Új privát üzeneted érkezett!

Béku!
Maja gyönyörű lesz :D

Andi!
Iza továbbra is gyönyörű :D
A macsekkal egy alomból valók???? :D a póz halálian azonos :D

eszter82
Budapest

bocsibocsibocsi...ezt is a közösbe dobnám :D

eszter82
Budapest

Andi: Nagyon irigyellek, hogy ennyire ki tudod élvezni az első időket. Én is próbáltam nem görcsölni dolgokon, de én nagyon zaklatott voltam. Én csak reménykedni tudok, hogy a tesónál majd jobb lesz a lelkivilágom. Sajnálom, hogy nem élveztem ki, pedig mennyit vártam rá. Mondjuk a terhességemet is próbáltam nem végig izgulni, de ott is volt amikor nagyon kibuktam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.06.24 19:51-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

No,megszereztem a leletet,minden stimmel rajta,nincs fehérje sem a vizeletben,se más oda nem illő,de az sajnos kiderül belőle,hogy nem iszom túl sokat,de az is határon belül van,úgyhogy nem gáz! ;) :D :D
Vendég

Eszter: persze hogy gyönyörű lesz,és ha nem,az se fog feltűnni,hisz számomra már most is csodaszép!!! :D
Elfogult vagyok,és leszek is! :) (ahogy apucikája is :D )
Vendég

Eszedbe se jusson, hogy nem lesz csodaszép....láttad azokat a 4D-s képeket??? ízig vérig dögös gyönyörű kiscsaj :D

eszter82
Budapest

Jaja,apja már most gondolkozik,hogyan fogja megóvni egy szem kislányát! :D :D :D
vicces,ahogy ezen tanakodik néha hangosan,hogy vajon hogyan kell egy lánykára vigyázni?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Sajti köszönöm nem semmi csaj vagy!
Zsombi baba isten éltessen körünkben, Estrella Gratula nem semmi szülés. Édes a picurkád!!

5. lombikos szoritok nagyon én ugy érzem minden szupi lesz!
Eszter ez a rengeteg laptetü jelent valamit!!!
Béku persze ,hogy gyönyörü lesz Maya hisz jó az alap,nem vagy elfogult.

Andi mindig is tudtam ,hogy szupi csaj vagy ügyesen megoldottad anyosod, jó ezek az Iza fotók ,hát a Macsek meg nem semmi.

Kubu nem kell semmi a dzsungelből?
Lukácsné tetszik a Balcsis és a korábi képek de gyorsan nönek!
evolet
Szolnok

Evolet: mesélj magatokról is,mi újság?
Vendég

Páromat elküldtem "éjszakai" kalandparkozásra,nővéremékkel,meg még egy jó pár ismerősével mennek :D
Remélem kicsit sikerül kikapcsolódnia...

Alig akart elindulni,hogy inkább marad velem dr. House-t nézni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

béku: milyen az éjszakai kalandparkozás????Mint amilyen nappal is csak ez éjszaka van?

vicky: azt mondják,hogy a második babánál már sokkal lazábbak az anyukák, mert már akkor ott van a nagyobbik gyermek is.

ritaról tudtok valamit?

úúúúgy bevacsiztam töltöttpaprikából, hogy még most is pihegek pedig jó pár órája volt és nem is ettem hozzá kenyeret :roll:
magnolia77
Gyöngyös

Magnolia: igen,ez ugyanaz,csak esti-éjszakai kiadásban :D

jujj,az a töltött paprika nagyon jól hangzik!!! :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

ez most nagyon szőkenős kérdés volt :lol: :lol: :lol:
magnolia77
Gyöngyös

Sziasztok lányok!

A segítségeteket kérném!
Tanár úr magánrendelőjének a címére és telefonszámára lenne szükségem! (jöhet priviben is!) Köszönöm!

Régi BMC-s vagyok. Kislányomat aki már 2 éves Wiegandt dr. úr segített "összehozni". Van 1 szem "fagyi ovisunk" akit hamarosan szeretnénk haza hozni. Ehhez kérném tanár úr segítségét!

Előre is köszönöm a választ!

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68

Vicky,
köszi a képet és hogy tolmácsoltad a jókívánságokat.

Estrella,
még1X gratula Zsomborhoz! igazi kispasi!!!!

