Új privát üzeneted érkezett!

Bori!

Nagyon köszönöm,hogy nem feledkeztél meg Rólunk!
Igen ma 11,37-kor leszünk félévesek. Nagyon furi érzés ám!
El sem hiszem.
Azt hiszem Anna mindent csinál, amit egy félévesnek kell. Forog minden irányban, próbál ücsörögni és igaz, hogy hátrafele halad, de mászik.

Mindenkinek nagyon szép napot kivánok: Mucska

Andi
Kép
mucska

Szep jo reggelt! Kép

Anannak en is gratulalok! Kép Fel ev, huha!
Lili is ma 5 honapos. Hihetetlenul halad az ido.

Anita: Szegyenemre elfelejtettem Dorcinak is gratulalni az 5-ik hofordulohoz. Kép Pedig a fejemben volt. Kép Hogy vagytok? Keveset meselsz Dorcirol. Miket tud mar? Forog? Nyulkal? Mikor kezded a hozzatapit? En most hetvegetol tervezem. Nem varom ki a 6 honapot, mert Lili nagy elvezettel szurcsoli igy is az alma levet.

Zita, Orsi: nekem mindketto datum megfelel. Kép Mindkettonek van egy hatulutoje, dec 18-19-en dugig lesz a varos, hiszen utolso hetvege karacsony elott. December 30-an pedig sokan elutaznak, vagy vendegeket varnak, vagy szabin vannak. De nekem mindketto idopont megfelel! Kép Csak remeljuk nem lesz nagy ho, mert akkor nem biztos, hogy be tudok menni a varosba. Kép

Orsi: Gergo gyonyoru. Az en vejem csak naprol napra egyre szebb. Kép

Nanda: Nagyon jok a kepek!! Kép Szerintem pedig Maya kulseje inkabb papas, de Maxi kifejezetten mamas. Kép Jobban vagytok?

Ildiko: Helsinki! Huha! Ferjem elt ott 2 evig. Munkaugyben. Nagyon szeretett ott lenni, es megigerte, hogy amint nagyobbak lesznek a gyerekek kivisz minket! Akkor talalkozhatunk. Kép
Lilinek is azert vannak rossz napjai. Kép De mar kezdem oket megszokni. Kép

Suncsi: Hogyan csinalod a gyors rakott karfiolt? Kedvenc etelem! Kép

Jerry: Sebaj, akkor Boldog Nevnapot! Kép A kutyazasra, mar rem kivancsi vagyopk. Kép

Na, mefyek mert hiv a kotelesseg. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Jo vagyok bronzra?

Jo reggelt!

JerryKép
Hat, mivel mindketten 3-an vagyunk testverek, ezert csak a 4 testver parostul 8 ember.+ az o gyerekeik, nemi nagyszulo es mar kesz is a 18. De, tegnap pontosabban osszeszamoltam es 19. Es akkor a baratok nem kapnak egy csokikat semKép.

IldikoKép
Teljesen odavagyok, hogy hany nyelven vasarnapi ebedeltekKép.
A D vitamin miatt ne aggodj, ha ugy vette volna be, akkor sem. A tesom is osszekeverte a hasfajas ellenivel es 15 cseppenkent adagoltaKép Regebben allitolag ugy adtak...
Soraya 8 szogletu szemet hagyd meg nekunk, olyan jo poen!!!

Tenyleg: Soraya!!!!!!! Merre vagy megint?

SuncsiKép
Nahat, azon a kemeny 10 napon biztos nem mulik semmi. Nagyon kivancsi vagyok, hogy fogadja majd Andriska. Es ez a pehely, amit este fogsz adni tejmentes?Vagy hogy is hivjak ezt...
Nekem is tetszik a bohoc, azaz "kuuul", arra is gondoltam, hogy ha mar nem jatszik vele, akkor meg a falon is jol fog mutatni...persze, lehet, hogy birtokba veszi addigra a kisteso???Kép

PitypangKép
Gyere, meselj...

RitaKép
Kerd mar meg Apat, hogy minket is vigyen ki Helsinkibe!Kép

OrsiKép
Mit himzel?

ZitaKép
Nekunk nem jo a 30. De miattunk nem szabad attenni, mert mi bizonytalansagi tenyezo vagyunk...

Megyek, bekakalt a kolok.Kepzeljetek, most az van, hogy felfedezte, hogy a laba az ove...Szoval nezegeti, meg kapkod utana.

Isten eltesse az 5 honapos Lilit es a feleves Annat!!!

szosszenet
szoszi

SziasztokKép

Andi
Gratula Annának a 6 hóhoz!! Hú, hogy megy az idő!

Rita
Gartula kis menyemnek az 5 hóhoz!Kép Kíváncsi vagyok a hozzátápira, majd mesélj!Kép
Gergő: köszi!Kép

Süncsi
Az éjszakák annyiban változtak, hogy most hamarabb ébred, de aztán alszik 5-6-ig, tehát ugyanúgy 1x kel. Átalvás??? Nem tudom lesz-e valaha?Kép
Megnyugtatás takinéni ügyben: köszi, jól esett!Kép És tényleg úgy van, ahogy írod!Kép

Na, azóta szopiztunk, hát Mókuska lazán kibírja a 4 órát!Kép Kíváncsi vagyok nap közben is így lesz-e? Csak így most variálhatom át a sétánk időpontját megint.Kép

Puszika mindenkinekKép

Orsi

avocado

Szöszi
Keresztszemes hímzéssel épp egy karácsonyi terítőt és 4 db tányéralátétet. A terítő Anyukámnak, az alátétek Huginak, csak éppen mindegyik még tavalyi ajándék, amit nem sikerült teljesen befejeznem.Kép És sajna most sincs túl sok időm rá.Kép De egyszer csak kész lesz.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Naptar: Nagyon koszi mindenkinek az otletet. Kép En magam csinalok minden csaladtagnak egy 2005-os naptarat Lili kepeivel. Mar elkezdtem es nagyon jora sikeredett. Mar csak megfelelo papirt kell venni es kinyomtatom. Kép

Seta: Most voltunk Lilivel. Nagyon jo ido van! Hetagra sut a nap. Kép Lili mar ujbol a babakocsiban ul, es nem a babakocsira szerelt hordozoban. Kép

Mensi: megint megjott. Kép De jo hir, hogy beallt 25 naposra, ahogy mindig is volt. Kép

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

Itt vagyok Kép Csak emlékezetbol, mert sietek, Martin az ágyában játszik és ez nála kb 10 perc nyugösködés nélkul Kép

Bori, naptár: http://www.lappantyu.hu/naptar/
2 óránkénti csepegtetés naná hogy javulás, eddig óránként kellett Kép
Puszi! Kép

Mucska, Annának boldog féléves szulinapot Kép
Rita, Lilinek pedig oldog 5 hót! Kép

Szöszikém, ez a bohóc nekem is nagyon tetszik! Kép

Nanda, ez a lány tényleg tiszta anyja Kép Szépek a gyerekek Kép

Pano, semmi baj!! Kép
Nyomdászás: lehet hobbyboltban kapni test vagy ujjfestéket, olyannal csináljuk kemény papírra. Mellé ragasztok Martin fotót és megy egy szép keretbe Kép

Tali: most Karácsonykor semmiképp nem jön össze, majd tavasszal! Akkor szeretnék jönni Martinnal 2 hétre és maradok is majd Pesten remélhetoleg pár napot. Nagyon sok barátommal kellene találoznom és persze veletek is Kép

Basszus Martin már nyekerészik. Próbálom innen folytatni.

Soraya-Kriszta
soraya

SorayaKép

Az utolso elotti sor elso szva (le sem irom) mit jelent???Kép
szoszi
szoszi

ööö, bocsánat... ez káromkodásnak minosul? Kép

nem tudom folytatni a levelem mert most hogy Martin elaludt, férj jött haza ebédelni. Majd késobb.
soraya

Sziasztok,

csak gyorsan, a többeknek még késöbb irok:

boldog félszületésnapot Mucska Annanak!

Es boldog hofordulot Ritanak!
(és visszamenöleg Valiéknak, Linonak, Boriéknak... ).

Es még egy nagy hir: Anriskanak kibujt a foga!! Ez mar komoly!Kép Az jobb also! (éjjel volt egy nagy orditas, alig tudtuk megnyugtatni, Tomi mondta is, hogy ez csak a foga lehet, cici sem kellett és bejöttKép)

Es még a talival kapcsolatban: a 18-19 hétvége is jo nekünk, nem csak a 30-a.

Puszi
Süncsi
süncsi

Sziasztok!

