, és nem izzadtam, pedig én aztán tudok :-) ja és ilyen megoldás esetén Izát, hiszen úgyis rád van implantálva lehet vékonyabban öltöztetni...
vérzés, Lizivel elég sokáig, és úgy ahogy Te is írod, én azt nem tudom hogy mi az összefüggés a sok tejjel :-(

Judit,
kezd izgisedni :-)
köszi migrénűzőket.

Ancsi,
nyugi teapa biztos nem válik töketlenné ott a szülőszobán, a pasik ott nagyon felnőnek a szülőágy mellett :-)
a Jánosban én tökre imádtam a CTG-s csajszit, totál nem a szülőszobára mentem hanem a normál rendelésre, és mindkét gyerekem idején nagyon jó kapcsolatot ápoltunk, sőt ma megyek barinőlátogatóba Jánosba, és előtte nála kezdek, viszem Lizacicát megmutatni :-)
ööööö szülésznő vs. Eda ?
sorbanállás nekem egyáltalán nem volt :-) de persze mindenhol más a protokolláré :-)
Andi nagyon jól leírta az apás részt :-) azt tudom hogy a mi kapcsolatunk olyan mint a borsó meg a héja, el sem tudtuk volna képzelni hogy ne legyen ott a szülésnél, de azt mondta hogy sok pasinak aki nem becsüli a feleségét alapból kötelezővé tenné ezt a szüléses részt, lássák becsüljék, tiszteljék a társukat.
azt tudom hogy rettentő büszke volt rám, és azt is mondta hogy elképesztő hogy milyen ügyesek, erősek tudunk lenni.
ja még annyi hogy Marciszüléskor nagyon elfáradtam, kemény és hosszú menet volt, és amikor a végfázisban megláttam apa arcán a könnycseppeket és ahogy mondta hogy látja Marci haját, a buksiját na onnan rengeteg erőt merítettem (pedig előtte nem sokkal még a császár gondolata lengte be a szülőszobát...)

Estrella,
Zsombi a Vicky hozta fotón nem is úgy néz ki mint egy újszülött, tüneményes.
ne parázz semmin, mindent természetesen, tudom könnyű ezt mondani, de ügyes, okos csajszi vagy, tudod majd hogy mit csinálj :-)
szülés: ez a beszéd, nagyon ügyes voltál, gyönyörű a történeted, pont ilyen "vártam" tőletek. csak ismételni tudom magam, nagyon ügyesen, jól csináltatok mindent, csudaszép ismerkedést, összeszokást kívánok Nektek !
szomszédban 4. gyerek, Marcival én is egy 4. gyermekét szülő nő mellé kerültem szobailag, picit hangos volt, de 20 perc alatt megvolt a bébi, előtte még a folyosón sétált a csajszi, ez tökre felvillanyozott, mondtam hogy tök jó ha ilyen gyorsan jön nálunk is a baba.... aztán még 8 órát gyűrtem a lepedőt mire M kibújt :-) és nálunk is úgy hogy doki a szülőágyon térdelt mellettem, hasamon könyökölt, apa tartotta a fejem, szülésznő meg lent egyengette az utat.......
kéjgáz: főnököm felesége is Margitban szült, mondták hogy imádták (mindketten) a kéjgázt :-)
anyósod nem semmi.
jaj de gyönyörű ez a kép ! kis tüneményes királyfi !
hajrá cicizés, ha lehet és tudjátok akkor inkább cici mint cumisüveg, főleg ne tápszer, lehet cumizavar, és hát most hogy a cickód fáj, Zsombi tudna igazán segíteni :-)
sárgaság: el fog múlni, ahogy az összes magzati bilirubin kiürül, szopizzon sokat, ha vércsopi összeférhetetlenség volt, akkor tovább fog tartani, míg elmúlik.
melegvizes tus sokat tud segíteni a durranáson, vigyázz vele tényleg !
olajat mi soha nem használtunk :-)
fyi: lázzal is lehet szoptatni !

Dorka,
drukkok, izgulok.