Judit,
te következel!!! :-) :-D

Andi,
nagyon édesek a képek! :-)
Bazsi éjjel bírta a vihart, ma kicsit nyűgi volt, remélem éjjel aludni fog... anyós miatt elismerésem. :wink:

Breki,
gyerek zacsival a fején - akkorát nevettem. :lol: persze hogy a tiéd lesz a legszebb... mint itt mindenkié... :wink: :D

Kubu,
kornélt kipróbáltuk, várjuk az eredményt...
http://3.bp.blogspot.com/-MmapsPOfVjs/T ... 010220.JPG

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: tündéri kép!! :D

csak vicceltem a zacsis dologgal :D ugyanolyan büszke édesanya leszek,mint Ti! ;) :D :D :D

2 napig annyira nyugodt volt Maja a pocakban,most meg majd' szétszakadok,mindenfelé rugdos,bökdös,nem tudom mi ütött belé,nagyon be van zsongva!!! :D
Vendég

bizti megharagudott a zacskó miatt... :)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

elkészültem a kajákkal , minden oké , holnap indulunk a gyerekekért aztán nem tudom mennyit tudok majd jönni, majd meglátjuk.
jó 7végét mindenkinek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

E S T R E L L A anyu, sok boldogságot nektek! Zsombi egyáltalán nem úgy néz ki a képen mint egy újszülött és a megpróbáltatások ellenére is teljesen ki van simulva a feje :!: :!: :!: :shock:

Rodina, FB-on írtam, hatttalmas felfedezést tettem :wink: :lol:

Zsuzsi, Bazsi Kornélon nagyon helyes. Meg azok a zoknik és a ruha :lol:
Az 56-os áll ilyen lazán rajta? :wink:

Lemaradtam, Magnolia, neked a korábbi nicked is 77-es volt? :roll:

Kubu, Seherezádés szivatásért naon bocs, a délutáni egyik szoptatás Ezelé :P :oops: 8) :shock:

Agyon dícsértétek Milut a FB-on, már zavarban vagyunk, nem tudjuk, hog kit válasszunk :oops: :lol:

Eszter, most akkor ez azt jelenti, hogy a visszér műtét után is rossz a szerkezetük? Vagy ez még változhat? Vagy ez nem is rossz? Bocs, ha blogban ott van, csak szólj!

Lukácsné, jó pihenést!

Oroszlán? Nóri? Képek?
kpn

szép jó reggelt!

kismamik,hogy bírjátok ezt az állandó időváltozást?

judit hol vagy?

béku: lehet a frontra érzékenyebb majácska és azért ficánkol ennyire!

szia marcsi: én nem tudom atanárúr elérhetőségét.Kár,hogy wiegandt már nincs a bmc-be.

lukácsné: szupik a pancsizós képek,szép családod van!!

na mentem szép hétvégét mindenkinek, ma 3 helyen kellene megjelennem, párom céges szabadttéri összejövetelén, délután soztálytalálkozóm lesz és 3-tól pedig kolléganőm esküvője. :roll:
magnolia77
Gyöngyös

Magnolia: lehet,hogy a frontokat érzi,azokra én is érzékeny vagyok!

No megjöttem a piacozásból,elvoltam pár órát :D
Vettem meggyet,epret,és nektarint,a szokásos köröket lefutottam,csak az összmennyiség lett brutál,anyummal együtt vettünk 12 kg (!!!!) gyümölcsöt! :D :D :D (+1 kg laskagombát)

Állhatok megint a lábas mellett egy csomót,míg megfőzöm a lekvárt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De viszont készítek diabetikusat is anyum számára,azokat miniatűr üvegecskékbe rakom,hogy szinte 1-2 alkalommal megehető legyen,mert tartósító abba nem kerül (az enyémben ugyebár a cukor játssza ezt a szerepet)! :D
Vendég

ügyes vagy béku a lekvár befőzéssel, én még sosem próbáltam, hozzá sem merek fogni, pedig van nagy spajzom plafonig polcozva és olyan jól mutatna benne a fincsi kis lekváros üvegek, ubis üvegek, lecsós üvegek.

nem megyünk ma sehová lánykám eldöntötte a mai programokat, belázasodott szegénykém.
magnolia77
Gyöngyös

Magnolia: jujj,akkor jobbulást neki!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Mangolia Jobbulást!
Béku nincs mit mesélni . Spontánkodunk ennyi, ja ha a képeket hiányolod a vaterárol még nem sikerült elkezdenem.
Maya anya oldala marad!
puszi
evolet
Szolnok

sziasztok!

irtam szerdán, hogy gratuláljak Estrellanak, de nem találom a hsz-met... nem tudom mi történt, ilyen még nem volt...

úgyhogy, Estrella: mégegyszer gratulálok és sok boldogságot kivánok nektek:) Zsombor nagyon helyes, tényleg nem látszik rajta a szülés fáradalma!!!

Andi: Iza gyönyörűséges, úgy imádom, amikor ebben a pózban alszanak, sajnos Nóri azóta sem szeret a hátán aludni, csak hason:) bár amikor itt járt a védőnő a pelenkázón ájult be hanyat fekve:)

Mi jól vagyunk, Nóri látványosan fejlődik, már nagyon nézeget, szereti a falon a képeket, sokáig el tudja őket bámulni:) az ágya feletti forgót is bűvöli és dob néha mosolyokat is a forgó állatkáknak:) járunk vele sétálni délelőtt és délután/este, vagy babakocsival vagy a hordozókendővel. mi is gyarapodunk rendesen, ma reggel 4690 grammot mértem:) dupláját hizta a minimumnak, úgyhogy nagyon boldogok vagyunk!