Tegnap mégsem tudtam jönni, csak amíg leöltöttem az előző hozzászólásokat, de legalább így tudok válaszolni. Ma már megírtam és leadtam egy beadandó dogát, a K&H-botrányról,majd kiderül, milyen sikerrel, de 2 óra után már simán elegem volt belőle. Szerencsére, Bendi egész jól elvolt egyedül.
Szóval, próbálok válaszolni mindenkinek.

Orsi, amint hallom, a súlyméretek nálatok sem semmik 
A játszószőnyeg Chicco, mindenféle színes állatok vannak rajta, és ezeknek az anyaga mind más és más és zenélnek, zörögnek, ha megnyomkodják, kihajtogatják, leszedik őket. Egyszer csinálok fotót is, ha végre eljutok odáig, hogy meg is vegyem a digitális fotógépet, amit terveztem 

Mucska, akkor a menyasszonyunk is olyan nagy étkű, mint Bencsi  Nálunk szó nem volt róla, hogy első nap egy kiskanál, második nap kettő. Első nap ¾ doboz bébiétel, második nap egész….Nagyon szép az Anna, főleg a nyelve.

Ildikó,hatalmas a hó nálatok. Én nem szeretem a hideget, de ha már esett, akkor jobban örültem volna, ha megmarad. Főleg, mivel Bendi totál megőrült a hótól, kiabált, próbálta elkapni, haláli volt. Lucas alvásához gratula. Azóta is alszik éjjel?
Itt amúgy ma ragyog a nap.

Pitypang, akkor Lizi ügyibb, mint Bendi, ő még nem tud térdelni. A Te babád is jobban kúszik kemény felületen? Már nemtom, hová tegyem, mert azért simán a parkettára meg a kőre nem akarom. Bencsi júl. 21-én született.

Hajni, hogy megy a vezetés? Én egyszer nekimentem egy vasúti sorompónak, pedig nem is félsorompó volt. Nem vettem észre.

Rita, gratula a popsiemeléshez. Anyósod hogy van?

Linó, talán jövő héten sikerül megvenni a fotógépet, majd akkor teszek fel. Vagy megpróbálom rávenni az öcsémet, hogy szkenneljen nekem. Kata is milyen vigyorgós! És már magától ül?

Kisdió, Aptamil Ha Prev-et nem próbáltatok? Bencsi szereti. Igaz, ő mindent szeret. Kedd este gnocchit akart, olyat hisztizett, mert nem kapott, hogy tiszta cékla lett a feje. Én Fitolac-ot iszom. Hogy válik be a receptes tejserkentő?

Süncsi, nagyon édesek vagytok. Ha ez pilótaruha, akkor majd veszek a Csabának is. Jól fog benne mutatni. Sajnálom az éjszakáidat, mi éppen most tértünk át (kopp-kopp-kopp) arra, hogy csak egyszer kel, 5 óra körül. Ez a hátonközlekedős dolog jópofa lehet 

Szöszi, tudom, beelőztetek szülinapban minket. Szerintem  a magasságotok, legfeljebb Balázs nem lesz 2 m. Én úgysem tudom, hogy fogok majd puszit adni Bencsinek. Ja, Bendi nem csak addig ordított, míg beadták a szurit, hanem utána is, tiszta vörös volt a feje, lemosták hideg vízzel, bekenték Fenistillel, kapott kúpot, cipelte 2 védőnéni, 1 asszisztens néni, a doktornéni, Anyukám, Húgom és én, de nem hagyta abba. Egyórát üvöltött ott, akkor elaludt a kúptól, hazajöttünk, felébredt és még két órát ordított. Abbahagyta, újrakezdte és így tovább.

Képzeljétek, babaúszáson már lemerült a víz alá.

Na, ezt most bemásolom, aztán majd megnézem, mit írtatok.

Puszi, Kinga
nyinike

Sziasztok!

Ime Lili copfos kepei. Kép
Rita
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Kinga: Koszi a kerdesedet. Anyosom most 1 hetig korhazban fekszik egy komplett kivizsgalason, hogy kideruljon a pontos diagnozis, mely lehet, hogy jo lesz, de sajnos lehet rossz is. Kép Remenykedunk az elozoben. Kép
Szegeny Bendi. Kép Szerintem nem jol adtak be neki az oltast es ezert nagyon fajhatott.

Suncsi: Fog! Kép Hurra! Nemsokara koveti a bal is. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok,

Éppen alszik DorciKép Mostanában max.40 percig sikerül neki egyhuzamban.

Süncsi,
gratulálok a fogacskához! Megharaptattad már Andriskával az ujjadat? Akkor tutti kiderül, nem egy újabb BIBERLI vagy micsodaKép
hozzátápi: miért ajánlják a zöldséget előbb mint pl. az almát?
Andriska másnak mórikálja magát? Még jó, hogy Dorci nem olvassa a netetKép
Hű, akkor lesz egy új PrintMasterem? Majd írd meg, mennyi üres cd-vel tartozom érte. Gondolom, az is lesz egy jó pár.(ezek tutti másolhatók mind? én még sosem próbáltam)
Petrezselyem: én is hétvégén aprítottam fel és fagyasztottam le 10 csokrot télireKép

Ildikó,
D-vitaminKép
Fogakról csináltam nektek ma egy fotót:
Kép
Ezt a 8szöglet dolgot nem mosod már le magadról, remélem nem bánod sem te, sem Soraya, mert semmi rosszindulat nincs benne. De szóljatok, ha idegesít. (mennyit ittál akkor, tényleg?)
Finn irodalom? Az a Kalevala, vagy van más is?!

Kinga,
fantasztikus vagy ezzel a sulivalKépa végén remélem Bendi is kap diplomátKép
Hozzátápi üteme: nem apróztátok elKép
Milyen fotóapparátot keresel? Van elképzelésed?
Éjjeli kelésetekKép
Babaúszás: és mit szólt a merüléshez a Kisbúvár? Azt nem írtad...Mi is csináltuk Dorkával Sonnenthermében...Édes volt az arcocskája, de nem sírt. Olyan pofit vágott, mint amikor szembefújja a szélKép

Mucska,
azért a 11.37-et csak elfelejtettemKép
Mi volt Anna ünnepi menüje?

Rita,
na szép, én sem köszöntöttem LilitKép
Milyen papírt fogsz használni a naptárhoz, fotópapírra gondoltál?
Dorka: a forgás előre-hátra már nagyon megy jó ideje, a nyúlkálás is, és teljes biztonsággal fog is mindent. Kedvencei a szemüvegek, a nyakláncok, anyósom nagy karika-jellegű fülbevalójaKép
Kúszás: abszolút nulla, négykézlábazás szintén.
Tegnap este hajat vágtunkKépKépKép Édes lett a feje

Orsi,
neked még hímezni is van időd? Ez klassz. Én már ezer éve nem "kreatívkodtam".
Átalvás: eljön az isKép Báááár, Dani elég sokáig húzta...

Soraya,
kedves 8-aska,
köszönöm a linket. Azt hittem, segédlet a saját elkészítéshezKép
Tavaszi taliKépKépKép

Na, most tartunk a 40-ik percnélKép Lassan indulunk Daniért.

Puszi
Anitabori

ui: eddig a dec.30-ra jók vagyunk már 8-an, 2 anyuka jelezte, hogy nem jó.
drbusborbala
Budapest, XX.

Lányok!

Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a lány nevében. Szépen felsoroltalak neki Benneteket. Ő meg vigyorgott.Kép

Bocsánat, de nincs időm irni, mert jönnek a párom nevelt fiáék. ÉS én imádom őket igy elrohanok sütit sütni. Mert a drága férjem csak most szólt.Kép
Bori: semmi ünnepi csak egy jó kis gombapöri.
Mégegyszer köszönöm mindnekinek, de rohannom kell!
Puszi: Mucska

Andi
Kép
mucska

Kinga
Súly: hát igen.Kép

Rita
Képek: megmutattuk Lili képeit Gergőnek, jól megnézte magának.Kép Szerelem ez első látásra kérem szépen!Kép Nagyon cuki a lánykád a copffjaival!Kép

Bori
fogacskákKép
Kép Dorkáról: Kép
Hímezni mindig csak szeretnék, de aztán nem jön össze, most is így volt.Kép De a szándék megvan!Kép

Most mennem kell, úgy néz ki Gergő mégsem akarja most 4 óráig kibírni.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Szioka
Gyors leszek, mert csomagolok apanak meg Aginak, holnap mennek Tallinba. Itt szokas, hogy a cegek meghivjak a beosztottakat, ugyfeleket egy bulira igy karacsony elott.
Szoval ez egy ilyen buli lesz 40 ugyfellel. En is ugy mentem volna....

