Új privát üzeneted érkezett!

Én is rák vagyok,jó az!!! ;) :D :D :D

Estrella: itt is drukkolok,és nagyon szép,és gyors szülés-élményt kívánok Neked,és hogy legyen ez életed legszebb napja (vagy a holnapi ;) )!!! :D
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Estrella, nagyon szurkolok, minél gyorsabbat, minél könnyebbet!!
Béku, köszi a jóhírt!! Én még Bridgit Jones végét nézem...

Lányok, valakinek kell esetleg egy szekrénysor és egy ruhásszekrény? Nem a legújabb divatú, nagyitól maradt ránk, ingyen és bérmentve elvihető. Ha valakit komolyabban érdekelne, írjon priviben.

A másik meg, hogy teljesen véletlen nem ismer valaki egy tenyérsebészt? DUPUYTREN CONTRACTURA műtét miatt, vagy csak ha van valakinek bármi tapasztalata ezzel kapcsolatban.

Bocsánat az egyéb témák miatt!!
ann74

Azt hiszem nem kérdéses,kinek küldöm most ezt a laptetőt!!! :D :D
Vendég

Estrella!nagyon gyorsat es konnyut kivanok :) tok szuper izgi csodas ejjel ez,vegre talalkozhattok Zsomborral :)

eszter82
Budapest

No a végén kiderül, még mindenki kukorékol :)))
ann74

Ennyit arról,hogy ma korábban fekszem le... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mindenkiért úgy izgulok,mintha csak a saját szülésemre mennék... :D :D
Vendég

Estrella! Ismeretlenül is a szuper könnyű szülést neked! Biztos minden simám megy majd :)

Sajti, majd az inszemesek közü vegyél ki légyszi (most duplán vagyok a táblicskudban)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorka: hajrá ikrek!!! :D :D :D
Vendég

Most csak gyorsan, holnap majd jövök:
Estella!
Nagyon szépet, gyorsat, könnyűt kívánok! Most kezdődik életed legszebb része!

rodina74

Na benéztem, de látom még nincs hír...... Úgy izgulok!!!!!!!!...... éjjeli első cici kipipálva... fekszem vissza, hajnalra talán már itt lesz a kis Drágánk!!!!! :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

naaa én se vagyok normális, belépéshez beírom Estrella nevét és csodálkozom hogy miért nem tudok belépni.

húúúúúúúúúúú naon izgulunk csajszi !!!! ügyesen !

Andi,
köszi sms-t :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jóreggelt!!!
Kubukám, megesik az ilyen ha izgatottak vagyunk :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Énkislányom még mindig alszik 1 óta!!!!!!!!! (rendes gyerek!!!) ...... :wink:

De én meg olyan izgatott vagyok, hogy nem bírok, frissítgetem a gépet, jajj jöjjön már a jóhír!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Estrella: kezem lábam csuriban !!!!!!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

andrea-1

Nincs még hír,de én is úgy izgulok...... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Remélem úgy járunk Velük,mint Veletek Andi,hogy már kézben a babó,csak még nincs alkalom megírni!!! ;) :D :D :D
Vendég

Annyira kész volt az agyam éjjel,hogy már a saját szülésemről álmodtam,meg ami utána jött... :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku, hát remélem én is, hogy csak ezért nem tudunk még Róluk.... Ott azok a percek olyan csodásak, mikor megérkezik, hogy az idő is megszűnik létezni az ember körül!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
De hamarosan majd Te is megtudod..... és nem csak az álmaidban..... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Mikor lesz már infónk Zsombi babáról és a büszke boldog szüleiről???? :D
Teljes transzban vagyok :D

eszter82
Budapest

hahó,
tegnap reggel óta visszaolvasok.

Béku,
nyugi nem lesz kézzel tágítás :-)
óvatosan mindenféle ektivitivel :-)
tegnap du jó volt ?

Vicky,
na az az amerikai nő..... tényleg brutál és a faszi, egyenesen rosszul voltam tőle.
kecskemétis sárgarépát evett tegnap, akkor megnézem a dm félét is, szakállka az micsoda ?