Zsuzsó: Balázs nagyon aranyos ahogy Kornélon fekszik! nálunk is van délutánonként sirás, valószinűleg a hasa fáj ilyenkor, mert hirtelen rázendit és ugyanolyan hirtelen hagyja abba... én Espumisan cseppet adok neki, talán olyankor jobb egy kicsit, de 1 hónapos kor után lehet adni a DM-ben is kapható Gripe Water-t, amit sokan dicsérnek.

bocs, hogy nem tudok mindenkinek irni, de gondolok rátok!

mindjárt dobok egy képet Nóriról:)

Kép
oroszlán

Kép

Kép
oroszlán

Kép

Kép
oroszlán

Tündéri Nóri baba!!!! :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Megjöttünk :)
Minden rendben, majd írok beszámolót, ha lesz időm.
Nagyon köszönöm a drukkokat és a gratulációkat!!! :)

Kép Kép
estrella22

oroszlán: nagyon édes Nóri!!!!
magnolia77
Gyöngyös

Estrella: de klassz,már haza is mentetek Zsomborral? :D :D :D
Akkor itt és most is hatalmas gratula!!!!! :) :D :D :D

én meg megyek festeni,kész a csiszatolás :D :D :D Ma kész lesznek az ablakok terveink szerint,és elkészül a szoba festése is (húúú,de optimista vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )!! :D

Aztán míg szárad,addig babrálunk holnap a szőnyegekkel,és kezdődhet a berámolás!!!!!!!! :D
Vendég

Persze újabb csúszás,mert miért is ne...?! :?
A henger hiába lett kimosva,kőkemény,úgyhogy használhatatlan,újat kell venni holnap (vagy még ma? :roll: ).
hiába kérdeztem páromat,mikor az Obiban voltam,hogy mit kell hozni, könnyelműen mindenre azt mondta,hogy tuti hogy van...

No most itt állunk,hogy idő is van,mindketten itt vagyunk a feladathoz,és ennyi... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Bosszantó! 2 nap alatt már 3X csesztem le frontoktól függetlenül :?

Ablakkeretet meg alig bírok festeni,mert azt nem tudom vízszintesbe rakni,és ez a felnyúlkálás nem annyira "esik kézre"... Szóval kényelmetlen. :(
Vendég

Kpn,
igen az 56-os méret, ami ilyen laza. :-) hosszra még nem is olyan vészes, de szélességben nem tudjuk kitölteni. :wink:

Oroszlán,
nagyon helyesek a képek Nóriról.
én eddig nem akartam semmit adni Balázsnak, de ma beadtam a derekam és vettem infacolt, este kipróbáljuk. a gripe water-ről én is jókat olvastam, Kubu is írta, de sehol nem lehet kapni, ma 6 helyen néztem és nem volt. :( :(

Andi,
te jelentkeztél már a 6hetes kontrollra? Izát viszed majd magaddal?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Na és akkor egy gyors beszámoló...