Magnolia,
értetek is nagyon nagyon !
szombati 3 helyet hogy oldottad meg ? jáj olvasom lázat, jobbulást, hogy van most lánykád ?
főzelék :-)

Zsuzsó,
jeee Kornél, remélem segített a kis drágámon !
drukk hogy infacol használjon, gripe water hiánycikk ?

Kpn,
jaj ne viccelj már, szerinted mennyire szívtam fel magam Sehi szivatáson ? na pont annyira :-))))))))) cupp !
jeee vonatozás :-)

Oroszlán,
megzabálom, olyan gyönyörű !!!!!!!!!!!!!!!

Carla,
de édes !
kitartás és pihi !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: Estrellához a végén nem kocsival mentünk, mert úgy volt hogy megyünk tovább a belvárosba. De a hétvégén vezettem megint egyedül Barbussal és egész jól ment.
vicky79
Budapest III. kerület

Mamócák, közérdekű!

Tegnap DM-ben jártunk (spec a Mamutban) és 3 (150db) 4 (132 talán???) Pampers 4500.- pénz. Apafejet fel is pakoltam, mi most váltunk 2-ről 3-ra. Még nem annyira kicsi a 2-es, de már egy teljes pakkra nem ruháztam volna be.

Zuglói barátnőt tudtuk a legyegyszerűbben kenguru+vonat kombóval megközelíteni.
kpn

Estrella: köszi a linket,meglesem majd :)
a fotózással saját magamat leptem meg,míg még van pocakom,így a szülinapomra megajándékozom magam ezzel a műtermi fotózással :D

Párom is jön velem :)

Bocsi lányok,ha nem reagálok mindenre,picit kész vagyok :D
Azért olvasok,és képben is vagyok,de mire válaszolni tudnék,elfelejtem, mit is akartam...

Kubu:
No akkor Te érted,mire gondoltam,hogy ne hátráltasson emberem a szörnyülködő arcával!! :lol:
Hogy a lábam közé benéz-e majd,talán akkor és ott dől el,ellene nem vagyok,míg nem egy kamera bámul bele a közepibe.... :lol: ;)

Kalandparkozni Csillebércen lehetett éjjel,mint kiderült,22:00-24:00,így várniuk kellett egy órát,mert ők 21h-ra mentek :)

Lekvárfőzés nekem tetszik,élvezem a munkám eredményét,hogy telerakhatom a szekrényt a befőttekkel,meg lekvárokkal,és a diabetikusat pedig megígértem anyumnak :) (bár CH-ot nem igen ehet,így még kérdéses,hogy mire keni rá.....)

Dokit tuti nem a kozmetikázás érdekli,azért az estit durván elcsesztem,fáj is...
Tényleg nem tudom már egyedül csinálni,azért most még kiszenvedtem magamból,de ha megyünk szülni,akkor már páromra bízom e nemes feladatot...

Sokan reklamáltak,hogy nincsenek pocakos képeink hármasban,most erre készülünk egy műteremben,még addig gyűjtjük az ötleteket,hogy milyen beállítások legyenek :)

Lassan indulok a dokihoz,nagyon drukkoljatok!!!! :)

Ja,szoba-festés kész!!! ;) (bugyi-rózsaszín lett :lol: )
Vendég

csajok,
13. napon 673,7 hcg 1 v. 2 bébire utalhat ?

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Sziasztok!
Kicsit le vagyok maradva. Bocsi ezért… :oops: (de azért ha van időm olvasok, csak írni nem nagyon tudok)
Kis örökmozgóm mellett már lehetetlen számítógépezni, mindig az kell neki. Folyamatosan a figyelem, hogy éppen milyen rosszaságban töri a kis fejét.
Viszont imádom.

Estrella, nagyon szép Zsombi. :lol: Nem is látszik ,hogy most született.
Hát a szülés nálam is hasonló volt, akkor ijedtem meg amikor még a másik szülőszobából is átrohant a doki 4 doki és 2 szülésznő volt ott. Én sem kaptam vissza Lilit. Csak később egy puszira. De a lényeg, hogy minden ok Zsombival.