Suncsi
Ez a hozzatapi jol hangzik, itt repat es krumplit javasolnak eloszor. Az elalvast pont ugy ertem ahogy mondatKép. A fejforgatas itt is megvolt, de 2-3 napig lefogtam neki, hogy ne tudja forgatni, persze csak nagyon finoman. Eloszor aggodtam, meg mondta is Krisztanak, hogy belefurja az orrat a matracba, de vegul olyan szepen oldalra teszi a fejet es a forgatas is okesKép. Udv az elso fognakKép. Az otthoni mobilimra gondolsz ugye?.
Ruzs Estee Lauder R 31 Copper Penny, nagyon szepen koszi elore is.

Szoszi
Kriszta szemeKépno egye-fene!

Mucska
En is boldog 6 hot kivanok Annanak!

Kinga
Gratula Bencus-buvarhozKép.

Rita
Tunder Lili ezzell a hajjalKép. Latnad Lucast tiszta tojas, csak a nyakanal van haja, teljesen olyan mint egy nagyapo. Mit csinalt a ferjed itt, es merre lakott Helsinkiben? En lemaradtam valamirol? Nem Lili az elso gyerek a csaladban? " ha a gyerekek nagyobbak lesznek" mondatotra gondolok. Kulonben meg mindegy, mindenkeppen ugorjatok be hozzank, majd sutok valami fincsit, meg keszitek valami finneset pl. makaroniladikotKép.

Bori
Edes a fog, meg a fej isKép. Dorka tiszta apja. A zoldseggel kezdendo hozzatapit szerintem az allergias megbetegedesek miatt ajanljak eloszor.
A 7 testvert olvasom, mar a 8. oldalon tartokKép 8 szog, oke megkapjatok. Ivaszt: tudod ugy finnesenKép, de mondhatam ... ugy magyarosanKép.

Pusszantyu
Ildiko
salla

Ildi!

Neked is köszi!Kép

Rita!

Nektek mekkora hajatok van! ez őrület! Kép
Boldog hófordulót!

Bori!

Én egésznap néztem, hogy féléve épp mi volt. Csak pont a lényegnél maradtam le és 50-kor vettem észre, hogy már van egy lányom! (Bizti még bennem volt az epidurál Kép)

Fogak: Kép

Nálunk ma Mikulás is járt,mert a gyerekek nem tudnak jönni. A "kismenyem Annával:
Kép

Ez pedig Nandának:

egy féléves igy vacsorázik: Ginó addig erőltette, amig a feje Anna lába alá került.
Kép

Ha sok voltam, akkor bocs!
A.

Andi
Kép
mucska

Csak gyorsan beugrottam,megyek aludni,mert Bencus nemsokára ébred.

Mucska:Isten éltesse a csodaszép lánykádat! Kép
Ezt a Ginot meg meg kell zabálni!!! Annyira édes ez a kép. Kép

Valit ma hívtam,jól vannak és már írja a levelét ide !
Úgy néz ki,hogy Nekik is jó a 30-a! Kép

Jó éjt!

Anikó
vakili

Bocsika, hogy így elmaradtam, de a férjem most jött haza külföldiából, és a nagyik meg a két gyerek lekötötte minden energiámat.

5 hónaposak lettünk!!!!
és előtte egy nappal kijött Tomikának a két alsó fogacskája is. Előző héten elég „ölbe baba” volt, nagyon nyáladzott is és folyton be akart kapni mindent, de úgy látszik a fogzás volt mind ennek az oka.

Egyébként jól vagyunk. Nagyon nőnek a gyerekek. Én folyton amiatt sopánkodok, hogy nem tudom majd kibabázni magamat, olyan gyorsan fejlődnek. Mind a ketten elkezdtek halandzsázni, berregnek és néha „kornyikálnak is”, az egy kicsit bántja a fülemet, ha sokáig csinálják, Tomika képes 2 óra hosszán keresztül is dumálni. Most már szépen tudnak hason játszani, Alina is hasra fordul, ha vezetem a kezét, nem kell húzni, csak fogni a kis kezét, de érdekes, magától nem csinálja meg, pedig nagyon szépen tudná, persze nem késett még le semmiről. Kilóra is elég nagyok, de sajna nem tudom pontosan, mert a szoba mérlegen mérem le őket velem együtt, így Tomika 7,5-8 kg, Alina 6,5-7 kg körül van, az biztos, hogy most már lassan a 74-es méretű ruhákat kell rájuk adnom.

Még mindig csak anyatejet adok nekik, bár épp ma adtam nekik az almából amit ettem 2-3 csipetnyit. Persze az éhenkórász kisfiamnak ez is ízlett Kép, Alina még mindig az anyatejet preferálja jobban, és mostanában egyre jobban igényli, hogy ölben szoptassam, ezért egy kicsit fáj a hátam, hiába ő is hízogat, viszont elmentem gerinc tornára. Olyan jó volt!!!!

Láttam, írtatok a karácsonyról. Én azt beszéltem meg a családommal, hogy csak bombont kapnak tőlünk, mert nekem nincs időm ajándékokért csámborogni, ennek ők is nagyon örültek és abban maradtunk végül is, hogy csak a gyerekeknek veszünk ajándékot mindenki más bombont kap. Így azért egyszerűbb nekem is és nekik is. Egy kicsit zokon esett nekik az is, hogy az idén nem akarunk „haza” (szülőkhöz) utazni 300 km-re. Azaz igazság, mikor még nem voltak a babák megfogadtuk, ha egyszer lesznek az lesz az első karácsonyunk, amit itthon töltünk, saját családunkkal, eljött az idő betartani a fogadalmunkat.

Anikó felhívott PUSZI ÉRTE NEKI, hogy megint TALIT szerveztek, nekem jó a dec.30., és mennénk is, de nem tudom kinek kell szólni, ezért mondom mindenkinek. Egyébként ezt a levelet is már 2 napja írom, de most már felteszem.

Linó: Köszike, hogy hiányoltál. Én semmit sem értettem (mivel nem tudtam jönni két hétig), de ugortam.

Nanda: Remélem most már meggyógyultok! A múlthéten csak bekukkantani volt időm, de úgy emlékszem akkor is betegek voltatok. Jók a képek is.

Süncsi: Sajnálom, hogy még gázosak az éjszakáitok.

A többieket még olvasom.

Vali
cvali

Szóval olvastam. HŰŰŰŰŰ HAAAAA

Bori: úgy látszik Dorka egy hullámhosszon van Tomikával fog ügyben Kép.

Mucska: Te olyan jól tudsz sütni. Nincs valami jó süti recepted karácsonyra???
Aranyosak Anna képei.

Rita: Ekkora hajat!!KépKépKép, Mostmár igazán vehettek Lilinek csatot is.

Orsi: Az enyémek sem bírják ki napközben a 4 órát.

Nalikát, Zsuzsát, Panót nem láttam. Mi van velük?

Vali
cvali

Sziasztok Lányok!

Ismét rövid leszek.

<font color="0000ff"><font size="+2"><font face="Times New Roman">Találkozó!!!

2004. december 30. (csütörtök) 14-17 óráig

Helyszín ismét a Mikkamakka játéktár.</font></font></font>

Aki szeretne jönni, az alkalomadtán küldjön nekem egy e-mailt, hogy körülbelül képben legyünk, hogy hányan is leszünk.

Remélem, holnap már tudok nektek hosszabban is írni.

Jó éjt!

Zita
pzita

Sziasztok!

Enyem az arany? Kép
Kepzeljetek, Lili este 9-tol reggel 7-ig aludt. Nem tudom mi utott bele. Kép Sose volt meg ilyen. Kép

Anita: Nem fotopapirra, mert az nagyon vekony, hanem olyan vastagabbra, mint a nevjegykartya papirja. Abbol jobban tudok kesziteni naptarat. Persze nem asztali lesz, hanem felakaszthatos.
Erdekes Lili is imadja apja szemuveget megfogni es levenni, de ennek apuci nem igazan orul, igy altalaban leveszi elotte. De az en szuleim is szemuvegesek es Lili allandoan el akarja toluk venni. Kép A hajrol nem beszelve. Imadja tepkedni, es szokasa, hogy az arcat belefurja a hajunkba. Kép
Nagyon jo a kep Dorcirol! Es a mosolya! Hat ez tiszta anyja! Kép

Orsi: Igenis letezik szerelem elso latasra. Kép En hiszek benne. Kép

Ildiko: ferjem a volt cegenel kikuldetesen volt ott. Az energiaiparban dolgozott. Nagyon szeretett kint lenni, de a hazaja megis hazahuzta a szivet. Kép Akkor meg nem voltunk egyutt. Kép Nincs masik gyerekem, azt ugy ertettem, majd ha meglesz a masodik. Kép Mi jovo tavasszal kezdjuk el a masodik tervezeset. Kép

Andi: Nagyon jok a kepek. Kép

Vali: Van csatja. De most a gumit probaltuk ki. de azt hiszem marad a csat, mert a gumi felhejezeset nem szereti. Kép
Nagyon szepen fejlodtok! Gratulalok. Szep a gyerkocok sulya. Jol megnottek am. Mi ma adunk almat eloszor Lilinek. Hat majd meglatjuk, hogyan fog neki izleni.