Kedd este 10-kor pisilni indultam, mikor elkezdett elfolyni a magzatvíz…
Teljes pánikban lezuhanyoztam, közben felhívtuk a leendő nagyszülőket, izguljanak ők is :)
10 perc alatt bent voltunk a kórházban, a szokásos procedúra, CTG, ügyeletes orvos megvizsgált, felvették az adataimat. Ugyanaz a szülésznő volt bent, aki előző nap a CTG-met csinálta, és akit elsőre takarítónőnek néztem a kék köpenye és a fehér fűzős cipő miatt. /Végül jól jártunk vele, bár elsőre a másik ügyeletes szimpatikusabb volt./
Még mindig csak 2 ujjnyira voltam nyitva, amivel hazaengedtek a kórházból.
Mondták, hogy a dokimnak még nem szólnak, csak ha haladni fognak a folyamatok.
Én már ekkor mondtam a szülésznőnek, hogy mindenképpen szeretnék EDA-t és ha üres a 4-es szülőszoba, akkor azt szeretném. A szülőszobát megkaptam, mondta, hogy EDA-t majd csak akkor lehet, ha bent lesz a dokim, majd áthívják az ügyeletes aneszteziológust. Pechem volt, mert nagyon sok doki beadhatja, de most épp egyik ügyeletes sem értett hozzá, és sajnos az én dokim sem, de hát az anesztesnek ez a szakmája…
A szülésznő el akarta folyatni a maradék magzatvizet, hogy erősödjenek a fájások, de nem jött több víz. Megkaptam a beöntésemet is, sokkal rosszabbra számítottam.
Picit erősödtek a fájások, de simán kibírhatóak voltak, végig tudtam beszélni, szóval amit a Jánosos felkészítőn mondtak, hogy az 5 perces fájásoknál telefonban meg tudja a szülésznő különböztetni beszéd alapján a jóslófájásokat az igazitól, az nálam nem jött volna be.
Nem nagyon haladtak a folyamatok, de azért fél3 környékén behívták a dokimat.
Na ekkor már azért sejtettem, hogy nem örököltem anyu 2 órás villámszülését :)
A szülőszobám fürdője közös volt egy másik szülőszobával. Ott ekkor zajlott egy igazi „villámszülés”, a negyedik gyermekének adott életet egy nő. Úgy üvöltötte végig, hogy kértem Ákost, pakoljunk össze és menjünk haza, mert ha ő a 4.-et így viseli, én bele fogok halni. Lelkileg ez a pont rémes volt…
A dokim is megvizsgált, és talált valami buroksapkát még, megrepesztette, na akkor folyt el a maradék magzatvizem, ezért nem haladtak eddig a folyamatok, ekkor erősödtek be a fájások.
És újra rátértünk az EDA-ra. Az orvosom nem ajánlotta az anesztest, mert szerinte nagyon béna, én kértem, hogy próbáljuk meg. Egy külföldi, talán arab nő jött, ő szemmel láthatólag jobban félt, mint én. 5 szúrásból egy sem sikerült, akkor elküldte a dokim, és jó mérgesen megkérdezte tőle, hogy mit csinálnánk, ha most lenne egy sürgősségi császár…
Sajnos fel kellett készülnöm az érzéstelenítés nélküli szülésre, bár a szülésznő azzal vigasztalt, hogy 6 után jön olyan orvos, aki ért hozzá. /Dokim szerint inkább 7…/
Ekkor oxitocint szerettek volna adni nekem, hogy felgyorsítsuk az eseményeket.
Kértem az orvosomat, hogy adjon még egy kis időt nekem… Szerencsére belement, nem kaptam, és ezt azzal „háláltam” meg, hogy nagyon gyorsan kitágultam 4 ujjnyira.
A fájások nem voltak elviselhetetlenek, nem éreztem azt, hogy ilyen fájdalmat el sem lehet képzelni, nem mondtam a férjemnek, hogy miért tette ezt velem, jóval erősebbek voltak ugyan a fájások a durva menstruációs fájdalmaknál, de kibírhatóak.
Sajnos nem tudtam arra koncentrálni, hogy ezzel a babának segítek, erre valahogy nem volt energiám. Közben kaptam kéjgázt, ami ugyan a fájdalmat nem csillapította, de engem picit eltompított, így ez is segítség volt.
A fájások ekkor már összeértek, attól féltem, hogy a kitolásra már semmi energiám nem marad, ugye aludni nem aludtam már egy ideje és eléggé elfáradtam a vajúdásban.
Hamarosan éreztem, hogy kakilnom kell, nagyon megijedtem, hogy jön a feje, épp nem volt bent a szülésznő, Ákost kiküldtem, hogy azonnal szóljon a szülésznőnek. Jött is, ő is nagyon meg volt lepve, mert sokkal későbbre várták a babát. Sajnos azt mondta, hogy nincs még eléggé lent a feje, így hiába érzem a tolófájásokat, ne nyomjak. Ez nagyon hosszú ideig így ment, a dokim is ezt kérte, ez volt talán a legeslegrosszabb rész, fel kellett állnom, hogy a gravitáció is segítsen, nagyon szenvedtem. Mikor végre szabad utat kaptam a kitolásra, már reméltem, hogy hamarosan túl leszünk rajta, mert az csak 10-20 perc szokott lenni. Hát nekem sikerült egy háromnegyed órást produkálnom… Zsombor sajnos nem hajtotta le a fejét (maradt úgy, ahogy korábban, az ultrahangon, mikor mondta a főorvos, hogy még nem ékelődött be, mert felfelé pislog). Nagyon megnehezítette a dolgom, a végén az orvosom is besegített, felülről nyomta a hasam, én is beleadtam minden erőmet… Mikor jött a gátmetszés, már örültem, hogy tényleg hamar vége… Picit éreztem a vágást, de nem volt vészes. Előtte az orvos még telefonálgatott, egyre többen lettünk a szobában, azt hiszem, még négyen jöttek be. Persze gyanúsnak kellett volna lennie, de ki foglalkozott már ezzel… Még azzal próbált ösztönözni az orvosom, hogy nyúljak le, mert már meg tudom fogni a feje búbját, furcsa érzés volt megfogni a hajas kis fejét. Utána pár nyomásra kint volt a feje, és kicsusszant a teste. Lila volt és nem sírt fel, rögtön csövet dugtak az orrába, elvágták a köldökzsinórt és elrohantak vele. /Normális esetben a szobában történik az összes ellátás./ Hallottuk, ahogy felsír, a szülésznő szólt Ákosnak, hogy ő mehet a hang után, nézze meg a babát. A zárójelentésben benne volt, hogy ballonnal indították be a légzését, persze lehet, hogy anélkül is simán beindult volna. Ekkor elmondták, hogy belekakilt a vízbe és inkubátorba kell vinni, sajnos nem kaphatom meg a babát. Bebugyolálva kaptam meg kb 5 másodpercre, adtam neki egy puszit és rohantak is vele tovább. Jó, hogy az orvos nem mondta nekem előbb, hogy baj van és szerencsére nem is császározott meg rögtön.
Engem elláttak, Zsombor 6:50-kor született, 7-ig volt szolgálatban a szülésznő, de szerencsére tovább maradt és befejezte. Amúgy azon az éjszakán 7-en voltunk a 4 szülőszobára, de valahogy úgy éreztem, hogy a szülésznő végig velem volt, persze nem, de nem tudom, hogy tudtak ketten ennyi embert ellátni úgy, hogy semmiben nem szenvedtem hiányt. Nem volt egyáltalán baj, hogy nem fogadtunk szülésznőt.
A lepény simán levált, több nyomásra mondjuk már nem volt erőm :) A méh kitakarításától nagyon féltem, de egyáltalán nem volt vészes, nem fájt. A gátvarrás sem, kaptam pár érzéstelenítő injekciót, így 2-3 öltést éreztem, de az is inkább csak kellemetlen volt, nem fájdalmas. Belül nem szakadtam, csak ott picit, ahol a gátmetszés is volt.
Varrás közben már viccelődtem a dokival és arra gondoltam, hogy annyira nem is volt vészes.
Ákos hatalmas segítség volt, nélküle nem ment volna. Neki nagy élmény volt, mindent végignézett hősiesen, és mikor kettesben hagytak minket, azt mondta, gyönyörű vagyok :) Kicsit furcsa volt, hogy csak kettesben vagyunk, mikor most kéne ismerkednünk a kisfiúnkkal, de azért szép volt, és valami borzasztó nyugalom szállt meg, teljesen biztos voltam benne, hogy Zsombornak semmi baja nem lesz.
Megreggeliztünk, 2 óra múlva lezuhanyoztam, és áttoltak az osztályra, ahol kerek fél órán keresztül tudtam pihenni, utána felkeltem és estig rohangáltam, teljesen fel voltam pörögve. Zsombort 1 körül kaptam meg :) Este 9-kor dőltem ki és aludtam, mint akit agyonvertek.
Szüleim is annyira biztosak voltak a villámszülésben, hogy apu hajnali 4-kor hívott minket, hogy miért nem szóltunk még neki, mi újság, mondtuk, hogy még sehol sem tartunk. Anyu pedig 8-kor elindult a kórházba, épp akkor hívtuk, mondtam, hogy forduljon vissza, mert épp most varrtak össze :)
Hát röviden ennyi egy igazi paramamitól :)