Estrella,
olyan kivi vagyok !!!!!!
végül mégis éjjel rángattad be a dokkert :-) ja és nem reggeliztem volna :-) de gondolom nálad sem állt fenn ez a dolog.
Lizaszülés tényleg kicentizett volt, de én a dokimmal akartam szülni, hiába erősködött hogy bemutat másnak, válasszak dokit, nem akartam :-)
udvaron hagyott baba: szomorú, amellett az is hogy hiába van egy csomó inkubátor országszerte, vannak olyanok amelyeket évek alatt 1x sem használtak.
szomorú hogy idejutnak, hogy ebben látják a "megoldást" miközben lehetne más módot is találni.
de egy kis faluban, ahol az embert a szájára veszik el tudom képzelni mennyire hatványozottan hátrányos helyzetben vannak, persze tudom nem mentség.

Eszter,
eredmények: annyira ügyes vagy hogy mindennek utánajársz ! lesz eredménye !!!!!
sulis igazolás: leadtam, elfogadták :-)
D vitamin szuper !
baromság ? :-)

Nava,
mi a baj a hozzátápival ? nincs hozzátápi, csak tápszer, Liza nem iszik vizet, teát, gyümilevet csak tápit. jaja nekem is döb hogy Liza hogy fejlődik (biztos a tápitól :-))))

Andi,
vazze Rajón dőltem, a leveses edény is csúcs na de az alkohol az mindent visz, ha esetleg egy szúnyog betévedne Izalakba, tutkó megrészegedik :-)
csak azt nem értem hogy állagra azért az olaj és az alkesz icikét más :-)))))
türelem ? hát az van, apa tegnap beolajozott egy ajtót, naná Liza most nyalta le az olajat a ajtózsanérról (?) és csattog az olajos kezével a szőnyegen (ami fehér)........

Judit,
semmi nem ízlik neki, semmi, se gyümölcs, se zöldség, se konzervkaja, semmi, ha kanalat lát máris szájzár van, cumisüvegbe turmixolt kaja se megoldás......

Dorkabab,
üdv itt is !

Csucsu,
cupp, örülök Nektek !

Sajti,
PCO,
genetika cool ! csuriban értetek is !

Ancsi,
120 nem jó :-(

Ann,
lelked hogy van ?

kubuspace

BRÉKINGNYÚVSZ!!!!!!!!!!!!! :))))))))

"6.55-kor megszületett Zsombor! 3550 gramm és 54 cm. Sajnos még inkubátorban van, de remélem délután megkapom
.
"

Estrella, Ákos és Zsombor!!!! Nagyon sok boldogságot kívánok a kis családotoknak!!!

Zsombor baba isten hozott köztünk, már nagyon vártunk!!!!!!!!!! :)))))))))

andrea-1

Sajti!
Tegnap csak telóról írtam (az olyan nehézkes :? ) mikor olvastam az eredményeteket!
Gratula!
Szuper, hogy minden okééééé :D

eszter82
Budapest

Isten hozott Zsombor baba! Gratulálok Estrella!
Biztosan minden rendben lesz és hamarosan a karjaidban tarthatod a kis Kincseteket
:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eszter82 2011.06.22 07:41-kor.

eszter82
Budapest

Kubu: Láttam a tortás képeket a facén. Nagggyon jól nézel ki! Látványosan sokat fogytál. Csak így tovább. A dm-es sárgarépa sokkal jobb, mint a kecskemétis. Sokkal intenzívebb az íze. Esetleg a ti kajcsitokból? Mondjuk húslevesből zöldségek?

Estrella: Remélem már tényleg túl vagy a szülésen és Zsombi baba a kezedben van.
vicky79
Budapest III. kerület

És igeeen: gratulálok nektek!
vicky79
Budapest III. kerület

Estrella ANYUCINAK küldöm nagyon sok szeretettel: :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=5yGcttGPMiI

andrea-1

Estrella!

Isten hozta gyermeked, minden jót, sok boldogságot, erőt, egészséget, és sok finom tejci

üdv meer
meer
Aba

Jó reggelt!

Estrella!
gyorsat és könnyűt csuriban van a kezem! :D :D :D :D :D

Sajti!
de jó,h ok minden!!! :D :D :D :D

Csajok!
amikor kórházban voltam a szobatársam azt mondta,h az Államkincstártól (azt hiszem) van egyszeri támogatás mikor megszületik a baba,de az nem a babakötvény!tényleg vagy félre értettem??!!!! :shock: :shock: :? :?
vikus82

Estrella,

ülök és potyognak a könnyeim !!!!!

jó egészséget sok boldogságot Nektek, délutánig amíg Zsombor megérkezik átmeneti melegedőjéből pihizz és gyűjtsd az erőt !!!!!

millió cupp Nektek !!!!

kubuspace

Vikus,
Az egyszeri támogatás az az anyasági támogatás, amit az államkincstártól a baba születése után lehet megigényelni. Feltétele, hogy 4-szer részt vegyél a terhesgondozáson (koraszülött babánál 1-szer), + vinni kell az igényléséhez a baba papírjait is, de csak lemásolják, ill. mostmár interneten is megigényelhető. Összege: 64.125 ft.

andrea-1

Estrella, HATALMAS GRATULA ZSOMBOR BABÁHOZ!
SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET ÉS TEJCSIT KÍVÁNOK!

