Sziasztok Csajok!
Háááát jó régóta nem voltam én sem, de tudjátok, amióta beállt ez a téli időszámítás, meg a korai sötétség, azóta nekem mintha a napok fele annyi idő alatt peregnének, a feladatok meg érdekes módon, mintha duplájára növekednének. Én meg estére olyan fáradt leszek, hogy a kicsi fiam után éppen elkészítem magam az éjszakára és már szunyálok is. Próbáltam visszaolvasni is, többé-kevésbé képben vagyok, de ne haragudjatok, hogy azért csak innentől próbálok reagálni a dolgokra. De azt azért meg szeretném köszönni mindenkinek aki hiányolt, nagyon jól esett!!!
A képeket azért megnézegettem, minden baba továbbra is csodaszép!!!!
S tényleg már milyen nagyok!!!
Ezúton is azért visszamenőlegesen hagy gratuláljak minden hónapfordulósunknak, na és az első féléves Anna babának!
Mucska! Ez a legutolsó Ginós-Annás kép annyira édes!!!! Igaz, hogy Nandának küldted, de olyan jó hogy velünk is megosztottad, annyira jól néznek ki rajta a "gyerkőid".
Azt olvastam, hogy sajna még vannak beteg babák, meg anyukák, mielőbbi jobbulást nekik!!!
Rólunk dióhéjban: Kedden voltunk mérlegelésen: Botond 7500 gr és 70 cm, ehhez képest a 74-es ruhák már nem jók a drágámra. Pelusból is a kilenc kilósat használjuk.
Továbbra is nagyon mozgékony, most kezdett el igazán "beindulni". A hasáról a hátára teljesen új technikával forog, vissza ugyanúgy segítséggel, mint Valiéknál.
Viszont a hason kúszás nagyon jól megy neki, már amikor csinálja. Továbbra is popsit púposít, bár a lábait már úgy tologatja előre, mintha négykézláb lenne, csak arra még nem jött rá, hogy a kezét is ki kellene nyújtani hozzá, így a pofija bele van fúrba az ágyba.
Ja és folyamatosan kiabál mindeközben, szerintem ez is hasonló lehet Valiékéval, néha már szólok neki, hogy azért vegyen levegőt is.
Karácsonnyal kapcsolatban próbálok én is értelmes és gyors ötleteket kitalálni, ezt a Soraya féle naptárosat elmentettem.
Köszi neked Kriszta!
Szóval a finn részlegünk már szánkózik? Tiszta irígy vagyok!
Ne csapjatok agyon, de én imádom a telet! Bár most így bébit öltöztetni elég macera, azt ő is nagyon utálja, de én mégis szeretem.
Olyan jó, hogy sikerül azért jelentkeznetek Ildikó, Kriszta!
Süncsi! Svájcban meg még nincs hó? Mármint nálatok? Szorítok a hozzátápival kapcsolatban, aztán minden részletről kérek beszámolót, mert lassan mi is kezdjük!
Anikó! De jó, hogy te is gyakrabban tudsz jönni! Gyermekeid nagyon ügyesek, nagyon büszke lehetsz rájuk!
Rita! Lili coppfja így hajvágás után nem semmi! Elárulhatnád a hajnövesztés titkát, Botondnak még mindig csak pelyhedzik a buksija.
Orsi! Olyan jó, hogy Gergő baba nálatok is rendeződik bioritmusilag. Most hányszor szopiztok egy nap? Segítség igénybe vétele miatt meg ne legyen már lelkifurdid, nagyon ügyesen csinálod, hogy azt az energiádat is a babádra használod fel!!!
Zita! A talival kapcsolatban sajnos mi nem tudunk menni. Nekünk a december tele van családi ünneppel, meg ugye az odaút ilyenkor már nagyon-nagyon macera, ezt most nem vállalom be ebben a vírusos időszakban, majd tavasszal!
Vali! Ikrek továbbra is gyönyörűen nőnek, és nagyon kis ügyesek. Babázással tökéletesen egyet értek veled.
Bori! Ez a két kis fogacska nagyon édes!
Örülök, hogy jól vagytok ti is! Nálunk még mindig csak a nyálzás, meg rágcsa van ezerrel...
Szöszi! Reggelizni azért van időd az éremvadászat mellett?
Remélem ma megelőzlek.
Lida! Rég láttalak itt, viszont a pasijaid nagyon-nagyon szépek! Daninak azok a szemei!!! Tényleg visszamenőlegesen boldog névnapot a topik Danijainak, ha jól emlékszem nemrég volt a napjuk -ha rosszul, akkor bocsi
-.
Kinga! De jó rólatok is olvasni! Ez a Bendi úgy látom hasonló nyugtalan természet, mint az anyja!
S hogy tudsz tanulni mellette, minden elismerésem a tiétek, nagyon-nagyon ügyes vagy, csak így tovább!
Pitypang! Üdv közöttünk! Írhatnál egy kicsit magatokról, hogy jobban megismerjünk.
Jerry! Most milyen színben pompázik a frizurád?
Kisdió! Neked is puszi!
Érdi anyukák, ti merre jártok? Nagy-nagy puszi nektek!!!
Bocsi, akit kihagytam, de most mennem kell.
Szép hétvégét mindenkinek!!!
Swen