Zita: Koszonjuk! Remelem sikerul elmennem es nem lesz nagy ho akkor.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok Csajok!

Háááát jó régóta nem voltam én sem, de tudjátok, amióta beállt ez a téli időszámítás, meg a korai sötétség, azóta nekem mintha a napok fele annyi idő alatt peregnének, a feladatok meg érdekes módon, mintha duplájára növekednének. Én meg estére olyan fáradt leszek, hogy a kicsi fiam után éppen elkészítem magam az éjszakára és már szunyálok is. Próbáltam visszaolvasni is, többé-kevésbé képben vagyok, de ne haragudjatok, hogy azért csak innentől próbálok reagálni a dolgokra. De azt azért meg szeretném köszönni mindenkinek aki hiányolt, nagyon jól esett!!!Kép

A képeket azért megnézegettem, minden baba továbbra is csodaszép!!!!Kép S tényleg már milyen nagyok!!!Kép

Ezúton is azért visszamenőlegesen hagy gratuláljak minden hónapfordulósunknak, na és az első féléves Anna babának!Kép

Mucska! Ez a legutolsó Ginós-Annás kép annyira édes!!!! Igaz, hogy Nandának küldted, de olyan jó hogy velünk is megosztottad, annyira jól néznek ki rajta a "gyerkőid".Kép

Azt olvastam, hogy sajna még vannak beteg babák, meg anyukák, mielőbbi jobbulást nekik!!!

Rólunk dióhéjban: Kedden voltunk mérlegelésen: Botond 7500 gr és 70 cm, ehhez képest a 74-es ruhák már nem jók a drágámra. Pelusból is a kilenc kilósat használjuk.Kép Továbbra is nagyon mozgékony, most kezdett el igazán "beindulni". A hasáról a hátára teljesen új technikával forog, vissza ugyanúgy segítséggel, mint Valiéknál.Kép Viszont a hason kúszás nagyon jól megy neki, már amikor csinálja. Továbbra is popsit púposít, bár a lábait már úgy tologatja előre, mintha négykézláb lenne, csak arra még nem jött rá, hogy a kezét is ki kellene nyújtani hozzá, így a pofija bele van fúrba az ágyba.Kép Ja és folyamatosan kiabál mindeközben, szerintem ez is hasonló lehet Valiékéval, néha már szólok neki, hogy azért vegyen levegőt is.Kép

Karácsonnyal kapcsolatban próbálok én is értelmes és gyors ötleteket kitalálni, ezt a Soraya féle naptárosat elmentettem.Kép Köszi neked Kriszta!

Szóval a finn részlegünk már szánkózik? Tiszta irígy vagyok!Kép Ne csapjatok agyon, de én imádom a telet! Bár most így bébit öltöztetni elég macera, azt ő is nagyon utálja, de én mégis szeretem.KépOlyan jó, hogy sikerül azért jelentkeznetek Ildikó, Kriszta!Kép

Süncsi! Svájcban meg még nincs hó? Mármint nálatok? Szorítok a hozzátápival kapcsolatban, aztán minden részletről kérek beszámolót, mert lassan mi is kezdjük!Kép

Anikó! De jó, hogy te is gyakrabban tudsz jönni! Gyermekeid nagyon ügyesek, nagyon büszke lehetsz rájuk!Kép

Rita! Lili coppfja így hajvágás után nem semmi! Elárulhatnád a hajnövesztés titkát, Botondnak még mindig csak pelyhedzik a buksija.Kép

Orsi! Olyan jó, hogy Gergő baba nálatok is rendeződik bioritmusilag. Most hányszor szopiztok egy nap? Segítség igénybe vétele miatt meg ne legyen már lelkifurdid, nagyon ügyesen csinálod, hogy azt az energiádat is a babádra használod fel!!!Kép

Zita! A talival kapcsolatban sajnos mi nem tudunk menni. Nekünk a december tele van családi ünneppel, meg ugye az odaút ilyenkor már nagyon-nagyon macera, ezt most nem vállalom be ebben a vírusos időszakban, majd tavasszal!Kép

Vali! Ikrek továbbra is gyönyörűen nőnek, és nagyon kis ügyesek. Babázással tökéletesen egyet értek veled.Kép

Bori! Ez a két kis fogacska nagyon édes!Kép Örülök, hogy jól vagytok ti is! Nálunk még mindig csak a nyálzás, meg rágcsa van ezerrel...

Szöszi! Reggelizni azért van időd az éremvadászat mellett?Kép Remélem ma megelőzlek.Kép

Lida! Rég láttalak itt, viszont a pasijaid nagyon-nagyon szépek! Daninak azok a szemei!!! Tényleg visszamenőlegesen boldog névnapot a topik Danijainak, ha jól emlékszem nemrég volt a napjuk -ha rosszul, akkor bocsiKép-.

Kinga! De jó rólatok is olvasni! Ez a Bendi úgy látom hasonló nyugtalan természet, mint az anyja!Kép S hogy tudsz tanulni mellette, minden elismerésem a tiétek, nagyon-nagyon ügyes vagy, csak így tovább!Kép

Pitypang! Üdv közöttünk! Írhatnál egy kicsit magatokról, hogy jobban megismerjünk.Kép

Jerry! Most milyen színben pompázik a frizurád?Kép

Kisdió! Neked is puszi!Kép

Érdi anyukák, ti merre jártok? Nagy-nagy puszi nektek!!!Kép

Bocsi, akit kihagytam, de most mennem kell.

Szép hétvégét mindenkinek!!!

Swen

Botond Kép
EneseKép
swenson

SziasztokKép

Nincs időm írni, mert megyünk vendégségbe, csak bejelentkezem, hogy jól vagyunk és nagyon örülök, hogy Vali és Swen is tudtak jönni!Kép

Képzeljétek Gergő az éjjel kihagyott egy szopcsit, este 8 után csak fél 5-kor cicizett!!! El sem akartam hinni, szerintem véletlen, majd ma éjjel kiderül. A cicim viszon kő kemény volt, a melltartóbetét tocsogott a tejtől és még a hálóingem is átázott!Kép

Majd este jövök, puszika!Kép

Orsi

avocado

Anikó! Kép

Köszönöm!

Vali!

Mit jelent, hogy karácsonyra? Ha részleteznéd, biztos lenne:

Ez pl. nagyon mutatós:
Kép

Szépen fejlődtök.

Swen!

Szia Kép A Ginó miatt lett Nandának cimzve. Kép
Köszönjük. Nagyon sok ilyen képünk van. Ma Anna a nyelvét kapta el Ginónak , de az nem szól érte.

Pusz: Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok megint!

Kinga,
Én a padlóra leterített pokrócokra teszem le Lizit, azon kúszik vidoran. Persze, az még csak amolyan fél-kúszás! De mi már így is boldogok vagyunk a teljesítményével!

Swen,
Magunkról annyit, hogy Eliza júl 22-én született a Kútvölgyiben, sajna programozott csaszival, de makk egészségesen. Nagyon sokat tud már, 2 hónpos kora óta forog a hasáról a hátára, stb (most spec hangosan ordít -- sebaj, Apának is kijár a jóból).

Épp költözés előtt állunk, az új lakásba már bevezettetjük az netet, így nem kell majd a kisöcsémtől kuncsorogni egy kis gépidőt, hurrááá Kép

Orsi,
nálunk ugyanez a helyzet, Lizi teljesen magától áll át a kb 2 óránkénti szopiról a 4 órásra. ELKÉPESZTŐ!

Bori,
mi is szeretnénk már látni ilyen fogacskákat, mert igencsak szenvedünk miattuk már egy jópár hete!

naptár lesz nálunk is a szokásos mézeskalács mellett a karácsonyi ajándék, de mi úgy szerkesztjük meg, hogy minden hónapnál annak a családtagnak a fotója lesz, akinek éppen akkor van vmilyen ünnepe. A Lizi-ünnepek persze pirosbetűsek lesznek Kép

Már megint nem tudom befejezni, Apának kell a segítség Kép

P.
pitypang

Sziasztok!