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Csucsu, JUHUUUU Gratulálok!
Majd gyere és mesélj!

Navi, utólag Boldog névnapot a lánykádnak!

Sajti, bocsi elfelejtettem megírni. :oops: (régen még benne volt :wink: )
Összeférhetetlenség és enyhe IR

Béku, az tuti hogy a kézzel tágítás nem valami kellemes.
De a méhszájnézés fájáskor sem…. :wink:

Eszter, D vitamin szuper!
(tényleg ha ilyen vérvételt akarok, annak mi a neve?)
Jó hogy utána jártál a baci dolognak, látod nem kell parázni.
És Lacnak a lombikra tuti az eddigi legjobb eredménye lesz! :D

Andi, ezek a story-k itt röhögtem szegény gyermek csak néz rám, hogy mi bajom van. :lol:

Judit, de gyönyörű helyszínen volt az esküvőtők.

Dorka, nagyon drukkolok hogy vágyatok most teljesüljön!

Kubu, Liza már ágyon táncol, látom ő is kis terminátor mint a lányom. Össze kéne kötni őket! :wink:

Rodina, BMC csak nem kistesó???? :lol:

Magnolia, ki vagy bocs nem tudom… :oops:

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Estrella,
gratulálok, remélem mielőbb megkapod Zsombort az inkubátorból, addig próbálj pihizni!!!

Andikám,
köszi az smseket!!!

Eszter, Sajti,
szuper eredményekhez, gratula!

Csucsu,
hangos gratula itt is!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsomborbaba!
Isten hozott köztünk! Boldog, hosszú életet, anyának sok tejcit kívánunk!

Húúú csajok,
most aztán "kicsit" rápörögtem a témára, hiszen mi következünk :shock: :shock: :shock:

Kubu,
ízesített tápi nincs? Esetleg azzal bepróbálkozni és utána az íz eredetijével? (én nemtom, mert nálunk szopi után már főzi volt anno, meg hát 20 éve :oops: )

Andikám,
kösssz a jóóó hírt!!!
Iza egy angyal, látod?

Sajti,
eredményhez gratu :D

Breki,
bizony haladtok ti is szépen a tornasor eleje felé :D Nem csoda hogy ilyeneket álmodsz! Bár én a terhesség elejétől mindig terhes voltam álmaimban is, mostanában meg már állandóan pici babával vagyok, de a szülés rész valahogy kimaradt 8)

Kép
judit0713

Estrella,

gratulálok Zsombor babához!
Sok boldogságot és jó egészséget kívánok!

Lilypie Third Birthday tickers
as10vas

Isten hozott kicsi Zsombor! :D Anyucinak sok-sok tejcit és nyugodt bébit kívánok! :)

Judit, csak nyugodtan, nehogy lendületből megszülj te is :P

sajti, mire befejezed a táblát, kezdheted újra a friss adatokkal:) Ez egy jó forum, sorban születnek a babák... :P

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

estrella
gratulálok, nem is lett kicsi Zsombor baba, sok tejet nektek és örömöt boldogságot a gyermeketekhez.

andi
itt is köszi az sms-t mégegyszer.

csajok
megérkeztünk a balatonról csak roham írásban vagyok mert tudtam hogy elindult a nagy útra Zsombor /Andi jóvoltából/ megyek mert indítottam egy gép mosást lesz még pár úgy látom... még jó hogy 7kg-ot tudok egyszerre mosni:)
ma vendégem is jön ahol régen laktunk szóval lesz mit csinálnom, meg még csak elkezdtem kipakolni, Apa elment melózni, majd csak ebédre beugrik és megy is tovább szegénykém :(
jó volt nagyon volt jó idő is meg alvás is ma meg kánikula mire hazajövünk, nem baj a kismedencét mindjárt megengedem nekik és délután pancsolhatnak benne...

majd este jelentkezek 1-2 képpel is csak most rohannom kell.

sajti
én is benne voltam régen táblába nem tudom hová tűntem, de Dr. Szűcs a mi dokink-igaz Andikám?- és pco+ir+katona problémák, és 2inszem után 1lombik így az igazi mert most megtévesztő kicsit...