Kép Kép
estrella22

Béku
Remélem most már hamar kész lesztek és kapunk képeket!
Ha kényelmetlen a festés, ne csináld!

Zsuzsó
Zsomboron is nagyon furán állnak az 56-os ruhák, pedig 55 cm-es, de nem elég dagi :)
Viszont az az édes 50-es szett, amit anyós vett és amiben hazahoztuk volna, nem ment rá :(

Kép Kép
estrella22

Amúgy elég mérges vagyok, mert mondtam a közeli rokonoknak, hogy lehet jönni babanézőre, fél órára, mert hármasban szeretnénk tölteni az első hetet, meg azért van dolgunk.
Ma 1-kor értünk haza, 3-kor megjelent anyósom és 3 órát itt ült!
Én már robbantam a végére, nem tudtam kimasszírozni a mellemet, estére be is durrant, aludni szerettem volna legalább egy órát, kipakolni, babázni, persze semmit nem tudtam csinálni. Mondtam, hogy addig etetni sem fogok, amíg itt ül, hát alig akart elmenni. Előtte még kérdezte, bepelenkázza-e Zsombort, mondtam, hogy ne.
Ja, és apóst el sem hozta, még nem is látta így az unokáját, pedig nagyon szeretné :(

Kép Kép
estrella22

Még rengeteget alszik :) Kép

Kép Kép
estrella22

Estrella: jujj de jó olvasni a soraidat!!! :D
Teljesen elérzékenyültem....

Annyira várom már,hogy mi is itt tartsunk,és megismerhessem végre Maját...

Picit izgulok is,hisz nekem még mindig idegen ez a "szülés-téma",de Andi beszámolója,és most a Tiéd azért megnyugtató!

2 óra alatt befejeztük az ablakkeretek festését,már csak pár vonás hiányzott az én térfelemen,amikor a természet közbeszólt,azaz Maja ágyba parancsolt a legújabb jóslókkal....