Orsi! Akkor most már azt hiszem, kezded érteni, hogy annak idején miért mondtam, hogy a legnagyobb bajom, hogy Réka átalussza az éjszakát két hónaposan. Persze azért jó aludni. Remélem, lesz nálatok is ismétlés.

Pitypang! Üdv közöttünk! Elnézést, hogy eddig nem üdvözöltelek. Gyere gyakran!

Swen! Sajnálom, hogy nem jössz a talira, de az okok teljesen érthetőek. Pedig nagyon megnéztem volna Botond forduló-kúszó technikáját. A leírás alapján legalább olyan érdekesen csinálja, mint Réka.

Rita! Látom Lili is nagyon rendes, és egyre többet hagy aludni.
A tali idejére megpróbálok majd az égiekkel is egyeztetni, hogy ne akkor hulljon hirtelen 20 cm hó, és így a vidékről jövők, mint például mi is, oda tudjanak érni.
Lili haja még mindig irigylésre méltóan nagy.

Vali! De jó téged is látni itt. Gyönyörűen fejlődik Tomika és Alina is. Továbbra is minden tiszteletem a tiéd.

Anikó! Köszönöm, hogy szóltál Valinak!

Ildikó! Olyan jó, hogy a finn-szekció is így visszatért. Örülök, hogy a D-vitamin túladagolás csak vaklárma volt.

Mucska! Érdekesen hangzik, mikor azt írod, hogy kismenyem.
Annának utólag is boldog féléves születésnapot!

Anita! Szerintem fogjunk össze és kreatívkodjunk együtt. Nekem az elhatározás mindig megvan, de így egyedül az életben nem fogok nekifogni.
Tényleg nagyon édes lett Dorka feje.

Kinga! Írtad, hogy Bendi jobban mászok kemény felületen. Gondolom, az ágynál keményebbre gondolsz. Mi Ádámnál vettünk ilyen puzzle-szerűen összerakható "izét", ami hasonló anyagból van , mint a polifoam, jól hőszigetel, tehát nem fázik fel a gyerek a földön sem, keményebb, mint az ágy, de sokkal jobb, mintha a sima földön lenne. Remélem, érted, hogy miről beszélek. Fontos, hogy olyat válasszon az ember, amiben nincsenek apró kivehető részek.

Süncsi! Gratulálok Andriska első fogához.
Kíváncsi leszek a hozzátápi alakulására. Mi ez a rizspehely-pép?
Nagyon örülök, hogy tudtok a talira jönni.

Soraya! Örülök, hogy javul a szemed.

Szöszi! Ugye milyen édesek, ahogy felfedezik, hogy "Jééé, megint találtam valamit, ami hozzám tartozik!"

Nanda! Hozod Mayát is a talira? Kíváncsi lennék rá is élőben.

Kisdió! Van még olyan tápszer, amit nem próbáltatok?

Jerry! Remélem, a családi programok közt egy kis kikapcsolódásnak majd el tudtok jönni, ugyanis a kicsi fiad nagyon szeretném látni élőben. Arról nem beszélve, hogy jó lenne egyet beszélgetni is.

Nalika-Hajni! Apárom is áldja az eget, hogy télen tanult vezetni, mert így még kontrolláltan próbálhatta ki, hogy is kell a téli utakon lavírozni. Bezzeg én. Március és május között jártam vezetni annak idején. Még esőben sem vezettem, nemhogy hóban.

Anikó, Linó, Panó, Linda! Puszi nektek!

Be kell fejeznem.

Üdv mindenkinek!

Zita
pzita

Sziasztok, végre kicsit nyugi van,apa elvitte a csajszit a Gellért hegyre sétálni,-nagyon tetszik neki a kivilágítot város-Maxikám alszik.Végre!Nem tudom mi van vele mostanában-a fogára gyanakszom-,mert nagyon nyűgi.Eddig amikor letettem aludni,magától elaludt az ágyikójában,de 3 napja valami történt,addig visít amíg ki nem veszem,és a kezemben,vagy a cicin hajlandó csak elaludniKépGondoltam még esetleg,hogy a sok gyógyszer is megkavarhatja szegényt,lehet,hogy azért is ilyen nyugtalan.

Végre jól vagyunk,még a hétfői szurit kell kibírnunk valahogyKép

Andi,Kép
Nagyon köszi a képet,Ferókám is mindig odabújt hozzánk.Mindig úgy helyezkedett,hogy valamilye hozzánk érjenKépMaya még a szájába is beledugta a kezét,az orrát,bajuszát,szemét piszkálta....,de ez az áldott jó lélek mindent hagyott nekiKép

Swen,
De jó hogy itt vagy,Kár hogy nem tudsz jönni a talira.

Vali,
nem semmi lehet 2 gyerkőccel apa nélkül,le a kalappalKép
Örülök,hogy jól vagytok,és gratulálok,hogy még mindig tudod szoptatni a manókatKép

Orsi,
ÉjszakaKép

Bori,
nagyon édes a fogacskaKépSzerintem nálunk is hamarosan kibújik,Maxi mindent rágcsál,néha úgy beleéli magát,ha nem sikerül neki bekapni amit akar iszonyúan el tud keseredni.Kis MéregzsákKép

Képzeljétek mi történt a barátnőmmel.Kép
November 25-re volt kiírva,és 2 hete pénteken telefonált nekem,hogy szivárog a magzatvize mit csináljon.Én mondtam,hogy hívja fel a dokiját,és menjen be a kórházba.Kiderült már hívta a dokit,aki azt mondta neki,hogy feküdjön le otthon és pihenjen,majd jövő héten szerdán-ez volt az ügyeleti napja-menjen be CTG-re,ha közben nem indulnak be a fájások.Én már akkor mondtam neki,hogy ne legyen hülye,azonnal menjen be,mert attól még hogy folyik a víz nem biztos,hogy be is indul a szülés,viszont a baba bajba kerülhet,és még a fertőzés veszélye is fennáll.Azt mondta,hogy nincsenek fájásai,ő nem megy be,majd szerdán.Nagyon összevesztem vele,és tudom hogy igazam volt.Mindegy... A történet vége ,hogy most szerdán a dokinő majdnem 2 héttel a telefon után egy vizsgálattal,ás oxitocinnal megindította neki a szülést,és a babát másfél óra kitolás után,-mivel elfolyt az összes víz,szárazon nyomta ki a babát- félig halva vitték a koraszülött intenzívre.Nem sírt fel,szegényke,újra kellett éleszteni.Ráadásul elakadt a szülőcsatornában és elég csúnyán összenyomódott a fejecskéje.Pedig nem volt nagy baba,278Og,és 31 fejkörf.Kislány.
Most nagyon kivan 2 napig nem adták oda neki a babát,meg sem nézhette.Most beszéltem vele,szegény a szoptatással bajlódik,tele a melle,és senki nem segít nekiKépA vizsgálatok szerint minden rendben,de ki tudja milyen következményei lehetnek későbbKép
Hát röviden ennyi,és nagyon kiborultam.Sokminden átfutott az agyamon,nem tudom,miért nem voltam erőszakosabb vele amikor hívott,és le vagyok döbbenve az orvos ilyen fokú felelőtlenségénKép

Most gyorsan el kell mennem,mert Maxi ordibál,később még megprólálok benézniKép

Puszi,Nanda
nanda

Sziasztok!

Mi sajnos nem tudunk menni a talira. Az én férjem 4-ig dolgozik és 5-re ér haza. Kép Kép A tieitek ezt hogy oldják meg?

Rólunk: éppen egy újabb balszerencse széria közepén csücsülünk,nem is részletezném, mert eléggé lehangoló. Gergő sem alszik már 2 hete éjjel, nagyon fáradt vagyok. Az oltást megkapta jó lázas lett, nyűgös és bedagadt a lába. A súlya 7960g és 64cm. Édes Michellin baba. Továbbra is Pirszing, ha lehet még jobban az. Állítólag a foga is jön. Dani meggyógyult végre. Napokig 40C-os láza volt, de kaptunk egy normális antibacit, fenistil-cseppeket és most már oké. A Gergőt már szeretgetni is szokta amellett, hogy még azért "neveli".

Nanda: olyan jó látni téged! Kép KépLátom nektek is mindig kijut a jóból. Kép A képen Maya nagyon hasonlít rád. Kép Nagyon sok puszi!

Süncsi: sajnos nem fogunk egyhamar találkozni. Kép
Gratula Andriska fogához!

