hahó,
tegnap reggel óta visszaolvasok.
Béku,
nyugi nem lesz kézzel tágítás
óvatosan mindenféle ektivitivel
tegnap du jó volt ?
Vicky,
na az az amerikai nő..... tényleg brutál és a faszi, egyenesen rosszul voltam tőle.
kecskemétis sárgarépát evett tegnap, akkor megnézem a dm félét is, szakállka az micsoda ?
Estrella,
olyan kivi vagyok !!!!!!
végül mégis éjjel rángattad be a dokkert
ja és nem reggeliztem volna
de gondolom nálad sem állt fenn ez a dolog.
Lizaszülés tényleg kicentizett volt, de én a dokimmal akartam szülni, hiába erősködött hogy bemutat másnak, válasszak dokit, nem akartam
udvaron hagyott baba: szomorú, amellett az is hogy hiába van egy csomó inkubátor országszerte, vannak olyanok amelyeket évek alatt 1x sem használtak.
szomorú hogy idejutnak, hogy ebben látják a "megoldást" miközben lehetne más módot is találni.
de egy kis faluban, ahol az embert a szájára veszik el tudom képzelni mennyire hatványozottan hátrányos helyzetben vannak, persze tudom nem mentség.
Eszter,
eredmények: annyira ügyes vagy hogy mindennek utánajársz ! lesz eredménye !!!!!
sulis igazolás: leadtam, elfogadták
D vitamin szuper !
baromság ?
Nava,
mi a baj a hozzátápival ? nincs hozzátápi, csak tápszer, Liza nem iszik vizet, teát, gyümilevet csak tápit. jaja nekem is döb hogy Liza hogy fejlődik (biztos a tápitól
)))
Andi,
vazze Rajón dőltem, a leveses edény is csúcs na de az alkohol az mindent visz, ha esetleg egy szúnyog betévedne Izalakba, tutkó megrészegedik
csak azt nem értem hogy állagra azért az olaj és az alkesz icikét más
))))
türelem ? hát az van, apa tegnap beolajozott egy ajtót, naná Liza most nyalta le az olajat a ajtózsanérról (?) és csattog az olajos kezével a szőnyegen (ami fehér)........
Judit,
semmi nem ízlik neki, semmi, se gyümölcs, se zöldség, se konzervkaja, semmi, ha kanalat lát máris szájzár van, cumisüvegbe turmixolt kaja se megoldás......
Dorkabab,
üdv itt is !
Csucsu,
cupp, örülök Nektek !
Sajti,
PCO,
genetika cool ! csuriban értetek is !
Ancsi,
120 nem jó
Ann,
lelked hogy van ?