Most már tutira veszem,hogy ezek jóslófájások,nem kell hozzá melegfürdő sem... Picit rosszul érint testileg és lelkileg is ez a fájdalom,de muszáj edzenem,hisz a szülés ettől sokkal rosszabb lesz,úgyhogy be is fogom... :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll:

hétfőig hajtok már csak,akkor reggel dokilátogatás,arra elkísér a párom is,hátha szó esik a szülésemről is,és este utazom Balcsira, úgyhogy egy darabig nem fogtok hallani rólam... :lol:

Ha előbb nem is,jövő héten vasárnap már jövök,akkor mindenképp Pesten leszek.
Vendég

Tüneményes kis hajasbaba!!!! :D :D :D :D

cicizéssel hogy álltok (a bedurranáson túl... :roll: )?
Vendég

estrella
még egyszer gratulálok Zsomborhoz, ne legyél szívbajos még ha anyósodról is van szó, én elküldeném a ...ba hát nem veszi észre hogy pihenni szeretnél ???

mi megjöttünk minden rendben alszanak a gyerekek tök fura hogy az 5 gyerek 1szobában alszik...
aranyosak voltak az úton is , remélem minden rendben lesz, hazafelé bementünk a kertbe megint hoztam málnát, meggyet is és anyósomék felé jöttünk haza , onnan kaptunk még 1 láda meggyet úgyhogy holnap délután befőzök, Peti meg játszik a gyerekekkel meg lehet ledugom őket pihenni :)

megyek mert leragad a szemem.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Zsombi itt még gyönyörűbb, mint amire emlékeztem. :)

Béku: Jó pihenést! Vigyázz magatokra.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: köszi! :)
vigyázok!
Addig meg még sok a meló,tegnap már lusta disznó voltam a befőzéshez,úgyhogy azt most el kell kezdeni,addig párom elmegy festőhengerért,és az lesz a következő feladat.

Holnap estétől meg akkor pihi,talán csütörtökön feljövök anyummal,de 7végén biztos,mert szeretnének köszönteni valamikor...

Nem tudtok véletlenül fotózáshoz ajánlani nekem egy sminkest?
Én magamat nem tudom fotózáshoz kisminkelni,mindenképp hozzáértő emberke kellene :)
Vendég

Judit???? :D :D :D

na,kipihegtem magam,indulhat a muri :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Estrella: Na mesélj majd, hogy telt az első éjszakátok otthon???? :wink: :wink: :wink:
Zsombor baba meseszép!!!!!! Hallod, gyönyörű baba tényleg!!! :) Anyós, no comment... szólni kéne neki.... bár tudod enyém a másik véglet, de észre kéne vennie magát..... Mondjuk nálunk anyu időtartamban többet (majd egésznapot) van itt azokon a napokon, mikor jön, de engem nem zavar, mert "tehermentesíteni" jön, nem vendégként bekotlani... :wink: :wink: Nagy káosz lenne, ha nem így lenne szerintem.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Szülős sztorid helyenként keménynek tűnik, de nagyon örülök, hogy összességében azért csak jó élményként számolsz be róla... :wink: :arrow: :arrow: Az edás rész mondjuk kiakasztott, főleg, hogy tudom Te is hogy készültél rá.... De nagyon ügyesen megoldottad, le a kalappal!!! :)

Zsuzsókám, még nem tudom hogy lesz ez a 6 hetes látogatás, egyelőre az majd 2,5 hét múlva lenne aktuális, csak akkor fog szerintem szabira menni, így már előre mondta, hogy a 6 hetes az lehet hogy 8 hetes lesz, majd telón megbeszéljük... MOndjuk egyelőre én még sajna odalent mindig vérezgetek, így nem is bánom, hogy ha később lesz ....De pont agyaltam már rajta, hogy babakocsival hogy oldanám meg....??? Mert a magánrendelőnél, ha oda hív be, tudod, iszonyat pici a lift, szerintem be se férnék...... a bmc-nél meg cűgölni kéne fel a kocsit a lépcsőn meg a járműveken is ... (és mózessel nekem ez nagy félelmem még).... Nézegettem már ezeket a babaerszényeket, de nekem eleve alapból nem tetszenek ezek a hordozós megoldások, főleg a kötözősök nagyon nem...... talán-tán még ez a sima erszény forma elmenne (nagy ritka használattal.... ezért viszont sajnálom rá kiadni a pénzt... :roll: :roll: :roll: :roll: )....... Mert hogy őszinte legyek, nekem nem igazán jön be, hogy összeizzadjunk az úton a kölökkel, meg hogy leszakadjon a hátam-derekam, hisz már most 4,5 kiló felett van :shock: ....ezért preferálom inkább a babakocsit majd, csak tudjam rögzíteni benne a gyereket..... :shock: :shock: :shock: :shock:
Na de most még mózesben visszük, abban meg viszont nem tudom.... De annyi időre meg míg elmegyek+vizsgálat+hazaérek nem igazán hagynám most még magára, még anyuval se.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Szóval ilyen erszénnyel tudnám vinni, csak ugye oda akkor kéne hogy jöjjön valaki még velem, mert a gyereket meg kéne fogni, míg a vizsgálat tartana.... (mondjuk anyura számíthatok etéren).
Úgyhogy DILEMMA...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na sebaj, megoldjuk, meg ha már pár hós lesz, simán bevágom a hordozóba azt csá.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Te fogod vinni Balázst Magaddal??

