na kukk,
Béku,
de jó láttad Izát
dédimama 91 éves, szülinap köszi jól sikerült.
migrén: hát ja, volt pár keményebb napom.
nekem sem volt szülésznőm, nem is akartam, amikor kellett fél percen belül a szobában volt, egyébként meg apával tök jól elvoltunk
(amikor épp nem a fejét akartam lerúgni
)))
"Azt tudjuk,hogy lesznek kellemetlen dolgok,de azzal nem segít,ha azt mondogatja,hogy nekem épp milyen sz*r,és nem bírja nézni..." - asszem Marcinál volt hogy apa látta a kijelzőt ami mutatta a fájásokat, és mindig mikor egy über nagy fájás jött (még nem éreztem) de a gép mutatta akkor úgy elkerekedett a szeme, istenem hányszor lekiabáltam a fejét hogy legyen szíves pléhpofival nézni a számokat
)))))
hidd el az ember lába között nem a férj fog állni
igyál rendesen !
hol lehet éjszaka kalandparkozni ?
nem semmi vagy, engem fegyverrel nem lehetne lekifőzésre kényszeríteni
jó Balcsizást.
milyen fotózás ?
hát ezzel a festéssel jól megszenvedtek
elhiheted hogy dokit legkevésbé érdekli a kozmetikázás
nem mondod hogy nem tudsz a dokiddal beszélgetni egy-egy vizsgálat után ? a felkészítős dolgok azért nem ugyanazok mint ami nálad van a vizsgálat után
Csucsu,
hugiék Barnija 8 hónapos
imádom a vonalzódat.
szolit kihagynám !
Vicky,
méreteket értem
migrén tényleg szörnyű
kórházhoz vezetés jól ment ?
köszönjük beszámolót Estrelláékról, és hát a kép csúcs !
van olyan egyébként hogy császáros mellé nem raknak simán szült anyukát ?
Lukácsné,
el sem hiszem hogy tudsz lábat lógatni.
sajnálom neked is fejfájást.
nyami nyami de fini kajákat gyártottál !
jó gyerekezést és pihennyé mááááááááááááár !
Rodi,
ágyat március 7-én tettük legalsó fokozatba, 6 hósan, de akkor már pár pete mondogattam a férjemnek hogy tegyük már le, mert nem érzem biztonságban a kiccsajt
köszi képdicsit.
anyósom védőnő, gondolhatod kajaügyileg nálunk is mennyi átadott para van, de ne izgasd magad, 1., gyerek éhen nem marad, 2., tényleg nem a könyv a szentírás, 3., ha nincs csökkenés akkor meg pláne
munka: ne feledd hogy 365 nap szükséges a következő bébihez, mármint hogy megint normál béred legyen
drukkolok Nektek !
Andi,
tök jó hogy Iza a viharos éjszakákat is átalussza !
húúú micsoda nagyis nap, na majd olvasom a részleteket, esetleg anyóssal leülhetnél legközelebb közösen Sehit nézni
)))))))))))))))))))
Marci mint legszolidabb, naná most még simán leveri Lizát, de látszik hogy Liza fél éven belül Marcit úgy le fogja kapni a 10 körméről, meg hát Barni is huncut
hordozó, ha 1-2-3 órákat vagy távol és közben Izát kiveszed, átmozgatod akkor no problem. mondjuk nekem full parám lett volna a tömegközlekedés, de ez Kubu balfékség
tegnap is M kívánságra buszoztunk egy kört kettesben, hazajöttem, egyből minden rucinkat dobtam a mosógépbe, szóval én nem tudok semmilyen értelemben okosat mondani közlekedésileg.
Izás idilli kép csúcs !
tetszik a higgadtságod, nyugodtságod és naná hogy kerek a világ !
nekem volt kengurum, nem sokszor de néha használtuk, imádtam, és nem izzadtam, pedig én aztán tudok
ja és ilyen megoldás esetén Izát, hiszen úgyis rád van implantálva lehet vékonyabban öltöztetni...
vérzés, Lizivel elég sokáig, és úgy ahogy Te is írod, én azt nem tudom hogy mi az összefüggés a sok tejjel
Judit,
kezd izgisedni
köszi migrénűzőket.