Swen: szia, te naaagy visszatérő! Kép

Anikó: Kata ügyi kiscsaj. Kép A zármizéria rossz lehetett. Emlékszel, hogy terhesen én meg kizártam magunkat Danival? Kép

Nyolcszögletűszemű Soraya Kép :szia! Édes a kép! Kép

Ildikó: ha parancs akkor jövök! Kép Kép Megyek hozzátok szánkózni. Kép

Rita: biztos zavarban leszek ha jöttök, mert a mi lakásunk nem olyan csinos és tágas mint a tiétek. KépLili a képen olyan édes, úgy néz ki mint a Flinstone családból Enikő. Kép Kép

Orsi: irigylem a töretlen optimizmusodat! Kép
Druszánk nagyon édi. Kép

Kinga: ugye, hogy mindegy mi a neme? Kép Gondoltam, hogy mindenképpen imádni fogod a manódat. Kép Kép Kép

Jerry: szia, rég láttalak! Dani már nem kócos, voltunk fodrásznál. Kép A lakásunk tényleg olyan mint 1 játszóház. Kép Legközelebb legyen itt a nagy tali! Kép Kép

Mucska: megkésve,de szeretettel gratulálok én is a topik első fél éves babájának Annának!! Kép Kép

Nalika: mizújs a jogsival? Jövőre én is szeretnék elmerészkedni 1 tanfolyamra...

Vali: én is hiányoltalak ám. Kép A babáid nagyon szépen fejlődnek és annyira szuper, hogy tudod szoptatni őket! Kép

Zita, Linó, Panó, Szöszi, Kisdió és még sokan másoknak:

Puszi mindenkinek! Linda
bellana

Kép
Maya a kertben...:o
Nanda
nanda

nem lehet elég korán kezdeniKép
nanda

Kép
Maxikám és az alvókutyusa
nanda

SziasztokKép

Voltunk vendégségben, jó volt, csak sokáig voltunk és Gergő a fáradtság miatt végigüvöltötte a hazafeléutat.Kép Aztán itthon, mikor elkezdtem vetkőztetni és énekelni a kedvenceit 5 perc alatt megnyugodott, vigyorgott és tök jót fürcsiztünk.Kép Mindenütt jó, de legjobb otthon!Kép
Nap közben beállt a 4 óránkénti szopi, ma is úgy volt. Kopp-kopp!Kép Az éjszakára baromi kíváncsi vagyok, nagyon szeretném, ha olyan lenne, mint a tegnapi, de nem igazán bízom benne. Majd holnap beszámolok.Kép

Swen
Azt hiszem Te kérdezted, hogy hányszor eszik Gergő egy nap. Eddig 6x evett, de tegnap a kihagyott éjszakai miatt csak 5x. Még midnig elég Neki 1 cici, hál istennek van benne jó sok, a múltkor 200-at szopizott egyből! És mostanában még többnek érzem, úgy be tudnak durranni, hogy ihaj!Kép
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni a talira.Kép
Sajnos lehet, hogy mi sem jutunk el, még fogalmunk sincs a karácsonyról, hogy itt leszünk-e, vagy vidéken.Kép

Zita
Igen, értem.Kép Emlékszem Zsuzsának is voltak ilyen bajai, Ő kelt is fejni. Viszont ami félelmetes, hogy Gergő utána 10 perc alatt úgy leszívta a hihetetlenül bedurrant cicit, hogy nem akartam elhinni! És szunyált tovább.Kép

Ja, még ami változás van nálunk, hogy sokkal hamarabb végez a szopival, mint eddig. Már 10-12 perc alatt kész van, a 20-25-30 perc helyett. Amit azért éjszaka nagyon tudtam értékelni!Kép

Linda
Sziaaaa!Kép
Köszi!Kép PusziKép

Nanda
Hú, teljesen kiakadtam! El is bőgtem magam, annyira megsajnáltam azt a pici kislányt, aki nem tehet semmiről, mégis neki szegénykének kell szenvednie a felnőttek hülyesége és felelőtlensége miatt!Kép Karcsi meg is kérdezte, hogy mi van, min akadtam ki, felolvastam Neki, hát Ő is teljesen kiakadt!Kép Aztán nagyon mérges lett, hogy szegény barátnőd, hogy lehetett ilyen buta! Azt hiszem egész életében bánni fogja, még ha nem is lesz gond a picivel!
Te viszont nem tehettél ennél többet, nem rángathattad el a barátnődet a dokihoz, hisz Ő is felnőtt ember, csak tudja mit csinál! De nagyon buta volt!Kép Most mi van, ha potyára megy be? Elment egy pár óra az életéből. De szegény kisbabával nem történt volna ez!Kép Úgy sajnálom szegénykét! Majd hozz róla híreket, jó?
Maya tündéri a képen!

Most megyek, puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Nanda
Most láttam az újabb képeket.
MayaKép
Maxi: nagyon-nagyon cukiiii!Kép Ez a kutyus nagyon tetszik nekem, hol vettétek?Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Hú ma nagyon húzós napunk volt. Vendégeink voltak és Alina 3 órán keresztül bömbizett, valahányszor csak rájuk nézett újra kezdte. Valamiért nagyon nem tetszettek neki, ilyet még soha nem csinált. Amint elmentek visszatért a jókedve és újra mosolygós lett, egy kicsit lefáradtunk tőle. Szerintem a fogacskája is készülődhet, mert néha idegesen a szájához kapkod, de még nem nyáladzik, így még biztos lesz néhány napunk.

Bellana: Köszönöm, hogy hiányoltálKép. Látom, hogy neked sem könnyű, biztos rossz, ha betegek a gyerekek. 40 fokos láz nagyon magas, nem csoda, ha ki vagy merülve. Küldök egy kis pozitív energiátKépKépKépKép. Hátha segít. Gyógyuljatok meg hamar! Kár hogy nem tudtok jönni.

Nanda: Szurkolok a fogatokhoz!!! Nálunk most Alina nyűgös már napok óta. Még szerencse, hogy nem egyszerre csinálják!

Pitypang: ÜDV!! Úgy emlékszem téged nem ismerlek.

Mucska: Jól néz ki ez is. Valami könnyen elkészíthető csokisat, fahéj nélkül.

Orsi: Gergő lehet, most kezd majd átállni a 6-8 órás alvási fázisra. A melled miatt ne izgulj, alkalmazkodni fog, ha ez rendszeressé válik.

Swen: Botond nagyon hasonlóan csinálja a dolgait mint az én gyerekeim, még a súlyuk is hasonló, én is most gondolkodom, hogy a 74-es ruhákat adom rájuk, pedig még csak 3 hete kezdtem el a 68-ast adni, de 1-2 darab már rövid rájuk. Megint mehetek vásárolni, persze duplát mindenbőlKépKép!!!
Nálunk a hasról hátra még nem megy, de ülni és állni nagyon szeretnének, a doktornő szerint egyre gyakrabban ültetnem kellene őket, néha kiviszem őket a konyhába a hordozójukba és úgy főzünk, azt szeretik, mert teljesen új a környezet.

Rita: Én is 6 hónapos kor után fogok komolyan adni nekik egyéb kaját, csak annyira nézett és tátikázott, hogy néhány csipetnyit a szájába tettem az almából. Alig várom, hogy én is vehessek már csatokat Alinámnak.

Ezeket a képeket ma csináltam:
Kép
Kép
Kép

Vali
cvali

Helló lányok! Kép

Vali: nem azt írtad, hogy szoptatod a lurkókat?Kép Az utólsó kép nem erről tanuskodik. Kép Kép A többi kép is édes! KépA pozitív energiák megjöttek köszönöm. Kép Esetleg nincs raktáron egy pár fölös álommanó Gergőnek? Kép

Nanda: egy horror amit leírtál! Kép Mondjuk a doki se lehetett magánál, hogy nem hívta be azonnal a kismamát!! Szerinted tudtál volna mit csinálni a barátnőddel? Gondolom nem. Kép Ez nem a te felelősséged hanem az övé...
Tényleg akartam már kérdezni, végülis beperelte a párod a valóvilágos Tommiboyt? Lett belőle valami?
Talira menetek??

Orsi: puszi!

Pitypang: üdv!

Sziasztok:
Linda

Kép
bellana

Sziasztok lányok!

Jövök egy aranyért, bár lehet, hogy valaki levadássza mire végzek.

Nanda!
Szerintem nyugodtan ültethetsz tulipánt most is, feltéve, ha nincs megfagyva a föld és el tudod ásni a hagymákat. Maya szerintem is nagyon hasonlít rád! A csizmás kép nagyon jó, de a kutyusos is!
Barátnődet sajnálom. Első babája? Remélem nem lesz semmi komoly baja.