Erika: sok sikert a nagycsaládossághoz :lol: :lol: :lol: :lol: Majd kíváncsi vagyok miket fogsz mesélni??? :wink: :wink: :wink: :wink: Hú, jól hangzik ez a sok finom gyümöcs ám!!!!!!!! :))))))))))

Vicky: Kistesónál bízzunk benne, hogy Te is tudod majd sokkal jobban élvezni!!!!!! És minél tovább!!! :) Amúgy kicsit csodálkozom is magamon, hogy így viselem.... azt hittem sokkal "keményebb lesz" és görcsölni fogok a dolgokon sokkal jobban..... De mielőtt előadnám itt a full lazát, azért tudd, hogy bennem is bennem van ám egy egészséges para.... de dolgozom azon, hogy ügyeljek arra, hogy ne pánikoljak be pl. mikor már levegőkapkodósra behergeli magát, úgy sír.... jajj a szívem szakad meg olyankor... :roll: :roll: :roll: De elhessegetem a rossz gondolatokat és igyekszem megnyugodni.... remélem még sokáig leszek így a dologgal..... hogy kerek lesz ez az időszak.... :wink:

Béku: Jó pihenést Nektek!!!!! :))))) Balcsin meddig leszel lent? :wink:

Oroszlán: Nagyon szép Nórika!!!! :) De milyen érdekes, hogy nálunk Iza a hasonfekvéstől lesz teljesen idegi alapon... úgy útálja, hogy ne tudd meg... :lol: :lol: :lol: :lol:

Nórikám: Jó látni errefele is ..... :wink: :wink: :wink: :wink: Nektek hogy tellnek a napjaitok???? :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: hát ha minden jól megy,holnap utazunk le,és hétvégéig maradok,közben anyum feljön fél napra,mert próbákat tart,de a közvetlen szomszédainknál mindig van lent valaki,úgyhogy nem leszek teljesen egyedül addig sem :)

Itthon nem halad semmi,és ez akaszt ki a legjobban,nem is az,hogy dolgozni kell,mert azt szívesen csinálom,ha minden adott...
Csak ez azért gáz,mert szinte csak ma vagyok itthon,holnap doki, pakolás,és utazás -reményeim szerint.

Remélem,hogy a doki is csak jó hírekkel lesz,és nem akadályoz meg az utazásban,mert a nagy hajrá előtt jó lenne picit pihenni, kikapcsolódni :D
Vendég

Sziasztok!

Mi még mindig egyben, Móci jelét se adja hogy kibújna! Most mondjuk nem bánom, mert ebben a hűvösebb időben én is nagyon jól vagyok, éjszaka rendesen tudok aludni (na jó, pisilni azért felkelek 4-5-ször), így nappal pöröghetek...tegnap főzés mellett még bevállaltam 3 beltéri ajtó keretének lazúrozását, szép lett :)
Meg is beszéltük Apával, hogy a keddi ctg-től függően fogunk csak bevetni esetleges szülésindító praktikákat, addig nem. Végülis először 30-ra, majd 28-ra volt tippelve a szülés, tehát még időben vagyunk. Csak azért hajtanám, mert S 7-étől szabin lesz!!!!

Estrella,
végigbőgtem a történetedet :oops: :oops: :oops: Nem volt a legegyszerűbb, de a soraidon nagyon átjön, hogy mennyire szeretettel, türelemmel vártad hogy Zsombor előbújjon :)
Hatalmas gratula Neked és Ákosnak, hogy ebből a helyzetből egy szép szüléstörténetet kerekítettetek!!!
Zsombor tényleg meseszép :D Irigy is vagyok kicsit, hogy már a karjaidban tarthatod, de nem akarom sürgetni Mócit...te is kivártad az időt, és így volt jó, nem kellett hozzá mesterséges megindítás, stb :)
Anyós nagyon gáz, bár nálam is ilyen volt az ex, a kórházba be se jött, aztán amikor hazamentünk jöttek vendégségbe...nem kicsit voltan vágva, mozdulni alig bírtam, ők meg beállítottak ebédre 8)
Akkor még én is nyuszibb voltam, nem küldtem el a fenébe, de a mai eszemmel megtenném!
Szerencsére a mostaninál ez elő se fordulhat!!!