Carla, nagyon szép ez a kép. Cuki kis arca van. :lol:

Oroszlán, szépséges Nóri baba! :lol:

Béku, nagyon drukkolok neked.

Lukácsné 5-ből 6 gyerek lett, nem semmi. :lol: :wink:
(nálunk is Lili akkor érzi a legjobban magát, ha gyerekek között van)

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Kubu, ez jó magas! 2 vagy netán több is lehet. :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Jóreggelt! :)

Béku: ne parázz, minden rendben lesz Majácskával, lemész a Balcsihoz és kész is lesztek mindennel a kisszobát illetően! :)
Ügyi vagy a lekvárokkal!!! Én tavaly előtt főztem életemben először, lusta-antiházias barátnőm szülei elmentek 2 hétre gríííííííísz-be, őszibarackfa meg roskadásig tele istenifini barackkal... Barátnő idehozta hajléktalanszatyrokba, mert nem akarta, hogy ott rohadjon.... először nem is tutdtam mit kezdjek vele, de nagyon fini lett :)

Kubu: ráhibáztál, mert anyós is nézi a Sehit, nem csak anyám.... de anyós ha lehet még gázabb... Ezelt nézi, Sehit veszi a video..vagy fordítva (?????) lényeg, hogy egyikről se maradjon le... :wink: :wink:
Ez a hácégé.... hú, sanszos.... KINEK ennyi ha nem vagyok vindisgréc??????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Nórikám: Mifelénk ugyan nem jár vonat, de Benneteket is szívesen látnánk ám!!!!!!!! Hm???????? :wink: :wink: :wink: :wink:
Pellus-beszerző nálunk R., majd mondom neki az infókat, bár most van pár zacsi 2-es.....A 3-asra viszont nem tudom mikor fogunk áttérni..... Milos súlyügyileg hol tart most????? :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Titeket is fel fogunk akkor keresni 8) De jóóóó :!:

Milkó asszem pont 6 kiló. Nem kicsi még a 2-es, de a jövőbe tekintettem 8)

Számolj a tankönyvi 100-150 gr gyarapodással hetente és akkor bevásárolhattok mindig rendesen :wink:
kpn

Jaj csajok nagyon izgulok, 8. napon 14 és 15 mm tüsző nem túl pici?!!?!?még meg kell várnom vv eredményét Szücs doki csak utána nyilatkozik. Félek, hogy le fog állítani :(

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Nórikám, okes, akkor egy db-ig még elleszünk a 2-essel azért... :wink: :wink: :wink:

Dorka: ez a méret szerintem teljesen jó!!! Annó nekem Zoli a vv. eredményéből megtudta mondani hogy az x db petesejtből kb. mennyi lesz az érett, mikor rákérdeztem.... :wink: :wink: :wink: :wink: És db-ra pont annyi lett, mint amit mondott.... :wink: :wink: :wink: :wink:
Ne igzulj!!!! :) A nyálkahártyára mit mondott, mekkora?

andrea-1

andi, azt sajna nem tudom, mindig csak a tüsziket jegyzem meg. Az az "endom", amit az elején mond?

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

igen

andrea-1

andi, azzal nem szokott baj lenni, még egyszer sem mondták, hogy vékonyka lenne. Mindig csak a tüszikért kell izgulnom. Ha nagyon pontosan számolunk, akkor még csak 7. nap, de péntek óta szúrom magam és 3 nap alatt csak 2mm-t nőttek :(

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

kubu
konkrétan nekem Hanna 86 hcg-ből lett, tehát a 3at sem zárnám ki....
ki ez a sikeres kismami????

csajok 9kor keltem fel, addig férjem elvolt a gyerekekkel, utána reggeliztettem most Hanna alszik, a többi meg lement homokozni meg dömpereznek :) nincs velük bajom, megfőzve még van kaja, csak holnap kell , most meg ebédig még gyorsban csinálom a maradék meggyet befőttnek és kész a gyümi is./egyenlőre/

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

andi
írtam neked privit 24-én megkaptad?