Anikó!
Gratulálok Katának, hogy ilyen ügyes volt a felvételin! Meg neked is!
Ékszerbolt Kép Ilyen veszélyes környéken laktok?

Pitypang!
Üdv. közöttünk! Gyere csak nyugodtan! Aztán majd jól kibeszélünk!Kép

Jerry!
Beni se forog még! Bár már előfordult, hogy reggel fordítva találtuk, de még sosem láttam megfordulni!

Orsi!
Sikerült hímezni? 4 óránkénti rövid szopikhoz gratula! Akkor most több időd lett? Az 1000. hozzászólásodhoz is gratula!

Soraya!
Te hogy tudsz saját magadnak csöpögtetni a szemedbe? A múltkor nekem is kellett (volna) és ott bénáztam össze-vissza.

Süncsi!
Szóval nektek is van már fogatok? Gratula!

Rita!
Lilinek nagyon helyes copfja van!

Mucska!
Fél éves Annának nagyon nagyon gartula, bocs, hogy csak most, de hát most értem ide. Láttam ám a képeket is! Csak nem új pólód van már megint?
Annának meg nagyon tetszik a harisnyája!
A süti is nagyon tetszik!!! Ha nem túl bonyolult megcsinálni, leírnád a receptjét?

Ildikó!
Lucas nagyapóról egy kép?
Mi az a makaróniladik?

Zita!
Olyan puzzleszerűen összerakható "izé"-nk nekünk is van, csak a nagyobbak szétszedik.

Vali!
Továbbra is nagyon szépen fejlődnek a babáid!
Látom, apa elkezdte Tomika nevelését Kép

Kinga!
Jó, hogy te is tudsz jönni mostanában! Képek esetleg?

Nálunk semmi érdekes nincs, Beni volt úszni tegnap először, nagyon ügyes volt.

Swen, Linda, Szöszi, Bori, Kisdió!
Puszi nektek is!
Meg akit kifelejtettem, annak is!

Mindenkinek szép napot!
Panó
panó

Sziasztok!

Jelentem, Lili megkapta az elso adag almapurejet. Hihetetlenul elvezte, ilyet meg nem lattam. Kép Ugy nyitotta a szajat a kanal utan, hogy meglepodtem. 1 kanalbol 3 lett. Kép Evett volna tobbet is, de nem mertem adni neki. Minden egyes kanal utan elvezettel ette az almat es utana egy hatalmas mosolyt eresztett, majd tatotta ujbol a szajat. Kép
Megint rendesen ataludta az ejszakat. Mar masodik napja. Ugyanugy este 9-tol reggel 7-ig. Kép

Swen: Botond sulya es hossza gyonyoru! Kép Kepeket mikor latunk? Nincs titka a hajnovesztesnek, egyszeruen csak ilyen. Kép De mar megint vagni kell, mert megint beleer a szemebe, pedig 2 hete vagtuk. Nagyon gyorsan no a haja. Hihetetlen. Kép

Orsi: nagyon orulok, hogy Gergo jol alszik. Majd meglatod a cicid is be fog allni. Nekem is igy kezdte. Kép

Linda: Nem ismerem Enikot a Flinstone csaladbol. Kép nem lattam. Kép Majd szolj ha jol lesztek es aktualis, es akkor egyeztetunk. Kép

Zita: Koszi a dicseretet a hajra. Kép nem tudok mit csinalni, csak ugy no. Kép

Nanda: Szomoru ami a baratnoddel tortent. Kép Erre mondom azt, hogy mindig inkabb menjunk orvoshoz, mielott kiderul, hogy nagyobb a baj. Kép
Nagyon jok a kepek. Szerintem Maya tovabbra is apja. Kép Miert kellett beperelnetek Tommyboy-t? Ezt nem ertettem. Kép

Vali: Ha nem muszaj, nem kell megvarni a buvos 6 honapot. Gyumolcsot nyugodtan lehet 5 honapos kortol is adni. Ez nem azt jelenti, hogy egy szopi kimarad. En mindig a delelotti szopi elott fogok adni almat, de a szopit ugyanugy kivanja utana. Kép Gyerekek gyonyoruek a kepen. A legutobbi tali ota hihetetlenul sokat valtoztak. Egyszeruen kigombolyodtek. Kép
Nemsokara te is vehetsz csatot Alinanak. Kép
Egyebkent a gyerkocok mar kezdik megszokni, megismerni, hogy ki kicsoda a csaladban. Lili is az idegeneket mericskelve nezi, es aki neki nem tetszik a ket kezevel eltolja magat a mellkasatol es nyujtja a kezeit felem, vagy a papa fele. Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Hát sajnos jól gondoltam, és tegnapelőtt éjjel csak véletlenül szopizott úgy Gergő.Kép Tegnap éjjel ugyanolyan volt minden, mint előtte. És persze hajnalban 1 órával a szopcsi után kakimanó felkeltett minket és utána már nem tudtam visszaaltatni, akárhogy is szerettem volna.Kép Pedig álmos volt, de valamiért nem akar aludni, csak mikor már kiájul. Anyukám szerint én is ilyen voltam, úgyhogy szép kis kilátások.Kép

Linda
Puszi!Kép

Panó
Nem sikerült sajnos, mert fújni fogok egy koncerten a jövő héten és ha van szabad percem inkább a fuvolámat veszem elő. De előbb-utóbb csak eljutok a hímzésig is.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Vali, Rita
Sajnos mégsem kell a mellemnek alkalmazkodnia.Kép

Vali
Gyerkőcök tündériek!Kép UnicumKép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Ha már így belejöttem és a gyerkőcök alapjáraton vannak még. Kép

Rita: nem hiszem el, hogy nem láttál a Flinston családból semmit! Ha úgy írom, hogy Frédi és Béni és egy rajzfilm, úgy már ismerős? KépA talit majd megbeszéljük. Kép

Orsi: a mi Gergőnk gyakorlatilag nem alszik éjjel...Most már fél 1-kor felkellt! Úgyhogy nem vagyok ám fáradt. Kép

Panó: tiéd az arany! KépPuszi:

Linda
bellana

Linda
Húúú, azért az kemény lehet!Kép Remélem hamar elmúlik! És mit csinál? Kézben akar lenni?

PusziKép

Orsi

avocado

Lányok!
Adjatok tanácsot! Gergő mióta átállt a 4 órás szopikra teljesen felborult alvásilag.Kép Délelőtt semmit nem aludt, csak mikor elmentünk sétálni 11-1-ig. Aztán meg 3 körül kezdett laposakat pislogni, de 1 órát kellett Vele küzdenem, a kiságyban ment a bömbi, semmi nem segített.Kép Végül most a babakocsiban alszik, mert már kínomban abba tettem és abban hajlandó volt elaludni. Nem tudom ez mitől van nála, már arra is tippeltem, hogy jöhet a foga, mert nyűgi is és néha hirtelen felsír, mint akinek fáj valamije.Kép Szerintetek? Van valakinek valami jó ötlete? Én eléggé tanácstalan vagyok!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Puszi Mindenkinek!

Rita!

Aranyos lehetett nagyon Lili! Kép

Panó!

Köszi és nem haragszok, nincs miért, remélem Te sem Kép

VAli!

Szépek vagytok, Tegnap rengeteget emlegettelek az ikershow alatt! Kép

Bellana: neked is köszi, és remélem, hogy most már jó sorozatok jönnek nálatok.

Nanda!
Szomorú amit irtál Kép

Zita!

KösziKép A "kismenyem" nem az én az én találmányom, hanem az övé.Kép

Swen Kép

Vali, hidd el ez egy nagyon szép süti, csak ami a képen van az nem a legjobb lett. Csak a lányokat akartam bosszantani a humorosoknál Kép, és csak azért lett lefényképezve. egyébként nem szokásom.

Panó!

Nem nehéz és gyorsan kész van. HA a tészta jó, akkor már nem lehet elrontani.

Recept: Mielőtt kérdeznétek: liszt nincs a tésztába ne keressétek. Mindenből pont annyi kell, amit leírok, mert egyébként nem lesz jó. Tapasztaltam, mert egyébként pongyolán bánok a receptekkel, de ezzel nem lehet.
Tepsi: a tűzhely tepsije kell. A tészta már jó, ha a tepsi szélétől elválik egy kicsit. NAgyon vigyázni kell, mert ha túlsütöd nem lehet felcsavarni, széttörik. Sütési idő kb 3-4 perc közepes lángon.