Breki,
de jó lesz neked, imádom a Balatont!!!
Munkákon ne görcsölj, készen lesz minden időre :wink: Inkább pihizgess kicsit, mert ezek a korai jóslók nekem azt mutatják, hogy te bizony nem fogod addig húzni mint én!
Úgyhogy tökéletes az időzítés a lazításhoz :D :wink:

Andikám,
szeretném eloszlatni az ellenérzéseidet a hordozóval kapcsolatban (már ha lehet)! Én mind a két gyerkőcömet rengeteget cipeltem, pedig akkor még csak a hagyományos kenguruk voltak...nagyon szerettük, imádtak hozzámbújni, beszélgetni, játszani is tudtunk útközben, és nem olyan vészesen összeizzadós! Nekem sokkal inkább a meghittsége maradt meg, így Mócit is tuti fogom hozni-vinni magamon.
Nem vagyok egy nagy darab csaj, Simonnal 55-57 kg volt a versenysúlyom, ehhez képest ő 3,4-el született, és egy éves koráig! hordoztam őt rendszeresen a kenguruban, szóval 10 kg felett volt már, a lába a térdemig ért, de simán átbumliztam vele napi kétszer a XI ker-XVIII ker távolságot :wink:
Szerintem az lenne a legjobb, ha beruházni nem akarsz, ha kérnél kölcsön valakitől hordozót, és kipróbálnád Izával egy párszor.

Zsuzsó,
istenem, mindjárt 6 hetes kontrol :shock: Rohan az idő!
Bazsi-Kornél páros halálos :lol:

Oroszlán,
Nóri is rohamléptekben növekszik, én meg csak ámulok itt a sok babán :D

Eszter,
látom gyűjtöd a laptetőket ezerrel...lesz itt :D tánpótlás csapat ha a mieink mind kibújnak :wink: :wink: :wink:

Lukácsné,
nem hiába gondolom hsz-eidből mindig, hogy igazi anyatípus vagy...látom öttel is simán megy a dolog neked...le a kalappal csajszi :D

Kép
judit0713

Judit: de jó,hogy jelt adtál Magatokról! :D
Apával már azon gondolkoztunk,hogy talán esemény van már Nálatok is.... :roll: ;) :D :D :D

A jóslóknak most nem annyira örülök,mert haladni kéne a munkákkal,és minden percről percre csak rosszabb...
Kiderül,hogy ócska a festék,nem fed rendesen,így újabbakat kell venni mind a keretekhez (2. rétegnek),mind pedig a falra,hogy ne kelljen 2-3X átkenni,mert arra nincs igazán idő,és kedvem pláne :( :?

A lekvár viszont elkészült most reggel,végül csak diabetikusat készítettem,és jelöltem is rajta,hogy ne keverjük a többi közé :D :D :D
Vendég

andi: Én mikor vinni kellett Barbust csípőszűrésre meg hasi- és koponya uh-ra akkor babahordozóban vittem. Rohadt nehéz volt! A 6 hetes kontrollra vettem egy olyan kengurut, amiben fekve is tudtam vinni. Az jó volt, de mikor már ülve tettem bele, akkor nagyon nehéz lett. Akkor próbáltuk ki a gremesés Mei tait és az ég és föld volt. Mivel feljebb lehetett kötni benne a gyereket és nem lógott, így sokkal könnyebb. Egyébként a mai eszemmel én kendőznék, bár nem tudom mennyire nehéz megtanulni. A gremese után talán már könnyebben menne. Az izzadós rész tényleg nem jó, viszont én inkább izzadok, mint hogy babakocsizzak a mozgólépcsőn. Nekem az mindig is nagy parám volt. Az erszényről nem nagyon tudok semmit. De ügyes csaj vagy te, majd megoldjátok. Én anyukádat vinném magammal és akkor tudjátok ketten fogni a mózest is meg a babahordozót is. Mi így vittük apával, mikor már nehezebb volt (Barbus mondjuk kb. fél évesen volt 5 kiló).

Hordozó: Visszajött Navaredtől a gremesés mei taiom. Aki kéri esetleg kölcsönbe annak szívesen odaadom. De ez csak 3 hónapos kortól javasolt, amikor már tartja a baba a fejét. Mondjuk kicsit macerásabb, mint a kenguru, de azt már eladtam mert ez sokkal kényelmesebb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2011.06.26 12:09-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Estrella: mi is gratulálunk ehhez a nem éppen könnyű szüléshez, nagyon ügyesek voltatok!
Gyönyörűséges a pici fiatok! Sok tejcsit és mielőbbi regenerálódást kívánok!

Kép
carla1227

Carla: Veletek mi újság? :)
hogy van a 2 pöttöm a pocakban? Kérünk szépen újabb pocakfotót!!! :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?