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Estella!
Üdvözöljük Zsombi babát ebben a csodálatosan szép világban! Nagyon sok egészséget, boldogságot és tejcsit kívánok nektek!

rodina74

Hát lányok, tényleg így van tesóért megyünk BMC-be. :wink:
Tudom, kicsit korai, mert Kitti még kicsi, de 1 hónap múlva már betöltöm a 37-t és ha megint 1 évet kell várni, akkor majdnem 39 leszek, mire szülök. Szóval nem nagyon van mire várnom.

Képzeljétek, tegnap kaptam egy szuper hírt! Az egyik nagyon kedves ismerősöm, aki szintén a BMC-be jár, TERHES! Sikerült az inszemük, és most nagyon boldogok! Mondtam neki, hogy itt milyen jó csapat van, és nekem is annak idején mennyit segítettetek, és hogy támogattatok és itt nagyon sok, hasznos tanácsot kaptam. Remélem jönni fog!

rodina74

Woody!

25-OH-kalciferol-nak hívják a D-vitamin vizsgálatot a laborokban :D

eszter82
Budapest

Rodi,
de jóóó :D
És nehogy azt hidd, hogy lükének nézünk érte! Szerintem többen vagyunk itt 35-40 körüliek akik még dédelgetnek magunkban kistesó-terveket is (igaz Andikám?)!
Nekünk is van még 6 kis eszkimónk, és hát ha Móci meg a körülményeink úgy alakítják, hamar visszamennénk egy hugiért (pedig én most töltöm a 40-et, úgyhogy kb. 42 lennék a születésekor :oops:)

Kép
judit0713

Estrella drága,nagyon sok szeretettel gratulálok,Zsombor babát Isten hozta közöttünk!!!!
Nagyon sok boldogságot a kis családnak!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Andi: nagyon várom ezt a részt,álmomban a boldogságom nem sokáig tartott most,úgyhogy inkább rémálom volt :shock:
a valódinak jól kell végződnie!!! :D :D :D

Kubu: jó volt a tegnap du.,köszi! :)
Aranyosak voltak a gyerekek,napközis táborban tartotta nővérem a kézműveskedést :) Csináltunk filc-kacsát,meg fűfejeket :D
Vendég

Judit: amint felfogta az agyam Maját,azóta bármit álmodok is,pocakosan jelenek meg az álomban :D
maga a szülés nem volt része az álomnak,csak megtörtént :D :D :D

Hát igen,a tornasorban már csak Te vagy előttem... :shock: :shock: :D
Vendég

Estrella! Én is gratulálok Zsombi babához!!!! Kívánok sok tejcit, gyors felépülést és sok-sok boldogságot!

Kubu, bocs, akkor félreértettem :oops: nem hozzátápi, csak tápi :D Hát Zorka issza a vizet ezerrel, mert csak azt kap anyatejen kívül! ja meg kaját is :lol:
Hozzátápival csak annyi, h. most talán kezdünk belejönni, de nem egy nagy zabás a csaj, bár ilyen melegben nem is nyaggatom feleslegesen, csak amennyire muszáj :roll: :wink:

Jajj Lányok mi is akarunk kistesót!!! Eddig úgy voltam vele, h. mire Zorka 3 éves lesz, de úgy vagyok már vele, h. amint megjön mensi, nem fogok ellenállni :lol: aztán ha simán nem menne, akkor jön a forított :lol: azaz a bmc :wink:

Andi, ma veled álmodtam... nem túl jókat... :oops: azzal piszkáltál, h. nem vagyok elég jó anyja Zorkának, mert nem foglalkozom vele eleget :shock: Tiszta hülye vagyok :D nem vedd magadra, ez csak az én gyagya agyszüleményem!!!