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Erika: sorrrrrryyyyyyyyyyyyyyy ... ment a privi válasz :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Dorka: Zoli tud mahinálni a szuri-dózissal, ha úgy látja hogy kevésbé nőnének.... kíváncsi leszek mit mondd majd, gyere aztán mondani!!!! :wink: De szerintem ezek jó méretnek kellenek, hogy legyenek, hisz még csak 3 napja szúrtad Magad.... és az se jó ha túl hamar érik el a nagyméretet.... szóval NYUGI...!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Köszi csajok:)

Kubu nekem a 14. napon volt 215 a fiúkkal, úgyhogy ez jóóóó sok :D

Kép
carla1227

Hihi, akkor én már ne is dicsekedjek a kis csajszim 39-es HCG-jével :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No megjöttem a dokitól!!

Méhszáj tökéletesen zárt,Majácska gyönyörűen behelyezkedett,a dokim nagyon elégedett volt vele,sőőőőt még a kis fejét is kitapintottuk hasfalon át,megmutatta a doki,hol és hogyan keressem :D :D :D :D :D

Megnyomni mondjuk fájt,de biztos valami csontomhoz nyomtuk,és azért :)

Ő már a kézi vizsgálatnál mosolygott,hogy érzi a baba fejét lentről :D
Háta balra néz,amit sejtettem is mostanában,mert újabban ott dudorodik ki teljesen a pocakom :D

Szóval nagyon elégedett volt,a laborleletem is tökély,úgyhogy irány a Balcsi :D 12-én megyek az első NST vizsgálatra,aztán hetente,míg Maja bent van,aztán aug.-ban,ha ne adj' Isten még nem bújt ki,akkor naponta... :D
Elmondta a doki,hogy miért van ez a vizsgálat,hogy a méhlepény állapotát vizsgálja,hogy mennyire látja el a babácskát :)
Vendég

Na megvan az eredmény, sajnos rosszabbak mint máskor, de kapok dupla dózis szurit és talán szerdára jók lesznek, akkor pénteken leszívás! Légyszi drukkoljatok, most nagyon kell! :oops:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorkabab: én már bizonyítottam,hogy 1-2 nap alatt is lehet csodákat tenni,úgyhogy biztos vagyok benne,hogy Neked is sikerülni fog!!! :)

Maradj pozitív,ne ess kétségbe,a szervezeted tudja,mi a dolga! ;) :D

drukkolok!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Kubu!
2-3-4... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Nekem ha jól emlékszem 487 volt az eredményhirdetéskor és elvileg akkor 4-en voltak még!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

de állítólag alkat kérdés is a dolog...én 47 kilóval 164 centivel alakítottam ezt.

bocs csajok, most csak ennyit tudtam, így is csak kb futottam át a dolgokat!
meló :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

igyekszem majd jönni!

pusz

eszter82
Budapest

Kubu: jól írja Eszter,nekem is magyarázta S,hogy az én alkatomnak a 39-es mennyiségű HCG bőven elegendő,ne várjak ugyanannyit,mint egy termetre 3X akkora valakinél pl. :)

Szóval 1 baba is tud elég magas HCG-t produkálni,de az 50 (!!!!) felettire is azt mondta S egy lánynak,hogy akár 2 is lehet...
Nem lehet az értékből kiindulni,majd kiderül,de tuti nem csak 1 :D
Vendég

dorkabab: Mennek a drukkok a tüsziknek! Hajráááá!

kisbeeka: Akkor minden rendben. Irány a Balcsi. Jó pihenést.