Na akkor a recept:

Elefántkönny

6 tojás fehérjét habosra felverünk 12 dkg porcukorral, majd hozzáadjuk a 6 tojás sárgáját, 3 kanál kakaót, 1 mokkáskanál szódabikarbónát. Erősen zsirozott , lisztezett tepsiben megsütjük, és melegen felcsavarjuk.

Töltelék:
2 dl tejet felfőzünk 3 kanál liszttel és egy egész tojással. Ezt hagyjuk kihűlni. 20 dkg margarint 14 dkg porcukorral, a 1 csomag vanilincukorral habosra kavarunk és utána a kettőt összekavarjuk. A krémet megfelezzük, az egyik felébe kakaót teszünk. A tésztát először megkenjük a fehér krémmel, utána a kakaóssal majd rátesszük az egész banánt és felcsavarjuk. Hűtőbe teszzük, hogy a krém szilárduljon, egy két óra múlva gyönyörűen szelhető.

(Egy tepsibe két banán fér)

Andi

Andi
Kép
mucska

Sziasztok,csak gyorsan....

Orsi,
A kutyus a K's Kids terméke,a legtöbb bababoltban található.Van ezen kívül még sötétkék,és piros. Puha,könnyű,Maxikám nagyon szeretiKép
Mayának is van ilyen mindenhovávigyük állatkája,majd arról is teszek fel képet.Kép

Linda,
Áll az ügy ,nyáron volt egy tárgyalás,de a másik részröl nem mentek el,így elnapolták.KépAz RTL klub mindent megtesz,hogy szőnyeg alá söpörjék az ügyet.Jövőre lesz a következőKép

Rita,
A párom DJ,és Tommyboy "művésznéven" fut.Amikor az egyik VV lakó,szintén ezt a nevet viselte,a Tomiék beperelték a TV-t ,mert le van védve az ő neve,és rá nézve hátrányos volt,hogy egy sztriptíztáncos fiú a nevével szerepel,egy ilyen műsorbanKép Remélem érthető voltamKép

Valikám,
olyan édesek picurkák,ahogy így egymás mellett csücsülnek.Kép
Hogy csinálod,hogy még mindig van tejed?Nekem most a betegség után nagyon megcsappantKépEstére muszály adnom tápit,vagy megissza,vagy nemKép

Panó,
igen első babaKép
Köszi a tulis tippetKép
Ti jól vagytok?Meggyógyult már az arcod?

Nagyon izgulok,holnap mindkettőnek szuriKép

Puszi,Nanda
nanda

Jo estet!!
Egnek a gyertyak, Lanyok?Kép

NandaKép
Maxi milyen kis pufok, azon kivul, hogy gyonyoru!!! Maya tiszta anyja, csak kimondom mar!
K's Kids, igen-igen!!! Patrick a kutya, ugye? Ma megvettuk Bazsinak a Billy-belli Bohocot Karacsonyra, Apa nem (azt sem) engedte kibontaniKép Kép!!!

ValiKép
Juj, igy kep alapjan en is szeretnek ikreket, valosagban hmm....Kép Nagyon aranyosak es elenkek, ertelmesek, latszik rajtuk!
Kell majd Alinanak korrekcios mutet, amit mondtal, vagy ezt majd kesobb lehet megtudni? Nalatok is kiszurtam a kepen a K's Kidses csomagolast!!!

RitaKép
Csak amulok-bamulok a hajatok lattan!!! Ehhez kepest Bazsi tojasfeju! En meg mar azt hittem kezd noni a haja!Kép

PitypangKép
Naptar otletetek nagyon jo, csak nalunk kivitelezhetetlen, mert annyian vagyunk, mint az oroszok, havonta tobb unnepelt is van!Kép
Fogacska ugyben szinten zenesz:kibujhatna mar, szenvedunk vele rendesen...

MucskaKép
Azt nem lehet, hogy nem a receptet kuldod nekem, hanem a kesz sutit, nincs kedvem maceralni vele.Kép

Most megyek, mert evek ota nem lattam a Heti Hetest, nem birok fenntmaradni, erre jo koranra hoztak elore nekem. Megnezem man mi van benne...
szoszi
szoszi

Sziasztok!

Szöszi: szép kis család! Én szeretném ha mi is ilyen sokan lennénk, de én egyke vagyok, Leventének meg egy szem húga van.

Orsi: karácsonyi ajándék hímzés: még mindig jobban állsz mint én, ugyanis 14 éve ígérek Leventének egy kézzel kötött pulóvert karácsonyra, és még neki sem kezdtem.

Rita: copfos képek Kép
Szerintem Lili olyan "Mit csináltál az én hajammal?" képet vág

Swen: Marcellnek sincs haja, de legalább nem kel egy darabig fodrászra költenünk.
Bár én jobban tettem volna, hajam még mindig narancssárga, készülök átfesteni csak várni akarok az előző festéstől számítva egy hónapot.

Mucska: most azonnal olyan sütit akarok!
Nem értem a kismenyemet

Nanda: rettenetes amit írtál
Dögös a csizmád, illetve Maya csizmája. Mi van a fején?
Maxi + kutyus nagyon édes

Vali: babácskák gyönyörűek és gyönyörűen fejlődnek is!

Kezdek kiájulni, holnap folytatom

Jerry
jerry

Jó estét!

Orsi! Ne aggódj, szerintem lesz olyan idő amikor még visszasírod, hogy ez az egyszeri éjszakai szopi volt a legnagyobb gondod Gergővel!Kép Ez a nyűgi meg bármitől lehet, idő, foga, rossz kedv, ki tudja. Egyébként ma Botond is elég is nyűgi volt, egy órától egy fél órán keresztül ordított a kezemben, s hullatta a hatalmas krokodil könnyeit. Ilyen pedig már nem is emlékszem mikor fordult elő vele, hogy kézben sem nyugodott meg. Aztán elaludt a vállamon, majd miután sikerült letennem, persze rögtön felébredt, viszont úgy vigyorgott, mintha előtte mi sem történt volna. Azt hiszem el kell fogadnunk, hogy vannak ilyen napjaik is. Most nagyon bölcs voltam ugye?KépAz alvás nálunk még mindig változó. Akkor alszik,amikor kedve tartja, én csak annyiban tudom szabályozni, hogy ha kocsiba teszem és sétálunk, akkor szunyál.Kép

Mucska! A sütivel kapcsolatban csatlakoznék Szöszihez, nekem is küld már át légy szíves...és nem a receptre gondoltam.Kép Ginóval kapcsolatban persze hogy tudom miért Nandának küldted...csak tudod nekem is annyiszor eszemben van a spancink, hogy vajon mit meg hogyan csinált volna Botonddal.Kép

Pitypang! Megnéztem Eliza képét, csodaszép ez a kislány! S milyen ügyes! Akkor ti sem nagyon hagyhatjátok már egyedül.

Zita! Miért Rékának mi a technikája? Tényleg róla alig írsz... na meg képet sem láttunk már ezer éve, tessék pótolni!

Nanda! Barátnődet nagyon sajnálom!Magadat ne hibáztasd!!!!KépKépKépMaxi nyűgije javult? S te hogy vagy? Maya viszonya javult az öcsivel? A lányod szerintem is tiszta anyja...de azért te egy ici-picit jobban sminkelsz.Kép

Vali! KépekKép Hát szerintem Tomika akkor is tiszta apja, a lányod meg tiszta te vagy!!!Kép Az Unicumot mire írta fel a doki?Kép

Panó! Te aranyemberKép

Rita! AlmaKépÁtaludt éjszaka.KépLili nagyon édes lehet, amint kéredzkedik hozzátok.Kép

Erről jut eszembe! Írt Zsuzsi. Jól vannak, náluk úgy látszik megoldódott a féltékenység. Dorka januártól megy oviba, így valószínűleg Zsuzsi is többet tud jönni közénk. Emma már szinte felül és forog meg majdnem mászik. S nagyon kis mosolygós baba. A talihírt megírtam neki is, hátha most el tudnak menni.

Szöszi! Na végignézted a heti hetest? Hol kaptatok bohócot?

Jó éjt mindenkinek!

S pár kép Botondról.

Swen

Kép
Kép
Kép

Botond Kép
EneseKép
swenson

Jo reggelt!

Jovok gyorsan levadaszni egy aranyat!Kép

SwenKép
Botond azon kivul, hogy gyonyoru es tiszta anyja, raadasul u.a haja van, mint Balazsnak. Jobaratok lehetunk? nagyon szimpi nekunk...
Megyek reggelizni!Puszi!

szoszi
szoszi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?