Ancsi,
nyugi teapa biztos nem válik töketlenné ott a szülőszobán, a pasik ott nagyon felnőnek a szülőágy mellett
a Jánosban én tökre imádtam a CTG-s csajszit, totál nem a szülőszobára mentem hanem a normál rendelésre, és mindkét gyerekem idején nagyon jó kapcsolatot ápoltunk, sőt ma megyek barinőlátogatóba Jánosba, és előtte nála kezdek, viszem Lizacicát megmutatni
ööööö szülésznő vs. Eda ?
sorbanállás nekem egyáltalán nem volt
de persze mindenhol más a protokolláré
Andi nagyon jól leírta az apás részt
azt tudom hogy a mi kapcsolatunk olyan mint a borsó meg a héja, el sem tudtuk volna képzelni hogy ne legyen ott a szülésnél, de azt mondta hogy sok pasinak aki nem becsüli a feleségét alapból kötelezővé tenné ezt a szüléses részt, lássák becsüljék, tiszteljék a társukat.
azt tudom hogy rettentő büszke volt rám, és azt is mondta hogy elképesztő hogy milyen ügyesek, erősek tudunk lenni.
ja még annyi hogy Marciszüléskor nagyon elfáradtam, kemény és hosszú menet volt, és amikor a végfázisban megláttam apa arcán a könnycseppeket és ahogy mondta hogy látja Marci haját, a buksiját na onnan rengeteg erőt merítettem (pedig előtte nem sokkal még a császár gondolata lengte be a szülőszobát...)
Estrella,
Zsombi a Vicky hozta fotón nem is úgy néz ki mint egy újszülött, tüneményes.
ne parázz semmin, mindent természetesen, tudom könnyű ezt mondani, de ügyes, okos csajszi vagy, tudod majd hogy mit csinálj
szülés: ez a beszéd, nagyon ügyes voltál, gyönyörű a történeted, pont ilyen "vártam" tőletek. csak ismételni tudom magam, nagyon ügyesen, jól csináltatok mindent, csudaszép ismerkedést, összeszokást kívánok Nektek !
szomszédban 4. gyerek, Marcival én is egy 4. gyermekét szülő nő mellé kerültem szobailag, picit hangos volt, de 20 perc alatt megvolt a bébi, előtte még a folyosón sétált a csajszi, ez tökre felvillanyozott, mondtam hogy tök jó ha ilyen gyorsan jön nálunk is a baba.... aztán még 8 órát gyűrtem a lepedőt mire M kibújt
és nálunk is úgy hogy doki a szülőágyon térdelt mellettem, hasamon könyökölt, apa tartotta a fejem, szülésznő meg lent egyengette az utat.......
kéjgáz: főnököm felesége is Margitban szült, mondták hogy imádták (mindketten) a kéjgázt
anyósod nem semmi.
jaj de gyönyörű ez a kép ! kis tüneményes királyfi !
hajrá cicizés, ha lehet és tudjátok akkor inkább cici mint cumisüveg, főleg ne tápszer, lehet cumizavar, és hát most hogy a cickód fáj, Zsombi tudna igazán segíteni
sárgaság: el fog múlni, ahogy az összes magzati bilirubin kiürül, szopizzon sokat, ha vércsopi összeférhetetlenség volt, akkor tovább fog tartani, míg elmúlik.
melegvizes tus sokat tud segíteni a durranáson, vigyázz vele tényleg !
olajat mi soha nem használtunk
fyi: lázzal is lehet szoptatni !
Dorka,
drukkok, izgulok.
Magnolia,
értetek is nagyon nagyon !
szombati 3 helyet hogy oldottad meg ? jáj olvasom lázat, jobbulást, hogy van most lánykád ?
főzelék
Zsuzsó,
jeee Kornél, remélem segített a kis drágámon !
drukk hogy infacol használjon, gripe water hiánycikk ?
Kpn,
jaj ne viccelj már, szerinted mennyire szívtam fel magam Sehi szivatáson ? na pont annyira
)))))))) cupp !
jeee vonatozás
Oroszlán,
megzabálom, olyan gyönyörű !!!!!!!!!!!!!!!
Carla,
de édes !
kitartás és pihi !