Mi meg vagyunk, bár a gyerekem délelőtt odaütötte a száját a homokozó széléhez. Most kivételesen nem vérzett, de kékült és dagadt. Kíváncsi leszek mi lesz belőle. Ma nagyon ügyes volt egyébként, nagyon sokat sétált. Lomtalanítás volt nálunk a hétvégén és kukázott magának egy gurulós csigát! Pont ilyen húzogatós cuccot akartunk neki venni, mikor meglátta a kupacban és mindenáron ki akarta szedni. Megnéztem (megkérdeztem a kupac kátrányos helyzetű gazdáját, hogy elvehetem-e- kész röhej), haza hoztam, megmostam, lefertőtlenítettem és most ez a csúcs. Mindenhová vinnünk kell és nem veheti el senki. Mondjuk szegény csiga már elég viseltesen néz ki ahhoz képest, ahogy találtuk. Meg képzeljétek, találtam egy v-tech-es játszóívet a Duna parti luxus lakóparknál. Semmi baja, zenél és villog. Megmosom és majd jól elteszem a tesónak. Egy ilyen újonnan vagy 8.000 Ft biztos van. Tökre örültem neki. Ugye nem vagyok nagyon ciki? Előjött belőlem apám vére, vele jártunk állandóan lomtalanítani, mikor kicsi voltam. Mondjuk ő szegény halmozott is fel lomot a lakásban eleget. 5 éve halt meg és még mindig nem sikerült teljesen kitakarítani.

A csiga (a kerekei már lekoptak, mert Barbus betonon használja):

Kép

A játszóív:

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: köszi! :)

Szerintem jól tetted!! :D
Mi is vittünk már haza lomtalanításból 1-2 dolgot,bár inkább kirakni szoktam,mint beszerezni,mert sajnos nekünk is van mitől szabadulni,de néha nagyon jó dolgokat lehet kifogni!!! :)

A híd csodás!! :)

Asszem én meg akkor véglegesítem a kórházi pakkot,hogy mikor hazajövök,már ne kelljen azzal foglalkozni :D
Vendég

Ja,és amit csütörtökön rászámolt találomra a védőnő a tömegemre,azt ma a terhesgondozáson le is húzták,hogy nem vagyok annyi,de röhögött a nő,hogy 8 hónap alatt még az 55 kg-ot se sikerült elérnem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azt már tudom,hogy kapnak tőlem ajándékba pár parafa táblát a terhesgondozásos részre,mert már nem férnek a babafotók! :D
Vendég

Azért megnéztem a hidat, mielőtt letakarítom, mert ha nem működött volna, akkor megy vissza a kupac tetejére. De zenél szépen, angolul. És ha megüti a baba a dolgokat rajta, akkor más zenéje van. És dumára is át lehet kapcsolni. Mondjuk apa rá akar beszélni, hogy tegyem fel a vaterára, mert kéne a lóvé, de annyira tetszik. Egyébként nekünk is volt lomunk bőven. A régi pirítós sütőnkre lecsaptak rögtön. Egy éven a rossz tv-ért is majdnem verekedés volt. Meg a Tomi ezer éves öltönyéért.
vicky79
Budapest III. kerület

Egész jól tippeltem az árával kapcsolatba:

http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=19520
vicky79
Budapest III. kerület

dorka: a 15mm-es tüsző nagyon jó!!!!! Nyugi,minden rendben lesz.érzem!!!!!

Béku: érezd jól magad a Balcsinál!

vicky: jó a játék!!! szeretik a gyerekek, több tevékenységet is eltudnak végezni rajta :)

kpn: hízik a drága ügyesen,hogy már a 3-as kellett.

este elkezdtem a crinon gélt,most még nem folyik vissza felszívtam odabennt mindet :oops: Vagy nem is fog kifolyni úgy mint az utro?
Ti is csak a crinont kaptátok, csak mert tavaly S-nél kaptam még hozzá utrot is. Vagy lehet,hogy így a normális és az utro crinongéllel már túladag?
magnolia77
Gyöngyös

Magnolia!
A Crinone aljasabb mint az Utro...majd ocsmány undorító darabokban pár napnyi termés egyben :D
Egyébként majd elkezd visszaszivárogni olajos vízszínű izé is :D

Clara!
Nagyon cuki szépség a képen a Pirinyó Kisfiatok :)

Kubu!
Ne csigázz tovább!!!!! plíííííííííííííííz!!!!
Kié ez a nagycsalád a pocakban? :D

Estrella!
Hááát, sírtam egy jókorát a szüléseden :)
Gyönyörű Zsombi :D

eszter82
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?