Woody, köszike Zorcu nevében is :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi!
Lelkiismeretfurdalásod lett, hogy ti nem kenegettétek az első napoktól Zorkát alkohollal??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: vagy hogy jött ez az álom???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát, hiába, ez Andiéknál szabadalom :D
De majd én is kipróbálom egyszer...hátha jókedvűek lesznek a Mütyűrök, ha alkoholba áztatjuk őket :D

eszter82
Budapest

Tök jó, hogy a régiek is újra akcióba lendülnek :D
Éppen azon tűnődtem, hogy most zsinórba születnek a babák, aztán majd novemberben lesz egy off, és az új generáció májustól lendül akcióba Csucsuval az élen :D
De kell a folytatás :)
Úgyhogy mindenki babára fel :D

eszter82
Budapest

Mi sem akarunk majd túl sokat várni a kistesóval,ki kell használni,hogy még van petesejtem ;)

bár annak örülnék,ha a lombikbaba után spontán sikerülne... :roll:
Nem sok esély van rá,de csodák mindig vannak!! :D
Vendég

No megyek folytatom az ablakkeret csiszolást... :roll: :D :D :D
terveim szerint ma max. ezt fogom csinálni,meg talán lekenem zománcfestékkel,de amúgy pihi lesz ezerrel,mert ha nem csinálok semmit,akkor is hulla vagyok...

A tegnapot is úgy bírtam csak,hogy legtöbbször ültem.
Ülve sokat bírok (míg a magnéziumtól el nem alszom),csak menni meg állni ne kelljen :D :D :D
Vendég

Óriási gratula Estrellának!Már nagyon várom a részleteket!!!
Zsombi baba Isten hozott!!!Jó egészséget babának,anyának!!!

Kép
Kép
missancsi

Béku!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[quote]N írta:o megyek folytatom az ablakkeret csiszolást...
terveim szerint ma max. ezt fogom csinálni,meg talán lekenem zománcfestékkel,de amúgy pihi lesz ezerrel
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

képzelem mit csinálnál, ha nem "pihizni akarnál ezerrel" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Azért lassíts kicsit :D

eszter82
Budapest

Eszti!
Nagyon szurkolok nektek, és látod, minden szépen alakul. Örülök a jó D vitamin eredménynek! Akkor júliusban lesz eksön?

Béku!
Tegnap megvettem a gyantát, és ha jól emlékszem, te azt írtad, hogy mikróban melegíted fel? Az enyémre az van írva, hogy vízben melegítsem. Tudsz adni egy-két jó tanácsot? Mikor tudom, hogy elég meleg-e, illetve hogy nem túl meleg-e? Jó kis kérdéseim vannak, mi?!

Kubu!
Akkor nem a minimál bér után kapnám a tgyást? Én annyira hülye vagyok ehhez! (Vagy igazából inkább lusta?)
Én is akartam kérdezni, hogy mi a baj a tápival. Nekünk se nagyon megy. Semmi nem kell Kittinek, talán eszik 40-50 g-t főziből, gyümiből, de aztán szájzár. Pedig nagyon az alsó súlyhatárnál vagyunk. Pedig nagyon az alsó súlyhatárnál vagyunk, és egyfolytában parahegyek vannak. Kitti még a tápit sem nagyon kedveli. Most lesz még csak 6,5 kg, és már 7 és fél hónapos! Nem tudom, hogy így elérjük-e a kötelező 8 kg-t 1 éves korára. Pedig egyfolytában etetem.
Szóval nagyon megértelek!

Judit!
Kösz a biztatást! :wink: Csak nem mindenki értette meg, hogy miért is akarok ilyen hamar másik babát! De, jó, hogy nem én látom rosszul, nekünk már "sietnünk" kell!
Hajrá tesóprojekt, persze előbb Móci van soron! :wink:

Andi!
Hát nagyon jót nevettem a sztorikon. Az én párom is tud alakítani, de nem fogható a tiedéhez! :lol:

Lukácsné!
Akkor ma nagyon hajtós napod lesz!

rodina74

Hát igen csajok.... egyik korelnökként, én is azon leszek, hogy mielőbb vissza a bmc-be, aztán haladjunk-haladjunk..... :wink: Ahogy lehet első körben újra IR-t nézetek, hogy a met mielőbb hathasson és hátha a hatására a matisz újra befigyel, szoptatás után ez lesz az első az tuti... (mondtam is Rajónak hogy 1 nap szabija megint rámehet a vv-re... mondta hogy már hiányolta az effajta kérésem úgyis... :)))))))...
Szóval IR, a mióma dolgom... stb..stb. ami kellhet...... Ezeket majd a 6 hetesen át is akarom beszélni Zolival, mert nekünk sincs olyan sok időnk tökölni, az tény.... :shock: :shock: :shock: :shock: bár tényleg a gyerek születése után 3 hétten ezen agyalni, lehet furcsának tűnhet.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?